זמן הכנה: 10 דקות
מצרכים:
פרוסות חזה עוף
לחם ללא גלוטן קלוי וטחון לפירורים/ פירורי לחם ללא גלוטן (קונים מוכן)
שומשום
פפריקה מתוקה, כורכום, מלח ופלפל
*אין צורך בביצה.
אופן הכנה:
-מתבלים את חזה העוף בפפריקה מתוקה, כורכום, מלח ופלפל.
-מערבבים בצלחת פירורי לחם עם שומשום ומגלגלים את חזה העוף המתובל בתערובת עד לציפוי מלא.
-מחממים מחבת עם שמן ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.
אפשרי בתנור ואם כן אז על כמה וכמה זמן?
תודה לך יקרה אין עליך
היי הודיה,
כמו במתכון הזה- שניצלים בתנור
הי אפרת.
איך ניתן לטחון את הלחם?
תודה
במעבד מזון.
את גאון ! יצא מעולה ! תודה !!!!
שמחה לשמוע 🙂
תודה דפנה