זמן הכנה: 10 דקות
מס’ מנות: 2-3 כוסות
סוג: חלבי
רכיבים
כוס קוביות אננס (כ-120 ג’)
כוס ורבע קוביות מנגו (כ-160 ג’)
חצי בננה גדולה חתוכה לקוביות
מיכל יוגורט (200 ג’) בטעם טבעי
אופן ההכנה
-חותכים את הפירות לקוביות ומקפיאים.
-מכניסים למעבד מזון או בלנדר יחד עם היוגורט וטוחנים עד למרקם אחיד (אם רוצים את זה במרקם נוזלי אפשר לשים חלב במקום יוגורט).
-מוזגים לכוס ומגישים.
ראו גם
- כריך פרח |
- קונוס אבוקדו |
- צ’יפס קליפות תפוח אדמה |
- סלט כרוב עם פיצוחים |
- סלט אנטיפסטי |
- מאפינס אורז וירקות
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים בריאים
איזה יוגורט משתמשים? אפשר pro?
כן אפשר
נראה מגרה!! בע”ה ובלי נדר אכין בקרוב 🙂
❤️❤️