זמן הכנה: 10 דקות
מס’ מנות: 2-3 כוסות
סוג: חלבי
רכיבים
כוס קוביות אננס (כ-120 ג’)
כוס ורבע קוביות מנגו (כ-160 ג’)
חצי בננה גדולה חתוכה לקוביות
מיכל יוגורט (200 ג’) בטעם טבעי
אופן ההכנה
-חותכים את הפירות לקוביות ומקפיאים.
-מכניסים למעבד מזון או בלנדר יחד עם היוגורט וטוחנים עד למרקם אחיד (אם רוצים את זה במרקם נוזלי אפשר לשים חלב במקום יוגורט).
-מוזגים לכוס ומגישים.
ראו גם
- סלט אנטיפסטי |
- מאפינס אורז וירקות |
- סלט חסה חגיגי |
- סלט טאבולה |
- תפוחי אדמה מעוכים |
- סלט צנונית וגזר
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים בריאים
נראה מגרה!! בע”ה ובלי נדר אכין בקרוב 🙂
❤️❤️