שום דבר לא נמצא
ספרי מתכונים ב10 דקות

מצרכים:

10 שוקי עוף ללא העור

לשים בצלחת אחת: 1 ביצה טרופה + חצי כפית מלח וקמצוץ פלפל שחור

לערבב בצלחת שנייה: 3 כפות קטשופ, 1 כף פפריקה מתוקה, 1 שן שום כתושה

בצלחת שלישית: פירורי לחם מוזהבים או פנקו

אופן הכנה:

-טובלים את שוקי העוף לפי סדר הצלחות: קודם בצלחת הראשונה עם הביצה, אח"כ טובלים היטב בצלחת השנייה עם הקטשופ ובסוף מגלגלים בצלחת השלישית עם פרורי הלחם/פנקו.

-מניחים נייר אפיה על תבנית, משמנים את הנייר היטב ומניחים את השוקיים. מכניסים לתנור ל200 מעלות כ- 40 דקות (מומלץ להפוך את השוקיים לאחר 30 דקות).

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
פסטה פסטו
פיצה ללא גלוטן

תגובות

הוספת תגובה
Avatar
נפתלי (15:22 16.02.2020)

הכנתי והעוף היה חיוור ולא מגרה.
יצא \"עוף עצוב\" כלשון הבת שלי.
עדיף טיגון שנותן יותר צבע לעוף.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:44 16.02.2020)

היי נפתלי,
השתמשת במקרה בפירורי לחם רגילים? כי אם כן הצבע יכול לצאת חיוור.
רצוי להשתמש בפירורי לחם מוזהבים כדי שיהיה צבע יפה.

Avatar
רויטל (10:36 26.12.2019)

היי אפרת, תודה על המתכונים. מכינה מהם המון.
שאלה: האם אפשר להכין בבקר מראש ולהכניס לתנור בערב , סמוך לאכילה? הקריספיות תשמר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:09 26.12.2019)

התכוונת להכין הכל בבוקר מבלי לאפות? ובערב לאפות? אם כן, רצוי לצפות את העוף לפני האפיה כי לפעמים הוא מפריש נוזלים וזה יכול לפגוע במרקם.

Avatar
גלוריה (09:38 18.11.2019)

תודה רבה!

Avatar
גלוריה (03:15 18.11.2019)

היי,
עדיין לא הכנתי את העוף הזה שנראה מעולה, כי יש לי "טראומה" מציפוי עופות בפירורים… הפירורים תמיד יוצאים לי בסופו של דבר רטובים וסמרטוטיים ולא קריספיים כפי שאמור להיות.
יש לך מושג מה יכולה להיות הסיבה לכך?
תודה על האתר המדהים שלך- הפך לפייבוריט החדש שלי לשעות הפנאי 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:11 18.11.2019)

בוקר טוב,
כדי שהציפוי ייצא קריספי חשוב לשמן את נייר האפיה ולחמם תנור מראש ל200 מעלות.
לאחר חצי שעה להפוך ולהשאיר כ-10 דקות נוספות.
מומלץ גם לנגב את השוקיים מנוזלים לפני שטובלים בביצה וביתר החומרים.
יום נפלא 🌺

Avatar
אורית (04:07 30.08.2019)

האם את חושבת שדבש במקום קטשופ יצא טעים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:20 30.08.2019)

אם אתם אוהבים מתקתק אז כן.

Avatar
ריקי (19:05 29.08.2019)

היי. אפרת נראה מעולה
מה ניתן לשים במקום קטשופ? אני פחות אוהבת את הטעם

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:05 29.08.2019)

תכיני בלי הקטשופ.

Avatar
ברכה כהן (23:51 25.07.2019)

הכנו היום ויצא ממש טעים! המון תודה!
הקטשופ יצא קצת סמיך אז הוספתי לו קצת מים, שיהיה קל יותר לטבול. נראה לי שבפעם הבאה שנכין אערבב את הקטשופ עם הביצה, כמו שאחת המגיבות אמרה שעשתה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:16 26.07.2019)

תודה ברכה 🙂

Avatar
שרון (11:14 22.11.2018)

היי אפרת
אם אני מכינה עם ירכיים וגם שוקיים כמה זמן זה צריך להיות בתנור?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:03 22.11.2018)

לירכיים לוקח יותר זמן. לדעתי יש להוסיף עוד 20 דקות. שימי לב רק שזה לא משחים יותר מידי כי זה נאפה על 200 מעלות. אם זה משחים יש להוריד את הטמפ' ל180 מעלות.

Avatar
אנונימי (14:30 21.08.2018)

מתכון נהדר!

Avatar
שרון (20:33 19.06.2018)

האם מסירים את העור מהשוק/ והאם ניתן להכין עם ירכיים גם?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:45 19.06.2018)

כן, יש להסיר את העור.
אפשר להכין עם ירכיים אבל לדעתי עם שוקיים זה יותר מתאים ונוח לאכילה.

Avatar
מיקי (16:09 31.08.2017)

הפכתי את השוקיים אחרי 30 דקות וכל הציפוי שהיה מתחת- נשאר בתבנית. ככה שעכשיו העוף ללא ציפוי למעל למה זה לא נשאר לי דבוק?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:10 31.08.2017)

שמת נייר אפיה?

Avatar
מיקי (19:20 31.08.2017)

כן שמתי נייר אפיה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:53 31.08.2017)

אני לא יודעת מדוע זה לא נדבק היטב. כעקרון הביצה אמורה לעזור לפירורים להדבק ונייר האפיה אמור לשמור שהציפוי יישאר על העוף ולא יעבור לתבנית.

Avatar
הודיה (08:25 25.01.2017)

אתר מושלםםםם
אשמח לדעת
האם מרגישים לחר הצליה טעם קטשופ ?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (08:56 25.01.2017)

לא טעם חזק. טעם מעודן.
יום נפלא 🙂

Avatar
Aliza (22:14 1.12.2016)

אתר מדהים!
הכנתי את השוקיים ויצא סוף!
הגשתי את זה בארוחה ביחד עם המתכון לאורז אדום בתוספת סלט והארוחה הייתה מושלמת.
תודה רבה.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (22:40 1.12.2016)

שנחה שיצא טעים!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

Avatar
סופי (15:06 23.02.2016)

היי רציתי לשאול אפשר להכין את עם חזה עוף?והזמן בתנור נשאר אותו דבר או שמשתנה? אשמח מאוד אם תעני מהר

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (15:19 23.02.2016)

היי סופי,
לא ניסיתי אבל אני חושבת שאפשר.
יש לחמם תנור מראש ל180 מעלות, לשמן נייר אפיה ולהניח עליו את חזה העוף, להבריש מעל בשמן ולאפות במשך 10-15 דקות. לאחר מכן להפוך את השניצלים צד ולאפות עוד 5-10 דקות.
בהצלחה 😉

Avatar
קריסטינה (17:13 22.12.2015)

היי אפרת!
ראיתי שבתמונה הקצוות עטופים בנייר כסף.
האם לעשות את זה לפני או אחרי הצליה?
תודה וכמובן עדכונים בהמשך

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (17:50 22.12.2015)

היי קריסטינה,
אני שמתי אותם לאחר הצליה בתנור 🙂

Avatar
קריסטינה (20:29 22.12.2015)

תודה על התגובה יקירה.
יצא טעים !

Avatar
טל שקד (14:04 11.12.2015)

שוקי העוף יצאו מעולים תודה על מתכון משגע שאהבו הגדולים כמו הקטנים

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:17 11.12.2015)

שמחה לשמוע שקד!
תודה ושבת שלום 🙂

Avatar
דניאלה (12:01 4.10.2015)

האם משאירים את העור על הדוקיים או שצריך להסיר אותו לפני?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:53 4.10.2015)

היי דניאלה,
יש להסיר את העור מהשוקיים.
חג שמח 🙂

Avatar
אמאשלדינו (11:51 25.11.2014)

היי, יש מצב להקפיא?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:56 25.11.2014)

היי,
אפשר להקפיא בקופסה אטומה למרות שאין כמו טרי מבחינת הטעם 😉

Avatar
שירן (14:00 18.02.2014)

אם אני אכין במקום שוקיים-ירכיים. האם זמן ההכנה ישתנה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:06 18.02.2014)

היי שירן, בערך ב-15 דקות נוספות בתנור..

Avatar
Adina (13:07 25.11.2013)

דילגתי על שלב ב והוספתי לביצה את הקטשופ ותבלינים טעים פעם מאוד

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (16:13 25.11.2013)

מעולה!

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.