זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 40 דקות

מצרכים:

10 שוקי עוף ללא העור

לשים בצלחת אחת: 1 ביצה טרופה + חצי כפית מלח וקמצוץ פלפל שחור

לערבב בצלחת שנייה: 3 כפות קטשופ, 1 כף פפריקה מתוקה, 1 שן שום כתושה

בצלחת שלישית: פירורי לחם מוזהבים או פנקו




אופן הכנה:

-טובלים את שוקי העוף לפי סדר הצלחות: קודם בצלחת הראשונה עם הביצה, אח”כ טובלים היטב בצלחת השנייה עם הקטשופ ובסוף מגלגלים בצלחת השלישית עם פרורי הלחם/פנקו.

-מניחים נייר אפיה על תבנית, משמנים את הנייר היטב ומניחים את השוקיים. מכניסים לתנור ל200 מעלות כ- 40 דקות (מומלץ להפוך את השוקיים לאחר 30 דקות).

הפעל טיימר (40 דק’)
+
טיימר פועל

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
פסטה פסטופסטה פסטו
פיצה ללא גלוטן פיצה ללא גלוטן
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
avatar
ליזי (07:24 1.07.2022)

תודה לך!!! הכנתי לארוחת ערב ויצא מדהים! אני משוגעת על האתר שלך!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:32 1.07.2022)

שמחה ממש לשמוע! תודה על השיתוף😊

avatar
שרה (22:51 23.06.2022)

לא צריך לבשל את העוף קודם?
איך יכול להיות אכיל רק מטיגון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:05 23.06.2022)

היי,
העוף מתבשל במהלך הטיגון- בדיוק כמו שמטגנים שניצלים ללא בישול מקדים(:

avatar
שרה (23:14 23.06.2022)

אבל שניצל הוא דק..
לא?!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:00 24.06.2022)

נכון, בגלל זה טיגון השניצל נעשה בשמן רגיל, ואילו טיגון העוף כאן צריך להיעשות בשמן עמוק.

avatar
שרה (00:49 24.06.2022)

סבבה..
תודה רבה!!!
עזרת לי מאוד!!!

avatar
סימה (13:21 24.01.2022)

מה אפשר לשים במקום קטשופ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:42 24.01.2022)

היי,
אפשר לוותר על הקטשופ ולהוסיף במקומו כף סילאן/דבש.

avatar
שיפי (19:03 14.11.2021)

אפשר גם בטיגון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:02 14.11.2021)

היי,
אפשר ואפילו טעים יותר, רק חשוב לי להדגיש שמדובר על טיגון בשמן עמוק(:

avatar
שיפי (21:13 14.11.2021)

תודה!
כמה זמן לטגן לדעתך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:58 14.11.2021)

מניחה שכ-10-15 דקות לכל היותר(:

avatar
שיפי (23:04 14.11.2021)

טיגנתי בחצי גובה 10 דקות מכל צד ויצא מעדן!
אין עלייך!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:29 14.11.2021)

שמחה מאד שיצא מוצלח!
תודה שחזרת לשתף😊

avatar
נפתלי (15:22 16.02.2020)

הכנתי והעוף היה חיוור ולא מגרה.
יצא \”עוף עצוב\” כלשון הבת שלי.
עדיף טיגון שנותן יותר צבע לעוף.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:44 16.02.2020)

היי נפתלי,
השתמשת במקרה בפירורי לחם רגילים? כי אם כן הצבע יכול לצאת חיוור.
רצוי להשתמש בפירורי לחם מוזהבים כדי שיהיה צבע יפה.

avatar
רויטל (10:36 26.12.2019)

היי אפרת, תודה על המתכונים. מכינה מהם המון.
שאלה: האם אפשר להכין בבקר מראש ולהכניס לתנור בערב , סמוך לאכילה? הקריספיות תשמר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:09 26.12.2019)

התכוונת להכין הכל בבוקר מבלי לאפות? ובערב לאפות? אם כן, רצוי לצפות את העוף לפני האפיה כי לפעמים הוא מפריש נוזלים וזה יכול לפגוע במרקם.

avatar
גלוריה (09:38 18.11.2019)

תודה רבה!

avatar
גלוריה (03:15 18.11.2019)

היי,
עדיין לא הכנתי את העוף הזה שנראה מעולה, כי יש לי “טראומה” מציפוי עופות בפירורים… הפירורים תמיד יוצאים לי בסופו של דבר רטובים וסמרטוטיים ולא קריספיים כפי שאמור להיות.
יש לך מושג מה יכולה להיות הסיבה לכך?
תודה על האתר המדהים שלך- הפך לפייבוריט החדש שלי לשעות הפנאי 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:11 18.11.2019)

בוקר טוב,
כדי שהציפוי ייצא קריספי חשוב לשמן את נייר האפיה ולחמם תנור מראש ל200 מעלות.
לאחר חצי שעה להפוך ולהשאיר כ-10 דקות נוספות.
מומלץ גם לנגב את השוקיים מנוזלים לפני שטובלים בביצה וביתר החומרים.
יום נפלא 🌺

avatar
אורית (04:07 30.08.2019)

האם את חושבת שדבש במקום קטשופ יצא טעים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:20 30.08.2019)

אם אתם אוהבים מתקתק אז כן.

avatar
ריקי (19:05 29.08.2019)

היי. אפרת נראה מעולה
מה ניתן לשים במקום קטשופ? אני פחות אוהבת את הטעם

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:05 29.08.2019)

תכיני בלי הקטשופ.

avatar
ברכה כהן (23:51 25.07.2019)

הכנו היום ויצא ממש טעים! המון תודה!
הקטשופ יצא קצת סמיך אז הוספתי לו קצת מים, שיהיה קל יותר לטבול. נראה לי שבפעם הבאה שנכין אערבב את הקטשופ עם הביצה, כמו שאחת המגיבות אמרה שעשתה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:16 26.07.2019)

תודה ברכה 🙂

avatar
שרון (11:14 22.11.2018)

היי אפרת
אם אני מכינה עם ירכיים וגם שוקיים כמה זמן זה צריך להיות בתנור?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:03 22.11.2018)

לירכיים לוקח יותר זמן. לדעתי יש להוסיף עוד 20 דקות. שימי לב רק שזה לא משחים יותר מידי כי זה נאפה על 200 מעלות. אם זה משחים יש להוריד את הטמפ’ ל180 מעלות.

avatar
אנונימי (14:30 21.08.2018)

מתכון נהדר!

avatar
שרון (20:33 19.06.2018)

האם מסירים את העור מהשוק/ והאם ניתן להכין עם ירכיים גם?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:45 19.06.2018)

כן, יש להסיר את העור.
אפשר להכין עם ירכיים אבל לדעתי עם שוקיים זה יותר מתאים ונוח לאכילה.

avatar
מיקי (16:09 31.08.2017)

הפכתי את השוקיים אחרי 30 דקות וכל הציפוי שהיה מתחת- נשאר בתבנית. ככה שעכשיו העוף ללא ציפוי למעל למה זה לא נשאר לי דבוק?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:10 31.08.2017)

שמת נייר אפיה?

avatar
מיקי (19:20 31.08.2017)

כן שמתי נייר אפיה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:53 31.08.2017)

אני לא יודעת מדוע זה לא נדבק היטב. כעקרון הביצה אמורה לעזור לפירורים להדבק ונייר האפיה אמור לשמור שהציפוי יישאר על העוף ולא יעבור לתבנית.

avatar
הודיה (08:25 25.01.2017)

אתר מושלםםםם
אשמח לדעת
האם מרגישים לחר הצליה טעם קטשופ ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:56 25.01.2017)

לא טעם חזק. טעם מעודן.
יום נפלא 🙂

avatar
Aliza (22:14 1.12.2016)

אתר מדהים!
הכנתי את השוקיים ויצא סוף!
הגשתי את זה בארוחה ביחד עם המתכון לאורז אדום בתוספת סלט והארוחה הייתה מושלמת.
תודה רבה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:40 1.12.2016)

שנחה שיצא טעים!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
סופי (15:06 23.02.2016)

היי רציתי לשאול אפשר להכין את עם חזה עוף?והזמן בתנור נשאר אותו דבר או שמשתנה? אשמח מאוד אם תעני מהר

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:19 23.02.2016)

היי סופי,
לא ניסיתי אבל אני חושבת שאפשר.
יש לחמם תנור מראש ל180 מעלות, לשמן נייר אפיה ולהניח עליו את חזה העוף, להבריש מעל בשמן ולאפות במשך 10-15 דקות. לאחר מכן להפוך את השניצלים צד ולאפות עוד 5-10 דקות.
בהצלחה 😉

avatar
קריסטינה (17:13 22.12.2015)

היי אפרת!
ראיתי שבתמונה הקצוות עטופים בנייר כסף.
האם לעשות את זה לפני או אחרי הצליה?
תודה וכמובן עדכונים בהמשך

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:50 22.12.2015)

היי קריסטינה,
אני שמתי אותם לאחר הצליה בתנור 🙂

avatar
קריסטינה (20:29 22.12.2015)

תודה על התגובה יקירה.
יצא טעים !

avatar
טל שקד (14:04 11.12.2015)

שוקי העוף יצאו מעולים תודה על מתכון משגע שאהבו הגדולים כמו הקטנים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:17 11.12.2015)

שמחה לשמוע שקד!
תודה ושבת שלום 🙂

avatar
דניאלה (12:01 4.10.2015)

האם משאירים את העור על הדוקיים או שצריך להסיר אותו לפני?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:53 4.10.2015)

היי דניאלה,
יש להסיר את העור מהשוקיים.
חג שמח 🙂

avatar
אמאשלדינו (11:51 25.11.2014)

היי, יש מצב להקפיא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:56 25.11.2014)

היי,
אפשר להקפיא בקופסה אטומה למרות שאין כמו טרי מבחינת הטעם 😉

avatar
שירן (14:00 18.02.2014)

אם אני אכין במקום שוקיים-ירכיים. האם זמן ההכנה ישתנה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:06 18.02.2014)

היי שירן, בערך ב-15 דקות נוספות בתנור..

avatar
Adina (13:07 25.11.2013)

דילגתי על שלב ב והוספתי לביצה את הקטשופ ותבלינים טעים פעם מאוד

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:13 25.11.2013)

מעולה!

לקריאת כל התגובות