זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 25 דקות
מס’ מנות: 12 שבלולים
סוג: חלבי
מצרכים:
לבצק:
2 כוסות (280 גרם) קמח לבן
כפית (5 גרם) אבקת אפיה
חצי כפית מלח
200 מ”ל יוגורט
*במקום להכין את הבצק ניתן להשתמש בבצק פיצה מצונן.
למילוי:
3 כפות שמן זית
4 שיני שום כתושות
כוס (100 גרם) גבינה צהובה מגורדת
חצי כוס (50 גרם) גבינת פרמזן מפוררת
חצי כפית פטרוזיליה מיובשת (אפשר להמיר בבזיליקום או אורגנו מיובש)
לציפוי:
ביצה טרופה ושומשום
אופן הכנה:
-מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
-מערבבים בקערה קמח, אבקת אפיה, מלח ויוגורט עד לקבלת בצק חלק ונוח לעבודה (אם הבצק יבש יש להוסיף כמה כפות מים בהדרגה ולפי הצורך).
-מרדדים את הבצק בעזרת מערוך למלבן בגודל 20X30 ס”מ.
-מערבבים בקערית 3 כפות שמן זית ושום כתוש ומורחים על הבצק באופן שווה. מפזרים גבינה צהובה, גבינת פרמזן ופטרוזיליה מיובשת.
-מגלגלים את הבצק לרולדה וחותכים לשבלולים בעובי כ-2 ס”מ.
-מניחים בתבנית על נייר אפיה. מורחים את החלק העליון בביצה טרופה ומפזרים מעט שומשום.
-מכניסים לתנור החם ואופים במשך כ-25 דקות, עד להזהבה.
היי, הכנתי בצהריים. איך מחממים בערב בתנור? מכוסה? כמה מעלות? תודה רבה על כל המתכונים
בתנור שחומם ל180 מעלות ללא כיסוי
תודה רבה! 🌸🌷
ראיתי שאפשר להחליף יוגורט בגבינה למה, אך לא כתוב כמות. אשמח אם תוכלי שתכתבי לי גם בכפות כי יש לי 500 גר גבינה. תודה רבה
אותה כמות- 200 מ”ל.
זה יוצא כ-3/4 כוס (תמיד אפשר להוסיף יותר אם הבצק פירורי).
היי אפרת
קודם כל תודה על המתכונים המוצלחים!🌷
בד”כ מכינה את השבלולים ללא הקפאת הבצק
קראתי באחת התגובות שניתן להקפיא
השאלה כמה זמן לפני השימוש צריך להוציא אותו מהמקפיא שיהיה נוח לשימוש?
תודה
היי רחלי,
קודם כל נראה מעולה:)
כדאי להוציא להפשרה כשעה-שעתיים ואח”כ לחמם קצת בתנור.
אפשר להקפיא את השבלולים מוכנים לפני אפיה?
אפשר אך פחות כדאי.
אפשר להחליף את היוגורט הבצק במשהו אחר?
אפשר לשים שמנת חמוצה או גבינה לבנה.
בס”ד
חוזרת לעדכן שיצא טעיםםם להתעלף 🙂 למרות ששכחתי למרוח ביצה.
יש לי יוגורט של 130 גרם, אז שמתי שני גביעים ועוד קצת קמח ויצא בצק מושלם.
הוספת גם זיתים וזה ממש שידרג את השבלולים.
תודה לך אפרת יקרה על השליחות. השם יברך אותך
איזה כיף שאהבת את המתכון ושיצא מוצלח!
תודה שחזרת לשתף😊
בס”ד
היי אפרת שבוע טוב
אם אני עושה את השבלולים בבוקר וצריכה אותם לערב, כדאי להשאיר אותם בחוץ או לשים במקרר?
היי,
אם מדובר על יותר מכמה שעות אפשר לשמור במקרר ולחמם לפני ההגשה.
שלום אפרת ותודה על המתכונים הנפלאים שלך. אשמח למתכון פרווה לבצק שמתאים למאפה זה. תודה!
היי,
אפשר להשתמש בגבינה טבעונית או ממרח סויה במקום היוגורט.
אם אין אפשרות- יתכן וניתן להשתמש במתכון לבצק של המאפה הזה, אבל זה ייתן תוצאה שונה מעט.
תודנ רבה על מתכון כייפי וטעים!! הכנץי והקפאתי- איך את ממליצה לחמם את זה בצורה הכי טובה שירגיש טרי? תודה!
שמחה שאהבת את המתכון🌺
אפשר לחמם במיקרוגל או בתנור כמה דקות על 170 מעלות.
יצא ממש חמוד אבל תקחו בקשבון שזה כמו לחם רגיל .
צריך להשתמש בכמויות גדולות של קמח כי הבצק יוצא תמיד דפוק גם לי וגם לבת דודתי והשתמשנו במרכיבים כמו במתכון רק חברות שונות אז תקחו בחשבון שהיידיים שלכם יראו כמו מפלצת בצק .
טיפ כדי שזה לא יקרה לכם :
תקחו משטח גדול לעבודה ומתחתו תפזרו קמח וגם חשוב מאוד שיהיה לכם גם קמח בידיים וכשאתם מרדדים את הבצק שימו גם על המערוך .
סליחה עם יש מילים לא מובנות אני כותבת מהר ויותר מסתכלת על המקלדת פחות על המילים .
וזהו מקווה שעזרתי 😊❤
היי,
הבצק אמור לצאת חלק ונוח לעבודה. בנוסף, המרקם שונה לחלוטין מלחם(:
אם יוצא לכן דביק זה אומר שכנראה לא שמתן את כמות הקמח המדויקת או שלא השתמשתן בכוס מדידה…
בכל מקרה אכן כדאי לעבוד על משטח מקומח.
תודה על השיתוף😊
שלום!
מהתגובות ממש מגרה לעשות את זה
רק כמה שאלות:
אפשר בקמח כוסמין לבן?
והאם אפשר לא לשים גבינת פרמזן וכן גם פטרוזיליה מיובשת?
כתבת שאפשר להמיר את הגבינת פרמזן בגבינה צהובה מגורדת ובמתכון יש כבר את זה
הכוונה פשוט להוסיף עוד במקום?
תודה
רחי
היי,
אפשר להשתמש בקמח כוסמין, המרקם ישתנה מעט.
אפשר לוותר על פטרוזיליה, וכן, אפשר להוסיף עוד גבינה צהובה במקום הפרמז’ן.
תודה רבה
מה הכוונה המרקם ישתנה קצת?
כשמשתמשים בקמח כוסמין או מלא התוצאה שונה מאשר עם קמח לבן- המרקם של הבצק כבד ודחוס קצת יותר.
היי אפרת..
רציתי לדעת אם אפשר להכין את המתכון הזה עם בצק עלים?
היי,
כן, אפשר להשתמש בבצק עלים.
אף פעם לא הייתי טיפוס של מיטבח,אבל מאז שראיתי את האתר ממש היתלהבתי
והמתכון הזה אחד הטעימים והקלילים! ממש תודה!
שמחה מאד לשמוע! תודה שחזרת לשתף(:
אפשר בלי יוגורט בכלל?
יש לי ילד אלרגי לחלב
היי שירן,
בבצק הזה אין תחליף ליוגורט, אבל את יכולה להכין בצק מהמתכון הזה לשבלולי גבינה ותרד(:
היי
אני רוצה להכין היום ולהגיש במוצש. לא יהיה לי זמן במוצש להתעסק עם בצק ואפייה. יכולה רק לחמם. איך כדאי לאחסן עד מוצש? או שכדאי להכין היום עם המילוי והכל, להקפיא איך שזה ורק לאפות במוצש?
תודה רבה!
היי שרית,
ממליצה לאפות ולהקפיא עד מוצ”ש עטוף היטב.
חנוכה שמח❤
האם עדיף להשתמש ביוגורט בטעם קיווי או בגבינה לבנה?
יוגורט קיווי לא מתאים כאן… אפשר גבינה לבנה אך המרקם מעט ישתנה.
היי אפרת, תודה על המתכונים המעולים שאת מעלה. רציתי לשאול האם אפשר להכין היום את השבלולים, להשאיר לילה במקרר חתוכים ללא אפייה ולאפות בבוקר. או שאולי עדיף לאפות היום ולחמם מחר. אני צריכה את זה למחר בצהריים, אז אשמח לדעת כיצד זה יהיה יותר טרי.
עדיף לאפות היום ולחמם מחר.
את יכולה לשמור עד מחר במקרר או במקפיא, לבחירתך😊
בהצלחה!
יצא מוששששלם 💜
אם יוצא קצת דביק אפשר פשוט לבשל כרולדה ואז לחתוך
נראה ממש מעולה! תודה על השיתוף😊
היי אפרת המדהימה..
האם יש לך רעיונות מילוי אחרים?יש לי אמא מבוגרת שפחות בעניין גבינה צהובה ופרמזן…
היי סיגלית,
אפשר להכין מילוי כמו לפיציות (עם רוטב פיצה), אפשר למלא ברוטב פסטו, ואפשר לשחק עם תוספות כמו פטריות, זיתים , תירס וכל דבר שאוהבים😊
הי אפשר לשים במקום יוגורט משהו אחר? אולי גבינה?
היי אפרת,
אפשר לשים גבינה לבנה או שמנת חמוצה😊
תודה עזרת לי!
וואו, אפרת, איזה מתכון טעים!!! בני הבית התעלפו וביקשו שאשמור את המתכון… 🙂
הכנתי עם קוטג׳ במקום יוגורט (כי זה מה שהיה בבית) – היתי איפה צריכה לשחק עם הכמויות של הקמח בהתאם אבל בסוף יצא בצק נהדר. המון תודה לך על מתכונים קלים ונפלאים. הניוזלטר הוא שוס.
היי ליהי,
נראה מעולה יקירה! תודה על השיתוף😊
היי מה קורה רציתי להגיד שיצא לי מתכון משהו מטורף אין אליך אפרת
שמחה שאהבתם, תודה שרה😊
וואי וואי וואי איזה טעים לא נישאר לרגע… הילדים טפו תוך שניותתתתתתתת
שמחה שאהבתם🌺
שלום אפרת ,
הכנתי את השבלולים והם ממש טעימים. פעם הבאה אכין כמות כפולה 😀
שמחה שאהבת, תודה פנינה🌺
שלום אפרת, אשמח לדעת אם ניתן להמיר את היוגורט בשמנת חמוצה?
תודה
היי הודיה,
אפשר לשים 200 מ”ל שמנת חמוצה במקום😊
היי אפרת
זה מזונות או המוציא?
אם זאת סעודה – המוציא
אם נשנוש – מזונות
היי אפרת מה קורה?? אפשר להכין גם בלי יוגורט??
תודה אין עליך
היי מיכל, אפשר לשים במקום גבינה לבנה.
שלום אפרת, הבצק יצא יבש מאוד גם אחרי שהוספתי מים. מה לעשות?
ניסית להוסיף עוד יוגורט?
פעם מליון שאני מכינה. כולם מתים על זה! מכינה לבנות שלי במילוי פיצה (רסק, גבנצ, זיתים ותירס) והן בעננים.
תודה אפרת אין עליך!
נראה מעולה! 😍
תודה ימית
הכנתי אמש לארוחת בוקר, קל להכנה וקליל, ב”ה יצא טעים מאוד! (הוספתי קצת תבלינים…)
מבפנים יצא רך וטעים, אך מבחוץ יצא קצת יבש וקשה, האם יתכן שהדבר קרה בגלל שמרחתי ביצה גם בצדדים?
(אם אני לא אמרח ביצה כלל, [או אמרח שמן זית במקום] מה יקרה?)
היי שירה,
אם לא תמרחי ביצה זה ייצא חיוור. זה אמור לצאת פריך מבחוץ ורך מבפנים.
אפית את זה בתנור בתבנית שמונחת על המדף השני מלמטה?
שמתי את התבנית באמצע.
השאלה שלי אם זו טעות ששמתי ביצה גם בצדדים ולא רק למעלה. יכול להיות שזה מה שהקשה?
כמה כפות גבינה לבנה צריך לבצק?
4-5 כפות גדושות, עד שהבצק נעשה נוח לעבודה.
צריך להתפיח את הבצק?
אין צורך 🙂
כמה זמן מראש אפשר להכין את הבצק?
תוכלי להכין מתי שתרצי ולהקפיא את הבצק עד השימוש
תודה על המתכון!
הכנתי עם גבינה לבנה במקום יוגורט
וגבינה בולגרית במקום פראמזן
יצא מושלם!
הכי כיף היה שלא צריך התפחה…
איזה כיף לקרוא 🙂
שמחה שאהבת דבורה
יום נפלא
היי, רציתי לשאול, יש לי יוגורט שכתוב עליו 150 מ”ל, אני צריכה להוסיף עוד? אולי גבינה, וכמה להוסיף?
תודה…
תוסיפי עוד 1-3 כפות גבינה לבנה, עד לקבלת בצק נוח לעבודה.
היי, הכנתי יצא מעולה…
יצא קצת יבש, אולי בגלל שזה יום אחרי?
כנראה, תמיד השבלולים יהיו הרבה יותר טריים באותו היום
יום נפלא♥
האא אוקי.
תודה!!!
שלום לך,
האם ניתן לשב זיתים שיצא כמו הפיציות בחנות?
בטח חנה אין בעיה 🙂
יום נעים♥
היי באיזה יוגורט כדאי להשתמש?
ומה עדיף, יוגורט או גבינה לבנה?
יוגורט בטעם טבעי כמו BIO של דנונה או תנובה.
לא קריטי. אפשר עם יוגורט או גבינה לבנה.
תודה אפרת, יצא מושלם!!!!!
איך מומלץ לשמור את השבלולים שנשארו כדי שיישאר טעים? במקרר? מחוץ למקרר? מאמינה שיאכלו את השאר בערב…
היי דפנה,
אפשר לשמור על השיש בקופסה סגורה.
אם לא אכלו הכל בערב כדאי להכניס למקרר.
היי אפרת, ראשית תודה רבה על האתר הנוח עם המתכונים המעולים. כבר הרבה זמן אני לומדת ממנו הרבה.
שאלה לגבי קמח – גם לגבי המתכון הזה וגם באופן כללי – יש הבדל בין שימוש בקמח רגיל יחד עם אבקת אפייה לעומת שימוש בקמח עוגה?
היי ריטה,
זה לא משנה אם משתמשים בקמח תופח או בקמח רגיל שמוסיפים לו אבקת אפיה.
מה שכן, חשוב לערבב את הקמח עם אבקת האפיה בנפרד לפני שמוסיפים לבלילה.
אפרת אין מילים!!!!!
מאז שהתחלתי להכין את זה אני לא מפסיקה! פשוט מתכון מושלם וטעים ביותר תודה רבה לך אלופפהה😘😘😘😘
תודה אלייה, כיף לשמוע ❤️
הי מה אפשר לשים במקום יוגורט?
גבינה לבנה.
היי אפרת! בזמן הסגר עושה הרבה מהמתכונים שלך עם בני בן ה-3. הוא נהנה בטירוף וכל הזמן יש לנו אוכל טרי וטעים בבית ! מודה לך מאוד !
עכשיו הולכים להכין שבלולים . נראה מתכון מושלם!
איזה כיף לשמוע 🙂
תודה מעיין
היי אפרת
כרגע הלביבות בלי שמרים מהאתר שלך בתנור בטוח יצא טוב
רציתי לשאול לגבי השום כתוש אפשרי לגרד שיני שום על פומפיה דקה?
ולגבי קמח הבנתי שאם כוסמין עדיף קמח כוסמין לבן? מה בקשר לקמח כוסמין 70אחוז ?
יש סיכוי שיצא דחוס?
תודה מראש
אפשר לגרד שום דק.
אפשר להכין עם קמח כוסמין 70%. ייצא קצת פחות אוורירי אבל עדיין אמור לצאת טעים.
אני חייבת להגיד לך זה בצק פלא! הכפלתי כמויות והכנתי שבלולי פיצה, שבלול עם חציל שרוף, שום ובולגרית וגם בית לזית! שלמות!
ובכלל, כל המתכונים באתר מאוד מאוד מוצלחים! אני כמעט כל יום משתמשת באחד או יותר 🙂 תודה רבה!!
נראה מעולה 😍
תודה נועה
היי, מה אפשר לשים במקום גבינת פרמזן?
אפשר לוותר או להוסיף גבינת פטה או בולגרית מפוררת.
גבינה צהובה
נטרף!
התגובה היתה: “מדהים! מי לימד אותך להכין את זה??”
תגובתי: “הולכת לפרגן לאפרת 😉”
שמחה שיצא טעים ❣️
תודה איילת 🙂
היי
אפשר להמיר את היוגורט בגיל?
כן.
יצא אליפות!
אני יודעת מראש שאצלך צריך להכפיל כמויות, אבל נראה לי שהפעם היית צריכה לציין אזהרה שצריך להכפיל פי ארבע.
הם נחטפו לוהטים מהתנור והתחסלו תוך רגע.
זו הזדמנות נוספת לומר לך תודה על המפעל החשוב הזה
שמחה שיצא טעים ❣️
תודה שני ויום נפלא
אפשר ביורגוט חמוץ
?
אני חושבת שכן.
ממש טעים מתכונים שחבל על הזמן👍👍😉🧀
תודה ליאל 💜
אפשר להכין גם אם קמח טופח
אפשר לשים 2 כוסות קמח תופח ולוותר על אבקת האפיה.
הי שלום המתכונים באתר נראים ממש מצוינים ואני בס”ד מתכוונת לנסות כמה מהם
השאלה שלי האם ניתן לשלב בתוך המילוי הנוכחי גם משהו כמו רסק עגבניות ואם אפשר להקפיא תודה ענקית
כן אפשר.
אפשר להקפיא.
וואוו מתכון מושלםם!! קל להכנה,בלי הרבה מרכיבים ושלבים. פשוט שווה והתוצאה: יוצא טעים ברמות ובאמת שהכל נחטף ברגע שיוצא מהתנור…D; תודה רבה על המתכון! נהנתי מאד…♥♥♥
מהמם 😍
תודה הדר
הי, אפשר להכין מקמח כוסמין בהיר ?
כן.
הכנתי היום יצא ממש טעים נחטף בשניה
שמחה שיצא טעים 🙂
אפשר לוותר על שיני השום ולהחליף ביבש או לוותר בכללי?
מה הכוונה יבש?
אפשר גם להכין בלי למרות שהשום מוסיף טעם.
אפרתי,
מושלם כרגיל ,הילדים שלי בררנים
ועדיין חיסלו.☺
לא היה לי פרמזן אז שמתי חלומי במקום
פשוט טעים.
תודה רבה😊
תודה רותם 😍
יצא מצוין😃
שמחה לשמוע ❤️
מה זה גבינת פרמזן ? מה אפשר לשים במקום
אפשר לשים מוצרלה או גבינה צהובה מגורדת.
אפשר גבינת גאודה במקום גבינת פרמזן?
כן אפשר.
האם אפשר ריווין במקום יוגורט ?
תודה על מתכונים מדהימים
לא ניסיתי אבל אני חושבת שכן. כדאי להתחיל בחצי כוס ולהוסיף יותר בהדרגה ולפי הצורך עד שמתקבל בצק נוח לעבודה.
היי אפשר לשים 200 מו\”ל גבינה לבנה במקום יוגורט?
כן אפשר.
השדרוג באתר מעולה. תודה על המתכונים. אהבתי.👍
תודה דבורה ❤️
האם בכל המתכונים שלך צריך להשתמש בכוס מדידה או כוס ח”פ??
בכל המתכונים שלי יש להשתמש בכוס בנפח 240 מ”ל.
השתמשתי בגבינת סקי זמן בסדר?
כן.
יצא לי דביק ממש השתמשתי בכוס חדפ
הסיבה היא שהשתמש בכוס חד”פ.
יש להשתמש בכוס זכוכית רגילה עם ידית.
תודה על המתכונים המצטיינים.
האם אפשר לעשות את הבצק פרווה?
תודה רבה.
אפשר להכין את הבצק הזה- שבלולי גבינה ותרד.
היי. נראה מתכון נהדר ואני רוצה להכין אותו
אין לי יוגורט. אפשר שמנת חמוצה במקום? תודה
כן אפשר.
מתכון נהדר! ממש בורקס בדקות..ממש כיפי. תודה לך:)
אפשר לעשות גם בגרסה מתוקה? למה עוד הבצק הזה מתאים?
אפשר להכין בגרסה מתוקה ובמקום מלח לשים כפית סוכר.
אפשר גם להכין מלית גבינה מתוקה ולערבב: 250 גרם גבינת טוב טעם, 3 כפות אבקת סוכר, כף קורנפלור, חלמון וכפית תמצית וניל.
רעיונות למלויים נוספים:
רוטב פיצה, גבינה צהובה וזיתים
מלית ירקות כמו במתכון הזה- מאפה ירקות וגבינות.
ממרח שוקולד ואגוזים קצוצים
היי,
האם אפשר להקפיא את השבלולים לפני אפיה? (אני יודעת שבצק שמרים שורד הקפאה, לא יודעת לגבי בצק עם אבקת אפיה…)
תודה!
אני חושבת שכן.
היי אפרת עשיתי את הבצק אבל הוא יצא ממש קמחי ואני לא מצליחה לעבד אותו לבצק רגיל מה אפשר לעשות?
תוסיפי עוד יוגורט עד לקבלת בצק אחיד ונוח.
יצא מקסים!
נהננו מאוד…
דרך אגב, יש לך מתכון ללחם שום?
אין אין לך תוכלי להכתיב לי מתכון?
תודה רבה על כל המתכונים המצוינים!
שמחה שנהניתם 🙂
מצורף מתכון ללחם שום.
יצא מעולה! הכנתי עם רוטב פיצה וגבינה צהובה אבל היה קצת קשה לרדד את הבצק ולחתוך, הבצק היה קצת רך מידי, מה יכולה להיות הסיבה?
הזדמנות להגיד לך שהאתר מעולה!! ונותן לי המון השראה! תודה רבה!
היי שולמית,
באיזה כוס השתמשת?
מעולה!!!!
תודה רבה
שמחה שאהבת 🙂
אפשר להחליף קמח לבן במלא?
יוגורט בגבינה לבנה/קוטג’?
ולוותר על פרמזן ולשים גבנ”צ?
תודה על המתכון המוצלח!
היי שילת,
זה ייצא דחוס עם קמח מלא. עדיף לשלב קמח מלא עם קמח לבן (חצי-חצי).
אפשר לשים גבינה לבנה במקום יוגורט.
אפשר לשים מוצרלה במקום פרמזן.
כיצד ניתן להתאים לצליאקים?
לא ניסיתי אבל אני מניחה שניתן להשתמש בקמח תמי או כרגיל באותן כמויות. את היוגורט יש להוסיף בהדרגה ולפי הצורך, עד לקבלת בצק נוח לעבודה.
אפשר שמנת חמוצה במקום היוגרט? (או אחד שמנת חמוצה והשני יוגורט?)
כן אפשר. יש לשים 200 מ”ל.
דבר ראשון,
אין מילים!!!!!
בזכות האתר הזה למדתי לבשל, כל יום מחפשת מתכונים חדשים ובזכותך מגוונת הרבה באוכל טעיםםםם שקל להכין!
לגבי המתכון הזה, יש אפשרות שהבצק לא יהיה חלבי?(להחליף את היוגורט במשהו אחר)
אני רוצה להכין כמות פי 3 מהמתכון הזה עם הרוטב פיצה הלא מבושל איזה כמות אני צריכה להכין מהרוטב? כמות אחת תספיק? לא אכפת לי שישאר מיותר, אבל לא רוצה שיהיה חסר…
היי רחלי,
שמחה שאת נהנית מהמתכונים 🙂
יש את המתכון של הבצק הזה שהוא ללא מוצרי חלב – שבלולי גבינה ותרד.
אפשרות אחרת היא להשתמש בבצק עלים או פילאס קנוי.
לדעתי הרוטב אמור להספיק אם תכפילי ב-3.
הכנתי כמו המלצתך, עם הבצק של שבלולי גבינה ותרד,
והרוטב פיצה הלא מבושל (הוספתי סוכר ומיונז)
יצא מושלם!!!!!
איזה כיף שחזרת לעדכן!
תודה ושבוע נפלא 🌷
וואי אפרת יצא מוששששש
הכנתי לשבועות כולם לקקו את האצבעות ,
מה שכן כשחיממתי לקידוש החלבי הם קצת התקשו- אבל עדיין יצא מדהים!!!!!
תודה שחזרת לעדכן! 🙂
היי אפרת הכנתי את הפיציות האלו יצאו מושלם האורחים התלהבו תודה רבה לך😀
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שמחה
היי אפרת הבצק נדבק לי ונקרע לי.. לא יכולתי לחתוך אז שמתי את כל הרולדה.. עכשיו בתנור, נקוה לטוב.
באיזה כוס השתמשת?
נשאר לי בצק של לחם רגיל פיזרתי גבינות יצא מושלם!!!
מעולה 🙂
היי
תודה על המתכונים.
האם אפשר בצק פריך מלוח מוכן?
יותר מתאים להשתמש בבצק עלים או פילאס.
האם אפשר לוותר על גבינת פרמווזן?
כן.
אפשר להכין עם קמח ללא גלוטן?
קמח תמיגמיש לדוגמא?
לא ניסיתי. מניחה שכן.
האם אפשר להקפיא?
כן.
נראה ממש טעים אשמח לנסות רק רציתי לדעת אם אפשר להשתמש בגבינה בולגרית במקום פרמזן ? והאם אפשר תבלין פיצה או לוותר? אין לי פטרוזיליה ותבלינים יבשים. תודה מראש
אפשר לשים בולגרית במקום פרמזן. אפשר לוותר על תבלין יבש.
נירא נפלא אנסה ב”ה לשבועות
חג שמח 💗
היי
איזה תחךיף אפשרי ליוגורט?
גבינה לבנה.
אין רסק עגבניות במתכון? בתוצאה הסופית האדום מעל נראה כמו איזשהו רסק..
אין בזה רסק, למרות שאפשר להוסיף (החלק העליון מאוד הזהיב לכן זה נראה ככה).
קמח מלא או כוסמין אפשר במקום הלבן?
עדיף קמח כוסמין.
נראה מתכון נהדר !
יש אפשרות להוסיף רוטב עגבניות ??
כן בטח.
האם אפשר לעשות מהבצק פיציות?
כן.
היי,
האם אפשר להשתמש בקמח תופח במקום?
וזה עדיין יצא אותו דבר?
כן אפשר (ולוותר על אבקת האפיה).
יום נפלא 🙂
היי,
דבר ראשון חייבת להחמיא לך על מתכונים נפלאים!!!!
דבר שני, האם ניתן להחליף את היוגורט בגבינה לבנה 5%?
תודה
כן אפשר 🙂