שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 52-62 דקות

מס’ מנות: 15-17 קציצות

סוג: פרווה

מצרכים:

תערובת קציצות טופו:

200 גרם טופו (*השתמשתי בטופו ליב אורגני)

בצל קטן חתוך גס

שן שום שמנה קצוצה

תפוח אדמה קטן קלוף חתוך גס

3/4 כוס עלי כוסברה

2 כפות שמן

3 כפות מלאות פירורי לחם (לרגישים לגלוטן אפשר לשים קמח חומוס או קמח אורז)

תבלינים: כפית שטוחה כמון, כפית שטוחה פפריקה מתוקה, כפית מלח, מעט פלפל שחור

רוטב אדום:

3 שיני שום מגורדות

2 עגבניות בינוניות מגורדות

3 כפות גדושות רסק עגבניות

3 כוסות מים רותחים

רבע כוס עלי כוסברה קצוצים

כוס אפונה וגזר משקית קפואה

תבלינים: כף סילאן (או כפית גדושה סוכר), חצי כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית כמון, כפית מלח, כפית גדושה אבקת מרק (רצוי מחומרים טבעיים), קמצוץ פלפל שחור.




אופן הכנה:

קציצות טופו:

-מחממים תנור מראש ל200 מעלות ומשמנים נייר אפיה.

-מניחים את כל החומרים במעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם אחיד ומעט משחתי.

-יוצרים כדורים קטנים בקוטר כ-3 ס”מ, מניחים על נייר האפיה המשומן ומשטחים קלות לקציצות בקוטר 4 ס”מ.

-אופים בתנור 15 דקות.

הפעל טיימר (15 דק’)
+
טיימר פועל

-הופכים בזהירות את הקציצות צד ומשאירים 5-10 דקות נוספות עד שהקציצות מתייצבות ומעט מזהיבות.

רוטב אדום: (בזמן שהקציצות נאפות בתנור מכינים את הרוטב..)

-מחממים סיר עם 2 כפות שמן. מטגנים את השום על אש בינונית כ-10 שניות. מוסיפים את העגבניות המגורדות ומבשלים כ-2 דקות.

-מוסיפים רסק עגבניות, מים רותחים, כוסברה קצוצה ואפונה וגזר. מתבלים בסילאן, פפריקה, כמון, מלח, אבקת מרק ופלפל שחור ומערבבים.

-מביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים לאש בינונית ומבשלים עם מכסה במשך 10-15 דקות.

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

-טועמים את הרוטב ומתקנים תיבול לפי הטעם (חשוב שהרוטב יהיה טעים כי הקציצות מקבלות את הטעם של הרוטב).

-מוסיפים את קציצות הסויה האפויות לרוטב, מכסים אותן ברוטב ומבשלים עם מכסה על אש בינונית-נמוכה במשך 20 דקות (אין לערבב בזמן הבישול אחרת הקציצות עלולות להתפרק).

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל

*הערה: הקציצות יוצאות רכות.

קציצות טופו ברוטב

טיפים והערות

מחפשים תוספת טעימה עם הקציצות? לחצו כאן –  תוספות לקציצות ברוטב.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
סלט גזר חריף
פתיתים עם פרגיות

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
מורן (17:35 10.06.2021)

אפרת האם שמים 2 כפות שמן בתוך תערובת הקציצות?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (18:21 10.06.2021)

כן, אפשר להפחית גם לכף אחת אם מעוניינים😊

חגי (19:49 21.03.2021)

טעים בטירוף!!!

מתכונים ב-10 דקות (21:41 21.03.2021)

שמחה שאהבת:)

דורית (10:25 21.03.2021)

קודם כל – תודה רבה על אתר נפלא. לגבי הקציצות הללו – מה ניתן לשים ברוטב במקום אפונה וגזר (לילדים שלא אוהבים)? מניחה שאפשר לוותר בכלל, אבל האם יש משהו אחר שיכול לעבוד טוב? תודה

מתכונים ב-10 דקות (10:38 21.03.2021)

היי דורית,
אפשר לשים שעועית קפואה, תירס או כל ירק שאוהבים😊

דורית (10:41 21.03.2021)

שניהם יעבדו אצלנו! תודה רבה

anati (10:39 13.01.2021)

ייצא מעולה. הבת הטבעונית שלי חוגגת

מתכונים ב-10 דקות (10:51 13.01.2021)

תודה ענת 🙂
שמחה לקרוא שיצא מוצלח❤️

ענבר (12:40 11.11.2020)

יצא ממש טעים אבל הם די התפוררות לי למה?

מתכונים ב-10 דקות (13:47 11.11.2020)

היי ענבר,
אני חושבת שזה קשור לסוג הטופו עצמו.
לפעמים יש בו המון נוזלים. אני ממליצה להקפיא את הטופו למשך לילה ואז להפשיר ולסחוט מנוזלים.
זה לא קורה עם כל החברות אבל זה קיים
בהצלחה♥

ענבר (08:50 12.11.2020)

תודה. ממש אוהבת את המכונים שלך פשוט וטעים

מתכונים ב-10 דקות (09:18 12.11.2020)

תודה רבה ♥
שמחה לקרוא שאת נהנת 🙂

סתיו (03:12 25.07.2020)

היי אפרת היקרה, עוקבת ומעריצה כבר כ4 שנים.
האם יש אפשרות להחליף את תפוח האדמה במשהו אחר? מנסה להימנע. אולי בטטה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:09 25.07.2020)

היי סתיו 🙂
אפשר לוותר על תפוח האדמה או לשים במקום חצי בטטה קטנה או גזר קטן.

קרן לחיאני (10:51 6.06.2020)

יצא ממש מוצלח ! תודה רבה אפרת, אני מכורה לאתר שלך (:

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:11 6.06.2020)

נראה מעולה ❣️
תודה קרן

מאור (23:01 14.04.2020)

טוב חזרתי לעדכן!
שמתי 3 כפות קמח מצה רגיל ויצא מעולה 🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:11 15.04.2020)

תודה מאור 🙂

שני (17:15 10.04.2020)

יצא ממש טעים!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:50 10.04.2020)

שמחה לשמוע 🙂

עדינה (19:02 5.04.2020)

אני מתה על האתר שלך! מתכונים מעולים!
שאלה – האם צריך לבשל את תפו״א קודם? וגם האם אפשר להשתמש בקמח מצה לטובת פסח?
תודה!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:30 5.04.2020)

היי עדינה,
אין צורך לבשל את תפוח האדמה.
אני חושבת שאפשר לשים כ-2 כפות קמח מצה.
חג שמח והמון בריאות 🌺

נועה (16:06 18.03.2020)

קציצות ממש ממש טעימות
השתמשתי בבלנדר מוט במקום ופפריקה חריפה ויצא הורס ממש

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:28 18.03.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂

מירי (17:38 22.09.2019)

מתכון טעים ומוצלח מאוד!
מכינה הקציצות ונותנת להן להתקרר היטיב, לפעמים גם יום אחרי מכינה הרוטב.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:09 22.09.2019)

שמחה לשמוע 🙂

לילך (20:30 19.09.2019)

מתכון מדהים!! מכינה אותו המון ותמיד יוצא מוצלח. תודה רבה! 🧡

אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:24 20.09.2019)

שמחה לשמוע 🙂

נעמה (16:50 9.09.2019)

שלום
שהוצאתי את הקציצות מהתנור הן היו רכות אבל מגובשות
אבל לאחר בישול של 20 דקות הקציצות התפרקו לחלוטין והתערבבו עם הרוטב. מה יכולה להיות הסיבה?
בישלתי על אש בינונית ושמתי אותן לתוך רוטב רותח.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:49 9.09.2019)

היי נעמה,
יכול להיות שערבבת במהלך הבישול?
זה גם יכול להיות קשור לסוג הטופו שהשתמשת בו.

מיכל (21:01 9.08.2019)

הי אפרת, האם יש לך מתכונים שאפשר להכין עם שבבי סויה? תודה, מיכל.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:41 10.08.2019)

יש מתכון לבולונז טבעוני שאפשר להכין משבבי סויה.

לילך (20:28 25.06.2019)

היי האם אפשר להשתמש בקמח כוסמין?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:54 25.06.2019)

כן.

רחלי (00:21 22.05.2019)

הי
הכנתי היום בשינויים קלים:
א. לא היה לי תפוח אדמה אז ויתרתי עליו…
ב. השתמשתי בבלנדר מוט (מעך הכל מצוין)
ג. טיגנתי את הקציצות במקום לאפות

יצא טעים מאוד ובמרקם שמזכיר פלאפל.

בהחלט אוסיף לאוסף המתכונים הטבעוניים שלי…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:05 22.05.2019)

נראה מעולה 🙂
תודה רחלי

חגית (11:11 3.05.2019)

שלום,
באיזו פונקציה בתנור להשתמש ?

שרה (20:23 20.04.2019)

עשיתי עם הודו במקום טופו 😉
יצא מאוד טעים! ויתרתי על הגזר ואפונה
קציצות אווריריות ורכות

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:29 20.04.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שרה

ענת לוי (09:07 10.03.2019)

מתכון מוצלח באופן מיוחד

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:08 10.03.2019)

תודה ענת, שמחה שאהבת 🙂

ברכה (00:09 9.11.2018)

הי אפרת, אפשר להקפיא את הקציצות אחרי שלב התנור ולפני הבישול ברוטב?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:52 9.11.2018)

כן אפשר.

גלית (14:02 10.08.2018)

יצא מדהים!!! מכינה היום בפעם השניה :-).
א
אשמח לדעת כיצד ניתן להגיע למתכונים שלך … תודה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:03 10.08.2018)

שמחה שיצא טעים!
ומה הכוונה? כל האתר עם כל המתכונים לרשותך 🙂

יערה (18:38 19.07.2018)

אפשר לטגן את הקציצות?
אני בהודו ואין לי תנור 🙁

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:40 19.07.2018)

התערובת צריכה להיות יציבה. אם היא מתפרק כדאי להוסיף ביצה.

דניאל דן (14:43 10.05.2019)

תעשי על מחבת טלפון

אלה (23:21 8.07.2018)

יצא מעולה!! תודה רבה!! נשמח לעוד מתכונים טבעוניים 🙂 בעיקר חנות עיקריות כאלה. תודה לך!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:32 9.07.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
אפרסם מתכונים נוספים בהמשך.
יום מקסים 🌷

תמר (09:25 8.06.2018)

היי, ממש רוצה לנסות את המתכון אבל אין לי מעבד מזון, יש לי בלנדר מוט או שייקר (של נינג’ה), משהו מהם מתאים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:01 8.06.2018)

היי תמר,
אני לא חושבת שהמכשירים שציינת יכולים לעשות את העבודה כי צריך מכשיר שיטחן את החומרים למרקם משחתי.

רחלי (00:12 22.05.2019)

הי, אני הכנתי הערב את הקציצות והשתמשתי בבלנדר מוט. יצא מצוין!

אירית (13:47 30.05.2018)

הי,
אפשר לוותר על התפוא ? ואם כן מה ניתן לשים במקום זה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:02 30.05.2018)

אני חושבת שאפשר לשים קישוא או גזר.

ענבל (15:05 17.02.2018)

פעם ראשונה שאני מכינה טופו ויצא מוצלח ממש.
בעלי צמחוני שאוכל הרבה בחוץ טען שאלה הקציצות טופו הכי טובות שהוא אכל.
תודה רבה על המתכונים המפורטים⁦❤️⁩

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:17 17.02.2018)

איזה כיף לשמוע 🙂
תודה ענבל.

קאריו (17:01 16.02.2018)

יצא מעולה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:02 16.02.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

אורה (20:06 25.01.2018)

יצא לי טעים ביותר. עשיתי ללא רוטב אלא קציצות בתנור. שינוי נוסף שעשיתי, לא טחנתי את הכל אלא ריסקתי בפומפיה. את הבצל ותפוח האדמה סחטתי כי הם מגירים המון נוזלים. השתמשתי בקמח חומוס. עירבבתי ביד, הכנתי לביבות/קציצות ואפיתי עד שהזהיבו משני הצדדים.
מעדן!! תודה אפרת!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:57 25.01.2018)

נשמע מעולה 🙂
תודה אורה.

אורין (14:33 19.12.2017)

היי

מה זאת אומרת תפוחי האדמה חתוכים גס הרי זה בתוך הקציצה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:33 19.12.2017)

היי אורין,
מומלץ לחתוך את תפוחי האדמה גס לפני שטוחנים אותם במעבד המזון.

שירה (12:08 14.11.2017)

יצא מושלםםם! תודה רבה (:

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:40 14.11.2017)

תודה שירה, שמחה שאהבת 🙂

Daniella (10:51 15.10.2017)

היי,
אני הוספתי לקציצות בורגול עם ביצה
ווטחנתי שיבולת שועל במקום קמח..
ולרוטב הוספתי ארטישוק.
יצא משגע!!!!!!!!!
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:34 15.10.2017)

נשמע מעולה!
תודה על השיתוף ושבוע נפלא 🙂

סיגל (22:37 13.10.2017)

וואו וואו וואו
יצא פשוט מדהים
הרוטב מעולה
הקציצות לא התפרקו, אבל מאוד רכות
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:18 14.10.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה סיגל.

אילנה (09:28 29.09.2017)

מתכון מושלם הכי טעים שיצא לי טופו וירקות (; שנה טובה ותודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:57 30.09.2017)

תודה אילנה, שמחה לשמוע.
שנה טובה🌺

שני (20:14 23.09.2017)

יצא ממש טוב! תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:34 23.09.2017)

תודה שני, שמחה שאהבת 🙂

שירה (11:51 10.09.2017)

אפשר אפונה וגזר מקופסת שימורים????

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:17 10.09.2017)

כן, אפשר.

מיה (16:56 6.09.2017)

עשיתי אתמול. אכלתי ישר שזה היה מוכן וזה התפרק לגמרי. היום חיממתי במיקרו ולא התפרק כמעט בכלל.
עשיתי רוטב אחר ממה שהיה בבית ויצא מעדן! תודה על עוד מתכון מוצלח 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:13 6.09.2017)

תודה שחזרת לעדכן 🙂

תמר (14:16 7.08.2017)

הי אפרת, ותודה על המתכונים הטעימים והקלים והמדהימים 🙂
אם אין לי כוסברה – לשים פטרוזיליה ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:54 7.08.2017)

כן, אפשר.

שישי (14:35 30.07.2017)

הכנתי את הרוטב הזה ובישלתי עם המבורגר טבעול וזה היה טעים מאוד!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:51 30.07.2017)

מעולה 🙂
תודה על העדכון.

ליאת (22:21 24.07.2017)

מתכון מעולה,גם אני מכינה משהו דומה,ממליצה להוסיף לתערובת הקציצות תבלין ראס אל חנות.
בנוסף,אפשר להכין אותן עם פתיתי סויה במקום טופו,רק להשרות את הסויה במים חמים חצי שעה ,לסחוט היטב והשאר דומה למכון הנוכחי.
אני הוספתי קמח חומוס.

comment_image_reloaded_13050516

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:14 24.07.2017)

תודה ליאת! זה נראה מצוין וטעים 🙂

ליאת (15:10 26.07.2017)

תודה מאמי, וגם טעים!
תודה רבה לך על המתכונים הנפלאים!

שלי (23:18 28.06.2017)

הי
יש סוגים של סויה יבשה כמו חתיכות של “חזה עוף” או חתיכות של “בשר” ואפילו סוליות של “שניצל” הכל כמובן פרווה מסויה יבשה וגם פתיתי סויה אם תוכלי להעלות מתכונים מהמוצרים האלו הרבה אנשים ישמחו#
מהם
פשוט שאר המתכונים הם מאוד מסובכים ועליך אפשר לסמוך שבטוח זה יהיה טעים ופשוט
אז אם תוכלי… תבורכי…
תודה

מתכונים ב-10 דקות (23:51 28.06.2017)

היי שלי,
בסדר גמור. אכין מתכונים גם ממוצרים אלה ומה שיצליח אפרסם.

אודליה (23:37 29.06.2017)

יש!! 🙂 גם אני מעוניינת במתכונים כאלה, כפי שאת רואה בתגובה שלי למטה! בכל זאת מתכוונת לנסות את המתכון הזה עם סויה בקרוב ואעדכן 🙂 רק על המתכונים שלך אני סומכת, וכל מתכון עם סויה (יבשה או מבושלת/מוכנה) יתקבל בברכה! תודה רבה ושבת שלום אפרת!!

מתכונים ב-10 דקות (08:15 30.06.2017)

שבת שלום יקירה 🙂

אודליה (20:31 25.06.2017)

היי אפרת, אני כל כך רוצה להכין אבל אני לא מוצאת טופו בכשרות בד”צ/מהדרין. האם אפשר להחליפו בסויה טחון (או חתיכות כמו גולש) שבא מוכן בשקית (לא יבש, כבר מבושל)? תודה!

מתכונים ב-10 דקות (21:35 25.06.2017)

היי אודליה,
האמת שזה משהו שצריך לנסות, אין לי מושג איך זה ייצא.

ואלרי (04:20 13.06.2017)

תודה רבה על המתכון. קצת היססתי להכין כשראיתי בתגובות שלחלק הקציצות התפרקו,אבל הייתי חייבת מתכון טבעוני לאורחים,ווידאתי שאני סוחטת מנולים מיותרים כמו שהמלצת.
בקיצור ,יצא נהדר. לא התפרק בכלל,יצאו יפים וגרפו מחמאות. תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (10:05 13.06.2017)

שמחה שיצא מוצלח 🙂
תודה ואלרי ויום מקסים

יניב (15:39 16.05.2017)

אבקת מרק???? יש בזה מונוסודיום גלוטומט, רוצים סרטן בכוח? תבדקו קצת מה יש בזה לפני שאתם מכניסים את זה לגוף…

מתכונים ב-10 דקות (17:02 16.05.2017)

היי יניב,
היום יש אבקות מרק מחומרים טבעיים ללא מונוסודיום גלוטומט.

יהודית (19:37 4.04.2017)

סליחה על הבורות-
מה זה הטופו הזה שכ”כ ממליצים לי לאכול אותו?

מתכונים ב-10 דקות (20:48 4.04.2017)

היי יהודית,
טופו עשוי מפולי סויה. עשיר בחלבון ודל בשומן. הוא נייטרלי בטעם ומקבל את הטעם של אותו תבשיל בו הוא מבושל.

אמילי (10:03 3.04.2017)

מאוד נהנת מכל המתכונים
התכון קציצות הטופו מעולה
תודה וחג שמח

מתכונים ב-10 דקות (10:34 3.04.2017)

תודה אמילי, כיף לשמוע 🙂
חג שמח!

אלה (13:45 6.03.2017)

נהנית נורא מהאר שלך.. השאלה היא מה קורה למי שאין לו מעבד מזון
יש לי מטחנת בשר ישנית ובלנדר ובלנדר מוט.. משהו מזה יכול להתאים ולהחליף את המעבד מזון?
תודה!!

מתכונים ב-10 דקות (16:09 6.03.2017)

היי אלה,
אני מניחה שמטחנת בשר יכולה לעשות את העבודה.
המשך יום מקסים 🙂

לימור (22:01 25.02.2017)

חזרתי לעדכן שהכנתי את הקציצות והן יצאו סוף הדרך! חוסל עם אורז לבן. למי שרשמה שהקציצות התפרקו, כאחת שמשתמשת המון בטופו אני חושבת שזה קשור לסוג הטופו עצמו. לפעמים יש בו המון נוזלים. אני ממליצה להקפיא את הטופו למשך לילה ואז להפשיר ולסחוט מנוזלים. במתכון הזה השתמשתי בטופו ליב אורגני ולא הייתי צריכה לסחוט אותו מנוזלים אבל יש סוגים אחרים שכן כדאי.

מתכונים ב-10 דקות (22:26 25.02.2017)

תודה לימור 🙂

גילי (20:34 25.02.2017)

שלום, רציתי להגיד שאני מתה על המתכונים שלך ניסיתי מלא מתכונים בעיקר צמחוני…אבל הקציצות טופו יצא לי זוועה וממש לא אכיל ועשיתי בדיוק מה שאמרת..התפרק לגמרי ואפילו איפה נשרף יצא די מגעיל המתכון הזה ספציפי לא מוצלח לצערי…

מתכונים ב-10 דקות (20:52 25.02.2017)

היי גילי,
מצטערת לשמוע שלא יצא מוצלח. לגבי זה שהקציצות התפרקו, באיזה סוג טופו השתמשת? כמה פירורי לחם הוספת לתערובת?
לא הבנתי למה זה נשרף. אולי השתמשת בסיר מסוג מסוים כמו נירוסטה או שבישלת על אש גבוהה מידי?

אורלי (15:38 23.02.2017)

נראה מעולה…איזה עוד ירקות יכולים להתאים לרוטב? (בית של מסרבי אפונה :))

מתכונים ב-10 דקות (16:16 23.02.2017)

היי אורלי,
אפשר לשים קישואים או תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות. אפשר לשים גם שעועית ירוקה חתוכה.

אהובה (08:23 23.02.2017)

תפוח האדמה לא צריך להיות מבושל?

מתכונים ב-10 דקות (09:05 23.02.2017)

היי אהובה,
אין צורך לבשל לפני את תפוח האדמה.

צילה (23:11 20.02.2017)

שלום.
מה אפשר לשים במקום תפוא?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (09:15 21.02.2017)

היי צילה,
אולי גזר מגורד דק ויותר פירורי לחם.
יום מקסים 🙂

צילה (10:38 21.02.2017)

תודה רבה

אסתי (18:15 20.02.2017)

היי
סליחה על הבורות אבל המתכון נראה מגרה במיוחד…- מה זה בכלל טופו??? חלבי/ פרווה איזה סוג של דבר זה???
תודה מראש:)

מתכונים ב-10 דקות (19:48 20.02.2017)

היי אסתי,
טופו הוא פרווה ומשמש כתחליף צמחוני לבשר. אין לו טעם בכלל והוא בעצם סופג את הטעם של התיבול של אותו תבשיל בו הוא מבושל.
מי שלא רגיל לטופו הטעם והמרקם יכולים להראות לו מוזרים בהתחלה אבל כשמתרגלים זה דווקא טעים.

אסתי (16:17 21.02.2017)

תודה:)
איפה קונים וכמה בערך עולה?

מתכונים ב-10 דקות (17:15 21.02.2017)

היום ניתן למצוא את זה כבר בכל סופר.
זה עולה בסביבות 10-14 ש”ח ל300 גרם. שימי לב זה מגיע בגוש אחד ולא כממרח.

אסתי (20:55 21.02.2017)

ממש תודה!!!

ענת (15:20 20.02.2017)

אפרת,
המתכון נראה מעולה.
הייתי רוצה להכין אבל אין לי מעבד מזון או בלנדר מוט, ערבוב ידני יהיה טוב?

מתכונים ב-10 דקות (16:30 20.02.2017)

היי ענת,
ערבוב ידני לא מספיק. צריך מכשיר שיטחן את הטופו למרקם משחתי ממש.

מירב עוזון (23:08 16.04.2018)

משהי כתבה לפני אז ניסיתי גם. גירדתי טופו , תפוח אדמה וקישוא בפומפיה גסה. הוספתי בצל מטוגן, קצח קמח עדשים כתומות שנשאר לי ויצא מעדן. לא חובה מעבד מזון. תודה אפרת. בזכותך התחלתי לאכול טופו. חג שמח.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:35 17.04.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה מירב ויום מקסים

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.