התחדשנו! אתר מתכונים ב-10 דקות בעיצוב חדש
התחדשנו! אתר מתכונים ב-10 דקות בעיצוב חדש
שום דבר לא נמצא

קסטה ביתית

חלבי

מצרכים:

ביסקוויטים מתוקים מרובעים (לדוג': ביסקוויטים לקסטה, 'לוטוס', 'פתי בר' או כל סוג אחר מתוק)

1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)

1/2 כוס חלב

3 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל

3 כפות גדושות אינסטנט פודינג בטעם שוקולד




אופן הכנה:

-מקציפים בקערה את השמנת המתוקה במשך כדקה. מוסיפים את החלב וממשיכים להקציף כחצי דקה נוספת עד שמתקבלת קצפת רכה.

-מחלקים את התערובת שהתקבלה ל2 קערות קטנות:

*לקערה אחת מוסיפים 3 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל.

*לקערה שניה מוסיפים 3 כפות גדושות אינסטנט פודינג בטעם שוקולד.

-מקציפים כל קערה בנפרד עד לקבלת קצפת יציבה.

-מורחים בקצה אחד של כל ביסקוויט מתערובת הוניל ובקצה השני מתערובת השוקולד. מניחים מעליו ביסקוויט נוסף ומהדקים קלות. בעזרת סכין מסירים את שאריות הקרם מסביב ומסדרים בתבנית.

-מעבירים להקפאה למשך כ-4 שעות לפחות לפני ההגשה.

ראו גם
חטיף בטטה
כדורי שוקולד וחלבה

תגובות

הוספת תגובה
Avatar
ענת (19:37 3.08.2019)

שלום אפרת, אני לא מבינה מה ההבדל בין מתכון זה לבין מתכון לעוגת בסקוויטים עם גבינה. המילוי ממש זהה. ההבדל היחידי שמצאתי הוא ההכנסה למקפיא למספר שעות (ואגב, לא ברור היכן לאחסן את הקסטה אחרי ההקפאה של מספר שעות).
בבקשה תסבירי לי. תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:37 3.08.2019)

היי ענת,
את מתכוונת לעוגת גבינה וביסקוויטים? המילוי לא דומה.
המילוי מזכיר עוגת ביסקוויטים רגילה. בכל מקרה, אם את רוצה להכין את זה בצורת עוגה עם שכבות בסקוויטים אז תכיני את עוגת הבסקוויטים. אם את רוצה להכין את זה בצורת קסטה אישית אז המתכון הזה מתאים.
את עוגת הביסקוויטים שומרים במקרר. את הקסטה שומרים במקפיא, גם אחרי 4 שעות. העוגה היא קרמית, הקסטה היא גלידתית.

Avatar
מיטל (11:22 24.07.2019)

היי אפרת 🙂
אפשר לשים בין הבסקוויטים את הגלידה מהמתכון של מיכל שמנת מתוקה + שליש מיכל חלב ממותק + 2 כפות פודינג וניל? יש הבדל מבחינת המרקם או רמת הריכוך של העוגיות? פשוט הכנתי את המתכון שלך לגלידת ריבת חלב וכולם ממש התלהבו, ולדעתי הגלידה תצא ככה עשירה יותר מזו שבמתכון כאן.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:04 24.07.2019)

היי מיטל,
אפשר בתנאי שהגלידה מספיק יציבה. אם היא רכה מידי כדאי להכניס אותה קודם למקפיא שתתייצב לפני שממלאים עם העוגיות.

Avatar
מיקי (23:59 26.09.2018)

אם אני רוצה להכין בטעמים של תות+בננה מה אני צריכה להוסיף לתערובת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:45 27.09.2018)

היי מיקי,
לאחר שחילקת את הקרם ל-2 קערות:
יש לטחון כוס תותים למחית חלקה. לקערה אחת יש להוסיף 2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל ומחית תותים ולהקציף לקרם יציב.
יש לטחון בננה קטנה למחית חלקה. לקערה אחת יש להוסיף 2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל ומחית בננה ולהקציף לקרם יציב.
הקרמים יוצאים בהירים. אם רוצים לחזק את הצבע מומלץ להוסיף צבעי מאכל מתאימים (רצוי טבעיים).

Avatar
קרן (15:17 23.09.2018)

רעיון מהמםםםםםם תודה 🙂
המרתי את החלב בקרם קוקוס ואת השמנת לצמחית כדי להפוך את המתכון לפרווה, הייתי צריכה לפחות 30 ונבהלתי מזה שלרובכם יצאו 12,
מפה לשם הכנתי כמות כפולה של קרם ונשאר מלאאאאאא אחרי שהכנתי כ45 יחידות

יצא מושלם תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:42 23.09.2018)

נראה מעולה 🙂
תודה קרן וחג שמח 🌺

Avatar
הדר סנאנס (14:57 27.05.2019)

ואוו כל הכבוד
שיחקת אותה
יותר מושלם משל האתר

Avatar
אביגיל (21:41 22.08.2018)

הי אפרת
על איזה שלב להקציף

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:44 22.08.2018)

על מהירות הכי גבוהה.

Avatar
גיורא קימל (14:19 18.08.2018)

תודה רבה על המרשם. כמובן שאנו נעשה את זה וניל בלבדץ שוקולד וניל יש בסופר ואף אחד לא קונה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:48 18.08.2018)

איך שאתם אוהבים 🙂
שבוע טוב!

Avatar
שיר (22:03 14.06.2018)

היי אפרת,
אם יש לי פודינג בטעם שוקולד ובטעם ריבת חלב, אני רוצה לשלב את זה עם ביסקוויטים בטעם קרמל.
מה עדיף?
תודה רבה מראש!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:05 14.06.2018)

לדעתי הפודינג בטעם ריבת החלב.

Avatar
הילה נורי (07:59 8.06.2018)

יצא מושלם מושלם מושלם!!!! תודה רבה ! אני מוסיפה שיברי שוקולד מריר או \ ואגוזים ממש טעים!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:26 8.06.2018)

נשמע מעולה!
תודה הילה 🙂

Avatar
מיכאלה ושירה (16:33 4.06.2018)

אפרת, יצא לי סתם עיסה דביקה מלאת בועות וגושים!
אני לא יודעת מה קרה, כי עשיתי הכל בדיוק לפי המתכון…

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:41 4.06.2018)

היי,
את מדברת על הקרם? הקצפת עם מיקסר?

Avatar
אדיר (12:29 18.05.2018)

כמה הכמות יוצא?????

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:56 20.05.2018)

הכמות מספיקה ל12 קסטות לפחות (מהתגובות יש מישהי שהכינה ויצאה לה 30 יחידות).

Avatar
חני (16:45 14.05.2018)

הי אפרת?
למה צריך את החלב?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:34 14.05.2018)

אפשר להכין גם בלי אבל החלב מאוורר את הקרם ומרכך אותו.

Avatar
בת חן (15:27 18.02.2018)

היי
האם אפשר להוסיף לתערובת גבינה לבנה ועדיין המרקם יצא טוב? אם כן, כמה?
תודה רבה על אינסוף מתכונים במיוחד לאנשים שאין להם הרבה זמן😅

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:37 18.02.2018)

אני ממליצה להוסיף רק לשכבת קרם הוניל או שפשוט אפשר להכין רק עם קרם וניל.
על כל מיכל שמנת + חצי כוס חלב + 3 כפות פודינג וניל אפשר להוסיף 3-4 כפות גבינה לבנה, לפי הטעם.

Avatar
מוריה (13:30 19.09.2017)

היי. שמתי במקום חלב. 3/4 כוס מים. כי אני צריכה פרוה. זה אבוד?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:35 19.09.2017)

את מצליחה להקציף את זה? לפעמים תוספת של יותר מידי מים עלולה לפגוע בהקצפה.
אם הצלחת להקציף והטעם בסדר אז אין בעיה.
שנה טובה 🙂

Avatar
ירון (12:13 10.08.2017)

הסתי את זה 10 פעמים וזה יוצא תמיד טעים

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:20 10.08.2017)

תודה ירון, שמחה לשמוע 🙂

Avatar
נעה (08:31 26.07.2017)

הבת שלי בת 7 הכינה את זה אתמול , יצא ממש יפה וטעים

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:53 26.07.2017)

כל הכבוד לה 🙂
תודה שחזרת לעדכן ויום מקסים

Avatar
נועה (14:27 25.07.2017)

היי! נראה קל וטעים אני אנסה להכין מפתי בר.
אני תמיד לוקחת מתכונים מהאתר הזה, במיוחד אהבתי את המתכון לעוגת לימון- פצצה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:35 25.07.2017)

שמחה לשמוע 🙂

Avatar
אני (16:57 20.07.2017)

האם אפשר להכין את המתכון עם חלב סויה במקום חלב רגיל?

Avatar
אני (16:56 20.07.2017)

האם אפשר להכין את המתכון הזה גם עם חלב סויה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (17:41 20.07.2017)

כן אפשר.

Avatar
נעמה (10:00 7.07.2017)

כמה פשוט ככה טעים ומרשים!! תודה רבה על אתר מעולה!!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:08 7.07.2017)

תודה נעמה, שמחה שאהבת 🙂
שבת שלום

Avatar
מרים (11:23 30.05.2017)

אפשר להמיס שוקולד חלבי בתוך הקצפת במקום פודינק בטעם שוקולד?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (18:30 30.05.2017)

כן אפשר. יש לצנן את השוקולד המומס לפני שמוסיפים לקצפת.

Avatar
מאיה (12:30 17.05.2017)

לאיזה כמות של פתי בר זה מספיק ?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:21 17.05.2017)

זה אמור לצאת בסביבות 8-10 יחידות, תלוי אם זה פתי בר גדולים או קטנים. זאת אומרת שבסביבות 16-20 ביסקוויטים (כל יחידה זה כפול).

Avatar
חני (10:59 11.05.2017)

הי אפרת.
אין על האתר הזה!!!

כמה זמן טוב בהקפאה? אני רוצה להכין לשבועות כמה שיותר מוקדם אבל שלא יהרוס את הטעם.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:17 11.05.2017)

היי חני,
אני חושבת שעד שבוע לפני ההגשה זה יהיה בסדר גמור. כמובן שזה יכול להשמר בהקפאה הרבה יותר זמן אבל ככל שעובר הזמן זה נעשה פחות טרי/טעים.
יום מקסים 🙂

Avatar
חני (15:07 24.01.2017)

היי,
האם במקום חלב אפשר לשים משקה סויה בטעם שקדים?
תודה 🙂

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (15:13 24.01.2017)

כן חני, אפשר. רצוי שהחלב יהיה קר מהמקרר (להצלחת ההקצפה).

Avatar
ערן (11:08 6.01.2017)

הי. רציתי לשאול האם אפשר לעשות עם קצפת צמחית (פרווה)

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:22 6.01.2017)

כן, אפשר.

Avatar
שלי (04:02 16.10.2016)

יצא מהמם!!!! ממש מזכיר את הקסטה הקנויה…
מרוב שאהבו אני כל פעם מכינה עם חבילה שלמה של פודינג ושמנת לכל צבע. יוצא כמות גדולה…
כל המתכונים פה הם ממש מוצלחים…

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:00 16.10.2016)

תודה שלי, שמחה לשמוע 🙂
חג שמח!

Avatar
שיר (09:22 25.11.2016)

שלום אפרת- יש לי שאלה קצת שונה..
הכנתי לפני שבוע את הקסטות- יצאו מדהים! ונשאר לי עוד מלא קרם מ-2 הצבעים, אז סגרתי אותם בקערות עם ניילון נצמד היטב ושמתי במקרר בתכנון שבתחילת השבוע אעשה עוד, אך שכחתי מזה לגמרי ועכשיו רציתי לשאול האם הקרם ניתן לשימוש?
תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:41 25.11.2016)

היי שיר,
תטעמי. אם הקרם טעים ואין טעם לוואי אז אין שום בעיה להשתמש בו.
שבת שלום 🙂

Avatar
סיר (11:17 10.07.2016)

יצא מדהים,
הבן שלי בן 10 הכין עם רי'צ וחלב סויה וכולם ליקקו את האצבעות ….

תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:19 10.07.2016)

שמחה שיצא טעים, כל הכבוד לו 😉
תודה על העדכון ושבוע נפלא!

Avatar
אילה (14:49 29.06.2016)

לכמה קסטות המתכון מתאים?

אתר מעולה אני תמיד לוקחת ממנו מתכונים, תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (15:26 29.06.2016)

היי אילה,
שמחה שאת נהנית מהאתר 🙂
הכמות מספיקה ל12 קסטות לפחות (מהתגובות יש מישהי שהכינה ויצאה לה 30 יחידות).
בהצלחה!

Avatar
ליאב (11:12 26.06.2016)

היי,
האם אפשר להשתמש בשמנת מתוקה ואיסטנט פודינג מלא( במקום 3 כפות), לשני הטעמים?
ז"א 1 שמנת מתוקה + חבילת איסטנט פודינג וניל ו1 שמנת מתוקה + חבילת איסטנט פודינג בטעם שוקולד?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:34 26.06.2016)

כן ליאב, אפשר בהחלט. מומלץ להוסיף כחצי כוס חלב לכל הקצפה (הכוונה מיכל שמנת+ חבילת אינסטנט פודינג + חצי כוס חלב).
שבוע נפלא 🙂

Avatar
ליאב (13:22 28.06.2016)

מעולה…אכין ואעדכן!!

Avatar
ליאב (13:56 30.06.2016)

היי, הכנתי ויצא מעולה!!!! אז קודם כל תודה רבה!
שנית, הקצפת וניל יצאה שונה מהשוקו..הטעם שלה משאיר בפה טעם מוזר ואילו השוקו ממש טעימה ולא משאירה בפה טעם לוואי. בנוסף השוקו נמס פחות מהוניל…עשיתי משו לא בסדר?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:15 30.06.2016)

היי ליאב,
שמחה שיצא טעים 🙂
לגבי הטעם, יכול להיות שהיתה בעיה עם השמנת או אבקת פודינג הוניל.
לגבי השוקו שנמס פחות, אני מניחה שזה כתוצאה מההקצפה. כנראה שהקצפת של השוקו הוקצפה לקצפת יציבה בעוד שהקצפת של הוניל היתה פחות יציבה ולכן נמסה יותר מהר.

Avatar
חנוך אברהם (16:32 17.06.2016)

ואם כן במה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (17:01 17.06.2016)

לא חנוך, השמנת המתוקה הכרחית כי היא זאת שעושה את המרקם של הגלידה.
שבת שלום 🙂

Avatar
חנוך אברהם (16:20 17.06.2016)

האם אפשר להחליף את השמנת המתוקה?

Avatar
לירון (19:41 8.06.2016)

הי
אם אני רוצה להכין את הקסטות כעוגת קסטות? חשבתי על שכבת ביסקווטים שכבת פודינג וניל שכבת ביסקווטים שכבת פודינג שוקולד ועוד שכבת ביסקווטים. אפשרי?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (22:03 8.06.2016)

היי לירון,
אפשר להכין עוגת קסטות, רק מומלץ לטבול את הביסקוויטים טבילה קצרה בחלב או מים לפני שמניחים בתבנית אחרת יהיה קשה לחתוך את העוגה.
אם רוצים להכין בתבנית מלבנית בגודל 20X30 כדאי להשתמש בשני מיכלי שמנת:
מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל) + שליש כוס חלב קר + חבילת אינסטנט פודינג וניל
מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל) + שליש כוס חלב קר + חבילת אינסטנט פודינג בטעם שוקולד
בהצלחה וחג שמח 🙂

Avatar
אנונימי (13:50 11.03.2016)

שלום.
הכנתי את הקסטות האם נראה לך שזה יהיה טעים לטבול כל קסטה בשוקולד מומס או שזה לא יהיה קשור?
תודה;)

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:48 11.03.2016)

היי,
אם אוהבים שוקולד זה יכול להיות טעים אבל בשביל לעשות זאת צריך לעבוד מאוד מהר. חשוב שהקסטות יהיו קפואות ושהשוקולד המומס יהיה בטמפ' החדר (ולא חם). לאחר הטבילה יש להניח מיד על נייר אפיה ולהכניס למקפיא.
בהצלחה ושבת שלום 🙂

Avatar
לירון (15:14 24.11.2015)

היי 🙂
לפי המתכון כמה קסטות יצאו לי?
ואם אני רוצה כפול להכפיל כמויות מצרכים?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (16:06 24.11.2015)

היי לירון,
כ-12 קסטות קטנות (אם מכינים מעוגיות לוטוס).
אפשר להכפיל את כל הכמויות ואז ייצאו יותר (כ-24 קסטות).
בהצלחה 😉

Avatar
דבורה (12:51 24.06.2016)

מתכון מעולה! יצאו לי 30 קסטות של עוגיית לוטוס! ועד נשאר קצפת (נגמרו העוגיות חח) לא מבינה איך לכם יצא רק 12..שמתי קצפת ממש בנדיבות

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:53 24.06.2016)

באמת? מעולה! עוד יותר טוב 😉
תודה שחזרת לעדכן ושבת שלום

Avatar
אביבית (14:56 4.10.2015)

מה אפשר לשים במקום האינסטנט שוקולד?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (15:20 4.10.2015)

היי אביבית,
אפשר להכין את זה רק עם אינסטנט פודינג וניל ואם רוצים גם קרם שוקולד אפשר לשים במקום האינסטנט פודינג שוקולד- 50 גרם שוקולד מריר מומס (יש לקרר אותו לפני לטמפ' החדר) או 2 כפות ממרח שוקולד.

Avatar
זוהר (19:30 1.10.2015)

הי, האם יש אפשרות להחליף את החלב עם משהו אחר, מים ? מה אפשרי להחליף
ועד כמה זמן בפריזר זה יכול להישמר ?
תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:01 1.10.2015)

היי זוהר,
אפשר להחליף את החלב ברבע כוס מים קרים.
ניתן לשמור במקרר כחודש (בקופסה סגורה היטב).

Avatar
רחלי (13:55 13.09.2015)

שלום אני אשמח לדעת במה אפשר להחליף חלב ממותק מרוכז?
למרות שזה לא מצוין במתכון.תודה!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:41 13.09.2015)

היי רחלי,
תלוי באיזה מתכון. אם זה קרם/מוס/גלידה את יכולה לשים חלב רגיל במקום (או חלב סויה/ קוקוס לפרווה).
חג שמח ושנה טובה 🙂

Avatar
יפית (16:34 28.08.2015)

היי, האם ניתן להשתמש בחלב מרוכז ממותק במקום חלב רגיל?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (17:50 28.08.2015)

כן יפית. שימי שליש כוס חלב מרוכז.
שבת שלום 🙂

Avatar
סאלי (18:09 31.07.2015)

עדכון: הכנתי את מוס השוקולד הלבן, כמו המתכון הראשון שנתת לי. המסתי את נטיפי השוקולד הלבן של מימונס, והטעם היה טוב. אחרי שהתקררו עירבבתי את תערובת הקצפת, זילפתי והקפאתי.

יצא טעים מאוד!! השילוב בין הקוקוס לשוקולד הלבן… מדהים!!
תודה רבה על העזרה ושבת שלום 🙂

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (18:22 31.07.2015)

מעולה! איזה כיף שחזרת לעדכן 🙂
תודה ושבת שלום!

Avatar
סאלי (12:17 29.07.2015)

תודה תודה ושוב תודה!!!!!
על המתכונים ועל המענה המהיר! אעדכן בתוצאות 🙂

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:20 29.07.2015)

מעולה! אשמח לשמוע 🙂

Avatar
סאלי (11:16 29.07.2015)

אז לא להוסיף שוקולד לבן פרווה (יש לי נטיפים)? רק פודינג?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:19 29.07.2015)

תנסי לעשות ניסיון ולהמיס כמות ממש קטנה. אם הנוזל שאת מקבלת יוצא בצבע לבן אז את בהחלט יכולה להוסיף אותו לקצפת יחד עם שאר החומרים (לאחר שהוא מתקרר לטמפ' החדר). אם זה יוצא דליל ושקוף אולי כדאי לוותר. ממליצה לך גם לטעום אותו לאחר ההמסה.

Avatar
סאלי (11:04 29.07.2015)

מה עדיף מבחינת הטעם – סויה או קוקוס?
תודה על המענה המהיר! 🙂

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:07 29.07.2015)

אני אוהבת יותר קוקוס כי זה מעשיר יותר את הקרם וגם מוסיף לו טעם ממש עדין של קוקוס.

Avatar
סאלי (08:31 29.07.2015)

היי 🙂
אם אני רוצה להשתמש במתכון כאן כדי להכין מוס שוקולד לבן פרווה.
זה אפשרי?
כמובן, קצפת צמחית, אבל מה במקום חלב? והאם להקפיא את המוס עד להגשה או בקירור?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:10 29.07.2015)

היי סאלי,
אם את רוצה להכין מוס שוקולד לבן פרווה אני ממליצה להכין ממיכל קצפת צמחית + רבע כוס חלב+ אינסטנט פודינג בטעם שוקולד לבן (להקציף קצפת צמחית כ30 שניות, להוסיף אינסטנט פודינג וחלב ולהמשיך להקציף עד לקבלת קצפת יציבה).
אפשר גם להכין מוס מקצפת צמחית+ חפיסת שוקולד לבן אבל אז מומלץ שזה יהיה שוקולד לבן חלבי מאחר והשוקולד הלבן הפרווה הרבה פחות טעים ובנוסף, אם ממיסים את הפרווה הוא הופך למין נוזל צהבהב שקוף ונוזלי מאוד, להבדיל מהשוקולד החלבי.
את המוס את יכולה להקפיא עד להגשה ולהעביר למקרר כשעתיים לפני ההגשה.
בהצלחה 😉

Avatar
סאלי (10:55 29.07.2015)

לא הבנתי איך זה פרווה עם רבע כוס חלב……

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:58 29.07.2015)

צודקת! טעות שלי. במקום רבע כוס חלב שימי רבע כוס חלב סויה, חלב קוקוס וכאופציה אחרונה – קצת פחות מרבע כוס מים קרים (נגיד 5 כפות מים קרים).

Avatar
איתן (15:41 23.07.2015)

השמנת משמשת כמרכיב נוזלי, כך שאפשר להחליפה בנוזל, או שהיא חשובה במרקם?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (15:45 23.07.2015)

היי איתן,
במקרה הזה השמנת מאוד חשובה מאחר והיא תורמת למרקם הקרמי והגלידתי. אם תשתמש בנוזל אחר לא תוכל להקציף אותו לקרם כמו את השמנת המתוקה.

Avatar
סתיו (00:57 3.06.2015)

בנות מי שאין לה פודינג שוקולד שתערבב לתוך הפודינג הרגיל כפית קקאו יוצא מצויין

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:09 3.06.2015)

תודה סתיו, רעיון מעולה 🙂

Avatar
שני (17:03 26.04.2015)

הי ,
בשביל גרסת פרווה – שמנת ריץ' ומים במקום חלב?
יוצא עדיין טעים ?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (17:28 26.04.2015)

היי שני,
אפשר להשתמש בקצפת צמחית/ריץ'. כדי להעשיר את הטעם את יכולה להשתמש בחלב קוקוס במקום החלב.
אם את שמה מים, שימי רק רבע כוס (במקום חצי).

Avatar
איתן (15:44 23.07.2015)

כמה ריץ' לשים? באותה כמות של השמנת?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (15:46 23.07.2015)

כן, אותה כמות. מיכל אחד קטן של ריץ'.

Avatar
חיה ויינברגר (17:47 9.04.2015)

מבקשת לקבל מתכונים מעכשיו והלאה. אתחיל ליישם מיד אחרי פסח. הכל נראה מגניב

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (18:04 9.04.2015)

בשמחה חיה 🙂
חג שמח!

Avatar
כן (11:03 8.09.2017)

היי,אפשר להכנס לרשימת התפוצה של המתכונים בבקשה? תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:24 8.09.2017)

כן בטח, צירפתי את המייל שלך.
שבת שלום 🙂

Avatar
יפית סלבין (20:12 12.03.2015)

כמה קלוריות יש בקסטה אחת?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:15 12.03.2015)

הי יפית,
קשה לי לומר. אני מניחה שבסביבות 150 קלוריות.

Avatar
אור (09:52 21.11.2014)

האם אפשר בלי מקסר מטרפה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:05 21.11.2014)

היי אור,
אני מאוד ממליצה לא לוותר על המיקסר במקרה של הכנת קצפת.
הקצפה עם מטרפה לוקחת יותר זמן, צריך לעבוד במהירות וחשוב שהקצפת/שמנת תהיה מאוד מאוד קרה לפני ההקצפה.

Avatar
מתן (12:50 7.10.2014)

היי במידה ואני רוצה לעשות כמות גדולה יותר לעשות 6 כפות וניל , ו6 כפות פודינג שוקולד? וכמובן 500 ג׳ שמנת?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:54 7.10.2014)

אין בעיה מתן, פשוט יש להכפיל כמויות כמו שרשמת ולהוסיף גם כוס אחת של חלב.

Avatar
צילה (09:08 11.09.2014)

שלום
תודה על התשובה.
לא מזמן גיליתי את האתר ומאד נהנית מהמתכונים וכן מהנוחות למצוא כל מתכון.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:44 11.09.2014)

תודה צילה, כיף גדול לשמוע 🙂

Avatar
נעם (06:27 9.09.2014)

לאחר ההגשה היכן לשמור את הקסטות הנותרות? בהקפאה או במקרר?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (09:46 9.09.2014)

הי נעם,
לשמור בהקפאה.
יום נפלא!

Avatar
מורן (17:33 8.09.2014)

הכנתי עם פתי בר בטעם שוקולד. יצא מעולה!!

Avatar
צילה (17:05 8.09.2014)

שלום.
במה אפשר להחליף את החלב אם רוצים שיהיה פרווה? תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (17:28 8.09.2014)

הי צילה,
לפרווה מומלץ להשתמש בחלב קוקוס ואם אין אז להמיר בשליש כוס מים.

Avatar
ענת (13:20 7.09.2014)

כמה עוגיות לוטוס בערך צריך ומה הכמות של הקסטות שיוצא ?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:23 7.09.2014)

הי ענת,
כמות של כ-12 קסטות קטנות. בסביבות 24 עוגיות לוטוס.

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.