שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

סוג: חלבי

מצרכים:

ביסקוויטים מסוג “לוטוס”

1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ”ל)

1/2 כוס חלב

3 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל

3 כפות גדושות אינסטנט פודינג בטעם שוקולד

אופן הכנה:

-מקציפים בקערה את השמנת המתוקה במשך כדקה. מוסיפים את החלב וממשיכים להקציף כחצי דקה נוספת עד שמתקבלת קצפת רכה.

-מחלקים את התערובת שהתקבלה ל2 קערות קטנות:

*לקערה אחת מוסיפים 3 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל.

*לקערה שניה מוסיפים 3 כפות גדושות אינסטנט פודינג בטעם שוקולד.

-מקציפים כל קערה בנפרד עד לקבלת קצפת יציבה.

-מורחים בקצה אחד של כל ביסקוויט מתערובת הוניל ובקצה השני מתערובת השוקולד. מניחים מעליו ביסקוויט נוסף ומהדקים קלות. בעזרת סכין מסירים את שאריות הקרם מסביב ומסדרים בתבנית.

-מעבירים להקפאה למשך כ-4 שעות לפחות לפני ההגשה.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
חטיף בטטהחטיף בטטה
כדורי שוקולד וחלבה כדורי שוקולד וחלבה
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
שיר (12:24 21.11.2024)

היי אפרת,
רציתי לשאול אם אני רוצה לעשות את המתכון פרווה אפשר להסתפק בשמנת צמחית ופודינג?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:27 21.11.2024)

כן

avatar
שיר (13:12 21.11.2024)

תודה רבה 🙂

avatar
שיראל (18:57 20.11.2024)

אפשר לעשות את זה עם אוראו?
שאלה דחופה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:00 20.11.2024)

כן:)

avatar
אנונימי (20:46 30.09.2024)

היי, הקצפתי את השמנת מתוקה ואז את החלב ומאז ששמתי את החלב הבלילה כבר לא הייתה קצפת. היא הייתה רכה מידי. איך אפשר לגרום לזה להיות שוב קצפת?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:56 1.10.2024)

במקרה כזה יש להכניס את הקערה למקפיא לרבע שעה. להוציא ולהוסיף פודינג וניל ולהמשיך להקציף

avatar
ענת (00:10 17.06.2024)

שלום אפרת
אני רוצה לעשות עם חלב מרוכז כי אני עשיתי גלידת וניל ממש ממזמן איזה פעמיים ויצא לי ממש טוב. הכנתי מהקצפה של 500 מל שמנת מתוקה ו- 300 מל חלב מרוכז ביתי שהכנתי לבד. לא מצליחה להיזכר אם שמתי כוס וחצי או כוס ורבע או 2 כוסות קרטון חם לשתייה חמה.
אז אם אני רוצה להקציף שוקו וניל בנפרד לקסטה מחלב מרוכז. כמה זה כוסות יוצא 300 מל (הכנתי לבד זה לא מפחית)?

כמו כן מה ההבדל בין מה שאת מכינה ללא חלב מרוכז, החלב הרגיל לא מקפיא את זה לקרח? וגם הטעם זה לא ממש גלידה לא? אלא טעם של קצפת ממש קרה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:25 17.06.2024)

היי ענת,
300 מ”ל זה כוס ורבע.
החלב המרוכז מעניק מרקם של גלידה. רך יותר.

avatar
שולי (14:06 29.08.2023)

אני גם שמתי את הקסטה בשוקולד וזה מצוין

avatar
שיראל (16:26 20.11.2024)

אפשר לעשות גם עם בסקוויט מי שרוצה

avatar
מיכל (13:50 1.08.2023)

הייי תודה על המתכונים המעוליםםם! האם אפשר להמיר את המתכון הזה לפרווה? תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:16 2.08.2023)

היי
אפשר להשתמש בשמנת צמחית וחלב סויה(:

avatar
מיכל (23:52 23.08.2023)

תודה רבה על מענה מהיר!

avatar
דוד (19:51 24.05.2023)

אפשר ללא שמנת? מה כדאי לשים במקום?
שיהיה פחות משמין

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:21 24.05.2023)

לא חושבת. הקרם לא יהיה יציב.

avatar
יצחק (16:03 5.05.2023)

היי שלום.
זה יוצא נורא טעים והכל.
אבל יש לי שאלה:
איך את מצליחה לסדר את הקצפת על הביסקוויטים בצורה יפה?
יש שיטה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:49 5.05.2023)

היי
שמחה שאהבת את המתכון!
אין שיטה, מורחים כמות קטנה כל פעם ומחזיקים סכין צמודה לדפנות העוגיה תוך מריחה (כך שהקרם לא יוכל לברוח מהדפנות) .

avatar
מיכל (13:34 11.08.2022)

שאלה
אפשר אם ביסקויטים אחרים פיות מתוקים?

איך קוראים לביסקויטים כמו ששמים בקסטה המקורית?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:53 11.08.2022)

היי,
אפשר להכין עם כל ביסקוויט שאוהבים.
בחלק מהסופרים מוכרים “ביסקוויט קסטה” שהוא כמו קסטה מקורית- ארוך וצר יחסית.

avatar
שיראל (16:30 20.11.2024)

קוראים להם בסקוויט סנוויץ

avatar
Liz Klepner (15:50 4.08.2022)

איזה רעיון טוב! תודה אפרת.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:14 4.08.2022)

שמחה שאהבת! תודה על השיתוף🌷

avatar
שרה (23:04 16.07.2022)

חוזרת לעדכן:)
הכנתי עם קצת שינויים בהתאם למה שהיה בבית…..
יצא מהמם, וטעיםםםםםםםםםם

קסטה ביתית
avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:31 16.07.2022)

וואו יצא לך מהמם… איזה כיף שאהבת את המתכון! תודה שחזרת לשתף😊

avatar
זהבה (11:46 15.07.2022)

הי, אפשר להמיר את החלב בקרם קוקוס? אם כן כיצד?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:46 15.07.2022)

היי,
אפשר להמיר את החלב בחלב סויה/שקדים/קוקוס/מים.
את השמנת המתוקה אפשר להמיר בקרם קוקוס- החלק המוצק בלבד (לשם כך יש להניח את הפחית במקרר למשך לילה).
את קרם הקוקוס המוצק והקר יש להקציף למשך קצר יותר- לפעמים פחות מחצי דקה, לחלק לקערות ולכל אחת להוסיף 2 כפות אינסטנט פודינג שוקולד/וניל, אין צורך בחלב.

avatar
הודיה (21:04 13.07.2022)

שלום אפרת
אני רוצה להוסיף קרם לוטוס למילוי איך אני עושה את זה? אשמח שתיתני לי כמויות

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:40 14.07.2022)

היי,
במקום פודינג שוקולד ווניל תשימי 6 כפות פודינג וניל או ריבת חלב אם יש לך, ותוסיפי 3 כפות ממרח לוטוס לקראת סוף ההקצפה.

avatar
רבקי (21:20 2.06.2022)

תודה רבה אפרת על המתכון המושלם! יצא פשוט טעים וקל להכנה!
האתר שלך מדהים אני מכינה המון מהמתכונים שלך ותמיד יוצא מושלם!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:48 2.06.2022)

שמחה מאד שיצא מוצלח ושאת נהנית מהמתכונים באתר! תודה על השיתוף😊

avatar
אירה (22:09 4.09.2021)

אפשר להשתמש במשקה שקדים במקום חלב, אם כן, אותה כמות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:59 4.09.2021)

כן, באותה כמות(:

avatar
אביטל (14:35 3.09.2021)

מה הכוונה להקציף,

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:36 3.09.2021)

יש לשפוך את השמנת לקערת מיקסר ולהקציף בו על מהירות גבוהה😊

avatar
רבקה (20:45 25.04.2021)

היי רציתי לשאול מהי כמות הכסתות שתצא לי

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:45 25.04.2021)

היי רבקה,
מהכמות במתכון אמורות לצאת לפחות 12 יחידות, ומישהי בתגובות כתבה אפילו שיצאו לה 30 😊

avatar
חיהלה (17:43 14.03.2021)

אני יכולה להכין מילוי שהוא רק לבן ולצפות חצי קסטה בשוקולד מומס כדי שיהיה חום לבן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:59 14.03.2021)

היי חיהלה,
אפשר בהחלט:)

avatar
חיהלה (18:07 14.03.2021)

תודה, אז כמה כפות פודינג וניל לשים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:20 14.03.2021)

שימי 6 כפות ותקציפי הכל בקערה אחת בלי לחלק…

avatar
חיהלה (18:08 15.03.2021)

חחחה… כן… ותודה רבה!!!!

avatar
אפרת (13:28 13.11.2020)

וואואיי כול הכבוד תראי איזה טעים יצא לי!!!!!

קסטה ביתית
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:22 13.11.2020)

מהמם 😍
תודה אפרת

avatar
אפרת (19:05 14.11.2020)

❤❤❤

avatar
תפארת (16:25 5.11.2020)

עדיף שמנת להקצפה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:52 5.11.2020)

כן.

avatar
תפארת (16:18 5.11.2020)

אפשר לוותר על הפודינג שוקולד ולעשות הכל וניל?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:51 5.11.2020)

כן.

avatar
אלינור (13:43 19.07.2020)

הכנתי כבר בפעם הרביעית, אין על המתכונים שלך! לפני שניסיתי את המתכון הזה, עשיתי קסטה ממתכון מהאתר של טרה, יצא דוחה ומגעיל לא מגזימה! ואז הלכתי כרגיל לאתר הבטוח, אפילו לא עשיתי ניסוי וישר הכפלתי כמויות וכמובן שהמתכון לא איכזב!! (ואפילו עם הרבה פחות מצרכים) יצא מעולה ממש!!! תודה לך!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:11 19.07.2020)

תודה אלינור ❤️

avatar
אלינור (23:54 3.12.2020)

הפעם אין לי חלב שקדים או תחליף כלשהוא לחלב רגיל (אני צריכה פרווה) האם ניתן לשים קרם קוקוס במקום חלב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (02:18 4.12.2020)

היי אלינור,
אפשר להחליף בקרם קוקוס 🙂

avatar
אלינור (10:59 6.12.2020)

חשבתי שקרם קוקוס יהיה סמיך מידי (מאשר נוזל/חלב קוקוס)
תודה רבה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:14 6.12.2020)

אם את מערבבת אותו ולא מפרידה בין החלק הנוזלי לשומני אז המרקם שלו בסדר.
שבוע נפלא 🌺

avatar
ליאת (23:27 8.07.2020)

מתכון מעולה! אף פעם לא מאכזבת♥️

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:31 9.07.2020)

תודה ליאת 💜

avatar
ליאת (17:16 5.07.2020)

אפשר להכין עם חלב מרוכז במקום חלב רגיל? אם כן מה הכמות? תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:29 5.07.2020)

כן בטח. אפשר לשים שליש כוס חלב מרוכז.

avatar
רות (11:55 22.05.2020)

האם יצא לי טוב אם אני יקציף את הריצ\’ במיקסר ואמשיך לערבב ביד את שאר החמרים ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:33 22.05.2020)

יש להקציף את הריץ יחד עם החלב והפודינג אחרת זה יהיה דליל.

avatar
ענת (19:37 3.08.2019)

שלום אפרת, אני לא מבינה מה ההבדל בין מתכון זה לבין מתכון לעוגת בסקוויטים עם גבינה. המילוי ממש זהה. ההבדל היחידי שמצאתי הוא ההכנסה למקפיא למספר שעות (ואגב, לא ברור היכן לאחסן את הקסטה אחרי ההקפאה של מספר שעות).
בבקשה תסבירי לי. תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:37 3.08.2019)

היי ענת,
את מתכוונת לעוגת גבינה וביסקוויטים? המילוי לא דומה.
המילוי מזכיר עוגת ביסקוויטים רגילה. בכל מקרה, אם את רוצה להכין את זה בצורת עוגה עם שכבות בסקוויטים אז תכיני את עוגת הבסקוויטים. אם את רוצה להכין את זה בצורת קסטה אישית אז המתכון הזה מתאים.
את עוגת הביסקוויטים שומרים במקרר. את הקסטה שומרים במקפיא, גם אחרי 4 שעות. העוגה היא קרמית, הקסטה היא גלידתית.

avatar
מיטל (11:22 24.07.2019)

היי אפרת 🙂
אפשר לשים בין הבסקוויטים את הגלידה מהמתכון של מיכל שמנת מתוקה + שליש מיכל חלב ממותק + 2 כפות פודינג וניל? יש הבדל מבחינת המרקם או רמת הריכוך של העוגיות? פשוט הכנתי את המתכון שלך לגלידת ריבת חלב וכולם ממש התלהבו, ולדעתי הגלידה תצא ככה עשירה יותר מזו שבמתכון כאן.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:04 24.07.2019)

היי מיטל,
אפשר בתנאי שהגלידה מספיק יציבה. אם היא רכה מידי כדאי להכניס אותה קודם למקפיא שתתייצב לפני שממלאים עם העוגיות.

avatar
מיקי (23:59 26.09.2018)

אם אני רוצה להכין בטעמים של תות+בננה מה אני צריכה להוסיף לתערובת?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:45 27.09.2018)

היי מיקי,
לאחר שחילקת את הקרם ל-2 קערות:
יש לטחון כוס תותים למחית חלקה. לקערה אחת יש להוסיף 2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל ומחית תותים ולהקציף לקרם יציב.
יש לטחון בננה קטנה למחית חלקה. לקערה אחת יש להוסיף 2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל ומחית בננה ולהקציף לקרם יציב.
הקרמים יוצאים בהירים. אם רוצים לחזק את הצבע מומלץ להוסיף צבעי מאכל מתאימים (רצוי טבעיים).

avatar
קרן (15:17 23.09.2018)

רעיון מהמםםםםםם תודה 🙂
המרתי את החלב בקרם קוקוס ואת השמנת לצמחית כדי להפוך את המתכון לפרווה, הייתי צריכה לפחות 30 ונבהלתי מזה שלרובכם יצאו 12,
מפה לשם הכנתי כמות כפולה של קרם ונשאר מלאאאאאא אחרי שהכנתי כ45 יחידות

יצא מושלם תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:42 23.09.2018)

נראה מעולה 🙂
תודה קרן וחג שמח 🌺

avatar
הדר סנאנס (14:57 27.05.2019)

ואוו כל הכבוד
שיחקת אותה
יותר מושלם משל האתר

avatar
אביגיל (21:41 22.08.2018)

הי אפרת
על איזה שלב להקציף

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:44 22.08.2018)

על מהירות הכי גבוהה.

avatar
גיורא קימל (14:19 18.08.2018)

תודה רבה על המרשם. כמובן שאנו נעשה את זה וניל בלבדץ שוקולד וניל יש בסופר ואף אחד לא קונה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:48 18.08.2018)

איך שאתם אוהבים 🙂
שבוע טוב!

avatar
שיר (22:03 14.06.2018)

היי אפרת,
אם יש לי פודינג בטעם שוקולד ובטעם ריבת חלב, אני רוצה לשלב את זה עם ביסקוויטים בטעם קרמל.
מה עדיף?
תודה רבה מראש!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:05 14.06.2018)

לדעתי הפודינג בטעם ריבת החלב.

avatar
הילה נורי (07:59 8.06.2018)

יצא מושלם מושלם מושלם!!!! תודה רבה ! אני מוסיפה שיברי שוקולד מריר או \ ואגוזים ממש טעים!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:26 8.06.2018)

נשמע מעולה!
תודה הילה 🙂

avatar
מיכאלה ושירה (16:33 4.06.2018)

אפרת, יצא לי סתם עיסה דביקה מלאת בועות וגושים!
אני לא יודעת מה קרה, כי עשיתי הכל בדיוק לפי המתכון…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:41 4.06.2018)

היי,
את מדברת על הקרם? הקצפת עם מיקסר?

avatar
אדיר (12:29 18.05.2018)

כמה הכמות יוצא?????

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:56 20.05.2018)

הכמות מספיקה ל12 קסטות לפחות (מהתגובות יש מישהי שהכינה ויצאה לה 30 יחידות).

avatar
חני (16:45 14.05.2018)

הי אפרת?
למה צריך את החלב?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:34 14.05.2018)

אפשר להכין גם בלי אבל החלב מאוורר את הקרם ומרכך אותו.

avatar
בת חן (15:27 18.02.2018)

היי
האם אפשר להוסיף לתערובת גבינה לבנה ועדיין המרקם יצא טוב? אם כן, כמה?
תודה רבה על אינסוף מתכונים במיוחד לאנשים שאין להם הרבה זמן😅

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:37 18.02.2018)

אני ממליצה להוסיף רק לשכבת קרם הוניל או שפשוט אפשר להכין רק עם קרם וניל.
על כל מיכל שמנת + חצי כוס חלב + 3 כפות פודינג וניל אפשר להוסיף 3-4 כפות גבינה לבנה, לפי הטעם.

avatar
מוריה (13:30 19.09.2017)

היי. שמתי במקום חלב. 3/4 כוס מים. כי אני צריכה פרוה. זה אבוד?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:35 19.09.2017)

את מצליחה להקציף את זה? לפעמים תוספת של יותר מידי מים עלולה לפגוע בהקצפה.
אם הצלחת להקציף והטעם בסדר אז אין בעיה.
שנה טובה 🙂

avatar
ירון (12:13 10.08.2017)

הסתי את זה 10 פעמים וזה יוצא תמיד טעים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:20 10.08.2017)

תודה ירון, שמחה לשמוע 🙂

avatar
נעה (08:31 26.07.2017)

הבת שלי בת 7 הכינה את זה אתמול , יצא ממש יפה וטעים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:53 26.07.2017)

כל הכבוד לה 🙂
תודה שחזרת לעדכן ויום מקסים

avatar
נועה (14:27 25.07.2017)

היי! נראה קל וטעים אני אנסה להכין מפתי בר.
אני תמיד לוקחת מתכונים מהאתר הזה, במיוחד אהבתי את המתכון לעוגת לימון- פצצה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:35 25.07.2017)

שמחה לשמוע 🙂

avatar
אני (16:57 20.07.2017)

האם אפשר להכין את המתכון עם חלב סויה במקום חלב רגיל?

avatar
אני (16:56 20.07.2017)

האם אפשר להכין את המתכון הזה גם עם חלב סויה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:41 20.07.2017)

כן אפשר.

avatar
נעמה (10:00 7.07.2017)

כמה פשוט ככה טעים ומרשים!! תודה רבה על אתר מעולה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:08 7.07.2017)

תודה נעמה, שמחה שאהבת 🙂
שבת שלום

avatar
מרים (11:23 30.05.2017)

אפשר להמיס שוקולד חלבי בתוך הקצפת במקום פודינק בטעם שוקולד?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:30 30.05.2017)

כן אפשר. יש לצנן את השוקולד המומס לפני שמוסיפים לקצפת.

avatar
מאיה (12:30 17.05.2017)

לאיזה כמות של פתי בר זה מספיק ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:21 17.05.2017)

זה אמור לצאת בסביבות 8-10 יחידות, תלוי אם זה פתי בר גדולים או קטנים. זאת אומרת שבסביבות 16-20 ביסקוויטים (כל יחידה זה כפול).

avatar
חני (10:59 11.05.2017)

הי אפרת.
אין על האתר הזה!!!

כמה זמן טוב בהקפאה? אני רוצה להכין לשבועות כמה שיותר מוקדם אבל שלא יהרוס את הטעם.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:17 11.05.2017)

היי חני,
אני חושבת שעד שבוע לפני ההגשה זה יהיה בסדר גמור. כמובן שזה יכול להשמר בהקפאה הרבה יותר זמן אבל ככל שעובר הזמן זה נעשה פחות טרי/טעים.
יום מקסים 🙂

avatar
חני (15:07 24.01.2017)

היי,
האם במקום חלב אפשר לשים משקה סויה בטעם שקדים?
תודה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:13 24.01.2017)

כן חני, אפשר. רצוי שהחלב יהיה קר מהמקרר (להצלחת ההקצפה).

avatar
ערן (11:08 6.01.2017)

הי. רציתי לשאול האם אפשר לעשות עם קצפת צמחית (פרווה)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:22 6.01.2017)

כן, אפשר.

avatar
שלי (04:02 16.10.2016)

יצא מהמם!!!! ממש מזכיר את הקסטה הקנויה…
מרוב שאהבו אני כל פעם מכינה עם חבילה שלמה של פודינג ושמנת לכל צבע. יוצא כמות גדולה…
כל המתכונים פה הם ממש מוצלחים…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:00 16.10.2016)

תודה שלי, שמחה לשמוע 🙂
חג שמח!

avatar
שיר (09:22 25.11.2016)

שלום אפרת- יש לי שאלה קצת שונה..
הכנתי לפני שבוע את הקסטות- יצאו מדהים! ונשאר לי עוד מלא קרם מ-2 הצבעים, אז סגרתי אותם בקערות עם ניילון נצמד היטב ושמתי במקרר בתכנון שבתחילת השבוע אעשה עוד, אך שכחתי מזה לגמרי ועכשיו רציתי לשאול האם הקרם ניתן לשימוש?
תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:41 25.11.2016)

היי שיר,
תטעמי. אם הקרם טעים ואין טעם לוואי אז אין שום בעיה להשתמש בו.
שבת שלום 🙂

avatar
סיר (11:17 10.07.2016)

יצא מדהים,
הבן שלי בן 10 הכין עם רי’צ וחלב סויה וכולם ליקקו את האצבעות ….

תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:19 10.07.2016)

שמחה שיצא טעים, כל הכבוד לו 😉
תודה על העדכון ושבוע נפלא!

avatar
אילה (14:49 29.06.2016)

לכמה קסטות המתכון מתאים?

אתר מעולה אני תמיד לוקחת ממנו מתכונים, תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:26 29.06.2016)

היי אילה,
שמחה שאת נהנית מהאתר 🙂
הכמות מספיקה ל12 קסטות לפחות (מהתגובות יש מישהי שהכינה ויצאה לה 30 יחידות).
בהצלחה!

avatar
ליאב (11:12 26.06.2016)

היי,
האם אפשר להשתמש בשמנת מתוקה ואיסטנט פודינג מלא( במקום 3 כפות), לשני הטעמים?
ז”א 1 שמנת מתוקה + חבילת איסטנט פודינג וניל ו1 שמנת מתוקה + חבילת איסטנט פודינג בטעם שוקולד?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:34 26.06.2016)

כן ליאב, אפשר בהחלט. מומלץ להוסיף כחצי כוס חלב לכל הקצפה (הכוונה מיכל שמנת+ חבילת אינסטנט פודינג + חצי כוס חלב).
שבוע נפלא 🙂

avatar
ליאב (13:22 28.06.2016)

מעולה…אכין ואעדכן!!

avatar
ליאב (13:56 30.06.2016)

היי, הכנתי ויצא מעולה!!!! אז קודם כל תודה רבה!
שנית, הקצפת וניל יצאה שונה מהשוקו..הטעם שלה משאיר בפה טעם מוזר ואילו השוקו ממש טעימה ולא משאירה בפה טעם לוואי. בנוסף השוקו נמס פחות מהוניל…עשיתי משו לא בסדר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:15 30.06.2016)

היי ליאב,
שמחה שיצא טעים 🙂
לגבי הטעם, יכול להיות שהיתה בעיה עם השמנת או אבקת פודינג הוניל.
לגבי השוקו שנמס פחות, אני מניחה שזה כתוצאה מההקצפה. כנראה שהקצפת של השוקו הוקצפה לקצפת יציבה בעוד שהקצפת של הוניל היתה פחות יציבה ולכן נמסה יותר מהר.

avatar
חנוך אברהם (16:32 17.06.2016)

ואם כן במה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:01 17.06.2016)

לא חנוך, השמנת המתוקה הכרחית כי היא זאת שעושה את המרקם של הגלידה.
שבת שלום 🙂

avatar
חנוך אברהם (16:20 17.06.2016)

האם אפשר להחליף את השמנת המתוקה?

avatar
לירון (19:41 8.06.2016)

הי
אם אני רוצה להכין את הקסטות כעוגת קסטות? חשבתי על שכבת ביסקווטים שכבת פודינג וניל שכבת ביסקווטים שכבת פודינג שוקולד ועוד שכבת ביסקווטים. אפשרי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:03 8.06.2016)

היי לירון,
אפשר להכין עוגת קסטות, רק מומלץ לטבול את הביסקוויטים טבילה קצרה בחלב או מים לפני שמניחים בתבנית אחרת יהיה קשה לחתוך את העוגה.
אם רוצים להכין בתבנית מלבנית בגודל 20X30 כדאי להשתמש בשני מיכלי שמנת:
מיכל שמנת מתוקה (250 מ”ל) + שליש כוס חלב קר + חבילת אינסטנט פודינג וניל
מיכל שמנת מתוקה (250 מ”ל) + שליש כוס חלב קר + חבילת אינסטנט פודינג בטעם שוקולד
בהצלחה וחג שמח 🙂

avatar
אנונימי (13:50 11.03.2016)

שלום.
הכנתי את הקסטות האם נראה לך שזה יהיה טעים לטבול כל קסטה בשוקולד מומס או שזה לא יהיה קשור?
תודה;)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:48 11.03.2016)

היי,
אם אוהבים שוקולד זה יכול להיות טעים אבל בשביל לעשות זאת צריך לעבוד מאוד מהר. חשוב שהקסטות יהיו קפואות ושהשוקולד המומס יהיה בטמפ’ החדר (ולא חם). לאחר הטבילה יש להניח מיד על נייר אפיה ולהכניס למקפיא.
בהצלחה ושבת שלום 🙂

avatar
לירון (15:14 24.11.2015)

היי 🙂
לפי המתכון כמה קסטות יצאו לי?
ואם אני רוצה כפול להכפיל כמויות מצרכים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:06 24.11.2015)

היי לירון,
כ-12 קסטות קטנות (אם מכינים מעוגיות לוטוס).
אפשר להכפיל את כל הכמויות ואז ייצאו יותר (כ-24 קסטות).
בהצלחה 😉

avatar
דבורה (12:51 24.06.2016)

מתכון מעולה! יצאו לי 30 קסטות של עוגיית לוטוס! ועד נשאר קצפת (נגמרו העוגיות חח) לא מבינה איך לכם יצא רק 12..שמתי קצפת ממש בנדיבות

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:53 24.06.2016)

באמת? מעולה! עוד יותר טוב 😉
תודה שחזרת לעדכן ושבת שלום

avatar
אביבית (14:56 4.10.2015)

מה אפשר לשים במקום האינסטנט שוקולד?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:20 4.10.2015)

היי אביבית,
אפשר להכין את זה רק עם אינסטנט פודינג וניל ואם רוצים גם קרם שוקולד אפשר לשים במקום האינסטנט פודינג שוקולד- 50 גרם שוקולד מריר מומס (יש לקרר אותו לפני לטמפ’ החדר) או 2 כפות ממרח שוקולד.

avatar
זוהר (19:30 1.10.2015)

הי, האם יש אפשרות להחליף את החלב עם משהו אחר, מים ? מה אפשרי להחליף
ועד כמה זמן בפריזר זה יכול להישמר ?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:01 1.10.2015)

היי זוהר,
אפשר להחליף את החלב ברבע כוס מים קרים.
ניתן לשמור במקרר כחודש (בקופסה סגורה היטב).

avatar
רחלי (13:55 13.09.2015)

שלום אני אשמח לדעת במה אפשר להחליף חלב ממותק מרוכז?
למרות שזה לא מצוין במתכון.תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:41 13.09.2015)

היי רחלי,
תלוי באיזה מתכון. אם זה קרם/מוס/גלידה את יכולה לשים חלב רגיל במקום (או חלב סויה/ קוקוס לפרווה).
חג שמח ושנה טובה 🙂

avatar
יפית (16:34 28.08.2015)

היי, האם ניתן להשתמש בחלב מרוכז ממותק במקום חלב רגיל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:50 28.08.2015)

כן יפית. שימי שליש כוס חלב מרוכז.
שבת שלום 🙂

avatar
סאלי (18:09 31.07.2015)

עדכון: הכנתי את מוס השוקולד הלבן, כמו המתכון הראשון שנתת לי. המסתי את נטיפי השוקולד הלבן של מימונס, והטעם היה טוב. אחרי שהתקררו עירבבתי את תערובת הקצפת, זילפתי והקפאתי.

יצא טעים מאוד!! השילוב בין הקוקוס לשוקולד הלבן… מדהים!!
תודה רבה על העזרה ושבת שלום 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:22 31.07.2015)

מעולה! איזה כיף שחזרת לעדכן 🙂
תודה ושבת שלום!

avatar
סאלי (12:17 29.07.2015)

תודה תודה ושוב תודה!!!!!
על המתכונים ועל המענה המהיר! אעדכן בתוצאות 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:20 29.07.2015)

מעולה! אשמח לשמוע 🙂

avatar
סאלי (11:16 29.07.2015)

אז לא להוסיף שוקולד לבן פרווה (יש לי נטיפים)? רק פודינג?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:19 29.07.2015)

תנסי לעשות ניסיון ולהמיס כמות ממש קטנה. אם הנוזל שאת מקבלת יוצא בצבע לבן אז את בהחלט יכולה להוסיף אותו לקצפת יחד עם שאר החומרים (לאחר שהוא מתקרר לטמפ’ החדר). אם זה יוצא דליל ושקוף אולי כדאי לוותר. ממליצה לך גם לטעום אותו לאחר ההמסה.

avatar
סאלי (11:04 29.07.2015)

מה עדיף מבחינת הטעם – סויה או קוקוס?
תודה על המענה המהיר! 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:07 29.07.2015)

אני אוהבת יותר קוקוס כי זה מעשיר יותר את הקרם וגם מוסיף לו טעם ממש עדין של קוקוס.

avatar
סאלי (08:31 29.07.2015)

היי 🙂
אם אני רוצה להשתמש במתכון כאן כדי להכין מוס שוקולד לבן פרווה.
זה אפשרי?
כמובן, קצפת צמחית, אבל מה במקום חלב? והאם להקפיא את המוס עד להגשה או בקירור?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:10 29.07.2015)

היי סאלי,
אם את רוצה להכין מוס שוקולד לבן פרווה אני ממליצה להכין ממיכל קצפת צמחית + רבע כוס חלב+ אינסטנט פודינג בטעם שוקולד לבן (להקציף קצפת צמחית כ30 שניות, להוסיף אינסטנט פודינג וחלב ולהמשיך להקציף עד לקבלת קצפת יציבה).
אפשר גם להכין מוס מקצפת צמחית+ חפיסת שוקולד לבן אבל אז מומלץ שזה יהיה שוקולד לבן חלבי מאחר והשוקולד הלבן הפרווה הרבה פחות טעים ובנוסף, אם ממיסים את הפרווה הוא הופך למין נוזל צהבהב שקוף ונוזלי מאוד, להבדיל מהשוקולד החלבי.
את המוס את יכולה להקפיא עד להגשה ולהעביר למקרר כשעתיים לפני ההגשה.
בהצלחה 😉

avatar
סאלי (10:55 29.07.2015)

לא הבנתי איך זה פרווה עם רבע כוס חלב……

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:58 29.07.2015)

צודקת! טעות שלי. במקום רבע כוס חלב שימי רבע כוס חלב סויה, חלב קוקוס וכאופציה אחרונה – קצת פחות מרבע כוס מים קרים (נגיד 5 כפות מים קרים).

avatar
איתן (15:41 23.07.2015)

השמנת משמשת כמרכיב נוזלי, כך שאפשר להחליפה בנוזל, או שהיא חשובה במרקם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:45 23.07.2015)

היי איתן,
במקרה הזה השמנת מאוד חשובה מאחר והיא תורמת למרקם הקרמי והגלידתי. אם תשתמש בנוזל אחר לא תוכל להקציף אותו לקרם כמו את השמנת המתוקה.

avatar
סתיו (00:57 3.06.2015)

בנות מי שאין לה פודינג שוקולד שתערבב לתוך הפודינג הרגיל כפית קקאו יוצא מצויין

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:09 3.06.2015)

תודה סתיו, רעיון מעולה 🙂

avatar
תפארת (16:27 5.11.2020)

רק קקאו או חצי אבקת סוכר?

avatar
שני (17:03 26.04.2015)

הי ,
בשביל גרסת פרווה – שמנת ריץ’ ומים במקום חלב?
יוצא עדיין טעים ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:28 26.04.2015)

היי שני,
אפשר להשתמש בקצפת צמחית/ריץ’. כדי להעשיר את הטעם את יכולה להשתמש בחלב קוקוס במקום החלב.
אם את שמה מים, שימי רק רבע כוס (במקום חצי).

avatar
איתן (15:44 23.07.2015)

כמה ריץ’ לשים? באותה כמות של השמנת?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:46 23.07.2015)

כן, אותה כמות. מיכל אחד קטן של ריץ’.

avatar
חיה ויינברגר (17:47 9.04.2015)

מבקשת לקבל מתכונים מעכשיו והלאה. אתחיל ליישם מיד אחרי פסח. הכל נראה מגניב

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:04 9.04.2015)

בשמחה חיה 🙂
חג שמח!

avatar
כן (11:03 8.09.2017)

היי,אפשר להכנס לרשימת התפוצה של המתכונים בבקשה? תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:24 8.09.2017)

כן בטח, צירפתי את המייל שלך.
שבת שלום 🙂

avatar
יפית סלבין (20:12 12.03.2015)

כמה קלוריות יש בקסטה אחת?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:15 12.03.2015)

הי יפית,
קשה לי לומר. אני מניחה שבסביבות 150 קלוריות.

avatar
אור (09:52 21.11.2014)

האם אפשר בלי מקסר מטרפה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:05 21.11.2014)

היי אור,
אני מאוד ממליצה לא לוותר על המיקסר במקרה של הכנת קצפת.
הקצפה עם מטרפה לוקחת יותר זמן, צריך לעבוד במהירות וחשוב שהקצפת/שמנת תהיה מאוד מאוד קרה לפני ההקצפה.

avatar
מתן (12:50 7.10.2014)

היי במידה ואני רוצה לעשות כמות גדולה יותר לעשות 6 כפות וניל , ו6 כפות פודינג שוקולד? וכמובן 500 ג׳ שמנת?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:54 7.10.2014)

אין בעיה מתן, פשוט יש להכפיל כמויות כמו שרשמת ולהוסיף גם כוס אחת של חלב.

avatar
צילה (09:08 11.09.2014)

שלום
תודה על התשובה.
לא מזמן גיליתי את האתר ומאד נהנית מהמתכונים וכן מהנוחות למצוא כל מתכון.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:44 11.09.2014)

תודה צילה, כיף גדול לשמוע 🙂

avatar
נעם (06:27 9.09.2014)

לאחר ההגשה היכן לשמור את הקסטות הנותרות? בהקפאה או במקרר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:46 9.09.2014)

הי נעם,
לשמור בהקפאה.
יום נפלא!

avatar
מורן (17:33 8.09.2014)

הכנתי עם פתי בר בטעם שוקולד. יצא מעולה!!

avatar
צילה (17:05 8.09.2014)

שלום.
במה אפשר להחליף את החלב אם רוצים שיהיה פרווה? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:28 8.09.2014)

הי צילה,
לפרווה מומלץ להשתמש בחלב קוקוס ואם אין אז להמיר בשליש כוס מים.

avatar
ענת (13:20 7.09.2014)

כמה עוגיות לוטוס בערך צריך ומה הכמות של הקסטות שיוצא ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:23 7.09.2014)

הי ענת,
כמות של כ-12 קסטות קטנות. בסביבות 24 עוגיות לוטוס.

לקריאת כל התגובות