שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

סוג: חלבי

מצרכים:

ביסקוויטים מסוג “לוטוס”

1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ”ל)

1/2 כוס חלב

3 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל

3 כפות גדושות אינסטנט פודינג בטעם שוקולד

אופן הכנה:

-מקציפים בקערה את השמנת המתוקה במשך כדקה. מוסיפים את החלב וממשיכים להקציף כחצי דקה נוספת עד שמתקבלת קצפת רכה.

-מחלקים את התערובת שהתקבלה ל2 קערות קטנות:

*לקערה אחת מוסיפים 3 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל.

*לקערה שניה מוסיפים 3 כפות גדושות אינסטנט פודינג בטעם שוקולד.

-מקציפים כל קערה בנפרד עד לקבלת קצפת יציבה.

-מורחים בקצה אחד של כל ביסקוויט מתערובת הוניל ובקצה השני מתערובת השוקולד. מניחים מעליו ביסקוויט נוסף ומהדקים קלות. בעזרת סכין מסירים את שאריות הקרם מסביב ומסדרים בתבנית.

-מעבירים להקפאה למשך כ-4 שעות לפחות לפני ההגשה.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
חטיף בטטה
כדורי שוקולד וחלבה

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
אירה (22:09 4.09.2021)

אפשר להשתמש במשקה שקדים במקום חלב, אם כן, אותה כמות?

מתכונים ב-10 דקות (22:59 4.09.2021)

כן, באותה כמות(:

אביטל (14:35 3.09.2021)

מה הכוונה להקציף,

מתכונים ב-10 דקות (16:36 3.09.2021)

יש לשפוך את השמנת לקערת מיקסר ולהקציף בו על מהירות גבוהה😊

רבקה (20:45 25.04.2021)

היי רציתי לשאול מהי כמות הכסתות שתצא לי

מתכונים ב-10 דקות (22:45 25.04.2021)

היי רבקה,
מהכמות במתכון אמורות לצאת לפחות 12 יחידות, ומישהי בתגובות כתבה אפילו שיצאו לה 30 😊

חיהלה (17:43 14.03.2021)

אני יכולה להכין מילוי שהוא רק לבן ולצפות חצי קסטה בשוקולד מומס כדי שיהיה חום לבן?

מתכונים ב-10 דקות (17:59 14.03.2021)

היי חיהלה,
אפשר בהחלט:)

חיהלה (18:07 14.03.2021)

תודה, אז כמה כפות פודינג וניל לשים?

מתכונים ב-10 דקות (18:20 14.03.2021)

שימי 6 כפות ותקציפי הכל בקערה אחת בלי לחלק…

חיהלה (18:08 15.03.2021)

חחחה… כן… ותודה רבה!!!!

אפרת (13:28 13.11.2020)

וואואיי כול הכבוד תראי איזה טעים יצא לי!!!!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:22 13.11.2020)

מהמם 😍
תודה אפרת

אפרת (19:05 14.11.2020)

❤❤❤

תפארת (16:25 5.11.2020)

עדיף שמנת להקצפה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:52 5.11.2020)

כן.

תפארת (16:18 5.11.2020)

אפשר לוותר על הפודינג שוקולד ולעשות הכל וניל?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:51 5.11.2020)

כן.

אלינור (13:43 19.07.2020)

הכנתי כבר בפעם הרביעית, אין על המתכונים שלך! לפני שניסיתי את המתכון הזה, עשיתי קסטה ממתכון מהאתר של טרה, יצא דוחה ומגעיל לא מגזימה! ואז הלכתי כרגיל לאתר הבטוח, אפילו לא עשיתי ניסוי וישר הכפלתי כמויות וכמובן שהמתכון לא איכזב!! (ואפילו עם הרבה פחות מצרכים) יצא מעולה ממש!!! תודה לך!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:11 19.07.2020)

תודה אלינור ❤️

אלינור (23:54 3.12.2020)

הפעם אין לי חלב שקדים או תחליף כלשהוא לחלב רגיל (אני צריכה פרווה) האם ניתן לשים קרם קוקוס במקום חלב?

מתכונים ב-10 דקות (02:18 4.12.2020)

היי אלינור,
אפשר להחליף בקרם קוקוס 🙂

אלינור (10:59 6.12.2020)

חשבתי שקרם קוקוס יהיה סמיך מידי (מאשר נוזל/חלב קוקוס)
תודה רבה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:14 6.12.2020)

אם את מערבבת אותו ולא מפרידה בין החלק הנוזלי לשומני אז המרקם שלו בסדר.
שבוע נפלא 🌺

ליאת (23:27 8.07.2020)

מתכון מעולה! אף פעם לא מאכזבת♥️

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:31 9.07.2020)

תודה ליאת 💜

ליאת (17:16 5.07.2020)

אפשר להכין עם חלב מרוכז במקום חלב רגיל? אם כן מה הכמות? תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:29 5.07.2020)

כן בטח. אפשר לשים שליש כוס חלב מרוכז.

רות (11:55 22.05.2020)

האם יצא לי טוב אם אני יקציף את הריצ\’ במיקסר ואמשיך לערבב ביד את שאר החמרים ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:33 22.05.2020)

יש להקציף את הריץ יחד עם החלב והפודינג אחרת זה יהיה דליל.

ענת (19:37 3.08.2019)

שלום אפרת, אני לא מבינה מה ההבדל בין מתכון זה לבין מתכון לעוגת בסקוויטים עם גבינה. המילוי ממש זהה. ההבדל היחידי שמצאתי הוא ההכנסה למקפיא למספר שעות (ואגב, לא ברור היכן לאחסן את הקסטה אחרי ההקפאה של מספר שעות).
בבקשה תסבירי לי. תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:37 3.08.2019)

היי ענת,
את מתכוונת לעוגת גבינה וביסקוויטים? המילוי לא דומה.
המילוי מזכיר עוגת ביסקוויטים רגילה. בכל מקרה, אם את רוצה להכין את זה בצורת עוגה עם שכבות בסקוויטים אז תכיני את עוגת הבסקוויטים. אם את רוצה להכין את זה בצורת קסטה אישית אז המתכון הזה מתאים.
את עוגת הביסקוויטים שומרים במקרר. את הקסטה שומרים במקפיא, גם אחרי 4 שעות. העוגה היא קרמית, הקסטה היא גלידתית.

מיטל (11:22 24.07.2019)

היי אפרת 🙂
אפשר לשים בין הבסקוויטים את הגלידה מהמתכון של מיכל שמנת מתוקה + שליש מיכל חלב ממותק + 2 כפות פודינג וניל? יש הבדל מבחינת המרקם או רמת הריכוך של העוגיות? פשוט הכנתי את המתכון שלך לגלידת ריבת חלב וכולם ממש התלהבו, ולדעתי הגלידה תצא ככה עשירה יותר מזו שבמתכון כאן.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:04 24.07.2019)

היי מיטל,
אפשר בתנאי שהגלידה מספיק יציבה. אם היא רכה מידי כדאי להכניס אותה קודם למקפיא שתתייצב לפני שממלאים עם העוגיות.

מיקי (23:59 26.09.2018)

אם אני רוצה להכין בטעמים של תות+בננה מה אני צריכה להוסיף לתערובת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:45 27.09.2018)

היי מיקי,
לאחר שחילקת את הקרם ל-2 קערות:
יש לטחון כוס תותים למחית חלקה. לקערה אחת יש להוסיף 2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל ומחית תותים ולהקציף לקרם יציב.
יש לטחון בננה קטנה למחית חלקה. לקערה אחת יש להוסיף 2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל ומחית בננה ולהקציף לקרם יציב.
הקרמים יוצאים בהירים. אם רוצים לחזק את הצבע מומלץ להוסיף צבעי מאכל מתאימים (רצוי טבעיים).

קרן (15:17 23.09.2018)

רעיון מהמםםםםםם תודה 🙂
המרתי את החלב בקרם קוקוס ואת השמנת לצמחית כדי להפוך את המתכון לפרווה, הייתי צריכה לפחות 30 ונבהלתי מזה שלרובכם יצאו 12,
מפה לשם הכנתי כמות כפולה של קרם ונשאר מלאאאאאא אחרי שהכנתי כ45 יחידות

יצא מושלם תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:42 23.09.2018)

נראה מעולה 🙂
תודה קרן וחג שמח 🌺

הדר סנאנס (14:57 27.05.2019)

ואוו כל הכבוד
שיחקת אותה
יותר מושלם משל האתר

אביגיל (21:41 22.08.2018)

הי אפרת
על איזה שלב להקציף

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:44 22.08.2018)

על מהירות הכי גבוהה.

גיורא קימל (14:19 18.08.2018)

תודה רבה על המרשם. כמובן שאנו נעשה את זה וניל בלבדץ שוקולד וניל יש בסופר ואף אחד לא קונה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:48 18.08.2018)

איך שאתם אוהבים 🙂
שבוע טוב!

שיר (22:03 14.06.2018)

היי אפרת,
אם יש לי פודינג בטעם שוקולד ובטעם ריבת חלב, אני רוצה לשלב את זה עם ביסקוויטים בטעם קרמל.
מה עדיף?
תודה רבה מראש!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:05 14.06.2018)

לדעתי הפודינג בטעם ריבת החלב.

הילה נורי (07:59 8.06.2018)

יצא מושלם מושלם מושלם!!!! תודה רבה ! אני מוסיפה שיברי שוקולד מריר או \ ואגוזים ממש טעים!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:26 8.06.2018)

נשמע מעולה!
תודה הילה 🙂

מיכאלה ושירה (16:33 4.06.2018)

אפרת, יצא לי סתם עיסה דביקה מלאת בועות וגושים!
אני לא יודעת מה קרה, כי עשיתי הכל בדיוק לפי המתכון…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:41 4.06.2018)

היי,
את מדברת על הקרם? הקצפת עם מיקסר?

אדיר (12:29 18.05.2018)

כמה הכמות יוצא?????

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:56 20.05.2018)

הכמות מספיקה ל12 קסטות לפחות (מהתגובות יש מישהי שהכינה ויצאה לה 30 יחידות).

חני (16:45 14.05.2018)

הי אפרת?
למה צריך את החלב?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:34 14.05.2018)

אפשר להכין גם בלי אבל החלב מאוורר את הקרם ומרכך אותו.

בת חן (15:27 18.02.2018)

היי
האם אפשר להוסיף לתערובת גבינה לבנה ועדיין המרקם יצא טוב? אם כן, כמה?
תודה רבה על אינסוף מתכונים במיוחד לאנשים שאין להם הרבה זמן😅

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:37 18.02.2018)

אני ממליצה להוסיף רק לשכבת קרם הוניל או שפשוט אפשר להכין רק עם קרם וניל.
על כל מיכל שמנת + חצי כוס חלב + 3 כפות פודינג וניל אפשר להוסיף 3-4 כפות גבינה לבנה, לפי הטעם.

מוריה (13:30 19.09.2017)

היי. שמתי במקום חלב. 3/4 כוס מים. כי אני צריכה פרוה. זה אבוד?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:35 19.09.2017)

את מצליחה להקציף את זה? לפעמים תוספת של יותר מידי מים עלולה לפגוע בהקצפה.
אם הצלחת להקציף והטעם בסדר אז אין בעיה.
שנה טובה 🙂

ירון (12:13 10.08.2017)

הסתי את זה 10 פעמים וזה יוצא תמיד טעים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:20 10.08.2017)

תודה ירון, שמחה לשמוע 🙂

נעה (08:31 26.07.2017)

הבת שלי בת 7 הכינה את זה אתמול , יצא ממש יפה וטעים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:53 26.07.2017)

כל הכבוד לה 🙂
תודה שחזרת לעדכן ויום מקסים

נועה (14:27 25.07.2017)

היי! נראה קל וטעים אני אנסה להכין מפתי בר.
אני תמיד לוקחת מתכונים מהאתר הזה, במיוחד אהבתי את המתכון לעוגת לימון- פצצה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:35 25.07.2017)

שמחה לשמוע 🙂

אני (16:57 20.07.2017)

האם אפשר להכין את המתכון עם חלב סויה במקום חלב רגיל?

אני (16:56 20.07.2017)

האם אפשר להכין את המתכון הזה גם עם חלב סויה?

מתכונים ב-10 דקות (17:41 20.07.2017)

כן אפשר.

נעמה (10:00 7.07.2017)

כמה פשוט ככה טעים ומרשים!! תודה רבה על אתר מעולה!!

מתכונים ב-10 דקות (10:08 7.07.2017)

תודה נעמה, שמחה שאהבת 🙂
שבת שלום

מרים (11:23 30.05.2017)

אפשר להמיס שוקולד חלבי בתוך הקצפת במקום פודינק בטעם שוקולד?

מתכונים ב-10 דקות (18:30 30.05.2017)

כן אפשר. יש לצנן את השוקולד המומס לפני שמוסיפים לקצפת.

מאיה (12:30 17.05.2017)

לאיזה כמות של פתי בר זה מספיק ?

מתכונים ב-10 דקות (13:21 17.05.2017)

זה אמור לצאת בסביבות 8-10 יחידות, תלוי אם זה פתי בר גדולים או קטנים. זאת אומרת שבסביבות 16-20 ביסקוויטים (כל יחידה זה כפול).

חני (10:59 11.05.2017)

הי אפרת.
אין על האתר הזה!!!

כמה זמן טוב בהקפאה? אני רוצה להכין לשבועות כמה שיותר מוקדם אבל שלא יהרוס את הטעם.

מתכונים ב-10 דקות (11:17 11.05.2017)

היי חני,
אני חושבת שעד שבוע לפני ההגשה זה יהיה בסדר גמור. כמובן שזה יכול להשמר בהקפאה הרבה יותר זמן אבל ככל שעובר הזמן זה נעשה פחות טרי/טעים.
יום מקסים 🙂

חני (15:07 24.01.2017)

היי,
האם במקום חלב אפשר לשים משקה סויה בטעם שקדים?
תודה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (15:13 24.01.2017)

כן חני, אפשר. רצוי שהחלב יהיה קר מהמקרר (להצלחת ההקצפה).

ערן (11:08 6.01.2017)

הי. רציתי לשאול האם אפשר לעשות עם קצפת צמחית (פרווה)

מתכונים ב-10 דקות (11:22 6.01.2017)

כן, אפשר.

שלי (04:02 16.10.2016)

יצא מהמם!!!! ממש מזכיר את הקסטה הקנויה…
מרוב שאהבו אני כל פעם מכינה עם חבילה שלמה של פודינג ושמנת לכל צבע. יוצא כמות גדולה…
כל המתכונים פה הם ממש מוצלחים…

מתכונים ב-10 דקות (09:00 16.10.2016)

תודה שלי, שמחה לשמוע 🙂
חג שמח!

שיר (09:22 25.11.2016)

שלום אפרת- יש לי שאלה קצת שונה..
הכנתי לפני שבוע את הקסטות- יצאו מדהים! ונשאר לי עוד מלא קרם מ-2 הצבעים, אז סגרתי אותם בקערות עם ניילון נצמד היטב ושמתי במקרר בתכנון שבתחילת השבוע אעשה עוד, אך שכחתי מזה לגמרי ועכשיו רציתי לשאול האם הקרם ניתן לשימוש?
תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (09:41 25.11.2016)

היי שיר,
תטעמי. אם הקרם טעים ואין טעם לוואי אז אין שום בעיה להשתמש בו.
שבת שלום 🙂

סיר (11:17 10.07.2016)

יצא מדהים,
הבן שלי בן 10 הכין עם רי’צ וחלב סויה וכולם ליקקו את האצבעות ….

תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (11:19 10.07.2016)

שמחה שיצא טעים, כל הכבוד לו 😉
תודה על העדכון ושבוע נפלא!

אילה (14:49 29.06.2016)

לכמה קסטות המתכון מתאים?

אתר מעולה אני תמיד לוקחת ממנו מתכונים, תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (15:26 29.06.2016)

היי אילה,
שמחה שאת נהנית מהאתר 🙂
הכמות מספיקה ל12 קסטות לפחות (מהתגובות יש מישהי שהכינה ויצאה לה 30 יחידות).
בהצלחה!

ליאב (11:12 26.06.2016)

היי,
האם אפשר להשתמש בשמנת מתוקה ואיסטנט פודינג מלא( במקום 3 כפות), לשני הטעמים?
ז”א 1 שמנת מתוקה + חבילת איסטנט פודינג וניל ו1 שמנת מתוקה + חבילת איסטנט פודינג בטעם שוקולד?

מתכונים ב-10 דקות (11:34 26.06.2016)

כן ליאב, אפשר בהחלט. מומלץ להוסיף כחצי כוס חלב לכל הקצפה (הכוונה מיכל שמנת+ חבילת אינסטנט פודינג + חצי כוס חלב).
שבוע נפלא 🙂

ליאב (13:22 28.06.2016)

מעולה…אכין ואעדכן!!

ליאב (13:56 30.06.2016)

היי, הכנתי ויצא מעולה!!!! אז קודם כל תודה רבה!
שנית, הקצפת וניל יצאה שונה מהשוקו..הטעם שלה משאיר בפה טעם מוזר ואילו השוקו ממש טעימה ולא משאירה בפה טעם לוואי. בנוסף השוקו נמס פחות מהוניל…עשיתי משו לא בסדר?

מתכונים ב-10 דקות (14:15 30.06.2016)

היי ליאב,
שמחה שיצא טעים 🙂
לגבי הטעם, יכול להיות שהיתה בעיה עם השמנת או אבקת פודינג הוניל.
לגבי השוקו שנמס פחות, אני מניחה שזה כתוצאה מההקצפה. כנראה שהקצפת של השוקו הוקצפה לקצפת יציבה בעוד שהקצפת של הוניל היתה פחות יציבה ולכן נמסה יותר מהר.

חנוך אברהם (16:32 17.06.2016)

ואם כן במה?

מתכונים ב-10 דקות (17:01 17.06.2016)

לא חנוך, השמנת המתוקה הכרחית כי היא זאת שעושה את המרקם של הגלידה.
שבת שלום 🙂

חנוך אברהם (16:20 17.06.2016)

האם אפשר להחליף את השמנת המתוקה?

לירון (19:41 8.06.2016)

הי
אם אני רוצה להכין את הקסטות כעוגת קסטות? חשבתי על שכבת ביסקווטים שכבת פודינג וניל שכבת ביסקווטים שכבת פודינג שוקולד ועוד שכבת ביסקווטים. אפשרי?

מתכונים ב-10 דקות (22:03 8.06.2016)

היי לירון,
אפשר להכין עוגת קסטות, רק מומלץ לטבול את הביסקוויטים טבילה קצרה בחלב או מים לפני שמניחים בתבנית אחרת יהיה קשה לחתוך את העוגה.
אם רוצים להכין בתבנית מלבנית בגודל 20X30 כדאי להשתמש בשני מיכלי שמנת:
מיכל שמנת מתוקה (250 מ”ל) + שליש כוס חלב קר + חבילת אינסטנט פודינג וניל
מיכל שמנת מתוקה (250 מ”ל) + שליש כוס חלב קר + חבילת אינסטנט פודינג בטעם שוקולד
בהצלחה וחג שמח 🙂

אנונימי (13:50 11.03.2016)

שלום.
הכנתי את הקסטות האם נראה לך שזה יהיה טעים לטבול כל קסטה בשוקולד מומס או שזה לא יהיה קשור?
תודה;)

מתכונים ב-10 דקות (14:48 11.03.2016)

היי,
אם אוהבים שוקולד זה יכול להיות טעים אבל בשביל לעשות זאת צריך לעבוד מאוד מהר. חשוב שהקסטות יהיו קפואות ושהשוקולד המומס יהיה בטמפ’ החדר (ולא חם). לאחר הטבילה יש להניח מיד על נייר אפיה ולהכניס למקפיא.
בהצלחה ושבת שלום 🙂

לירון (15:14 24.11.2015)

היי 🙂
לפי המתכון כמה קסטות יצאו לי?
ואם אני רוצה כפול להכפיל כמויות מצרכים?

מתכונים ב-10 דקות (16:06 24.11.2015)

היי לירון,
כ-12 קסטות קטנות (אם מכינים מעוגיות לוטוס).
אפשר להכפיל את כל הכמויות ואז ייצאו יותר (כ-24 קסטות).
בהצלחה 😉

דבורה (12:51 24.06.2016)

מתכון מעולה! יצאו לי 30 קסטות של עוגיית לוטוס! ועד נשאר קצפת (נגמרו העוגיות חח) לא מבינה איך לכם יצא רק 12..שמתי קצפת ממש בנדיבות

מתכונים ב-10 דקות (12:53 24.06.2016)

באמת? מעולה! עוד יותר טוב 😉
תודה שחזרת לעדכן ושבת שלום

אביבית (14:56 4.10.2015)

מה אפשר לשים במקום האינסטנט שוקולד?

מתכונים ב-10 דקות (15:20 4.10.2015)

היי אביבית,
אפשר להכין את זה רק עם אינסטנט פודינג וניל ואם רוצים גם קרם שוקולד אפשר לשים במקום האינסטנט פודינג שוקולד- 50 גרם שוקולד מריר מומס (יש לקרר אותו לפני לטמפ’ החדר) או 2 כפות ממרח שוקולד.

זוהר (19:30 1.10.2015)

הי, האם יש אפשרות להחליף את החלב עם משהו אחר, מים ? מה אפשרי להחליף
ועד כמה זמן בפריזר זה יכול להישמר ?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (20:01 1.10.2015)

היי זוהר,
אפשר להחליף את החלב ברבע כוס מים קרים.
ניתן לשמור במקרר כחודש (בקופסה סגורה היטב).

רחלי (13:55 13.09.2015)

שלום אני אשמח לדעת במה אפשר להחליף חלב ממותק מרוכז?
למרות שזה לא מצוין במתכון.תודה!

מתכונים ב-10 דקות (14:41 13.09.2015)

היי רחלי,
תלוי באיזה מתכון. אם זה קרם/מוס/גלידה את יכולה לשים חלב רגיל במקום (או חלב סויה/ קוקוס לפרווה).
חג שמח ושנה טובה 🙂

יפית (16:34 28.08.2015)

היי, האם ניתן להשתמש בחלב מרוכז ממותק במקום חלב רגיל?

מתכונים ב-10 דקות (17:50 28.08.2015)

כן יפית. שימי שליש כוס חלב מרוכז.
שבת שלום 🙂

סאלי (18:09 31.07.2015)

עדכון: הכנתי את מוס השוקולד הלבן, כמו המתכון הראשון שנתת לי. המסתי את נטיפי השוקולד הלבן של מימונס, והטעם היה טוב. אחרי שהתקררו עירבבתי את תערובת הקצפת, זילפתי והקפאתי.

יצא טעים מאוד!! השילוב בין הקוקוס לשוקולד הלבן… מדהים!!
תודה רבה על העזרה ושבת שלום 🙂

מתכונים ב-10 דקות (18:22 31.07.2015)

מעולה! איזה כיף שחזרת לעדכן 🙂
תודה ושבת שלום!

סאלי (12:17 29.07.2015)

תודה תודה ושוב תודה!!!!!
על המתכונים ועל המענה המהיר! אעדכן בתוצאות 🙂

מתכונים ב-10 דקות (12:20 29.07.2015)

מעולה! אשמח לשמוע 🙂

סאלי (11:16 29.07.2015)

אז לא להוסיף שוקולד לבן פרווה (יש לי נטיפים)? רק פודינג?

מתכונים ב-10 דקות (11:19 29.07.2015)

תנסי לעשות ניסיון ולהמיס כמות ממש קטנה. אם הנוזל שאת מקבלת יוצא בצבע לבן אז את בהחלט יכולה להוסיף אותו לקצפת יחד עם שאר החומרים (לאחר שהוא מתקרר לטמפ’ החדר). אם זה יוצא דליל ושקוף אולי כדאי לוותר. ממליצה לך גם לטעום אותו לאחר ההמסה.

סאלי (11:04 29.07.2015)

מה עדיף מבחינת הטעם – סויה או קוקוס?
תודה על המענה המהיר! 🙂

מתכונים ב-10 דקות (11:07 29.07.2015)

אני אוהבת יותר קוקוס כי זה מעשיר יותר את הקרם וגם מוסיף לו טעם ממש עדין של קוקוס.

סאלי (08:31 29.07.2015)

היי 🙂
אם אני רוצה להשתמש במתכון כאן כדי להכין מוס שוקולד לבן פרווה.
זה אפשרי?
כמובן, קצפת צמחית, אבל מה במקום חלב? והאם להקפיא את המוס עד להגשה או בקירור?

מתכונים ב-10 דקות (09:10 29.07.2015)

היי סאלי,
אם את רוצה להכין מוס שוקולד לבן פרווה אני ממליצה להכין ממיכל קצפת צמחית + רבע כוס חלב+ אינסטנט פודינג בטעם שוקולד לבן (להקציף קצפת צמחית כ30 שניות, להוסיף אינסטנט פודינג וחלב ולהמשיך להקציף עד לקבלת קצפת יציבה).
אפשר גם להכין מוס מקצפת צמחית+ חפיסת שוקולד לבן אבל אז מומלץ שזה יהיה שוקולד לבן חלבי מאחר והשוקולד הלבן הפרווה הרבה פחות טעים ובנוסף, אם ממיסים את הפרווה הוא הופך למין נוזל צהבהב שקוף ונוזלי מאוד, להבדיל מהשוקולד החלבי.
את המוס את יכולה להקפיא עד להגשה ולהעביר למקרר כשעתיים לפני ההגשה.
בהצלחה 😉

סאלי (10:55 29.07.2015)

לא הבנתי איך זה פרווה עם רבע כוס חלב……

מתכונים ב-10 דקות (10:58 29.07.2015)

צודקת! טעות שלי. במקום רבע כוס חלב שימי רבע כוס חלב סויה, חלב קוקוס וכאופציה אחרונה – קצת פחות מרבע כוס מים קרים (נגיד 5 כפות מים קרים).

איתן (15:41 23.07.2015)

השמנת משמשת כמרכיב נוזלי, כך שאפשר להחליפה בנוזל, או שהיא חשובה במרקם?

מתכונים ב-10 דקות (15:45 23.07.2015)

היי איתן,
במקרה הזה השמנת מאוד חשובה מאחר והיא תורמת למרקם הקרמי והגלידתי. אם תשתמש בנוזל אחר לא תוכל להקציף אותו לקרם כמו את השמנת המתוקה.

סתיו (00:57 3.06.2015)

בנות מי שאין לה פודינג שוקולד שתערבב לתוך הפודינג הרגיל כפית קקאו יוצא מצויין

מתכונים ב-10 דקות (11:09 3.06.2015)

תודה סתיו, רעיון מעולה 🙂

תפארת (16:27 5.11.2020)

רק קקאו או חצי אבקת סוכר?

שני (17:03 26.04.2015)

הי ,
בשביל גרסת פרווה – שמנת ריץ’ ומים במקום חלב?
יוצא עדיין טעים ?

מתכונים ב-10 דקות (17:28 26.04.2015)

היי שני,
אפשר להשתמש בקצפת צמחית/ריץ’. כדי להעשיר את הטעם את יכולה להשתמש בחלב קוקוס במקום החלב.
אם את שמה מים, שימי רק רבע כוס (במקום חצי).

איתן (15:44 23.07.2015)

כמה ריץ’ לשים? באותה כמות של השמנת?

מתכונים ב-10 דקות (15:46 23.07.2015)

כן, אותה כמות. מיכל אחד קטן של ריץ’.

חיה ויינברגר (17:47 9.04.2015)

מבקשת לקבל מתכונים מעכשיו והלאה. אתחיל ליישם מיד אחרי פסח. הכל נראה מגניב

מתכונים ב-10 דקות (18:04 9.04.2015)

בשמחה חיה 🙂
חג שמח!

כן (11:03 8.09.2017)

היי,אפשר להכנס לרשימת התפוצה של המתכונים בבקשה? תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:24 8.09.2017)

כן בטח, צירפתי את המייל שלך.
שבת שלום 🙂

יפית סלבין (20:12 12.03.2015)

כמה קלוריות יש בקסטה אחת?

מתכונים ב-10 דקות (20:15 12.03.2015)

הי יפית,
קשה לי לומר. אני מניחה שבסביבות 150 קלוריות.

אור (09:52 21.11.2014)

האם אפשר בלי מקסר מטרפה?

מתכונים ב-10 דקות (11:05 21.11.2014)

היי אור,
אני מאוד ממליצה לא לוותר על המיקסר במקרה של הכנת קצפת.
הקצפה עם מטרפה לוקחת יותר זמן, צריך לעבוד במהירות וחשוב שהקצפת/שמנת תהיה מאוד מאוד קרה לפני ההקצפה.

מתן (12:50 7.10.2014)

היי במידה ואני רוצה לעשות כמות גדולה יותר לעשות 6 כפות וניל , ו6 כפות פודינג שוקולד? וכמובן 500 ג׳ שמנת?

מתכונים ב-10 דקות (12:54 7.10.2014)

אין בעיה מתן, פשוט יש להכפיל כמויות כמו שרשמת ולהוסיף גם כוס אחת של חלב.

צילה (09:08 11.09.2014)

שלום
תודה על התשובה.
לא מזמן גיליתי את האתר ומאד נהנית מהמתכונים וכן מהנוחות למצוא כל מתכון.

מתכונים ב-10 דקות (09:44 11.09.2014)

תודה צילה, כיף גדול לשמוע 🙂

נעם (06:27 9.09.2014)

לאחר ההגשה היכן לשמור את הקסטות הנותרות? בהקפאה או במקרר?

מתכונים ב-10 דקות (09:46 9.09.2014)

הי נעם,
לשמור בהקפאה.
יום נפלא!

מורן (17:33 8.09.2014)

הכנתי עם פתי בר בטעם שוקולד. יצא מעולה!!

צילה (17:05 8.09.2014)

שלום.
במה אפשר להחליף את החלב אם רוצים שיהיה פרווה? תודה

מתכונים ב-10 דקות (17:28 8.09.2014)

הי צילה,
לפרווה מומלץ להשתמש בחלב קוקוס ואם אין אז להמיר בשליש כוס מים.

ענת (13:20 7.09.2014)

כמה עוגיות לוטוס בערך צריך ומה הכמות של הקסטות שיוצא ?

מתכונים ב-10 דקות (14:23 7.09.2014)

הי ענת,
כמות של כ-12 קסטות קטנות. בסביבות 24 עוגיות לוטוס.

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.