שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 30-40 דקות

סוג: חלבי/ פרווה

מצרכים:

3-4 קישואים בינוניים חתוכים לפרוסות בעובי של כחצי ס”מ (עם או בלי קליפה)

2 כפות שמן זית

שליש כפית מלח

קמצוץ פלפל שחור

1 ביצה (*לטבעונים ניתן לוותר על הביצה- ראו הערה בסוף המתכון)

3/4 כוס פירורי לחם

כפית תבלין צ’ילי חריף




אופן הכנה:

-מחממים תנור ל200 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפיה ומשמנים את הנייר.

-מניחים בקערה את פרוסות הקישואים ומתבלים היטב בשמן זית, מלח ופלפל שחור.

-מניחים בקערית ביצה וטורפים אותה בעזרת מזלג.

-בצלחת נפרדת מערבבים את פירורי הלחם עם הצ’ילי החריף.

-טובלים כל פרוסת קישוא בביצה ולאחר מכן בציפוי פירורי הלחם משני הצדדים ומניחים על נייר האפיה המשומן (טיפ לחסכון בזמן: ניתן לערבב את פרוסות הקישואים עם הביצה ואז נשאר לצפות רק בפירורי לחם).

-אופים בתנור במשך 25-30 דקות.

הפעל טיימר (25 דק’)
+
טיימר פועל

-הופכים בזהירות צד ואופים 5-10 דקות נוספות, עד להזהבה.

*לטבעונים ניתן לוותר על הביצה, להוסיף כף שמן זית נוספת (סה”כ 3 כפות) ולצפות כל פרוסת קישוא ישירות בפירורי הלחם.

ניתן להגיש לצד 2 מטבלים:

מטבל יוגורט (חלבי): מערבבים חצי מיכל יוגורט (100 מ”ל), עם חצי כפית פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

מטבל אלף האיים (פרווה): מערבבים 2 כפות מיונז עם כף שטוחה קטשופ.

קישואים בציפוי פריך

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
עוגיות קפהעוגיות קפה
בורגול עם פטריות בורגול עם פטריות
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
מלה (11:09 23.09.2022)

הי
ממשיכה בהכנות לראש השנה…
שתי שאלות:
1. האם זוקיני מתאים?
2.האם אפשרלהשתמש בפנקו?
תודה ושוב שנה טובה:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:56 23.09.2022)

היי,
התשובה היא כן לשתי השאלות(:
חג שמח ושנה מתוקה🍯

avatar
יעלי (12:49 11.05.2021)

הכנתי את הקישואים בציפוי פריך ויצא מושלם!!!!
טעים, קליל נאכל כמו חטיף!
תודה רבה על האתר המדהים! משתמשת בו המון!!!!!!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:46 11.05.2021)

איזה כיף שאהבת 🙂

avatar
דורית (10:23 25.02.2021)

אפשר להכין מראש ורק לחמם בתנור לפני ההגשה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:50 25.02.2021)

היי דורית,
מומלץ להכין כמה שיותר סמוך לזמן ההגשה כדי שישאר פריך:)
אם בכל זאת את מכינה מראש עדיף לחמם לפני ההגשה בתנור כדי להחזיר את הפריכות🙂

avatar
דורית (12:11 25.02.2021)

תודה 🌺

avatar
רחלי (15:32 19.05.2020)

נראה טוב!
אפשר להחליף את פירורי הלחם בשקדים טחונים? או שיש לך הצעה אחרת לתחליף נטול גלוטן?
תודה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:38 19.05.2020)

היי רחלי,
לגבי קמח שקדים- יכול להיות, לא ניסיתי.
יש פירורי לחם שהם ללא גלוטן.

avatar
אורית אבידן (13:51 14.06.2019)

היי אפרת,אני עושה הרבה מתכונים שלך ואפילו המלצתי לחברות על האתר שלך. המתכונים מוצלחים וקלים להכנה. אשמח לקבל מתכונים נוספים למייל שלי. דרך אגב, אני מתכוונת להכין את הקישואים האילו עכשיו.
שבת שלום אורית

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:32 14.06.2019)

תודה אורית ❤️
צירפתי את המייל שלך לרשימת התפוצה.
שבת שלום

avatar
שרה (08:50 29.05.2019)

מה אפשר לשים במקום תבלין צילי חריף? (עבור ילדים שלא יהיה להם חריף)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:32 29.05.2019)

אפשר לשים כפית שטוחה פפריקה מתוקה.

avatar
רינה ברנע (12:30 12.06.2018)

ניסיתי את המתכון והוא מהמם זה יצא טעים, יפה ומגרה.
דרך אגב המלצה וטיפ שלי בכל דבר שמצפים בפירורי לחם אפילו שניצל תנסי לערבב טיפה שומשום זה עושה הרבה הבדל ומביא לא אקסטרא קראנץ.
תודה ובתיאבון

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:53 12.06.2018)

תודה רינה 🙂

avatar
מלי יהב (22:52 13.11.2017)

מתכונים מעולים שתמיד מצליחים. מבקשת לקבל את כל המתכונים שלך. תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:10 14.11.2017)

תודה מלי 🙂
אני רואה שנרשמת בהצלחה לניוזלטר כך שתקבלי מתכונים למייל.

avatar
שרה (11:55 17.08.2017)

רציתי לשאול אם זה טעים גם אחרי חימום נוסף לדוג אם אני עושה היום ושומרת למחרת

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:42 17.08.2017)

היי שרה,
יותר טעים ופריך כשזה טרי.

avatar
שרה (13:12 17.08.2017)

היי.תודה!!!!!
איזה תגובה מהירה!

avatar
מלכה (20:26 12.07.2017)

האם אפשר להשתמש בקמח מצה במקום פרורי לחם או שפחות מומלץ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:58 12.07.2017)

אולי עם פירורי לחם זה ייצא יותר פריך אבל לדעתי אפשר להכין עם קמח מצה.

avatar
קרינה (22:07 8.06.2017)

היי אפרת,
אם אין לי תבלין צ’ילי חריף האם יש תחליף?והאם אפשר לטגן?
תודה רבה על המתכונים.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:34 8.06.2017)

היי קרינה,
את יכולה לשים כפית פפריקה מתוקה במקום או לוותר בכלל.
אפשר לטגן.

avatar
שחר (11:40 3.05.2017)

הייי, תודה רבה על המתכונים שלך, הם תמיד יוצאים מעולים. רציתי לדעת אם אפשר לעשות את המתכון הזה עם ירקות שונים ואם כן איזה? פשוט לא אוכלים אצלנו קישואים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:45 3.05.2017)

היי שחר,
אפשר להכין עם בטטות או תפוחי אדמה. יכול להיות שזמן האפיה יתארך כשמדובר בתפוחי אדמה.
יש גם מתכון לחצילים בציפוי פריך אם אתם אוהבים.

avatar
לימור (16:00 24.04.2017)

האם ניתן להחליף את פירורי הלחם בקמח?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:51 24.04.2017)

פחות מומלץ במקרה הזה.

avatar
שרה (10:57 22.01.2017)

אפשר לעשות אם בטטה במקום

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:08 22.01.2017)

כן שרה, אפשר.
יש מתכון דומה – אצבעות בטטה.

avatar
מיכל (14:57 23.12.2016)

פשוט להכנה וממש טעים. הייתי צריכה לעצור את עצמי שלא אוכל את הכל ואשאיר לאורחים..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:50 23.12.2016)

שמחה לשמוע 🙂
תודה מיכל ושבת שלום

avatar
מירב (11:31 15.12.2016)

איזה עוד תבלין אפשר חוץ מצ’ילי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:24 15.12.2016)

היי מירב,
אפשר לשים כפית מלאה פפריקה מתוקה או חצי כפית שטוחה פפריקה חריפה (אם אוהבים חריף).

avatar
מורן (15:44 2.12.2016)

ט ע י ם !!!
הכנתי בצהריים בגרסה הטבעונית ויצא פשוט מעולה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:55 2.12.2016)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן ושבת שלום

avatar
עדי (18:00 8.10.2016)

היי
האם אפשר משהו אחר במקום צילי חריף או לוותר? זה אחלה רעיון לארוחת ערב גם לילד

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:10 8.10.2016)

היי עדי,
אפשר לוותר על הצ’ילי החריף.

avatar
נחמה (11:53 22.09.2016)

מעולה! אפשר לנשנש בלי מדי הרבה נקיפות מצפון…
הכנתי רק משני קישואים קטנים שהייתי צריכה לחסל לפני שיתקלקלו (את השניים האחרים שמתי בסלט ירקות אפויים, המתכון החדש ששמת) וגמרתי תוך דקות יותר מחצי הכמות לבד!

תמשיכי לחדש ולהתחדש עבורנו! מאז שגיליתי את האתר שלך אנו זוכים יותר לאוכל מבושל, ולאחרונה גם הרבה יותר בריא
ממש תודה רבה!
שנה טובה כתיבה וחתימה טובה
נחמה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:17 22.09.2016)

תודה רבה נחמה! איזה כיף לשמוע 🙂
שנה טובה כתיבה וחתימה טובה!

avatar
אילנה. (12:59 29.07.2016)

היי אפשר להשתמש בפירורי מצה במקום פירורי לחם? (אל תצחקו עליי אבל נשארו לי מצות…. 😉 )

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:41 29.07.2016)

היי אילנה,
אני מניחה שאפשר (זה בסדר, גם לי נשארו מצות ואפילו פירורים מקמח מצות 🙂 ).

avatar
גולדנברג רחל (21:11 28.07.2016)

ברצוני להביע את שביעות רצוני מהמתכונים שלך. אפשר לומר שניסיתי הרבה מתכונים והייתי שבעת רצון לחלוטין.
הייתי מאד שמחה לקבל יותר מתכוני עוגות או עוגיות ללא סוכר או כמה שפחות סוכר בתודה מראש רחל

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:20 28.07.2016)

היי רחל,
אני מאוד שמחה שאת נהנית מהמתכונים.
אעלה יותר מתכונים מתוקים ללא או מופחתי סוכר.
המשך ערב נעים 🙂

avatar
שוהם (14:16 28.07.2016)

עשיתי עכשיו לארוחת צהרים ואני בד”כ לא אוהבת קישואים ובל לשים לב נגמר רק על ידי…
שיניתי קצת ושמתי פרורי לחם מוזהבים עם תיבלון יצא קראנצ’ וטעים מאד, תודה!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:35 28.07.2016)

מעולה! שמחה שיצא טעים.
תודה שחזרת לעדכן והמשך יום מקסים 🙂

avatar
neli (12:32 28.07.2016)

צהריים טובים, רציתי לדעת האם אשפר לעשות בדיוק את אותו המתכון עם חצילים? ואם כן אז בלי להמליח חצילים וכו’…….?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:35 28.07.2016)

היי נלי,
יש באתר מתכון דומה עם חצילים- חצילים אפויים בציפוי פריך.

avatar
דבורי (01:01 27.07.2016)

ווואי
נראה פצצה!!!!!!!!!
זה לא סופר משמין, נכון?
החלטתי לנסות לחזור לדיאטה אז נראה לי אני אלך על המתכון הזה בתור התחלה,
זה יוצא מרקם קראנצי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:08 27.07.2016)

היי דבורי,
זה די דיאטטי מאחר וזה קישוא אפוי ולא מטוגן.
עיקר הקלוריות הם בפירורי הלחם (כל רבע כוס פירורים זה כמו פרוסת לחם אחת).
יש לזה מרקם פריך כשזה יוצא מהתנור.
יום מקסים 🙂

לקריאת כל התגובות