זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 30 דקות
מס’ מנות: 4 מנות
סוג: פרווה
רכיבים
כוס קינואה (200 גרם) *יש לשטוף את הקינואה ולסנן
2 גזרים גדולים מגורדים
חצי בצל בינוני קצוץ
2 כוסות מים רותחים
תיבול: כפית שטוחה סילאן, חצי כפית כמון, חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
אופן ההכנה
-מחממים סיר עם 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את הגזר המגורד ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך כ-5 דקות, עד שהגזר מתרכך.
-מוסיפים קינואה ומתבלים בסילאן, כמון, מלח ופלפל שחור. מוזגים מים רותחים, מערבבים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 20 דקות.
הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל
-מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה 10 דקות.
ראו גם
- קינואה עם בטטה |
- קינואה עם עדשים |
- קינואה עם פטריות |
- מאפינס קינואה וברוקולי |
- קינואה עם כרוב וגזר |
- קינואה עם פלפל ותירס
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים אחרונים
אם אין סילאן, דבש יכול להתאים במקומו מבחינת טעמים או שעדיף בלי?
אפשר לשים חצי כפית דבש.
הי אפרת, יוצא טעים מאוד. אבל גם דביק. מה לעשות כדי שקינואה תצא יותר פירורית? תודה!
גם אחרי שזה התקרר זה דביק?
ערבבת את זה עם מזלג אחרי הבישול?
כן, עדיין יצא דיי דביק. אולי לנסות תשים פחות מים?
כן, אם זה עדיין יצא דביק אז להבא שימי פחות מים.
תודה רבה אפרת על המתכון המדהים הזה, מכינה כבר הרבה פעמים ותמיד מתלהבים ואוהבים, גם מי שלא כ”כ אהב קינואה לפני..
ובכלל, משתמשת באתר שלך המון וכל כך מודה לך על מתכונים פשוטים, קלים וטעימים! את עושה את חוויית הבישול לכיפית ופשוטה:)
תודה רבה רבה על הכל, ממש! תבורכי <3
איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️
אשמח לרעיון איך לשטוף את הקינואה בלי שחצי ממנה יישטף דרך חורי המסננת….
אפשר להשתמש במסננת דקה דקה או לשטוף בתוך סיר ולשפןך את המים בזהירות תוך שמחזיקים את המכסה כשהוא כמעט סגור עד הסוף (כך שרק המים יכולים לצאת והקינואה לא).
פשוט מושלם.שמתי קצת יותר סילאן. פשוט מהמם
שמחה שיצא מוצלח!
תודה על השיתוף❤
בוקר טוב אפרת
בצל סגול מתאים?
תודה מראש
יום נפלא.
היי עינת,
גם בצל סגול מתאים(:
אפרת, זה יצא *מדהים*!
הוספתי גם גמבה עייפה שהיתה במקרר וניצלתי גריסים שלא היה להם ביקוש – כוס עם רבע מעט גריסים וכל היתר קינואה. מפתיע ברמות כמה דבר כלכך אנמי יכול להיות מלהיב
שמחה ממש לשמוע שיצא מוצלח! תודה שחזרת לשתף😊
הוספתי השריה והנבטה כדי להעשיר את הערכים התזונתיים
טעים מאוד !
תודה רבה
שמחה מאד שיצא מוצלח!
תודה על השיתוף🌺
האם צריך להשרות את הקינואה לפני?
היי,
אין צורך בהשריה, רק לשטוף ולסנן(:
הכנתי ויצא מצויין:)
שמחה מאד לשמוע!
יצא ממש מעולה! תודה לך!
שמחה שיצא מוצלח(: תודה על השיתוף!
המתכון פצצה טעים בטרוף
לדעתי אפשר להוסיף עוד טיפה סילאן שיהיה מתוק יותר
אפרת יש לך מתכונים מעולים תודה
שמחה לשמוע! תודה על השיתוף🙂
פעם ראשונה מכינה ויצא ממש טעים כמו כל המתכונים שלך! אלופה! תודה..
נראה מעולה וטעים! תודה על השיתוף(:
הי!
את חושבת שאפשר להוסיף קישואים ועדשים כתומות?
אם כן, האם זה ישנה את אופן ההכנה?
תודה.
היי נעה,
אפשר להוסיף חצי כוס עדשים (להגדיל את כמות המים ל-2 וחצי כוסות, ולבשל יחד עם הקינואה), ואפשר להוסיף גם קישואים חתוכים לקוביות קטנות או מגורדים ולטגן יחד עם הגזר. יש להגדיל את כמות המלח לכפית מחוקה, ואת שאר התבלינים- לפי הטעם.
בהצלחה!
היי אפרת,
לא יוצא לי להגיב כל פעם,
אבל המתכונים המעולים שלך מככבים אצלנו. תודה!
מה אפשר להגיש ליד הקינואה והגזר?
היי מיכל,
שמחה מאד שאת נהנית מהמתכונים😊
אפשר להגיש עם הקינואה מנה בשרית (שניצל/עוף/קציצות/בשר…) או דג. יש המון מתכונים מעולים באתר!
מתכון מעולה אפילו הקטנות שלי אהבו ! מכינה לפחות פעמיים בשבוע ! תודה !
איזה כיף לשמוע! תודה על השיתוף נופר😊
לקינואה פשוטה, איזה תבלינים להוסיף?
היי מיכל,
מצרפת לך מדריך להכנת קינואה שתוכלי להכין לפיו.
בוקר טוב אפרת
אני נוהגת להשרות את הקינואה במים למשך לילה .
האם לדעתך זה יפגע במרקם או בטעם ?
בתודה מראש והמשך יום טוב.
היי עינת,
לא אמור לפגוע בטעם או במרקם, אבל בכל מקרה אין צורך להשרות את הקינואה😊
הייתי סקפטית, אבל… פשוט מושלם!❤
איזה כיף לשמוע🌷 נראה מעולה, תודה על השיתוף!
הי אפרת אני מתה על האתר שלך הוא היחיד כמעט (למעט מתכונים מסויימים) שאני לוקחת ממנו מתכונים, האם התבשיל הזה טעים גם קר? אני רוצה אותו לשבת אחה”צ האם לחמם או אפשר להגיש קר?
שלום צופיה😃
תודה רבה!
התבשיל טעים גם קר בהחלט.
פשוט מעולה! פעם ראשונה שמתכון קינואה יוצא לי טוב.
הוספתי קוביות בטטה במקום גזר אחד ויצא פיצוץ.
תודה!
נשמע מצויין! שמחה שאהבת ותודה ששיתפת 😘
שלום רב אפרת האם ניתן להחליף את הבצל בשום?כמה לשים?האם אפשר לשים גזר גמדי במקום מוגרד?וכמה?תודה.
אפשר לוותר על הבצל ולהוסיף 2 שיני שום קצוצים
ואני מניחה שאת יכולה להוסיף גזר גמדי במקום מגורד אם את אוהבת,
תוכלי להוסיף כוס וחצי גזר גמדי לתבשיל
אפרת היקרה אני ממש מתחברת למתכונים שלך והם מסייעים לי פלאים בירידה במשקל
המתכון הנ”ל ממש מצא חן בעיניי רציתי לשאול רק מה הערך הקלורי של המנה
היי שני 🙂
230 קלוריות למנה.
וואוו טעיים ברמות פעם ראשונה שהכנתי קינואה והתלהבתי כי זה פשוט טעים אז ממש תודה!!!
שמחה לקרוא שאהבת הודיה 🙂
שבוע נפלא
מתכון מעולה!! הוספתי גם אפונה. פעם ראשונה שהילדים אכלו קינואה בלי פרצופים ועוד אמרו שטעים להם 😊
איזה כיף שהם אהבו 🙂
תודה נטלי
וואוו יצא מהממםם הוספתי גמבה וטיבלטי עם מלח והרבה פלפל שחור יצא מושלםםם
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה מיכל
יצא מושלם! לא המתקתי עם סילאן, לא היה לי צורך! (מלח ואבקת שום סגרו לי את הפינה של התיבול!)
מעולה 🙂
תודה הילה
היי אפרת
רוצה להתייעץ בעיניין קטן:
בקשר לקינואה קראתי שצריך להשרות וכדי להסיר את המרירות והרעילות
צריך לערבב עם האצבעות במים לשפוך את הקצף וכך מספר פעמים עד שהקינואה לא צפה ובעיקר אין קצף .העיניין הוא שכמה פעמים שאני שוטפת
ומערבלת עדיין נשאר קצף (אבל הקינואה פחות צפה) מה דעתך ?(שיטה זו חשובה לי )
בתודה מראש .
היי עינת,
לפני שאת משרה במים תשימי את הקינואה במסננת גדולה ותשטפי מתחת לברז במשך דקה לפחות. אחרי זה תשרי במים כמו שאת רגילה.
אם יש לי כבר קינואה מוכנה על איזה שלב אני יכולה לעקוף ?
אפשר לטגן גזר חתוך לקוביות עם בצל, להוסיף את הקינואה המבושלת ולתבל.
יצא מושלם!! מאוד טעים
הכנתי פעם ראשונה וכולם בבית אהבו
תודה רבה
שמחה לשמוע 🙂
תודה לך
היי אפרת,
האם אפשר להקפיא את הקינואה? זה נשמר טוב? אם לא כמה זמן זה מחזיק במקרר?
תודה רבה!!
זה נשמר במקרר במשך כ-4 ימים.
אפשר להקפיא.
היי ערב טוב. יש לימקינואה מעורבת . אפשר להכין איתה את המתכון ? וזמני בישול והשאר יהיו אותו הדבר ?
כן. זמן הבישול לא אמור להשתנות.
במקום גזר הוספתי סלק מגורד ויצא פשוט מעולה!
נשמע מעולה, בהזדמנות אנסה 🙂
הכנתי את הקינוואה שמתי בטטה במקום גזר
שמתי שני כוסות וחצי מים רותחים אבל כמה גרגירי קינוואה לא בושלו (סיננתי לפני)שאוכלים מרגישים גרגירים למה זה קרה הכנתי פעם שנייה חשבתי אולי שמתי פחןת מים (פעם קודמת שמתי שני כוסות כמו המתכון)
תודה
היי אהובה,
זאת קינואה לבנה?
שטפת אותה לפני וסיננת?
הכנת לפי המתכון (20 דקות בישול + 10 דקות מכוסה)?
שלום לך
האם אפשר להחליף את הקינמון בכורכום
באותה כמות?
תודה והמשך יום מקסים🙂
את מתכוונת לכמון? אפשר.
יום נפלא 🙂
כמה כוסות זה 200 גרם ?
כוס אחת כזאת
הי אפרת, האם יש לך מתכון לקינואה אדומה? תודה, מיכל
סורי, אין לי 🙂
שאלה של מתחילים:) אבל האם מכניסים את הקינואה לסיר אחרי שהיא כבר מבושלת או לפני בישול…? תודה
היי ענת,
לפני בישול.
יש לשים את הקינואה (כשהיא לא מבושלת) במסננת ולשטוף כדקה מתחת לברז ולסנן.
עושה עכשיו ולא שמתי סילאן או דבשששש
כמה נורא ייצא?!?! ):
לא נורא, עדיין ייצא טעים 🙂
מעדכנת שלא הספקתי לחכות למתכון של הקילו אז הכפלתי כמויות ל5 וזה הספיק. כולם ליקקו את האצבעות!! תודה רבה
תודה שחזרת לעדכן 🙂
דבר נוסף, נגמר לי הסילאן. יש תחליף שייצא אותו הדבר? זה לשבת משפחתית..
את יכולה לשים במקום 2 כפות מייפל או דבש (במקום 4 כפות סילאן).
היי אפרת,מכינה את זה בפעם החמישית אולי.. מעולה!! צריכה בדחיפות את המתכון בכמות של קילו קינואה.
תודה.
היי רינת,
קילו קינואה
10 גזרים גדולים מגורדים
2 בצלים גדולים קצוצים
10 כוסות מים רותחים
תיבול: 4 כפות סילאן, 2.5 כפיות כמון, 2.5 כפיות מלח, כרבע כפית פלפל שחור
הכנתי היום ויצא טעים הסילאן מוסיף טעם טוב
אפרת יש לך מתכון קל לעלי גפן ממולאים?
היי רעיה,
שמחה שיצא טעים 🙂
אין לי מתכון לעלי גפן.
שבוע נפלא
פעם שניה שאני מכינה את הקינואה עם הגזר, ופשוט מושלם!! תודה!
שמחה לשמוע 🙂
תודה תהילה
מהמם ותמיד יוצא מוצלח תודה רבה!
הפעם אילתרתי עם בטטה, שבישלתי חצי בישול מראש (ובצל), וגם יצא להיט 🙂
מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן!
אתמול הכנתי ומדדתי את המים והקינואה בדיוק באותו כוס. האם זה אמור לצאת אחד אחד? או דיסתי?
במקום גזר שמתי גמבה -אבל לא חושבת זהו הסיבה.
אשמח לעזרה.תודה
היי ענתי,
הקינואה לא יוצאת אחד-אחד. היא יוצאת די עיסתית אבל גם לא מידי.
תודה רבה יכול להיות שרצוי לשים כוס וחצי מים על כוס קינואה?תודה
אני תמיד שמה 2 כוסות ויוצא לי בסדר. לא כדאי שזה ייצא גם יבש מידי.
את יכולה לנסות פעם הבאה להפחית את כמות המים בכרבע כוס.
תודה רבה
שלום,
הקינואה יוצאת לי מרה למה זה?
שטפת אותה לפני?
כן שטפתי טוב
אז אני לא יודעת למה. השטיפה אמורה להסיר את המרירות מהקינואה.
ספיר, את יכולה להשרות את הקינואה במים כשעה לפני ההכנה. זה מוציא מרירות…
היי אפרת!
אפשר להחליף את הגזר בפילפל אדום?
כן, אפשר.
בישלתי את הקינואה כי שמעתי מדיאטנית שהוא מאוד בריא, וזה יצא ממש טעים. תודה רבה.בד”כ אוכל בריא לוא דוקא טעים. אבל מאוד הופתעתי לטובה.
שמחה שאהבת 🙂
תודה קרן.
היי אפרת יצא מאוד טעים.מאוד אהבתי.תודה
יש לך מתכון לכרעי עוף ללא סויה שהעוף יוצא שחום ומגרה?תודה
היי ענתי,
שמחה שיצא טעים .
יש עוף בסילאן בתנור.
טעטד שאלה בבקשה -לכוס קינואה מה כמות המים ששמים? היום אכין את זה ורשמת 2 כוסות מים רותחים.כמה מ”ל זה יוצא?תודה רבה
לכוס קינואה שמים 2 כוסות מים (480 מ”ל) אבל חשוב שהמדידה תעשה באותה כוס שמדדת את הקינואה כדי שהיחס יהיה מאוזן.
תודה רבה על מהירות התגובה.
היי אפרת .שאלה כללית – האם רצוי להשרות את הקינואה לפחות חצי שעה? או פשוט רק לשטוף היטב?תודה
אין צורך להשרות, מספיק לשים במסננת ולשטוף היטב מתחת לברז.
תודה רבה. מכינה את זה היום.
שלום אפרת האהובה,
מעולם לא הכנתי קינואה אך כשאני רואה את התגובות ואת התמונות, אני הולכת להכין! 🙂
תודה לך על האומץ שאת נותנת לי לבשל
בהצלחה יקירה 🙂
מתכון מעולה, אני מכינה אותו המון! (ללא בצל)
אצלי משום מה הקינואה שאני קונה מעט מרירה, ולכן אני משרה אותה חצי שעה לפני 🙂 זה מוציא את המרירות שלה…
תודה רבה על המתכון!
תודה שני 🙂
הי, יצא טעים מאד אך ככלל לא מתוק. האם אמור לצאת מתקתק?
היי דנה,
אמור לצאת מתקתק מאוד עדין.
מתכון מוצלח מאוד! אכן לוקח 10 דק’ להכינו ויוצא טעים ומזין! תודה רבה
תודה חני 🙂
רציתי לדעת האם יש אופציה להחליף את הסילאן במשהו אחר? אולי דבש או משהו כזה?
אפשר לשים חצי כפית דבש או סירופ מייפל.
יום מקסים 🙂
היי. כפית סילאן מספיקה? מה ניתן לשים במקום כמון? תודה!
כן, מספיקה. אפשר לוותר על הכמון.
מתכון פשוט מעולה ! ללקק את האצבעות
תודה ליטל, שמחה שאהבת 🙂
מה הכמויות ל4 כוסות קינואה?
היי רינת,
4 כוסות קינואה
8 גזרים גדולים מגורדים
2 בצלים בינוניים קצוצים
8 כוסות מים רותחים
תיבול: 2 כפות שטוחות סילאן, 2 כפיות כמון, 2 כפיות מלח, פלפל שחור לפי הטעם
היי,
במה אפשר להחליף את הסילאן? אם בכלל…
תודה
אפשר לשים חצי כפית דבש או סירופ מייפל או פשוט לוותר על הסילאן.
טעים טעים טעים, תודה 🙂
תודה רונית, שמחה שאהבת 🙂
ב”ה, יצא מעולה. אשתי “עפה” על זה, אני עדיין מחפש את הבשר
שמחה שהיא אהבה 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
יצא מהמם! הבת שלי בת ה6 טרפהיי וביקשה עוד!
תודה על מתכון מקסים
שמחה שהיא אהבה 🙂
תודה רותם ויום מקסים
הכנתי אתמול ויצא מדהים! כמו כל המתכונים שלך:)
רציתי לשאול אם מתאים להוסיף זרעי צ׳יה?
ואם לא, האם יש לך רעיונות לאיזה מתכונים/בישולים ניתן להוסיף זרעי צ׳יה?
תודה!
היי רוני,
לא בטוחה לגבי המתכון הזה אבל בכל אופן אני מצרפת עמוד על זרעי צ’יה כולל רעיונות איך לשלב אותו בתזונה- זרעי צ’יה.
הכנתי השתמשתי בשני בצלים לפי מתכון אחר. יצא מ ע ו ל ה!!! תודה על המתכון
תודה שחזרת לעדכן 🙂
היי אפרת!
צריך להשרות את הקינואה לפני הבישול? אם כן ,איך ולכמה זמן?
תודה!
לא, אין צורך להשרות את הקינואה.
בס”ד
יצא פשוט מעולה!!! לא היה לי סילאן שמתי במקום תמר הינדי ממש מעדן.
תודה
מעולה 🙂
תודה מזל
היי אפרת
הכנתי היום – יצא ממש טוב אפילו בעלי אכל יאכל ואמר שהוא לא מבין כי הוא ממש לא אוהב קינואה הילדות בנות 4.5 ו3 גם אכלו ( ואני הייתי מרוצה יבריא אש!)
תודה על כל המתכונים. יצא לי כבר להכין אולי איזה 20 השנה ולא הספקתי להודות. סופסוף הזדמן.
תודה תודה
שמחה שכולם אהבו 🙂
תודה יסכה
תודה על המתכון יצא מעולה גם בלי כמון (לא אוהבים את הכמון)
תודה מנשה, שמחה שיצא טעים 🙂
שבת שלום
מושלם!! תוספת קבועה אצלי כל שבת!
תודה רינת, שמחה לשמוע 🙂
יצא מצוין!! תודה על השיתוף. מוכשרת!
תודה ורד, שמחה שאהבת 🙂
אני קוראת את המתכון, והוא נראה לי מעולה וטעים ! מיד ניגשת להכין. רק שאלה : האם ניתן להחליף את הגזר בבטטה ? ואם כן, באיזה שלב של הבישול להוסיף אותה ? והאם לגרד בטטה או לחתוך לקוביות קטנות ??
היי נגה,
אני מניחה שאפשר להמיר בבטטה מגורדת ולהוסיף אותה באותו שלב שמוסיפים את הגזר.
יום מקסים 🙂
המתכון יצא נהדר תודה
שמחה לשמוע 🙂
תודה אורנה
מעולה.
שמחה שאהבת 🙂
היי אפרת
עשיתי טעות ושכחתי שמומלץ להשרות את הקינואה לפני הבישול.
עכשיו יש לי 2 כוסות מוכנים בסיר אבל בטעם מר
האם יש איך לתקן את זה? 🙁
היי ליטל,
לצערי אני לא מכירה דרך לתקן בשלב זה 😐
היי אפרת,צריך להשרות את הקינואה או לא צריך.
היות ולא ציינת במתכון.
לא, אין צורך להשרות.
הי אפרת, אפשר לוותר על הבצל??
אפשר למרות שהוא בהחלט מוסיף טעם.
איך הגעתם ל4 מנות? זה בקושי מספיק למנה או שניים
היי ארי,
יכול להיות שהשתמשת בכוס שהיא קטנה מידי? מומלץ להשתמש בכוס בנפח 240-250 מ”ל.
היי אפרת,
האם ניתן לוותר על הקינמון והסילאן?
תודה.
אפשר, למרות שזה מוסיף טעם.
מושלם.. ומבקשים אצלנו בבית כל הזמן
שמחה לשמוע 🙂
תודה רותי והמשך יום מקסים
היי
אם אני רוצה להכפיל את הכמויות כמה כוסות מים צריך להוסיף?
תודה
4 כוסות מים.
הכנתי ויצא פצצה!!!
ממליצה בחום!!!!!!!!!!!
מאוד אוהבת את האתר הזה מכינה ממנו הרבה מתכונים ותמיד יוצא מוצלח!!!
תודה מיטל! 🙂
כמה גרם גזר זה בערך? (רוצה לקנות גזר מגורר מוכן).
היי שירי,
זה יוצא בסביבות כוס וחצי גזר מגורד (כ180 גרם).
מעולה, תודה!
עשיתי עכשיו, יצא מעולה, כמו שאר המתכונים…
תודה שחזרת לעדכן!
תודה רבה לך,המתכון נהדר
שמחה שאהבת 🙂
כמה כפות רגילות נחשבת מנה?
היי לירון,
אני מניחה שבסביבות 4-5 כפות קינואה לא מבושלת.
אם הכוונה למנה עצמה לאחר ההכנה אז בסביבות 10-15 כפות רגילות (האמת שמעולם לא בדקתי).
היי אפרת! אני לא אוהבת סילאן. על איזה תחליף את ממליצה?
היי אניטה,
את יכולה לשים במקום חצי כפית דבש או סירופ מייפל או לוותר בכלל.
יום מקסים 🙂
סורי.. לא ראיתי את התגובה.. רק עכשיו שמתי לב שהגבת.. תודה ענקית תבורכי 🙂
היי
קודם כל חייבת לתת שפו ענקי לאלופה של המתכונים..תודה רבה רבה על כל מתכוו
ושאלה לגבי המתכון הזה..
אם אני רוצה להכין חצי מהכמות אשמח לעזרתך( אודה לך אם תוכלי לציין לפי כוסות כי בגרמים אני לא חזקה חחחח)
יום מקסים
היי ערב טוב אני רוצה להכין את המתכון אבל אני רוצה חצי מהכמות.. תוכלי בבקשה לרשום לי לפי כוסות בבקשה מה הכמויות
תודה רבה
היי אילנית,
חצי כוס קינואה
גזר גדול מגורד
חצי בצל קטן
כוס מים רותחים
תיבול: חצי כפית סילאן, רבע כפית כמון, חצי כפית שטוחה מלח, קמצוץ פלפל שחור.
ערב נפלא 🙂
מניסיון תמיד עדיף להשרות את הקינואה לפחות חצי שעה ואז לשטוף היטב ואז הוא לא יתלווה לטעם מרירות
תודה על האתר הנפלא שפע רעיונות .אני גיליתי במקרה את האתר לפי מתכון למלבי ומאז רק טוב.אני מבשל למשפחה הגרעינית ומודה לך כל יום כל מתכון יוצא ״פצצה״
תודה ניצן, כיף לשמוע 🙂
הי אפרת תודה על המתכון.
מה עושים נגד הטעם המריר של הקינואה ובאיזה קינואה כדאי יותר להשתמש (לבנה/מעורבת/אדומה).
תודה,
סיגל
היי סיגל,
אם את קונה קינואה שארוזה בשקית כמו סוגת לא אמור להיות לקינואה טעם כל כך מר. בכל מקרה כדאי לשטוף את הקינואה ולסנן.
למתכון הזה אני ממליצה על הקינואה הלבנה הרגילה.
יום נפלא 🙂
שלום לך אפרת
רציתי להודות לך על המתכונים שלך פשוט אין עליהם
כשאני ממהרת ובכלל כל חג או סתם כשאני מזמינה אורחים ורוצה לטקטק אז זה רק בזכות המתכונים שלך
תמשיכי להפתיע
תודה לך
תודה תמי! כיף גדול לשמוע 🙂