שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 35 דקות

סוג: חלבי

ספרי מתכונים ב10 דקות

תבנית מלבנית 20X30

מצרכים:

250 גרם פסטה מסוג פנה או פוזילי (חצי חבילה)

400 גרם עגבניות מרוסקות (מומלץ להשתמש בעגבניות חתוכות דק של MUTTI)

2 כפות גדושות רסק עגבניות (מומלץ להשתמש ברסק בשפורפרת של MUTTI שהוא ללא תוספת סוכר)

2 כפות שמן זית

2 שיני שום כתושות

2 ביצים

כף גבינה לבנה (לא חובה)

3/4 כוס תוספות לפי הטעם (לדוג’ פרוסות זיתים, תירס, פטריות)

3/4 כוס גבינה צהובה מגורדת

תיבול: כפית תבלין אורגנו, חצי כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם

לפיזור מעל: חצי כוס גבינה צהובה מגורדת

אופן הכנה:

-מכינים את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה. מסננים ומעבירים לקערה.

-מוסיפים לקערה את כל החומרים (למעט גבינה צהובה לפיזור מעל) ומערבבים היטב.

-משמנים תבנית (גם בדפנות) ויוצקים לתוכה את התערובת. משטחים ומפזרים מעל כחצי כוס גבינה צהובה מגורדת.

-מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ואופים במשך 35 דקות.

הפעל טיימר (35 דק’)
+
טיימר פועל

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגיות ליצן
אורז עם אטריות

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
אנונימי (22:37 10.07.2021)

אני רוצה להכין מחבילת פסטה שלמה..
להכפיל כמויות או שעדיף להכין בפעמיים?
כי יש מתכונים שכשמכפילים זה מתפקשש..

מתכונים ב-10 דקות (00:16 11.07.2021)

היי,
אין בעיה להכין כמות כפולה. רק שימי לב להכין בשתי תבניות 32*20 או בתבנית אחת 32*40.
בהצלחה!

הודיה (19:25 27.06.2021)

שלום, רציתי לדעת לכמה מנות זה אמור להספיק?

מתכונים ב-10 דקות (20:11 27.06.2021)

היי הודיה,
כ-7 מנות(:

לירון (07:45 18.05.2021)

היי, יצא מאוד טעים אבל לא היה ניתן לחתוך את הפשטידה ולקחנו עם כף כי הכל התפרק. פחות מתאים לאירוח כי לא נראה טוב ככ… מה כדרי לשפר?

מתכונים ב-10 דקות (08:17 18.05.2021)

היי לירון,
קודם כל שמחה שיצא טעים:)
בד”כ פשטידות מתפרקות או בגלל שלא היה בהן מספיק ביצים או בגלל אי דיוק בכמויות (כך שיש פחות נוזלים מהדרוש).
האם דייקת בכמויות? השתמשת בביצים M או L? אגב, האם אפית את הפשטידה מספיק זמן או שהוצאת לפני שעברו 35 דקות?
לפעם הבאה, הייתי מוסיפה בכל מקרה ביצה נוספת כדי לקבל מרקם יציב יותר.😊

לירון (08:21 18.05.2021)

היי, תודה על התשובה המהירה🙏 השתמשתי ב-2 ביצים M. אנסה פעם הבאה L. ועשיתי לפי חישוב של כוס 200 מ”ל. צריך לפי 240? הוצאתי אחרי 35 דקות בדיוק. פעם הבאה אשים גם יותר תוספות כי זה ממש הוסיף. הילדים ככ אהבו וגם בעלי ורוצים שאכין פעם בשבוע בארוחת ערב שיהיה גיוון😊

מתכונים ב-10 דקות (08:36 18.05.2021)

נכון, כל הכמויות נמדדות לפי כוס של 240 מ”ל, ועדיף תמיד להשתמש בביצים גדולות. בטוחה שבפעם הבאה יצא מושלם!
יום מקסים😊

לירון (08:37 18.05.2021)

אעדכן כמובן ואצרף תמונה. המון תודה😊🙏

ענת (09:53 12.05.2021)

מושלם. כמה יוצא במשקל 3 רבעי גבינה צהובה?באיזה כוס?תודה

מתכונים ב-10 דקות (10:27 12.05.2021)

היי ענת,
יוצא כ-90 גרם. (כוס בנפח 240 מ”ל)😊

שירן (23:00 8.05.2021)

שבוע טוב,
האם תוכלי לכתוב לי כמויות ל3/4 אינגלישקייק בבקשה ?

פירסמתי עוד כמה פעמיים אצלך שאלות לגבי כמויות אבל לא זוכרת כבר איפה🤭..יש איזה שהיא דרך לראות את זה?

מתכונים ב-10 דקות (23:28 8.05.2021)

היי שירן,
את לא יכולה לראות, אבל אני כן:) מצרפת לך את כל המתכונים ששאלת לגביהם על כמויות:
עוגת קוקוס וריבת חלב, עוגת קוקוס ושוקולד צ’יפס, חיתוכיות ריבה ופירורים, עוגת תפוחים ופירורים, מאפינס חלבה.
כמויות ל 3/4 אינגליש:
120 גרם פסטה מסוג פנה או פוזילי
180 גרם עגבניות מרוסקות מקופסת שימורים
כף רסק עגבניות
כף שמן זית
שן שום קטנה כתושה
ביצה M
כפית גבינה לבנה (לא חובה)
1/3 כוס תוספות לפי הטעם (לדוג’ פרוסות זיתים, תירס, פטריות)
1/3 כוס גבינה צהובה מגורדת

שירן (10:38 10.05.2021)

תודה רבה!!!
אף פעם לא מאכזבת 🙂

מתכונים ב-10 דקות (11:33 10.05.2021)

💗

תמר (20:51 4.05.2021)

אפשרי לעשות עם פסטה אחרת?

מתכונים ב-10 דקות (21:34 4.05.2021)

היי תמר,
אפשר, למשל עם פסטה סלילים או קונכיות או כל צורה דומה😊

ליטל (15:25 30.04.2021)

היי אפרת, יש לי תבנית 19.1×28.5. האם הכמויות במתכון מספיקות לתבנית זו או צריך להוסיף?

מתכונים ב-10 דקות (16:03 30.04.2021)

היי ליטל,

התבנית מתאימה. בהצלחה😊

מיכל (18:38 14.04.2021)

היי,הכנתי מס פעמיים ויצא טעים מאוד אבל החלק העליון של הפסטה התייבש מה יכול להיות הסיבה?

מתכונים ב-10 דקות (19:13 14.04.2021)

היי מיכל,
החלק העליון של הפשטידה אמור להשחים ולהיות קראנצ’י מעט, זה בסדר גמור:)

‫שירן (15:30 8.04.2021)

היי אפרת,
ניתן לשים שם קנולה רגיל במקום שמן זית ?תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (16:11 8.04.2021)

היי שירן,
אפשר🙂

miki m (16:07 14.03.2021)

יצא משלם

מתכונים ב-10 דקות (17:01 14.03.2021)

שמחה לשמוע:)

תמה (19:55 20.02.2021)

היי אפרת
אפשר לשים רסק עגבניות במקום העגבניות מרוסקות?
ואם כן אז כמה?
תודה!

מתכונים ב-10 דקות (20:34 20.02.2021)

היי תמה,
חושבת שאפשר לשים סה”כ 4 כפות רסק עגבניות (כולל את 2 כפות הרסק שכבר רשומות במתכון) ולערבב עם כ- 3/4 כוס מים חמים
בהצלחה😊

נטע (23:36 16.02.2021)

אפרת המדהימה ,
הכנתי היום ויצא פשוט מושלם !!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:21 17.02.2021)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה נטע

טניה (18:23 19.01.2021)

אפרת, אפשר להכין היום ומחר להכניס לתנור?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:37 19.01.2021)

אני חושבת שכן.

מוסי (14:30 18.01.2021)

הכנתי כמות רגילה. יצא מטריףף התחסל ברגעע

מתכונים ב-10 דקות (17:21 18.01.2021)

היי מוסי, שמחה לשמוע 😘

מוסי (11:41 18.01.2021)

יש אפשרות לבשל חבילת פסטה שלמה בלי להכפיל כמויות?

מתכונים ב-10 דקות (12:50 18.01.2021)

היי מוסי, לא, יש להכפיל גם את יתר הכמויות.
שבוע טוב 🙂

רות (22:28 17.01.2021)

הי יצא מצוין עשיתי כמות כפולה והילדים חיסלו הכל… לטעמי צריך להיות טיפה יותר מתובל. תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (08:19 18.01.2021)

היי רות, כול אחד באמת יכול להוסיף תבלינים לפי הטעם.
העיקר שאהבת 😀

נעמה (10:21 11.01.2021)

היי,
האם אני צריכה לאפות באפייה (פס למעלה ופס למטה) או טורבו?

מתכונים ב-10 דקות (11:55 11.01.2021)

היי נעמה,
תוכנית אפייה רגילה חום עליון תחתון

רחל (17:52 28.12.2020)

הי אפרת
מה אפשר לשים במקום עגבניות מרוסקות משימורים?
ואם אין לי אורגנו מה אפשר להמיר?

מתכונים ב-10 דקות (19:43 28.12.2020)

תוכלי לגרד עגבניות טריות בפומפייה 🙂
אם אין אורגנו אפשר להשתמש בתבלין פיצה או לוותר

חנה (14:36 18.11.2020)

מתכון מושלם!!
הכנתי כבר פעמיים ויצא אש
תודה רבה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (14:52 18.11.2020)

שמחה שאהבת חנה 🙂
יום נפלא ❤️

יעל (12:59 20.10.2020)

אפשר עם פסטה קונכיות? זה הסוג שיש לי בבית .. וגבינת טוב טעם?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:37 20.10.2020)

כן אפשר עם פסטה קונכיות.
אפשר לשים גבינת טוב טעם. מומלץ לשלב עם גבינה צהובה אם יש לך.

הדר (21:12 25.05.2020)

ראיתי שיש אנשים שהוסיפו שמנת לבישול לתערובת. נשמע לי מוסיף, השאלה אם לא יוצא נוזלי מדי יחד עם העגבניות המרוסקות?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:16 25.05.2020)

אפשר אבל אני מניחה שהשמנת תעשה את זה קצת רטוב יותר מבפנים.

נטעלי (09:37 24.05.2020)

יצא מצויין – תודה על מתכון קל וטעים!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:11 24.05.2020)

שמחה לשמוע ❤️

אפרת (11:02 14.05.2020)

יש תחליף לביצה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:08 14.05.2020)

אפשר לוותר על הביצה. זה ייצא פחות יציב כמו פשטידה אלא יותר כמו פסטה מוקרמת אבל טעים באותה מידה 🙂

אפרת (14:13 14.05.2020)

תודה רבה!
גם על התשובה המהירה וגם על האתר…
הוא נעים ונוח לשימוש ומלא במתכונים טעימים👌👌

יפעת (15:27 3.05.2020)

אפשרי להכין לפני שבת ולחמם על הפלטה בשבת(כמו לזניה)? או שזה יתייבש?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:48 3.05.2020)

אפשר אבל זה יהיה קצת יבש מבפנים ופחות עסיסי.

רננה (08:40 23.04.2020)

הוכן ונטרף!!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:03 23.04.2020)

שמחה לשמוע ❤️

עדי (21:22 22.04.2020)

הי אפרת, אסור לבת שלי גלוטן. זה ילך עם פסטה מאורז?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:02 22.04.2020)

לא ניסיתי אבל אני חושבת שכן.

נעמה (10:26 22.04.2020)

אין לי גבינה צהובה מגורדת, אפשר ברגילה?
אם כן כמה פרוסות לחתוך?
תודה על הכל!! את מדהימה, והפכת אותי לשפית..

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:57 22.04.2020)

היי נעמה,
אפשר לגרד את הגבינה בפומפיה גסה או לחתוך עם סכין לחתיכות קטנות באותן כמויות – ¾ כוס לתערובת וחצי כוס לפיזור מעל.
יום נפלא 🌺

מירב (19:30 15.04.2020)

יצא טעם דומיננטי מדי של ביצה, יש אפשות לשים ביצה אחת?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:46 15.04.2020)

הביצה אחראית להדבקת החומרים. אפשר להכין עם ביצה אחת, הפשטידה תצא קצת פחות יציבה.
הטעם של הביצים לא אמור להיות מורגש. אולי הן עורבבו עם תערובת שהיתה חמה (לפני האפיה)?

מירב (11:30 16.04.2020)

עורבבו עם הפסטה שהייתה חמה. זה בגלל זה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:25 16.04.2020)

כן. כנראה שהביצים התבשלו מהחום של הפסטה. להבא כדאי לצנן את הפסטה לפני.

ענבר (20:52 30.03.2020)

יש לך המלצות למתכונים נוספים שאפשר להכין ביחד עם המנה הזאת לצהריים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:47 31.03.2020)

היי ענבר,
זה מתאים עם סלט ירקות/עלים טרי, ירקות בתנור כמו אנטיפסטי, לחם שום או פיצות אישיות.

מאיה (21:46 26.03.2020)

היי. רציתי לדעת מה תורמת הגבינה הלבנה לתערובת?

מאיה (21:47 26.03.2020)

וגם, האם אפשר להחליף את הרסק או להוסיף עליו רוטב פיצה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:18 26.03.2020)

הגבינה הלבנה תורמת קצת למרקם אבל לא באופן משמעותי ולכן אפשר גם לוותר עליה.
הרסק פשוט מסמיך את הרוטב ומאזן את הטעם החמצמץ שלו. אני מניחה שאפשר לשים במקום כ-3 כפות מלאות רוטב פיצה.

מאיה (09:05 27.03.2020)

תודה! את הגבנצ מעל לא כדאי להוסיף לקראת סיום? היא לא נשרפת?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:07 27.03.2020)

אם אופים בתוכנית נכונה (חום עליון וחום תחתון), הגבינה לא אמורה להשרף.

ספיר (13:27 24.03.2020)

האם ניתן להכין אותה עם מקרוני?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:47 24.03.2020)

כן אפשר.

ספיר (15:08 24.03.2020)

הכנתי אותה כבר, כנראה הייתי צריכה להוסיף עוד ביצה
אבל יצא פשוט טעים!!!
אין על האתר שלך

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:58 24.03.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂

חן (17:34 22.03.2020)

יזיק אם אני יוסיף עוד קצת גבינה צהובה לכל התערובת בנוסף ללמעלה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:01 22.03.2020)

אפשר בהחלט.

יעלי (17:52 21.03.2020)

יצא לי מושלםםםם
רק חבל שהילד שלי לא אהב…
גם הוספתי שמנת לבישול וביצה אחת…

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:13 21.03.2020)

תודה שחזרת לעדכן 🙂

עדי (14:53 13.03.2020)

הי, אם אין לי כיריים, האם יש דרך אחרת להכין את הפסטה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:02 13.03.2020)

לא יודעת, לא ניסיתי בדרך אחרת. אולי אפשר להרתיח סיר עם מים בתנור בטמפ’ גבוהה.

יעל (13:22 27.02.2020)

היי, הכמות של הפשטידה מתאימה ל-2 תבניות אינגלישקייק ?
ואם לא כמה צריך להוסיף שיספיק?
תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:35 27.02.2020)

כן. ל-2 אינגליש קייק חד פעמיות.

יעל (14:53 28.02.2020)

תודה.
בסוף הכנתי בתבנית 1 מרובעת.
יצאה פשטידה מעולה.
שבת שלום

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:55 28.02.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
שבת שלום

קרינה (09:47 23.02.2020)

היי אפרת, מזמינה המון אורחים למוצש ומעוניינת להכין את הפשטידה אם אני רוצה לשים פטריות טריות זה יהיה בסדר?ואז נגיד את הרסק עגבניות אני אשים את כול התיבול בתוכו אערבב ואשפוך מעל הספגטי אערבב שוב ואז אשים גבינה מגוררת מעל זה בסדר?אגב אפשר להכין מראש לשים למקרר ואז לחמם?
תודה רבה:)

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:22 23.02.2020)

כן אבל אני ממליצה לטגן קודם את הפטריות קצת במחבת.
את יכולה לערבב את כל החומרים יחד, לשפוך מעל הספגטי ולערבב.
לא מומלץ להכין יום לפני כי הגבינה מתייבשת אבל אפשר להכין הכל בתבנית ולפזר מעל את הגבינה ולהכניס לתנור באותו יום.

פנינה (08:42 16.02.2020)

בוקר טוב אפרת. בשבת כיכבו על השולחן הפשטידה הזו ופשטידת התירס שלך. שניהם זכו להצלחה! והבוקר ביקשו ממני שאעשה שוב את הפשטידת פסטה. תודה.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:50 16.02.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה פנינה ושבוע נפלא

רוני (15:52 31.01.2020)

האם אפשר להחליף את הצהובה בבולגרית בכל המתכון?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:45 31.01.2020)

היי רוני,
אפשר לשים בולגרית מפוררת אבל יותר טעים עם גבינה צהובה כי זה גם מחבר את הפשטידה וגם נותן אפקט של הקרמה.

ליאת (20:31 13.01.2020)

היי
מתכון מצוין וממש קל! יצא מאוד טעים!
הכנתי מחבילת פסטה שלמה וכמובן הכפלתי את הכמויות של שאר המוצרים אבל לא של הביצים.. כאשר אני חותכת הפשטידה מתפרקת.. האם בגלל כמות הביצים? (2 במקום 4)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:02 13.01.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
כן, זה בגלל הביצים (הן למעשה “מדביקות” את החומרים).

אני (20:39 20.01.2020)

הכפלתי גם אני והכפלתי את הביצים יצא פצצה:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:10 21.01.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂

יעל (21:03 4.01.2020)

היי,
אם אני רוצה להשתמש בחבילת פסטה שלמה להכפיל כמויות? גם של העגבניות המרוסקות לשים 800 גרם?
תודה ושבוע טוב

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:01 4.01.2020)

כן, יש להכפיל גם את יתר הכמויות.
שבוע טוב 🙂

סוזי (17:15 18.12.2019)

היי, מה הכמויות לתבנית חד פעמית בינונית?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:27 18.12.2019)

אפשר להכפיל את כל הכמויות ב1.5 ולהכין בתבנית מלבנית בגודל 32X25.

שושנה גרוס (08:53 5.11.2019)

איזה שמנת מתוקה צריך?
לבישול ואפיה או שאפשר שמנת להקצפה? יש לי בבית שמנת מתוקה להקצפה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:03 5.11.2019)

היי שושנה,
אין במתכון שמנת.

עדי (21:00 18.09.2019)

טעים!!!!!!

חייבת לציין שלי לא היה מים בתחתית, לקחתי את הטיפ ושמתי במקרר את התערובת פסטה לרבע שעה, זה עוזר.
ועוד טיפ קטן משלי, הוספתי כפית גדושה קטשופ קצת למתיקות.

תודה רבה על המתכון המושלם!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:54 18.09.2019)

תודה עדי 🙂

עינת (09:29 17.07.2019)

בוקר טוב אפרת

מה אפשרי במקום הרסק?

עגבניות טריות אפשרי?

בתודה ויום טוב.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:54 17.07.2019)

את יכולה להכין בלי רסק. הרסק פשוט מסמיך את הרוטב ומאזן את הטעם החמצמץ שלו.

קיילא (16:31 7.07.2019)

היי אפרת,

אפשר תחליף לביצים/לוותר עליהן לגמרי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:43 7.07.2019)

אפשר לוותר על הביצים. הפשטידה לא תהיה יציבה, היא תתפרק בחיתוך.

שירה (11:48 4.07.2019)

פעם ראשונה שהכנתי פשטידה כזו מיוחדת עם המון מרכיבים ויצא מוווושלם!
גמרו תתבנית וליקקו תאצבעות!
תודה על המתכון המוצלח!
מעריכה מאוד…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:28 4.07.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שירה

סמדר (15:30 31.05.2019)

ראיתי תשובה שענית למישהו שיצא לה יפה מלמעלה ומלמטה נוזלי וזה לא קשור לביצים. אבל כששמתי את הרוטב הוא לא היה נוזלי לגמרי. אז למה באמת יצא נוזלי למטה?
כדאי אולי לערבב עד שהנוזלים ייספגו ולאפות בתוספת גבנ”צ?
אשמח שתעני לי!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:37 1.06.2019)

היי סמדר,
בגלל שהנוזלים שוקעים לתחתית אז גם אם הרוטב לא נראה נוזלי לגמרי, זה יכול לקרות.
וכן, פעם הבאה אפשר לערבב את את הפסטה עם הרוטב עד שהנוזלים ייספגו. אם לא רוצים שיהיו נוזלים בתחתית אז אפשר (ומומלץ) להכין מראש, כמה שעות לפני, אפילו יום לפני ולשמור במקרר כך הרוטב יתייבש על הפסטה.

ברק (14:34 30.05.2019)

הי אפרת.
זו פעם ראשונה שאני “כאן” באתר – נראה מבטיח !! גם המתכונים וגם הסבלנות שלך בליווי ומתן התשובות לכל הקושיות. אז גם לי יש שאלה : אני רוצה להכין לשבועות, אבל זה חייב להיות מראש (איני אופה בשבת), מתלבט האם יוכל להישאר במקרר. בתשובתך לבת שבע (12.12.17) כתבת ש”לא כדאי לשים במקרר כי זה יתייבש”. אבל ככעבור 3 חודשים כתבת לשירן ש “לא מומלץ להקפיא, עדיף לשמור במקרר , אפשר לפחות 3 ימים”.
מה נכון ?
תודה רבה !!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:39 30.05.2019)

היי ברק 🙂
כמובן שהכי טעים זה להגיש סמוך לאפיה אבל אם יצא שאין אפשרות אז אפשר לשמור במקרר ולחמם לפני ההגשה.
(אם ההתלבטות היא בין מקפיא למקרר עדיף לשמור במקרר).

ינון (15:11 1.01.2019)

יצא נהדר. תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:27 1.01.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ינון

רחל (20:15 4.09.2018)

היי ,
יצא לי ממש מושלם מלמעלה ומלמטה הכול נוזלי , ועשיתי הכול לפי המתכון האם זה בגלל הביצים ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:44 4.09.2018)

הביצים רק מדביקות את החומרים, הן לא אמורות להפוך את התערובת לנוזלית. יכול להיות שזה בגלל הרוטב.

דפנה (17:27 19.08.2018)

היי אפרת,
אפשר לשים במקום מקופסת שימורים, עגבניות מרוסקות מקופסה כמו של רסק עגבניות?
מקווה שהבנת את השאלה ולא סיבכתי אותך…
תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:29 19.08.2018)

אם רשום על זה “עגבניות מרוסקות” אז אין בעיה.

מיכל (19:55 24.07.2018)

אפשר במקום גבינה צהובה גבינה מוצרלה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:37 24.07.2018)

כן בטח.

ענבל (10:07 18.07.2018)

יצא טעים מאוד אבל חוץ מהלמעלה הכל נשאר כמו פסטה.כלומר אי אפשר לחתוך את זה זה מתפרק

ענבל (10:09 18.07.2018)

שמתי ביצים. יכול להיו שצריך עוד אפיה? תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:45 18.07.2018)

היי ענבל,
הביצים הן אלה שמדביקות את החומרים. לדעתי היה כדאי להוסיף ביצה נוספת. באיזה סוג פסטה השתמשת? פנה או סוג אחר?

ADNA (21:56 1.10.2020)

גם לי התפרקה ומנסנ להבין למה…השתמשתי בפסטה צינורות של אוסם, והכנתי את כל השקית (500 גרם) ואז הכפלתי את שאר המצרכים. שמתי 4 ביצים, אבל בכל זאת התפרקה כשחתכתי והרגיש לי שהכנתי פסטה רגילה :(. אשמח לעצה

אדנה (22:54 1.10.2020)

אה ועוד שאלה..
מאחר והפשטידה התפרקה לי, חשבתי להבא אולי לשים גבינה צהובה מגורדת גם בתוך התערובת. הסיבה היא ש-א’, אני מאוד אוהבת גבנ”צ וכשהיא רק בחלק העליון, היא לא מספיק מורגשת לי בטעם. ב’-חשבתי שאולי הגבנ”צ שאשים בתוך התערובת, תייצב לי את הפשטידה וכך היא לא תתפרק בחיתוך. זה הגיוני? תודה רבה לך

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:53 2.10.2020)

היי אדנה,
יכול להיות שהיה כדאי להוסיף ביצה נוספת. אלה היו ביצים M או L?
זה רעיון טוב להוסיף גבנ”צ לתוך התערובת, זה יכול לעזור בהדבקת החומרים אבל בלי קשר אני ממליצה להוסיף גם ביצה נוספת.

עדי (21:01 5.10.2020)

אדנה, נראה לי שפספסת. במתכון אכן שמים 3/4 כוס גבינה צהובה גם *בתוך* התערובת. זה בנפרד מהחצי כוס שמפזרים מעל (ובהכפלות – כוס וחצי גבנצ בתוך התערובת וכוס לפיזור מעל).

אלון (21:58 2.07.2018)

מתכון מעולה! יצא מעולה והכל נחטף

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:13 2.07.2018)

תודה אלון, שמחה לשמוע 🙂

מיכל פרץ (10:45 6.06.2018)

מעולם לא הכנתי פשטידה .. וזו הייתה הראשונה שלי ויצא פגזזזז
שידרגתי קצת עם רוטב פסטו ושמנת מתוקה.
פשוט לחסל את כל התבנית חחח
תודה רבה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:36 6.06.2018)

נראה מעולה!
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

תהילה (13:22 14.05.2018)

היי! הכנתי את הפשטידה אתמול, יצא מהמם!!
אגב, הכנתי אותה גם מפסטה ללא גלוטן, טעם מושלם!!
תודה!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:16 14.05.2018)

שמחה לשמוע!
תודה תהילה 🙂

ויקה (18:34 12.05.2018)

הכנתי יצא להיטט
תודה על מתכון מנצח

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:57 12.05.2018)

שמחה לשמוע!
תודה ויקה 🙂

ליאור (17:46 9.05.2018)

במידה ורוצים להשתמש בעגבניות טריות במקום עגבניות מקופסה כמה עגבניות צריך?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:53 9.05.2018)

אפשר לרסק או לגרד בפומפיה 4 עגבניות בינוניות טריות. בגלל שמדובר בעגבניות טריות אני אישית ממליצה לבשל אותן קצת במחבת עם השמן, הרסק, השום והתבלינים (מלח, אורגנו ופלפל שחור), לצנן מעט ורק אז לערבב עם הפסטה ויתר החומרים.

איריס יחזקאל (16:29 9.05.2018)

אפשר לותר על הביצים ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:52 9.05.2018)

אפשר אבל קחי בחשבון שהפשטידה לא תהיה יציבה, היא תתפרק בחיתוך.

נירי (20:59 30.04.2018)

אחלה מתכון, גיוון מוצלח לארוחת ערב. את רב הגבינצ החלפתי בבולגרית, הילדים אהבו, תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:21 30.04.2018)

שמחה שהילדים אהבו 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

לי (18:50 14.04.2018)

ניתן לפזר מעל מוצרלה ממקום גבינה צהובה? וכמה דפי גבינה צהובה לגרד ללמעלה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:40 14.04.2018)

כן, אפשר לפזר מעל מוצרלה מגורדת או לגרד 3-4 דפי גבינה צהובה.

Sima (09:35 28.03.2018)

תודה על מתכון קל וטעים. שני מגשים כאלה וחיסלתי את הפסטה לחג. חג שמח

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:26 28.03.2018)

שמחה לשמוע 🙂
תודה סימה וחג שמח 🙂

שירן (09:23 1.03.2018)

היי! המתכונים שלך אליפות אחד אחד! אין עלייך! האם אפשר להקפיא את הפשטידה הזו? יצא לי הרבה, תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:42 1.03.2018)

תודה שירן 🙂
פחות מומלץ להקפיא. עדיף לשמור במקרר, זה יכול להשמר כ-3 ימים לפחות.

נטשה (15:38 22.02.2018)

הי,אין לי גבינה צהובה, מה עדיף- לוותר עליה או להחליף הגבינה בולגרית מפוררת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:45 22.02.2018)

היי נטשה,
את יכולה לשים בולגרית מפוררת אבל יותר טעים עם גבינה צהובה כי זה גם מחבר את הפשטידה וגם נותן אפקט של הקרמה.

מוריה (17:54 5.02.2018)

היי אפרת, האם צריך להיות מכוסה בתנור? תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:44 5.02.2018)

אין צורך לכסות.

מתן (18:36 30.01.2018)

מישהו יודע כמה כוסות זה פסטה 250 גרם בערך כי אין לי משקל ובשקית יש חמש מאות גרם כמה כוסות לשים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:24 30.01.2018)

היי מתן,
שים חצי שקית לפי העין. זה לא חייב להיות מדויק.

בתאל (21:49 21.01.2018)

שלום, אם אין לי שום כרגע אפשר לוותר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:50 21.01.2018)

כן, אפשר.

קרן (18:46 16.01.2018)

פשטידה מעולה וידידותית לילדים.
לאיזו תבנית הפשטידה מתאימה?
האם ניתן לחלק ל 2?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:01 16.01.2018)

היי קרן,
הפשטידה מתאימה לתבנית מלבנית קטנה בגודל 20X30. אפשר להכין אותה גם ב-2 תבניות אינגליש קייק.

הדר (14:04 26.09.2018)

היי אפרת
האם אפשר גם להשתמש בתבנית מאפינס?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:34 26.09.2018)

כן אפשר.

יעל (12:26 4.01.2018)

הי הפשטידה יצאה מעולה !!אתמול הכנתי לארוחת ערב ועפו עליה !! תודה לך על מתכון קליל וטעים

שדרגתי אותה עם שמנת מתוקה לתוך התערובת

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:29 4.01.2018)

נשמע מעולה עם שמנת 🙂
תודה יעל.

בת שבע (18:15 12.12.2017)

תודה רבה על המתכון!
יצא מעולה מעולה!!
אפשר להכין את זה יום לפני ולשים במקרר ואז לחמם או שזה יתייבש?
בת שבע

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:03 12.12.2017)

היי בת שבע,
לדעתי זה יתייבש וחבל. מה שכן, אפשר להכין את זה עד לשלב האפיה ולשמור במקרר ולפני ההגשה לאפות.
חנוכה שמח

רחלי (11:42 6.12.2017)

תודה אפרת הכנסתי עכשיו לתנור מקווה שיצא טוב
משום מה ראיתי שיש בזה הרבה נוזלים כשהעברתי לתבנית מקווה שלא יצא מיימי מבפנים…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:02 6.12.2017)

היי רחלי,
בדר”כ הרוטב אמור להצטמצם ולהסמיך באפיה.
עדכני איך יצא 🙂

רחלי (16:16 4.12.2017)

אני רוצה לעשות בתבנית אלומיניום ענקית תוכלי בבקשה לכתוב לי כמויות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:53 4.12.2017)

היי רחלי,
לתבנית ענקית אלה הכמויות המומלצות:
650 גרם פסטה מסוג פנה או פוזילי (חבילה ורבע)
1 קילו עגבניות מרוסקות מקופסת שימורים
5 כפות גדושות רסק עגבניות
5 כפות שמן זית
5 שיני שום כתושות
5 ביצים
2-3 גבינה לבנה (לא חובה)
2 כוסות תוספות לפי הטעם (לדוג’ פרוסות זיתים, תירס, פטריות)
2 כוסות גבינה צהובה מגורדת
תיבול: 2.5 כפיות תבלין אורגנו, כפית ורבע מלח, פלפל שחור לפי הטעם
לפיזור מעל: כוס ורבע גבינה צהובה מגורדת

תמר (23:31 23.10.2017)

חברה אתם לט מבינות איך זה יצא טעים אני ממליצה בחוםםםם ממש אחלההה!!!!!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:01 24.10.2017)

תודה תמר, שמחה שאהבת 🙂

חנה מאיר (19:58 26.09.2017)

ערב טוב
תחליף לאורגנו???
לפשטידת פיצה, כרגע חסר לי אורגנו.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:45 26.09.2017)

אפשר לוותר.

גלית (09:00 19.09.2017)

בוקר טוב

רוצה לקחת לפיקניק – מתאים לאכול את זה קר ? או לפחות בטמפרטורת חדר ?

תודה רבה

גלית
אם לא נחשוב על משהו אחר …

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:51 19.09.2017)

היי גלית,
זה טעים גם וגם אבל זה יותר טעים שזה חם כי כשזה מתקרר אז הגבינה מעל מתקשה מעט.
שנה טובה 🙂

שיר (00:09 13.09.2017)

היי לבשל בסיר את כל החומרים ביחד?
או פשוט לערבב את כל החומרים ביחד עם הבייצים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:37 13.09.2017)

היי שיר,
רק את הפסטה מבשלים ולאחר מכן מעבירים לקערה ומערבבים אותה ידנית עם כל החומרים.
יום נפלא 🙂

מאיה (17:16 23.08.2017)

היי, האם אפשרי לוותר על השמנת מתוקה?

מתכונים ב-10 דקות (19:20 23.08.2017)

היי מאיה,
אין במתכון שמנת מתוקה.

שישי (16:48 22.08.2017)

היי,
א. אין לי עגבניות בכלל, אפשר להחליף ברסק עגבניות?
ב. אפשר פסטה שבלולים?

מתכונים ב-10 דקות (23:49 22.08.2017)

היי,
העגבניות מעשירות את הטעם אבל אם אין לך אני מניחה שאפשר לשים סה”כ 4 כפות מלאות רסק ולהוסיף כוס מים. יתר החומרים נשארים אותו הדבר.
אפשר להשתמש בפסטה שבלולים.

שישי (14:08 23.08.2017)

תודה!!
בזכותך אני נכנסת למטבח ומבשלת! מתכונים קלים וטעימים, פשוט לענין!
הכנתי אתמול את המאפינס פיצה למשפחה, וקישואים עם גזר לעצמי (בדיאטה..)
יצא מעולה!

מתכונים ב-10 דקות (14:24 23.08.2017)

כיף גדול לשמוע!

עומרי (16:49 17.08.2017)

אם אני רוצה להכין בלי תוספות צריך לשנות משהו במתכון?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:49 17.08.2017)

אין בעיה, המתכון נשאר כמו שהוא.

מירב (10:17 6.08.2017)

היי אם אני רוצה להכין כמות ל4 אנשים ? מה הכמויות ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:51 6.08.2017)

היי מירב,
המתכון הנוכחי יכול להתאים ל-4 אנשים (כל אחד מקבל רבע תבנית). זה גם תלוי אם מוגשות מנות נוספות לצד זה. אם זו המנה היחידה שמוגשת אז אפשר להכפיל את כל הכמויות ב1.5 ולהכין בתבנית מלבנית בגודל 32X25.

אביגי (12:39 7.06.2017)

האם אפשר להשתמש באטריות אורז?

מתכונים ב-10 דקות (14:09 7.06.2017)

לא ניסיתי, אני מניחה שאפשר.

נטע (20:16 6.06.2017)

היי
תודה רבה על מתכונים מדהימים!

רוצה לנסות את המתכון שלך לפשטידת פסטה פיצה ואשמח לדעת כמה גרם גבינה צהובה צריך?
אפשר לשים גבינה צהובה רגילה ולא מגורדת? או שיש צורל לגרד?

תודה רבה ♡

מתכונים ב-10 דקות (20:40 6.06.2017)

היי נטע,
לתערובת עצמה צריך כ-75 גרם גבינה צהובה. אפשר לחתוך את הפרוסות בעזרת סכין לריבועים קטנים, לא חייב לגרד.
לפזיור מעל צריך כ-50 גרם גבינה צהובה.

חגית (21:54 29.05.2017)

הי, הכנתי את הפשטידה אך בטעות לא הכנסתי גבינה צהובה לרוטב, רק 3/4 כוס מעל.. האם זה קריטי? האם לזרוק לפח?

מתכונים ב-10 דקות (21:56 29.05.2017)

זה בסדר 🙂
חג שמח

רינת (17:42 21.05.2017)

היי בדיוק בשלבי הכנה של הפשטידה מתכננת להכין אותה עם פסטה פרפרים זה בסדר?

רינת (17:43 21.05.2017)

והאם אפשרי להוסיף כף קוטג’ כי גבינה לבנה נגמרה?

מתכונים ב-10 דקות (18:07 21.05.2017)

אפשר

מתכונים ב-10 דקות (18:06 21.05.2017)

כן, אפשר.

[email protected] (17:01 15.05.2017)

היי
אני לא מצליחה לראות את המתכון, את יכולה לשלוח אותו כאן?

מתכונים ב-10 דקות (21:00 15.05.2017)

היי,
מדוע את לא מצליחה לראות את המתכון? מה זה מראה לך?

אורטל (08:46 5.05.2017)

הכנתי אתמול, מתכון קל פשוט ומאודד טעים!
ארוחת ערב ל3 דורות (סבא, הורים וילדה בת 3) וכולם אהבו וליקקו אצבעות

מתכונים ב-10 דקות (08:49 5.05.2017)

איזה כיף לשמוע 🙂
תודה אורטל ושבת שלום!

יעל (09:12 30.04.2017)

תודה רבה על המתכון. הפשטידה יוצאת טוב וגם אפשר להכין אותה מכל מיני שאריות שיש במקרר.

מתכונים ב-10 דקות (14:41 30.04.2017)

תודה יעל 🙂
שבוע נפלא!

טליה (13:59 23.04.2017)

יש לי דפי לזניה ללא בישול מוקדם, רוטב עגבניות ביתי. אני יכולה ללהכין שכבת דפי לזניה ומעל עגבניות מעל גבינות עם ביצה ותוספות ועוד שכבה כשלמעלה יש רסק עגבניות וגבינה צהובה מגוררת?

מתכונים ב-10 דקות (14:40 23.04.2017)

היי טליה,
אני ממליצה יותר שתכיני את המתכון הזה – לזניה חלבית. במקום רוטב העגבניות אפשר להשתמש ברוטב עגבניות הביתי שיש לך.

דידי (12:53 27.03.2017)

שלום, אין לי קופסה של עגבניות מרוסקות
האם אפשר להשתמש בעגבניות טריות חתוכות דק?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (13:15 27.03.2017)

כן, אפשר לרסק או לגרד בפומפיה 4 עגבניות בינוניות טריות. בגלל שמדובר בעגבניות טריות אני אישית ממליצה לבשל אותן קצת במחבת עם השמן, הרסק, השום והתבלינים (מלח, אורגנו ופלפל שחור), לצנן מעט ורק אז לערבב עם הפסטה ויתר החומרים.

תמר (09:25 24.03.2017)

היי
הפשטידה נראית מעולה.
האם אפשר להוסיף גבינה צפתית?
ולהמיר חלק מהגבנצ בפרמזן?

מתכונים ב-10 דקות (09:32 24.03.2017)

כן, אפשר.

יעל (10:37 12.02.2017)

בוקר טוב,
יש לי קופסת שימורים “עגבניות חתוכות דק”, 400 גר לפני סינון ו 216 אחרי סינון. קופסה אחת תספיק? להשתמש גם בנוזלים?

מתכונים ב-10 דקות (11:38 12.02.2017)

היי יעל,
את יכולה להשתמש בזה (כולל בנוזלים). קופסה אחת מספיקה.

שרה (19:42 9.01.2017)

שלום, אני בהכנה 🙂 האם כשאת כותבת ביצים את מתכוונת רק לצהוב או כל הביצה ? תודה רבה וסליחה על העברית לא טוב שלי

מתכונים ב-10 דקות (20:04 9.01.2017)

היי שרה,
אני מתכוונת לכל הביצה.

שרון (11:37 23.12.2016)

הי אפרת,
האם אפשר עם אטריות רחבות או עם פסטה צדפים?
יש לי תבנית 31×26 האם להגדיל כמויות?
תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (12:38 23.12.2016)

היי שרון,
אפשר להשתמש בפסטה צדפים.
לגודל התבנית שציינת מומלץ להגדיל את הכמויות לאלה:
375 גרם פסטה (3/4 חבילה)
600 גרם עגבניות מרוסקות מקופסת שימורים
3 כפות גדושות רסק עגבניות
3 כפות שמן זית
3 שיני שום כתושות
3 ביצים
כף וחצי גבינה לבנה (לא חובה)
כוס תוספות לפי הטעם (לדוג’ פרוסות זיתים, תירס, פטריות)
כוס ורבע גבינה צהובה מגורדת
תיבול: כפית וחצי תבלין אורגנו, 3/4 כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם
לפיזור מעל: 3/4 כוס גבינה צהובה מגורדת
שבת שלום 🙂

לימור (19:51 16.12.2016)

שלום
איזה קוטר תבנית מתאימה ? יש לי תבנית חד פעמית מלבנית קטנה (לא הגדולה לעופות…)
תודה

מתכונים ב-10 דקות (00:36 17.12.2016)

היי לימור,
הכמות מתאימה לתבנית מלבנית קטנה חד פעמית בגודל 22X31 או תבנית עגולה בקוטר 24.

שני (20:20 6.11.2016)

הכנתי ממש עכשיו ויצא קטלני ממש טעים מתכון מוצלח ביותר מתכון והמתכון ישמר אצלי מעכשיו

מתכונים ב-10 דקות (20:52 6.11.2016)

תודה שני, שמחה שאהבת 🙂

אפרת (09:58 23.10.2016)

הי
האם ניתן להחליף את הביצים במשהו אחר? הבן שלי אלרגי לביצים
תודה

מתכונים ב-10 דקות (11:25 23.10.2016)

היי אפרת,
התפקיד של הביצים הוא אך ורק להדביק את החומרים שייצאו כמו פשטידה. אפשר להכין בלי ביצים אבל הפשטידה תתפרק בחיתוך. מבחינת טעם, זה יהיה טעים באותה מידה.
אני לא מכירה תחליף במקרה הזה שידביק מספיק טוב את התערובת.
חג שמח 🙂

הילית (21:58 26.09.2016)

הי
כמה זה במ”ל 400 גרם עגבניות מרוסקות?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (23:07 26.09.2016)

היי הילית,
לדעתי זה משהו בסביבות 250 מ”ל.

מירב (00:04 30.08.2016)

חוזרת בשביל לכתוב שיצא ממש ממש טעים (בלי שום תוספת)
הבעיה היא שהפשטידה התפרקה בחיתוך.
ראיתי למעלה שכתבת להוסיף עוד ביצה או שתיים. אנסה פעם הבאה.
תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (08:06 30.08.2016)

נכון, הוספת ביצה עשויה לעזור.
תודה על העדכון ויום נפלא 🙂

מאיה (14:14 23.08.2016)

יש לי תנור בשרי האם אני יכולה להשים את הגבינה הצהובה בסיר ולהמיס אותה ואז לערבב עם הפשטידה ???

מתכונים ב-10 דקות (14:33 23.08.2016)

היי מאיה,
זה לא ייצא אותו דבר.
אני חושבת שאת יכולה לבשל את הפשטידה על הגז. לערבב את כל החומרים. לשמן מחבת רחבה בנדיבות ולצקת אליה את התערובת (יש להשתמש במחבת עם ציפוי שאינו נדבק). לכסות את המחבת ולבשל על אש הכי נמוכה במשך כ-15 דקות. אח”כ להפוך בזהירות את הפשטידה (אם זה קשה, אפשר להפוך קודם על צלחת גדולה ואז להחזיר למחבת). אח”כ לפזר חצי כוס גבינה צהובה מגורדת, לכסות ולבשל עד שהגבינה מותכת, בסביבות 10-15 דקות.

שרה (21:17 14.08.2016)

הכנתי לצאת הצום, הוספתי בצל מטוגן ויצא מעולה, הכל נחטף!!!

מתכונים ב-10 דקות (21:22 14.08.2016)

מעולה! שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

גל (19:27 14.08.2016)

כלומר, אני אופה אותה בתבנית אלומיניום עגולה.. אני צריכה כמות רגילה או כפולה?

גל (19:26 14.08.2016)

היי, אני מאוד רוצה להכין את הפשטידה עכשיו אך צריכה אותה בכמות כפולה ואין לי 4 ביצים אלא רק שתיים… יש אפשרות להחליף אותן במשהו אחר?

מתכונים ב-10 דקות (19:35 14.08.2016)

היי גל,
תלוי מה קוטר התבנית. אם הקוטר 24, את יכולה להכין את הכמות במתכון (אולי הפשטידה תצא מעט נמוכה אך עדיין טעימה).
אם זאת תבנית עגולה גדולה יותר אז אפשר להכין עם 2 ביצים אבל צריך לקחת בחשבון שהפשטידה לא תהיה יציבה ובחיתוך היא תתפרק. מבחינת טעם, הוא לא ייפגע.

דנה (12:43 12.08.2016)

יצא טעים מאוד! שמנו בצל חי קצוץ, זיתים , תירס, וכמה שיני שום יותר

מתכונים ב-10 דקות (13:08 12.08.2016)

מעולה!
תודה דנה ושבת שלום 🙂

עדן (17:29 9.08.2016)

טעים ברמות מומלץץץ !!

מתכונים ב-10 דקות (17:32 9.08.2016)

תודה עדן, שמחה שאהבת 🙂

ענבר (14:12 31.07.2016)

שלום ,
יש לי עגבניות מיובשות במקום מרוסקות .
האם אפשר להשתמש בהם?

מתכונים ב-10 דקות (14:31 31.07.2016)

היי ענבר,
במקום עגבניות מרוסקות בשימורים את יכולה להשתמש ב-4 עגבניות בינוניות טריות מרוסקות (מיובשות פחות מתאימות כי אין בהן מיץ).
אם את רוצה להשתמש בעגבניות המיובשות, ממליצה להכין את המתכון הזה- פשטידת פסטה וגבינות.
בהצלחה 🙂

אוסנת (06:37 29.07.2016)

לא ברור כמה גבינה צהובה צריך:
3/4 כוס שממנה צריךלשמור חצי כוס לפיזור מעל או 3/4 כוס+ חצי כוס?

מתכונים ב-10 דקות (09:44 29.07.2016)

היי אוסנת,
בתוך התערובת עצמה שמים 3/4 כוס גבנ”צ. מעל מפזרים חצי כוס גבנ”צ (סה”כ גבנ”צ לכל המתכון- כוס ורבע).
שבת שלום 🙂

נעמי (16:44 17.07.2016)

שלום, תודה רבה על המתכון!!!
איך אפשר לדעת שהפשטידה מוכנה?
תודה:)

מתכונים ב-10 דקות (17:13 17.07.2016)

היי נעמי,
אחרי 35-40 דקות אפיה הפשטידה אמורה להיות מוכנה. היא גם אמורה להזהיב יפה בחלק העליון.
שבוע נפלא 🙂

אורלי (17:46 14.07.2016)

היי..
חצי חבילת פסטה ?? לא הכל ..?

תודה

מתכונים ב-10 דקות (18:12 14.07.2016)

כן, לתבנית מלבנית קטנה זה מספיק.
אם את רוצה את יכולה להכין חבילה שלמה (500 גרם) ולהכפיל את שאר הכמויות ב-2.

אורלי (19:46 14.07.2016)

מקסימה !!

אהובה (09:36 21.06.2016)

היי, האם אפשר להחליף את העגבניות המרוסקות והרסק לרוטב פסטה מוכן שקניתי??

מתכונים ב-10 דקות (09:44 21.06.2016)

כן אהובה, אפשר.
יום נפלא 🙂

מירית (12:38 15.06.2016)

היי 🙂
לכמה אנשים הכמות הזאת? אם אני צריכה ל15 איש כמה אצטרך?

מתכונים ב-10 דקות (12:47 15.06.2016)

היי מירית,
הכמות מספיקה ל 6-7 מנות. אני חושבת שכמות כפולה אמורה להספיק אבל זה מאוד תלוי אם מוגשות מנות נוספות לצד זה.
יום נפלא 🙂

יעל (23:14 12.06.2016)

יצא משהו משהו קבלתי רק מחמאות.
ברוך ה האתר שלך פשוט פרקטי וטעים

מתכונים ב-10 דקות (08:43 13.06.2016)

תודה יעל, אני שמחה לשמוע 🙂
יום נפלא!

אורי (17:58 8.06.2016)

אפשר להשתמש בעגבניות מרוסקות ידנית במקום מקופסת שימורים?

מתכונים ב-10 דקות (20:00 8.06.2016)

היי אורי,
אפשר להשתמש בכ-4 עגבניות בינוניות מרוסקות.
בהצלחה 🙂

מירי (10:59 8.06.2016)

אפשר להרתיח חבילה שלמה של פנה?

מתכונים ב-10 דקות (11:20 8.06.2016)

היי מירי,
אפשר אבל תצטרכי להכפיל את כל יתר הכמויות במתכון (לדוג’ 800 גרם עגבניות מרוסקות, 4 כפות רסק, 4 כפות שמן זית וכו’) ולאפות בתבנית גדולה יותר.
חג שמח 🙂

מיכל (16:46 31.05.2016)

טעים מאוד!

מתכונים ב-10 דקות (17:02 31.05.2016)

תודה מיכל, שמחה שאהבת 🙂

דינה (14:26 29.03.2016)

הכנתי יצא 10 כמה שקל הכי טעים

מתכונים ב-10 דקות (15:16 29.03.2016)

איזה כיף לשמוע 🙂
תודה דינה והמשך יום מקסים

דינה (19:35 29.03.2016)

בכייף…כל פעם שאני מכינה בעלי מחסל הכל ואומר איזה טעיםםם איך הכנת את זה אני תמיד אומרת לו זה הסוד ב10 דקות …חחח…האמת שלאתר הזה הגעתי תוך כדי שחיפשתי מתכון מסויים וזה הדף הראשון שצץ לי…ומאז אני מכורה לאתר הזה

ענת (10:50 27.03.2016)

יצא מדהים!!
עוד מתכון לאוסף שלי:)

מתכונים ב-10 דקות (10:53 27.03.2016)

תודה ענת, שמחה לשמוע 🙂
שבוע מעולה!

מיכל (19:18 3.05.2016)

שלום אפשר להכין עם פסטה ספגטי , זה מה שיש לי והבת שלי מאוד רוצה

מתכונים ב-10 דקות (20:32 3.05.2016)

כן מיכל, אפשר.

ינון מעברי (14:08 22.05.2016)

אפשר לעשות את זה עם אטריות?

מתכונים ב-10 דקות (14:19 22.05.2016)

כן ינון, אפשר.

ג'ולי (22:48 26.03.2016)

אפשר לשים את התערובת בתבנית חד פעמית ולהכניס לתנור? או שחייב תבנית מזכוכית?

מתכונים ב-10 דקות (07:43 27.03.2016)

כן ג’ולי, אפשר להשתמש בתבנית חד פעמית בינונית קטנה בגודל 22X31.
שבוע מעולה 🙂

שרה (12:52 23.03.2016)

היי רציתי לשאול לגבי פשטידת פסטה האם כדאי לכסות בנייר כסף או לא חייב? באופן כללי כדאי לכסות פשטידות? האתר שלך מקסים ועם מתכונים קלים וטובים. תודה

מתכונים ב-10 דקות (13:29 23.03.2016)

היי שרה,
שמחה שאת נהנית מהאתר 🙂
אין צורך לכסות את הפשטידה בזמן האפיה. באופן כללי לא צריך לכסות פשטידות אלא אם רשום במפורש.
המשך יום נפלא וחג פורים שמח!

דורית (12:11 21.03.2016)

היי אפרת
הכנתי את הפשטידה. כרגיל, יצא טעים מאד אבל…. התפרקה בחיתוך. פשוט הוצאנו עם כף ואכלנו כפסטה ברוטב. הכנתי בדיוק לפי ההוראות. מה צריך לשנות כדי שתצא מזה ממש פשטידה מוצקה?

מתכונים ב-10 דקות (12:17 21.03.2016)

היי דורית,
לדעתי הייתה חסרה ביצה ביחס לכמות הפסטה (הביצה היא בעצם זו שמדביקה את החומרים). אם רוצים שהפשטידה תהיה ממש יציבה לדעתי כדאי להוסיף 1-2 ביצים נוספות.
אגב באיזה סוג פסטה השתמשת?

דורית (00:00 23.03.2016)

פסטה פנה.

חן (18:11 20.03.2016)

האם ניתן להחליף את רסק העגבניות בקטשופ?

מתכונים ב-10 דקות (18:28 20.03.2016)

היי חן,
לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר ואז כדאי לשים 4 כפות גדושות קטשופ מאחר והרסק יותר מרוכז.

שרון (09:19 20.03.2016)

תודה על עוד מתכון מדהים! מנסה להיפטר מאטריות דקות למרק שנותרו לי מהחורף, לפני הפסח. יש אפשרות להמיר את הפוזילי/פנה בהן? תודה על המענה וסליחה עם סיבכתי 🙂

מתכונים ב-10 דקות (09:34 20.03.2016)

היי שרון,
לדעתי כן 🙂
שבוע נפלא

נעמי (18:19 17.03.2016)

תודה על המתכון
אפשר להחליף את העגבניות מרוסקות בסרק עגבניות?
תודה!!

מתכונים ב-10 דקות (20:46 17.03.2016)

היי נעמי,
לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר לשים סה”כ 4 כפות רסק עגבניות ולערבב עם כ- 3/4 כוס מים חמים (שימי לב שזה כולל את 2 כפות הרסק שכבר רשומות במתכון).
אם תנסי אשמח לעדכון איך יצא.

הילה (14:26 16.12.2016)

היי,
אני ניסיתי ויצא מעולה !!! תודה על המתכון הטעים :))

מתכונים ב-10 דקות (15:56 16.12.2016)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן ושבת שלום!

גלית (17:54 17.03.2016)

שלום האם אפשר להמיר את העגבניות בקופסא בעגבניות טריות ואם כן אז כמה? תודה מראש

מתכונים ב-10 דקות (18:15 17.03.2016)

היי גלית,
אפשר להמיר ב-4 עגבניות בינוניות טריות ועדיף לרסק אותן בבלנדר מאשר לגרד אבל קחי בחשבון שירגישו יותר את הטעם של העגבניות בפשטידה.

צילה (00:53 17.03.2016)

שלום
המתכון נראה טעים.מה אפשר לשים במקום גבינה צהובה בגלל רגישות לחלב?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (08:58 17.03.2016)

היי צילה,
פשוט וותרי על הגבינה הצהובה. כדי להוסיף טעם אפשר לטגן בצל בינוני קצוץ עד להזהבה ולהוסיף לתערובת.
יום מקסים 🙂

שירן (22:21 10.05.2018)

הי אפרת,
אפשר כמות ל3/4 תבנית אינגלישקייק בבקשה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:58 10.05.2018)

לדעתי כדאי להכין כמחצית מהכמויות:
120 גרם פסטה מסוג פנה או פוזילי
200 גרם עגבניות מרוסקות מקופסת שימורים
כף גדושה רסק עגבניות
כף שמן זית
שן שום כתושה
ביצה
חצי כף גבינה לבנה (לא חובה)
שליש כוס תוספות לפי הטעם (לדוג’ פרוסות זיתים, תירס, פטריות)
שליש כוס גבינה צהובה מגורדת
תיבול: חצי כפית תבלין אורגנו, רבע כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם
לפיזור מעל: רבע כוס גבינה צהובה מגורדת

שירן (11:31 13.05.2018)

תודה רבה.אנסה אותה היום.

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.