זמן הכנה: 10 דקות
סוג: בשרי
700-800 גרם נתחי פרגית
רוטב צ’ימיצ’ורי:
רבע כוס שמן זית
3 שיני שום
כוס עלי פטרוזיליה
חצי בצל
פלפל אדום (גמבה) חתוכה
חצי פלפל צ’ילי אדום (לא חובה)
2 כפות חומץ 5%
חצי כפית תבלין אורגנו
חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
-בעזרת מכשיר קיצוץ קוצצים את כל חומרי הרוטב לתערובת אחידה (השתמשתי באביזר הקיצוץ של נינג’ה).
-מערבבים בקערה את חומרי הרוטב עם הפרגיות ומשרים במקרר במשך 20 דקות לפחות.
-מחממים מחבת רחבה עם 2 כפות שמן, מוסיפים את הפרגיות ומטגנים על אש בינונית-גבוהה במשך 1-2 דקות מכל צד, עד שהן משנות צבען ללבן (מומלץ להשתמש במחבת עם ציפוי שאינו נדבק).
-מוסיפים למחבת את שאריות הרוטב שנותרו בקערה, מכסים את המחבת, ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך כ-10 דקות (יש לערבב מידי פעם).
הכנה בנינג’ה גריל- מצב גריל חום MED במשך כ-12 דקות (יש להפוך באמצע).
- פסטה ברוטב בטטה |
- עוגה עם ציפוי קראנץ |
- מרק עגבניות איטלקי |
- שווארמה פרגית ופטריות |
- שווארמה בתבנית |
- פסטה עם פרגיות
היי, האם חייבים להוסיף חומץ? תודה.
לא חייב
היי אפרת, האם אפשר להכין את המתכון בלי הרוטב?
אפשר להכין עם רוטב או תיבול אחר.
הי, המתכון הזה טוב גם בתנור אשמח לדעת כמה זמן ומעלות חום אני מכינה כמות גדולה . תודה
היי רחל,
תכיני כמו אופן ההכנה במתכון הזה- פרגיות בתנור
לכמה מנות בערך זה מספיק?
3-4 מנות
היי, אפרת.
שלחתי לך מייל לכתובת שאמרת לי, והוא כותב שיש שגיאה.
מה לעשות?
תנסי לשלוח למייל הזה- 10dakot.co.il@gmail.com
היי כתבתי לך בעבר שאני רוצה להזמין שלושה ספרים
לצפת אמרת לי שתעשי לי משלוח חינם
אתמול רצינו להזמין אבל ראינו שהמשלוח עולה כסף
היי צופיה,
תשלחי לי מייל לכאן – info@10dakot.co.il
אוקי שלחתי
הי, מחבט רגילה או פסים?
אם יש לי ממרח מוכן אפשר להשתמש במקום להכין לבד להשרות 20 דק’ ולטגן כמו שרשמת?
אם יש לך פסים אז פסים.
אם לא אפשר גם במחבת רגילה.
לגבי הממרח- כן:)