שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 20 דקות

מס’ מנות: 2-3 מנות

מצרכים:

פסטה מסוג פנה מבושלת (כחצי חבילה)

2 כפות שמן זית/קנולה לטיגון

2-3 נתחי חזה עוף חתוכים לקוביות

1 בצל קטן קצוץ

150 גרם שעועית ירוקה שלמה קפואה (מומלץ שעועית עדינה)

תיבול: 4 כפות רוטב סויה, 2 כפות שמן זית, שומשום (לא חובה)

אופן הכנה:

-מערבבים בקערה את קוביות חזה העוף עם כף רוטב סויה. מחממים מחבת עם כף שמן ומטגנים כדקה מכל צד. מסירים מהאש ומעבירים לצלחת (את הנוזלים שהצטברו יש לשפוך).

-בעזרת מגבת נייר מנקים את המחבת משאריות נוזלים ומחממים כף שמן. מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את השעועית הירוקה ומבשלים מספר דקות. לאחר מכן מוסיפים את הפסטה המבושלת וקוביות העוף ומתבלים ב 3-4 כפות רוטב סויה, 2 כפות שמן זית ומעט שומשום. מבשלים תוך כדי ערבוב מספר דקות עד לספיגת הטעמים.

 

פסטה עם חזה עוף, פסטה עם שעועית ירוקה, פסטה ברוטב סויה

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
לביבות כרובית אפויות
מרק תירס

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
הניה (11:40 21.06.2021)

האם צריך להפשיר את השעועית

מתכונים ב-10 דקות (12:12 21.06.2021)

אין צורך להפשיר😊

רות (13:10 17.05.2021)

תודה על מתכונים מעולים! איו לי כרגע פנה..ילך עם פפדרלה או שעדיף לותר על הפסטה?

מתכונים ב-10 דקות (20:17 17.05.2021)

כן, ילך מצוין גם עם כל צורת פסטה אחרת:)

הדס (14:39 8.03.2021)

מושלםםםםםם
חופרת על המתכון מאז שגיליתי אותו עם שינויים לגיוון כמו פטריות וכו’…
פשוט טעים!

מתכונים ב-10 דקות (14:52 8.03.2021)

שמחה שאהבת😍

סימה (16:40 3.06.2020)

היי אפרת,
ראשית: תודה על כל המתכונים הקלים והטעמים, ממש אוהבת את האתר שלך.
שנית: האם יש אפשרות להכין יום קודם? הפסטה לא תתיבש?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:38 3.06.2020)

היי סימה,
אפשר להכין יום קודם. התבשיל יהיה טעים אבל קצת יותר יבש.
אם את רוצה שזה יהיה עסיסי אז אפשר יום לפני להכין את הפסטה, לטגן את קוביות העוף כדקה מכל צד, לטגן בצל ושעועית ירוקה ואז יום למחרת רק לערבב הכל במחבת, לתבל ולבשל כמה דקות.

ירה (15:57 13.03.2020)

היי, הכנתי היום את המנה אך מרגיש שאין מספיק רוטב ועוד הפחתתי בחצי כמות פסטה אצלך וצא בתמונה ממש שחום הפסטה ועוף ואצלי בקושי שינה צבע.. מה יכולה להיות סיבה הוספת קונפלור כדי שיספוג טעם?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:03 13.03.2020)

אולי זה קשור לסוג רוטב הסויה.
אני משתמשת ברוטב סויה סמיך בסגנון סיני (של אסם).
אפשר להוסיף 3 כפות רוטב סויה וחצי כף סילאן.

שמחה (17:46 2.01.2020)

אני גם מחכה אשמח לעדכון במייל תודה👍

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:05 2.01.2020)

כמובן 🙂

תמר (13:19 2.01.2020)

אפרת יקרה,
מתי סוףסוף יצא ספר המתכונים שלך שאפשר לרכוש אותו מאז שאזל במלאי.? בבקשה תעדכני,אני מחכה לרכוש אותו כבר ממזמן..

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:42 2.01.2020)

היי תמי,
הספרים כבר הודפסו. לדעתי תוך שבוע-שבועיים ניתן יהיה לרכוש אותם.
אעדכן אותך מייל 🙂

יעל (17:42 10.12.2020)

גם אני אשמח

מתכונים ב-10 דקות (19:48 10.12.2020)

היי יעל 🙂
כבר ניתן לרכוש את ספרי המתכונים שלי,
תוכלי למצוא אותם באתר כאן- https://10dakot-shop.co.il/

עופרה (14:02 16.08.2019)

היי… אפשר עם שעועית צהובה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:34 16.08.2019)

כן.

גלי (16:01 30.01.2019)

אפרת, איך לדעתך יצא בלי סויה? (לא אוהבת טריאקי וגם לא סילאן..)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:43 30.01.2019)

אז תכיני רק עם שמן זית, מלח ופלפל שחור.

גל (14:05 7.01.2019)

אשמח לדעת האם אפשר במקום חזה עוף להשתמש בשוקיים.תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:39 7.01.2019)

היי גל,
את השוקיים יש לבשל בנפרד. זאת אומרת לטגן מכל צד במשך כדקה, לתבל ב 2-3 כפות רוטב סויה, כף סילאן, מעט מלח ופלפל שחור ואז לכסות את הסיר ולבשל על אש בינונית-נמוכה במשך כשעה. בסוף לפרק את השוקיים מהעצם ולהוסיף לפסטה.

תמר (12:16 31.10.2018)

היי אפרת האם את ממליצה להוסיף פטריות ?
אם כן באיזה שלב ?
תודה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:19 31.10.2018)

היי תמר,
לאחר טיגון הבצל את מוסיפה את הפטריות ומטגנת כ-5 דקות ואז מוסיפה את השעועית הירוקה וממשיכה כרגיל.

יעל (13:04 25.09.2018)

מה אפשר לשים במקום רוטב סויה??

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:20 25.09.2018)

אפשר לשים רוטב טריאקי (עדיף) או כ-2 כפות סילאן ומלח לפי הטעם.

אביב (01:36 23.09.2018)

היי אפרת (רשמתי בטעות שם אחר בתגובה הקודמת. מחקו נא) .השתמשתי בדבש במקום סויה וכן הוספתי מעט מלח ויצא מ ע ו ל ה. תודה רבה על מתכון מהיר לארוחה מלאה נהדרת.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:34 23.09.2018)

תודה אביב, שמחה שיצא טעים 🙂
חג שמח 🌺

דפנה (23:06 17.09.2018)

היי אפרת, אחלה מתכונים!!
האם אפשר להוסיף שום?
תודה,
דפנה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:15 18.09.2018)

כן אפשר.
גמר חתימה טובה 🌺

אודליה (12:37 20.08.2018)

היי אפרת, הכנתי אתמול ויצא מעולה! תודה רבה!! המשך יום נפלא 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:09 20.08.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה ויום מקסים!

עופרה (16:24 29.06.2018)

היי אפרת,
מכינה המון מתכונים מהאתר המדהים שלך והכל קל להכנה, מאוד ברור וטעים.
עשיתי את המתכון הזה כמה פעמים והיום שוב הכנתי והוספתי עוד כף סויה וכף טריאקי ויצא עשיר יותר בטעם.
תודה על אתר נפלא שמשדרג את הבישולים במתכונים מגוונים וטעימים.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:26 29.06.2018)

תודה עופרה ❤️

חדוי (20:57 7.05.2018)

תודה ענקית על כל המתכונים שלך,
יום יום זה האוכל שלנו!
רציתי לשאול איך לדעתך המתכון הזה ילך עם פסטה מקמח מלא והאם יש לשנות בשביל זה משהו במתכון?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:16 7.05.2018)

היי חדוי,
אני אישית לא הצלחתי להתרגל לטעם של פסטה מקמח מלא אבל אם אין לך בעיה עם הטעם אז הרווחת 🙂
אין שינוי במתכון. תכיני כרגיל.

דפנה (00:55 3.04.2018)

היי, השריתי את העוף ברוטב סויה, שמן שומשום וקצת שרי יבש ל- 15 דקות. השתמשתי בשעועית ירוקה טריה והוספתי עוד 2-3 דקות כך שהשעועית נשארה קצת פריכב. בסוף החלפתי את שמן הזית בשמן שומשום. יצא ממש נהדר…
תוד’ה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:42 3.04.2018)

מצוין 🙂
תודה דפנה

מלי (17:32 23.02.2018)

תודה רבה על המתכונים הנהדרים שלך! ממש תענוג!
את יכולה בבקשה להגיד באיזה סוג סויה ושל איזה חברה את משתמשת?
תמיד הסויה שאני קונה היא או בהירה מידיי או שחורה מידיי

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:53 23.02.2018)

היי,
אני משתמשת ברוטב סויה בסגנון סיני של אסם.

משי (13:14 20.02.2018)

היי
אם אין למ שעועית
במה אני יכולה להחליף את המוצר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:03 20.02.2018)

אפשר להכין בלי השעועית הירוקה או להוסיף במקום כוס אפונה ירוקה או פטריות.

רינת (13:41 7.01.2018)

אפרתי יצא מעולה תודה שאת הופכת את החיים במטבח להרבה יותר פשוטים❤

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:18 7.01.2018)

כיף גדול לשמוע 🙂
תודה רינת.
שבוע נפלא 🌺

מיכל (11:38 12.12.2017)

היי, האם צריך לבשל את השועית לפני הטיגון?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:01 12.12.2017)

היי מיכל,
אם זו שעועית ירוקה משקית קפואה אז אין צורך.

נוגה (13:42 12.07.2017)

הכנתי בלי פסטה ובמקום סויה שמתי על השעועית קצת לימון ושמ”ז. יצא מעולה!! תודה רבה.

מתכונים ב-10 דקות (14:30 12.07.2017)

תודה נוגה, נשמע מעולה 🙂

אוסנת (13:32 11.06.2017)

היי

1. שאת רושמת פסטה את מתכוונת לפסטה לבנה מבושלת ללא רוטב נכון?

2. אם אני רוצה לעשות חבילה שלמה אז אני מכפילה כמויות של הכל נכון ?

מתכונים ב-10 דקות (15:47 11.06.2017)

היי אוסנת,
כן לשתי השאלות.
שבוע מקסים 🙂

דור (22:03 19.01.2017)

נראה טוב.. כמה שומשום נדרש?
ואם אני מכין פסטה במקום.. זמן הבישול משתנה עם התערובת?

מתכונים ב-10 דקות (08:24 20.01.2017)

היי דור,
שומשום אפשר לשים ממש קמצוץ (כשליש כפית).
זמן הבישול אינו משתנה.

וייק (18:44 21.10.2016)

ערב טוב,
הכנתי ארוחת חג ל 20 אנשים וברגע האחרון הצטרפה אורחת טבעונית, הכנתי את הפסטה עם השעועית בלי עוף ויצא מעדן!!!
היא התלהבה וביקשה לקחת הביתה את מה שנשאר:)

מתכונים ב-10 דקות (19:22 21.10.2016)

מעולה! שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן ושבת שלום

אנה (19:30 8.08.2016)

הי,

האם ברוקולי ישתלב פה? אם כן, יש צורך לבשל אותו קודם?

תודה

מתכונים ב-10 דקות (20:56 8.08.2016)

היי אנה,
אפשר להוסיף פרחי ברוקולי קטנים ולטגן אותם עם הבצל והשעועית הירוקה במשך 5-7 דקות, עד שהברוקולי מתרכך אך לא לגמרי. לאחר מכן מוסיפים את הפסטה והעוף וממשיכים כרגיל.

לילך (18:25 23.07.2016)

שלום, האם אפשר קודם כל לסיים את הטיגון של העוף והירקות (עם הרטבים והתיבול והכל) ואז להוסיף הכל לפסטה המבושלת ולערבב? אין לי בבית מחבת מספיק גדולה בשביל להכניס בתוכה גם את הפסטה…

מתכונים ב-10 דקות (18:36 23.07.2016)

כן לילך, אפשר.

טל (12:18 15.07.2016)

מנה מעולה. כל בני הבית מתים עליה.
האם אפשר להקפיא אותה, או שזה בעייתי עם פסטה?

מתכונים ב-10 דקות (12:50 15.07.2016)

היי טל,
לא ניסיתי להקפיא פסטה. יש כאלה שאומרים שזה לא כל כך מומלץ אבל אני מכירה כאלה שמקפיאים וטוענים שאין עם זה שום בעיה 🙂

טל (13:22 15.07.2016)

תודה!

שמרית (20:03 8.07.2016)

פסטה מעולההההההההה
כל כך טעיםםםםם

מתכונים ב-10 דקות (20:14 8.07.2016)

שמחה שנהנית!
תודה שמרית ושבת שלום

שמרית ר (14:35 23.09.2016)

כל שבת בנוהל הקבוע
מנה מעולהההנ קלה ומהירהההה
תודה

מתכונים ב-10 דקות (17:12 23.09.2016)

מעולה 🙂
תודה שמרית ושבת שלום!

תמר (14:47 8.06.2016)

היי! נראה מעולה!
אם אני רוצה להוסיף פטריות באיזה שלב לשים אותם? עם העוף או עם השעועית?

מתכונים ב-10 דקות (15:38 8.06.2016)

היי תמר,
לאחר שאת מטגנת את הבצל את מוסיפה את הפטריות ומטגנת כ-5 דקות ואז מוסיפה את השעועית הירוקה וממשיכה כרגיל 🙂

מיכל (19:11 3.05.2016)

מתה על המתכונים שלך… חלב קוקוס יכול להשתלב כאן?

מתכונים ב-10 דקות (20:31 3.05.2016)

תודה מיכל 🙂
יכול להיות. צריך לנסות. ממליצה להכין לפי המתכון ולהוסיף את חלב הקוקוס בסוף ובהדרגה ולטעום (התחילי בכף אחת).
בהצלחה!

קרן (08:25 22.03.2016)

הכנתי אתמול בדיוק לפי ההוראות יצא מאוד מאוד טעים, תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (08:36 22.03.2016)

שמחה לשמוע 🙂
תודה קרן ויום נפלא

ליאת (18:17 15.03.2016)

היי, אם אני רוצה להכין חבילה שלמה של פסטה וכמות כפולה של חזה עוף. פשוט להכפיל את הסויה והשמן זית?

מתכונים ב-10 דקות (19:36 15.03.2016)

נכון 🙂

ליאת (19:46 15.03.2016)

תודה על התגובה המהירה!!והשמן זית נכנס יחד עם הסויה על החזה עוף או שהוא מיועד לטיגון הבצל?

מתכונים ב-10 דקות (20:45 15.03.2016)

תיקנתי את המתכון שיהיה ברור יותר. סה”כ 4 כפות שמן. כף לטיגון חזה עוף, כף לטיגון הבצל ו-2 כפות לתיבול בסוף.

עפרה (12:53 27.01.2016)

הי. המתכונים שלך מצויינים ומאוד טעימים. רציתי לשאול אם אני יכולה לעשות עם רוטב אחר ואיזה רוטב כי אני חושבת שברוטב סוייה יש דבש ויש גם בונבון קטן בבית שעדיין אסור לו לאכול דבש. אשמח לתחליף.

מתכונים ב-10 דקות (13:16 27.01.2016)

היי עפרה,
אם זה בגלל הדבש אז אני לא חושבת שהסויה מכיל דבש אבל בכל מקרה כדאי להסתכל ברשימת המרכיבים שעל גבי הבקבוק ולוודא. בכל מקרה אפשר גם לשים רוטב טריאקי במקום (שגם הוא לדעתי לא מכיל דבש אבל כמובן שכדאי לבדוק).
יום נפלא!

קרן (20:18 24.01.2016)

הכנתי אתמול, יצא טעים מאוד. הוספתי גם קצת שמן שומשום וגם אפונה במקום חצי מכמות השעועית (מה שהיה במקפיא…) וזה יצא ממש טוב.

מתכונים ב-10 דקות (20:26 24.01.2016)

מעולה!
תודה שחזרת לעדכן ושבוע נפלא 🙂

אודיה (18:02 4.01.2016)

אפשר לוותר על העוף ולהכין רק פסטה עם שעועית?

מתכונים ב-10 דקות (18:39 4.01.2016)

כן אודיה.

טל (17:21 30.12.2015)

אפשר להכין בלי עוף? יש לך רעיון לתחליף שהוא לא עוף/בשר/טופו?

מתכונים ב-10 דקות (17:48 30.12.2015)

היי טל,
לדעתי קוביות בטטה ישתלבו פה מצוין אבל יש לטגן אותן קודם במחבת, להוסיף מעט מים ולבשל עם מכסה על אש נמוכה עד שהן מתרככות ואז להמשיך במתכון כרגיל. גם פטריות יכולות להשתלב מעולה ויש צורך לטגן אותן מעט לפני כ-5 דקות עד שהן מצטמצמות ומגירות נוזלים.
בהצלחה 😉

אביבית (17:15 17.11.2015)

תודה,חזרתי לעדכן שיצא מעולה ואפילו שיתפתי בפייסבוק את המתכון

מתכונים ב-10 דקות (17:44 17.11.2015)

תודה אביבית! אני שמחה לשמוע 🙂

אביבית (18:17 16.11.2015)

היי
אני מאוד אוצה להכין ניאה מעולה!!! אבל לא חסר תבלינים?שמים רק רוטב סויה ושמן זית?זה מספיק גם לפסטה והשעועית?
תודה מראש

מתכונים ב-10 דקות (18:25 16.11.2015)

היי אביבית,
אם את מכינה חצי חבילת פסטה זה אמור להספיק.
בהצלחה 😉

רותם (17:40 29.09.2015)

יצא מעולה, תודה רבה!!

מתכונים ב-10 דקות (17:46 29.09.2015)

שמחה לשמוע רותם 🙂

מעיין (13:28 4.09.2015)

אחרי אינספור מתכונים נהדרים מהאתר ניסיתי גם את זה ויצא פשוט מעולה! כל מתכון הצלחה! כייף בכל פעם מחדש. ישר כח 🙂

מתכונים ב-10 דקות (13:28 4.09.2015)

איזה כיף לשמוע!
תודה מעיין ושבת שלום 🙂

דורית (19:06 30.08.2015)

כמה שומשום? קלוי?
לכמה מנות הכמות הזאת?

דורית (18:42 30.08.2015)

במה חזה עוף. משקל?

מתכונים ב-10 דקות (19:10 30.08.2015)

היי דורית,
כ-300 גרם חזה עוף.
שומשום אפשר לפזר לפי הטעם, בין חצי כפית לכפית. עדיף קלוי.
המתכון אמור להספיק ל 2-3 מנות.

שיר (20:37 2.04.2015)

אבל צריך לבשל את השעועית קודם?

מתכונים ב-10 דקות (20:49 2.04.2015)

היי שיר,
אם את משתמשת בשעועית קפואה אז אין צורך לבשל אותה לפני, רק להפשיר אותה (שטיפה מהירה במים וסינון מספיקים) ולבשל אותה לפי מה שרשום במתכון.
אם את משתמשת בשעועית ירוקה טריה – תבשלי לפי המתכון פשוט במקום לבשל אותה כמה דקות (3-4 דקות), תבשלי אותה יותר (10-12 דקות) ואז תוסיפי את הפסטה וקוביות העוף.
חג שמח 🙂

מירית (19:08 22.10.2014)

תודה על המתכון, יצא ממש נחמד אם כי אשתמש בפחות סויה בפעם הבאה

מתכונים ב-10 דקות (19:18 22.10.2014)

בשמחה מירית 🙂

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.