זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 4-6 דקות
מס’ מנות: 12-15 פנקייקים
סוג: חלבי/ פרווה
1 ביצה (*לטבעוניים/רגישים לביצים– ניתן לוותר על הביצה ולהגדיל את כמות הנוזלים לכוס וחצי במקום כוס ושליש)
2 בננות קטנות מעוכות עם מזלג למחית
חצי כפית תמצית וניל
2 כפות שמן
2 כפות מלאות סוכר
כוס ושליש חלב (*פרווה ניתן לשים מים או חלב סויה)
כוס וחצי קמח תופח (ניתן לערבב כוס וחצי קמח רגיל+כפית וחצי אבקת אפיה)
תרסיס שמן (השתמשתי בתרסיס שמן בטעם חמאה של פאם)
-מערבבים בקערה (בעזרת מטרפה או כף) את כל החומרים לפי הסדר בו הם רשומים עד לתערובת אחידה.
-מחממים מחבת רחבה ומתיזים עליה תרסיס שמן. כשהמחבת חמה יוצקים את הבלילה למחבת בעזרת מצקת (של מרק).
-מנמיכים לאש בינונית-נמוכה ומכסים את המחבת. לאחר 2-3 דקות אמורות להופיע בועות קטנות בחלק העליון של הפנקייק, הופכים צד, מכסים ומשאירים למשך 2-3 דקות נוספות.
-מעבירים לצלחת ומניחים לפנקייק להתקרר כמה דקות לפני שמגישים (הפנקייקים מתייצבים בזמן זה).
*יש להשתמש במחבת בעלת ציפוי שאינו נדבק.
*מומלץ להגיש את הפנקייק עם סירופ מייפל.
פנקייק מבננה
- עוגת ביסקוויטים והשחר |
- סופגניות טבעוניות |
- חיתוכיות חמאת בוטנים |
- ריבועי טחינה ואגוזים |
- גלידת בננה בטעם שוקולד |
- מוס שוקולד מקרם קוקוס
וואו .. פעם ראשונה שאני מגיבה
באמת אין על המתכונים שלך , תודה רבה.💜
רציתי לשאול האם אפשר להשתמש בשמן רגיל במקום תרסיס?
תודה רבה
כן:)
יצא מאוד מאוד… טעים עשיתי בצורת דובי ויצא חמוד וטעים🧸
תודה אפרת❤️
מהמם🙂
תודה שחזרת לשתף!
תודה רבה על המתכון המוצלח🙏
אם אני רוצה שזה יהיה קצת יותר סמיך זה יוצא לי מאוד נוזלי ולא מצליחה לתפוס את זה לצורה עגולה בגלל זה
מה אפשר לעשות?
היי קורל,
סורי ראיתי עכשיו, הסתדרת בסוף?
להבא תוסיפי פחות חלב🙏
ממש טעים
שמחה שיצא טעים🧡
הכנתי יצא טעים מאד
במקום קמח שמתי כוס קוואקר וכוס מים וטחנתי בנינגה
לקח לזה הרבה זמו להתיצב כי לא כיסיתי
אבל מעולה כמו כל המתכונים שלך!
תודה חיה💜
אפרת יקרה
אני מאוד אוהבת מתכונים עם בננות
הפנקייקים ממש טעימים 😊
ויתרתי על הסוכר, יצא נפלא
תודה על המתכון 💜
תודה ניצן💜
היי אפרת, אני יודעת שזה מתכון סופר ישן אבל נתקעתי בבית בלי בננות.. האם אפשר להחליף אותן ברסק תפוחים? תודה מראש ושבת שלום
היי רוני,
זה אמור לעבוד גם עם רסק תפוחים:)
יש לי מכשיר פנקייק שאין דרך לכסות אותו, אפשר להכין את הפנקייקס לא מכוסים?
בגדול אפשר להכין פנקייק גם בלי לכסות. אני מכסה כדי לזרז את ההכנה ושיהיה מוכן היטב מבפנים.
אם את לא מכסה שימי על עוצמה נמוכה.
אחד הטעימים
שמחה שאהבת את המתכון🙂
יצא לי מצוין
שמחה לשמוע!
אפשר לעשות את זה בלי לכסות את המחבת? זה יעבוד?
רצוי לכסות כדי שזה יהיה מוכן היטב גם מבפנים.
אם אין לך מכסה אפשר לכסות עם קרש חיתוך או כלי אחר כלשהו. גם אם יש לך מכסה של סיר אחר אפילו גדול יותר, זה בסדר.
תמיד יוצא מושלם!!!
פשוט מעדן!
שמחה לשמוע!
תודה על השיתוף🩷
הכנתי ויצא מעולה כמו כל המתכונים שלך! תודה רבה הבן שלי בן שנה וחצי (בררן לא קטן) טרף! אני בעננים
איזה כיף לשמוע!
תודה שחזרת לשתף❤️
יצא מעולה!!!
וטעים מאוד, ממש טעם של פנקייק רגיל!
את פשוט אלופה!
החלפתי את הקמח הלבן בקמח כוסמין 80%, ואת החלב הרגיל בחלב ש. שועל.
תודה!
איזה כיף שיצא מוצלח ושנהניתם מהמתכון!
תודה שחזרת לשתף🙂
מתכון מעולה יצא ממש טעין
שמחה לשמוע😊
ערב טוב.ממש רוצה להכין. האם חייב לכסות את המחבת? אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי.
תודה רבה.
היי,
מומלץ לכסות כדי שהטיגון יהיה מוצלח.
אם אין לך מכסה תכסי עם קרש חיתוך וכדומה.
רציתי לשאול האם לאכול את זה יום אחרי שמכינים פוגע בטעם או במרקם?
בעיקר אם אני משתמשת במים במקום חלב?
אשמח לתשובה בהקדם האפשרי.
תטדה מראש ותודה בכללי על מתכונים מדהימים הכנתי כמה מתכונים הירקות והם מעולים
היי,
הפנקייקים במיטבם סמוך להכנה. לאחר יום המרקם משתנה.
שמחה שאת נהנית מהמתכונים😊
היי אפרת
האם אפשר להוסיף שמן זית ושוקולד ועוד דברים אני אשמח אם יש עוד דברים להוסיף לפנקייק שיהיה עשיר.
ולאיפה להוסיף למחבת או לעיסה?
היי,
שמן זית נותן טעם דומיננטי וייחודי לו- לא כולם אוהבים, אבל אפשר להשתמש בו במקום בשמן רגיל.
אפשר להוסיף לבלילה כל תוספת שאוהבים- אגוזים קצוצים, שוקולד צ'יפס, פירות חתוכים דק…
החלפתי את כמות הקמח בשלושת רבעי קמח מצה לעוגות ורבע קמח תפוחי אדמה. יצא ממש מושלם!!
שמחה מאד שיצא מוצלח! תודה על השיתוף וחג שמח🌺
מעולה!! הכנתי הבוקר והבנות שלי ליקקו את האצבעות! (הכנתי את הגרסה בלי הביצה ועם חלב שיבולת שועל) נהדר! תודה!
איזה כיף שיצא מוצלח ושאהבתן את המתכון! תודה על השיתוף🌺
מעולה הכנתי מוסיף ובריא !!!
שמחה מאד שאהבת את המתכון(:
היי אפרת תודה על כל המתכונים המוצלחים שיש באתר. כמעט ואין משהו שמאכזב. האם לדעתך ניתן להקפיא לאחר הטיגון? רוצה לתת כארוחת בוקר לתינוק בן שנה שלא מסיים את כל הכמות.
היי,
שמחה מאד שאת נהנית מהמתכונים באתר!
ניתן להקפיא, אך לא מומלץ כי המרקם (וגם הטעם קצת) ייפגע.
ואווווווו כמה שזה טעים וקל ממש!!!
תודה רבה לך על האתר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אלופה 🙂
שמחה מאד שאהבת את המתכון! תודה על הפרגון❤
פעם ראשונה שיצא לי איי פעם פנקייק טעים!!! תקשיבי כל הבית התלהב ורוצים שאני אכין שוב תודה רבה❤️❤️
שמחה מאד שאהבתם את המתכון, נראה מעולה! תודה על השיתוף🌺
מתכון מעולה!!! ילד בררן בטירוף עם קושי במרקמים, טרף ישר 4!!! טעים מאוד מאוד מאוד ופשוט. ויצאה כמות גדולה😊
היי אינה,
שמחה ממש שאהבתם את המתכון כולל הבררן הקטן😊
תודה על השיתוף!
אני מרוגשת ברמות אחרות!!
יש לי ילד בררן בצורה מטורפת, אפשר לספור על האצבעות את מה שהוא מוכן לאכול ופירות אוכל רק אבטיח ופומלה, כבר ניסיתי פנקייק עם גבינה ולא אהב, בחיים לא מסכים לאכול דברים חדשים, והוא טרףףף את הפנקייקים האלה! ואפילו לא הוספתי סוכר (רק 2 סוכר וניל)
תודה תודה תודה!! אין לי מילים! צירפתי תמונה של הפנקייק האחרון שנותר בצלחת.
איזה כיף לשמוע, שמחה מאד שאהב את המתכון!
תודה שחזרת לשתף, עשית לי את הערב😊
אפשרי להכין בלי אבקת אפייה\קמח תופח?
אפשר להכין גם עם חצי כפית אבקת סודה לשתייה. אני לא בטוחה איך המרקם יצא בלי אבקת אפייה/סודה לשתייה.
אפרת הי, אחרי שהכנתי ארוחת צהריים מושלמת מהאתר. כעת, הכנתי את הפנקייקים האלה לארוחת ערב. יצא טעים בטירוף !!! הפנקייקים הפיצו ריח נעים בכל הבית 🙂 יש לי שאלה- הכנתי כבר כמה מתכונים מהאתר שיצאו מוצלחים כולם ואני מתכוונת להמשיך להיכנס לאתר באופן קבע ולנסות מאכלים / קינוחים נוספים. מאחר ואני לא זוכרת את כל מה שניסיתי מהאתר, האם יש דרך לבצע חיפוש לפי השם שלי ? הגבתי בכל המתכונים. המון תודות על מתכונים מדויקים ומוסברים היטב.
היי סיגי,
שמחה מאד שיצא מוצלח, ובכלל שאת נהנית מהאתר!
לשאלתך, לך אין אפשרות למצוא את כל התגובות, אבל לי כן. הנה המתכונים שהגבת עליהם:
-פשטידת בטטה ובצל
-פשטידת אטריות ובשר טחון
-מרק קינואה ועדשים כתומות
-מאפינס תפוזים
-מאפינס עם הפתעה
-שייק ירוק
-פנקייק כשר לפסח
-מרינדות לפרגיות
-בולונז טונה
-פנקייק בננה
ממליצה לך להתחבר לאתר ולשמור כל מתכון במחברת המתכונים.😊
תודה רבה על הרשימה והמענה הזריז. אשמור כעת ואוסיף כל מה שאוהב. לגבי מחברת המתכונים – ניסיתי ונראה שצריך פייסבוק, שאין לי. יש דרך בלי פייסבוק ?
בוודאי, אפשר להירשם עם שם משתמש וסיסמה- עם כתובת מייל.
היי המתכון בדיוק בזמן. יש לי ערמת בננות בשלות. האם ניתן להמיר את כל החלב ביוגורט ביו טבעי??
היי,
אפשר להוסיף יוגורט במקום חלק מכמות החלב.
היי אפרת,
רציתי בבקשה לשאול,
ניסיתי בעבר להוסיף שוקולד צ'יפס לבלילות פנקייק וזה די נמס בטיגון ולא צלח.
האם לדעתך זה ילך במתכון הזה, בצורה הטיבעונית?
המון תודה
היי שרית,
לא ניסיתי להוסיף שוקולד ציפס למתכון הזה אבל אני מאמינה שזה כן ילך לך😃
המון תודה 😃
מושלם!!!! יצא ממש טעים!!! עשיתי פשוט הכל כמו במתכון…
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה אילין
הכנו יצא מעולה, תודה רבה! במקום סוכר שמתי 2 כפות סילאן טבעי והכנתי עם קמח כוסמין מלא 100%.
שמחה שיצא מוצלח הדס 🙂
תודה שחזרת לעדכן 🍪❤️
זה כמו הלביבות בננה? במה זה שונה?
היי נאווה
את מתכוונת ללביבות הבננה עם היוגורט? אז השוני הוא בעצם היוגורט.
זה משנה אתהטעם משמעותית?
זה טעים כך או כך. עם היוגורט זה יוצא קצת יותר אוורירי והטעם של הבננה קצת פחות מורגש.
טבעינים לא שותים חלב פרה ויש כאלה שלא שותים גם חלב צמחי קנוי
היי מרון,
ציינתי אופצייה לחלב סויה במקום חלב הפרה בגרסה הטבעונית 🙂
היי אפרת, משוגעת על המתכונים שלך!!!! הכנתי בלי מכסה ויצא מעולה! טרפנו! אפילו אמא שלי שמבחינתה אף אחד חוץ ממנה לא יודע לבשל התפעלה והחמיאה. המון תודות ובוקר טוב 🙂
איזה כיף לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
אפשר להוסיך שיבולת שועל?
לא ניסיתי אבל לא כדאי לשים הרבה כדי שזה לא יגרום למרקם דחוס מידי.
כדאי גם שזו תהיה שיבולת שועל דקה.
הכנו עכשיו, טעים בטירוף ואוורירי! תודה
שמחה שאהבת 🙂
האם אפשר להשתמש רק בבננה 1?
כן.
האם אפשר להחליף קמח לבן בקמח כוסמין?
כן. יש להוסיף כפית אבקת אפיה.
תודה. האם תמיד אפשר להחליף בין קמח כוסמין וקמח לבן באותה כמות? (אני רוצה להתחיל להשתמש בו ולא יודעת איך.
אם זה קמח כוסמין לבן אז כן.
מצאתי רק "כוסמין מלא". הכוונה לזה?
יש קמח כוסמין לבן ויש מלא.
קמח הכוסמין המלא פחות תופח ויוצא קצת פחות טעים בפנקייק אבל עדיין אפשר להשתמש בו.
אולי אפשר לשלב חצי כמות קמח לבן וחצי כמות קמח כוסמין מלא.
מתכון מעולה, קל מהיר להכנה ונטרף!
נראה מעולה 🙂
תודה הילה
עושה את הגרסא הטבעונית ויוצא מדהים !!!!
הילדים מחסלים. תודה!
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה אילנה
מתכון מדהים!! יצא אוורירי ומושלם
שמחה שיצא טעים 🙂
היי, אפשר להוסיף יוגורט לתערובת בלי לשנות כמויות? והאם ניתן להשתמש הקמח מלא ואבקת אפייה?
אפשר להוסיף יוגורט במקום חלק מכמות החלב.
אפשר לשים קמח מלא ואבקת אפיה. ממליצה לשלב עם חצי כוס קמח לבן כדי לשפר את המרקם.
היי, האם ניתן במקום חלב או מים להשתמש במיץ תפוזים?
תודה 🙂
אני חושבת שכן. כדאי לשלב חצי כמות מים וחצי כמות מיץ תפוזים כדי שלא יהיה טעם חזק של תפוזים.
יצא מושלם
נראה מושלם! 😍
תודה על השיתוף
עשיתי ויצא מווששלםםם גם מי שחשב שלא יאהב טרף את זה בסוף
תודה על אתר מהמם ושימושי
שמחה שיצא טעים 🙂
אפרת בוקר טוב:)
יש אפשרות להוסיף שיבולת שועל, כדי להפוך את זה לארוחת בוקר קצת יותר בריאה?
לא ניסיתי במתכון הזה אבל קחי בחשבון שזה יכול להפוך את המרקם לדחוס יותר אז לא כדאי לשים הרבה.
מתכון נהדר ופנקייקים טעימים מאוד!!! אני מוסיפה גם תפוחים ביחד עם הבננה ויוצא נהדר. תודה רבה אפרת
מעולה 🙂
תודה גלית
היי, אני רוצה להכין לי את זה בתור משהו זריז בבוקר, זה בסדר אם אני אכין את הבלילה ואשמור בקופסה לילה לפני?(בגלל הביצים..)
יכול להיות שהבלילה תשחיר בגלל הבננות.
יצא מושלם
נראה מעולה 🙂
תודה שירי
יצא טעים מאוד!!!! ☻
שמחה לשמוע 🙂
תודה נמרוד
המתכון הזה כ״כ מוצלח. אני מכינה אותו קבוע פעם בשבוע כארוחת ערב לילדות שלי (אני צריכה לעמוד בהפצרות שלהן להכין אותו יותר מפעם אחת).
שמחה לשמוע 🙂
ממש טעים ומוצלח!
הבן שלי בן שנה וחצי ממש אוהב
ניסיתי עם לבה רגיל ועם חלב שקדים ושתי הגירסאות נפלאות
שמחה לשמוע 🙂
תודה אילנית
אפרת היקרה! תודה לך על כל המתכונים הנהדרים! משום מה יצא לי לשנות את היחסים של המצרכים במתכון וגם יצא מעולה!!! שמתי 3 בננות בינוניות, 2ביצים, והכפלתי כמויות של סוכר ושמן. אבל חלב וקמח שמתי אותו הדבר וזה יצא נהדר! אז מוזמנת להשתמש…
מעולה 🙂 תודה על השיתוף!
מעולה. הכפלתי בדיוק כמוך ויצא רך ונפלא!
שמחה לשמוע 🙂
תודה ליהי
היי מתכון מנצח.
האם ניתן לשמור במקרר את הפנקייקים, לארוחת בוקר לנסיך הקטן?
כן אפשר.
פשוט מושלמים ! אין אתר הכי טעים ומוצלח מבחינתי !
שמחה שאהבת 🙂
הכנתי היום. כדי שיתאים לצליאקית עשיתי עם קמח תמי. יצא מעולה.
רק שיצא מאוד סמיך. הייתי חייבת להוסיף עוד מים ועוד ביצה, ועדיין היה סמיך
מוזר שיצא כל כך סמיך.
שמת כוס וחצי קמח וכוס ושליש חלב? באיזה גודל כוס השתמשת?
הכנתי עכשיו את הפנקייק בננה, נגמר הקמח הרגיח/תופח אז השתמשתי בקמח כוסמין בתוספת אבקת אפייה. שמתי קצת יותר מ2 בננות והוספתי שוקולד ציפס. מושלם!!!! ממש טעים
מעולה 🙂
תודה טל
היי..
ניתן להחליף לקמח תמי לגרסה ללא גלוטן?
לדעתי כן (כמובן שיש להוסיף אבקת אפיה).
חובה תמצית וניל?
לא חובה.
סוווווףףףףף!!!
את רוב החלב החלפתי במים כי הכפלתי כמויות ב3 ולא היה לי מספיק… יצא מעולה!!
תודה רבה אפרת!
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן!
הוספתי גם שוקולד צ'יפס, יצא מושלם!
אוורירי טעים והכנה מאוד מהירה
נראה מעולה 🙂
תודה אסתי
היי אפרת, האם ניתן להשתמש בבננה אחת בלבד? אולי לשלב רסק תפוחים? נותרה לי אחת ואני מחפשת מתכון שישלב אותה.. תודה!
כן, אפשר להכין עם בננה אחת בלבד. אם במקרה התערובת יוצאת מוצקה מידי אפשר להוסיף 1-2 כפות חלב או מים לפי הצורך.
שמעי בדכ יוצא לי חביתת בננה פעם ראשונה יוצא אוורירי.הילדים נהנו!
יש לך איזה רעיון איך לשלב בו פירות אחרים במקום בננה? )בלילה) אם זו הדרך של הילד שלי לאכול פרי בלי לדעת אני מנסה
שמחה שהילדים אהבו 🙂
יש לי עוד כמה מתכונים כמו פנקייק אפוי שאפשר לשים בתוך הבלילה תותים או פירות יער קצוצים ויש פנקייק תפוחים.
היי זה יצא אותו הדבר אם אשתמש הקמח ללא גלוטן?
רצוי להשתמש בתערובת ללא גלוטן כמו קמח תמי או כרגיל.
יצא דחוס ולא מוצלח..
אולי ערבבת יותר מידי את הבלילה.
שלום,
ללא הביצה צריך להוסיף רק לחלב כמות יותר גדולה?
כן. במקום כוס ושליש יש לשים כוס וחצי חלב.
יום נפלא 🙂
תודה..
ואם זה פרווה?מה לעשות עם הביצים ?
שימי כוס וחצי חלב סויה או מים.
פיתרון מעולה לבננות שאוטוטו צריך לזרוק.
תודה!
תודה ג'ן 🙂
הפעם בצורת סמיילי
מהמם 🙂
תודה ויום נפלא!
אפרת אין כמוך! בזכות המתכון הזה הבת שלי בת 9 חודשים אחרי כמה ימים של שהרגישה לא טוב אוכלת לשובע! תודה רבה!
איזה כיף לשמוע!
תודה שרה 🙂
טעים טעים טעים 😍😍😍
פשוט ללקק את האצבעות
תודה
תודה טניה, שמחה שאהבת 🙂
מושלםםםםם
תודה רבהההה
שמחה שאהבת 🙂
היי לך במסגרת פסח… במה אפשר להחליף את הקמח?
היי ליאור,
יש מתכון לפנקייק כשר לפסח. לא ניסיתי אבל אני מניחה שניתן להוסיף לתערובת בננה מעוכה.
היי אפרת,
יצא מעולה! הכנתי את הגרסה ללא הביצה, ממש קל וטעים.
רציתי לדעת מה הדרך הכי טובה לשמור אותם ואיך לחמם אותם שוב.
תודה,
הדס
היי הדס,
שמחה שיצא טעים 🙂
הכי טעים ומומלץ זה לאכול אותם כשהם טריים אבל אם נשאר אז אפשר לעטוף בניילון נצמד ולשמור במקרר. למחרת לחמם בתנור או במחבת עם מכסה.
הכנתי עם קמח מלא במקום רגיל, ועם 3 ביצים וכוס חלב במקום הכמויות שבמתכון – כדי שיהיו יותר חלבונים. הילדים מאוד אהבו. עם מייפל או דבש מעל.
מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
הי,
הכנתי כמות גדולה ונשארה לי בלילה עודפת, האם ניתן לשמור אותה במקרר ולהכין מחר בבוקר?
תודה.
היי אילנה,
בגלל שיש בננה בתערובת אני חוששת שזה ישחיר.
אולי עדיף להכין הכל ולשמור מוכן במקרר.
טעים מאוד ואחלה דרך לתת לילדים שלי שלא נוגעים בפירות לאכול פירות בלי שירגישו 😊 שאלה, אפשר להכין את הבלילה ולשמור במקרר עד להכנה?
היי דנה,
פחות מומלץ משתי סיבות, גם מהסיבה שהבננה נוטה להשחיר וגם מאחר וחומרי ההתפחה פועלים מיד והאפקט שלהם נפגע ככל והבלילה עומדת.
שבוע טוב 🙂
פעוט הבית שונא פנקייקים, אבל אני מנסה מידי פעם מתכונים שונים, אולי משהו יתפוס.
הכנתי בלי ביצה, ועם מים כי יש לנו אורח טבעוני ודווקא הפעוט שלי עף על המתכון.
יצא קליל וטעים.
הורדתי בכמויות הסוכר כי הבננות מתוקות גם ככה.
שמחה שהוא אהב 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
אפשר להוריד את הבננות??
אז כדאי להכין כבר פנקייק רגיל.
נראה מתכון מעולה!! אפשר להכין בערב ולאכול בבוקר לאחר חימום??
דא אם אני מכינה את הפנקייקים במחבת, כדאי לי מראש להכפיל כמויות??
תודה! אתר מעולה
היי נעמי,
עדיף להכין אותם באותו יום.
המשך יום מקסים 🙂
הוספתי גם כמה תותים ויצא כמו עם ריבה מבפנים!!
נשמע מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
יצא צממש מושלם! הכנתי לחייל שלי והוא אהב מאד! הפנקייק יוצא מושלם. ללא קושי להפוך.תודה רבה!!!!
הייתי מעלה תמונה אבל הוא פשוט טרף את הכל!
שמחה שהוא נהנה 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
היי,
יש לי שלוש בננות גוססות ואני רוצה להשתמש בכולן.
איך להגדיל את שאר הרכיבים?
היי נטע,
2 ביצים קטנות או 1 ביצה גדולה
3 בננות מעוכות עם מזלג למחית
חצי כפית תמצית וניל
3 כפות שמן
3 כפות מלאות סוכר
2 כוסות חלב
2+1/4 (שתיים ורבע) כוסות קמח תופח
תודה!
יווו לא שמתי לב שזה בלי ביצים.
הכנתי בלי ויצא ממש טעים!!
מצוין 🙂
מתכון מעולה.
ככה הצלתי את הבננות החומות שלי.
ולכתחילה עשיתי כמות כפולה.
כמובן דאכלתי גם תוך כדי.
יאמי!
שמחה לשמוע 🙂
תודה רות
ווואיייי טעים רצחחחחח😍
תודה אמי, שמחה שאהבת 🙂
שלום אפרת היקרה ! יש לי בננות גדולות ( ממש). אם אני משתמשת בשתיהן, חוץ מלהכפיל את כל הכמויות של המצרכים מה היחס של הקמח?
תודה
היי קריסטינה,
אם יש לך 2 בננות ממש גדולות מאוד אז כדאי באמת להכפיל את יתר החומרים: 2 ביצים, כפית תמצית וניל, 3-4 כפות שמן, 4 כפות סוכר, 2+2/3 כוסות חלב ו3 כוסות קמח תופח.
*אם במקרה הבלילה יוצאת סמיכה מידי אפשר לדלדל קצת על ידי הוספת חלב.
היי אפרת
אני רוצה לדעת לאיזה כמות של פנקיקים יצא לי אם אני יעשה כמו במתכון
12-15 פנקייקים קטנים.
היי, האם חובה להוסיף תמצית וניל?
זה מוסיף טעם אבל לא חובה.
הכנתי היום בלי ביצה והם יצאו נפלא! מתכון שאחזור אליו הרבה בעתיד.
את יודעת במקרה מה הערך הקלורי של הפנקיקים האלו? קצת קשה לשמור על הקלוריות כשהאתר הזה מלא במתכונים מדהימים שמפתיעים אותי כל פעם מחדש.
אשמח לעוד מתכונים טבעוניים, כל מה שניסיתי מהאתר יצא פשוט מדהים!
היי אנה,
שמחה שיצא מוצלח 🙂
זה יוצא 85-100 קלוריות ליחידה, תלוי בגודל הפנקייק.
פנקייק עם בננה זה משהו טוב, כל משפחה שלי מבקשת עוד פעם להחין.
תודה רבה על המכון .
שמחה שאהבתם את המתכון 🙂
תודה יוליה ושבוע נפלא
היי בוקר טוב תודה על כל המתכונים המעניינים והקלים שלך תבורכי הכל אני מכינה לכבוד שבת קודש…..שאלה??
מה אפשרי בימקום הבננות אין לי כרגע וממש באלי להכין…?
היי עדי,
את יכולה להכין פנקייק רגיל בלי בננות. דרך אגב גם את המתכון הזה אפשר להכין בלי ביצה ופשוט לשים 3 כפות מים/חלב בנוסף לכמות המצוינת במתכון.
יום נפלא 🙂
סליחה לא ראיתי שיש
בוקר טוב
בלי ביצים?
נראה ממש מעולה
הולכת להכין לבתי בת השנה
ארוחת בוקר מצוינת
תודה על אתר מדהים☺
מעולה, עדכני אם היא אהבה 😉