זמן הכנה: 10 דקות

סוג: פרווה

מצרכים:

2 פיתות חצויות חתוכות לרצועות בעובי 1.5-2 ס”מ

כף שומשום

כף זעתר




אופן הכנה:

-מחממים סיר קטן עם שמן עמוק (בגובה לפחות 3 ס”מ).

-כשהשמן חם, מטגנים את רצועות הפיתות עד להזהבה.

-מעבירים לנייר סופג ומיד מפזרים מעל שומשום וזעתר. מערבבים היטב.

הערה: שימו לב שהטיגון לוקח פחות מחצי דקה! אחרת הן משחימות יותר מידי.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
מרק אטריותמרק אטריות
עוגיות מרוקאיות עוגיות מרוקאיות
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
avatar
מיכל (23:34 31.07.2022)

תגידי אפשר להוסיף גם טבלינים אחרים…

avatar
מיכל (23:39 31.07.2022)

ותגידי הפיתות יוצאות ממש קשות או שהם רכות בערך ורק נאות שרופות אשמח לתשובה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:18 1.08.2022)

הפיתות אמורות לצאת קריספיות ולא רכות.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:17 1.08.2022)

היי,
אפשר(:

avatar
אביטל (11:05 30.11.2021)

היי חג שמח
האם אפשר להכין כמה שעות מראש ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:20 30.11.2021)

היי,
אפשר להכין מראש, ואם יש אפשרות מומלץ לחמם בשנית לפני ההגשה(:

avatar
אסתר (00:45 9.11.2020)

האם אפשר להכין אותם גם בתנור?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:12 9.11.2020)

בטח אין בעיה אסתר
עלייך למרוח שמן בעזרת מברשת סיליקון את חתיכות הפיתה לפני שתכניסי לתנור
בהצלחה ♥

avatar
שירית (14:26 25.09.2018)

אפשר להתשמש בפיתות שנמצאות זמן מה במקפיא ? או בחלות שיבשו ?(מהשבת).

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:44 25.09.2018)

כן אפשר.

avatar
chaim8849 (09:45 2.01.2018)

נראה מעולה, רק כדאי לתקן בכותרת שגיאת כתיב, במקום ‘להספיק’, מאמין שהתכוונת לכתוב ‘להפסיק’.

תודה על כל המתכונים המעולים והטעימים.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:11 2.01.2018)

תוקן, תודה 🙂
יום נפלא!

avatar
אנגלינה המלכה (19:12 27.12.2017)

גרמתם לי לרעוב

avatar
חני (07:57 21.12.2017)

תודה לך על המתכונים הנהדרים שלך.
יוצא לי מאוד טעים וכולם רוצים את המרשם.😗

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:00 21.12.2017)

תודה חני, שמחה לשמוע 🙂
יום נפלא

avatar
מיטל (11:58 20.12.2017)

שלום רב
האם אפשר להכין את זה בתנור?
תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:23 20.12.2017)

לדעתי כן, בתבנית על נייר אפיה. יש לשמן את רצועות הפיתות בנדיבות בשמן זית, לאפות בתנור שחומם מראש ל190 מעלות עד שהפיתות מתחילות להשחים מעט ולהתקשות.
לאחר מכן להוציא, לזלף מעט שמן זית ולערבב עם זעתר ושומשום.

לקריאת כל התגובות