זמן הכנה: 10 דקות
סוג: פרווה
מצרכים:
2 פיתות חצויות חתוכות לרצועות בעובי 1.5-2 ס"מ
כף שומשום
כף זעתר
אופן הכנה:
-מחממים סיר קטן עם שמן עמוק (בגובה לפחות 3 ס"מ).
-כשהשמן חם, מטגנים את רצועות הפיתות עד להזהבה.
-מעבירים לנייר סופג ומיד מפזרים מעל שומשום וזעתר. מערבבים היטב.
הערה: שימו לב שהטיגון לוקח פחות מחצי דקה! אחרת הן משחימות יותר מידי.
ראו גם
- פסטה ברוטב גבינות |
- פיתה עם חזה עוף |
- סטייק פרגית במחבת |
- תפוחי אדמה מעוכים |
- סלט עגבניות שרי ובצל סגול |
- סלט עוף קר
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים אחרונים
תגובות
האם אפשר להכין אותם גם בתנור?
בטח אין בעיה אסתר
עלייך למרוח שמן בעזרת מברשת סיליקון את חתיכות הפיתה לפני שתכניסי לתנור
בהצלחה ♥
אפשר להתשמש בפיתות שנמצאות זמן מה במקפיא ? או בחלות שיבשו ?(מהשבת).
כן אפשר.
נראה מעולה, רק כדאי לתקן בכותרת שגיאת כתיב, במקום 'להספיק', מאמין שהתכוונת לכתוב 'להפסיק'.
תודה על כל המתכונים המעולים והטעימים.
תוקן, תודה 🙂
יום נפלא!
גרמתם לי לרעוב
תודה לך על המתכונים הנהדרים שלך.
יוצא לי מאוד טעים וכולם רוצים את המרשם.😗
תודה חני, שמחה לשמוע 🙂
יום נפלא
שלום רב
האם אפשר להכין את זה בתנור?
תודה.
לדעתי כן, בתבנית על נייר אפיה. יש לשמן את רצועות הפיתות בנדיבות בשמן זית, לאפות בתנור שחומם מראש ל190 מעלות עד שהפיתות מתחילות להשחים מעט ולהתקשות.
לאחר מכן להוציא, לזלף מעט שמן זית ולערבב עם זעתר ושומשום.