שום דבר לא נמצא
ספרי מתכונים ב10 דקות

 

רצועות פיתות מטוגנות עם זעתר ושומשום כמו בדוכני הפלאפל – רק זהירות! אי אפשר להפסיק לאכול 🙂

פיתה מטוגנת

מצרכים:

2 פיתות חצויות חתוכות לרצועות בעובי 1.5-2 ס"מ

כף שומשום

כף זעתר

אופן הכנה:

-מחממים סיר קטן עם שמן עמוק (בגובה לפחות 3 ס"מ).

-כשהשמן חם, מטגנים את רצועות הפיתות עד להזהבה.

-מעבירים לנייר סופג ומיד מפזרים מעל שומשום וזעתר. מערבבים היטב.

הערה: שימו לב שהטיגון לוקח פחות מחצי דקה! אחרת הן משחימות יותר מידי.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
מרק אטריות
עוגיות מרוקאיות

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
שירית (14:26 25.09.2018)

אפשר להתשמש בפיתות שנמצאות זמן מה במקפיא ? או בחלות שיבשו ?(מהשבת).

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:44 25.09.2018)

כן אפשר.

Avatar
chaim8849 (09:45 2.01.2018)

נראה מעולה, רק כדאי לתקן בכותרת שגיאת כתיב, במקום 'להספיק', מאמין שהתכוונת לכתוב 'להפסיק'.

תודה על כל המתכונים המעולים והטעימים.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:11 2.01.2018)

תוקן, תודה 🙂
יום נפלא!

Avatar
אנגלינה המלכה (19:12 27.12.2017)

גרמתם לי לרעוב

Avatar
חני (07:57 21.12.2017)

תודה לך על המתכונים הנהדרים שלך.
יוצא לי מאוד טעים וכולם רוצים את המרשם.😗

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:00 21.12.2017)

תודה חני, שמחה לשמוע 🙂
יום נפלא

Avatar
מיטל (11:58 20.12.2017)

שלום רב
האם אפשר להכין את זה בתנור?
תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:23 20.12.2017)

לדעתי כן, בתבנית על נייר אפיה. יש לשמן את רצועות הפיתות בנדיבות בשמן זית, לאפות בתנור שחומם מראש ל190 מעלות עד שהפיתות מתחילות להשחים מעט ולהתקשות.
לאחר מכן להוציא, לזלף מעט שמן זית ולערבב עם זעתר ושומשום.

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.