זמן הכנה: 10 דקות
סוג: פרווה
מצרכים:
2 פיתות חצויות חתוכות לרצועות בעובי 1.5-2 ס”מ
כף שומשום
כף זעתר
אופן הכנה:
-מחממים סיר קטן עם שמן עמוק (בגובה לפחות 3 ס”מ).
-כשהשמן חם, מטגנים את רצועות הפיתות עד להזהבה.
-מעבירים לנייר סופג ומיד מפזרים מעל שומשום וזעתר. מערבבים היטב.
הערה: שימו לב שהטיגון לוקח פחות מחצי דקה! אחרת הן משחימות יותר מידי.
ראו גם
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים אחרונים
יצא טוב ברמותתתת
תוך שניה וכבר התחלתי לאכול…
ממליצה לכולם להכין:)
תודה על השיתוף וההמלצה❤️
היי, רוצה לשאול אם יש אפשרות לשמור בכלי אטום ולמשך כמה זמן?
היי
ניתן לשמור כיומיים שלושה.
טוב זה מושלם!!!!
תודה על כל המתכונים הנהדרים
איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף🌺
התמונה לא עלתה משום מה, חייבת לשתף (:
נראה טעים ומזמין(: תודה גלי!
תגידי אפשר להוסיף גם טבלינים אחרים…
ותגידי הפיתות יוצאות ממש קשות או שהם רכות בערך ורק נאות שרופות אשמח לתשובה
הפיתות אמורות לצאת קריספיות ולא רכות.
היי,
אפשר(:
היי חג שמח
האם אפשר להכין כמה שעות מראש ?
היי,
אפשר להכין מראש, ואם יש אפשרות מומלץ לחמם בשנית לפני ההגשה(:
האם אפשר להכין אותם גם בתנור?
בטח אין בעיה אסתר
עלייך למרוח שמן בעזרת מברשת סיליקון את חתיכות הפיתה לפני שתכניסי לתנור
בהצלחה ♥
אפשר להתשמש בפיתות שנמצאות זמן מה במקפיא ? או בחלות שיבשו ?(מהשבת).
כן אפשר.
נראה מעולה, רק כדאי לתקן בכותרת שגיאת כתיב, במקום ‘להספיק’, מאמין שהתכוונת לכתוב ‘להפסיק’.
תודה על כל המתכונים המעולים והטעימים.
תוקן, תודה 🙂
יום נפלא!
גרמתם לי לרעוב
תודה לך על המתכונים הנהדרים שלך.
יוצא לי מאוד טעים וכולם רוצים את המרשם.😗
תודה חני, שמחה לשמוע 🙂
יום נפלא
שלום רב
האם אפשר להכין את זה בתנור?
תודה.
לדעתי כן, בתבנית על נייר אפיה. יש לשמן את רצועות הפיתות בנדיבות בשמן זית, לאפות בתנור שחומם מראש ל190 מעלות עד שהפיתות מתחילות להשחים מעט ולהתקשות.
לאחר מכן להוציא, לזלף מעט שמן זית ולערבב עם זעתר ושומשום.