זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 10-15 דקות
סוג: חלבי
מצרכים:
לבצק:
2 כוסות קמח לבן רגיל
200 מ”ל שמנת חמוצה/ גבינה לבנה / יוגורט
1/4 כפית מלח
על הפיצה:
רוטב פיצה מוכן
גבינה צהובה/ מוצרלה
תוספות לפי הטעם: זיתים, גבינה בולגרית, פטריות, עגבניות שרי וכדו’. ראו- תוספות לפיצה.
אופן הכנה:
מחממים תנור ל200 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
מערבבים את חומרי הבצק עד לקבלת בצק נוח לעבודה. מפזרים מעט קמח על משטח עבודה ומרדדים את הבצק בעזרת מערוך. מניחים בזהירות על נייר אפיה. אופים במשך 10 דקות ומוצאים מהתנור (משאירים את התנור דולק). מורחים רוטב פיצה, גבינה צהובה ותוספות לפי הטעם ומניחים על רשת התנור. אופים במשך 10-15 דקות עד להזהבה.
*הערה: במידה והבצק דביק מידי יש להוסיף עוד מעט קמח ובמידה והבצק יבש ופירורי מידי יש להוסיף מעט מים.
מתכון לפיצה ללא שמרים, פיצה מהירה, פיצה מקמח תופח, פיצה ללא התפחה
היי אפרת, אני מאד אוהבת את המתכונים שלך, תודה רבה
השאלה שלי: האם אפשר את הפיצה הזאת לעשות במחבת במקום בתנור? ואם כן האם לכסות את המחבת או לא?
לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר.
כמו במתכון הזה- פיצה במחבת.
שלום אפרת
עשיתי את המתכון עם הרוטב שלך ויצאה פיצה טובה מאד במרקם, אבל הטעם שלה עדיין לא מגיע לטעם העז של הפיצריות אלא קצת יותר תפל ביתי כזה
יכול להיות שצריך להוסיף עוד מלח גם לבצק וגם לרוטב? (עשיתי בדיוק לפי הכמויות שרשמת)
ושאלה נוספת ברשותך
האם אפשרי לחתוך את הפיצה למשולשים לפני האפיה? כי אחרי האפיה זה קצת בעייתי עם סכין לחתוך מכיוון שהבצק לא ממש רך
היי, שבוע טוב
בגלל שהפיצה היא ללא שמרים היא יוצאת במרקם וטעם קצת שונה.
המליחות זה עניין של טעם. להבא אפשר להוסיף יותר מלח.
לא בטוחה אם יהיה נוח לחתוך למשולשים לפני האפיה אבל אפשר פשוט להכין פיצות קטנות/אישיות.
תודה רבה
הכוונה שלי היתה שאין פגיעה בפיצה אם חותכים אותה לפני האפיה, נכון?
אני מודע למרקם ולטעם של בצק בלי שמרים מאחר ויש לי אי סבילות לשמרים ולכן אני נהנה מאד מהמתכונים הרלוונטיים שלך
תבורכי:)
אין בעיה לחתוך לפני האפיה:)
עשיתי שוב והפעם השתמשתי בבצק במקום ביוגורט – ב’חלב’ סויה, ב 10 דקות הראשונות שהכנסתי לתנור זה החל לתפוח כמו פיתה
מדוע? והאם אפשר כך לעשות פיתות ללא שמרים? אשמח מאד למתכון שכזה
חלב סויה או חלב רגיל פחות מומלץ.
צריך מרכיב שהוא במרקם של יוגורט כמו לבן, גבינה לבנה, אשל וכו’.
שלום אפרת
לא ברור העניין של כוסות הקמח והמדידות באופן כללי
כי בלחם ללא שמרים למשל את כותבת 2 כוסות = 280 גרם – כלומר הכוונה ל 2 כוסות חד פעמיות על כמות של 200 מ”ל יוגורט, ופה את כותבת על אותה כמות של יוגורט (200 מ”ל) 2 כוסות ולא מציינת איזה כוסות, האם גם כן חד פעמיות 280 גרם או שמא הכוונה כאן לכוסות זכוכית 240 מ”ל כלומר 480 מ”ל בסה”כ?…
בכל המתכונים יש להשתמש בכוס בנפח 240 מ”ל.
לא מדובר בכוס חד פעמית אלא בכוס זכוכית בנפח 240 מ”ל.
אפשר להתעלם מהגרמים (משקל) אם משתמשים בכוס הנכונה. גרמים זה למי שיש לו משקל.
אם כך במתכון הלחם ללא שמרים שבו את כותבת 2 כוסות – 280 גרם למה הכוונה? הרי כוס אחת זה 240, את גם מציינת שבקילו קמח יש 7 כוסות אבל במדידה שעשיתי יש רק 5+ כוסות (זכוכית של 240 מ”ל) ורק בכוסות חד פעמיות של 140 יש 7 אולי…
כוס קמח היא 240 מ”ל (הנפח לא משתנה)= 140 גרם (המשקל משתנה).
יש נפח ויש משקל.
או שמשתמשים בכוס בנפח 240 מ”ל או ששוקלים עם משקל.
אין להשתמש בכוס חד פעמית.
לא נעים לי אבל די התאכזבתי. בד”כ אני לא מכינה מתכונים בפעם הראשונה ביום שישי או כשאורחים מגיעים, אבל על המתכונים שלך אני סומכת… אבל עכשיו די התאכזבתי והאמת התביישתי מהאורחים (יצא לא טעים ומרקם נורא מעצבן בפה. וגם המראה לא מושך את העין). אבל לא נורא, זה קורה במשפחות הכי טובות…… אני עדין מעריצה נלהבת של האתר המדהים הזה…
היי
מצטערת לשמוע שיצא פחות מוצלח(:
האם השתמשת בכוס מדידה בנפח 240 מל ודייקת בכמויות?
נמנעת מהתעסקות יתר עם הבצק לאחר שהוא נעשה נוח לעבודה?
בנוסף חשוב לזכור שזה בצק ללא שמרים ולכן המראה והטעם שלו מעט שונים.
דייקתי בכמויות, בהתחלה הבצר יצא יבש מאוד אז הוספתי כמה כפות חלב ואז יצא דביק… אז הוספתי מעט קמח והיה בסדר. אולי בגלל זה? אולי אני אנסה שוב לעשות את הבצק בהזדמנות והראה איך זה יוצא… תודה על התגובה!!
מכינה מלא, כמובן מכפילה כמויות
תמיד יוצא מושלם ולא נשאר פירור..
תודה!
איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️
הי אפרת!!
הכנתי את הפיצה ללא שמרים
ויצא לי טעיםםםםם!!!!!
ואגב תודה רבה על כל
המתכונים הטעימים שבאתר!!
איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף ולפרגן❤️
האם חסר שמן או חלב או מים??
הבצק יבש מאווד ופירורי
היי,
האם השתמשת בכוס מדידה בנפח 240 מ”ל?
אם הבצק פירורי ולא מתגבש אפשר להוסיף עוד קצת גבינה/יוגורט/חלב לפי הצורך.
תודה רבה על האתר,
אין לי כוס מדידה בבית יש לי כוסות לשתיה קרה ולשתיה חמה. האם הכוסות האלו גם טובות?
היי,
שמחה שאת נהנית מהאתר(:
אפשר להשתמש בכוס חד”פ לשתייה חמה.
תודה רבה על התשובה המהירה….
יש לי טוסטר אובן(לא תנור) האם יש לשנות במעלות או משהו?
יום טוב ומוצלח!
אין צורך לשנות את החום. מה שכן לפעמים בטוסטר אובן יש צורך בעוד כמה דקות אפייה.
היי אפרת,
מנסה פעם ראשונה, לא ממש נאפתה לי. פריך מבחוץ אבל לא ממש אפוי מבפנים והוספתי לה עוד 10 דקות אפיה בערך. לאיזה עובי צריך לרדד? רידדתי ל0.5 ס”מ. תודה.
היי,
אפשר לרדד לעובי דק יותר מחצי ס”מ, אבל גם זה בסדר.
האם השתמשת בכוס מדידה ודייקת בכמויות?
אפית לפי ההוראות- ראשית על תבנית ואחר כך על רשת התנור?
אפית על 200 מעלות ולא פחות?
בכל מקרה, הפיצה אמורה להישאר מעט רכה מבפנים ופריכה מבחוץ. אם היא לא אפויה מבפנים יש להמשיך לאפות עד לאפייה מלאה.
הוספתי שקית אבקת אפיה, עוד קצת קמח, קצת גבינה לבנה,
עשיתי בתבנית של התנור (גדולה)..
יצא מוצלח ממש! יותר טעים מבחנות…
אגב רוטב פיצה שאני מכינה בעצמי-
2 עגבניות גדולות
3 כפות רסק עגבניות
1-2 שיני שום
פלפל שחור
תבלין פיצה
מלח
סוכר
לטחון הכל יחד- רוטב מושלם!!
שמחה מאד שאהבת את המתכון! תודה על השיתוף🌷
מה אפשר לשים במקום יוגורט? דחוףף
היי,
אפשר לשים גבינה אחרת- לבנה/שמנת חמוצה.
אם התכוונת לתחליף פרווה תכיני את המתכון הזה למאפים באותו אופן כמו פיצה.
האם אפשר להכין גם לחמניות קטנות מהבצק הזה?
היי,
הבצק לא מתאים להכנת לחמניות.
הנה מתכון דומה ללחמניות גבינה או לחמניות ללא שמרים.
יצא מעולה! הילדים ליקלקו את האצבעות!
איזה כיף שאהבתם את המתכון! תודה על השיתוף😍
הי אפרת, עד עכשיו ממש נהננו מהאתר… אבל התאכזבנו לגלות לאחרונה שגם פה יש פרסומות… זה ממש מציק בעין והורס את כל היופי של האתר!! אומרת את זה כי האתר שלך מקסים.
המון הצלחה בכל מקרה.
היי,
הפרסומות נחוצות לצורך המשך קיום של האתר בצורה חינמית לגולשים…
גם לי זה מפריע ואני מנסה לצמצם בפרסומות כמה שניתן🙂
אם אני משתמש במחבת ייעודית לפיצה איך אני עושה
מחבת ייעודית הכוונה לסיר אופה פיתות ופיצות חשמלי? כי אני לא מכירה מחבת לפיצה.
כך או כך, הייתי גוזרת עיגול נייר אפייה בקוטר המחבת/הסיר ומניחה את הפיצה עליו.
*יש לשים לב שנייר האפייה עמיד לחום גבוה (יש סוגים שלא ניתן לאפות בחום מעל 200 מעלות).
זה מושלם
שמחה לשמוע😊
היי אפרת, האתר מצוין וכל הזמן מכינה ממנו,
אפשר להכין מהבצק הזה פיציות או שיצא לא טוב?
היי,
הבצק מעט יותר דביק, אבל אפשר להכין ממנו פיציות😊
אפיתי עכשיו את ה10 דק הראשונות והיא יצאה מנופחת באמצע,
זה בסדר?
עשיתי את הקצוות יותר עבות מהאמצע…
היי אפרת,
אם את מתכוונת שיצאה ‘בועה’ באמצע זה בסדר, מסתדר בהמשך האפייה:)
תודה רבה
עשיתי מקמח כוסמין מלא והוספתי אבקת אפיה
יצא מעולה!!!
שמחה לשמוע ותודה שחזרת לעדכן😍
היי אפרת
לגבי הפיצה במתכון זה
יש לי בתנור 5 סורגים (השלבים שמחזיקים את התבנית) ולא ארבעה כמו ברוב התנורים כנראה.
אני מבינה שפעם הראשונה בלי הרוטב מכניסים את הבצק בתבנית רגילה הגדולה של התנור השאלה היכן למקם תבנית זאת בשלב האמצעי (2 סורגים למטה ו2 סורגים מעל התבנית ) או בסורג השני מלמטה בכל מקרה למרות החמישה אצלי
ופעם שנייה עם הרוטב על גבי הרשת להניח את הרשת שני מלמטה או באמצע בין שני השלבים?(שלבים אני מתכוונת לסורגים ולהפך)
תודה מראש על העזרה הנפלאה שלך .
יש לשים את התבנית בשלב השני מלמטה (גם לי יש 5 שלבים).
גם בפעם השניה יש להניח על רשת התנור המונחת באותו שלב (שני מלמטה).
היי אפרת!
תגידי עם מה זה יוצא הכי טוב יוגורט\ שמנת חמוצה או גבינה? מה את שמה דרך כלל?
תודהה
אני מכינה עם מה שיש לי באותו רגע.
אם יש לך שמנת חמוצה אז הייתי הולכת על זה אבל זה יוצא טעים גם עם גבינה לבנה או יוגורט 🙂
אל תשאלי יצא לי זוועה, התנפח כזה, חח אינלי אתזהה
אוי למה? הבצק יצא נוח?
רידדת אותו דק?
יצא טעים תודהה!!
שמחה לשמוע שאהבת❤️
הפיצה למעלה יצאה מצויינת ופריכה אבל למטה בצק לא מוכן.
שמתי יוגורט 3% והוספתי קצת ריוויון כי היה יבש. בנוסף חצי כפית של אבקת אפיה וקצת שמן זית כדי שלא ידבק לי לידיים. אפיתי בתבנית פיצה מחוררת , מתחת לתבנית שמתי נייר אפייה והנחתי על רשת. שמתי על 200 מעלות והלכתי לפי זמני ההכנה שציינת.
איפה פיספסתי?
היי יאנה,
אפית קודם את הבצק 10 דקות בנפרד לפני שהוספת רוטב ותוספות?
אולי רידדת את הבצק עבה?
היי אפרת, כן אפיתי קודם עשר דק.
הבצק אכן יצא קצת עבה. היה צריך להיות ממש דק?
כן, רצוי שיהיה דק 🙂
היי, מה הגודל של הפיצה?
שואלת כדי לדעת כמה משולשים יוצאים.
רוצה להכין מחר לנר ראשון
תודה (:
זה תלוי בעובי שתרדדי את הבצק, זה יוצא פיצה עגולה סטנדרטית.
קודם כל הכנתי עם קמח תופח ויצא מושלם!!!! ברמה של פיצה מקצועית 🙂 רציתי לדעת מה החשיבות של לשים על הרשת? והאם אפשר להשאיר על תבנית רגילה? תודה
נראה מעולה ספיר! 🙂
שמחה לקרוא שאת נהנת יקרה,
אין חשיבות יותר מדי גדולה של לשים על הרשת לעומת תבנית אפייה
הסיכוי להידבקות הבצק קטנה יותר בשימוש ברשת
אפרת שלום רב, מה דעתך על רוייון במקום יוגורט? נוזלי מידי?
אני חושבת שכן. תוסיפי בהדרגה ולפי הצורך, עד שמתבל בצק נוח לעבודה.
הייתי מוסיפה גם כחצי כפית אבקת סודה לשתיה אם יש לך (זה מגביר את האפקט של הרויון).
מדהים מדהים מדהים
אין לי מילים, אפרת, ממש שינית לי את החיים:), סוף סוף אני מצליחה לאפות ויוצא טעים וטוב….
איזה כיף לשמוע!
תודה רחל ❤️
תודה!!! כל האתר מדהים ובמיוחד הצתכון הזה!! אני כלכ ך לא יוצלחית באפייה 🙂 וכל מה שאני מנסה מהאתר הזה מצליח. אין לי מילים!
עשיתי עם קמח תופח (זה מה שהיה בבית) יצא מעולה!!
מהמם 🙂
תודה שרון
רציתי לשאול אם אפשר להקפיא את הבצק אני מוסיפה אבקת אפיה לקצת עובי
תודה
כן.
כמה זמן אפשר להקפיא וכאשר אני מפשירה להוציא למקרר ואז להכין רגיל?
אפשר להקפיא עד 3 שבועות (אח”כ כבר הטעם מתחיל להפגע).
להפשיר במקרר ולהכין רגיל.
זה לא יוצא יבש?או קשה? כמה כפות גבינה ?
זה יוצא בערך 6.5 כפות מלאות גבינה לבנה.
אם הבצק יוצא יבש יש להוסיף כמה כפות מים או חלב בהדרגה ולפי הצורך.
לאחר האפיה הבצק אמור לצאת קצת קריספי.
האם אפשר להשתמש בקמח מלא במקום הקמח הלבן?
אני ממליצה לשלב חצי כמות מלא וחצי כמות לבן כי שהבצק לא ייצא דחוס מידי.
אפשר להכין את הבצק ולהתפיח אותו התפחה ראשונה ולאחר מכן להוריד לו את האוויר ולהקפיא.
למחרת יש להפשיר אותו לפחות כשעה לפני ההכנה.
היי אפרת
הכנתי כם כוס קמח חיטה לבן וכוס רמח כוסמין 70אחוז
אפיתי 10 דקות מרחתי את הרסק עגבניות ושב 10 דקות בתנור ויצא קשה למה?
בתודה
התחתית אמורה לצרת קצת קריספית.
יצא מדהים!
טעם מיוחד במינו!
תודה רבה ושבת שלום!
שמחה לשמוע 🙂
תודה יעל ושבת שלום!
בוקר טוב אפרת
האם אפשרי קמח כוסמין 70 אחוז?
והאם יצא טוב גם על תבנית רגילה ולא על הרשת?
תודה ויום טוב
כן אפשר.
אפשר על תבנית רגילה.
הי, לכמה אנשים מספיקה הפיצה? האם כדאי להכפיל כמויות? תודה
זה מספיק ל 2-3 אנשים. אפשר להכפיל כמויות.
טוב אז מהאשל שכמעט התקלקל הכנתי את זה אתמול והוספתי קצת אבקת אפיה כי אני אוהבת קצת עובי בפיצה
יצא מעולה טעים ועבה
מהמם 😍
תודה על השיתוף!
היי אפרת
כבר זזה להכין
קניתי גבינה לבנה לאפייה גם הולך?
ואם כן כמה כפות זה 200 מ”ל גבינה?
תודות
הכוונה לטוב טעם?
אם כן, אז עדיף לשים יוגורט במקום.
ניסיתי כמה מתכונים של בצק מהיר לפיצה וזה הראשון שהצליח,תודה!
שמחה לשמוע!
תודה ושבוע נפלא 🙂
עוד לא הכנתי.
אבל איך שאני מכירה את הבצק הוא ממש רחוק מפיצה עם שמרים.
קמח תופח יכול קצת להזכיר את הפיצה המקורית?
אני מחפשת את הבלי שמרים עם תוצאה של בצק עבה יותר ואוורירי.
אודה לך מאוד אם יהיה לך רעיון.
היי הודיה,
אפשר להשתמש במתכון הזה בקמח תופח, זה עשוי לגרום לבצק להיות יותר אוורירי ועבה אבל לטעם של פיצה עם שמרים יש להשתמש בשמרים 🙂
הי אפרת
אפשר להכין עם קמח כוסמין?
האם זה משנה משהו במרכיבים האחרים?
תודה!!
אפשר. יכול להיות שתצטרכי לשים קצת פחות יוגורט אחרת הבצק ייצא דביק. אני ממליצה להוסיף אותו בהדרגה לפי הצורך.
חח מה זה להוסיף מעט מים?
הוספתי עוד 200 מל מים… 🙂
זה המון 🙂 באיזה כוס השתמשת למדידת הקמח? שמת 200 מ”ל גבינה לבנה/יוגורט?
שנה טובה אפרת, זקוקה לחשיבתך.
צריכה פיצה ללא שמרים וניסיתי את המתכון שלך. יצא טעים מאוד אך מעוניינת לשפר את המרקם שיזכיר יותר פיצה ופחות בצק פריך
מה לדעתך יעשה פה קמח לחם (כלומר תוספת גלוטן) האם יעשה את הבצק יותר גמיש?
היי אוסנת,
אפשר לנסות להכין עם קמח לחם וגם לרדד את הבצק עבה יותר.
שנה טובה ומתוקה 💕
תודה רבה על תשובתך המיידית. הכנתי. עם תוספת גלוטן (קמח לחם) ויצא מעולה. ממליצה. כל הכבוד לך!!!!
ועוד שאלה קטנה. אם רוצה להכין מראש, האם כדאי לאפות אפיה ראשונית ואת השניה ממש לפני הארוחה או שאפשר להכין הכל ולחמם או שחייבים להכין הכל סמוך לארוחה. שואלת כי הבצק יחסית קשה, ולא רוצה שיהיה קשה יותר בארוחה
שמחה שהמרקם השתפר 🙂
כדי לחסוך בזמן עבודה זה רעיון מצוין לאפות אפיה ראשונה ולהקפיא. ההקפאה לא אמורה לפגוע במרקם של הבצק.
תודה ושנה טובה 🙂
הי אפרת,
ראשית, מודה לך מתכונים נהדרים שעשיתי לא מעט מהם.
ביום שישי האחרון עשיתי את הפיצה ללא שמרים ותשמעי, טרפו אותה. כמובן שהכפלתי כמויות והיא יצאה מעולה, טעימה ברמות והבצק נפלא.
תודה רבה 🙂
איזה כיף לשמוע!
תודה אופירה.
שבוע נפלא 🌷
היי אפרת,אפשר להכין פיצות קטנות מהמתכון הזה? כלומר לחלק את הבצק להרבה פיצות קטנות? צריך לשנות משהו?
וגם- אם אני מכינה רק עם קמח כוסמין, האם צריך להוסיף נוזלים או גבינה?
תודה רבה!
מיכל
אפשר להכין מיני פיצות. לדעתי משך האפיה יתקצר. אפיה ראשונה עשויה לקחת 7-9 דקות. אפיה שניה עם התוספות – 5-7 דקות.
אם את מכינה מקמח כוסמין יכול להיות שתצטרכי לשים קצת פחות יוגורט אחרת הבצק ייצא דביק. אני ממליצה להוסיף אותו בהדרגה לפי הצורך.
שמעי יצא מעולה הכנתי לחבר של בני שרגיש לגלוטן ושמרים גם אלה שלא רגישים אהבו. תודה לך
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה ויום מקסים
לא יודעת למה חשבתי שהיה כתוב שמן במתכון… הוספתי שמן נראה מה יצא.
ואגב, למה לאפות על הרשת?
אפיה על הרשת תורמת לפריכות התחתית.
יצא מושלםםם!! אין על המתכונים שלך…מנסיון עדיף עם שמנת חמוצה וחצי כפית מלח 🙂
שאלה: ניתן להשתמש בקמח תופח?
מצורפת תמונה של הפיצה…
נראה מעולה! 🙂
וכן, אפשר להשתמש בקמח תופח.
שלום. אפשר להכין עם קמח ללא גלוטן?
היי אפרת,
לא ניסיתי במתכון הזה אבל יש באתר מתכון לפיצה ללא גלוטן עם שמרים.
שלום אפרת, אני אוהבת שהבצק יוצא רך ולא קריספי אז עדיף לאפות את זה ישר עם הרוטב או בכל זאת פעמיים?
היי ליאת,
בגלל שלרוב הגבינה מותכת עוד לפני שהבצק מוכן כדאי לאפות את זה 5 דקות לפחות אפיה ראשונה (במקום 10 דקות) ואז להוסיף רוטב ותוספות ולהמשיך לאפות עד שהגבינה מותכת.
האם אפשר לא להוסיף את היוגורט או משהו כזה..?
ועוד משהו האם אפשר להוסיף במקום חצי כוס חלב סויה?
היי ליאורה,
בעייתי לוותר על היוגורט מאחר והוא תורם למרקם הבצק ולטעם, במיוחד כשאין שמרים בבצק.
חלב הוא נוזלי מידי ואני לא בטוחה שיעשה את העבודה.
האם אפשר עם קמח תופח כשר לפסח?
תודה ושבוע טןב
שבוע טוב אהובה,
לא ניסיתי. אם תחליטי לנסות אשמח לעדכון איך יצא 🙂
יצא מעולה, כדאי לרדד את הבצק דק
תודה על העדכון 🙂
יש אפשרות לשים חלב במקום גבינה או שמנת חמוצה או יוגורט?
פחות מומלץ. עדיף שזה יהיה משהו במרקם יותר סמיך הדומה לגבינה לבנה.
יצא מושלם!!!!!!!!!!
צהריים טובים,
אפשר להכין את הפיצה ללא אפייה שנייה?
כלומר ישר עם הרוטב והגבינות והתוספות?
(פעילות עם ילדים)
היי שלומית,
אני מניחה שאפשר פשוט זה יוצא יותר קריספי כשאופים את זה אפיה ראשונה בנפרד.
הכנתי עם קמח מחיטה מלאה
יצא פשוט מעולה!
תודה 🙂
תודה הדר, שמחה שאהבת 🙂
אפשר להשתמש הקמח מלא?
אפשר. אני ממליצה לשלב חצי כמות מלא וחצי כמות לבן.
יצא מעולה על הפעם הראשונה!!!
לא הספקת לצלם…נותר רק הנייר אפיה…
שמחה לשמוע!
תודה הודיה 🙂
אפשר עם קמח כוסמין??
אני חושבת שכן.
שלום, הכנתי כבר פעמיים. חייבת לציין שיצא מאוד מוזר בפעם הראשונה אך בפעם השנייה הוספתי מעט שמן זית, לתנור, כמובן שהפכתי לצד השני ורק אחרי שגם הצד השני היה מוכן מרחתי רוטב ותוספות. הפעם השנייה יצא סוףףףףףףףףףףף הילדים התעלפו. תודה רבה.
שמחה שבסופו של דבר יצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן ויום מקסים
אליפות!
שמחה שאהבת 🙂
ערב טוב ! האם שילך מתכון לפיצות אישיות לילדים אך עם שמרים ליום הולדת בגן ?
היי אלייה,
יש לי מתכון למאפים מהירים שמכינים עם שמרים וניתן להכין מהם פיצות קטנות.
מכל התגובות שקראתי פחדתי שיצא לי יבש ולא טעים
הכנתי אתמול ויצא מושלםםם
תודה ענקית
אני חיה מהאתר שלך…..
איזה כיף לשמוע! תודה 🙂
מאוד טעים!!!
תודה טל, שמחה שאהבת 🙂
עשיתי 2 ניסיונות. כשפעלתי לפי ההוראות ,אפיית הבצק פעמיים, יצא לי קרקר. אך כשהכנסתי את הבצק יחד עם התוספות לאפייה אחת, יצא עסיסי וטעים. תודה על המתכון.
היי אלה,
יכול להיות שהתנור שלך חזק יחסית או שאת אופה על טורבו. בכל מקרה, שמחה שבסוף יצא טעים 🙂
מה הכמויות לפיצה אחת אישית
?
היי,
לפיצה אחת בינונית יש להכין מחצית מהכמויות (כוס קמח, 100 מ”ל שמנת חמוצה/גבינה לבנה, קמצוץ מלח).
אפשר גם להכין את כל הכמות שבמתכון ולהקפיא את הבצק לפני או אחרי אפיה.
שלום אפרת קודם כל רציתי להגיד לך שהמתכונים ובכלל האתר אליפות אבל יש לי שאלה אם אין לי לא יוגורט ולא גבינה ולא שמנת חמוצה מה אני יכולה לעשות תודה רבה
יש לי עוד שאלה קטנה האם לאחר האפיה הראשונה שמים את הפיצה עם התוספות על הרשת בלי נייר אפיה תודה וסליחה ששיגעתי אותך
היי מיכלי,
יש לך משהו חלבי שדומה במרקם לגבינה? כמו קוטג’, אולי רוויון?
לאחר אפיה ראשונה שמים את התוספות על הפיצה ללא נייר אפיה.
אפשר להכין גם עם קוטג׳?
היי עדן,
אני מניחה שכן.
ניסיתי עם קוטג’ והבצק לא יצא מוצלח.
עשיתי את פיצה עם בת דודה שלי ויצא ארוחת ערב טעימהההה
תודה שילת, שמחה שיצא טעים 🙂
אפילו ילדים יכולים לעשות את זה!
מתכון מצוין!
שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🙂
היום אני מכין את הפיצה הזאת
מעולה, בהצלחה 🙂
האם אפשר להשתמש בקמח שמרים של אוסם במקום קמח רגיל?
היי מורן,
אני חושבת שכן אבל אם כבר את משתמשת בקמח שמרים אז את יכולה להכין פיתות במחבת או מאפים מהירים ועליהם להכין את הפיצה.
אם לא שמים על הרשת של התנור ושמים על הנייר אפייה בתבנית מה קורה
היי תהל,
אפשר לשים גם על נייר אפיה בתבנית פשוט על רשת התנור הבצק נעשה יותר פריך.
הכנו את הפיצה בלי לקרוא את ההוראות אז טיגנו אותה במחבת, שייפנו את התחתית בנייר זכוכית ושוב טיגנו.
אז למי שלא יצא טוב שיעשה ככה יוצא ליגה ליגה ליגה לאומית חברים תיסלם על העיניים 5-5-5
יש לי שאלה : אף הפעם הבצק לא יוצא לי קריספי, הסוד הוא להניח את הבצק שיר על הרשת או נייר אפיה מתחתיו? ללא התבנית ???? תודה על התשובה !
היי,
כן. אם רוצים שהבצק ייצא קריספי אז באפיה השניה (עם הרוטב והתוספות) יש להניח אותו ישירות על רשת התנור ואפילו להוריד את הרשת שתהיה יותר קרובה לתחתית.
בהצלחה 🙂
מכינה את המתכון תמיד ויוצא אליפות.
האם ניתן להחליף את הקמח בקמח מצה ויצא לי טוב?
שיהיה כשר לפסח..
היי קרן,
אני בספק אם זה ייצא מוצלח עם קמח מצה..
חג שמח 🙂
היי אם אין לי רשת אז מה עושים??
היי,
כשמניחים את הבצק על רשת התנור הוא נהיה יותר קריספי אבל אם אין רשת אפשר להניח את הפיצה בתבנית.
המשך יום מקסים 🙂
מה עדיף שמנת חמוצה,גבינה לבנה, או יוגורט?
שמנת חמוצה אם יש לך. אם לא, אפשר להכין גם עם יוגורט או גבינה לבנה.
הפיצה מתאימה לאדם רגיש לשמרים?
יש לי חברה רגישה ובא לי להכין לה…
זה יוצא בטעם של פיצה רגילה?
היי דבורי,
אם החברה רגישה לשמרים זה פתרון מעולה בשבילה 🙂
פיצה רגילה עשויה מבצק שמרים אבל זה יוצא דומה וטעים.
תודה רבה!!!
אני יכולה להעביר לה את המתכון, או שזה כל הזכויות שמורות?
כן את יכולה להעביר לה בשמחה (שימוש אישי לא נחשב הפרת זכויות 🙂 ).
היי
אני חייבת להגיד שהמתכונים הם פשוט אליפות בינתיים ניסיתי 3 מתכונים.
תודה אלמוג, שמחה לשמוע 🙂
יום מקסים
השתמשתי בכוס אחת של קמח רגיל והשניה קמח תופח ובמיכל שלם של גבינה לבנה.
יצא מעולה!!
מתכון מנצח הילדים והבעל ליקקו את האצבעות.
מעולה! אני שמחה שכולם נהנו 🙂
תודה על העדכון והמשך יום נפלא
היי ,
באיזה כוס להשתמש? הרגילה עם הידית ?
כן. כוס זכוכית סטנדרטית עם הידית.
אם במקרה הבצק יוצא רטוב או דביק מידי יש להוסיף עוד קמח. אם הבצק יוצא יבש או פירורי יש להוסיף עוד גבינה/יוגורט.
בהצלחה!
מעולה,
יש דרך לעשות את הפיצה עבה קצת ? אבל שניסית אותו ? שאדע שזה יוצא טוב ..
עדיף לרדד לא עבה מידי כדי שהבצק יאפה כמו שצריך מבפנים. ממליצה לרדד בעובי של עד חצי ס”מ. במהלך האפיה הבצק מעט תופח.
ניסיתי להכין 2 פיצות אחת אחריי השנייה,
התאכזבתי לגלות כמה הבצק יבש.
הלכתי לפי המתכון ואף בפיצה השנייה ניסיתי ללחך אותה כמה שאפשר
אך יוצא יבש מאין כמותו.
היי גילה,
כנראה שהשתמשת בכוס גדולה יחסית למדידת הקמח ולכן היחס בין הגבינה לקמח השתנה. הפתרון הוא מאוד פשוט- להוסיף לבצק עוד גבינה/שמנת חמוצה/יוגורט עד שיתקבל בצק נוח לעבודה ולא יבש.
באיזה יוגורט להשתמש?
היי דינה,
יוגורט לבן רגיל (לא ממותק ולא בטעמים).
אתר מקסים:) תודה על כל המתכונים הנהדרים:)
תודה מראש על המענה: מה אני עושה אם אין לי רוטב מוכן לפיצה?…
תודה אילנית 🙂
את יכולה להכין רוטב. מצורף לינק למתכון – רוטב פיצה.
אם יישאר לך רוטב את יכולה להקפיא בתוך קופסה סגורה ולהפשיר פעם הבאה כשתרצי להשתמש.
היי , האם ניתן לשים קמח מלא במקום לבן ולהוסיף כפית אבקת אפייה? קראתי פה כאלה שעשו עם קמח מלא ויצא דווקא בסדר וטעים. פשוט אני מעדיפה קמח מלא והאבקת אפייה כי אני בכל זאת לא רוצה שהפיצה תצא דקה אלא טיפה עם נפח . אז כדאי?
כן נטע, אני אישית לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר ואין בעיה להוסיף גם אבקת אפיה.
אשמח אם תעדכני איך יצא 😉
תודה רבה על תשובה מהירה! וכמובן שאעדכן! 🙂
יש לי טוסטר אובן עם טורבו.
האם אפשר לעשות את הפיצה כמו בתנור או שצריך להשתמש בתוכנית אחרת ,למשל טורבו?
היי אייל,
כשמכינים בתנור שמים את זה על התוכנית הרגילה (למעלה ולמטה). אם אתה רוצה להכין בטוסטר אובן עדיף שתשים את זה בתוכנית הרגילה (לא טורבו).
חג שמח 🙂
שלום, על איזה מצב התנור צריך להיות? ואיך שמים את הגבינה הצהובה, פשוט לוקחים פרוסה ושמים על הפיצה? ואחרי ששמים את הרוטב התוספות והגבינה ואז מכניסים על רשת התנור למה הכוונה, פשוט לשים את הפיצה עצמה על רשת התנור ללא תבנית? אני מצטערת על השאלות אני פשוט מתחילה ולא כל כך מבינה בזה עדיין…
היי ליסה,
התנור צריך להיות מופעל בתוכנית הרגילה (למעלה ולמטה). אם יש לך גבינה צהובה מגורדת- פשוט תפזרי מעל הרוטב. אם יש לך גבינה פרוסה – תניחי פרוסות מעל הרוטב.
האפיה הראשונה היא בתבנית, על נייר אפיה.
האפיה השניה – לאחר ששמת רוטב, גבינה ותוספות היא על רשת התנור, ללא התבנית.
בהצלחה 😉
וחג שמח!
תודה רבה !!! 🙂 אני משתמשת רק במתכונים מהאתר שלך ואף פעם לא מתאכזבת 😉
איזה כיף לשמוע 🙂
שלום, האם ניתן להחליף את הקמח בקמח מלא?
היי נטע,
לדעתי כדאי להמיר רק מחצית מהכמות בתור התחלה כדי שהבצק לא ייצא דחוס מידי.
חג שמח 🙂
תודה רבה על התשובה המהירה! ואם אני שמה רק כוס אחת קמח מלא אז הכוס השנייה אפשר קמח תופח? כדי שהפיצה לא תצא דקה מדי ,או שהיא גם עם קמח רגיל תצא מעט תפוחה? חג שמח 🙂
במתכון הזה אין צורך להשתמש בקמח תופח או אבקת אפיה מאחר והערבוב של הקמח עם היוגורט/גבינה לבנה וכו’ הוא זה שיוצר נפח לבצק.
את יכולה לשים קמח רגיל. אם את אוהבת את הפיצה תפוחה- תשתמשי בקמח תופח.
בהצלחה 😉
הבצק לא נהיה למרות שעקבתי אחר כל ההוראות…למה?
באיזה גודל כוס השתמשת למדידת הקמח? אם הבצק יצא דביק מידי צריך להוסיף עוד קמח. אם התערובת עדיין יבשה או פירורית יש להוסיף עוד שמנת חמוצה /גבינה לבנה/ יוגורט עד שמתקבל בצק נוח לעבודה.
כמה פיצות ניתן להכין מהכמות של המתכון ?
תודה
מאיה
היי מאיה,
הכמות מספיקה לפיצה אחת בערך בקוטר 30 ס”מ.
היי,
תוריד את הפיצה לרשת התחתונה ביותר של התנור ותמשיך לאפות את הפיצה על 180 מעלות (אם התנור שלך חזק אז 170 מעלות). מקווה שזה יעזור 🙂
תעדכן אותי..
היי אפרת.
לאחרונה עשיתי המון פיצות עם הבצק של ה-2 כוסות קמח, רבע מים פושרים וקרים, שמרים, מלח, שמן, לא זוכר את שם המתכון.
אך נגמרו לי השמרים ועשיתי עם הבצק הזה, אך יש בעיה.. הפיצה עצמה, הטירס, הגבינה והרסק מוכנים לדעתי אך הבצק נראה עדיין כמו בצק חי.
עשיתי טעות ושמתי את הבצק עם הרטבים והכל ישר לתנור, ולא בנפרד.
מה לעשות?
זה כבר 15 דקות בתנור בערך.
אז ככה- קודם כל הפיצה יצאה ממש טעימה!
שמתי 300 גרם גבינה במקום 200, אולי בגלל שחצי כמות היתה עם קמח מלא..
והבצק לא נאפה מספיק מבפנים ובקצוות כן למרות שהוא היה דק ..
אבל כמו שאמרתי זה לא פגע בטעם ויצא מעולה!
מה בכל זאת הסיבה לזה לדעתך? התנור היה כל הזמן על 200 מעלות בלי לכבות.
תודה!
היי אורנה,
קודם כל אני שמחה שלמרות הכל זה יצא טעים 😉
לגבי כמות הגבינה, זה הגיוני כי הקמח המלא זקוק ליותר נוזלים.
אם הבצק לא נאפה מספיק מבפנים יכול להיות שלקמח המלא לוקח יותר זמן להאפות.
לדעתי פעם הבאה כדאי לאפות יותר זמן באפיה הראשונה ולהוריד את המעלות ל190. באפיה השניה אפשר כבר להעלות את הטמפ’ ל200.
מקווה שפעם הבאה זה יאפה כמו שצריך 🙂
יום נפלא!
היי
האם יש עדיפות לשמנת חמוצה/ גבינה או יוגורט מבחינת מרקם וטעם?
בהתחשב בעובדה שכנראה אחליף חלק מהקמח בקמח קוסמין מלא
תודה
היי אורנה,
ההבדל הוא לא משמעותי לכן תשתמשי במה שיש לך.
שבוע נפלא 🙂
הי, מה שלומך? את לא מבינה מה הכנתי מהבצק הטעים הזה, הכנתי מעין חצ’פורי, הכנתי עיגולים של בצק ומילאתי בגבינה צהובה ומלוחה, סגרתי לכדור ורידדתי את כדור הבצק כשהגבינות בפנים ואח”כ טיגנתי על מחבת, יצא מדהים! תודה.
היי אפי,
רעיונות מעולים! אהבתי 😉
תודה שחזרת לשתף:)
שלום.האם יש לך מתכון לפיצה שההכנה תהיה מהירה אך פרוה?
תודה
היי צילה,
אם את רוצה מתכון לבצק פיצה מהיר פרווה, יש 2 מתכונים שאת יכולה להכין:
מיני מאפים מהירים
פיתות במחבת
בשניהם את יכולה לשים איזה תוספות שאת רוצה.
תודה רבה.אנסה מיני מאפים מהירים
שבת שלום
קודם כל אחלה אתר! המון תודה!! כמה פשוט – ככה טעים! הכנתי את הפיצה מקמח מלא. יצא כלכך משובח!! תודה ענקית!
תודה רבה מימי! כיף גדול לשמוע 🙂
תודה רבה על ההתייחסות!
אז מה התחליף אם לא אוכלים גבינות?
היי מאי,
אפשרות אחת היא להכין את המתכון המצורף – פיצה מקמח מלא אבל אז הפיצה יוצאת דקה ופריכה (ניתן להכין עם קמח לבן ולהוסיף את המים בהדרגה עד שמתקבל בצק נוח לעבודה).
אפשרות נוספת ויותר מומלצת לדעתי היא להכין את המתכון של הפיתות במחבת ולאחר שהן מוכנות, לשים עליהן רוטב פיצה, גבנ”צ ותוספות ולהכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות משך כ-10 דקות. מניסיון יוצא מעולה 😉
אפשר להשתמש במים במקום יוגורט או מוצר גבינה אחר?
היי מאי,
לא מומלץ במקרה הזה מאחר והגבינה או היוגורט תורמים רבות למרקם הבצק ולטעם.
הבצק נאפה 8 דקות על 200 מעלות.( הורדתי 2 דקות מאחר והתנור שלי חזק) לאחר מכן הוצאתי החוצה. (חוררתי את כיסי האויר). כשהתנור היה קר החזרתי אותו לתנור כפי שהוא. רק לאחר כמה שעות שהייה בתנור הוספתי את הטופינג, חממתי תנור ל 200 מעלות ואפיתי בהתאם להוראות.
כנראה שעלי להוריד את הטמפרטורה ל 180 כפי שכתבת. כמו כן עלי לציין לרידדתי עפ גודל נייר האפייה. שזה דק מאד.
תנסי באמת פעם הבאה לאפות ב-180 מעלות ולרדד מעט עבה יותר. מקווה שזה יפתור את הבעיה 🙂
הי, אפיתי את הבצק כ8 דקות מראש מאחר והתנור שלי מתחמם מהר . כפי שציינתי היו מלא בועות גדולות שהצטרכתי לשטח בעזרת מזלג. לאחר מכן הוספתי את הרוטב הגבינה וכל השאר והדלקתי את התנור לרבע שעה נוספת. הבצק לא היה כל כך אפוי ובצדדים הוא היה שחום. אני מאד דייקתי אותו. (ריססתי אותו לגודל נייר האפייה). ברצוני לדעת מה הטעות שלי.? ושוב המון תודה
היי פנינה,
הוספת במקרה איזשהו חומר התפחה לבצק? אבקת אפיה, קמח תופח או שמרים?
כיסי אוויר נוצרים בבצק כתוצאה ממכת חום חזקה שהבצק מקבל. זה יכול לקרות בעיקר בתנורים חזקים. פעם הבאה תחממי את התנור ל190 מעלות ואם תראי במהלך האפיה שהבצק שוב מתחיל להתנפח תנמיכי ל180 מעלות.
אחרי האפיה הראשונה הבצק לא אמור להיות אפוי לגמרי אבל לאחר האפיה השניה הוא אמור להיות אפוי ומעט פריך.
האם כיבית את התנור לאחר האפיה הראשונה? חשוב שהתנור יישאר דולק ויהיה חם לפני שמכניסים את הבצק לאפיה שניה אחרת הוא לא נאפה כמו שצריך.
הכוונה ללבן-גיל
כן שירן, אפשר.
האם אפשר להכין עם לבן
אפיתי כרגע את הבצק עם קמח רגיל וגבינה והיו בועות די גדולות. מעין כיסי אויר נפוחים שהייתי צריכה לחורר עם מזלג. האם כך זה צריך להיות? מה לא בסדר?
היי פנינה,
לפעמים זה קורה בגלל מכת החום שהבצק מקבל. לאחר שמוציאים מהתנור הבועות האלה אמורות לרדת לבד.
איך יצא בסוף?
תודה רבה על התגובה המהירה! עזרה לי מאד! חג שמח!
הי, האם ניתן להכין את הבצק יום קודם ?
האם יש צורך לשמן את נייר האפייה?
כן אפשר רק יש לעטוף אותו בניילון נצמד ולשמור במקרר.
אין צורך לשמן את נייר האפיה.
שבת שלום וחג שמח 🙂
הי, הכנתי מקודם את הפיצה ויצא פשוט מעולה! הבצק לקח לי בדיוק 5 דק עבודה, האמת שנתקלתי כבר מזמן באתר ואפילו אני רשומה לניוזלטר אבל אף פעם לא יצא לי להכין ונראה לי שהפיצה עשתה את ה “סיפתח”… תודה רבה וחג שמח!
היי אפרת,
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה על השיתוף וחג שמח!
נראה לי אחלה מתכון.
שאלתי: לאיזה גודל לרדד את הבצק . או לאיזה עובי?
תודה רבה
היי,
לרדד דק לעובי של כ-3 מ”מ.
לילה טוב 🙂
האם אפשר להשתמש בקמח תופח במקום רגיל?
כן אפשר.
שבת שלום 🙂
יש לירק קמח תופח… אני אצליח לדקק אותה?
הי צליל,
לא ניסיתי להכין עם קמח תופח כך שאני לא יודעת עד איזה עובי הבצק יתפח. בכל אופן כדאי לרדד את הבצק דק.
הכנתי עכשיו ויצא ממש טעים!!!! 🙂 מומלץ!
מעולה! שמחה לשמוע 🙂
היי אפשר עם קמח תופח?
היי,
אפשר. בצק הפיצה פשוט יתפח מעט יותר.
הכנתי אותה מקמח מלא וקמח שיפון בתוספת אבקת אפייה ומים..
הבצק קצת היה בעייתי לעבודה אז “מרחתי” אותו על נייר האפייה אבל הטעם! פשוט פצצה!
רעיון מצויין למי שרוצה להכין פיצה שאינה משמינה!
תודה על האתר והמתכונים הגאוניים פה!
היי קרן,
נשמע מעולה!
תודה על העדכון ושבוע טוב 🙂
כמה כוסות של קמח בכוס חד פעמי לשתיה קרה צריך?
היי ענבר,
3 כוסות.
שבוע טוב 🙂
היי
רציתי לשאול אפשר להוסיף חלב במקום שמנת והיוגורט?
היי אוקסנה,
לדעתי לא מומלץ מאחר ולהבדיל משמנת החמוצה/ יוגורט/ גבינה הלבנה, המרקם של חלב נוזלי מידי ולכן לא ייתן את הנפח והאווריריות לבצק.
הבנתי 😉 תודה רבה היום ננסה.
אחרי ניסיונות רבים לחפש את המתכון המושלם- זה ללא ספק עולה על כולם.
פשוט ופשוט מעולה.כמו באיטליה.
איזה כיף לשמוע!
תודה הדס 🙂
האם אפשר לשים יוגורט 1.5%?
וכמה אחוז לגבינה צריך להיות?
כן, לא אמורה להיות בעיה להשתמש ביוגורט 1.5%.
הגבינה יכולה להיות מ3% ומעלה.
יש לשים לב שזה יוגורט או גבינה לבנה או שמנת חמוצה.
הבצק יוצא תפל מדי
היי!!
תודה על המתכון באמת פיצה מצויינת..
יש לי שאלה לדתיים שביננו..
את יודעת אם הפיצה המוציא או מזונות??
וואוו!!
כמה פשוט וגאוני!
יצא טעים מאוד, מאמצת את המתכון!
תודה איילת, שמחה שאהבת 🙂
היי…
רציתי לדעת אם אפשר במקום שמנת חמוצה שמנת רגילה?
אם אני אשים שמנת רגילה במקום שמנת חמוצה מה ישתנה?( הטעם,המראה?)
היי,
המרקם של השמנת הרגילה נוזלי יותר והטעם מתוק יותר כך שלדעתי זה לא כל כך מתאים במקרה הזה.
שבוע טוב 🙂
ואוו! פשוט התחשק לי פיצה ולא היה לי כוח לחכות שהבצק יתפח, מצאתי את המתכון הזה וזה היה פתרון מושלם! פיצה ממש טעימה, תודה רבה!!
איזה כיף לשמוע! תודה מאיה 🙂
אנימערבבת את כל החומרין לבצק בתוך מיקסר או שאני יכולה ללוש בידיים?
היי חן,
אין צורך במיקסר. מומלץ להתחיל לערבב עם כף ולאחר מכן לעבור ללישה בידיים.
יום נפלא 🙂
סליחה על השגיעת כתיב- טעים!!!
תודה ריקי! שמחה לשמוע 🙂
הכנתי אתמול לילדים את הפיצה. מתכון ממש מוצלח ותעים ויותר מזה קל ומהיר להכנה.
מומלץ!! תודה רבה.
כמה זה 200 מיל חצי כוס כוס שלמה?
היי ענבל,
זה בערך כוס מלאה (עדיף להסתכל על המיכל/קופסה ולראות כמה רשום).
מתכון מעולה וממש קל להכנה!!
הבעיה היא שהבצק באמצע יצא לא מוכן.. מה עושים? ):
היי אנה,
אולי הבצק היה עבה מידי?
אפית את הבצק לפני 10 דקות על חום גבוה?
שלום קוראים לי עידו אני בן 12 היום כשחזרתי מן הבית ספר התחשק לי פיצה חיפשתי באינטרנט ומצאתי את האתר הזה הכנתי ופשוט נהנתי מהטעם הנפלא
אין לי מילים!!!
איזה כיף לשמוע עידו!
כל הכבוד לך ואני מקווה שזה עשה לך חשק לנסות עוד מתכונים 😉
כמה אבקת אפייה להוסיף במידה וארצה?
היי, אין צורך להוסיף אבקת אפיה אבל אם בכל זאת את/ה רוצה אז כפית אחת.
היי! יצא מעולה!!!! וחוסל מהר:-)
האם ניתן להכין עם קמח מלא?
היי שני, שמחה לשמוע 🙂
לא ניסיתי להכין עם קמח מלא אבל הייתי ממליצה לשלב רק חצי מהכמות קמח מלא וחצי קמח לבן מאחר והקמח המלא לבדו הוא דחוס וכבד מידי, במיוחד במאפים.
שבוע נפלא!
אתמול בערב היה אצל הבן שלי חבר התחשק להם פיצה! אני ההיתי בלחץ לצאת מהבית לאירוע ובחישוב הזמן שלי הבנתי שאין זמן להזמין פיצה החלטתי לקחת את היוזמה לידיים והכנתי מהאתר את הפיצה לילדים ללא שמרים! הבן שלי וחבר שלו כל כך התלהבו ״זה יצא מעולה אמא״ אמר הבן שלי הנרגש שסוף סוף אמא שלו גרמה לו להיות גאה בה על אוכל טעים שהכנתי תודה תודה על המתכון הנהדר ממליצה בחום ובכלל על האתר הנפלא הזה שרק נחשפתי אליו אתמול! איפה ההיתי כל השנים האלה?
תודה רומי, איזה כיף לקבל תגובות כאלה!!
ברוכה הבאה לאתר ואני מקווה שתכיני עוד הרבה מתכונים קלים וטעימים 😉
שלום 🙂
רציתי לדעת אם אפשר להוסיף קצת שמרים או אבקת אפיה, ואם כן-אז כמה?
היי דנה,
אפשר להוסיף כפית אבקת אפיה אבל לא חובה.
תודה, זה ישביח את הבצק? יעשה אותו קצת יותר אוורירי?
אם את מעדיפה את הבצק דק וקריספי עדיף להכין בלי אבקת אפיה אבל אם את מעדיפה את הבצק שיהיה יותר עבה ותופח אז מומלץ שתוסיפי אבקת אפיה.
ממש תודה 🙂
מעולה!!!!!
עשיתי אותה עוד ועוד ועוד
אפשר לגוון בתוספות
המלצה שלי בזיליקום ופטריות טריות
הי מוריה, שמחה שאהבת ותודה על ההמלצה 😉
המממממ מגרה מאודדד