שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 10-15 דקות

סוג: חלבי

ספרי מתכונים ב10 דקות

מצרכים:

לבצק:

2 כוסות קמח לבן רגיל

200 מ”ל שמנת חמוצה/ גבינה לבנה / יוגורט

1/4 כפית מלח

על הפיצה:

רוטב פיצה מוכן

גבינה צהובה/ מוצרלה

תוספות לפי הטעם: זיתים, גבינה בולגרית, פטריות, עגבניות שרי וכדו’. ראו- תוספות לפיצה.

אופן הכנה:

מחממים תנור ל200 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.

מערבבים את חומרי הבצק עד לקבלת בצק נוח לעבודה. מפזרים מעט קמח על משטח עבודה ומרדדים את הבצק בעזרת מערוך. מניחים בזהירות על נייר אפיה. אופים במשך 10 דקות ומוצאים מהתנור (משאירים את התנור דולק). מורחים רוטב פיצה, גבינה צהובה ותוספות לפי הטעם ומניחים על רשת התנור. אופים במשך 10-15 דקות עד להזהבה.

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

*הערה: במידה והבצק דביק מידי יש להוסיף עוד מעט קמח ובמידה והבצק יבש ופירורי מידי יש להוסיף מעט מים.

פיצה ללא שמרים

מתכון לפיצה ללא שמרים, פיצה מהירה, פיצה מקמח תופח, פיצה ללא התפחה

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
פתיתים עם חזה עוף וגזר
לביבות תרד

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
רומי (18:06 18.05.2021)

זה מושלם

מתכונים ב-10 דקות (18:11 18.05.2021)

שמחה לשמוע😊

א. (18:45 5.05.2021)

היי אפרת, האתר מצוין וכל הזמן מכינה ממנו,
אפשר להכין מהבצק הזה פיציות או שיצא לא טוב?

מתכונים ב-10 דקות (19:39 5.05.2021)

היי,
הבצק מעט יותר דביק, אבל אפשר להכין ממנו פיציות😊

אפרת (20:10 14.04.2021)

אפיתי עכשיו את ה10 דק הראשונות והיא יצאה מנופחת באמצע,
זה בסדר?
עשיתי את הקצוות יותר עבות מהאמצע…

מתכונים ב-10 דקות (20:32 14.04.2021)

היי אפרת,
אם את מתכוונת שיצאה ‘בועה’ באמצע זה בסדר, מסתדר בהמשך האפייה:)

אפרת (07:52 18.04.2021)

תודה רבה
עשיתי מקמח כוסמין מלא והוספתי אבקת אפיה
יצא מעולה!!!

מתכונים ב-10 דקות (09:02 18.04.2021)

שמחה לשמוע ותודה שחזרת לעדכן😍

עינת (16:46 16.02.2021)

היי אפרת
לגבי הפיצה במתכון זה
יש לי בתנור 5 סורגים (השלבים שמחזיקים את התבנית) ולא ארבעה כמו ברוב התנורים כנראה.
אני מבינה שפעם הראשונה בלי הרוטב מכניסים את הבצק בתבנית רגילה הגדולה של התנור השאלה היכן למקם תבנית זאת בשלב האמצעי (2 סורגים למטה ו2 סורגים מעל התבנית ) או בסורג השני מלמטה בכל מקרה למרות החמישה אצלי
ופעם שנייה עם הרוטב על גבי הרשת להניח את הרשת שני מלמטה או באמצע בין שני השלבים?(שלבים אני מתכוונת לסורגים ולהפך)
תודה מראש על העזרה הנפלאה שלך .

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:26 16.02.2021)

יש לשים את התבנית בשלב השני מלמטה (גם לי יש 5 שלבים).
גם בפעם השניה יש להניח על רשת התנור המונחת באותו שלב (שני מלמטה).

הלל (16:22 11.02.2021)

היי אפרת!
תגידי עם מה זה יוצא הכי טוב יוגורט\ שמנת חמוצה או גבינה? מה את שמה דרך כלל?
תודהה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:30 11.02.2021)

אני מכינה עם מה שיש לי באותו רגע.
אם יש לך שמנת חמוצה אז הייתי הולכת על זה אבל זה יוצא טעים גם עם גבינה לבנה או יוגורט 🙂

הלל (23:17 11.02.2021)

אל תשאלי יצא לי זוועה, התנפח כזה, חח אינלי אתזהה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:39 11.02.2021)

אוי למה? הבצק יצא נוח?
רידדת אותו דק?

איריס (20:54 8.02.2021)

יצא טעים תודהה!!

מתכונים ב-10 דקות (20:57 8.02.2021)

שמחה לשמוע שאהבת❤️

יאנה (21:06 9.01.2021)

הפיצה למעלה יצאה מצויינת ופריכה אבל למטה בצק לא מוכן.
שמתי יוגורט 3% והוספתי קצת ריוויון כי היה יבש. בנוסף חצי כפית של אבקת אפיה וקצת שמן זית כדי שלא ידבק לי לידיים. אפיתי בתבנית פיצה מחוררת , מתחת לתבנית שמתי נייר אפייה והנחתי על רשת. שמתי על 200 מעלות והלכתי לפי זמני ההכנה שציינת.
איפה פיספסתי?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:28 9.01.2021)

היי יאנה,
אפית קודם את הבצק 10 דקות בנפרד לפני שהוספת רוטב ותוספות?
אולי רידדת את הבצק עבה?

יאנה (19:37 11.01.2021)

היי אפרת, כן אפיתי קודם עשר דק.
הבצק אכן יצא קצת עבה. היה צריך להיות ממש דק?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:13 11.01.2021)

כן, רצוי שיהיה דק 🙂

יעל (15:37 9.12.2020)

היי, מה הגודל של הפיצה?
שואלת כדי לדעת כמה משולשים יוצאים.
רוצה להכין מחר לנר ראשון
תודה (:

מתכונים ב-10 דקות (18:17 9.12.2020)

זה תלוי בעובי שתרדדי את הבצק, זה יוצא פיצה עגולה סטנדרטית.

ספיר (13:14 19.11.2020)

קודם כל הכנתי עם קמח תופח ויצא מושלם!!!! ברמה של פיצה מקצועית 🙂 רציתי לדעת מה החשיבות של לשים על הרשת? והאם אפשר להשאיר על תבנית רגילה? תודה

מתכונים ב-10 דקות (14:08 19.11.2020)

נראה מעולה ספיר! 🙂
שמחה לקרוא שאת נהנת יקרה,
אין חשיבות יותר מדי גדולה של לשים על הרשת לעומת תבנית אפייה
הסיכוי להידבקות הבצק קטנה יותר בשימוש ברשת

נטלי (09:37 5.10.2020)

אפרת שלום רב, מה דעתך על רוייון במקום יוגורט? נוזלי מידי?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:47 5.10.2020)

אני חושבת שכן. תוסיפי בהדרגה ולפי הצורך, עד שמתבל בצק נוח לעבודה.
הייתי מוסיפה גם כחצי כפית אבקת סודה לשתיה אם יש לך (זה מגביר את האפקט של הרויון).

רחל (09:31 30.09.2020)

מדהים מדהים מדהים
אין לי מילים, אפרת, ממש שינית לי את החיים:), סוף סוף אני מצליחה לאפות ויוצא טעים וטוב….

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:02 30.09.2020)

איזה כיף לשמוע!
תודה רחל ❤️

רחל (23:34 29.09.2020)

תודה!!! כל האתר מדהים ובמיוחד הצתכון הזה!! אני כלכ ך לא יוצלחית באפייה 🙂 וכל מה שאני מנסה מהאתר הזה מצליח. אין לי מילים!

שרון (15:35 17.07.2020)

עשיתי עם קמח תופח (זה מה שהיה בבית) יצא מעולה!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:19 17.07.2020)

מהמם 🙂
תודה שרון

דורית (01:37 8.07.2020)

רציתי לשאול אם אפשר להקפיא את הבצק אני מוסיפה אבקת אפיה לקצת עובי
תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:18 8.07.2020)

כן.

דורית (09:29 8.07.2020)

כמה זמן אפשר להקפיא וכאשר אני מפשירה להוציא למקרר ואז להכין רגיל?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:44 8.07.2020)

אפשר להקפיא עד 3 שבועות (אח”כ כבר הטעם מתחיל להפגע).
להפשיר במקרר ולהכין רגיל.

טליה (23:13 19.04.2020)

זה לא יוצא יבש?או קשה? כמה כפות גבינה ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:50 20.04.2020)

זה יוצא בערך 6.5 כפות מלאות גבינה לבנה.
אם הבצק יוצא יבש יש להוסיף כמה כפות מים או חלב בהדרגה ולפי הצורך.
לאחר האפיה הבצק אמור לצאת קצת קריספי.

מלי (17:48 18.11.2019)

האם אפשר להשתמש בקמח מלא במקום הקמח הלבן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:18 18.11.2019)

אני ממליצה לשלב חצי כמות מלא וחצי כמות לבן כי שהבצק לא ייצא דחוס מידי.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:00 2.10.2019)

אפשר להכין את הבצק ולהתפיח אותו התפחה ראשונה ולאחר מכן להוריד לו את האוויר ולהקפיא.
למחרת יש להפשיר אותו לפחות כשעה לפני ההכנה.

עינת (14:28 25.09.2019)

היי אפרת
הכנתי כם כוס קמח חיטה לבן וכוס רמח כוסמין 70אחוז

אפיתי 10 דקות מרחתי את הרסק עגבניות ושב 10 דקות בתנור ויצא קשה למה?
בתודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:28 25.09.2019)

התחתית אמורה לצרת קצת קריספית.

יעל (15:14 25.07.2019)

יצא מדהים!
טעם מיוחד במינו!
תודה רבה ושבת שלום!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:46 25.07.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה יעל ושבת שלום!

עינת (10:37 24.07.2019)

בוקר טוב אפרת

האם אפשרי קמח כוסמין 70 אחוז?

והאם יצא טוב גם על תבנית רגילה ולא על הרשת?

תודה ויום טוב

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:36 24.07.2019)

כן אפשר.
אפשר על תבנית רגילה.

הילית (13:43 4.07.2019)

הי, לכמה אנשים מספיקה הפיצה? האם כדאי להכפיל כמויות? תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:15 4.07.2019)

זה מספיק ל 2-3 אנשים. אפשר להכפיל כמויות.

דורית (10:26 22.05.2019)

טוב אז מהאשל שכמעט התקלקל הכנתי את זה אתמול והוספתי קצת אבקת אפיה כי אני אוהבת קצת עובי בפיצה
יצא מעולה טעים ועבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:58 22.05.2019)

מהמם 😍
תודה על השיתוף!

עינת (13:00 1.05.2019)

היי אפרת

כבר זזה להכין

קניתי גבינה לבנה לאפייה גם הולך?

ואם כן כמה כפות זה 200 מ”ל גבינה?

תודות

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:43 1.05.2019)

הכוונה לטוב טעם?
אם כן, אז עדיף לשים יוגורט במקום.

אוריה (05:31 3.03.2019)

ניסיתי כמה מתכונים של בצק מהיר לפיצה וזה הראשון שהצליח,תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:01 3.03.2019)

שמחה לשמוע!
תודה ושבוע נפלא 🙂

הודיה (18:56 2.01.2019)

עוד לא הכנתי.
אבל איך שאני מכירה את הבצק הוא ממש רחוק מפיצה עם שמרים.
קמח תופח יכול קצת להזכיר את הפיצה המקורית?
אני מחפשת את הבלי שמרים עם תוצאה של בצק עבה יותר ואוורירי.
אודה לך מאוד אם יהיה לך רעיון.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:05 2.01.2019)

היי הודיה,
אפשר להשתמש במתכון הזה בקמח תופח, זה עשוי לגרום לבצק להיות יותר אוורירי ועבה אבל לטעם של פיצה עם שמרים יש להשתמש בשמרים 🙂

הודיה (10:29 18.10.2018)

הי אפרת
אפשר להכין עם קמח כוסמין?
האם זה משנה משהו במרכיבים האחרים?
תודה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:09 18.10.2018)

אפשר. יכול להיות שתצטרכי לשים קצת פחות יוגורט אחרת הבצק ייצא דביק. אני ממליצה להוסיף אותו בהדרגה לפי הצורך.

נטלי (10:48 29.09.2018)

חח מה זה להוסיף מעט מים?
הוספתי עוד 200 מל מים… 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:18 29.09.2018)

זה המון 🙂 באיזה כוס השתמשת למדידת הקמח? שמת 200 מ”ל גבינה לבנה/יוגורט?

אוסנת (10:01 6.09.2018)

שנה טובה אפרת, זקוקה לחשיבתך.
צריכה פיצה ללא שמרים וניסיתי את המתכון שלך. יצא טעים מאוד אך מעוניינת לשפר את המרקם שיזכיר יותר פיצה ופחות בצק פריך
מה לדעתך יעשה פה קמח לחם (כלומר תוספת גלוטן) האם יעשה את הבצק יותר גמיש?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:36 6.09.2018)

היי אוסנת,
אפשר לנסות להכין עם קמח לחם וגם לרדד את הבצק עבה יותר.
שנה טובה ומתוקה 💕

אוסנת (19:38 6.09.2018)

תודה רבה על תשובתך המיידית. הכנתי. עם תוספת גלוטן (קמח לחם) ויצא מעולה. ממליצה. כל הכבוד לך!!!!
ועוד שאלה קטנה. אם רוצה להכין מראש, האם כדאי לאפות אפיה ראשונית ואת השניה ממש לפני הארוחה או שאפשר להכין הכל ולחמם או שחייבים להכין הכל סמוך לארוחה. שואלת כי הבצק יחסית קשה, ולא רוצה שיהיה קשה יותר בארוחה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:41 6.09.2018)

שמחה שהמרקם השתפר 🙂
כדי לחסוך בזמן עבודה זה רעיון מצוין לאפות אפיה ראשונה ולהקפיא. ההקפאה לא אמורה לפגוע במרקם של הבצק.

אוסנת (08:46 9.09.2018)

תודה ושנה טובה 🙂

אופירה (10:04 19.08.2018)

הי אפרת,
ראשית, מודה לך מתכונים נהדרים שעשיתי לא מעט מהם.
ביום שישי האחרון עשיתי את הפיצה ללא שמרים ותשמעי, טרפו אותה. כמובן שהכפלתי כמויות והיא יצאה מעולה, טעימה ברמות והבצק נפלא.
תודה רבה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:18 19.08.2018)

איזה כיף לשמוע!
תודה אופירה.
שבוע נפלא 🌷

מיכל (21:41 9.08.2018)

היי אפרת,אפשר להכין פיצות קטנות מהמתכון הזה? כלומר לחלק את הבצק להרבה פיצות קטנות? צריך לשנות משהו?
וגם- אם אני מכינה רק עם קמח כוסמין, האם צריך להוסיף נוזלים או גבינה?

תודה רבה!
מיכל

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:22 10.08.2018)

אפשר להכין מיני פיצות. לדעתי משך האפיה יתקצר. אפיה ראשונה עשויה לקחת 7-9 דקות. אפיה שניה עם התוספות – 5-7 דקות.
אם את מכינה מקמח כוסמין יכול להיות שתצטרכי לשים קצת פחות יוגורט אחרת הבצק ייצא דביק. אני ממליצה להוסיף אותו בהדרגה לפי הצורך.

אורית (08:33 1.08.2018)

שמעי יצא מעולה הכנתי לחבר של בני שרגיש לגלוטן ושמרים גם אלה שלא רגישים אהבו. תודה לך

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:35 1.08.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה ויום מקסים

רותם (21:07 17.06.2018)

לא יודעת למה חשבתי שהיה כתוב שמן במתכון… הוספתי שמן נראה מה יצא.
ואגב, למה לאפות על הרשת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:44 18.06.2018)

אפיה על הרשת תורמת לפריכות התחתית.

דנה (23:20 21.05.2018)

יצא מושלםםם!! אין על המתכונים שלך…מנסיון עדיף עם שמנת חמוצה וחצי כפית מלח 🙂
שאלה: ניתן להשתמש בקמח תופח?

מצורפת תמונה של הפיצה…

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:29 22.05.2018)

נראה מעולה! 🙂
וכן, אפשר להשתמש בקמח תופח.

אפרת (15:34 10.05.2018)

שלום. אפשר להכין עם קמח ללא גלוטן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:01 10.05.2018)

היי אפרת,
לא ניסיתי במתכון הזה אבל יש באתר מתכון לפיצה ללא גלוטן עם שמרים.

ליאת (15:23 23.04.2018)

שלום אפרת, אני אוהבת שהבצק יוצא רך ולא קריספי אז עדיף לאפות את זה ישר עם הרוטב או בכל זאת פעמיים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:51 23.04.2018)

היי ליאת,
בגלל שלרוב הגבינה מותכת עוד לפני שהבצק מוכן כדאי לאפות את זה 5 דקות לפחות אפיה ראשונה (במקום 10 דקות) ואז להוסיף רוטב ותוספות ולהמשיך לאפות עד שהגבינה מותכת.

ליאורה (11:26 25.03.2018)

האם אפשר לא להוסיף את היוגורט או משהו כזה..?

ליאורה (11:29 25.03.2018)

ועוד משהו האם אפשר להוסיף במקום חצי כוס חלב סויה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:14 25.03.2018)

היי ליאורה,
בעייתי לוותר על היוגורט מאחר והוא תורם למרקם הבצק ולטעם, במיוחד כשאין שמרים בבצק.
חלב הוא נוזלי מידי ואני לא בטוחה שיעשה את העבודה.

אהובה (20:19 10.03.2018)

האם אפשר עם קמח תופח כשר לפסח?
תודה ושבוע טןב

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:09 10.03.2018)

שבוע טוב אהובה,
לא ניסיתי. אם תחליטי לנסות אשמח לעדכון איך יצא 🙂

ע (17:07 17.12.2017)

יצא מעולה, כדאי לרדד את הבצק דק

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:29 17.12.2017)

תודה על העדכון 🙂

אפרת (12:59 5.12.2017)

יש אפשרות לשים חלב במקום גבינה או שמנת חמוצה או יוגורט?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:57 5.12.2017)

פחות מומלץ. עדיף שזה יהיה משהו במרקם יותר סמיך הדומה לגבינה לבנה.

תהילה (12:45 5.12.2017)

יצא מושלם!!!!!!!!!!

שלומית (14:20 19.11.2017)

צהריים טובים,
אפשר להכין את הפיצה ללא אפייה שנייה?
כלומר ישר עם הרוטב והגבינות והתוספות?
(פעילות עם ילדים)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:59 19.11.2017)

היי שלומית,
אני מניחה שאפשר פשוט זה יוצא יותר קריספי כשאופים את זה אפיה ראשונה בנפרד.

הדר (12:19 1.09.2017)

הכנתי עם קמח מחיטה מלאה
יצא פשוט מעולה!
תודה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:34 1.09.2017)

תודה הדר, שמחה שאהבת 🙂

יוליה (14:06 12.07.2018)

אפשר להשתמש הקמח מלא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:38 12.07.2018)

אפשר. אני ממליצה לשלב חצי כמות מלא וחצי כמות לבן.

הודיה (19:33 19.07.2017)

יצא מעולה על הפעם הראשונה!!!
לא הספקת לצלם…נותר רק הנייר אפיה…

מתכונים ב-10 דקות (20:13 19.07.2017)

שמחה לשמוע!
תודה הודיה 🙂

אגם (09:12 4.04.2017)

אפשר עם קמח כוסמין??

מתכונים ב-10 דקות (09:46 4.04.2017)

אני חושבת שכן.

אפרת (11:51 31.01.2017)

שלום, הכנתי כבר פעמיים. חייבת לציין שיצא מאוד מוזר בפעם הראשונה אך בפעם השנייה הוספתי מעט שמן זית, לתנור, כמובן שהפכתי לצד השני ורק אחרי שגם הצד השני היה מוכן מרחתי רוטב ותוספות. הפעם השנייה יצא סוףףףףףףףףףףף הילדים התעלפו. תודה רבה.

מתכונים ב-10 דקות (12:08 31.01.2017)

שמחה שבסופו של דבר יצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן ויום מקסים

חנית (19:51 3.01.2017)

אליפות!

מתכונים ב-10 דקות (21:10 3.01.2017)

שמחה שאהבת 🙂

אלייה (17:26 2.01.2017)

ערב טוב ! האם שילך מתכון לפיצות אישיות לילדים אך עם שמרים ליום הולדת בגן ?

מתכונים ב-10 דקות (20:33 2.01.2017)

היי אלייה,
יש לי מתכון למאפים מהירים שמכינים עם שמרים וניתן להכין מהם פיצות קטנות.

אפרת (11:24 23.11.2016)

מכל התגובות שקראתי פחדתי שיצא לי יבש ולא טעים
הכנתי אתמול ויצא מושלםםם

תודה ענקית
אני חיה מהאתר שלך…..

מתכונים ב-10 דקות (11:40 23.11.2016)

איזה כיף לשמוע! תודה 🙂

טל (18:32 15.08.2016)

מאוד טעים!!!

מתכונים ב-10 דקות (19:45 15.08.2016)

תודה טל, שמחה שאהבת 🙂

אלה (22:07 7.08.2016)

עשיתי 2 ניסיונות. כשפעלתי לפי ההוראות ,אפיית הבצק פעמיים, יצא לי קרקר. אך כשהכנסתי את הבצק יחד עם התוספות לאפייה אחת, יצא עסיסי וטעים. תודה על המתכון.

מתכונים ב-10 דקות (22:39 7.08.2016)

היי אלה,
יכול להיות שהתנור שלך חזק יחסית או שאת אופה על טורבו. בכל מקרה, שמחה שבסוף יצא טעים 🙂

חנוך אברהם (17:07 2.08.2016)

מה הכמויות לפיצה אחת אישית
?

מתכונים ב-10 דקות (18:33 2.08.2016)

היי,
לפיצה אחת בינונית יש להכין מחצית מהכמויות (כוס קמח, 100 מ”ל שמנת חמוצה/גבינה לבנה, קמצוץ מלח).
אפשר גם להכין את כל הכמות שבמתכון ולהקפיא את הבצק לפני או אחרי אפיה.

מיכלי (18:27 28.07.2016)

שלום אפרת קודם כל רציתי להגיד לך שהמתכונים ובכלל האתר אליפות אבל יש לי שאלה אם אין לי לא יוגורט ולא גבינה ולא שמנת חמוצה מה אני יכולה לעשות תודה רבה

מיכלי (18:33 28.07.2016)

יש לי עוד שאלה קטנה האם לאחר האפיה הראשונה שמים את הפיצה עם התוספות על הרשת בלי נייר אפיה תודה וסליחה ששיגעתי אותך

מתכונים ב-10 דקות (18:49 28.07.2016)

היי מיכלי,
יש לך משהו חלבי שדומה במרקם לגבינה? כמו קוטג’, אולי רוויון?
לאחר אפיה ראשונה שמים את התוספות על הפיצה ללא נייר אפיה.

עדן (14:38 19.07.2016)

אפשר להכין גם עם קוטג׳?

מתכונים ב-10 דקות (14:41 19.07.2016)

היי עדן,
אני מניחה שכן.

יניב (23:51 13.12.2017)

ניסיתי עם קוטג’ והבצק לא יצא מוצלח.

שילת (21:51 5.07.2016)

עשיתי את פיצה עם בת דודה שלי ויצא ארוחת ערב טעימהההה

מתכונים ב-10 דקות (22:08 5.07.2016)

תודה שילת, שמחה שיצא טעים 🙂

אמיר (19:02 3.07.2016)

אפילו ילדים יכולים לעשות את זה!
מתכון מצוין!

מתכונים ב-10 דקות (20:36 3.07.2016)

שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

יעקב (16:26 27.06.2016)

היום אני מכין את הפיצה הזאת

מתכונים ב-10 דקות (16:26 27.06.2016)

מעולה, בהצלחה 🙂

מורן (18:24 5.06.2016)

האם אפשר להשתמש בקמח שמרים של אוסם במקום קמח רגיל?

מתכונים ב-10 דקות (19:58 5.06.2016)

היי מורן,
אני חושבת שכן אבל אם כבר את משתמשת בקמח שמרים אז את יכולה להכין פיתות במחבת או מאפים מהירים ועליהם להכין את הפיצה.

תהל (20:28 31.05.2016)

אם לא שמים על הרשת של התנור ושמים על הנייר אפייה בתבנית מה קורה

מתכונים ב-10 דקות (20:35 31.05.2016)

היי תהל,
אפשר לשים גם על נייר אפיה בתבנית פשוט על רשת התנור הבצק נעשה יותר פריך.

סיגריה קטלנית (20:14 13.05.2016)

הכנו את הפיצה בלי לקרוא את ההוראות אז טיגנו אותה במחבת, שייפנו את התחתית בנייר זכוכית ושוב טיגנו.
אז למי שלא יצא טוב שיעשה ככה יוצא ליגה ליגה ליגה לאומית חברים תיסלם על העיניים 5-5-5

אני (14:11 7.05.2016)

יש לי שאלה : אף הפעם הבצק לא יוצא לי קריספי, הסוד הוא להניח את הבצק שיר על הרשת או נייר אפיה מתחתיו? ללא התבנית ???? תודה על התשובה !

מתכונים ב-10 דקות (18:43 7.05.2016)

היי,
כן. אם רוצים שהבצק ייצא קריספי אז באפיה השניה (עם הרוטב והתוספות) יש להניח אותו ישירות על רשת התנור ואפילו להוריד את הרשת שתהיה יותר קרובה לתחתית.
בהצלחה 🙂

קרן (12:51 28.04.2016)

מכינה את המתכון תמיד ויוצא אליפות.
האם ניתן להחליף את הקמח בקמח מצה ויצא לי טוב?
שיהיה כשר לפסח..

מתכונים ב-10 דקות (13:00 28.04.2016)

היי קרן,
אני בספק אם זה ייצא מוצלח עם קמח מצה..
חג שמח 🙂

שרוני יצחק (13:35 12.04.2016)

היי אם אין לי רשת אז מה עושים??

מתכונים ב-10 דקות (13:39 12.04.2016)

היי,
כשמניחים את הבצק על רשת התנור הוא נהיה יותר קריספי אבל אם אין רשת אפשר להניח את הפיצה בתבנית.
המשך יום מקסים 🙂

קארינה (14:23 2.04.2016)

מה עדיף שמנת חמוצה,גבינה לבנה, או יוגורט?

מתכונים ב-10 דקות (16:37 2.04.2016)

שמנת חמוצה אם יש לך. אם לא, אפשר להכין גם עם יוגורט או גבינה לבנה.

דבורי (15:38 3.03.2016)

הפיצה מתאימה לאדם רגיש לשמרים?
יש לי חברה רגישה ובא לי להכין לה…
זה יוצא בטעם של פיצה רגילה?

מתכונים ב-10 דקות (16:03 3.03.2016)

היי דבורי,
אם החברה רגישה לשמרים זה פתרון מעולה בשבילה 🙂
פיצה רגילה עשויה מבצק שמרים אבל זה יוצא דומה וטעים.

דבורי (16:30 3.03.2016)

תודה רבה!!!
אני יכולה להעביר לה את המתכון, או שזה כל הזכויות שמורות?

מתכונים ב-10 דקות (16:54 3.03.2016)

כן את יכולה להעביר לה בשמחה (שימוש אישי לא נחשב הפרת זכויות 🙂 ).

אלמוג (11:26 25.02.2016)

היי
אני חייבת להגיד שהמתכונים הם פשוט אליפות בינתיים ניסיתי 3 מתכונים.

מתכונים ב-10 דקות (11:28 25.02.2016)

תודה אלמוג, שמחה לשמוע 🙂
יום מקסים

שרון (11:44 10.02.2016)

השתמשתי בכוס אחת של קמח רגיל והשניה קמח תופח ובמיכל שלם של גבינה לבנה.
יצא מעולה!!
מתכון מנצח הילדים והבעל ליקקו את האצבעות.

מתכונים ב-10 דקות (11:52 10.02.2016)

מעולה! אני שמחה שכולם נהנו 🙂
תודה על העדכון והמשך יום נפלא

נתלי (16:18 27.01.2016)

היי ,
באיזה כוס להשתמש? הרגילה עם הידית ?

מתכונים ב-10 דקות (16:22 27.01.2016)

כן. כוס זכוכית סטנדרטית עם הידית.
אם במקרה הבצק יוצא רטוב או דביק מידי יש להוסיף עוד קמח. אם הבצק יוצא יבש או פירורי יש להוסיף עוד גבינה/יוגורט.
בהצלחה!

נתלי (16:44 27.01.2016)

מעולה,
יש דרך לעשות את הפיצה עבה קצת ? אבל שניסית אותו ? שאדע שזה יוצא טוב ..

מתכונים ב-10 דקות (16:53 27.01.2016)

עדיף לרדד לא עבה מידי כדי שהבצק יאפה כמו שצריך מבפנים. ממליצה לרדד בעובי של עד חצי ס”מ. במהלך האפיה הבצק מעט תופח.

גילה (19:46 14.01.2016)

ניסיתי להכין 2 פיצות אחת אחריי השנייה,
התאכזבתי לגלות כמה הבצק יבש.
הלכתי לפי המתכון ואף בפיצה השנייה ניסיתי ללחך אותה כמה שאפשר
אך יוצא יבש מאין כמותו.

מתכונים ב-10 דקות (19:51 14.01.2016)

היי גילה,
כנראה שהשתמשת בכוס גדולה יחסית למדידת הקמח ולכן היחס בין הגבינה לקמח השתנה. הפתרון הוא מאוד פשוט- להוסיף לבצק עוד גבינה/שמנת חמוצה/יוגורט עד שיתקבל בצק נוח לעבודה ולא יבש.

דינה מימון (17:52 28.10.2015)

באיזה יוגורט להשתמש?

מתכונים ב-10 דקות (17:59 28.10.2015)

היי דינה,
יוגורט לבן רגיל (לא ממותק ולא בטעמים).

אילנית (17:49 27.10.2015)

אתר מקסים:) תודה על כל המתכונים הנהדרים:)
תודה מראש על המענה: מה אני עושה אם אין לי רוטב מוכן לפיצה?…

מתכונים ב-10 דקות (18:37 27.10.2015)

תודה אילנית 🙂
את יכולה להכין רוטב. מצורף לינק למתכון – רוטב פיצה.
אם יישאר לך רוטב את יכולה להקפיא בתוך קופסה סגורה ולהפשיר פעם הבאה כשתרצי להשתמש.

נטע (19:15 2.10.2015)

היי , האם ניתן לשים קמח מלא במקום לבן ולהוסיף כפית אבקת אפייה? קראתי פה כאלה שעשו עם קמח מלא ויצא דווקא בסדר וטעים. פשוט אני מעדיפה קמח מלא והאבקת אפייה כי אני בכל זאת לא רוצה שהפיצה תצא דקה אלא טיפה עם נפח . אז כדאי?

מתכונים ב-10 דקות (19:19 2.10.2015)

כן נטע, אני אישית לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר ואין בעיה להוסיף גם אבקת אפיה.
אשמח אם תעדכני איך יצא 😉

נטע (19:21 2.10.2015)

תודה רבה על תשובה מהירה! וכמובן שאעדכן! 🙂

אייל (15:36 27.09.2015)

יש לי טוסטר אובן עם טורבו.
האם אפשר לעשות את הפיצה כמו בתנור או שצריך להשתמש בתוכנית אחרת ,למשל טורבו?

מתכונים ב-10 דקות (16:04 27.09.2015)

היי אייל,
כשמכינים בתנור שמים את זה על התוכנית הרגילה (למעלה ולמטה). אם אתה רוצה להכין בטוסטר אובן עדיף שתשים את זה בתוכנית הרגילה (לא טורבו).
חג שמח 🙂

ליסה (21:18 26.09.2015)

שלום, על איזה מצב התנור צריך להיות? ואיך שמים את הגבינה הצהובה, פשוט לוקחים פרוסה ושמים על הפיצה? ואחרי ששמים את הרוטב התוספות והגבינה ואז מכניסים על רשת התנור למה הכוונה, פשוט לשים את הפיצה עצמה על רשת התנור ללא תבנית? אני מצטערת על השאלות אני פשוט מתחילה ולא כל כך מבינה בזה עדיין…

מתכונים ב-10 דקות (21:24 26.09.2015)

היי ליסה,
התנור צריך להיות מופעל בתוכנית הרגילה (למעלה ולמטה). אם יש לך גבינה צהובה מגורדת- פשוט תפזרי מעל הרוטב. אם יש לך גבינה פרוסה – תניחי פרוסות מעל הרוטב.
האפיה הראשונה היא בתבנית, על נייר אפיה.
האפיה השניה – לאחר ששמת רוטב, גבינה ותוספות היא על רשת התנור, ללא התבנית.
בהצלחה 😉
וחג שמח!

ליסה (21:26 26.09.2015)

תודה רבה !!! 🙂 אני משתמשת רק במתכונים מהאתר שלך ואף פעם לא מתאכזבת 😉

מתכונים ב-10 דקות (21:28 26.09.2015)

איזה כיף לשמוע 🙂

נטע (21:12 26.09.2015)

שלום, האם ניתן להחליף את הקמח בקמח מלא?

מתכונים ב-10 דקות (21:17 26.09.2015)

היי נטע,
לדעתי כדאי להמיר רק מחצית מהכמות בתור התחלה כדי שהבצק לא ייצא דחוס מידי.
חג שמח 🙂

נטע (21:20 26.09.2015)

תודה רבה על התשובה המהירה! ואם אני שמה רק כוס אחת קמח מלא אז הכוס השנייה אפשר קמח תופח? כדי שהפיצה לא תצא דקה מדי ,או שהיא גם עם קמח רגיל תצא מעט תפוחה? חג שמח 🙂

מתכונים ב-10 דקות (21:27 26.09.2015)

במתכון הזה אין צורך להשתמש בקמח תופח או אבקת אפיה מאחר והערבוב של הקמח עם היוגורט/גבינה לבנה וכו’ הוא זה שיוצר נפח לבצק.
את יכולה לשים קמח רגיל. אם את אוהבת את הפיצה תפוחה- תשתמשי בקמח תופח.
בהצלחה 😉

מהר מהר (19:57 24.08.2015)

הבצק לא נהיה למרות שעקבתי אחר כל ההוראות…למה?

מתכונים ב-10 דקות (20:17 24.08.2015)

באיזה גודל כוס השתמשת למדידת הקמח? אם הבצק יצא דביק מידי צריך להוסיף עוד קמח. אם התערובת עדיין יבשה או פירורית יש להוסיף עוד שמנת חמוצה /גבינה לבנה/ יוגורט עד שמתקבל בצק נוח לעבודה.

מאיה (14:36 8.08.2015)

כמה פיצות ניתן להכין מהכמות של המתכון ?

תודה
מאיה

מתכונים ב-10 דקות (15:42 8.08.2015)

היי מאיה,
הכמות מספיקה לפיצה אחת בערך בקוטר 30 ס”מ.

מתכונים ב-10 דקות (15:40 27.07.2015)

היי,
תוריד את הפיצה לרשת התחתונה ביותר של התנור ותמשיך לאפות את הפיצה על 180 מעלות (אם התנור שלך חזק אז 170 מעלות). מקווה שזה יעזור 🙂
תעדכן אותי..

סו-שף (15:28 27.07.2015)

היי אפרת.
לאחרונה עשיתי המון פיצות עם הבצק של ה-2 כוסות קמח, רבע מים פושרים וקרים, שמרים, מלח, שמן, לא זוכר את שם המתכון.

אך נגמרו לי השמרים ועשיתי עם הבצק הזה, אך יש בעיה.. הפיצה עצמה, הטירס, הגבינה והרסק מוכנים לדעתי אך הבצק נראה עדיין כמו בצק חי.

עשיתי טעות ושמתי את הבצק עם הרטבים והכל ישר לתנור, ולא בנפרד.
מה לעשות?

זה כבר 15 דקות בתנור בערך.

אורנה (12:21 13.07.2015)

אז ככה- קודם כל הפיצה יצאה ממש טעימה!
שמתי 300 גרם גבינה במקום 200, אולי בגלל שחצי כמות היתה עם קמח מלא..
והבצק לא נאפה מספיק מבפנים ובקצוות כן למרות שהוא היה דק ..
אבל כמו שאמרתי זה לא פגע בטעם ויצא מעולה!
מה בכל זאת הסיבה לזה לדעתך? התנור היה כל הזמן על 200 מעלות בלי לכבות.
תודה!

מתכונים ב-10 דקות (12:42 13.07.2015)

היי אורנה,
קודם כל אני שמחה שלמרות הכל זה יצא טעים 😉
לגבי כמות הגבינה, זה הגיוני כי הקמח המלא זקוק ליותר נוזלים.
אם הבצק לא נאפה מספיק מבפנים יכול להיות שלקמח המלא לוקח יותר זמן להאפות.
לדעתי פעם הבאה כדאי לאפות יותר זמן באפיה הראשונה ולהוריד את המעלות ל190. באפיה השניה אפשר כבר להעלות את הטמפ’ ל200.
מקווה שפעם הבאה זה יאפה כמו שצריך 🙂
יום נפלא!

אורנה (13:26 12.07.2015)

היי
האם יש עדיפות לשמנת חמוצה/ גבינה או יוגורט מבחינת מרקם וטעם?
בהתחשב בעובדה שכנראה אחליף חלק מהקמח בקמח קוסמין מלא
תודה

מתכונים ב-10 דקות (14:20 12.07.2015)

היי אורנה,
ההבדל הוא לא משמעותי לכן תשתמשי במה שיש לך.
שבוע נפלא 🙂

אפי (21:56 8.07.2015)

הי, מה שלומך? את לא מבינה מה הכנתי מהבצק הטעים הזה, הכנתי מעין חצ’פורי, הכנתי עיגולים של בצק ומילאתי בגבינה צהובה ומלוחה, סגרתי לכדור ורידדתי את כדור הבצק כשהגבינות בפנים ואח”כ טיגנתי על מחבת, יצא מדהים! תודה.

מתכונים ב-10 דקות (22:48 8.07.2015)

היי אפי,
רעיונות מעולים! אהבתי 😉
תודה שחזרת לשתף:)

צילה (19:59 25.06.2015)

שלום.האם יש לך מתכון לפיצה שההכנה תהיה מהירה אך פרוה?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (21:47 25.06.2015)

היי צילה,
אם את רוצה מתכון לבצק פיצה מהיר פרווה, יש 2 מתכונים שאת יכולה להכין:
מיני מאפים מהירים
פיתות במחבת
בשניהם את יכולה לשים איזה תוספות שאת רוצה.

צילה (10:57 26.06.2015)

תודה רבה.אנסה מיני מאפים מהירים
שבת שלום

מימי (17:16 16.06.2015)

קודם כל אחלה אתר! המון תודה!! כמה פשוט – ככה טעים! הכנתי את הפיצה מקמח מלא. יצא כלכך משובח!! תודה ענקית!

מתכונים ב-10 דקות (17:19 16.06.2015)

תודה רבה מימי! כיף גדול לשמוע 🙂

מאי (16:01 9.06.2015)

תודה רבה על ההתייחסות!

מאי (14:11 9.06.2015)

אז מה התחליף אם לא אוכלים גבינות?

מתכונים ב-10 דקות (15:53 9.06.2015)

היי מאי,
אפשרות אחת היא להכין את המתכון המצורף – פיצה מקמח מלא אבל אז הפיצה יוצאת דקה ופריכה (ניתן להכין עם קמח לבן ולהוסיף את המים בהדרגה עד שמתקבל בצק נוח לעבודה).
אפשרות נוספת ויותר מומלצת לדעתי היא להכין את המתכון של הפיתות במחבת ולאחר שהן מוכנות, לשים עליהן רוטב פיצה, גבנ”צ ותוספות ולהכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות משך כ-10 דקות. מניסיון יוצא מעולה 😉

מאי (22:39 8.06.2015)

אפשר להשתמש במים במקום יוגורט או מוצר גבינה אחר?

מתכונים ב-10 דקות (22:49 8.06.2015)

היי מאי,
לא מומלץ במקרה הזה מאחר והגבינה או היוגורט תורמים רבות למרקם הבצק ולטעם.

pninit (19:30 24.05.2015)

הבצק נאפה 8 דקות על 200 מעלות.( הורדתי 2 דקות מאחר והתנור שלי חזק) לאחר מכן הוצאתי החוצה. (חוררתי את כיסי האויר). כשהתנור היה קר החזרתי אותו לתנור כפי שהוא. רק לאחר כמה שעות שהייה בתנור הוספתי את הטופינג, חממתי תנור ל 200 מעלות ואפיתי בהתאם להוראות.

כנראה שעלי להוריד את הטמפרטורה ל 180 כפי שכתבת. כמו כן עלי לציין לרידדתי עפ גודל נייר האפייה. שזה דק מאד.

מתכונים ב-10 דקות (20:42 24.05.2015)

תנסי באמת פעם הבאה לאפות ב-180 מעלות ולרדד מעט עבה יותר. מקווה שזה יפתור את הבעיה 🙂

פנינה (06:07 24.05.2015)

הי, אפיתי את הבצק כ8 דקות מראש מאחר והתנור שלי מתחמם מהר . כפי שציינתי היו מלא בועות גדולות שהצטרכתי לשטח בעזרת מזלג. לאחר מכן הוספתי את הרוטב הגבינה וכל השאר והדלקתי את התנור לרבע שעה נוספת. הבצק לא היה כל כך אפוי ובצדדים הוא היה שחום. אני מאד דייקתי אותו. (ריססתי אותו לגודל נייר האפייה). ברצוני לדעת מה הטעות שלי.? ושוב המון תודה

מתכונים ב-10 דקות (10:06 24.05.2015)

היי פנינה,
הוספת במקרה איזשהו חומר התפחה לבצק? אבקת אפיה, קמח תופח או שמרים?
כיסי אוויר נוצרים בבצק כתוצאה ממכת חום חזקה שהבצק מקבל. זה יכול לקרות בעיקר בתנורים חזקים. פעם הבאה תחממי את התנור ל190 מעלות ואם תראי במהלך האפיה שהבצק שוב מתחיל להתנפח תנמיכי ל180 מעלות.
אחרי האפיה הראשונה הבצק לא אמור להיות אפוי לגמרי אבל לאחר האפיה השניה הוא אמור להיות אפוי ומעט פריך.
האם כיבית את התנור לאחר האפיה הראשונה? חשוב שהתנור יישאר דולק ויהיה חם לפני שמכניסים את הבצק לאפיה שניה אחרת הוא לא נאפה כמו שצריך.

שירן (14:54 23.05.2015)

הכוונה ללבן-גיל

מתכונים ב-10 דקות (15:23 23.05.2015)

כן שירן, אפשר.

שירן (14:52 23.05.2015)

האם אפשר להכין עם לבן

פנינה (10:04 23.05.2015)

אפיתי כרגע את הבצק עם קמח רגיל וגבינה והיו בועות די גדולות. מעין כיסי אויר נפוחים שהייתי צריכה לחורר עם מזלג. האם כך זה צריך להיות? מה לא בסדר?

מתכונים ב-10 דקות (10:33 23.05.2015)

היי פנינה,
לפעמים זה קורה בגלל מכת החום שהבצק מקבל. לאחר שמוציאים מהתנור הבועות האלה אמורות לרדת לבד.
איך יצא בסוף?

פנינה (09:03 23.05.2015)

תודה רבה על התגובה המהירה! עזרה לי מאד! חג שמח!

pninit (16:23 22.05.2015)

הי, האם ניתן להכין את הבצק יום קודם ?
האם יש צורך לשמן את נייר האפייה?

מתכונים ב-10 דקות (16:30 22.05.2015)

כן אפשר רק יש לעטוף אותו בניילון נצמד ולשמור במקרר.
אין צורך לשמן את נייר האפיה.
שבת שלום וחג שמח 🙂

אפרת (19:33 20.05.2015)

הי, הכנתי מקודם את הפיצה ויצא פשוט מעולה! הבצק לקח לי בדיוק 5 דק עבודה, האמת שנתקלתי כבר מזמן באתר ואפילו אני רשומה לניוזלטר אבל אף פעם לא יצא לי להכין ונראה לי שהפיצה עשתה את ה “סיפתח”… תודה רבה וחג שמח!

מתכונים ב-10 דקות (20:10 20.05.2015)

היי אפרת,
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה על השיתוף וחג שמח!

pninit (23:21 18.05.2015)

נראה לי אחלה מתכון.
שאלתי: לאיזה גודל לרדד את הבצק . או לאיזה עובי?

תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (23:34 18.05.2015)

היי,
לרדד דק לעובי של כ-3 מ”מ.
לילה טוב 🙂

____ (12:51 8.05.2015)

האם אפשר להשתמש בקמח תופח במקום רגיל?

מתכונים ב-10 דקות (12:56 8.05.2015)

כן אפשר.
שבת שלום 🙂

צליל (21:05 4.05.2015)

יש לירק קמח תופח… אני אצליח לדקק אותה?

מתכונים ב-10 דקות (21:15 4.05.2015)

הי צליל,
לא ניסיתי להכין עם קמח תופח כך שאני לא יודעת עד איזה עובי הבצק יתפח. בכל אופן כדאי לרדד את הבצק דק.

אני (21:53 3.05.2015)

הכנתי עכשיו ויצא ממש טעים!!!! 🙂 מומלץ!

מתכונים ב-10 דקות (21:56 3.05.2015)

מעולה! שמחה לשמוע 🙂

אוק (16:54 28.04.2015)

היי אפשר עם קמח תופח?

מתכונים ב-10 דקות (16:58 28.04.2015)

היי,
אפשר. בצק הפיצה פשוט יתפח מעט יותר.

קרן (09:31 12.04.2015)

הכנתי אותה מקמח מלא וקמח שיפון בתוספת אבקת אפייה ומים..
הבצק קצת היה בעייתי לעבודה אז “מרחתי” אותו על נייר האפייה אבל הטעם! פשוט פצצה!
רעיון מצויין למי שרוצה להכין פיצה שאינה משמינה!
תודה על האתר והמתכונים הגאוניים פה!

מתכונים ב-10 דקות (11:25 12.04.2015)

היי קרן,
נשמע מעולה!
תודה על העדכון ושבוע טוב 🙂

ענבר (21:43 11.04.2015)

כמה כוסות של קמח בכוס חד פעמי לשתיה קרה צריך?

מתכונים ב-10 דקות (21:57 11.04.2015)

היי ענבר,
3 כוסות.
שבוע טוב 🙂

אוקסנה (07:34 5.03.2015)

היי
רציתי לשאול אפשר להוסיף חלב במקום שמנת והיוגורט?

מתכונים ב-10 דקות (07:55 5.03.2015)

היי אוקסנה,
לדעתי לא מומלץ מאחר ולהבדיל משמנת החמוצה/ יוגורט/ גבינה הלבנה, המרקם של חלב נוזלי מידי ולכן לא ייתן את הנפח והאווריריות לבצק.

אוקסנה (20:40 5.03.2015)

הבנתי 😉 תודה רבה היום ננסה.

הדס (09:41 30.01.2015)

אחרי ניסיונות רבים לחפש את המתכון המושלם- זה ללא ספק עולה על כולם.
פשוט ופשוט מעולה.כמו באיטליה.

מתכונים ב-10 דקות (13:04 30.01.2015)

איזה כיף לשמוע!
תודה הדס 🙂

אור (17:44 25.01.2015)

האם אפשר לשים יוגורט 1.5%?
וכמה אחוז לגבינה צריך להיות?

מתכונים ב-10 דקות (18:04 25.01.2015)

כן, לא אמורה להיות בעיה להשתמש ביוגורט 1.5%.
הגבינה יכולה להיות מ3% ומעלה.
יש לשים לב שזה יוגורט או גבינה לבנה או שמנת חמוצה.

גנית (22:23 17.01.2015)

הבצק יוצא תפל מדי

בתאל (14:49 12.01.2015)

היי!!
תודה על המתכון באמת פיצה מצויינת..
יש לי שאלה לדתיים שביננו..
את יודעת אם הפיצה המוציא או מזונות??

איילת (15:33 10.01.2015)

וואוו!!
כמה פשוט וגאוני!
יצא טעים מאוד, מאמצת את המתכון!

מתכונים ב-10 דקות (17:51 10.01.2015)

תודה איילת, שמחה שאהבת 🙂

מעיין (14:52 3.01.2015)

היי…
רציתי לדעת אם אפשר במקום שמנת חמוצה שמנת רגילה?
אם אני אשים שמנת רגילה במקום שמנת חמוצה מה ישתנה?( הטעם,המראה?)

מתכונים ב-10 דקות (19:01 3.01.2015)

היי,
המרקם של השמנת הרגילה נוזלי יותר והטעם מתוק יותר כך שלדעתי זה לא כל כך מתאים במקרה הזה.
שבוע טוב 🙂

מאיה (18:58 15.12.2014)

ואוו! פשוט התחשק לי פיצה ולא היה לי כוח לחכות שהבצק יתפח, מצאתי את המתכון הזה וזה היה פתרון מושלם! פיצה ממש טעימה, תודה רבה!!

מתכונים ב-10 דקות (19:10 15.12.2014)

איזה כיף לשמוע! תודה מאיה 🙂

חן (12:31 15.12.2014)

אנימערבבת את כל החומרין לבצק בתוך מיקסר או שאני יכולה ללוש בידיים?

מתכונים ב-10 דקות (12:34 15.12.2014)

היי חן,
אין צורך במיקסר. מומלץ להתחיל לערבב עם כף ולאחר מכן לעבור ללישה בידיים.
יום נפלא 🙂

ריקי (08:58 19.11.2014)

סליחה על השגיעת כתיב- טעים!!!

מתכונים ב-10 דקות (10:42 19.11.2014)

תודה ריקי! שמחה לשמוע 🙂

ריקי (08:57 19.11.2014)

הכנתי אתמול לילדים את הפיצה. מתכון ממש מוצלח ותעים ויותר מזה קל ומהיר להכנה.
מומלץ!! תודה רבה.

ענבל (11:51 15.11.2014)

כמה זה 200 מיל חצי כוס כוס שלמה?

מתכונים ב-10 דקות (15:41 15.11.2014)

היי ענבל,
זה בערך כוס מלאה (עדיף להסתכל על המיכל/קופסה ולראות כמה רשום).

אנה (20:17 4.11.2014)

מתכון מעולה וממש קל להכנה!!
הבעיה היא שהבצק באמצע יצא לא מוכן.. מה עושים? ):

מתכונים ב-10 דקות (21:04 4.11.2014)

היי אנה,
אולי הבצק היה עבה מידי?
אפית את הבצק לפני 10 דקות על חום גבוה?

עידו (20:18 27.10.2014)

שלום קוראים לי עידו אני בן 12 היום כשחזרתי מן הבית ספר התחשק לי פיצה חיפשתי באינטרנט ומצאתי את האתר הזה הכנתי ופשוט נהנתי מהטעם הנפלא
אין לי מילים!!!

מתכונים ב-10 דקות (20:20 27.10.2014)

איזה כיף לשמוע עידו!
כל הכבוד לך ואני מקווה שזה עשה לך חשק לנסות עוד מתכונים 😉

בדוי (16:09 28.03.2015)

כמה אבקת אפייה להוסיף במידה וארצה?

מתכונים ב-10 דקות (17:06 28.03.2015)

היי, אין צורך להוסיף אבקת אפיה אבל אם בכל זאת את/ה רוצה אז כפית אחת.

שני (23:27 25.10.2014)

היי! יצא מעולה!!!! וחוסל מהר:-)
האם ניתן להכין עם קמח מלא?

מתכונים ב-10 דקות (09:45 26.10.2014)

היי שני, שמחה לשמוע 🙂
לא ניסיתי להכין עם קמח מלא אבל הייתי ממליצה לשלב רק חצי מהכמות קמח מלא וחצי קמח לבן מאחר והקמח המלא לבדו הוא דחוס וכבד מידי, במיוחד במאפים.
שבוע נפלא!

רומי (11:39 21.10.2014)

אתמול בערב היה אצל הבן שלי חבר התחשק להם פיצה! אני ההיתי בלחץ לצאת מהבית לאירוע ובחישוב הזמן שלי הבנתי שאין זמן להזמין פיצה החלטתי לקחת את היוזמה לידיים והכנתי מהאתר את הפיצה לילדים ללא שמרים! הבן שלי וחבר שלו כל כך התלהבו ״זה יצא מעולה אמא״ אמר הבן שלי הנרגש שסוף סוף אמא שלו גרמה לו להיות גאה בה על אוכל טעים שהכנתי תודה תודה על המתכון הנהדר ממליצה בחום ובכלל על האתר הנפלא הזה שרק נחשפתי אליו אתמול! איפה ההיתי כל השנים האלה?

מתכונים ב-10 דקות (14:31 21.10.2014)

תודה רומי, איזה כיף לקבל תגובות כאלה!!
ברוכה הבאה לאתר ואני מקווה שתכיני עוד הרבה מתכונים קלים וטעימים 😉

דנה (19:01 12.10.2014)

שלום 🙂
רציתי לדעת אם אפשר להוסיף קצת שמרים או אבקת אפיה, ואם כן-אז כמה?

מתכונים ב-10 דקות (19:06 12.10.2014)

היי דנה,
אפשר להוסיף כפית אבקת אפיה אבל לא חובה.

דנה (19:07 12.10.2014)

תודה, זה ישביח את הבצק? יעשה אותו קצת יותר אוורירי?

מתכונים ב-10 דקות (19:11 12.10.2014)

אם את מעדיפה את הבצק דק וקריספי עדיף להכין בלי אבקת אפיה אבל אם את מעדיפה את הבצק שיהיה יותר עבה ותופח אז מומלץ שתוסיפי אבקת אפיה.

דנה (19:21 12.10.2014)

ממש תודה 🙂

מוריה (13:10 4.08.2014)

מעולה!!!!!
עשיתי אותה עוד ועוד ועוד
אפשר לגוון בתוספות
המלצה שלי בזיליקום ופטריות טריות

מתכונים ב-10 דקות (13:17 4.08.2014)

הי מוריה, שמחה שאהבת ותודה על ההמלצה 😉

מעיין (18:55 1.08.2014)

המממממ מגרה מאודדד

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.