שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 10-15 דקות

סוג: חלבי

מצרכים:

לבצק:

2 כוסות קמח לבן רגיל

200 מ”ל שמנת חמוצה/ גבינה לבנה / יוגורט

1/4 כפית מלח

על הפיצה:

רוטב פיצה מוכן

גבינה צהובה/ מוצרלה

תוספות לפי הטעם: זיתים, גבינה בולגרית, פטריות, עגבניות שרי וכדו’. ראו- תוספות לפיצה.




אופן הכנה:

מחממים תנור ל200 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.

מערבבים את חומרי הבצק עד לקבלת בצק נוח לעבודה. מפזרים מעט קמח על משטח עבודה ומרדדים את הבצק בעזרת מערוך. מניחים בזהירות על נייר אפיה. אופים במשך 10 דקות ומוצאים מהתנור (משאירים את התנור דולק). מורחים רוטב פיצה, גבינה צהובה ותוספות לפי הטעם ומניחים על רשת התנור. אופים במשך 10-15 דקות עד להזהבה.

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

*הערה: במידה והבצק דביק מידי יש להוסיף עוד מעט קמח ובמידה והבצק יבש ופירורי מידי יש להוסיף מעט מים.

פיצה ללא שמרים

מתכון לפיצה ללא שמרים, פיצה מהירה, פיצה מקמח תופח, פיצה ללא התפחה

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
פתיתים עם חזה עוף וגזרפתיתים עם חזה עוף וגזר
לביבות תרד לביבות תרד
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
נורית (06:04 22.06.2024)

היי אפרת, אני מאד אוהבת את המתכונים שלך, תודה רבה
השאלה שלי: האם אפשר את הפיצה הזאת לעשות במחבת במקום בתנור? ואם כן האם לכסות את המחבת או לא?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:27 23.06.2024)

לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר.
כמו במתכון הזה- פיצה במחבת.

avatar
שפט (20:14 11.05.2024)

שלום אפרת
עשיתי את המתכון עם הרוטב שלך ויצאה פיצה טובה מאד במרקם, אבל הטעם שלה עדיין לא מגיע לטעם העז של הפיצריות אלא קצת יותר תפל ביתי כזה
יכול להיות שצריך להוסיף עוד מלח גם לבצק וגם לרוטב? (עשיתי בדיוק לפי הכמויות שרשמת)
ושאלה נוספת ברשותך
האם אפשרי לחתוך את הפיצה למשולשים לפני האפיה? כי אחרי האפיה זה קצת בעייתי עם סכין לחתוך מכיוון שהבצק לא ממש רך

פיצה ללא שמרים
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:17 11.05.2024)

היי, שבוע טוב
בגלל שהפיצה היא ללא שמרים היא יוצאת במרקם וטעם קצת שונה.
המליחות זה עניין של טעם. להבא אפשר להוסיף יותר מלח.
לא בטוחה אם יהיה נוח לחתוך למשולשים לפני האפיה אבל אפשר פשוט להכין פיצות קטנות/אישיות.

avatar
שפט (21:26 11.05.2024)

תודה רבה
הכוונה שלי היתה שאין פגיעה בפיצה אם חותכים אותה לפני האפיה, נכון?
אני מודע למרקם ולטעם של בצק בלי שמרים מאחר ויש לי אי סבילות לשמרים ולכן אני נהנה מאד מהמתכונים הרלוונטיים שלך
תבורכי:)

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:14 12.05.2024)

אין בעיה לחתוך לפני האפיה:)

avatar
שפט (22:20 12.05.2024)

עשיתי שוב והפעם השתמשתי בבצק במקום ביוגורט – ב’חלב’ סויה, ב 10 דקות הראשונות שהכנסתי לתנור זה החל לתפוח כמו פיתה
מדוע? והאם אפשר כך לעשות פיתות ללא שמרים? אשמח מאד למתכון שכזה

פיצה ללא שמרים
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:47 13.05.2024)

חלב סויה או חלב רגיל פחות מומלץ.
צריך מרכיב שהוא במרקם של יוגורט כמו לבן, גבינה לבנה, אשל וכו’.

avatar
שפט (00:11 9.05.2024)

שלום אפרת
לא ברור העניין של כוסות הקמח והמדידות באופן כללי
כי בלחם ללא שמרים למשל את כותבת 2 כוסות = 280 גרם – כלומר הכוונה ל 2 כוסות חד פעמיות על כמות של 200 מ”ל יוגורט, ופה את כותבת על אותה כמות של יוגורט (200 מ”ל) 2 כוסות ולא מציינת איזה כוסות, האם גם כן חד פעמיות 280 גרם או שמא הכוונה כאן לכוסות זכוכית 240 מ”ל כלומר 480 מ”ל בסה”כ?…

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:02 9.05.2024)

בכל המתכונים יש להשתמש בכוס בנפח 240 מ”ל.
לא מדובר בכוס חד פעמית אלא בכוס זכוכית בנפח 240 מ”ל.
אפשר להתעלם מהגרמים (משקל) אם משתמשים בכוס הנכונה. גרמים זה למי שיש לו משקל.

avatar
שפט (09:07 9.05.2024)

אם כך במתכון הלחם ללא שמרים שבו את כותבת 2 כוסות – 280 גרם למה הכוונה? הרי כוס אחת זה 240, את גם מציינת שבקילו קמח יש 7 כוסות אבל במדידה שעשיתי יש רק 5+ כוסות (זכוכית של 240 מ”ל) ורק בכוסות חד פעמיות של 140 יש 7 אולי…

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:42 9.05.2024)

כוס קמח היא 240 מ”ל (הנפח לא משתנה)= 140 גרם (המשקל משתנה).
יש נפח ויש משקל.
או שמשתמשים בכוס בנפח 240 מ”ל או ששוקלים עם משקל.
אין להשתמש בכוס חד פעמית.

avatar
ברכה לוי (00:35 8.08.2023)

לא נעים לי אבל די התאכזבתי. בד”כ אני לא מכינה מתכונים בפעם הראשונה ביום שישי או כשאורחים מגיעים, אבל על המתכונים שלך אני סומכת… אבל עכשיו די התאכזבתי והאמת התביישתי מהאורחים (יצא לא טעים ומרקם נורא מעצבן בפה. וגם המראה לא מושך את העין). אבל לא נורא, זה קורה במשפחות הכי טובות…… אני עדין מעריצה נלהבת של האתר המדהים הזה…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:16 8.08.2023)

היי
מצטערת לשמוע שיצא פחות מוצלח(:
האם השתמשת בכוס מדידה בנפח 240 מל ודייקת בכמויות?
נמנעת מהתעסקות יתר עם הבצק לאחר שהוא נעשה נוח לעבודה?
בנוסף חשוב לזכור שזה בצק ללא שמרים ולכן המראה והטעם שלו מעט שונים.

avatar
ברכה לוי (10:09 8.08.2023)

דייקתי בכמויות, בהתחלה הבצר יצא יבש מאוד אז הוספתי כמה כפות חלב ואז יצא דביק… אז הוספתי מעט קמח והיה בסדר. אולי בגלל זה? אולי אני אנסה שוב לעשות את הבצק בהזדמנות והראה איך זה יוצא… תודה על התגובה!!

avatar
מירי (21:59 27.07.2023)

מכינה מלא, כמובן מכפילה כמויות
תמיד יוצא מושלם ולא נשאר פירור..
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:33 28.07.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
RACHEL (18:27 29.05.2023)

הי אפרת!!
הכנתי את הפיצה ללא שמרים
ויצא לי טעיםםםםם!!!!!
ואגב תודה רבה על כל
המתכונים הטעימים שבאתר!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:14 29.05.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף ולפרגן❤️

avatar
רחלי (17:58 18.04.2023)

האם חסר שמן או חלב או מים??
הבצק יבש מאווד ופירורי

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:31 18.04.2023)

היי,
האם השתמשת בכוס מדידה בנפח 240 מ”ל?
אם הבצק פירורי ולא מתגבש אפשר להוסיף עוד קצת גבינה/יוגורט/חלב לפי הצורך.

avatar
שרה (14:49 25.12.2022)

תודה רבה על האתר,
אין לי כוס מדידה בבית יש לי כוסות לשתיה קרה ולשתיה חמה. האם הכוסות האלו גם טובות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:43 25.12.2022)

היי,
שמחה שאת נהנית מהאתר(:
אפשר להשתמש בכוס חד”פ לשתייה חמה.

avatar
שרה (09:00 26.12.2022)

תודה רבה על התשובה המהירה….
יש לי טוסטר אובן(לא תנור) האם יש לשנות במעלות או משהו?
יום טוב ומוצלח!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:53 26.12.2022)

אין צורך לשנות את החום. מה שכן לפעמים בטוסטר אובן יש צורך בעוד כמה דקות אפייה.

avatar
שרה (08:51 6.09.2022)

היי אפרת,
מנסה פעם ראשונה, לא ממש נאפתה לי. פריך מבחוץ אבל לא ממש אפוי מבפנים והוספתי לה עוד 10 דקות אפיה בערך. לאיזה עובי צריך לרדד? רידדתי ל0.5 ס”מ. תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:39 6.09.2022)

היי,
אפשר לרדד לעובי דק יותר מחצי ס”מ, אבל גם זה בסדר.
האם השתמשת בכוס מדידה ודייקת בכמויות?
אפית לפי ההוראות- ראשית על תבנית ואחר כך על רשת התנור?
אפית על 200 מעלות ולא פחות?
בכל מקרה, הפיצה אמורה להישאר מעט רכה מבפנים ופריכה מבחוץ. אם היא לא אפויה מבפנים יש להמשיך לאפות עד לאפייה מלאה.

avatar
חני (09:18 3.08.2022)

הוספתי שקית אבקת אפיה, עוד קצת קמח, קצת גבינה לבנה,
עשיתי בתבנית של התנור (גדולה)..
יצא מוצלח ממש! יותר טעים מבחנות…

אגב רוטב פיצה שאני מכינה בעצמי-
2 עגבניות גדולות
3 כפות רסק עגבניות
1-2 שיני שום
פלפל שחור
תבלין פיצה
מלח
סוכר
לטחון הכל יחד- רוטב מושלם!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:04 3.08.2022)

שמחה מאד שאהבת את המתכון! תודה על השיתוף🌷

avatar
תהלה (07:03 12.07.2022)

מה אפשר לשים במקום יוגורט? דחוףף

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:50 12.07.2022)

היי,
אפשר לשים גבינה אחרת- לבנה/שמנת חמוצה.
אם התכוונת לתחליף פרווה תכיני את המתכון הזה למאפים באותו אופן כמו פיצה.

avatar
איריס (19:06 26.04.2022)

האם אפשר להכין גם לחמניות קטנות מהבצק הזה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:06 26.04.2022)

היי,
הבצק לא מתאים להכנת לחמניות.
הנה מתכון דומה ללחמניות גבינה או לחמניות ללא שמרים.

avatar
גל והילדים (20:43 12.04.2022)

יצא מעולה! הילדים ליקלקו את האצבעות!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:54 12.04.2022)

איזה כיף שאהבתם את המתכון! תודה על השיתוף😍

avatar
רעות (16:18 23.12.2021)

הי אפרת, עד עכשיו ממש נהננו מהאתר… אבל התאכזבנו לגלות לאחרונה שגם פה יש פרסומות… זה ממש מציק בעין והורס את כל היופי של האתר!! אומרת את זה כי האתר שלך מקסים.
המון הצלחה בכל מקרה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:09 23.12.2021)

היי,
הפרסומות נחוצות לצורך המשך קיום של האתר בצורה חינמית לגולשים…
גם לי זה מפריע ואני מנסה לצמצם בפרסומות כמה שניתן🙂

avatar
simcha (16:24 29.11.2021)

אם אני משתמש במחבת ייעודית לפיצה איך אני עושה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:43 29.11.2021)

מחבת ייעודית הכוונה לסיר אופה פיתות ופיצות חשמלי? כי אני לא מכירה מחבת לפיצה.
כך או כך, הייתי גוזרת עיגול נייר אפייה בקוטר המחבת/הסיר ומניחה את הפיצה עליו.
*יש לשים לב שנייר האפייה עמיד לחום גבוה (יש סוגים שלא ניתן לאפות בחום מעל 200 מעלות).

avatar
רומי (18:06 18.05.2021)

זה מושלם

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:11 18.05.2021)

שמחה לשמוע😊

avatar
א. (18:45 5.05.2021)

היי אפרת, האתר מצוין וכל הזמן מכינה ממנו,
אפשר להכין מהבצק הזה פיציות או שיצא לא טוב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:39 5.05.2021)

היי,
הבצק מעט יותר דביק, אבל אפשר להכין ממנו פיציות😊

avatar
אפרת (20:10 14.04.2021)

אפיתי עכשיו את ה10 דק הראשונות והיא יצאה מנופחת באמצע,
זה בסדר?
עשיתי את הקצוות יותר עבות מהאמצע…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:32 14.04.2021)

היי אפרת,
אם את מתכוונת שיצאה ‘בועה’ באמצע זה בסדר, מסתדר בהמשך האפייה:)

avatar
אפרת (07:52 18.04.2021)

תודה רבה
עשיתי מקמח כוסמין מלא והוספתי אבקת אפיה
יצא מעולה!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:02 18.04.2021)

שמחה לשמוע ותודה שחזרת לעדכן😍

avatar
עינת (16:46 16.02.2021)

היי אפרת
לגבי הפיצה במתכון זה
יש לי בתנור 5 סורגים (השלבים שמחזיקים את התבנית) ולא ארבעה כמו ברוב התנורים כנראה.
אני מבינה שפעם הראשונה בלי הרוטב מכניסים את הבצק בתבנית רגילה הגדולה של התנור השאלה היכן למקם תבנית זאת בשלב האמצעי (2 סורגים למטה ו2 סורגים מעל התבנית ) או בסורג השני מלמטה בכל מקרה למרות החמישה אצלי
ופעם שנייה עם הרוטב על גבי הרשת להניח את הרשת שני מלמטה או באמצע בין שני השלבים?(שלבים אני מתכוונת לסורגים ולהפך)
תודה מראש על העזרה הנפלאה שלך .

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:26 16.02.2021)

יש לשים את התבנית בשלב השני מלמטה (גם לי יש 5 שלבים).
גם בפעם השניה יש להניח על רשת התנור המונחת באותו שלב (שני מלמטה).

avatar
הלל (16:22 11.02.2021)

היי אפרת!
תגידי עם מה זה יוצא הכי טוב יוגורט\ שמנת חמוצה או גבינה? מה את שמה דרך כלל?
תודהה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:30 11.02.2021)

אני מכינה עם מה שיש לי באותו רגע.
אם יש לך שמנת חמוצה אז הייתי הולכת על זה אבל זה יוצא טעים גם עם גבינה לבנה או יוגורט 🙂

avatar
הלל (23:17 11.02.2021)

אל תשאלי יצא לי זוועה, התנפח כזה, חח אינלי אתזהה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:39 11.02.2021)

אוי למה? הבצק יצא נוח?
רידדת אותו דק?

avatar
איריס (20:54 8.02.2021)

יצא טעים תודהה!!

פיצה ללא שמרים
avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:57 8.02.2021)

שמחה לשמוע שאהבת❤️

avatar
יאנה (21:06 9.01.2021)

הפיצה למעלה יצאה מצויינת ופריכה אבל למטה בצק לא מוכן.
שמתי יוגורט 3% והוספתי קצת ריוויון כי היה יבש. בנוסף חצי כפית של אבקת אפיה וקצת שמן זית כדי שלא ידבק לי לידיים. אפיתי בתבנית פיצה מחוררת , מתחת לתבנית שמתי נייר אפייה והנחתי על רשת. שמתי על 200 מעלות והלכתי לפי זמני ההכנה שציינת.
איפה פיספסתי?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:28 9.01.2021)

היי יאנה,
אפית קודם את הבצק 10 דקות בנפרד לפני שהוספת רוטב ותוספות?
אולי רידדת את הבצק עבה?

avatar
יאנה (19:37 11.01.2021)

היי אפרת, כן אפיתי קודם עשר דק.
הבצק אכן יצא קצת עבה. היה צריך להיות ממש דק?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:13 11.01.2021)

כן, רצוי שיהיה דק 🙂

avatar
יעל (15:37 9.12.2020)

היי, מה הגודל של הפיצה?
שואלת כדי לדעת כמה משולשים יוצאים.
רוצה להכין מחר לנר ראשון
תודה (:

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:17 9.12.2020)

זה תלוי בעובי שתרדדי את הבצק, זה יוצא פיצה עגולה סטנדרטית.

avatar
ספיר (13:14 19.11.2020)

קודם כל הכנתי עם קמח תופח ויצא מושלם!!!! ברמה של פיצה מקצועית 🙂 רציתי לדעת מה החשיבות של לשים על הרשת? והאם אפשר להשאיר על תבנית רגילה? תודה

פיצה ללא שמרים
avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:08 19.11.2020)

נראה מעולה ספיר! 🙂
שמחה לקרוא שאת נהנת יקרה,
אין חשיבות יותר מדי גדולה של לשים על הרשת לעומת תבנית אפייה
הסיכוי להידבקות הבצק קטנה יותר בשימוש ברשת

avatar
נטלי (09:37 5.10.2020)

אפרת שלום רב, מה דעתך על רוייון במקום יוגורט? נוזלי מידי?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:47 5.10.2020)

אני חושבת שכן. תוסיפי בהדרגה ולפי הצורך, עד שמתבל בצק נוח לעבודה.
הייתי מוסיפה גם כחצי כפית אבקת סודה לשתיה אם יש לך (זה מגביר את האפקט של הרויון).

avatar
רחל (09:31 30.09.2020)

מדהים מדהים מדהים
אין לי מילים, אפרת, ממש שינית לי את החיים:), סוף סוף אני מצליחה לאפות ויוצא טעים וטוב….

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:02 30.09.2020)

איזה כיף לשמוע!
תודה רחל ❤️

avatar
רחל (23:34 29.09.2020)

תודה!!! כל האתר מדהים ובמיוחד הצתכון הזה!! אני כלכ ך לא יוצלחית באפייה 🙂 וכל מה שאני מנסה מהאתר הזה מצליח. אין לי מילים!

avatar
שרון (15:35 17.07.2020)

עשיתי עם קמח תופח (זה מה שהיה בבית) יצא מעולה!!

פיצה ללא שמרים
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:19 17.07.2020)

מהמם 🙂
תודה שרון

avatar
דורית (01:37 8.07.2020)

רציתי לשאול אם אפשר להקפיא את הבצק אני מוסיפה אבקת אפיה לקצת עובי
תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:18 8.07.2020)

כן.

avatar
דורית (09:29 8.07.2020)

כמה זמן אפשר להקפיא וכאשר אני מפשירה להוציא למקרר ואז להכין רגיל?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:44 8.07.2020)

אפשר להקפיא עד 3 שבועות (אח”כ כבר הטעם מתחיל להפגע).
להפשיר במקרר ולהכין רגיל.

avatar
טליה (23:13 19.04.2020)

זה לא יוצא יבש?או קשה? כמה כפות גבינה ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:50 20.04.2020)

זה יוצא בערך 6.5 כפות מלאות גבינה לבנה.
אם הבצק יוצא יבש יש להוסיף כמה כפות מים או חלב בהדרגה ולפי הצורך.
לאחר האפיה הבצק אמור לצאת קצת קריספי.

avatar
מלי (17:48 18.11.2019)

האם אפשר להשתמש בקמח מלא במקום הקמח הלבן?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:18 18.11.2019)

אני ממליצה לשלב חצי כמות מלא וחצי כמות לבן כי שהבצק לא ייצא דחוס מידי.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:00 2.10.2019)

אפשר להכין את הבצק ולהתפיח אותו התפחה ראשונה ולאחר מכן להוריד לו את האוויר ולהקפיא.
למחרת יש להפשיר אותו לפחות כשעה לפני ההכנה.

avatar
עינת (14:28 25.09.2019)

היי אפרת
הכנתי כם כוס קמח חיטה לבן וכוס רמח כוסמין 70אחוז

אפיתי 10 דקות מרחתי את הרסק עגבניות ושב 10 דקות בתנור ויצא קשה למה?
בתודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:28 25.09.2019)

התחתית אמורה לצרת קצת קריספית.

avatar
יעל (15:14 25.07.2019)

יצא מדהים!
טעם מיוחד במינו!
תודה רבה ושבת שלום!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:46 25.07.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה יעל ושבת שלום!

avatar
עינת (10:37 24.07.2019)

בוקר טוב אפרת

האם אפשרי קמח כוסמין 70 אחוז?

והאם יצא טוב גם על תבנית רגילה ולא על הרשת?

תודה ויום טוב

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:36 24.07.2019)

כן אפשר.
אפשר על תבנית רגילה.

avatar
הילית (13:43 4.07.2019)

הי, לכמה אנשים מספיקה הפיצה? האם כדאי להכפיל כמויות? תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:15 4.07.2019)

זה מספיק ל 2-3 אנשים. אפשר להכפיל כמויות.

avatar
דורית (10:26 22.05.2019)

טוב אז מהאשל שכמעט התקלקל הכנתי את זה אתמול והוספתי קצת אבקת אפיה כי אני אוהבת קצת עובי בפיצה
יצא מעולה טעים ועבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:58 22.05.2019)

מהמם 😍
תודה על השיתוף!

avatar
עינת (13:00 1.05.2019)

היי אפרת

כבר זזה להכין

קניתי גבינה לבנה לאפייה גם הולך?

ואם כן כמה כפות זה 200 מ”ל גבינה?

תודות

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:43 1.05.2019)

הכוונה לטוב טעם?
אם כן, אז עדיף לשים יוגורט במקום.

avatar
אוריה (05:31 3.03.2019)

ניסיתי כמה מתכונים של בצק מהיר לפיצה וזה הראשון שהצליח,תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:01 3.03.2019)

שמחה לשמוע!
תודה ושבוע נפלא 🙂

avatar
הודיה (18:56 2.01.2019)

עוד לא הכנתי.
אבל איך שאני מכירה את הבצק הוא ממש רחוק מפיצה עם שמרים.
קמח תופח יכול קצת להזכיר את הפיצה המקורית?
אני מחפשת את הבלי שמרים עם תוצאה של בצק עבה יותר ואוורירי.
אודה לך מאוד אם יהיה לך רעיון.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:05 2.01.2019)

היי הודיה,
אפשר להשתמש במתכון הזה בקמח תופח, זה עשוי לגרום לבצק להיות יותר אוורירי ועבה אבל לטעם של פיצה עם שמרים יש להשתמש בשמרים 🙂

avatar
הודיה (10:29 18.10.2018)

הי אפרת
אפשר להכין עם קמח כוסמין?
האם זה משנה משהו במרכיבים האחרים?
תודה!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:09 18.10.2018)

אפשר. יכול להיות שתצטרכי לשים קצת פחות יוגורט אחרת הבצק ייצא דביק. אני ממליצה להוסיף אותו בהדרגה לפי הצורך.

avatar
נטלי (10:48 29.09.2018)

חח מה זה להוסיף מעט מים?
הוספתי עוד 200 מל מים… 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:18 29.09.2018)

זה המון 🙂 באיזה כוס השתמשת למדידת הקמח? שמת 200 מ”ל גבינה לבנה/יוגורט?

avatar
אוסנת (10:01 6.09.2018)

שנה טובה אפרת, זקוקה לחשיבתך.
צריכה פיצה ללא שמרים וניסיתי את המתכון שלך. יצא טעים מאוד אך מעוניינת לשפר את המרקם שיזכיר יותר פיצה ופחות בצק פריך
מה לדעתך יעשה פה קמח לחם (כלומר תוספת גלוטן) האם יעשה את הבצק יותר גמיש?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:36 6.09.2018)

היי אוסנת,
אפשר לנסות להכין עם קמח לחם וגם לרדד את הבצק עבה יותר.
שנה טובה ומתוקה 💕

avatar
אוסנת (19:38 6.09.2018)

תודה רבה על תשובתך המיידית. הכנתי. עם תוספת גלוטן (קמח לחם) ויצא מעולה. ממליצה. כל הכבוד לך!!!!
ועוד שאלה קטנה. אם רוצה להכין מראש, האם כדאי לאפות אפיה ראשונית ואת השניה ממש לפני הארוחה או שאפשר להכין הכל ולחמם או שחייבים להכין הכל סמוך לארוחה. שואלת כי הבצק יחסית קשה, ולא רוצה שיהיה קשה יותר בארוחה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:41 6.09.2018)

שמחה שהמרקם השתפר 🙂
כדי לחסוך בזמן עבודה זה רעיון מצוין לאפות אפיה ראשונה ולהקפיא. ההקפאה לא אמורה לפגוע במרקם של הבצק.

avatar
אוסנת (08:46 9.09.2018)

תודה ושנה טובה 🙂

avatar
אופירה (10:04 19.08.2018)

הי אפרת,
ראשית, מודה לך מתכונים נהדרים שעשיתי לא מעט מהם.
ביום שישי האחרון עשיתי את הפיצה ללא שמרים ותשמעי, טרפו אותה. כמובן שהכפלתי כמויות והיא יצאה מעולה, טעימה ברמות והבצק נפלא.
תודה רבה 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:18 19.08.2018)

איזה כיף לשמוע!
תודה אופירה.
שבוע נפלא 🌷

avatar
מיכל (21:41 9.08.2018)

היי אפרת,אפשר להכין פיצות קטנות מהמתכון הזה? כלומר לחלק את הבצק להרבה פיצות קטנות? צריך לשנות משהו?
וגם- אם אני מכינה רק עם קמח כוסמין, האם צריך להוסיף נוזלים או גבינה?

תודה רבה!
מיכל

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:22 10.08.2018)

אפשר להכין מיני פיצות. לדעתי משך האפיה יתקצר. אפיה ראשונה עשויה לקחת 7-9 דקות. אפיה שניה עם התוספות – 5-7 דקות.
אם את מכינה מקמח כוסמין יכול להיות שתצטרכי לשים קצת פחות יוגורט אחרת הבצק ייצא דביק. אני ממליצה להוסיף אותו בהדרגה לפי הצורך.

avatar
אורית (08:33 1.08.2018)

שמעי יצא מעולה הכנתי לחבר של בני שרגיש לגלוטן ושמרים גם אלה שלא רגישים אהבו. תודה לך

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:35 1.08.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה ויום מקסים

avatar
רותם (21:07 17.06.2018)

לא יודעת למה חשבתי שהיה כתוב שמן במתכון… הוספתי שמן נראה מה יצא.
ואגב, למה לאפות על הרשת?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:44 18.06.2018)

אפיה על הרשת תורמת לפריכות התחתית.

avatar
דנה (23:20 21.05.2018)

יצא מושלםםם!! אין על המתכונים שלך…מנסיון עדיף עם שמנת חמוצה וחצי כפית מלח 🙂
שאלה: ניתן להשתמש בקמח תופח?

מצורפת תמונה של הפיצה…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:29 22.05.2018)

נראה מעולה! 🙂
וכן, אפשר להשתמש בקמח תופח.

avatar
אפרת (15:34 10.05.2018)

שלום. אפשר להכין עם קמח ללא גלוטן?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:01 10.05.2018)

היי אפרת,
לא ניסיתי במתכון הזה אבל יש באתר מתכון לפיצה ללא גלוטן עם שמרים.

avatar
ליאת (15:23 23.04.2018)

שלום אפרת, אני אוהבת שהבצק יוצא רך ולא קריספי אז עדיף לאפות את זה ישר עם הרוטב או בכל זאת פעמיים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:51 23.04.2018)

היי ליאת,
בגלל שלרוב הגבינה מותכת עוד לפני שהבצק מוכן כדאי לאפות את זה 5 דקות לפחות אפיה ראשונה (במקום 10 דקות) ואז להוסיף רוטב ותוספות ולהמשיך לאפות עד שהגבינה מותכת.

avatar
ליאורה (11:26 25.03.2018)

האם אפשר לא להוסיף את היוגורט או משהו כזה..?

avatar
ליאורה (11:29 25.03.2018)

ועוד משהו האם אפשר להוסיף במקום חצי כוס חלב סויה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:14 25.03.2018)

היי ליאורה,
בעייתי לוותר על היוגורט מאחר והוא תורם למרקם הבצק ולטעם, במיוחד כשאין שמרים בבצק.
חלב הוא נוזלי מידי ואני לא בטוחה שיעשה את העבודה.

avatar
אהובה (20:19 10.03.2018)

האם אפשר עם קמח תופח כשר לפסח?
תודה ושבוע טןב

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:09 10.03.2018)

שבוע טוב אהובה,
לא ניסיתי. אם תחליטי לנסות אשמח לעדכון איך יצא 🙂

avatar
ע (17:07 17.12.2017)

יצא מעולה, כדאי לרדד את הבצק דק

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:29 17.12.2017)

תודה על העדכון 🙂

avatar
אפרת (12:59 5.12.2017)

יש אפשרות לשים חלב במקום גבינה או שמנת חמוצה או יוגורט?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:57 5.12.2017)

פחות מומלץ. עדיף שזה יהיה משהו במרקם יותר סמיך הדומה לגבינה לבנה.

avatar
תהילה (12:45 5.12.2017)

יצא מושלם!!!!!!!!!!

avatar
שלומית (14:20 19.11.2017)

צהריים טובים,
אפשר להכין את הפיצה ללא אפייה שנייה?
כלומר ישר עם הרוטב והגבינות והתוספות?
(פעילות עם ילדים)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:59 19.11.2017)

היי שלומית,
אני מניחה שאפשר פשוט זה יוצא יותר קריספי כשאופים את זה אפיה ראשונה בנפרד.

avatar
הדר (12:19 1.09.2017)

הכנתי עם קמח מחיטה מלאה
יצא פשוט מעולה!
תודה 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:34 1.09.2017)

תודה הדר, שמחה שאהבת 🙂

avatar
יוליה (14:06 12.07.2018)

אפשר להשתמש הקמח מלא?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:38 12.07.2018)

אפשר. אני ממליצה לשלב חצי כמות מלא וחצי כמות לבן.

avatar
הודיה (19:33 19.07.2017)

יצא מעולה על הפעם הראשונה!!!
לא הספקת לצלם…נותר רק הנייר אפיה…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:13 19.07.2017)

שמחה לשמוע!
תודה הודיה 🙂

avatar
אגם (09:12 4.04.2017)

אפשר עם קמח כוסמין??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:46 4.04.2017)

אני חושבת שכן.

avatar
אפרת (11:51 31.01.2017)

שלום, הכנתי כבר פעמיים. חייבת לציין שיצא מאוד מוזר בפעם הראשונה אך בפעם השנייה הוספתי מעט שמן זית, לתנור, כמובן שהפכתי לצד השני ורק אחרי שגם הצד השני היה מוכן מרחתי רוטב ותוספות. הפעם השנייה יצא סוףףףףףףףףףףף הילדים התעלפו. תודה רבה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:08 31.01.2017)

שמחה שבסופו של דבר יצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן ויום מקסים

avatar
חנית (19:51 3.01.2017)

אליפות!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:10 3.01.2017)

שמחה שאהבת 🙂

avatar
אלייה (17:26 2.01.2017)

ערב טוב ! האם שילך מתכון לפיצות אישיות לילדים אך עם שמרים ליום הולדת בגן ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:33 2.01.2017)

היי אלייה,
יש לי מתכון למאפים מהירים שמכינים עם שמרים וניתן להכין מהם פיצות קטנות.

avatar
אפרת (11:24 23.11.2016)

מכל התגובות שקראתי פחדתי שיצא לי יבש ולא טעים
הכנתי אתמול ויצא מושלםםם

תודה ענקית
אני חיה מהאתר שלך…..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:40 23.11.2016)

איזה כיף לשמוע! תודה 🙂

avatar
טל (18:32 15.08.2016)

מאוד טעים!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:45 15.08.2016)

תודה טל, שמחה שאהבת 🙂

avatar
אלה (22:07 7.08.2016)

עשיתי 2 ניסיונות. כשפעלתי לפי ההוראות ,אפיית הבצק פעמיים, יצא לי קרקר. אך כשהכנסתי את הבצק יחד עם התוספות לאפייה אחת, יצא עסיסי וטעים. תודה על המתכון.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:39 7.08.2016)

היי אלה,
יכול להיות שהתנור שלך חזק יחסית או שאת אופה על טורבו. בכל מקרה, שמחה שבסוף יצא טעים 🙂

avatar
חנוך אברהם (17:07 2.08.2016)

מה הכמויות לפיצה אחת אישית
?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:33 2.08.2016)

היי,
לפיצה אחת בינונית יש להכין מחצית מהכמויות (כוס קמח, 100 מ”ל שמנת חמוצה/גבינה לבנה, קמצוץ מלח).
אפשר גם להכין את כל הכמות שבמתכון ולהקפיא את הבצק לפני או אחרי אפיה.

avatar
מיכלי (18:27 28.07.2016)

שלום אפרת קודם כל רציתי להגיד לך שהמתכונים ובכלל האתר אליפות אבל יש לי שאלה אם אין לי לא יוגורט ולא גבינה ולא שמנת חמוצה מה אני יכולה לעשות תודה רבה

avatar
מיכלי (18:33 28.07.2016)

יש לי עוד שאלה קטנה האם לאחר האפיה הראשונה שמים את הפיצה עם התוספות על הרשת בלי נייר אפיה תודה וסליחה ששיגעתי אותך

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:49 28.07.2016)

היי מיכלי,
יש לך משהו חלבי שדומה במרקם לגבינה? כמו קוטג’, אולי רוויון?
לאחר אפיה ראשונה שמים את התוספות על הפיצה ללא נייר אפיה.

avatar
עדן (14:38 19.07.2016)

אפשר להכין גם עם קוטג׳?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:41 19.07.2016)

היי עדן,
אני מניחה שכן.

avatar
יניב (23:51 13.12.2017)

ניסיתי עם קוטג’ והבצק לא יצא מוצלח.

avatar
שילת (21:51 5.07.2016)

עשיתי את פיצה עם בת דודה שלי ויצא ארוחת ערב טעימהההה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:08 5.07.2016)

תודה שילת, שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
אמיר (19:02 3.07.2016)

אפילו ילדים יכולים לעשות את זה!
מתכון מצוין!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:36 3.07.2016)

שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
יעקב (16:26 27.06.2016)

היום אני מכין את הפיצה הזאת

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:26 27.06.2016)

מעולה, בהצלחה 🙂

avatar
מורן (18:24 5.06.2016)

האם אפשר להשתמש בקמח שמרים של אוסם במקום קמח רגיל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:58 5.06.2016)

היי מורן,
אני חושבת שכן אבל אם כבר את משתמשת בקמח שמרים אז את יכולה להכין פיתות במחבת או מאפים מהירים ועליהם להכין את הפיצה.

avatar
תהל (20:28 31.05.2016)

אם לא שמים על הרשת של התנור ושמים על הנייר אפייה בתבנית מה קורה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:35 31.05.2016)

היי תהל,
אפשר לשים גם על נייר אפיה בתבנית פשוט על רשת התנור הבצק נעשה יותר פריך.

avatar
סיגריה קטלנית (20:14 13.05.2016)

הכנו את הפיצה בלי לקרוא את ההוראות אז טיגנו אותה במחבת, שייפנו את התחתית בנייר זכוכית ושוב טיגנו.
אז למי שלא יצא טוב שיעשה ככה יוצא ליגה ליגה ליגה לאומית חברים תיסלם על העיניים 5-5-5

avatar
אני (14:11 7.05.2016)

יש לי שאלה : אף הפעם הבצק לא יוצא לי קריספי, הסוד הוא להניח את הבצק שיר על הרשת או נייר אפיה מתחתיו? ללא התבנית ???? תודה על התשובה !

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:43 7.05.2016)

היי,
כן. אם רוצים שהבצק ייצא קריספי אז באפיה השניה (עם הרוטב והתוספות) יש להניח אותו ישירות על רשת התנור ואפילו להוריד את הרשת שתהיה יותר קרובה לתחתית.
בהצלחה 🙂

avatar
קרן (12:51 28.04.2016)

מכינה את המתכון תמיד ויוצא אליפות.
האם ניתן להחליף את הקמח בקמח מצה ויצא לי טוב?
שיהיה כשר לפסח..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:00 28.04.2016)

היי קרן,
אני בספק אם זה ייצא מוצלח עם קמח מצה..
חג שמח 🙂

avatar
שרוני יצחק (13:35 12.04.2016)

היי אם אין לי רשת אז מה עושים??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:39 12.04.2016)

היי,
כשמניחים את הבצק על רשת התנור הוא נהיה יותר קריספי אבל אם אין רשת אפשר להניח את הפיצה בתבנית.
המשך יום מקסים 🙂

avatar
קארינה (14:23 2.04.2016)

מה עדיף שמנת חמוצה,גבינה לבנה, או יוגורט?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:37 2.04.2016)

שמנת חמוצה אם יש לך. אם לא, אפשר להכין גם עם יוגורט או גבינה לבנה.

avatar
דבורי (15:38 3.03.2016)

הפיצה מתאימה לאדם רגיש לשמרים?
יש לי חברה רגישה ובא לי להכין לה…
זה יוצא בטעם של פיצה רגילה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:03 3.03.2016)

היי דבורי,
אם החברה רגישה לשמרים זה פתרון מעולה בשבילה 🙂
פיצה רגילה עשויה מבצק שמרים אבל זה יוצא דומה וטעים.

avatar
דבורי (16:30 3.03.2016)

תודה רבה!!!
אני יכולה להעביר לה את המתכון, או שזה כל הזכויות שמורות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:54 3.03.2016)

כן את יכולה להעביר לה בשמחה (שימוש אישי לא נחשב הפרת זכויות 🙂 ).

avatar
אלמוג (11:26 25.02.2016)

היי
אני חייבת להגיד שהמתכונים הם פשוט אליפות בינתיים ניסיתי 3 מתכונים.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:28 25.02.2016)

תודה אלמוג, שמחה לשמוע 🙂
יום מקסים

avatar
שרון (11:44 10.02.2016)

השתמשתי בכוס אחת של קמח רגיל והשניה קמח תופח ובמיכל שלם של גבינה לבנה.
יצא מעולה!!
מתכון מנצח הילדים והבעל ליקקו את האצבעות.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:52 10.02.2016)

מעולה! אני שמחה שכולם נהנו 🙂
תודה על העדכון והמשך יום נפלא

avatar
נתלי (16:18 27.01.2016)

היי ,
באיזה כוס להשתמש? הרגילה עם הידית ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:22 27.01.2016)

כן. כוס זכוכית סטנדרטית עם הידית.
אם במקרה הבצק יוצא רטוב או דביק מידי יש להוסיף עוד קמח. אם הבצק יוצא יבש או פירורי יש להוסיף עוד גבינה/יוגורט.
בהצלחה!

avatar
נתלי (16:44 27.01.2016)

מעולה,
יש דרך לעשות את הפיצה עבה קצת ? אבל שניסית אותו ? שאדע שזה יוצא טוב ..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:53 27.01.2016)

עדיף לרדד לא עבה מידי כדי שהבצק יאפה כמו שצריך מבפנים. ממליצה לרדד בעובי של עד חצי ס”מ. במהלך האפיה הבצק מעט תופח.

avatar
גילה (19:46 14.01.2016)

ניסיתי להכין 2 פיצות אחת אחריי השנייה,
התאכזבתי לגלות כמה הבצק יבש.
הלכתי לפי המתכון ואף בפיצה השנייה ניסיתי ללחך אותה כמה שאפשר
אך יוצא יבש מאין כמותו.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:51 14.01.2016)

היי גילה,
כנראה שהשתמשת בכוס גדולה יחסית למדידת הקמח ולכן היחס בין הגבינה לקמח השתנה. הפתרון הוא מאוד פשוט- להוסיף לבצק עוד גבינה/שמנת חמוצה/יוגורט עד שיתקבל בצק נוח לעבודה ולא יבש.

avatar
דינה מימון (17:52 28.10.2015)

באיזה יוגורט להשתמש?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:59 28.10.2015)

היי דינה,
יוגורט לבן רגיל (לא ממותק ולא בטעמים).

avatar
אילנית (17:49 27.10.2015)

אתר מקסים:) תודה על כל המתכונים הנהדרים:)
תודה מראש על המענה: מה אני עושה אם אין לי רוטב מוכן לפיצה?…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:37 27.10.2015)

תודה אילנית 🙂
את יכולה להכין רוטב. מצורף לינק למתכון – רוטב פיצה.
אם יישאר לך רוטב את יכולה להקפיא בתוך קופסה סגורה ולהפשיר פעם הבאה כשתרצי להשתמש.

avatar
נטע (19:15 2.10.2015)

היי , האם ניתן לשים קמח מלא במקום לבן ולהוסיף כפית אבקת אפייה? קראתי פה כאלה שעשו עם קמח מלא ויצא דווקא בסדר וטעים. פשוט אני מעדיפה קמח מלא והאבקת אפייה כי אני בכל זאת לא רוצה שהפיצה תצא דקה אלא טיפה עם נפח . אז כדאי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:19 2.10.2015)

כן נטע, אני אישית לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר ואין בעיה להוסיף גם אבקת אפיה.
אשמח אם תעדכני איך יצא 😉

avatar
נטע (19:21 2.10.2015)

תודה רבה על תשובה מהירה! וכמובן שאעדכן! 🙂

avatar
אייל (15:36 27.09.2015)

יש לי טוסטר אובן עם טורבו.
האם אפשר לעשות את הפיצה כמו בתנור או שצריך להשתמש בתוכנית אחרת ,למשל טורבו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:04 27.09.2015)

היי אייל,
כשמכינים בתנור שמים את זה על התוכנית הרגילה (למעלה ולמטה). אם אתה רוצה להכין בטוסטר אובן עדיף שתשים את זה בתוכנית הרגילה (לא טורבו).
חג שמח 🙂

avatar
ליסה (21:18 26.09.2015)

שלום, על איזה מצב התנור צריך להיות? ואיך שמים את הגבינה הצהובה, פשוט לוקחים פרוסה ושמים על הפיצה? ואחרי ששמים את הרוטב התוספות והגבינה ואז מכניסים על רשת התנור למה הכוונה, פשוט לשים את הפיצה עצמה על רשת התנור ללא תבנית? אני מצטערת על השאלות אני פשוט מתחילה ולא כל כך מבינה בזה עדיין…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:24 26.09.2015)

היי ליסה,
התנור צריך להיות מופעל בתוכנית הרגילה (למעלה ולמטה). אם יש לך גבינה צהובה מגורדת- פשוט תפזרי מעל הרוטב. אם יש לך גבינה פרוסה – תניחי פרוסות מעל הרוטב.
האפיה הראשונה היא בתבנית, על נייר אפיה.
האפיה השניה – לאחר ששמת רוטב, גבינה ותוספות היא על רשת התנור, ללא התבנית.
בהצלחה 😉
וחג שמח!

avatar
ליסה (21:26 26.09.2015)

תודה רבה !!! 🙂 אני משתמשת רק במתכונים מהאתר שלך ואף פעם לא מתאכזבת 😉

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:28 26.09.2015)

איזה כיף לשמוע 🙂

avatar
נטע (21:12 26.09.2015)

שלום, האם ניתן להחליף את הקמח בקמח מלא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:17 26.09.2015)

היי נטע,
לדעתי כדאי להמיר רק מחצית מהכמות בתור התחלה כדי שהבצק לא ייצא דחוס מידי.
חג שמח 🙂

avatar
נטע (21:20 26.09.2015)

תודה רבה על התשובה המהירה! ואם אני שמה רק כוס אחת קמח מלא אז הכוס השנייה אפשר קמח תופח? כדי שהפיצה לא תצא דקה מדי ,או שהיא גם עם קמח רגיל תצא מעט תפוחה? חג שמח 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:27 26.09.2015)

במתכון הזה אין צורך להשתמש בקמח תופח או אבקת אפיה מאחר והערבוב של הקמח עם היוגורט/גבינה לבנה וכו’ הוא זה שיוצר נפח לבצק.
את יכולה לשים קמח רגיל. אם את אוהבת את הפיצה תפוחה- תשתמשי בקמח תופח.
בהצלחה 😉

avatar
מהר מהר (19:57 24.08.2015)

הבצק לא נהיה למרות שעקבתי אחר כל ההוראות…למה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:17 24.08.2015)

באיזה גודל כוס השתמשת למדידת הקמח? אם הבצק יצא דביק מידי צריך להוסיף עוד קמח. אם התערובת עדיין יבשה או פירורית יש להוסיף עוד שמנת חמוצה /גבינה לבנה/ יוגורט עד שמתקבל בצק נוח לעבודה.

avatar
מאיה (14:36 8.08.2015)

כמה פיצות ניתן להכין מהכמות של המתכון ?

תודה
מאיה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:42 8.08.2015)

היי מאיה,
הכמות מספיקה לפיצה אחת בערך בקוטר 30 ס”מ.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:40 27.07.2015)

היי,
תוריד את הפיצה לרשת התחתונה ביותר של התנור ותמשיך לאפות את הפיצה על 180 מעלות (אם התנור שלך חזק אז 170 מעלות). מקווה שזה יעזור 🙂
תעדכן אותי..

avatar
סו-שף (15:28 27.07.2015)

היי אפרת.
לאחרונה עשיתי המון פיצות עם הבצק של ה-2 כוסות קמח, רבע מים פושרים וקרים, שמרים, מלח, שמן, לא זוכר את שם המתכון.

אך נגמרו לי השמרים ועשיתי עם הבצק הזה, אך יש בעיה.. הפיצה עצמה, הטירס, הגבינה והרסק מוכנים לדעתי אך הבצק נראה עדיין כמו בצק חי.

עשיתי טעות ושמתי את הבצק עם הרטבים והכל ישר לתנור, ולא בנפרד.
מה לעשות?

זה כבר 15 דקות בתנור בערך.

avatar
אורנה (12:21 13.07.2015)

אז ככה- קודם כל הפיצה יצאה ממש טעימה!
שמתי 300 גרם גבינה במקום 200, אולי בגלל שחצי כמות היתה עם קמח מלא..
והבצק לא נאפה מספיק מבפנים ובקצוות כן למרות שהוא היה דק ..
אבל כמו שאמרתי זה לא פגע בטעם ויצא מעולה!
מה בכל זאת הסיבה לזה לדעתך? התנור היה כל הזמן על 200 מעלות בלי לכבות.
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:42 13.07.2015)

היי אורנה,
קודם כל אני שמחה שלמרות הכל זה יצא טעים 😉
לגבי כמות הגבינה, זה הגיוני כי הקמח המלא זקוק ליותר נוזלים.
אם הבצק לא נאפה מספיק מבפנים יכול להיות שלקמח המלא לוקח יותר זמן להאפות.
לדעתי פעם הבאה כדאי לאפות יותר זמן באפיה הראשונה ולהוריד את המעלות ל190. באפיה השניה אפשר כבר להעלות את הטמפ’ ל200.
מקווה שפעם הבאה זה יאפה כמו שצריך 🙂
יום נפלא!

avatar
אורנה (13:26 12.07.2015)

היי
האם יש עדיפות לשמנת חמוצה/ גבינה או יוגורט מבחינת מרקם וטעם?
בהתחשב בעובדה שכנראה אחליף חלק מהקמח בקמח קוסמין מלא
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:20 12.07.2015)

היי אורנה,
ההבדל הוא לא משמעותי לכן תשתמשי במה שיש לך.
שבוע נפלא 🙂

avatar
אפי (21:56 8.07.2015)

הי, מה שלומך? את לא מבינה מה הכנתי מהבצק הטעים הזה, הכנתי מעין חצ’פורי, הכנתי עיגולים של בצק ומילאתי בגבינה צהובה ומלוחה, סגרתי לכדור ורידדתי את כדור הבצק כשהגבינות בפנים ואח”כ טיגנתי על מחבת, יצא מדהים! תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:48 8.07.2015)

היי אפי,
רעיונות מעולים! אהבתי 😉
תודה שחזרת לשתף:)

avatar
צילה (19:59 25.06.2015)

שלום.האם יש לך מתכון לפיצה שההכנה תהיה מהירה אך פרוה?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:47 25.06.2015)

היי צילה,
אם את רוצה מתכון לבצק פיצה מהיר פרווה, יש 2 מתכונים שאת יכולה להכין:
מיני מאפים מהירים
פיתות במחבת
בשניהם את יכולה לשים איזה תוספות שאת רוצה.

avatar
צילה (10:57 26.06.2015)

תודה רבה.אנסה מיני מאפים מהירים
שבת שלום

avatar
מימי (17:16 16.06.2015)

קודם כל אחלה אתר! המון תודה!! כמה פשוט – ככה טעים! הכנתי את הפיצה מקמח מלא. יצא כלכך משובח!! תודה ענקית!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:19 16.06.2015)

תודה רבה מימי! כיף גדול לשמוע 🙂

avatar
מאי (16:01 9.06.2015)

תודה רבה על ההתייחסות!

avatar
מאי (14:11 9.06.2015)

אז מה התחליף אם לא אוכלים גבינות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:53 9.06.2015)

היי מאי,
אפשרות אחת היא להכין את המתכון המצורף – פיצה מקמח מלא אבל אז הפיצה יוצאת דקה ופריכה (ניתן להכין עם קמח לבן ולהוסיף את המים בהדרגה עד שמתקבל בצק נוח לעבודה).
אפשרות נוספת ויותר מומלצת לדעתי היא להכין את המתכון של הפיתות במחבת ולאחר שהן מוכנות, לשים עליהן רוטב פיצה, גבנ”צ ותוספות ולהכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות משך כ-10 דקות. מניסיון יוצא מעולה 😉

avatar
מאי (22:39 8.06.2015)

אפשר להשתמש במים במקום יוגורט או מוצר גבינה אחר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:49 8.06.2015)

היי מאי,
לא מומלץ במקרה הזה מאחר והגבינה או היוגורט תורמים רבות למרקם הבצק ולטעם.

avatar
pninit (19:30 24.05.2015)

הבצק נאפה 8 דקות על 200 מעלות.( הורדתי 2 דקות מאחר והתנור שלי חזק) לאחר מכן הוצאתי החוצה. (חוררתי את כיסי האויר). כשהתנור היה קר החזרתי אותו לתנור כפי שהוא. רק לאחר כמה שעות שהייה בתנור הוספתי את הטופינג, חממתי תנור ל 200 מעלות ואפיתי בהתאם להוראות.

כנראה שעלי להוריד את הטמפרטורה ל 180 כפי שכתבת. כמו כן עלי לציין לרידדתי עפ גודל נייר האפייה. שזה דק מאד.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:42 24.05.2015)

תנסי באמת פעם הבאה לאפות ב-180 מעלות ולרדד מעט עבה יותר. מקווה שזה יפתור את הבעיה 🙂

avatar
פנינה (06:07 24.05.2015)

הי, אפיתי את הבצק כ8 דקות מראש מאחר והתנור שלי מתחמם מהר . כפי שציינתי היו מלא בועות גדולות שהצטרכתי לשטח בעזרת מזלג. לאחר מכן הוספתי את הרוטב הגבינה וכל השאר והדלקתי את התנור לרבע שעה נוספת. הבצק לא היה כל כך אפוי ובצדדים הוא היה שחום. אני מאד דייקתי אותו. (ריססתי אותו לגודל נייר האפייה). ברצוני לדעת מה הטעות שלי.? ושוב המון תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:06 24.05.2015)

היי פנינה,
הוספת במקרה איזשהו חומר התפחה לבצק? אבקת אפיה, קמח תופח או שמרים?
כיסי אוויר נוצרים בבצק כתוצאה ממכת חום חזקה שהבצק מקבל. זה יכול לקרות בעיקר בתנורים חזקים. פעם הבאה תחממי את התנור ל190 מעלות ואם תראי במהלך האפיה שהבצק שוב מתחיל להתנפח תנמיכי ל180 מעלות.
אחרי האפיה הראשונה הבצק לא אמור להיות אפוי לגמרי אבל לאחר האפיה השניה הוא אמור להיות אפוי ומעט פריך.
האם כיבית את התנור לאחר האפיה הראשונה? חשוב שהתנור יישאר דולק ויהיה חם לפני שמכניסים את הבצק לאפיה שניה אחרת הוא לא נאפה כמו שצריך.

avatar
שירן (14:54 23.05.2015)

הכוונה ללבן-גיל

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:23 23.05.2015)

כן שירן, אפשר.

avatar
שירן (14:52 23.05.2015)

האם אפשר להכין עם לבן

avatar
פנינה (10:04 23.05.2015)

אפיתי כרגע את הבצק עם קמח רגיל וגבינה והיו בועות די גדולות. מעין כיסי אויר נפוחים שהייתי צריכה לחורר עם מזלג. האם כך זה צריך להיות? מה לא בסדר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:33 23.05.2015)

היי פנינה,
לפעמים זה קורה בגלל מכת החום שהבצק מקבל. לאחר שמוציאים מהתנור הבועות האלה אמורות לרדת לבד.
איך יצא בסוף?

avatar
פנינה (09:03 23.05.2015)

תודה רבה על התגובה המהירה! עזרה לי מאד! חג שמח!

avatar
pninit (16:23 22.05.2015)

הי, האם ניתן להכין את הבצק יום קודם ?
האם יש צורך לשמן את נייר האפייה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:30 22.05.2015)

כן אפשר רק יש לעטוף אותו בניילון נצמד ולשמור במקרר.
אין צורך לשמן את נייר האפיה.
שבת שלום וחג שמח 🙂

avatar
אפרת (19:33 20.05.2015)

הי, הכנתי מקודם את הפיצה ויצא פשוט מעולה! הבצק לקח לי בדיוק 5 דק עבודה, האמת שנתקלתי כבר מזמן באתר ואפילו אני רשומה לניוזלטר אבל אף פעם לא יצא לי להכין ונראה לי שהפיצה עשתה את ה “סיפתח”… תודה רבה וחג שמח!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:10 20.05.2015)

היי אפרת,
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה על השיתוף וחג שמח!

avatar
pninit (23:21 18.05.2015)

נראה לי אחלה מתכון.
שאלתי: לאיזה גודל לרדד את הבצק . או לאיזה עובי?

תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:34 18.05.2015)

היי,
לרדד דק לעובי של כ-3 מ”מ.
לילה טוב 🙂

avatar
____ (12:51 8.05.2015)

האם אפשר להשתמש בקמח תופח במקום רגיל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:56 8.05.2015)

כן אפשר.
שבת שלום 🙂

avatar
צליל (21:05 4.05.2015)

יש לירק קמח תופח… אני אצליח לדקק אותה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:15 4.05.2015)

הי צליל,
לא ניסיתי להכין עם קמח תופח כך שאני לא יודעת עד איזה עובי הבצק יתפח. בכל אופן כדאי לרדד את הבצק דק.

avatar
אני (21:53 3.05.2015)

הכנתי עכשיו ויצא ממש טעים!!!! 🙂 מומלץ!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:56 3.05.2015)

מעולה! שמחה לשמוע 🙂

avatar
אוק (16:54 28.04.2015)

היי אפשר עם קמח תופח?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:58 28.04.2015)

היי,
אפשר. בצק הפיצה פשוט יתפח מעט יותר.

avatar
קרן (09:31 12.04.2015)

הכנתי אותה מקמח מלא וקמח שיפון בתוספת אבקת אפייה ומים..
הבצק קצת היה בעייתי לעבודה אז “מרחתי” אותו על נייר האפייה אבל הטעם! פשוט פצצה!
רעיון מצויין למי שרוצה להכין פיצה שאינה משמינה!
תודה על האתר והמתכונים הגאוניים פה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:25 12.04.2015)

היי קרן,
נשמע מעולה!
תודה על העדכון ושבוע טוב 🙂

avatar
ענבר (21:43 11.04.2015)

כמה כוסות של קמח בכוס חד פעמי לשתיה קרה צריך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:57 11.04.2015)

היי ענבר,
3 כוסות.
שבוע טוב 🙂

avatar
אוקסנה (07:34 5.03.2015)

היי
רציתי לשאול אפשר להוסיף חלב במקום שמנת והיוגורט?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:55 5.03.2015)

היי אוקסנה,
לדעתי לא מומלץ מאחר ולהבדיל משמנת החמוצה/ יוגורט/ גבינה הלבנה, המרקם של חלב נוזלי מידי ולכן לא ייתן את הנפח והאווריריות לבצק.

avatar
אוקסנה (20:40 5.03.2015)

הבנתי 😉 תודה רבה היום ננסה.

avatar
הדס (09:41 30.01.2015)

אחרי ניסיונות רבים לחפש את המתכון המושלם- זה ללא ספק עולה על כולם.
פשוט ופשוט מעולה.כמו באיטליה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:04 30.01.2015)

איזה כיף לשמוע!
תודה הדס 🙂

avatar
אור (17:44 25.01.2015)

האם אפשר לשים יוגורט 1.5%?
וכמה אחוז לגבינה צריך להיות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:04 25.01.2015)

כן, לא אמורה להיות בעיה להשתמש ביוגורט 1.5%.
הגבינה יכולה להיות מ3% ומעלה.
יש לשים לב שזה יוגורט או גבינה לבנה או שמנת חמוצה.

avatar
גנית (22:23 17.01.2015)

הבצק יוצא תפל מדי

avatar
בתאל (14:49 12.01.2015)

היי!!
תודה על המתכון באמת פיצה מצויינת..
יש לי שאלה לדתיים שביננו..
את יודעת אם הפיצה המוציא או מזונות??

avatar
איילת (15:33 10.01.2015)

וואוו!!
כמה פשוט וגאוני!
יצא טעים מאוד, מאמצת את המתכון!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:51 10.01.2015)

תודה איילת, שמחה שאהבת 🙂

avatar
מעיין (14:52 3.01.2015)

היי…
רציתי לדעת אם אפשר במקום שמנת חמוצה שמנת רגילה?
אם אני אשים שמנת רגילה במקום שמנת חמוצה מה ישתנה?( הטעם,המראה?)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:01 3.01.2015)

היי,
המרקם של השמנת הרגילה נוזלי יותר והטעם מתוק יותר כך שלדעתי זה לא כל כך מתאים במקרה הזה.
שבוע טוב 🙂

avatar
מאיה (18:58 15.12.2014)

ואוו! פשוט התחשק לי פיצה ולא היה לי כוח לחכות שהבצק יתפח, מצאתי את המתכון הזה וזה היה פתרון מושלם! פיצה ממש טעימה, תודה רבה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:10 15.12.2014)

איזה כיף לשמוע! תודה מאיה 🙂

avatar
חן (12:31 15.12.2014)

אנימערבבת את כל החומרין לבצק בתוך מיקסר או שאני יכולה ללוש בידיים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:34 15.12.2014)

היי חן,
אין צורך במיקסר. מומלץ להתחיל לערבב עם כף ולאחר מכן לעבור ללישה בידיים.
יום נפלא 🙂

avatar
ריקי (08:58 19.11.2014)

סליחה על השגיעת כתיב- טעים!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:42 19.11.2014)

תודה ריקי! שמחה לשמוע 🙂

avatar
ריקי (08:57 19.11.2014)

הכנתי אתמול לילדים את הפיצה. מתכון ממש מוצלח ותעים ויותר מזה קל ומהיר להכנה.
מומלץ!! תודה רבה.

avatar
ענבל (11:51 15.11.2014)

כמה זה 200 מיל חצי כוס כוס שלמה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:41 15.11.2014)

היי ענבל,
זה בערך כוס מלאה (עדיף להסתכל על המיכל/קופסה ולראות כמה רשום).

avatar
אנה (20:17 4.11.2014)

מתכון מעולה וממש קל להכנה!!
הבעיה היא שהבצק באמצע יצא לא מוכן.. מה עושים? ):

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:04 4.11.2014)

היי אנה,
אולי הבצק היה עבה מידי?
אפית את הבצק לפני 10 דקות על חום גבוה?

avatar
עידו (20:18 27.10.2014)

שלום קוראים לי עידו אני בן 12 היום כשחזרתי מן הבית ספר התחשק לי פיצה חיפשתי באינטרנט ומצאתי את האתר הזה הכנתי ופשוט נהנתי מהטעם הנפלא
אין לי מילים!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:20 27.10.2014)

איזה כיף לשמוע עידו!
כל הכבוד לך ואני מקווה שזה עשה לך חשק לנסות עוד מתכונים 😉

avatar
בדוי (16:09 28.03.2015)

כמה אבקת אפייה להוסיף במידה וארצה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:06 28.03.2015)

היי, אין צורך להוסיף אבקת אפיה אבל אם בכל זאת את/ה רוצה אז כפית אחת.

avatar
שני (23:27 25.10.2014)

היי! יצא מעולה!!!! וחוסל מהר:-)
האם ניתן להכין עם קמח מלא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:45 26.10.2014)

היי שני, שמחה לשמוע 🙂
לא ניסיתי להכין עם קמח מלא אבל הייתי ממליצה לשלב רק חצי מהכמות קמח מלא וחצי קמח לבן מאחר והקמח המלא לבדו הוא דחוס וכבד מידי, במיוחד במאפים.
שבוע נפלא!

avatar
רומי (11:39 21.10.2014)

אתמול בערב היה אצל הבן שלי חבר התחשק להם פיצה! אני ההיתי בלחץ לצאת מהבית לאירוע ובחישוב הזמן שלי הבנתי שאין זמן להזמין פיצה החלטתי לקחת את היוזמה לידיים והכנתי מהאתר את הפיצה לילדים ללא שמרים! הבן שלי וחבר שלו כל כך התלהבו ״זה יצא מעולה אמא״ אמר הבן שלי הנרגש שסוף סוף אמא שלו גרמה לו להיות גאה בה על אוכל טעים שהכנתי תודה תודה על המתכון הנהדר ממליצה בחום ובכלל על האתר הנפלא הזה שרק נחשפתי אליו אתמול! איפה ההיתי כל השנים האלה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:31 21.10.2014)

תודה רומי, איזה כיף לקבל תגובות כאלה!!
ברוכה הבאה לאתר ואני מקווה שתכיני עוד הרבה מתכונים קלים וטעימים 😉

avatar
דנה (19:01 12.10.2014)

שלום 🙂
רציתי לדעת אם אפשר להוסיף קצת שמרים או אבקת אפיה, ואם כן-אז כמה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:06 12.10.2014)

היי דנה,
אפשר להוסיף כפית אבקת אפיה אבל לא חובה.

avatar
דנה (19:07 12.10.2014)

תודה, זה ישביח את הבצק? יעשה אותו קצת יותר אוורירי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:11 12.10.2014)

אם את מעדיפה את הבצק דק וקריספי עדיף להכין בלי אבקת אפיה אבל אם את מעדיפה את הבצק שיהיה יותר עבה ותופח אז מומלץ שתוסיפי אבקת אפיה.

avatar
דנה (19:21 12.10.2014)

ממש תודה 🙂

avatar
מוריה (13:10 4.08.2014)

מעולה!!!!!
עשיתי אותה עוד ועוד ועוד
אפשר לגוון בתוספות
המלצה שלי בזיליקום ופטריות טריות

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:17 4.08.2014)

הי מוריה, שמחה שאהבת ותודה על ההמלצה 😉

avatar
מעיין (18:55 1.08.2014)

המממממ מגרה מאודדד

לקריאת כל התגובות