זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 20-25 דקות
סוג: חלבי
תבנית מרובעת של התנור
מצרכים:
2/3+ 1 כוסות קמח נטול גלוטן (“קונדיטור”)
1/3 כוס קמח אורז
1 כפית גדושה אבקת אפייה
1 ביצה
2 כפות שמן זית
1/2 גביע יוגורט (100 מ”ל)
1/2 כפית מלח
*רוטב פיצה, גבנ”צ או מוצרלה ותוספות לפי הטעם.
אופן הכנה:
-מחממים תנור ל- 200 מעלות.
-מערבבים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד (במידה והבצק דביק מידי- ניתן להוסיף עוד קמח נ”ג)
(אם הבצק יוצא מעט פירורי ניתן להוסיף כמה כפות מים או יוגורט בהדרגה).
-פורשים נייר אפייה על התבנית ומשמנים אותה. משטחים בעזרת מערוך את הבצק על התבנית בצורת עיגול או מלבן (ניתן לקמח מעט את המערוך) ודוקרים באמצעות קיסם או מזלג את הבצק במספר אזורים.
-אופים 10 דקות בתנור ומוציאים החוצה.
-מורחים על הבצק רוטב פיצה, גבנ”צ ותוספות לפי בחירתכם.
-מכניסים לתנור ואופים 10-15 דקות.
פיצה ללא גלוטן, פיצה ללא גלוטן מתכון, בצק לפיצה ללא גלוטן, מתכון לפיצה ללא גלוטן
אין לי בבית יוגורט יש אולי תחליף חלבי אחר?
או לא דווקא חלבי
תודה מאד נהנית מהמתכונים…!
אפשר לשים גבינה לבנה:)
הי אפרת היקרה,
חיפשתי מתכון לצליאקית שלי עד שהגעתי למתכון שלך – הכי פשוט, הכי מוצלח, הכי טעים!!
כל המשפחה אכלו ואהבו!
תודה רבה!
שמחה שיצא טעים❤️
תודה לך שחזרת לשתף!
היי אהובה.
קודם כל תודה על אתר מדהים.
שנית הבצק יצא לי ממש מיימי סוג של נוזל מה יכול להיות הסיבה? עברתי על הכל ועשיתי הכל כמו שכתוב🤷♀️
היי
תודה על הפרגון❤️
האם השתמשת בכוס מדידה בנפח 240 מל ודייקת בכמויות?
וואו הכנתי ויצא ממש טעים!! עכשיו אני מכינה שוב
ומכל הבצקים לפיצה ללג הוא ממש מומלץ יצא אוורירי וטעיםם
רק מה שכן זה יצא ממש עם מלאא קמח והוספתי עוד הרבה מים
שמחה שיצא טעים!
האם השתמשת בכוס מדידה בנפח 240 מ”ל ודייקת בכמויות?
תודה על השיתוף😊
באיזה יוגורט מומלץ להשתמש?
כל יוגורט בטעם טבעי שהוא לפחות 3% שומן.
תודה רבה❤️
היי, ראיתי שיש כמה מתכונים לפיצות ללא גלוטן, מה את הכי ממליצה?
תודה רבה❤️
ואם אני אכין את המתכון הזה, אוכל לוותר על הקמח אורז או להחליף אותו בקמח אחר?
את יכולה להמיר את קמח האורז בקמח ללא גלוטן כמו קונדיטור/תמי/כרגיל וכדומה, יצא קצת שונה.
היי,
כל המתכונים די דומים. המתכון הנוכחי לפיצה מומלץ מאד(:
היי אפרת…
בטעות לא שמתי לב והכנסתי את הבצק יחד עם הרוטב לתנור במקום להכניס קודם את הבצק… מה אני יכולה לעשות?
היי,
כרגע אין מה לעשות כיוון שכבר הכנסת לתנור. יכול להיות שהפיצה תצא במרקם קצת יותר רטוב.
בסוף יצא מצויין!
תודה רבה אפרת המתכונים שלך מדהימים
שמחה מאד לשמוע!
תודה שחזרת לשתף🌺
הי, אפשר להחליף את הקמח אורז לקמח תמי תגמיש או קמח קונדיטור?
היי,
אפשר אבל המרקם יצא קצת שונה.
הי,
רציתי לשאול אם גם כאלה שאוכלים גלוטן יאהבו את זה?
זה טועם ממש טעם אחר?
תודה!
היי,
הפיצה במרקם ובטעם מעט שונים מפיצה מקורית כך שזה לגמרי עניין של טעם.
האם אפשר להשתמש ביוגורט דנונה 0% או שעדיף עם אחוזים?
היי,
לא מומלץ בכלל להשתמש ביוגורט 0% לבישול/אפייה.
הי, אפשר להשתמש עם קמח כרגיל הרב תכליתי? (אין לי את הקמח ללחם).
אם כן, יש שינוי במתכון?
היי,
אפשר להשתמש בקמח רב תכליתי ללא שינוי במתכון.
אלוהים. כמה מתכונים ניסיתי עבור הנכד שלי? וחוויתי עוגת נפש. ותודה לך על מתכון נפלא. זהו, מצאתי את המתכון האולטימטיבי. נוח, קל וטעים.
שמחה ממש שאהבת את המתכון ושיצא טעים! תודה על השיתוף❤
האם אפשר להכין מראש את הפיצות ולהקפיא? יצא כמו טרי לאחר הקפאה ?
אין בעיה להקפיא, כדאי לחמם בתנור כמה דקות על 180 מעלות בסיום ההפשרה.
להקפאת הפיצה – השיטה הטובה היא : רדד את הבצק לפיצה – אפה 7 דקות ב180 מעלות ( ללא הרוטב והתוספות )- קרר והקפא ,-
להכנה -הפשר – שים הרוטב והתוספות – הכנס לתנור מחומם מראש ל 200 מעלות – למשך 7 דקות – בתאבון
שלום
אפשר להחליף את הקמח אורז בקמח שקדים?
היי,
לא ניסיתי כך שאני לא בטוחה. עדיף להחליף בקמח תירס או קמח תמי.
היי האם ניתן להכין את הבצק יום קודם ולשמור במקרר?
היי מעיין,
אפשר לשמור במקרר עד יומיים. יש לעטוף אותו היטב בניילון נצמד לא יתייבש.
בהצלחה😊
אפרת יקרה,
המתכונים שלך אחד אחד! גם הפעם הפיצה ללא גלוטן יצאה טעימה וקלה להכנה!
מודה לך מקרב לך.בזכותך אני הרבה יותר אוהבת להתנסות באפייה ויודעת שרוב סיכויים שאצליח!
תבורכי!
להלן תמונה של הפיצה.
היי שרן,
הפיצה נראית מעולה! שמחה שאהבתם ותודה לך על המילים החמות😊
שלום רב, לאיזה עובי לרדד את הבצק?
תודה רבה
בין חצי ל¾ ס”מ.
היי אפרת. אפשר להחליף את הקמח לקמח של שי של הטבע? או כל קמח אחר ללג?
כן.
הכנתי, יצא מעולה!!
תודה רבה!
נ.ב. אשמח שתוסיפי עוד מתכונים לעוגות ולחם שום ללא גלוטן!!
שמחה שיצא טעים ❤️
אוסיף 🙂
לאיזה גודל תבנית זה?
תבנית בגודל 32X25
היי אפרת תודה על המתכון אנחנו נהנות ממנו שוב ושוב.
האם אפשר להחליף את הקמחים בקמח רב תכליתי ללא גלוטן אחר כמו “כרגיל”?
אם כן – האם צריך להוסיף את אבקת האפיה תמיד או שיש שוני בין קמח לל”ג רב תכליתי לקמח לל”ג ללחם?
תודה מראש
כן, אפשר לשים 2 כוסות קמח “כרגיל”.
יש להוסיף אבקת אפיה.
תודה על התשובה ועל האתר בכלל..
היי אפרת.. אין לי שמץ מושג באפיה ורציתי לומר שהיום ניסינו את המתכון עם קמח כרגיל ללחם, ובכל הפעמים (גם עם הקמחים שרשמת) יצא פשוט מעולה!!!! את אלופה..
תודה על האתר ולא פחות חשוב תודה שאת תמיד עונה על כל שאלה בסבלנות. תמיד שמחה להמליץ על האתר לחברות..ישר כח ❤
שמחה שיצא טעים.
תודה נעמי 💗
מתכון מנצח. אני משתמשת בו כבר שנים. מחליפה את היוגורט במחית תפוחי עץ לטובת רגישים לחלב.
מעולה 🙂
תודה תמר
אני מכינה עכשיו מקווה שיצא לי טעים 🙂
בהצלחה 😉
ממש מעולה!
יש לי בן ציליאקי בן 3
ואני כל כך שמחה שסופסוף מצאתי תחליף טוב בשבילו לפיצה.
תודה אפרת:)
שמחה לשמוע 🙂
תודה הדסה
היי.. תודה. נשמע מעולה.
מי שאין לו מיקסר (כי בחיים לא אפיתי 🙂 יכול ללוש ידנית?
כן.
תודה על התשובה המהירה והמשמחת!!
אפשר להשתמש בקמח תפוא במקום בקמח אורז? זה מה שיש לי בבית פשוט ואני ממש רוצה להכין פיצה
סורי, לא ניסיתי ואני לא רוצה להטעות אותך.
הוספתי טיפה נוזלים כי יצא פירורי מאוד.
התוצאה לפניכם! תודה על המתכון
שמחה שהסתדרת בסוף 🙂
*יכול להיות שהתמונה לא עלתה כי היא מעל 8MB.
איזה נוזלים הוספת?
גם לי יצא פירורי
אפשר להוסיף כמה כפות מים או יוגורט.
כדאי להוסיף את ההערה למעלה לטובת מתלמדים…
תודה 🙂
אני אוסיף
הי
בדיוק נגמר לי כל הקמח אורז, ואני ממש רציתי להפתיע את בעלי עם פיצה, האם אני יכולה פשוט לשים שתי כוסות קמח קונדיטור /טפיוקה / קמח תפו”א?
אשמח ממש לתשובה!!
לא ניסיתי אבל אולי קמח טפיוקה.
יש לך במקרה קמח חומוס? אם כן, יש את המתכון הזה – פיצה ללא גלוטן.
הי
בסוף עשיתי הכל קמח קונדיטור- וזה יצא טעים בטרוף!!!
תודה רבה! אין על האתר שלך!
נראה מעולה 🙂
תודה לך שחזרת לעדכן!
פשוט נהדר! פעם בשבועיים פינוק לילדים ! תודה רבה
שמחה שאתם נהנים מהמתכון 🙂
תודה לך
שלום
הכנתי את הפיצה המון פעמים מתכון פצצה!!
אפשר להכין מזה פיציות?
אפשר להקפיא ולחמם על הפלטה?
כן אפשר.
היי
האם אפשר להחליף את קמח הקונדיטור כי הוא עם סוכר?
האם אפשר לשים 1 ו2שליש קמח אורז ושליש קמח תפו”א?
אשמח לתשובה מהירה.
תודה
דלית
היי דלית,
לא בטוחה אם זה ייצא מוצלח (לא ניסיתי).
היי, אם הקמח אורז שלי הוא גרגרי זה עדיין אפשרי (קמח בעשייה ביתית)
אפשר פשוט המרקם של הבצק ייצא פחות חלק.
אפשר להכין את הבצק, לשים במקרר, ולאפות את הפיצה ביום אחר? לכמה זמן הוא נשמר?
תודה
כן אפשר לשמור במקרר עד יומיים. יש לעטוף אותו היטב בניילון נצמד לא יתייבש.
מה ניתן לשים במקום יוגורט. למתכון פרווה
היי ורד,
במקרה הזה אין תחליף פרווה מוצלח ליוגורט.
את יכולה להכין את המתכון הזה – פיצה ללא גלוטן. הבצק שלו פרווה.
אין צורך במים?????????????
לא. רק אם הבצק יוצא יבש או פירורי אפשר להוסיף קצת מים.
וואו!! יצא מושלם!!! כל הילדים התלקקו, והיה כיף להכין ארוחה טעימה ללא גלוטן לכל הילדים יחד ולא רק לצליאקי שלי!!!
תודה ענקית!
שמחה שכולם אהבו!
תודה תהילה 🌷
האם ניתן לשים קורנפלור או קמח תפוח אדמה במקום קמח קונדיטור?
לא ניסיתי כך שאני לא יודעת.
האם הבצק יוצא קריספי או מושי ספוגי?
בגלל שאופים אותו אפיה ראשונה במשך 10 דקות ורק אז מוסיפים את החומרים, הוא יותר די פריך מבחוץ.
היי אפרת,יש לי קמח ללא גלוטן של g free האם אפשר להשתמש רק בקמח הזה?
היי אורלי,
לא ניסיתי אבל בגלל שזה קמח רב תכליתי זה אמור לעבוד.
פשוט מעולה!!!! תודה!!!
תודה ליאור 🙂
יצא מושלם
הרבה יותר טעים מהפיצות ללא גלוטן שמוכרים בפיצריות
תודה נועה, שמחה שאהבת 🙂
האם אפשר להקפיא את הבצק או את את הבצק אפוי לפני תוספות.
היי סילבי,
אפשר להקפיא את הבצק אחרי אפיה ראשונה ולפני התוספות.
הי, אפרת,
חיפשתי באתר מתכון לפיצה רגילה, לא מצאתי.
יתכן שאין באתר??
נכון, אין.
מבטיחה להעלות בקרוב 🙂
וואלה!
מהר 🙂
אנחנו משוועים למתכון טוב, כמו כל המתכונים שלך,
יש לי מתכון שהפיצה אף פעם לא עולה למרות שאני ממש יודעת להתעסק עם שמרים.
מאיזה חומרים מכינים רוטב לפיצה
מצורף מתכון לרוטב פיצה. ניתן להכין כמות ולהקפיא.
היי, כשהתייחסת ל” 1+ 2/3 קמח ללא גלוטן” לאיזה גודל שקית/חבילה התכוונת? כנ”ל לגבי הקמח אורז. לא ברור לי מה גודל האריזה הנדרשת.
תודה!
היי ליאור,
התכוונתי לכוסות. תיקנתי במתכון.
מומלץ להשתמש בכוס של 240 מ”ל. ניתן לראות כוס לדוגמה בלינק המצורף- המרת מידות אפיה.
היי
רציתי לשאול במה אפשר להחליף את הקמח אורז
היי שירה,
לא מומלץ להמיר את קמח האורז אלא אם כן יש לך תערובת קמחים כמו קמח תמי או קמח כרגיל או בר אל וכו’ ואז אפשר לשים כוס קמח.
איזה מתכון מצוין.
הבצק קל להכנה וגם קל לעבודה (בניגוד לרוב הבצקים נטולי הגלוטן).
אנחנו מכינים מאותו בצק גם בורקס ללא גלוטן.
שמחה לשמוע 🙂
תודה רמי ושבוע טוב
לי יצא מצויין, תודה, במקום מעדן שמתי100g סויה לבישול
מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
מה הכמות שיוצאת מהמתכון הזה?? כמה תבניות?איזה גודל?תודה!
היי,
מהכמות יוצאת פיצה אחת גדולה.
מומלץ להכין בתבנית ענקית של התנור.
חד”פ
הכנתי ויצא נהדר אבל הבלילה היתה מאוד יבשה ולכן הוספתי חצי כוס מים חמים ועוד 3 כפות שמן.
בנוסף, אפיתי ב 180 מעלות הכל ביחד עם הרוטב והגבנ”צ במשך 25 דקות. יצא מעולה וטעים..
שמחה שיצא טעים!
תודה שירה 🙂
היי,
האם ניתן להמיר את הקמחים בקמח קוקוס/קמח קוואקר? או שילוב של שניהם?
תודה
הכוונה לקמח שיבולת שועל *
היי ליאור,
לא ניסיתי כך שאני באמת לא יודעת.
אהלן מועדים לשמחה!
האם זה יהיה מופרך לנסות לטבען את המתכון?
היי תמר,
לא ניסיתי אבל אני לא שוללת 🙂
יכול להיות שאפשר לוותר על הביצה ולהשתמש ביוגורט סויה
או
לוותר על הביצה ועל היוגורט ובמקום אבקת אפיה לשים כפית מלאה שמרים יבשים ולהוסיף מים פושרים עד לקבלת בצק אחיד ונוח. ללוש אותו לפחות 7 דקות, לכסות ולהתפיח לחצי שעה לפחות.
לגבי הגבינה הצהובה בתוספות- אפשר להשתמש בגבינת טופו.
בהצלחה ואם תנסי אשמח לעדכון.
תודה 🙂 אני קצת בעייתית כי לא רוצה להשתמש גם בשמרים וסויה… אבל אם איכשהו אצליח להגיע למשהו סביר אעדכן 🙂
מעולה. בהצלחה 😉
הבצק יצא לי בטעם ומרקם של עוגה, יש עוד שילוב של קמחים שיכול להצליח?
היי רונה,
אולי רידדת את הבצק עבה מידי?
כרגע אין לי מתכון נוסף לבצק פיצה ללא גלוטן אבל אני מקווה בהמשך לנסות שילובים נוספים.
לא היה לי קמח אורז ולא אוהבת את הקמח של קונדיטור, אז הכנתי עם קמח “כרגיל” (שמתי פשוט את כל הכמות מקמח “כרגיל”). ברגעים אלו הפיצה נטרפת על ידי הקטנה (שבדרך כלל בכלל לא אוהבת בצק של פיצה) 🙂
תודה שירן, אני ממש שמחה לשמוע 🙂
הי
מה אפשר להחליף יוגורט?
היי דינה,
את יכולה לשים גבינה לבנה או שמנת חמוצה.
וואו, ניסתי בחשש אבל התבדיתי, ממש קל להכנה וטעים אפילו אני אכלתי שאני לא אוהבת מאפים ללא גלוטן. הילדה נהינתה ואני שולחת לה מחר לבי”ס.
תודה רבה.
תמשיכי לפרסם מתכונים ללא גלוטן.
שמחה לשמוע חגית 🙂
תודה על העדכון ויום נפלא!
ממש מהר ומאוד טעים
תודה מתכון מוצלח ביותר
תודה אילונה, שמחה לשמוע 🙂
שבת שלום
תודה רבה על מתכון פשוט מאוד להכנה ומוצלח 🙂 עכשיו נשאר רק לשער כמה קלוריות יש במנה כזו 😉
שמחה שיצא טעים!
את הקלוריות תשאירי בצד 😉
הי, האםיש אפשרות להפוך את הבצק לפרווה? אצלנו רגישים לחלב..
היי שירן,
היוגורט כאן הכרחי למרקם הסופי של הבצק אבל אולי אפשר להשתמש ביוגורט סויה צמחי.
יום נפלא 🙂
גם שלי אלרגית לחלב, איזה סוג/חברה של יוגורט סויה מומלץ?
אני מכירה את היוגורט ה״רגיל״ שהוא מתוק….
היי אפרת,
לצערי אני לא מכירה סוגי יוגורטים על בסיס סויה.
מעולה!!!!
הילד שלי ברגעים אלו טורף
פשוט מעולה וקללללל
תודה ליטל, שמחה לשמוע!
שיהיה לו בתאבון 😉
האם אפשר לוותר על היוגורט?
היי שרון,
לא מומלץ במקרה הזה מאחר וזה יפגע במרקם הבצק. אפשר לשים במקום גבינה לבנה.
שבוע טוב 🙂
אשה + 2 ילדות עם צליאק… הבצק המוצלח ביותר לפיצה SO FAR…
אני שמחה לשמוע זהר!
תודה שחזרת לעדכן וחג שמח 🙂
משנה אם זה קמח אורז לבן או מלא?
היי תמר,
זה לא אמור לשנות.
יום נעים 🙂
האם אפשר רק עם קמח תמי?
היי נחמה,
לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר.
שבוע טוב 🙂
במה אפשר להחליףאת קמח האורז
היי שולי,
מניסיוני השילוב של קמח ללא גלוטן עם קמח אורז מניב את התוצאות הטובות ביותר אבל יכול להיות שאפשר להכין גם עם קמח תירס.
יום נפלא 🙂
אני מחפשת בצק לפיצה ללא גלוטן וללא תירס, קמח קונדיטור וקמח תמי מכילים תירס !!
האם יש מתכון מתאים גם לרגישים לתירס?
הי זהבה,
לצערי כרגע אין מתכון כזה באתר.
הכוונה היא לכוס ושני שליש קמח? לא ממש ברור
כן.
האם אפשר להשתמש בקמח אחד מסוג אחר או שחייב לשלב את הקמחים האלו?
אפשר לשים 2 כוסות קמח “כרגיל” או קמח תמי.