שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 20-25 דקות

סוג: חלבי

תבנית מרובעת של התנור

מצרכים:

2/3+ 1 כוסות קמח נטול גלוטן (“קונדיטור”)

1/3 כוס קמח אורז

1 כפית גדושה אבקת אפייה

1 ביצה

2 כפות שמן זית

1/2 גביע יוגורט (100 מ”ל)

1/2 כפית מלח

*רוטב פיצה, גבנ”צ או מוצרלה ותוספות לפי הטעם.

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל- 200 מעלות.

-מערבבים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד (במידה והבצק דביק מידי- ניתן להוסיף עוד קמח נ”ג)
(אם הבצק יוצא מעט פירורי ניתן להוסיף כמה כפות מים או יוגורט בהדרגה).

-פורשים נייר אפייה על התבנית ומשמנים אותה. משטחים בעזרת מערוך את הבצק על התבנית בצורת עיגול או מלבן (ניתן לקמח מעט את המערוך) ודוקרים באמצעות קיסם או מזלג את הבצק במספר אזורים.

-אופים 10 דקות בתנור ומוציאים החוצה.

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

-מורחים על הבצק רוטב פיצה, גבנ”צ ותוספות לפי בחירתכם.

-מכניסים לתנור ואופים 10-15 דקות.

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

פיצה ללא גלוטן, פיצה ללא גלוטן מתכון, בצק לפיצה ללא גלוטן, מתכון לפיצה ללא גלוטן

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
שוקי עוף בציפוי פריך
חציל וקישוא מטוגנים בקמח חומוס

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
נעמה (10:33 5.07.2021)

האם אפשר להכין מראש את הפיצות ולהקפיא? יצא כמו טרי לאחר הקפאה ?

מתכונים ב-10 דקות (13:10 5.07.2021)

אין בעיה להקפיא, כדאי לחמם בתנור כמה דקות על 180 מעלות בסיום ההפשרה.

חיה (16:29 9.06.2021)

שלום
אפשר להחליף את הקמח אורז בקמח שקדים?

מתכונים ב-10 דקות (16:58 9.06.2021)

היי,
לא ניסיתי כך שאני לא בטוחה. עדיף להחליף בקמח תירס או קמח תמי.

מעיין (08:15 29.04.2021)

היי האם ניתן להכין את הבצק יום קודם ולשמור במקרר?

מתכונים ב-10 דקות (08:28 29.04.2021)

היי מעיין,
אפשר לשמור במקרר עד יומיים. יש לעטוף אותו היטב בניילון נצמד לא יתייבש.
בהצלחה😊

שרן (19:56 2.03.2021)

אפרת יקרה,
המתכונים שלך אחד אחד! גם הפעם הפיצה ללא גלוטן יצאה טעימה וקלה להכנה!
מודה לך מקרב לך.בזכותך אני הרבה יותר אוהבת להתנסות באפייה ויודעת שרוב סיכויים שאצליח!
תבורכי!

שרן (19:57 2.03.2021)

להלן תמונה של הפיצה.

מתכונים ב-10 דקות (20:39 2.03.2021)

היי שרן,
הפיצה נראית מעולה! שמחה שאהבתם ותודה לך על המילים החמות😊

שמואל האופה (10:40 26.01.2021)

שלום רב, לאיזה עובי לרדד את הבצק?
תודה רבה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:08 26.01.2021)

בין חצי ל¾ ס”מ.

דיאנה (10:53 31.12.2020)

היי אפרת. אפשר להחליף את הקמח לקמח של שי של הטבע? או כל קמח אחר ללג?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:01 31.12.2020)

כן.

עדידוש (23:44 5.12.2020)

הכנתי, יצא מעולה!!
תודה רבה!

נ.ב. אשמח שתוסיפי עוד מתכונים לעוגות ולחם שום ללא גלוטן!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:39 6.12.2020)

שמחה שיצא טעים ❤️
אוסיף 🙂

אפרת (23:06 5.10.2020)

לאיזה גודל תבנית זה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:44 6.10.2020)

תבנית בגודל 32X25

נעמי (18:29 4.10.2020)

היי אפרת תודה על המתכון אנחנו נהנות ממנו שוב ושוב.
האם אפשר להחליף את הקמחים בקמח רב תכליתי ללא גלוטן אחר כמו “כרגיל”?
אם כן – האם צריך להוסיף את אבקת האפיה תמיד או שיש שוני בין קמח לל”ג רב תכליתי לקמח לל”ג ללחם?
תודה מראש

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:15 5.10.2020)

כן, אפשר לשים 2 כוסות קמח “כרגיל”.
יש להוסיף אבקת אפיה.

נעמי (11:08 5.10.2020)

תודה על התשובה ועל האתר בכלל..

נעמי (22:23 8.10.2020)

היי אפרת.. אין לי שמץ מושג באפיה ורציתי לומר שהיום ניסינו את המתכון עם קמח כרגיל ללחם, ובכל הפעמים (גם עם הקמחים שרשמת) יצא פשוט מעולה!!!! את אלופה..
תודה על האתר ולא פחות חשוב תודה שאת תמיד עונה על כל שאלה בסבלנות. תמיד שמחה להמליץ על האתר לחברות..ישר כח ❤

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:11 9.10.2020)

שמחה שיצא טעים.
תודה נעמי 💗

תמר (20:15 29.09.2020)

מתכון מנצח. אני משתמשת בו כבר שנים. מחליפה את היוגורט במחית תפוחי עץ לטובת רגישים לחלב.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:21 29.09.2020)

מעולה 🙂
תודה תמר

טליה (19:49 21.09.2020)

אני מכינה עכשיו מקווה שיצא לי טעים 🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:12 21.09.2020)

בהצלחה 😉

הדסה (18:55 3.08.2020)

ממש מעולה!
יש לי בן ציליאקי בן 3
ואני כל כך שמחה שסופסוף מצאתי תחליף טוב בשבילו לפיצה.
תודה אפרת:)

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:50 3.08.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה הדסה

נעמי (18:13 27.07.2020)

היי.. תודה. נשמע מעולה.
מי שאין לו מיקסר (כי בחיים לא אפיתי 🙂 יכול ללוש ידנית?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:37 27.07.2020)

כן.

נעמי (20:04 27.07.2020)

תודה על התשובה המהירה והמשמחת!!

שיראל (17:41 13.04.2020)

אפשר להשתמש בקמח תפוא במקום בקמח אורז? זה מה שיש לי בבית פשוט ואני ממש רוצה להכין פיצה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:08 13.04.2020)

סורי, לא ניסיתי ואני לא רוצה להטעות אותך.

אורן (21:37 25.12.2019)

הוספתי טיפה נוזלים כי יצא פירורי מאוד.
התוצאה לפניכם! תודה על המתכון

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:09 25.12.2019)

שמחה שהסתדרת בסוף 🙂
*יכול להיות שהתמונה לא עלתה כי היא מעל 8MB.

טומי (09:52 27.03.2020)

איזה נוזלים הוספת?
גם לי יצא פירורי

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:03 27.03.2020)

אפשר להוסיף כמה כפות מים או יוגורט.

הטבח המסוכסך (22:10 30.11.2020)

כדאי להוסיף את ההערה למעלה לטובת מתלמדים…

מתכונים ב-10 דקות (22:14 30.11.2020)

תודה 🙂
אני אוסיף

אסתריקה (18:16 20.06.2019)

הי
בדיוק נגמר לי כל הקמח אורז, ואני ממש רציתי להפתיע את בעלי עם פיצה, האם אני יכולה פשוט לשים שתי כוסות קמח קונדיטור /טפיוקה / קמח תפו”א?

אשמח ממש לתשובה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:15 20.06.2019)

לא ניסיתי אבל אולי קמח טפיוקה.
יש לך במקרה קמח חומוס? אם כן, יש את המתכון הזה – פיצה ללא גלוטן.

אסתריקה (10:39 21.06.2019)

הי
בסוף עשיתי הכל קמח קונדיטור- וזה יצא טעים בטרוף!!!
תודה רבה! אין על האתר שלך!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:30 21.06.2019)

נראה מעולה 🙂
תודה לך שחזרת לעדכן!

טל (20:24 14.06.2019)

פשוט נהדר! פעם בשבועיים פינוק לילדים ! תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:47 15.06.2019)

שמחה שאתם נהנים מהמתכון 🙂
תודה לך

חיה (12:03 6.06.2019)

שלום
הכנתי את הפיצה המון פעמים מתכון פצצה!!
אפשר להכין מזה פיציות?
אפשר להקפיא ולחמם על הפלטה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:23 10.06.2019)

כן אפשר.

דלית (16:50 3.06.2019)

היי
האם אפשר להחליף את קמח הקונדיטור כי הוא עם סוכר?
האם אפשר לשים 1 ו2שליש קמח אורז ושליש קמח תפו”א?
אשמח לתשובה מהירה.
תודה
דלית

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:43 3.06.2019)

היי דלית,
לא בטוחה אם זה ייצא מוצלח (לא ניסיתי).

ברון (19:03 7.05.2019)

היי, אם הקמח אורז שלי הוא גרגרי זה עדיין אפשרי (קמח בעשייה ביתית)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:49 7.05.2019)

אפשר פשוט המרקם של הבצק ייצא פחות חלק.

תמר (18:32 7.05.2019)

אפשר להכין את הבצק, לשים במקרר, ולאפות את הפיצה ביום אחר? לכמה זמן הוא נשמר?

תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:47 7.05.2019)

כן אפשר לשמור במקרר עד יומיים. יש לעטוף אותו היטב בניילון נצמד לא יתייבש.

ורד (15:47 6.05.2019)

מה ניתן לשים במקום יוגורט. למתכון פרווה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:47 6.05.2019)

היי ורד,
במקרה הזה אין תחליף פרווה מוצלח ליוגורט.
את יכולה להכין את המתכון הזה – פיצה ללא גלוטן. הבצק שלו פרווה.

saracohen (23:19 17.12.2018)

אין צורך במים?????????????

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:33 18.12.2018)

לא. רק אם הבצק יוצא יבש או פירורי אפשר להוסיף קצת מים.

תהילה (15:00 11.12.2018)

וואו!! יצא מושלם!!! כל הילדים התלקקו, והיה כיף להכין ארוחה טעימה ללא גלוטן לכל הילדים יחד ולא רק לצליאקי שלי!!!
תודה ענקית!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:08 11.12.2018)

שמחה שכולם אהבו!
תודה תהילה 🌷

רעיה (19:17 8.07.2018)

האם ניתן לשים קורנפלור או קמח תפוח אדמה במקום קמח קונדיטור?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:36 9.07.2018)

לא ניסיתי כך שאני לא יודעת.

סמדר (11:41 22.05.2018)

האם הבצק יוצא קריספי או מושי ספוגי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:47 22.05.2018)

בגלל שאופים אותו אפיה ראשונה במשך 10 דקות ורק אז מוסיפים את החומרים, הוא יותר די פריך מבחוץ.

אורלי (16:33 13.05.2018)

היי אפרת,יש לי קמח ללא גלוטן של g free האם אפשר להשתמש רק בקמח הזה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:29 13.05.2018)

היי אורלי,
לא ניסיתי אבל בגלל שזה קמח רב תכליתי זה אמור לעבוד.

ליאור (10:08 27.04.2018)

פשוט מעולה!!!! תודה!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:13 27.04.2018)

תודה ליאור 🙂

נועה (08:51 8.04.2018)

יצא מושלם
הרבה יותר טעים מהפיצות ללא גלוטן שמוכרים בפיצריות

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:25 8.04.2018)

תודה נועה, שמחה שאהבת 🙂

סילבי (18:24 15.03.2018)

האם אפשר להקפיא את הבצק או את את הבצק אפוי לפני תוספות.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:38 15.03.2018)

היי סילבי,
אפשר להקפיא את הבצק אחרי אפיה ראשונה ולפני התוספות.

יונית (22:22 17.02.2018)

הי, אפרת,
חיפשתי באתר מתכון לפיצה רגילה, לא מצאתי.
יתכן שאין באתר??

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:20 17.02.2018)

נכון, אין.
מבטיחה להעלות בקרוב 🙂

יונית (22:48 21.02.2018)

וואלה!
מהר 🙂
אנחנו משוועים למתכון טוב, כמו כל המתכונים שלך,
יש לי מתכון שהפיצה אף פעם לא עולה למרות שאני ממש יודעת להתעסק עם שמרים.

אלי יצחק (20:40 10.08.2017)

מאיזה חומרים מכינים רוטב לפיצה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:56 10.08.2017)

מצורף מתכון לרוטב פיצה. ניתן להכין כמות ולהקפיא.

ליאור (15:41 31.07.2017)

היי, כשהתייחסת ל” 1+ 2/3 קמח ללא גלוטן” לאיזה גודל שקית/חבילה התכוונת? כנ”ל לגבי הקמח אורז. לא ברור לי מה גודל האריזה הנדרשת.

תודה!

מתכונים ב-10 דקות (18:56 31.07.2017)

היי ליאור,
התכוונתי לכוסות. תיקנתי במתכון.
מומלץ להשתמש בכוס של 240 מ”ל. ניתן לראות כוס לדוגמה בלינק המצורף- המרת מידות אפיה.

שירה (12:01 25.07.2017)

היי
רציתי לשאול במה אפשר להחליף את הקמח אורז

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:31 25.07.2017)

היי שירה,
לא מומלץ להמיר את קמח האורז אלא אם כן יש לך תערובת קמחים כמו קמח תמי או קמח כרגיל או בר אל וכו’ ואז אפשר לשים כוס קמח.

רמי (16:08 3.06.2017)

איזה מתכון מצוין.
הבצק קל להכנה וגם קל לעבודה (בניגוד לרוב הבצקים נטולי הגלוטן).
אנחנו מכינים מאותו בצק גם בורקס ללא גלוטן.

מתכונים ב-10 דקות (20:34 3.06.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה רמי ושבוע טוב

שירן (20:11 28.05.2017)

לי יצא מצויין, תודה, במקום מעדן שמתי100g סויה לבישול

מתכונים ב-10 דקות (20:40 28.05.2017)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

אא (10:59 14.05.2017)

מה הכמות שיוצאת מהמתכון הזה?? כמה תבניות?איזה גודל?תודה!

מתכונים ב-10 דקות (14:48 14.05.2017)

היי,
מהכמות יוצאת פיצה אחת גדולה.
מומלץ להכין בתבנית ענקית של התנור.

אפרת (23:14 5.10.2020)

חד”פ

שירה (19:49 15.12.2016)

הכנתי ויצא נהדר אבל הבלילה היתה מאוד יבשה ולכן הוספתי חצי כוס מים חמים ועוד 3 כפות שמן.
בנוסף, אפיתי ב 180 מעלות הכל ביחד עם הרוטב והגבנ”צ במשך 25 דקות. יצא מעולה וטעים..

מתכונים ב-10 דקות (20:53 15.12.2016)

שמחה שיצא טעים!
תודה שירה 🙂

ליאור (02:02 27.10.2016)

היי,
האם ניתן להמיר את הקמחים בקמח קוקוס/קמח קוואקר? או שילוב של שניהם?

תודה

ליאור (02:02 27.10.2016)

הכוונה לקמח שיבולת שועל *

מתכונים ב-10 דקות (03:11 27.10.2016)

היי ליאור,
לא ניסיתי כך שאני באמת לא יודעת.

תמר (22:35 17.10.2016)

אהלן מועדים לשמחה!

האם זה יהיה מופרך לנסות לטבען את המתכון?

מתכונים ב-10 דקות (00:37 18.10.2016)

היי תמר,
לא ניסיתי אבל אני לא שוללת 🙂
יכול להיות שאפשר לוותר על הביצה ולהשתמש ביוגורט סויה
או
לוותר על הביצה ועל היוגורט ובמקום אבקת אפיה לשים כפית מלאה שמרים יבשים ולהוסיף מים פושרים עד לקבלת בצק אחיד ונוח. ללוש אותו לפחות 7 דקות, לכסות ולהתפיח לחצי שעה לפחות.
לגבי הגבינה הצהובה בתוספות- אפשר להשתמש בגבינת טופו.
בהצלחה ואם תנסי אשמח לעדכון.

תמר (13:35 18.10.2016)

תודה 🙂 אני קצת בעייתית כי לא רוצה להשתמש גם בשמרים וסויה… אבל אם איכשהו אצליח להגיע למשהו סביר אעדכן 🙂

מתכונים ב-10 דקות (14:27 18.10.2016)

מעולה. בהצלחה 😉

רונה (10:38 3.09.2016)

הבצק יצא לי בטעם ומרקם של עוגה, יש עוד שילוב של קמחים שיכול להצליח?

מתכונים ב-10 דקות (16:55 3.09.2016)

היי רונה,
אולי רידדת את הבצק עבה מידי?
כרגע אין לי מתכון נוסף לבצק פיצה ללא גלוטן אבל אני מקווה בהמשך לנסות שילובים נוספים.

שירן (14:16 2.08.2016)

לא היה לי קמח אורז ולא אוהבת את הקמח של קונדיטור, אז הכנתי עם קמח “כרגיל” (שמתי פשוט את כל הכמות מקמח “כרגיל”). ברגעים אלו הפיצה נטרפת על ידי הקטנה (שבדרך כלל בכלל לא אוהבת בצק של פיצה) 🙂

מתכונים ב-10 דקות (14:47 2.08.2016)

תודה שירן, אני ממש שמחה לשמוע 🙂

דינה (14:26 29.05.2016)

הי
מה אפשר להחליף יוגורט?

מתכונים ב-10 דקות (14:33 29.05.2016)

היי דינה,
את יכולה לשים גבינה לבנה או שמנת חמוצה.

חגית (00:35 25.05.2016)

וואו, ניסתי בחשש אבל התבדיתי, ממש קל להכנה וטעים אפילו אני אכלתי שאני לא אוהבת מאפים ללא גלוטן. הילדה נהינתה ואני שולחת לה מחר לבי”ס.
תודה רבה.
תמשיכי לפרסם מתכונים ללא גלוטן.

מתכונים ב-10 דקות (08:58 25.05.2016)

שמחה לשמוע חגית 🙂
תודה על העדכון ויום נפלא!

אילונה (18:06 13.05.2016)

ממש מהר ומאוד טעים
תודה מתכון מוצלח ביותר

מתכונים ב-10 דקות (18:13 13.05.2016)

תודה אילונה, שמחה לשמוע 🙂
שבת שלום

שירה (22:45 7.02.2016)

תודה רבה על מתכון פשוט מאוד להכנה ומוצלח 🙂 עכשיו נשאר רק לשער כמה קלוריות יש במנה כזו 😉

מתכונים ב-10 דקות (23:32 7.02.2016)

שמחה שיצא טעים!
את הקלוריות תשאירי בצד 😉

שירן (09:41 28.01.2016)

הי, האםיש אפשרות להפוך את הבצק לפרווה? אצלנו רגישים לחלב..

מתכונים ב-10 דקות (10:50 28.01.2016)

היי שירן,
היוגורט כאן הכרחי למרקם הסופי של הבצק אבל אולי אפשר להשתמש ביוגורט סויה צמחי.
יום נפלא 🙂

אפרת (19:53 18.03.2016)

גם שלי אלרגית לחלב, איזה סוג/חברה של יוגורט סויה מומלץ?
אני מכירה את היוגורט ה״רגיל״ שהוא מתוק….

מתכונים ב-10 דקות (17:33 19.03.2016)

היי אפרת,
לצערי אני לא מכירה סוגי יוגורטים על בסיס סויה.

ליטל (19:06 21.12.2015)

מעולה!!!!
הילד שלי ברגעים אלו טורף
פשוט מעולה וקללללל

מתכונים ב-10 דקות (19:12 21.12.2015)

תודה ליטל, שמחה לשמוע!
שיהיה לו בתאבון 😉

שרון (22:00 19.12.2015)

האם אפשר לוותר על היוגורט?

מתכונים ב-10 דקות (22:42 19.12.2015)

היי שרון,
לא מומלץ במקרה הזה מאחר וזה יפגע במרקם הבצק. אפשר לשים במקום גבינה לבנה.
שבוע טוב 🙂

זהר (09:42 27.09.2015)

אשה + 2 ילדות עם צליאק… הבצק המוצלח ביותר לפיצה SO FAR…

מתכונים ב-10 דקות (09:57 27.09.2015)

אני שמחה לשמוע זהר!
תודה שחזרת לעדכן וחג שמח 🙂

תמר (10:58 15.07.2015)

משנה אם זה קמח אורז לבן או מלא?

מתכונים ב-10 דקות (11:14 15.07.2015)

היי תמר,
זה לא אמור לשנות.
יום נעים 🙂

נחמה אדרי (22:59 4.04.2015)

האם אפשר רק עם קמח תמי?

מתכונים ב-10 דקות (23:06 4.04.2015)

היי נחמה,
לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר.
שבוע טוב 🙂

שולי (09:43 26.11.2014)

במה אפשר להחליףאת קמח האורז

מתכונים ב-10 דקות (10:03 26.11.2014)

היי שולי,
מניסיוני השילוב של קמח ללא גלוטן עם קמח אורז מניב את התוצאות הטובות ביותר אבל יכול להיות שאפשר להכין גם עם קמח תירס.
יום נפלא 🙂

זהבה (18:47 17.06.2014)

אני מחפשת בצק לפיצה ללא גלוטן וללא תירס, קמח קונדיטור וקמח תמי מכילים תירס !!
האם יש מתכון מתאים גם לרגישים לתירס?

מתכונים ב-10 דקות (19:01 17.06.2014)

הי זהבה,
לצערי כרגע אין מתכון כזה באתר.

איציק (21:50 14.06.2014)

הכוונה היא לכוס ושני שליש קמח? לא ממש ברור

מתכונים ב-10 דקות (22:25 14.06.2014)

כן.

עינב (11:35 28.12.2020)

האם אפשר להשתמש בקמח אחד מסוג אחר או שחייב לשלב את הקמחים האלו?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:55 28.12.2020)

אפשר לשים 2 כוסות קמח “כרגיל” או קמח תמי.

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.