זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 8-10 דקות
סוג: חלבי
מצרכים:
טורטיות מוכנות (אני השתמשתי בטורטיה מקמח מלא)
רוטב פיצה / קטשופ / רסק עגבניות
גבינה צהובה/ מוצרלה
תוספות לפי הטעם: בולגרית, זיתים פרוסים, עגבניות, בצל, תירס, פטריות וכו’
תבלין אורגנו/ בזיליקום (לא חובה)
אופן הכנה:
-מוציאים מהתנור את הרשת ומחממים את התנור ל200 מעלות.
-מניחים טורטיה על רשת התנור. מורחים ברוטב, מפזרים גבינה צהובה ותוספות לפי הטעם.
-מכניסים לתנור למשך 8-10 דקות.
היי
אפשר להכין בטוסטר רגיל?
אפשר, יצא פחות קריספי ויותר כמו טוסט(:
אפרת יקרה!
חפשתי משהו קל וטעים
יצא ממושלם
תודה על מתכון פשוט, קל וטעים !!
איזה כיף שיצא מוצלח ושאהבת את המתכון! תודה על השיתוף❤
יואוו אפרת אחד המושלמים שלך!!!
יש לזה טעם יותר טעים מפיצה רגילה
תודה על האתר המטורף!!!
שמחה מאד שאהבת את המתכון! תודה על הפרגון❤
ואוווווו טעים ברמווות!! זה המתכון הראשון שאני מכינה האתר ויצא מעוולה!
איזה כיף שיצא מוצלח! תודה ששיתפת❤
הייי אפרת
רציתי להגיד לך שהכנתי וזה יצא פשוט מושלםםם
אין על המתכונים שלך
תודה יסכה 🙂
שמחה לקרוא שאהבת ❤️
ווואי כל כך טעים וגם נראה טוב !!! תמשיכי לעשות תדעי שאני מעריכה מאוד!!!! התחביב שלך הופך בזכותך להיות גם התחביב שלי!! הכנתי ויצה מטורף כמו כול הדברים שלך!!:))) תודה נשמה
תודה רבה מיכל,
שמחה לקרוא שאת נהנת 🙂
שבוע טוב
שלום רב אפרת האם צריך לגרד את הגבינה צהובה או לשים חתיכות שלמות? תודה על המענה.
היי מיטל,
מה שנוח לך 🙂 בעיקרון מומלץ לגרד
בתאבון ♥
——
מזמינה אתכם לרכוש את ספרי המתכונים האהובים עלייכם, במבצע מיוחד ועם שליח עד הבית-
https://10dakot-shop.co.il/
אפרת, שלום. עשיתי אתמול יחד עם המתכון שלך לרוטב מבושל. יצא 10. הבת שלי אמרה שזה בדיוק כמו בפיצריה. תודה לך.
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שלמה
הי אפרת,
חזרתי לעדכן- עשיתי כבר פעמיים השבוע את הפיצה, עם רוטב הפיצה שלך (הגרסה הלא מבושלת- הוספתי לה קצת סוכר), ובן ה- 4.5 אמר לי שזו הפיצה הכי טעימה שהוא אכל…ושאני יכולה להיות המפקדת של הפיצות 🙂
תודה רבה!
גילת
איזה חמוד 😊 אהבתי את ההגדרה שלו 🙂
בוקר טוב,
איך מכינים רוטב פיצה ביתי?
ראיתי באחת התגובות שצריך להרטיב את הטורטיה לפני הנחת הרוטב אחרת זה מתייבש- האם הכרחי?
תודה רבה ויום נפלא,
גילת
היי גילת,
מצורף מתכון לרוטב פיצה.
אני לא ממליצה להרטיב את הטורטיה.
יום מקסים 🌺
הי יצא מעולה אבל הילדים התלוננו שזה קצת דק מדי. למרות שלא אוהבים בשר בצק עבה. יש אפשרות להשתמש בשתי טורטיות יחד ? רעיון איך מצמידים אותם?
תודה
לא ניסיתי אבל אולי אפשר לשמן אחת מהן ולהדביק מעליה את השניה.
מה זאת אומרת טורטיה מוכנה?
הכוונה לטורטיה קנויה.
להכניס את התבנית לאמצע התנור או לתחתית התנור??
אמצע התנור.
הייי:) רק רציתי להגיד לך שוב המון המון תודה! גם תמתכון הזה עשיתי ליום הולדת של חבר שלי וכולם עפו על זה!! עשיתי מלא מגשים והכל נגמר!
תודה רבה
שמחה שכולם אהבו 🙂
תודה שחזרת לעדכן!
היי, נראה מעולה, האם אפשר להניח על נייר כסף, או שיש חשיבות שזה יונל ישירות על הרשת של התנור?
היי גל,
על רשת התנור זה יוצא יותר קריספי אבל אפשר להניח גם על נייר כסף.
היי תודה על המתכונים אני אמא לילדים קטנים ואין הרבה זמן במטבח אז המתכונים שלך מאוד עוזרים ותמיד כולם נהנים מארוחת וקינוחים שואלים מתי יש לי זמן לכל זה 🙂
שמי ורוניקה
תודה ורוניקה, כיף לשמוע 🙂
מעולה!!! תודה 🙂
תודה מלכה, שמחה שאהבת 🙂
האם יש טורטיות נטולות גלוטן ?
לדעתי כן. אלה צריכות להיות טורטיות מקמח תירס בלבד.
אפרת , את אלופה. הפיצה מעולה וקלה להכנה , וטעימה יותר מפיצות בהרבה מסעדות. המתכונים שלך טעימים מאוד וקלים להכנה.
יישר כח. תמשיכי להפתיע אותנו במתכונים נהדרים.
תודה אבי! 🙂
היי שלום רציתי לשאול אם אפשר לטגן במחבת במקום לאפות?
יכול להיות שאפשר להכין במחבת עם מכסה ולחמם על אש בינונית.
ראשית תודה לך על האתר הנפלא
שנית יצא מעולה
שלישית אם משתמשים באבן שמוט חום 230 ל45 דק ולאחר מכן בעת הכנסת הפיצה מורידים ל-200 ל-8 דק’ יוצא משהו משהו
רביעית שמתי רק רוטב עגבניות 3 פרוסות מוצרלה ועלה בזיליקום בלי תוספות ויצא לי איטליה תחתית פריכה מרכיבים איכותיים והכל נגמר.
נשמע מעולה 🙂
תודה ניצן וחג שמח!
אחלה של אתר אני ממש מרוצה ממנו ….חוסך ממני הרבה זמן לבישולים…הרבה פעמים הייתי שוברת את הראש מה לבשל אז חיפשתי באינטרנט והגעתי לאתר הזה ומאז אני מכורה אליו….דרך אגב חמותי מכינה רוטב פיצה קל וטעים…שמים בקערה רסק עגבניות ומגרדת עגבניה ומערבבת ומתבלת בקצת מלח וזה אני מוסיפה לזה גם מעט תבלין לפיצה…
תודה דינה! 🙂
אין בעד מה 🙂
היי האתר מדהים מתאים למחוסרי זמן כמוני
הכנתי פיצה טורטיה יצא טעים מאודדד
ישר כח ותודה
שמחה לשמוע עופרה!
תודה שחזרת לעדכן 🙂
מה זה טורטייה? סוג של מלאווח?
היי,
טורטיה היא סוג של פיתה עגולה, דקה מאוד ושטוחה (להבדיל מפיתה רגילה היא לא חלולה מבפנים ואינה מכילה שמרים). היא מכילה מעט שמן להבדיל מבצק מלוואח.
הי
המתכון הפך להיות מתכון שחביב על כולנו קל וטעים! על מנת להפוך את הרסק ליותר “בריא” אני מוסיפה לרוטב עגבניה טרייה מגורדת, רסק עגבניות, מלח, מעט סוכר חום ושום כתוש. ממש טעים תודה!
מעולה, אני שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן 🙂
הכנתי אתמול בערב ויצא מעולה! תודה רבה על המתכון 🙂
מעולה! תודה אורן על העדכון 🙂
שלום רב,
הכנתי בטוסטר אובן על 200 מעלות ויצא מ-ע-ו-ל-ה…… תודה רבה…. טעים וקל לנשנוש קל עם בירה לערב קיצי חם….. אם שמים בטוסטר אובן על 200 מעלות מספיקה אפיה של 8 דקות על השעון….. רוב תודות על המתכון הקל. ובכלל המתכונים המתפרסמים כאן, קלים טעימים…. יום טוב לכולם
תודה סיסי שחזרת לעדכן!
שמחה שיצא טעים 🙂
יום נפלא
היי אפרת
הכנתי את הפיצה לחמשת נכדי ופשוט לא הצלחתי לצאת מהמטבח.
כל פיצה שנגמרה בקשו עוד ועוד. זללו 8 פיצות עד שהגבינה הצהובה נגמרה.
היי דורית,
אני מאוד שמחה שהילדים נהנו 🙂
תודה שחזרת לעדכן ויום נפלא!
יש להרטיב את הטורטיה במים לפני שמורחים את הרוטב אחרת זה מתייבש
האם הטורטיות עשויות מקמח תירס.
אם כן אז במה אפשר להשתמש במקום? מפני שלא אוהבים אצלי קמח תירס.
כמובן שהתכוונתי אמצא ולא אמצע
נשמע מעולה. אבל…..בחיים לא קניתי טורטיות.
באיזה אגף של הסופר אמצע אותן?
האם זה יבש או טרי?
אני מניחה שיש כמה בחבילה. האמנם?
אפשר לקנות עכשיו ולהכין בשבוע הבא?
היי דורית,
הטורטיות לא בהכרח עשויות מקמח תירס. יש כאלה שעשויות מקמח רגיל או מקמח מלא.
טורטיות בדר”כ נמצאות במחלקת הלחמים.
הטורטיות ארוזות בשקית והן נראות כמו פיתות שטוחות ודקות מאוד (הן טריות לא יבשות) וכן, יש כמה טורטיות בשקית אחת (זה משתנה בהתאם למשקל השקית).
וכן, בטח שאת יכולה לקנות מראש. את הטורטיות מומלץ לשמור במקפיא (נשמרות כמה חודשים) והן מפשירות בחוץ במהירות (ואם ממש ממהרים ניתן לחמם במיקרוגל כ-5 שניות).
היי רציתי לדעת אם אפשר להכין את זה בטוסטר אובן במקום בתנור ואם כן כמה מעלות בטוסטר אובן?
כן ספיר, אפשר. לדעתי ב-180 מעלות רק חשוב לשים לב שהפיצה לא נשרפת. בסופו של דבר התחתית צריכה להיות קריספית והחלק העליון עסיסי.