שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 12 דקות

מס’ מנות: 3 פיצות

סוג: חלבי

רכיבים

מחבת בינונית בקוטר כ-24 ס”מ מציפוי נון סטיק/שאינו נדבק (כמו ברזל יצוק או טפלון).

בצק פיצה:

2 כוסות (280 ג’) קמח רגיל

כפית וחצי שטוחות שמרים יבשים

כף שטוחה סוכר

⅔ כוס (160 מ”ל) מים חמימים (לא רותחים)

2 כפות שמן זית

חצי כפית מלח

רוטב פיצה: ¾ כוס עגבניות מרוסקות (משימורים), שן שום כתושה, כף גדושה רסק עגבניות, כף שמן זית, רבע כפית מלח, רבע כפית תבלין אורגנו

תוספות: גבינה צהובה/ מוצרלה מגורדת, פרוסות זיתים, תירס, פטריות וכדו’

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מערבבים בקערה קמח, שמרים וסוכר. מוזגים מים חמימים ושמן זית ומערבבים עד לאיחוד החומרים.

-מוסיפים מלח ולשים את הבצק במשך כ-2 דקות, עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה (אם הבצק יבש או מתפורר, יש להוסיף מעט מים בהדרגה ולפי הצורך). מכסים את הקערה במגבת ומניחים לבצק לנוח במשך 10-15 דקות.

-בינתיים מכינים את רוטב הפיצה ומערבבים את כל המרכיבים בקערית.

-מחלקים את הבצק ל-3 חלקים ובעזרת מערוך מרדדים כל חלק לעיגול בקוטר המחבת (טיפ: לרידוד נוח יותר- מומלץ לרדד את הבצק על נייר אפיה ולקמח את המערוך למניעת הדבקות הבצק).

-מברישים את המחבת בשמן באופן אחיד ומניחים את הבצק.

-מדליקים על אש בינונית-גבוהה ומכסים את המחבת במשך כ-2 דקות.

-מרימים את המכסה והופכים בזהירות את הבצק צד.

-מנמיכים לאש נמוכה, מוסיפים רוטב פיצה, גבינה צהובה ותוספות לפי הטעם.

-מכסים ומבשלים במשך 7-10 דקות, עד שהגבינה נמסה והבצק מוכן.

 

ראו גם
קינואה עם בטטהקינואה עם בטטה
סהרוני שקדים סהרוני שקדים
תגובותתגובות

שימו לב – לפני שאתם שואלים בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
avatar
ילדה (18:55 28.05.2024)

האם אני יכולה לשים רוטב פיצה קנוי? (יש מצב הוא יותר מימי)

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:00 29.05.2024)

כן אפשר

avatar
חרות (08:43 20.05.2024)

יצא ממש טעים וגם נראה אחלה!♥️
רק שאלה.. אין לנו מכסה למחבת.. חייב או שאפשר להכין גם בלי?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:47 20.05.2024)

אפשר להשתמש במכסה של סיר בקוטר דומה:)

avatar
שירה (14:34 5.05.2024)

הסתדרתי ):

avatar
שירה (13:36 5.05.2024)

היי אפרת דחוףף יש לך מתכון רגיל של פיצה בתנור

avatar
הלל (19:17 4.04.2024)

היי אפרת מתכון מהמםםםם!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:15 4.04.2024)

שמחה שאהבת🙂

avatar
חנה (15:40 4.04.2024)

היי
לאיזה עובי את ממליצה לרדד את זה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:17 4.04.2024)

כחצי ס”מ

avatar
שני (17:32 29.02.2024)

היי אפרת, אפשר להכין ללא כף סוכר או שזה קריטי למתכון? תודה 🙂

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:00 29.02.2024)

אפשר.

avatar
ש. (13:28 15.02.2024)

היי
האם אפשר להשתמש בעגבניות אמיתיות ולא מקופסת שימורים?
ואם כן כמה עגבניות לרסק?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:30 15.02.2024)

כן. אפשר לרסק כמות של 3/4 כוס.
זה יוצא 2-3 עגבניות, תלוי בגודלן

avatar
פריידי (21:54 27.01.2024)

האם זה מזונות?

avatar
שלומית (10:44 28.01.2024)

לפי החומרים של הבצק זה המוציא

avatar
סון סון (01:12 25.01.2024)

עשיתי לארוחת ערב…מושלם וטעים ברמות.

פיצה במחבת
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:29 25.01.2024)

מעולה!
תודה על השיתוף💜

avatar
מלי (19:04 9.01.2024)

ערב טוב,
האם אפשר לאפות בתנור במקום להכין במחבת?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:02 9.01.2024)

כן אפשר.

avatar
ספיר (12:48 8.01.2024)

יש לי 2 שאלות. 1. אני משתמשתבשמרים קוביה. אז כמה לשים?
2. אפשר לשים חלב במקום מים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:42 8.01.2024)

היי ספיר,
1. 12 גרם.
2. כן אפשר.

avatar
שני (21:58 28.12.2023)

תודה על המתכון, יצא מטורף!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:49 29.12.2023)

שמחה לשמוע💜

avatar
רחלי (20:24 26.12.2023)

תודה על המתכון!
כבר הכנתי כמה פעמים ויצא טעים במיוחד,
וקל מאוד להכנה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:10 26.12.2023)

שמחה שיצא טעים💜

avatar
אחת מרוצה (10:27 25.12.2023)

שלום
האם אפשר להמיר את הקמח בקמח כוסמין?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:19 25.12.2023)

כן אפשר.

avatar
הדסה טובים (19:52 20.12.2023)

הפיצה יצאה מדהימה!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:10 20.12.2023)

שמחה שיצא טעים💜

avatar
שרי (22:00 19.12.2023)

משהו קטן להוסיף..
אני תמיד חוזרת מהעבודה עייפה אך בעיקר רעבה ולא יודעת מה בא לי אז הפעם הלכתי על האתר הזה…
וזה השאיר לי טעם של עוד

avatar
שרי (21:58 19.12.2023)

מדהיםםםםם יאמיייייי
פיצה טעימה ומושלמת והכי מהכל קלה להכנה ליקנו את האצבעות
תודה מתכון מדהים!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:13 20.12.2023)

שמחה שנהניתם❤️
תודה שחזרת לשתף!

avatar
שפית אלופה (20:51 19.12.2023)

מתכון מהמם יוצא טעים ברמות..
האם זה בצק שמתאים גם לתנור?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:26 19.12.2023)

שמחה שיצא טעים:)
וכן, מתאים גם לתנור.

avatar
Miri Klein (09:45 15.12.2023)

הי
האם יש אפשרות להכין את הפיצה בגירסא ללא גלוטן?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:22 15.12.2023)

לא ניסיתי אבל אני חושבת שאפשר להשתמש בקמח ללא גלוטן כמו קמח תמי או כרגיל.

avatar
פנינה (23:01 9.12.2023)

ואווו וואוו זה פשוט מושלם הדבר הזה
יוצא בול כמו בתמונה!!!
יצא לי מזה 4 פיצות אבל נראה לי זה תלוי בגודל המחבת
פשוט להתענג על המתכונים שלך!!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:48 10.12.2023)

שמחה שיצא מוצלח וטעים!
תודה יקרה

avatar
שרית (22:40 4.12.2023)

הכנתי היום ויצא מעולה ממש
הייתי ממליצה לבשל מעט את הרוטב קודם כדי להוריד מהחמיצות של העגבניות
ממש מושלם

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:18 5.12.2023)

תודה שרית😊

avatar
חיה כה (19:07 3.12.2023)

אפשר לשים שמן רגיל במקום שמן זית?
תודה רבה רבה על המתכון המושלםםםם

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:13 3.12.2023)

כן אפשר🙂

avatar
אורה (22:18 29.11.2023)

אפשר לשים את הגבינה צהובה אחרי ההכנה (כלומר אחרי שזה יורד מהמחבת)
פשוט המחבת שלנו פרווה..

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:04 30.11.2023)

אפשר אבל לא בטוחה שהגבינה תימס לגמרי.
אם יש לך תנור חלבי תכניסי לתנור לכמה דקות, רק חשוב שתחממי אותו מראש.

avatar
נחמי חפץ (23:50 20.11.2023)

יש אפשרות לקבל כמויות ל-4 פיצות?
תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:10 21.11.2023)

ממליצה להכין כמות וחצי. גם אם יוצא קצת יותר אפשר להקפיא.
3 כוסות קמח רגיל
2 כפיות שמרים יבשים
כף וחצי שטוחות סוכר
כוס (240 מ”ל) מים חמימים (לא רותחים)
3 כפות שמן זית
¾ כפית מלח
רוטב פיצה: כוס ורבע עגבניות מרוסקות (משימורים), שן שום כתושה, כף וחצי רסק עגבניות, כף וחצי שמן זית, שליש כפית מלח, שליש כפית תבלין אורגנו

avatar
בצק (15:27 19.11.2023)

הי אפשר להתפיח את הבצק היום להכניס למקרר ומחר בבוקר (5 וחצי) ישר לעבוד עם זה? או שצריך התפחה נוספת?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:42 19.11.2023)

אפשר. כדאי להתפיח ישר במקרר עד מחר (לא להתפיח בחוץ).
לשים בקערה ולעטוף בניילון נצמד.

avatar
בצק (21:35 19.11.2023)

ואם כבר התפתחתי חלק מהזמן בחוץ ואז הכנסתי למקרר זה בעיה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:09 20.11.2023)

זה לא נורא.
להבא במקרה כזה כדאי להוציא את האויר מהבצק לפני ששמים במקרר.

avatar
תרצה (14:58 13.11.2023)

הי רציתי לשאול אפשר להקפיא את הבצק אם לא משתמשים בכולו?
תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:13 13.11.2023)

כן:)

avatar
אודל (20:52 9.11.2023)

מוווווווושלם ממליצה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:52 10.11.2023)

שמחה שאהבת🙂

avatar
נחמי (16:59 2.11.2023)

וואו איזה פיצה טעימה!!
הבצק יוצא ממש רך וכיף לעבודה!
אחד המתכונים הטעימים שיש,
מצטרף לשאר האתר המדהים!

פיצה במחבת
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:37 2.11.2023)

שמחה שאהבת! נראה טעים🙂

avatar
itzik30 (13:44 30.10.2023)

היי כתבת בקמח כמות במ”ל לא צריך להיות בגרמים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:03 30.10.2023)

צודק. תוקן:)

avatar
דנה (17:54 29.10.2023)

היי אפרת, המחבת שלי בקוטר 22. כמה פיצות יצאו מהכמות במתכון? או שצריך לשנות כמויות? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:39 29.10.2023)

היי
את יכולה להכין 3 פיצות עבות או 4 דקות(:

avatar
צ ש (22:13 28.10.2023)

הי
האם אפשר לשים ברוטב פיצה רוטב עגבניות מרוכז מקופסא
ואם כן כמה לשים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:58 28.10.2023)

היי
לא מומלץ כי הטעם יהיה מאד מרוכז וחזק.

avatar
צ ש (23:53 28.10.2023)

כבר שמתי 🙂
אבל דווקא יצא גם ככה טעים

ממש תודה על המתכון!!

avatar
רחל (23:38 26.10.2023)

אם אני משתמשת בשמרים משקית של שימרית, כמה צריך לשים?
תודה על המתכון, ננסה…

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:27 27.10.2023)

אם הכוונה לשמרים טריים בגרגירים אז 3 כפיות.

avatar
itzik30 (18:15 26.10.2023)

תודה על המתכון, יצא ממש טעים עשיתי עם קמח כוסמין לבן, רק הבצק יצא מאוד דביק, מה את מציעה להבא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:25 26.10.2023)

היי
עם קמח כוסמין לפעמים צריך פחות מים, יש להוסיף מים בהדרגה ולפי הצורך.

avatar
אסנת (09:11 26.10.2023)

האם אפשר גם לאפות בתנור-או רק במחבת?

תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:36 26.10.2023)

היי
אפשר גם בתנור(:

avatar
קרשת (13:00 25.10.2023)

דחוף דחוף!!!
הכנתי את הבצק, בטעות שמתי יותר מדי מים והבצק ממש מיימי, כמו בלילה של פנקייק ואין לי עוד קמח בבית מה אפשר לעשות?? ניסיתי לשים קצת קוטג’ (רק הגושים בלי המים) וזה לא ממש עזר. יש דרך לתקן שיהיה בצק נורמלי או לזרוק את הבלילה לפח? עוד שעה אנחנו צריכים לצאת ולהיות אחרי ארוחת צהריים…
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:09 25.10.2023)

היי
יש לך קמח אחר בבית? קמח תפו”א? קמח שיבולת שועל? חייב קמח כדי לפצות על המים.

avatar
123 (18:31 23.10.2023)

הכנתי ויצא פשוט מושלם!!
תודה רבה(:
על כל המתכונים שלך!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:03 23.10.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

לקריאת כל התגובות