זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 12 דקות
מס’ מנות: 3 פיצות
סוג: חלבי
מחבת בינונית בקוטר כ-24 ס”מ מציפוי נון סטיק/שאינו נדבק (כמו ברזל יצוק או טפלון).
בצק פיצה:
2 כוסות (280 ג’) קמח רגיל
כפית וחצי שטוחות שמרים יבשים
כף שטוחה סוכר
⅔ כוס (160 מ”ל) מים חמימים (לא רותחים)
2 כפות שמן זית
חצי כפית מלח
רוטב פיצה: ¾ כוס עגבניות מרוסקות (משימורים), שן שום כתושה, כף גדושה רסק עגבניות, כף שמן זית, רבע כפית מלח, רבע כפית תבלין אורגנו
תוספות: גבינה צהובה/ מוצרלה מגורדת, פרוסות זיתים, תירס, פטריות וכדו’
-מערבבים בקערה קמח, שמרים וסוכר. מוזגים מים חמימים ושמן זית ומערבבים עד לאיחוד החומרים.
-מוסיפים מלח ולשים את הבצק במשך כ-2 דקות, עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה (אם הבצק יבש או מתפורר, יש להוסיף מעט מים בהדרגה ולפי הצורך). מכסים את הקערה במגבת ומניחים לבצק לנוח במשך 10-15 דקות.
-בינתיים מכינים את רוטב הפיצה ומערבבים את כל המרכיבים בקערית.
-מחלקים את הבצק ל-3 חלקים ובעזרת מערוך מרדדים כל חלק לעיגול בקוטר המחבת (טיפ: לרידוד נוח יותר- מומלץ לרדד את הבצק על נייר אפיה ולקמח את המערוך למניעת הדבקות הבצק).
-מברישים את המחבת בשמן באופן אחיד ומניחים את הבצק.
-מדליקים על אש בינונית-גבוהה ומכסים את המחבת במשך כ-2 דקות.
-מרימים את המכסה והופכים בזהירות את הבצק צד.
-מנמיכים לאש נמוכה, מוסיפים רוטב פיצה, גבינה צהובה ותוספות לפי הטעם.
-מכסים ומבשלים במשך 7-10 דקות, עד שהגבינה נמסה והבצק מוכן.
View this post on Instagram
- שבלולי פיצה מטורטיה |
- פיצה בטאבון נינג’ה |
- לחמניות פיצה |
- פיצת שוקולד וחלבה |
- פיצה מבצק פילו |
- מלוואח פיצה
שלימות המתכון הזה!!
חיפשנו משהו טעים וקל לארוחת ערב
הוא כל כך טעים. בקושי יצא מהמחבת וכבר נגמר
תודה!
שמחה שאהבתם❤️
האם אפשר ללוש ביד?הבצק צריך להיות חלק?
כן אפשר, לפחות 10 דקות.
הבצק אמור להיות אחיד
הכנתי בטוסטר לחיצה פסים של 4 פרוסות,
ויצא מושלם !!!!!!!!!
תודה רבה רבה
שמחה שיצא טעים❤️
תודה שחזרת לשתף
אין לי עגבניות מרוסקות האים אפשר לשים רק רסק עגבניות?
עדיף לגרד 2 עגבניות רכות
וואי זה פשוט קליל וטעים!!
תודה על המתכונים המדהימים שלך!!
אנחנו נהנים מהם בלי סוף…
הכל ברור ומאיר עיניים ואת עונה בכזה נעימות…
אין מילים!
❤️❤️
ואוו תודה רבה.😍
יצא מושלםם.🤗 קל ותעים.😋
ממליצה מאוד.🥰
שמחה שיצא טעים❤️
האם אפשר לשים רוטב עגבניות מרוכז מאוד (שימורים) במקום עגבניות מרוסקות ובמקום רסק עגבניות? אם כן מה הכמות?
היי חני,
אפשר לשים סה”כ 3 כפות מלאות אבל הרבה יותר טעים עם עגבניות מרוסקות.
תודה רבה!
הכנתי את זה לארוחת ערב ויצא לי מאוד מאוד מאוד טעים!!
שמחה שיצא טעים🧡
יצא נהדר לארוחת צהריים תודה רבה
תודה לך שחזרת לשתף💜
האם אני יכולה להשתמש בקמח תופח?
אם כן, צריך שמרים?
כן עדיין צריך שמרים:)
האם אני יכולה לשים רוטב פיצה קנוי? (יש מצב הוא יותר מימי)
כן אפשר
יצא ממש טעים וגם נראה אחלה!♥️
רק שאלה.. אין לנו מכסה למחבת.. חייב או שאפשר להכין גם בלי?
אפשר להשתמש במכסה של סיר בקוטר דומה:)
הסתדרתי ):
היי אפרת דחוףף יש לך מתכון רגיל של פיצה בתנור
היי אפרת מתכון מהמםםםם!!
שמחה שאהבת🙂
היי
לאיזה עובי את ממליצה לרדד את זה?
כחצי ס”מ
היי אפרת, אפשר להכין ללא כף סוכר או שזה קריטי למתכון? תודה 🙂
אפשר.
היי
האם אפשר להשתמש בעגבניות אמיתיות ולא מקופסת שימורים?
ואם כן כמה עגבניות לרסק?
כן. אפשר לרסק כמות של 3/4 כוס.
זה יוצא 2-3 עגבניות, תלוי בגודלן
האם זה מזונות?
לפי החומרים של הבצק זה המוציא
עשיתי לארוחת ערב…מושלם וטעים ברמות.
מעולה!
תודה על השיתוף💜
ערב טוב,
האם אפשר לאפות בתנור במקום להכין במחבת?
כן אפשר.
יש לי 2 שאלות. 1. אני משתמשתבשמרים קוביה. אז כמה לשים?
2. אפשר לשים חלב במקום מים?
היי ספיר,
1. 12 גרם.
2. כן אפשר.
תודה על המתכון, יצא מטורף!!
שמחה לשמוע💜
תודה על המתכון!
כבר הכנתי כמה פעמים ויצא טעים במיוחד,
וקל מאוד להכנה!
שמחה שיצא טעים💜
שלום
האם אפשר להמיר את הקמח בקמח כוסמין?
כן אפשר.
הפיצה יצאה מדהימה!!
שמחה שיצא טעים💜
משהו קטן להוסיף..
אני תמיד חוזרת מהעבודה עייפה אך בעיקר רעבה ולא יודעת מה בא לי אז הפעם הלכתי על האתר הזה…
וזה השאיר לי טעם של עוד
מדהיםםםםם יאמיייייי
פיצה טעימה ומושלמת והכי מהכל קלה להכנה ליקנו את האצבעות
תודה מתכון מדהים!!!
שמחה שנהניתם❤️
תודה שחזרת לשתף!
מתכון מהמם יוצא טעים ברמות..
האם זה בצק שמתאים גם לתנור?
שמחה שיצא טעים:)
וכן, מתאים גם לתנור.
הי
האם יש אפשרות להכין את הפיצה בגירסא ללא גלוטן?
לא ניסיתי אבל אני חושבת שאפשר להשתמש בקמח ללא גלוטן כמו קמח תמי או כרגיל.
ואווו וואוו זה פשוט מושלם הדבר הזה
יוצא בול כמו בתמונה!!!
יצא לי מזה 4 פיצות אבל נראה לי זה תלוי בגודל המחבת
פשוט להתענג על המתכונים שלך!!!!
שמחה שיצא מוצלח וטעים!
תודה יקרה
הכנתי היום ויצא מעולה ממש
הייתי ממליצה לבשל מעט את הרוטב קודם כדי להוריד מהחמיצות של העגבניות
ממש מושלם
תודה שרית😊
אפשר לשים שמן רגיל במקום שמן זית?
תודה רבה רבה על המתכון המושלםםםם
כן אפשר🙂
אפשר לשים את הגבינה צהובה אחרי ההכנה (כלומר אחרי שזה יורד מהמחבת)
פשוט המחבת שלנו פרווה..
אפשר אבל לא בטוחה שהגבינה תימס לגמרי.
אם יש לך תנור חלבי תכניסי לתנור לכמה דקות, רק חשוב שתחממי אותו מראש.
יש אפשרות לקבל כמויות ל-4 פיצות?
תודה!
ממליצה להכין כמות וחצי. גם אם יוצא קצת יותר אפשר להקפיא.
3 כוסות קמח רגיל
2 כפיות שמרים יבשים
כף וחצי שטוחות סוכר
כוס (240 מ”ל) מים חמימים (לא רותחים)
3 כפות שמן זית
¾ כפית מלח
רוטב פיצה: כוס ורבע עגבניות מרוסקות (משימורים), שן שום כתושה, כף וחצי רסק עגבניות, כף וחצי שמן זית, שליש כפית מלח, שליש כפית תבלין אורגנו
הי אפשר להתפיח את הבצק היום להכניס למקרר ומחר בבוקר (5 וחצי) ישר לעבוד עם זה? או שצריך התפחה נוספת?
אפשר. כדאי להתפיח ישר במקרר עד מחר (לא להתפיח בחוץ).
לשים בקערה ולעטוף בניילון נצמד.
ואם כבר התפתחתי חלק מהזמן בחוץ ואז הכנסתי למקרר זה בעיה?
זה לא נורא.
להבא במקרה כזה כדאי להוציא את האויר מהבצק לפני ששמים במקרר.
הי רציתי לשאול אפשר להקפיא את הבצק אם לא משתמשים בכולו?
תודה
כן:)
מוווווווושלם ממליצה!
שמחה שאהבת🙂
וואו איזה פיצה טעימה!!
הבצק יוצא ממש רך וכיף לעבודה!
אחד המתכונים הטעימים שיש,
מצטרף לשאר האתר המדהים!
שמחה שאהבת! נראה טעים🙂
היי כתבת בקמח כמות במ”ל לא צריך להיות בגרמים?
צודק. תוקן:)
היי אפרת, המחבת שלי בקוטר 22. כמה פיצות יצאו מהכמות במתכון? או שצריך לשנות כמויות? תודה
היי
את יכולה להכין 3 פיצות עבות או 4 דקות(:
הי
האם אפשר לשים ברוטב פיצה רוטב עגבניות מרוכז מקופסא
ואם כן כמה לשים?
היי
לא מומלץ כי הטעם יהיה מאד מרוכז וחזק.
כבר שמתי 🙂
אבל דווקא יצא גם ככה טעים
ממש תודה על המתכון!!
אם אני משתמשת בשמרים משקית של שימרית, כמה צריך לשים?
תודה על המתכון, ננסה…
אם הכוונה לשמרים טריים בגרגירים אז 3 כפיות.
תודה על המתכון, יצא ממש טעים עשיתי עם קמח כוסמין לבן, רק הבצק יצא מאוד דביק, מה את מציעה להבא?
היי
עם קמח כוסמין לפעמים צריך פחות מים, יש להוסיף מים בהדרגה ולפי הצורך.
האם אפשר גם לאפות בתנור-או רק במחבת?
תודה רבה!
היי
אפשר גם בתנור(:
דחוף דחוף!!!
הכנתי את הבצק, בטעות שמתי יותר מדי מים והבצק ממש מיימי, כמו בלילה של פנקייק ואין לי עוד קמח בבית מה אפשר לעשות?? ניסיתי לשים קצת קוטג’ (רק הגושים בלי המים) וזה לא ממש עזר. יש דרך לתקן שיהיה בצק נורמלי או לזרוק את הבלילה לפח? עוד שעה אנחנו צריכים לצאת ולהיות אחרי ארוחת צהריים…
תודה!
היי
יש לך קמח אחר בבית? קמח תפו”א? קמח שיבולת שועל? חייב קמח כדי לפצות על המים.
הכנתי ויצא פשוט מושלם!!
תודה רבה(:
על כל המתכונים שלך!
איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️