מצרכים להכנת פילו במילוי טחינה וקוקוס
- 8 עלי פילו מופשרים ומוכנים לשימוש
- 9 כפות גדושות טחינה גולמית (מומלץ לערבב את הטחינה לפני השימוש)
- 5 כפות סוכר (או דבש)
- כוס (90 ג’) קוקוס
- שמן קנולה למריחה
איך מכינים פילו במילוי טחינה וקוקוס?
- מחממים תנור ל-190 מעלות.
- פורשים דף פילו על משטח עבודה ומברישים אותו בשמן (ניתן להשתמש בתרסיס שמן). מעליו מדביקים דף פילו נוסף שגם אותו מברישים בשמן.
- מערבבים בקערית טחינה גולמית, סוכר וקוקוס.
- מניחים רבע מתערובת המילוי לאורך צד אחד של הדף, מקפלים את השוליים ומגלגלים לסיגר. חוזרים על הפעולה עם דפי הפילו הנוספים עד שמתקבלים 4 סיגרים ארוכים.
- מסדרים את הסיגרים בתבנית מרופדת בנייר אפיה, מורחים את החלק העליון והתחתון בשמן ואופים במשך 20 דקות, עד להזהבה יפה.הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
- מוציאים ומצננים. לאחר שהתקרר, פורסים בעדינות עם סכין לסיגרים באורך כ-5 ס”מ כל אחד.
- אפשר לפזר אבקת סוכר מעל.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
*ניתן להוסיף לתערובת המילוי גם שליש כוס אגוזי מלך טחונים.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
38 תגובות
כניסה
38 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














