שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 15 דקות

סוג: פרווה

מצרכים:

500 גרם פילה אמנון, כ-4 פילטים (ניתן להכין עם דניס, בס וכו’)

תיבול: 2 כפיות שמן זית, 4 כפות מיץ לימון, 2-3 שיני שום כתושות

ציפוי: 4 כפות מלאות פירורי לחם (רצוי מוזהבים), 2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק, שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור.




אופן הכנה:

-מחממים תנור מראש ל-200 מעלות.

-פורשים נייר אפיה בתבנית. מניחים את הפילטים על נייר האפיה ומתבלים כל נתח בכף מיץ לימון, חצי כפית שמן זית, ושום כתוש.

-מערבבים בקערית פירורי לחם, פטרוזיליה קצוצה, מלח ופלפל שחור ומניחים על הפילה. מהדקים היטב.

-מכניסים לתנור ואופים במשך 15 דקות.

הפעל טיימר (15 דק’)
+
טיימר פועל

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

טיפים והערות

מחפשים תוספת טעימה לצד הדג? לחצו כאן – תוספות לדגים.

ראו גם
עוגיות קינואהעוגיות קינואה
קישואים, גמבה וזיתים קישואים, גמבה וזיתים
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
Ronit (12:50 19.09.2024)

האם אפשר גםמעם דג סול?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:56 19.09.2024)

כן

avatar
R (14:45 5.04.2024)

הכנתי ויצא מעולה!!
מיד נחטף!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:49 5.04.2024)

שמחה לשמוע🙂

avatar
דודי נ (19:49 27.12.2023)

תודה על המתכון
האם צריך להפוך במהלך האפייה בתנור?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:51 27.12.2023)

אין צורך להפוך:)

avatar
אפרת (22:54 26.09.2023)

האם אפשר להכין עם דג בורי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:27 27.09.2023)

כן(:

avatar
חוה (13:01 23.02.2023)

אפשר להכין את הדגים היום ולהכניס לתנור רק מחר? שיהיה טרי לשבת….

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:14 23.02.2023)

לא מומלץ להשהות את הדגים למשך ארוך כזה.

avatar
אני (11:40 12.01.2023)

היי נראה מושלם!
עם איזה תוספת אפשר לשלב ?
רוצה להכין לארוחת צהריים
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:46 12.01.2023)

היי,
שמחה שאהבת את המתכון🙂
אפשר להכין אורז, פירה תפו”א/בטטה, ירקות מבושלים או אפויים ועוד.

avatar
אורטל גאולה (19:38 28.11.2022)

הדג יצא טעים מאוד תודה על המתכונים הטעימים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:10 28.11.2022)

שמחה שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף😊

avatar
מיכל (22:07 4.08.2022)

הכנתי היום יצא פשוט טעיםםםם!!!
תודה על המתכונים המדהימים:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:03 4.08.2022)

איזה כיף שיצא מוצלח! תודה על השיתוף🌷

avatar
ליאורה (23:52 30.05.2022)

מתאים גם לדג סול?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (05:51 31.05.2022)

היי,
כן, אפשר.

avatar
אסיה (19:27 1.04.2022)

יצא פשוט מושלם, רך וטעים. המתכון האהוב עלינו.
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:33 2.04.2022)

איזה כיף שאהבתם את המתכון! תודה על השיתוף🌺

avatar
itzik30 (09:00 9.02.2022)

תודה, האם מתאים גם עם דג בקלה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:54 9.02.2022)

היי,
כן.

avatar
שפרה (00:04 7.01.2022)

הי אפרת
תודה על המתכונים המצוינים!!
שאלה- הדג יהיה טעים אם נכין אותו לפני שבת והוא יתחמם על הפלטה? או שבמקרה כזה עדיף לצפות משני הצדדים?
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:14 7.01.2022)

היי,
כמובן שהכי טעים לאכול את הדג סמוך להכנה, אבל הוא יהיה טעים גם לאחר חימום על הפלטה.
מה שכן, היות ואין כאן רוטב הדג יצא קצת יותר יבש לאחר החימום. אין צורך לצפות משני הצדדים.

avatar
ליאת אלכביר (13:46 5.01.2022)

מכינה את זה כבר המון זמן תמיד יוצא מוצלח וטעים ממש. שאלה קצת טיפשית נגמר לי השמן זית. קריטי אם אני אשים קנולה? הכוונה זה ישנה משהו בטעם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:43 5.01.2022)

היי,
שמחה שאהבת את המתכון🙂
אין בעיה להשתמש בשמן קנולה, הטעם כמעט לא ישתנה.

avatar
גילי (16:34 17.08.2021)

יצא מעולה! טעים וקל להכנה.
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:21 17.08.2021)

שמחה לשמוע! תודה שחזרת לשתף🌺

avatar
דנה (12:07 16.08.2021)

אפשר להקפיא לאחר ההכנה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:40 16.08.2021)

היי דנה,
אפשר להקפיא(:

avatar
גל (15:35 3.08.2021)

הכנתי עכשיו – טעים ביותר וקל בטירוף!!!
תודה רבה!!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:12 3.08.2021)

שמחה ממש שאהבת את המתכון🌺

avatar
צחי עיני (20:43 14.06.2021)

איך זה נדבק

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:02 14.06.2021)

בזכות התיבול בשמן ולימון לפני כן.

avatar
ציפורה (14:59 3.03.2021)

תודה רבה על המתכונים זה עושה לי כיף במטבח להכין כל פעם משהו חדש או בתיבול חדש
רציתי לשאול אם אפשר להשתמש בקמח מצה במקום פירורי לחם ואם אפשר להוסיף קצת צ’ילי גרוס או סחוג כדי שיהיה יותר פיקנטי פווווול תודות על המתכונים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:48 3.03.2021)

היי ציפורה,
חושבת שאפשר גם קמח מצה וגם להוסיף צ’ילי גרוס:).

avatar
נופר (19:00 1.11.2020)

היי אפרת,
תודה על כל המתכונים – תמיד מככב על שולחן השבת – כל אח בנפרד.
האם מתאים עם דג מרלוזה? אם כן, יש תוספת שמתאימה לדג המסויים הזה? אף פעם לא ניסיתי…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:19 1.11.2020)

היי נופר,
איזה כיף לקרוא! 🙂
יתאים מאוד עם דג מרלוזה, תאפי את הדג כ10-15 דק’.
תוספות אפשריות למנה-
תפוחי אדמה פריכים בשום, אורז עם כרובית, תפוחי אדמה מעוכים, תפוחי אדמה ועגבניות שרי בתנור
בתאבון 🙂

avatar
מלה (12:59 1.11.2020)

אפשר להשתמש בפנקו או עדיף פירורי לחם? יש לי רק לבנים
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:18 1.11.2020)

היי מלה,
אין בעיה להשתמש בפנקו 🙂

——–
מזמינה אתכם לרכוש את ספרי המתכונים האהובים עלייכם, במבצע מיוחד ועם שליח עד הבית-
https://10dakot-shop.co.il/

avatar
מלה (14:46 1.11.2020)

תודה!
כבר הכנתי עם פנקו ויצא טעים מאוד…
קצת חיוור…
הוספתי עוד 5 דקות גריל.
אולי בפעם הבאה אוסיף פפריקה לפירורי הלחם בשביל הצבע.
מה דעתך?
נ.ב.
משתמשת באתר שלך המון ונהנית…
ממש תודות…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:50 1.11.2020)

כן הפנקו יוצא קצת חיוור משום שהוא מאוד בהיר, אבל שווה את זה 😋
אין בעיה לגבי הפפריקה, יכולה לשים מעט
שמחה שאת נהנת מלה, שיהיה לך שבוע מקסים 🌸

avatar
דורית (15:20 4.09.2020)

מעולה תמשיכי לדאוג לנו לעוד מתכונים מנצחים.אלופת האלופות שבת שלום

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:51 5.09.2020)

תודה דורית ❤️

avatar
חני (10:07 14.08.2020)

האם אפשר להשתמש בשמיר במקום בפטרוזיליה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:48 14.08.2020)

אפשר פשוט לוותר על הפטרוזיליה.

avatar
ריקי (21:55 27.07.2020)

הכנתי, יצא מושלם!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:12 28.07.2020)

שמחה לשמוע 🙂

avatar
רחלי (14:47 9.06.2020)

היי, האם אפשר להכין עם דג הוליבוט ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:49 9.06.2020)

כן.

avatar
רחלי (16:12 10.06.2020)

הכנתי יצא מושלם!!!
אני אף פעם לא מאוכזבת מהמתכונים שלך!!

פילה דג בציפוי
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:49 10.06.2020)

נראה מעולה ❣️
תודה רחלי

avatar
בתיה (14:01 8.06.2020)

יתאים למרוח במעט מיונז בנוסף למיץ לימון ןשמן זית?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:13 8.06.2020)

אני חושבת שכן.

avatar
לידור (14:28 18.05.2020)

היי אפרת, לדעתך תתאים כוסברה במקום הפטרוזיליה? פשוט יותר אוהבת כוסברה:) תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:39 18.05.2020)

כן.

avatar
צביה (02:55 16.04.2020)

האם המתכון הזה מתאים גם לדג מושט

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:42 16.04.2020)

כן.

avatar
לידור (23:12 29.03.2020)

היי, האם אפשר להכין ללא פירורי לחם? מין גירסה כשרה לפסח.. תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:12 30.03.2020)

אפשר להשתמש בפירורית כשל”פ ואפשר גם להכין בלי.

avatar
שושח (12:36 16.02.2020)

אפשר לצפות עם קוואקר מהיר הכנה?
יש לי מידי הרבה קופסאות שאני צריכה להתפטר מהם לפני פסח…

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (00:57 17.02.2020)

פחות מומלץ.
אני ממליצה לך לרשום “קוואקר” בחיפוש באתר. יש המון מתכונים שאת יכולה להכין.

avatar
מוריה (13:57 17.01.2020)

הי אפרת.
יש דרך להכין עם קמח במקום פירורי לחם?
אני מכינה את המתכון עם דג סול אם זה משנה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:22 17.01.2020)

היי מוריה,
אני חושבת שציפוי קמח יותר מתאים אם מטגנים את הדג. לא ניסיתי באפיה.
שבת שלום 🙂

avatar
אביגיל (12:42 3.01.2020)

אפשר אם קמח מצה?
[זה מה שיש בבית…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:39 3.01.2020)

נראה לי שכן.

avatar
בתיה (12:41 26.12.2019)

הי אפרת, יש לי שאלה קצת טיפשית, איך מפשירים מושט קפוא מהסופר?
תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:10 26.12.2019)

דווקא שאלה חכמה 🙂
הכי מומלץ זה להפשיר במקרר. אם אין זמן, אפשר לשים בתוך קערה גדולה עם מי ברז (עם העטיפה).

avatar
ספיר (08:25 29.11.2019)

אפשר לעשות את הציפוי הזה לסלמון?
יש שינוי בהכנה/אפייה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:00 29.11.2019)

אפשר. אני ממליצה להוסיף כף סילאן לתיבול, זה מוסיף טעם.
זמן אפיה עשוי להתארך ל20 דקות.

avatar
שישי (23:59 15.09.2019)

היי אפרת,
אני מכינה ארוחה חלבית עם פסטה מוקרמת, לזניה (מהאתר שלך) ורביולי,
מה נראה לך יותר מתאים: הדג הזה או דג עם ירקות בתנור?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:07 16.09.2019)

הדג הזה יכול להיות מתאים.

avatar
Chae (20:31 13.06.2019)

שלום רציתי לשאול האם לא צריך להשרות קודם עם לימון כדי להוציא את הטעם דג שיש במושט. בנוסף תודה על האתר הנפלא

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:50 14.06.2019)

אם זה דג טרי שאין לו ריח חזק אז אין צורך.
אם יש לדג ריח אפשר להשרות לפני.

avatar
שרה (19:26 26.04.2019)

מוצלח

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:48 27.04.2019)

תודה שרה 🙂

avatar
נטלי (15:57 24.03.2019)

תודה יקרה על מתכונים משמחים ומנצחים תצליחי בכל!
האם ברבוניות יתאימו במתכון הזה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:40 24.03.2019)

כן אפשר.
שבוע נפלא 💜

avatar
חני (23:09 2.03.2019)

רצינו
ברצוני נו

ברצוננו בבקשה לשאול מה עושים על מנתו

אנו משתמשים בפילה סלומון טרי שאנו מקפיאים למרות שאנו משרים אותו בלימון או חומץ ומלח ומים, זמן די ארוך,עדיין יש לו טעם דגי ביותר. האם זה בגלל שהוא יותר משבועיים במקפיא?
ואם זקוקים לכמות די גדולה של דגים, מה עושים? הולכים כל שבועיים לקנות דגים לשבועיים? (זה קצת מסובך כי אין לנו חנות קרובה עם דגים ואנו מזמינים משלוח שהוא גם זול יותר בחנות מסוימת). זה דג די יקר וחבל פשוט לזרוק אותו לפעמים לאחר שהכנו אותו.
תודה רבה.

אגב, הכנו את עוגת התפוז ושוקולד שלך ומאד נהנינו. אבל, השכבה התחתונה עם הקקאו כמעט ולא היה חומה, אולי כי היתה( קצת יותר גדולה מהשכבה התפוזית העליונה? שוב תודה!

שים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:44 3.03.2019)

היי חני,
רצוי להקפיא סלמון טרי עד שבוע. מעבר לשבוע במקפיא הדג עדיין טוב למאכל אך הטעם מתחיל להפגע.
כדאי גם להפשיר את הדג לילה לפני במקרר.
אני מציעה לתכנן מראש ואם אתם קונים כמות גדולה אז באותו יום להכין חלק מהכמות (או לשמור במקרר ולהכין יום למחרת) וחלק להקפיא למשך שבוע.
לגבי העוגה, אם רוצים יותר שכבה חומה אפשר לצקת קודם את הבלילה הבהירה ומעליה את החומה.
שבוע נפלא 🙂

avatar
לאה (16:58 13.01.2019)

היי אפרת
האם המתכון הזה הולך עם דג סול?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:57 13.01.2019)

כן.

avatar
נוי (14:19 11.12.2018)

תודה על המתכונים 🙂
צריך לעטוף את התבנית בנייר כסף ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:05 11.12.2018)

לא, אין צורך.

avatar
שרית (11:20 11.12.2018)

האם כדאי להשרות את הדג במיץ לימון לפני השימוש?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:55 11.12.2018)

מספיק להשרות 5 דקות.

avatar
ג'וזי (17:15 28.11.2018)

צריך לשטוף את הפילטים לפני ההכנה?
אם יש עור צריך להוריד אותו? אם כן איך? אם לא איזה צד עדיף שיהיה כלפי מעלה זה עם העור זה זה הבלי?
זה שמתבלים ומצפים רק צד אחד את העליון ולא את התתון זה בסדר? לא צריך לצפות ולתבל את שני הצדדים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:33 28.11.2018)

לא.
לא. הצד עם העור למטה.
כן.
אין צורך.

avatar
רבקה (01:21 28.11.2018)

שום כתוש קפוא זה בסדר? פטרוזיליה יבשה זה בסדר ואם כן כמה לשים? פרורי לחם ללא גלוטן זה בסדר ואם כן כמה לשים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:23 28.11.2018)

שום כתוש קפוא זה בסדר. גם פירורי לחם ללא גלוטן (אותה כמות).
אפשר לשים חצי כפית פטרוזיליה יבשה.

avatar
סיון (18:07 16.10.2018)

היי 🙂
יש תמונה של פחזניות חחחחחח

avatar
גאולה (13:55 14.10.2018)

אפרת האלופה!!!!!!!!!!
רציתי לומר לך שאין על האתר שלך הוא מגוון לנו את החיים!
עשי חיל!!!
ולשאלה: איזו תוספת תהיה מתאימה למתכון הזה?
תודה רבה!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:41 14.10.2018)
avatar
ויקטור (17:11 11.10.2018)

תודה רבה
יצא מצוין
מתכון קל וטעים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:13 11.10.2018)

תודה ויקטור 🙂

avatar
שרית (08:13 11.10.2018)

זה לא יצא יבש?
צריך רוטב..

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:58 11.10.2018)

היי שרית,
המתכון הזה ספציפית הוא בלי רוטב. החלק החיצוני אמור להיות קצת פריך כאשר הדג יוצא עסיסי ורך מבפנים.

avatar
אקרמן רעיה (13:19 8.10.2018)

שלום אפרת האם את הדג מצפים רק למעלה או משני הצדדים. תודה מראש

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:01 8.10.2018)

היי רעיה,
אם זה דג שיש בו עור בחלק התחתון אז רק מלמעלה.

avatar
דנה (23:20 7.10.2018)

ניתן להשתמש בתבלין כוסברה/פטרוזיליה במקום?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:38 8.10.2018)

כן. אפשר לשים חצי כפית תבלין פטרוזיליה או כוסברה (אפשר גם לשלב).
יום נפלא 🌺

לקריאת כל התגובות