שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 29 דקות

מס’ מנות: 12 יחידות

סוג: פרווה

רכיבים

תבנית שקעים/מאפינס

לתחתית:

כוס וחצי (210 ג’) קמח לבן

2 כפות (24 ג’) סוכר

חלמון של ביצה גדולה (הצהוב)

שליש כוס (80 מ”ל) שמן

2-4 כפות מים (*לפי הצורך)

מילוי פקאן:

חלבון של ביצה גדולה (הלבן)

כף מלאה שמן

4 כפות דבש

150 גרם אגוזי פקאן קצוצים

*לקישוט מעל: 50 גרם אגוזי פקאן שלמים (לא חובה)

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

לתחתית:

-מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.

-מערבבים את כל החומרים לפי הסדר הרשום עד לקבלת תערובת בצקית אחידה ורכה (מתחילים לערבב עם כף ואח”כ לשים קצת עם הידיים. את המים יש להוסיף בהדרגה ולפי הצורך).

-מחלקים את התערובת באופן שווה בין 12 שקעים ומהדקים היטב בתחתית ובצדדים (עד גובה כ-2 ס”מ מהשקע).

-מכניסים לתנור החם ואופים במשך 14 דקות.

הפעל טיימר (14 דק’)
+
טיימר פועל

-מוציאים מהתנור ומשאירים אותו דולק.

מילוי פקאן:

-לאחר שהתחתיות מוכנות, מערבבים בקערה (בעזרת כף): חלבון ביצה, שמן, דבש ואגוזי פקאן קצוצים. מניחים כמות של כפית גדושה בכל “קערה” ומהדקים מעט. מניחים מעל 2-3 אגוזי פקאן שלמים ומהדקים.

-מנמיכים את התנור ל170 מעלות ואופים במשך 15 דקות.

הפעל טיימר (15 דק’)
+
טיימר פועל

-מוציאים מהתנור ומניחים לקירור מוחלט.

*שומרים בקופסה סגורה על השיש.

טיפים והערות

*אפשר להשתמש בתערובת של אגוזים: אגוזי מלך, אגוזי לוז, קשיו, שקדים וכו’.

ראו גם
סלט נבטים וצנוניתסלט נבטים וצנונית
ברוקולי בשום ולימון ברוקולי בשום ולימון
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
יפעת (15:03 6.01.2025)

היי, האם צריך לשמן קודם האפייה את התבנית מאפינס לפני ששמים את הבצק? האם יוצא בקלות לאחר האפיה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:38 6.01.2025)

רצוי

avatar
הדס (00:39 16.10.2024)

היי אפרת הכנתי עכשיו את הבצק של הפאי בתבנית 28 כפול שתיים
ויצא לי עבה ,והבצק קצת קשה לא בפריכות של פאי😒,תנחי אותי …
אם אני אכין את הפאי פקאנים באותה צורה עם הבצק של הפאי תפוחים ,ילך לי טוב או פירורי?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:32 18.10.2024)

היי הדס,
אולי זה יצא ככה בגלל שהבצק יצא עבה.
אם את רוצה לשפר את המרקם אפשר לשים חמאה רכה בטמפ’ החדר (לא מומסת) במקום שמן או חלק מכמות השמן.

avatar
תמר (12:06 17.07.2023)

היי אפרת
מתחשק לי להכין פאי חמאת בוטנים, ללא שוקולד
את חושבת שאפשר לאפות את התחתית הזו ואחרי האפיה למלא בחמאת בוטנים עם דבש?
אם כן, מה היחס של חמאת הבטנים עד הדבש שאני צריכה לשים?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:55 17.07.2023)

היי
התחתית מתאימה לכל פאי.
למילוי אפשר לשים 200 גרם חמאת בוטנים+ 100 גרם בוטנים קלויים קצוצים+ ביצה L+ ארבע כפות דבש+ רבע כוס סוכר.

avatar
kuper chana (20:56 8.06.2023)

אם אין לי מספיק פקאן- אפשר לשים גם שקדים ואגוזי מלך? (את זה יש לי…) אולי יש לי גם בטנים, אולי פיסטוק ואולי גרעיני חמניות. מסתדר טוב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:18 9.06.2023)

אפשר לשים את כל סוגי האגוזים. גרעינים פחות מתאימים.

avatar
kuper chana (20:54 8.06.2023)

במקום אחד כתבת שאפשר להקפיא ובמקום אחר שפחות מומלץ. אני רוצה להכין לארוע וחשוב לי שיצא טוב. בעוד 3 שבועות. שווה להכין ולהקפיא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:17 9.06.2023)

הפאי במיטבו ללא הקפאה. אבל גם לאחר הקפאה הפאי טעים.

avatar
אור (09:19 8.06.2023)

יש רעיון מה לעשות עם החלמון? בל תשחית…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:52 8.06.2023)

אפשר להשתמש בו לעוגיות אלפחורס או בצק פריך או קרם פטיסייר.

avatar
חני קפלן (13:45 19.05.2023)

הכנתי פאי גדול
שמתי כל מיני פיצוחים. קשיו, פיסטוק, אגוזי מלך, ופקאנים
הכמויות הספיקו בדיוק לגודל תבנית 26
יצא פצצה! תודה אפרת תמיד אפשר לסמוך על המתכונים שלך שיצאו טוב.

פאי פקאן
avatar
חני קפלן (13:56 19.05.2023)

והכי אהבתי שאין בבצק מרגרינה. זה נדיר!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:40 19.05.2023)

שמחה מאד שיצא מוצלח, נראה מעולה!
תודה על השיתוף והפרגון❤

avatar
ש.א (14:20 28.04.2023)

תודה רבה, מתכון קל וממש טעים (:
כיף לגוון מידי פעם לאורחים של שבת המלכה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:02 28.04.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
דלית (12:17 21.04.2023)

היי אפרת, תודה על המתכונים המצוינים:) מחכה כבר לטעום ..ראיתי באחת התגובות שלך אופציה לערבב אגוזים אז עשיתי כך בקישוט והוספתי גם קצת שוקולד צ’יפס. מצרפת תמונה כי זה נראה Wow! שאלה: אני יכולה להשתמש עם הבסיס במתכון גם עם קרם פטיסייר ופירות מעל או שלא מתאים?

פאי פקאן
avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:04 21.04.2023)

וואו נראה מדהים!
הבצק מתאים למילוי קרם פטיסייר ופירות מעל(:
תודה על השיתוף😊

avatar
ענתתתתתתת (08:43 14.03.2023)

בסטורי מופיע פאי תפוחים ושפותחים מופיע מתכון לפאי פקאן שמתם אותו פעמיים בטעות ואין מתכון לפאי תפוחים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:58 14.03.2023)

תודה ענת. תוקן(:

avatar
חני (11:17 6.02.2023)

יצא מושלם!!!!!!!! תודה !!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:55 6.02.2023)

איזה כיף לשמוע!
תודה שחזרת לשתף😊

avatar
רונית (00:29 11.11.2022)

תודה רבה! זה בסדר אם היא טיפה רכה במרכז? מפחדת שישרפו השוליים אם אחמם עוד..

פאי פקאן
avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:57 11.11.2022)

נראה מעולה ממש!
זה בסדר אם המרכז טיפה רוטט/רך, בנוסף לאחר האפייה הוא קצת מתייצב.

avatar
שירן (21:46 29.10.2022)

האם ניתן להקפיא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:13 29.10.2022)

היי,
אפשר להקפיא.

avatar
עינת (19:41 2.10.2022)

אפשר כמויות לתנית פאי בגודל 20? תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:32 2.10.2022)

היי עינת,
לתבנית בקוטר 20 יש להכין חצי מכל הכמויות במתכון ( 3/4 כוס קמח, כף סוכר, חלמון ביצה S, 1/6 כוס שמן, 1-2 כפות מים. למילוי: חלבון ביצה S, כפית מלאה שמן, 2 כפות דבש, 75 גרם פקאן).
בהצלחה(:

avatar
אילנה (12:43 15.09.2022)

האם ניתן למלא תחתיות קנויות מוכנות, אבל אז…האם ניתן למלא ולאפות? הכוונה שהתחתית לא תישרף…?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:02 15.09.2022)

היי,
אפשר להשתמש בתחתיות קנויות ולאפות עם המילוי 10-15 דקות(:

avatar
נחמה (23:45 3.08.2022)

יצא מושלם!!!
וזה באמת 10 דק’ הכנה!
למה את אומרת לשים על השיש???
אני רוצה שישאר לי גם… אני הייתי מחביאה עמוק בארון ומוציאה אחרי שהילדים ישנים…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:42 4.08.2022)

חחח שמחה שיצא מוצלח! אפשר גם לאחסן במקרר אם לא רוצים על השיש😊
תודה על השיתוף🌷

avatar
נחמה (11:16 4.08.2022)

אגב, הכנתי את הבסיס עם קמח כוסמין מלא ודבש במקום סוכר ויצא ממש מעולה
פשוט הוספתי מים בהתאם עד שנהיה בצק טוב

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:03 4.08.2022)

מעולה, שמחה לשמוע!

avatar
עדיה (14:25 1.08.2022)

אויש אפרתי,
חיפשתי איפה לכתוב לך, ולא מצאתי שום נקודה של “יצירת קשר” באתר…
אז אני מוסיפה תגובה כאן במתכון הזה, למרות שהקשר בינהם הוא מקרי בהחלט.
לפחות אני יודעת שתראי.
אני חייבת להגיד לך שאני חייבת לך הכרת הטוב עצומה.
אני כל כך אוהבת את האתר שלך, את יודעת למה?
את לא מוכרת לנו לוקשים, את לא מתרברבת בדברים מסובכים. את תמיד זמינה לכולם. נותנת מתכונים שנוגעים ישר בלב של כל אימא. המאכלים הכי ביתיים. הכי מתוקים. הכי “הקשר של אימא והבית”.. את מדהימה!!
ואת יודעת מה אני עוד אוהבת? שאין לי מושג באיזה קסם את משתמשת. אבל המתכונים שלך כל כך מדויקים, כאילו תכנתת אותם. בשאר מתכונים שאני לוקחת מאתרים אחרים, אני אף פעם לא נצמדת בול לכמויות שהן כותבות.. כי את יודעת.. אני סומכת על החוש המטבחי שלי ועל הטעם של בני הבית. אבל אצלך.. אני עובדת בול, אפילו במלח. כי כל מתכון, אבל כ-ל מתכון שלך שאני מכינה- יוצא טעים שלא מהעולם הזה. קוצר מחמאות, מחזיר לנו את הביטחון העצמי. נותן סיפוק ענק שאין לתאר!!
אין מילים להודות לך!
את לא מבינה כמה זכויות טובות יש לך….
אלפי ברכות!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:20 1.08.2022)

התרגשתי לקרוא את המילים החמות!
שמחה ממש שאתם נהנים מהמתכונים באתר…
תודה רבה על הפרגון יקירה❤

avatar
לילך (22:35 8.09.2022)

מקסים ומרגש ואני כל כך מזדהה עם המחמאות והמילים! אפרת את ממש אבל ממש מיוחדת!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:13 8.09.2022)

תודה רבה לילך יקרה❤

avatar
עינת (16:03 2.10.2022)

מזדהה ממש. מתכונים מעולים!!! תודה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:28 2.10.2022)

כיף לשמוע! תודה עינת🌺

avatar
ליאת (22:25 27.10.2022)

את כל כך צודקת. המתכונים של אפרת לא מסובכים ותמיד קוצרים מחמאות. תודההה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:16 27.10.2022)

שמחה כל כך לשמוע!
תודה❤

avatar
ברוריה (22:10 15.11.2022)

באמת זה נכון ואני משתדלת תמיד לפני שבת וחג או גם כשמתחשק לי לגוון אני נכנסת רק לאתר הזה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:27 15.11.2022)

שמחה מאד לשמוע!
תודה על השיתוף🌷

avatar
חני (12:09 24.07.2022)

אני רוצה להכין רק את התחתית כמות כפולה, האם אני יכולה להשתמש בביצה שלמה או שצריך דווקא חלמונים? והאם זה בצק מתפורר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:29 24.07.2022)

היי,
התחתית לא אמורה להיות עבה אבל את כמובן יכולה להכפיל כמויות(:
מומלץ להשתמש דווקא בחלמונים ולא בביצה שלימה.
הבצק מעט מתפורר.
בהצלחה!

avatar
ליאור (22:02 17.07.2022)

יצא מעולה
אך לטעמי חסר לו רכות..

פאי פקאן
avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:02 17.07.2022)

היי,
איזה כיף שיצא מוצלח, תודה שחזרת לשתף(:
פאי פקאן אמור להיות פריך יותר ופחות רך כך שיצא לך כמו שצריך😊

avatar
יערית (22:40 12.05.2022)

אני רוצה להכין פאי פיצוחים אבל רק עם פיצוחים שלמים,חלבון ומייפל או דבש בלי שמנת מתוקה יש לך אולי מתכון לתת לי? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:59 12.05.2022)

היי,
המתכון הנוכחי עונה על הדרישות שלך- ללא שמנת מתוקה ועם חלבון.
אפשר להשתמש בפיצוחים שלמים במקום פקאן.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:16 18.02.2022)

היי,
איזה כיף שאת נהנית מהאתר!
לתחתית בקוטר 28:
3 כוסות קמח
4 כפות סוכר
2 חלמונים L
2/3 כוס שמן
4-8 כפות מים לפי הצורך.
אפשר להוסיף תמרים קצוצים דק למלית(:

avatar
שושי (18:33 14.12.2021)

שלום,
האם ניתן להכין את הפאי גם בתבנית פאי רגילה (קודר 22-24)? בכמה להכפיל את הכמויות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:58 14.12.2021)

היי,
המתכון מתאים בדיוק לתבנית בקוטר 24(:

avatar
שושי (08:50 15.12.2021)

מעולה, תודה רבה!

avatar
טל מועלם (09:25 2.11.2021)

אפשר לעשות את זה עם תבנית אינגליש קייק?, זה ישפיע על החום?, ויש תחליף לדבש?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:38 2.11.2021)

היי טל,
אפשר להכין בתבנית אינגליש קייק, אבל אז יש סיכוי שדפנות הפאי יצנחו מעט.
כשמכינים בתבנית אינגליש יש לאפות את הפאי עם המילוי כ-15-20 דקות, ללא שינוי בחום.
במקום דבש אפשר לשים 2 כפות סילאן ו-2 כפות סירופ מייפל.
בהצלחה!

avatar
תמר640 (11:06 27.09.2021)

היי אם ארצה להמיר את המילוי ובמקום הפקאן לשים גנאש שוקולד, אצטרך לאפות את הפאי עד שיהיה מוכן לגמרי ואז למלא בגנאש ולקרר או לפעול כרגיל ופשוט למלא באמצע האפייה בגנאש.? דחוף אשמח לתשובה מהירה תודה רבה רבה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:47 27.09.2021)

היי תמר,
את הגנאש יש להוסיף אחרי האפייה.
חג שמח!

avatar
מירב (20:37 5.09.2021)

היי אפרת היקרה ,תודה על מתכונים מופלאים. יש לי רק תבנית פאי 28 תוכלי לומר לי בבקשה כמויות רק למלית?
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:01 5.09.2021)

היי מירב,
הכמות לתבנית 28 כפולה פי 2:

2 חלבונים של ביצים גדולות

2 כפות מלאות שמן

8 כפות דבש

300 גרם אגוזי פקאן קצוצים

avatar
Lilach (10:08 1.09.2021)

תודה רבה אפרת, מתכון טעים ביותר וקל ביותר! ממש הברקה! כיף שיש פאי פקאן על השולחן בכזאת קלות!
השתמשתי בשתי ביצי M באותו יחס שבמתכון ויצא מעולה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:46 1.09.2021)

איזה כיף שאהבת את המתכון! תודה על השיתוף לילך🌺

avatar
Lilach (18:57 1.09.2021)

וגם שכחתי לציין שזו הבקרה ממש גם בשל כמות השמן המועטה ורק ביצה אחת!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:09 1.09.2021)

avatar
יפית (06:03 20.08.2021)

נהדר למצוא מתכון בלי כמות מסחרית…
האם ניתן להקפיא לאחר האפיה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:05 20.08.2021)

היי יפית,
שמחה שאהבת את המתכון!
פחות מומלץ להקפיא אבל אפשר. אם מקפיאים כדאי לאפות אחרי ההפשרה כמה דקות על 180 מעלות כדי להחזיר את המרקם המקורי.

avatar
נעה (23:20 1.07.2021)

שאלה נוספת די דחופה…
אם יש לי רק ביצים M מה לעשות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:10 2.07.2021)

היי נעה,
אם עדיין לא הכנת- שימי ביצה M בתחתי ו-2 חלבוני M במלית.
בהצלחה!

avatar
שריאל (12:36 30.06.2021)

עוגה מדהימה!!! הכנתי כבר כמה פעמים..
תוכלי בבקשה לכתוב לי כמויות לתבנית פאי של 26? (בצק+מילוי)
תודה רבה על האתר! אני ככ נהינית ממנו!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:12 30.06.2021)

איזה כיף שאת נהנית מהמתכונים!
כמויות:
לתחתית:
2 כוסות ורבע (472 ג’) קמח לבן
3 כפות (36 ג’) סוכר
2 חלמונים של ביצים M (הצהוב)
חצי כוס (120 מ”ל) שמן
4-6 כפות מים (*לפי הצורך)
מילוי פקאן:
2 חלבונים של ביצים M (הלבן)
כף וחצי מלאה שמן
6 כפות דבש
225 גרם אגוזי פקאן קצוצים
*לקישוט מעל: 75 גרם אגוזי פקאן שלמים

avatar
נעה (18:52 29.06.2021)

יש לי כמה שאלות:
1. אפשר לעשות עם קמח כוסמין לבן?
2. ביצה גדולה זה xl או l
3. לתחתית צריך מים פושרים חמים או רגילים מהברז?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:22 29.06.2021)

היי נעה,
1. אפשר
2. L
3. מים קרירים.
בהצלחה😊

avatar
חני קפלן (21:28 26.05.2021)

הכנתי בתבנית פאי 24″ .נראה שיצא מעולה, עוד לא טעמתי אבל היה ריח גןעדן בשעת האפיה. תודה אפרת על עוד מתכון מאלף!

פאי פקאן
avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:36 26.05.2021)

איזה כיף לשמוע, נראה מושלם! תודה על השיתוף יקירה💗

avatar
חני קפלן (18:56 26.05.2021)

אם אני מכינה בתבנית פאי 24″, כמה זמן זה צריך בתנור?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:10 26.05.2021)

15-18 דקות לתחתית הבצק ו15-20 דקות למילוי הפקאן.

avatar
טליה (07:32 9.05.2021)

יצא טעים בטירוף! תודה על המתכון המוצלח

פאי פקאן
avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:55 9.05.2021)

נראה פשוט מעולה! תודה על השיתוף ויום מקסים❤

avatar
נאוה:)) (23:11 21.04.2021)

נראה נהדר!! יעבוד גם במנג’טים?? אין לי תבנית שקעים…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:22 22.04.2021)

היי נאוה,
מנג’טים בלבד לא יחזיקו את הפאי… את יכולה להכין בתבנית עגולה אחת בקוטר 24.🙂

avatar
נאוה:)) (15:14 22.04.2021)

אם כך,אפשר להכין באינגליש קייק? זמן האפיה מתארך??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:55 22.04.2021)

חושבת שהכמות תספיק ל-2 אינגליש קייק. זמן האפייה (רק של המלית) עשוי להתארך ב-5 דקות.

avatar
חנה (01:28 14.04.2021)

האם אפשר להמיר את השמן בחמאה ?
אם כן באיזו כמות חמאה .
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:42 14.04.2021)

היי חנה,
אפשר, בתחתית שימי 80 גרם חמאה רכה בטמפ’ החדר (לא מומסת). יכול להיות שתצטרכי להוסיף קצת יותר מים.

avatar
chaya (16:57 13.04.2021)

יש עוד אפשרויות למילוי חוץ פקאן?

avatar
chaya (16:59 13.04.2021)

מפקאן..

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:37 13.04.2021)

היי חיה,
אפשר להחליף את הפקאן בכל אגוז אחר שאוהבים או לשלב כמה סוגים (אגוזי מלך שקדים, קשיו, פיסטוק…)
בהצלחה😊

avatar
chaya (17:41 13.04.2021)

סבבה, תודה:)

avatar
galitea (07:43 26.03.2021)

בוקר טוב אפרת,
איך את ממליצה לאחסן את הפאי? כמה זמן יכול להחזיק?
האם ניתן להכין את המלית מראש ולשים במקרר ולהכין כעבור כמה שעות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:48 26.03.2021)

היי,
אפשר לאחסן במקרר כ3-4 ימים. אפשר גם להכין את המלית כמה שעות לפני כן, אך לא יותר🙂

avatar
הדס (09:59 21.03.2021)

הי אפרת, חשבתי להכין את הקינוח לפסח. האם ניתן להחליף את הקמח במתכון בקמח ללא גלוטן? אם כן, איזה מומלץ והאם יש לשנות מרכיבים בהתאם?
בנוסף, האם מתאים לתבנית פאי 24?
תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:37 21.03.2021)

היי הדס,
אין בעיה להחליף לקמח ללא גלוטן באותה כמות. המתכון מתאים לתבנית 24…
בהצלחה😊

avatar
גלית (13:49 15.03.2021)

היי אפרת, האם אפשר להשתמש בתחתיות קנויות מוכנות?
והאם ניתן בבקשה לקבל רעיון תחתיות עם מילוי מלוח?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:51 15.03.2021)

היי גלית,
אפשר להשתמש בתחתית פאי קנויה.
מצרפת מתכון לקיש פטריות ובטטה וקיש פלפלים😊

avatar
גלית (08:58 19.03.2021)

וכמה זמן את ממליצה לשים בתנור אם אני עושה עם קנויה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:49 19.03.2021)

אותו דבר כמו במתכון- תאפי את התחתיות 14 דקות על 180 מעלות, ואז תאפי עם המילוי על 170 מעלות🙂

avatar
גלית (10:37 20.03.2021)

תודה רבה אפרת על מתכון סופר טעים!
בסוף בגלל שהתחתיות 90% אפויות לא הכנסתי אותן לתנור לפני, אלא רק עם המילוי.
יצא פצצה!!!

פאי פקאן
avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:47 20.03.2021)

מעולה, כל הכבוד! תודה גלית😊

avatar
ספיר (23:47 2.03.2021)

הכנתי לפורים ויצא מוששלם!
גם יפים וגם טעימים מאד
התחסל ברגע…

פאי פקאן
avatar
מתכונים ב-10 דקות (06:10 3.03.2021)

וואו נראה מושלם! תודה על השיתוף🙂

avatar
Ruth (19:16 27.02.2021)

היי האם זה מתאים גם לתבנית קוטר 26?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:03 27.02.2021)

היי רות,
הפאי מתאים לתבנית בקוטר 24. חושבת שבתבנית 26 הבצק והמילוי לא יספיקו:)
שימי לב שבאפייה בתבנית 24 זמני האפייה קצת מתארכים: לתחתית 16 דקות ועם המלית בסביבות 22-25 דקות.

avatar
שפי (20:01 31.01.2021)

אני מוסיפה מייפל לאחר האפיה- זה יוצא נדיר!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:06 31.01.2021)

היי תודה רבה על העידכון, נשמע מצויין😃

avatar
חגית (13:32 30.01.2021)

האם אפשר להחליף את הדבש בסילאן או במייפל? ומה הכמות המומלצת?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:05 30.01.2021)

היי חגית,
אפשר. עדיף להמיר במייפל באותה כמות.
שבוע טוב ❤️

avatar
תפארת (21:05 28.01.2021)

הכנתי לטו בשבט.
יצא טעים אש , כולם עפו על זה.
אני הוספתי למלית של הפקאן מעט טחינה זה נתן נגיעות של חלבה . יצא ממש מוצלח.
תודה אפרת

פאי פקאן
avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:05 29.01.2021)

איזה כיף😃 שבת שלום❤️

avatar
תמר (15:42 28.01.2021)

היי אפרת, כל כך שמחתי לראות את המתכון הזה! ידוע לך אם ניתן להמיר 1-2 כפות של השמן ברסק תפוחים? תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:48 28.01.2021)

אפשר אבל לא יותר מ 1-2 כפות אחרת מרקם הבצק ייפגע. השמן תורם לפריכות.

avatar
זהבית (21:16 27.01.2021)

היי אפרת, אפשר עם קמח כוסמין מלא? זה ידרוש שינוי במתכון או בזמני אפיה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:58 27.01.2021)

היי זהבית,
לא ניסיתי עם קמח כוסמין מלא. מניחה שזה יגרום לבצק לצאת קצת יותר פירורי ונימוח. יכול להיות שיהיה צורך לשים פחות מים, תראי לפי מרקם הבצק.

avatar
דינ (19:37 27.01.2021)

היי אפרת
אני באמצע להכין את הפאי בתבנית 24 סמ
אך נראה לי שהמילוי בכמות קטנה מדי בשביל למלא הכל
מה אפשר להוסיף כדי לנפח אותי?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:42 27.01.2021)

המילוי אמור להיות עד גובה ס”מ וחצי – 2 ס”מ. הוא לא אמור להיות בגובה של התבנית.

avatar
אסתר שטרן (18:33 27.01.2021)

יצא לי ממש טעים! המילוי יצא טיפה מתוק אבל זה בסדר
תודה אפרת!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:34 27.01.2021)

תודה לך שחזרת לעדכן ❤️

avatar
אורית (16:23 27.01.2021)

אפרת תודה על האתר המדהים 🙂
אשמח לדעת אם עדיף להשתמש במרגרינה כדי שהבצק יהיה פריך יותר ?
תודה מראש !!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:43 27.01.2021)

היי אורית 🙂
אפשר להכין עם מרגרינה במקום השמן אבל הבצק יוצא פריך גם עם שמן.
אם את שמה מרגרינה אז כדאי שהיא תהיה רכה בטמפ’ החדר (ולא מומסת).

avatar
ברכה (14:29 27.01.2021)

האם הכוונה במלית לפקאן מסוכר או טבעי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:40 27.01.2021)

היי ברכה,
לפקאן טבעי.

avatar
Moran (20:53 1.02.2021)

יש לי קופסא שלימה מטו בשבט פקאן מסוכר אפשרי?
אם לא יש לך הצעה איזה עוגה/ עוגיות משהו…?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:00 1.02.2021)

היי מורן,
אפשר, זה פשוט ייצא יותר מתוק.

avatar
אפרת (10:06 3.03.2021)

בקישוט למעלה לשים פקאן מסוכר או טבעי וכן האם ההערה שאפשר להשתמש בקשיו ושקדים היא לגבי המלית או הקישוט?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:22 3.03.2021)

היי אפרת,
בקישוט אפשר להשתמש בפקאן מסוכר (יצא קצת יותר מתוק) , אפשר להשתמש באגוזים אחרים גם במלית וגם בקישוט.

avatar
רוחי (14:24 27.01.2021)

אשמח למתכון לתבנית 22
וכן רציתי לשאול אם יש לך מתכון לתחתית ללא גלוטן אבל לא מקמח תחליפי אלא קמח כמו שקדים/תפו”א, וכן האם אפשר להחליף את הפקאנים באגוזי מלך
תודה רבה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:17 27.01.2021)

היי רוחי,
המתכון מתאים לתבנית בקוטר 24. את יכולה להכין בתבנית 22 ואת השאריות לשים ב-2 תבניות מאפינס אישיות/”קוקטים”.
אין לי מתכון לתחתית מקמח שקדים או תפו”א.
אפשר להחליף את הפקאן באגוזי מלך. מומלץ לשלב גם שקדים ואגוזים אחרים אם יש לך.

avatar
ורד (12:50 27.01.2021)

היי אפרת,
רציתי לדעת האם ניתן להכין את תחתית הפאי עם חמאה במקום השמן?
ומה זמן האפייה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:06 27.01.2021)

כן בטח:) בתחתית שימי 80 גרם חמאה רכה בטמפ’ החדר (לא מומסת). יכול להיות שתצטרכי להוסיף קצת יותר מים.
אין שינוי בזמן האפיה.

avatar
יסמין (12:46 27.01.2021)

היי אפרת
האם ניתן להשים מייפל במקום דבש,
וכן להכין בתבנית מרובעת (לא אישי) ולאיזה גודל תבנית

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:51 27.01.2021)

הי יסמין,
אפשר לשים דבש.
אפשר לשים בתבנית של 24, זה אותם המצרכים אבל זמן האפייה שונה, .לתחתית 16 דקות ועם המלית בסביבות 22-25 דקות.

avatar
יסמין (15:27 1.02.2021)

תודה רבה
יצא מאד טעים!! מומלץ!!
עשיתי עם כף דבש כף סילאן ו-2 כפות מייפל…
ולקחתי 150 ג’ פיצוחים – פקאן, מלך, קשיו ושקדים , הכל שבור גס,
הכל בתבנית אנגליש קייק
ב”ה יצא מעולה 🙂

התחתית יצאה מעט קשה,
האם כדאי להוסיף א. אפיה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:16 1.02.2021)

היי יסמין, כיף לשמוע שאהבת ונהנית והתוספות ששמת נשמעות מצויין 🙂
בקשר לתחתית היא אמורה לצאת פריכה ,האם אפית לפי ההוראות? יתכן ואפית יותר זמן ולכן יצא קשה.
בכל מקרה, אפשר להוסיף אבקת אפיה.

avatar
רחל (11:15 27.01.2021)

היי אפרת,
תודה רבה על האתר הנעים והמתכונים המוצלחים והטעימים!
שאלה לגבי הדבש,
מה עושים אם הדבש נקרש וניהיה גבישי כזה ולא נוזלי…
האם אפשר להשתמש בו, והאם פשוט לקחת 3 כפות של דבש גבישי?
תודה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:46 27.01.2021)

היי רחל 🙂
ממליצה להניח את צנצנת הדבש בקערת מים חמים עד שהדבש יימס.

avatar
רחל (11:57 27.01.2021)

אני אנסה!
תודה רבה על התגובה המהירה!

avatar
מאמוש (10:49 27.01.2021)

היי אפרת, כל המתכונים שלך מעולים!!! רציתי לדעת האם אפשר לאפות את הקלתיות לגמרי ולהקפיא ואולי למלא בהזדמנות אחרת במילויים שלא צורכים אפיה כמו גבינות, פירות וכו’? אם כן, אז כמה זמן לאפות? תודה רבה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:48 27.01.2021)

כן אפשר:)
ממליצה לאפות 14 דקות ב180 מעלות ואח”כ להנמיך ל170 ולאפות עוד כ-5 דקות.
*חשוב לשים לב שזה לא מזהיב יותר מידי.

avatar
מאמוש (12:30 27.01.2021)

המון תודות!!! ותודה רבה על התשובה המהירה. אין עליך!

avatar
fridush (10:36 27.01.2021)

אפשרי להמי ר למתכון טבעוני?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:07 27.01.2021)

לא ניסיתי אבל בתחתית אולי אפשר לשים סירופ מייפל במקום סוכר כדי להדביק את החומרים.
לגבי המילוי, אפשר להשתמש במייפל במקום בדבש. במקום החלבון הייתי מנסה להשתמש ב2 כפות שמן קוקוס במקום כף שמן רגיל וב-2 כפות ממרח תמרים או שקדים או טחינה גולמית.
אם תנסי, אשמח אם תחזרי לעדכן 🙂

avatar
הדס (09:46 27.01.2021)

ואאאוווו אפרת
נראה מעולה!!
אני חייבת להכין בע”ה…

נהנים מאתר מאד!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:58 27.01.2021)

כיף לשמוע, תודה😍

avatar
רבקי (21:57 26.01.2021)

היי אפרת, נהנית מאוד מהאתר שלך,
אם אין לי תבנית שקעים או מאפינס, ואני כן רוצה לעשות אותם אישיים,
יש אפשרות נוספת?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:34 27.01.2021)

היי יקירה,
את יכולה להשתמש בתבנית רגילה ופשוט לשים כול עיגול של בצק בנפרד. פשוט לא יהיה לך חוצץ בניהם.
אבל בטוחה שתצליחי גם כך😃

avatar
רבקי (08:37 27.01.2021)

זאת אומרת בעצם לבנות את הצורה לבד, ולהניח בתבנית רגילה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:58 27.01.2021)

נכון😍

avatar
רבקי (10:04 27.01.2021)

תודה רבה.

avatar
עדי (09:33 26.01.2021)

היי אפרת
מה המתכון לתבנית פאי 24 ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:18 26.01.2021)

היי עדי,
הכמות במתכון אמורה להתאים.
כדאי להאריך קצת את זמן האפיה. לתחתית 16 דקות ועם המלית בסביבות 22-25 דקות.

avatar
עדי (10:23 26.01.2021)

תודה , בנוסף כתבת חלמון של ביצה החלק הלבן ..
לא מובן לי החלמון זה הצהוב של הביתה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:25 26.01.2021)

התכוונתי לחלבון כמובן. טעות בהקלדה. תוקן 🙂

avatar
עדי (10:32 26.01.2021)

תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:40 26.01.2021)

בשמחה❤️

לקריאת כל התגובות