שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 18-20 יחידות

סוג: חלבי

תבנית מרובעת קטנה (20X15)

מצרכים:

200 גרם שוקולד מריר או חלב (2 חבילות)

200 גרם חלב מרוכז ממותק (כ1/2 קופסת שימורים או כ2/3 כוס) (אפשר גם להכין לבד – חלב מרוכז ממותק)

1 כפית תמצית וניל

2/3 כוס אגוזי מלך חתוכים גס

אופן הכנה:

-מניחים בקערת זכוכית את קוביות השוקולד והחלב הממותק. מחממים במיקרוגל בפולסים קצרים ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.

-מוסיפים את תמצית הוניל והאגוזים ומערבבים.

-יוצקים לתבנית ומכניסים למקרר למשך שעתיים. מוצאים וחותכים לריבועים בגודל 3X3 (מומלץ לטבול סכין במים רותחים לפני כל חיתוך).

*חלב ממותק מרוכז הוא חלב סמיך ומשומר שנארז בקופסת שימורים וניתן להשיגו בכל סופר.

*הקוביות יוצאות נמוכות, בגובה כ-2 ס”מ.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
בורקס פילו במילוי גבינה
בורקס גבינה

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
לילך (12:59 14.09.2021)

האם הכרחי להשתמש בחלב ממותק (או להכין כזה) או שאפשר גם להשתמש בחלב רגיל?

מתכונים ב-10 דקות (16:08 14.09.2021)

היי לילך,
החלב המרוכז הכרחי כאן למרקם😊

קרן♥ (14:09 21.07.2021)

היי אפרת.
אני בד”כ לא כותבת תגובות באתרים, אבל הפעם ההיתי חיבת!
האתר שלך פשוט מ-ו-ש-ל-ם! בכל מוסבר כ”כ בבהירות, בצבעוניות, התמונות יפות ומאירות עיינים, ומעל הכל – תמיד תמיד יוצא טעים ומדוייק.
זה כ”כ מרגש שפשוט קמת ועשית יוזמה כ”כ גדולה ויפה פשוט לעזור לאנשים! שיהיה יותר קל וכיף לעבוד במטבח. וזה מדהים כי האתר שלך נוגע בכ”כ הרבה תחןמים: זה עושה שלם בית, מחזק תקשר עם הילדים, למשל אמרתי לבן המתבגר שלי שיבחר משם מתכון ועשינו ביחד, היה אוירה כ”כ טובה, בעבודה שלי – עם ילדים, כל יום אני בוחרת משו מהאתר שלך, מדפיסה להם, עם התמונות כמובן😉 והם כ”כ נהנים.
בקיצור. תודה ענקית! קרן.

מתכונים ב-10 דקות (16:55 21.07.2021)

היי קרן,
תודה רבה לך על המילים החמות! התרגשתי לקרוא❤
שמחה לשמוע שאת משתמשת במתכונים לדברים כ”כ חיוביים, כל הכבוד🌺

שריאל (11:32 29.06.2021)

עם מה עדיף להכין? שוקולד מריר או חלב? תוהה לעצמי אם לא יצא מתוק מדיי אם חלב..
ואם כבר מתוק- והאם יצא טוב לשלב חלב ולבן?
ויצא לי חלב מרוכז מזה סבבה מהמתכון שלך- הופתעתי לגמרי! תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (15:21 29.06.2021)

אפשר להכין גם עם שוקולד חלב או לבן🙂

שריאל (12:34 30.06.2021)

אבל האם אפשר לשלב בינהם? 100 גרם חלב+100 גרם לבן?
וגם מתלבטת אם בכלל להכין עם 200 גר’ מריר וזהו.. רציתי לשאול אותך מה עדיף?(מבחינת המתיקות איך יוצא?)

מתכונים ב-10 דקות (15:03 30.06.2021)

מבחינת המתיקות שוקולד מריר יותר מאוזן.
אפשר לשלב שוקולד חלב ולבן, הצבע יצא בהיר יחסית.

דורית (14:56 28.03.2021)

לאפסן במקרר או במקפיא?

מתכונים ב-10 דקות (19:34 28.03.2021)

היי דורית,
במקרר:)

תמי (07:58 5.02.2021)

אפשר קשיו במקום אגוזי מלך

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:05 5.02.2021)

אני חושבת שכן.

RIVKA (09:38 4.02.2021)

איך מכינים חלב מרוכז לבד?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:46 4.02.2021)

מצורף מתכון – חלב מרוכז ממותק.

שירי (13:05 3.02.2021)

היי
אשמח להסבר מה הכוונה לחמם במיקרוגל בפולסים קצרים.
תודה רבה 🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:19 3.02.2021)

הכוונה להפעיל ל30 שניות, להוציא ולערבב. אם עדיין לא נמס- להחזיר לעוד 15-20 שניות, להוציא ולערבב וכך הלאה, עד שזה יימס.

שיר (22:02 11.07.2020)

היי,
הכנתי את הפאדג’ עם שוקולד חלב, היה ממש טעים אך לא התקשה מה אפשר לעשות?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:14 11.07.2020)

אולי אפשר לנסות לייצב את התערובת על ידי הוספת אגוזים או פירורי ביסקוויטים.

זוהר (08:17 6.02.2021)

את יכולה להכניס למקפיא

עינת (16:25 3.06.2020)

היי אפרת

כהמשך לתגובה הקודמת התכונתי מה יכול להחליף שוקולד חלב ושוקולד מריר רגיל אם יש תחליף כזה העיקר לא שוקולד רגיל
אבל הבנת אותי נכון אני אבדוק אם יש שוקוציפס חלבי.

תודה .

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:40 3.06.2020)

אז כן, אפשר להמיר בשוקוצ’יפס אבל אם זה לבן לבדוק שהוא חלבי.

עינת (10:58 3.06.2020)

בוקר אור אפרת
במקום שוקולד חלב מה אפשרי ? ולא שוקולד לבן
במקום שוקולד מריר אני משתמשת בשוקוציפס(לא לבן)
האם שוקוציפס לבן יכול להתאים במקום שוקולד חלב? וגם בשאר המתכונהים שלך שנדרש שושולד חלב או שוקולד לבן?

בתודה ויום נעים.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:34 3.06.2020)

היי עינת,
לא בטוחה שהבנתי. באיזה שוקולד את רוצה להשתמש למתכון הזה?
אם את שואלת באופן כללי אז יש להחליף באותו סוג שוקולד (לבן עם לבן, מריר עם מריר וכו’). שוקולד לבן אפשר להמיר בשוקוצ’יפס לבן בתנאי שהוא חלבי. אם הוא פרווה לא בטוחה שהתוצאה תהיה מוצלחת.

דני (23:35 4.03.2020)

היי
את חושבת שזה יצא עיסתי בגלל הצמקאו?יש מצב?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:41 5.03.2020)

יכול להיות שזאת הסיבה.
זה אמור להיות יציב לאחר קירור.

דני (20:52 5.03.2020)

ערב טוב
טוב פעם הבאה ננסה עם שוקולד פרה
ונגיד לך איך יצא

דני (15:53 19.03.2020)

היי
עשיתי עם שוקולד חלב יצא מעולה
עשיתי גם את הפדאג שוקולד לבן
וצדקת צריך להוסיף עוד שוקולד
תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:13 19.03.2020)

תודה לך שחזרת לעדכן 🙂

יעל (17:48 3.03.2020)

אפשר להמיר בשוקולד צימקאו?
ובאופן כללי- זה משנה?
תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:19 3.03.2020)

היי יעל,
אני לא ניסיתי אבל מישהו בתגובות רשם שהכין עם צימקאו והמרקם יצא רך ולא התקשה.

ורד (12:04 10.11.2019)

יצא מעולה. במקום אגוזים(ילדים..) הוספתי גרעיני חמניה ודלעת.תודה 🙂
הערה קטנה – יש כמה סוגים של חלב מרוכז, לרב מוכרים כזה שיש בו שומן צמחי. כדאי להתאמץ טיפה, לנסות למצוא כזה שאין בו שומן צמחי.טעים יותר. שווה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:21 10.11.2019)

תודה ורד 🌺
שבוע נפלא

הדר (15:02 23.05.2019)

היי, אם אני צריכה לנסוע עם הקינוח כשעה וחצי, יש סיכוי שהוא יימס לי? עדיף להכניס למקפיא לפני הנסיעה? אני יכולה להכניס אותו למקרר כשאני מגיעה לכמה שעות.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:34 23.05.2019)

כדאי להקפיא לפני הנסיעה ולשים במקרר ישר שאת מגיעה.

שרה (16:39 5.11.2018)

הי,תודה על המתכונים הם ממש מוצלחים, לגבי מתכון זה מה אאפשר לשים המקום האגוזים 0לא אוהבים אצלנו אגוזים ואין לי עכשיו אוראו?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:22 5.11.2018)

היי שרה,
את יכולה להוסיף פירורי ביסקוויטים או עוגיות מכל סוג (רק שיהיו מתוקות ולא מלוחות).

דני (09:39 7.08.2018)

פעם בצמקאו ופעם בשוקולד חלב בלי אגוזים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:32 7.08.2018)

אולי צמקאו לא מתאים אבל אתה אומר שגם עם שוקולד חלב זה לא התקשה?
כמה זמן זה ישב במקרר?
הכנת את המתכון הזה כבר בעבר וזה כן התקשה, נכון?

דני (10:52 7.08.2018)

עשיתי פעם וזה הצליח
פעם כמה שעות במקרר ופעם במקפיא בשיהם יצא עיסתי

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:04 7.08.2018)

אז אולי כדאי להגדיל את כמות השוקולד ביחס לחלב המרוכז. מה שאפשר לעשות זה להמיס את התערובת ולהוסיף לה עוד כ-70 גרם שוקולד מריר או שוקולד חלב ולהחזיר למקרר.
אני ממליצה להוסיף לתערובת גם משהו שיסייע להסמכה כמו אגוזים קצוצים או פירורי ביסקוויטים.

דני (08:47 7.08.2018)

בוקר טוב
גם אחרי מדידה של המוצרים לא מתקשה יש רעיון למה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:15 7.08.2018)

באיזה שוקולד השתמשת?
שמת אגוזים?

דני (14:32 26.07.2018)

מה דעתך להחליף לשוקולד לבן עם פירורי אוראו?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:05 26.07.2018)

אני חושבת שזה יכול לצאת ממש טעים. בקרוב אני אכין 🙂

הדס (16:36 16.07.2018)

הפאדג’ פשוט נפלא. הכנתי כבר כמה פעמים.
אני אחרי שחותכת לריבועים טובלת כל ריבוע בצלחת קקאו. זה פשוט משדרג את זה טעים טעים… (ומלכלכך..)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:06 16.07.2018)

רעיון מעולה 🙂
תודה הדס

הודיה (20:34 1.05.2018)

היי, רציתי לדעת אם יש אפשרות להמיר את התמצית וניל במשהו אחר שיתן גם טעם?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:02 1.05.2018)

אפשר לוותר על תמצית הוניל. זה ייצא טעים גם בלי.

דניאל (16:53 11.01.2018)

היי התערובת טעימה מאוד
אך משום מה הכנסתי למקרר לכל הלילה וזה לא התקשה, לא יכולתי לחתוך את זה
זה היה ממש עיסתי
חזרתי על המתכון ועשיתי בדיוק כמו שכתוב
מה קרה לא בסדר?<

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:06 11.01.2018)

היי דניאל,
מה שחשוב למרקם זה לשמור על כמויות מדויקות. שמת 200 גרם שוקולד ו200 גרם חלב ממותק? כי אם זה רך מידי אז יכול להיות שיש בזה קצת יותר מידי חלב ממותק.

דני (07:29 18.06.2017)

בוקר טוב
חזרתי שוב לעדכן שעשיתי עם שוקולד חלב ויצא פצצה
וגם התפוחי אדמה בשום היו מעולים
תודה

מתכונים ב-10 דקות (08:16 18.06.2017)

תודה דני, שמחה לשמוע 🙂
שבוע מצוין

דני (10:37 12.06.2017)

בוקר טוב
חזרתי לעדכן במקום שוקולד חלב שמתי שוקולד לבן ובמקום אגוזים שמתי פירורי אוראו
יצא מעולה
תודה

מתכונים ב-10 דקות (10:40 12.06.2017)

מעולה, זה מתכון שאני כבר הרבה זמן רוצה להכין ולא הגעתי לזה 🙂
תודה שחזרת לעדכן. יום מצוין

דני (15:19 25.05.2017)

היי
הריבת חלב לא מתקשה בחזרה במקרר/מקפיא?
החלב המרוכז קושר בין שאר הדברים בגלל זה את לא בטוחה שריבת חלב תעשה את העבודה?

מתכונים ב-10 דקות (17:46 25.05.2017)

החלב המרוכז גם קושר את החומרים וגם מתייצב בקירור. אני לא בטוחה אם ריבת החלב תתן את המרקם הנכון.

דני (12:23 25.05.2017)

היי
ריבת חלב במקום חל
ב מרוכז אפשרי?
אוראו במקום פתי בר?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (13:52 25.05.2017)

היי דני,
לגבי ריבת חלב, אני ממש מתלבטת. אין לי תשובה ודאית.
התכוונת לאוראו במקום אגוזים? אם כן, אפשר.

נטשה (14:50 22.05.2017)

הי
יש לך אולי תחליף לחלב בשימורים?

מתכונים ב-10 דקות (15:03 22.05.2017)

לצערי לא מצאתי תחליף שייתן את אותה תוצאה.

מיטל (12:04 15.05.2018)

ניסית עם קרם קוקוס? כי זה גם יכול להיות לגרסה ללא סוכר

נטלי (11:29 19.05.2017)

הי אפרת,
יש גירסה טבעונית למתכון?
יש אפשרות להוסיף טחינה במקום חלב מרוכז?
תודה,
נטלי

מתכונים ב-10 דקות (12:05 19.05.2017)

היי נטלי,
לצערי עדיין לא מצאתי תחליף מוצלח לחלב המרוכז.

שיראל (12:28 14.04.2017)

מועדים לשמחה!
אין תחליף לחלב מרוכז ממותק? אני הבנתי ש200 גר שוקולד לבן וחלב עושים את העבודה, ייתכן?

מתכונים ב-10 דקות (14:01 14.04.2017)

היי שיראל,
אני לא מכירה תחליף שיכול לתת את אותה תוצאה. לגבי שוקולד לבן וחלב אני לא מכירה.
חג שמח ושבת שלום 🙂

קרין (18:21 29.03.2017)

היי
דבר ראשון אני שמחה מאוד מהאתר!!!
דבר שני: אני רוצה להכין את זה בתור תוספת לקרם שנייט,
נשאר לי מכל שמנת מתוקה(150מ”ל) שבעוד יומיים עובר עליו התאריך רציתי לשאול אם אפשר להוסיף לפאד’ג שנת מתוקה (לא מוקצפת)
תודה קרין

מתכונים ב-10 דקות (19:07 29.03.2017)

היי קרין,
שמחה שאת נהנית מהאתר 🙂
לגבי הפאדג’, אם תוסיפי שמנת מתוקה זה יעשה אותו רך מידי.
מהכמות שנותרה את יכולה להכין ממתק קוקוס או להקפיא לפעם הבאה. לאחר ההפשרה לא יהיה אפשר להקציף את זה אבל אפשר יהיה להשתמש בזה לכל דבר שאינו דורש הקצפה כמו ציפוי גנאש לעוגה וכו’.

רינת (10:08 23.01.2017)

שלום ותודה על המתכונים המצוינים!
האם ניתן להקפיא לאחר החיתוך ולהגיש מספר ימים לאחר מכן?

מתכונים ב-10 דקות (12:02 23.01.2017)

כן רינת, אין בעיה.

נטע (22:38 30.09.2016)

היי!
הפאדג’ פשוט מצוין! הכנו מראש לקראת החג, נדלקנו מקלות ומהירות ההכנה (מטורף!) ומכמה טעייייים! הערב הספקנו בשניות כבר להכין עוד ועם כל הרעיונות לטעמים ושדרוגים נראה לי שאנחנו עומדים בפני עסק ממכר…. בינתיים הוספנו מלמעלה ריבת חלב /חמאת בוטנים:)
תודה רבה על המתכון ושנה מבורכת לכולנו!

מתכונים ב-10 דקות (23:09 30.09.2016)

מעולה! שמחה שאהבתם את המתכון.
שנה טובה ומבורכת 🙂

קרינה (17:04 26.06.2016)

*להחזיק 10-12

מתכונים ב-10 דקות (17:40 26.06.2016)

היי קרינה,
אני חושבת שכדאי שתאפי על 160 מעלות כי התנור שלך מאוד חזק.
העוגה צריכה להראות אפויה מבחוץ אבל נוזלית מבפנים (כמו בתמונה). וכן, כדאי לאכול מיד.

קרינה (17:03 26.06.2016)

היי אפרת,
רוצה להכין את המאפינס נוטלה ב3 מצרכים ורציתי לישאול אם התנור שלי אופה חזק על כמה מעלות צריך לשים את התנור ועןד במתכון רשום להחזעק 10-12 דקות ואז להוציא ישר לאכול נכון?ובתמונה הנוטחה האמצע יוצאת ככה זה אמור לצאת?
תודה רבה עדכון בהמשך:)

יערה (00:12 12.03.2016)

לכמה אנשים זה מספיק?

מתכונים ב-10 דקות (08:33 12.03.2016)

היי יערה,
מהכמות יוצאים כ-20 ריבועים קטנים בגודל 3X3 ס”מ.

הילי (17:53 12.12.2015)

היי!!
זו פעם ראשונה שאני רואה את האתר הזה ומאוד התלהבתי, הכנתי עכשיו את הפאדג׳ והוא יצא מושלם! טבלתי אותו בסירופ שוקולד חם וזה יצא פשוט מדהים!!! 🙂 בכללי אתר טוב מאוד אהבתי את זה שאפשר להגיב ולשאול שאלות זה היה חסר לי בהמון אתרי מתכונים אחרים

מתכונים ב-10 דקות (18:52 12.12.2015)

היי הילי,
ברוכה הבאה לאתר 🙂
שמחה שהפאדג’ יצא טעים.
תודה שחזרת לעדכן וחג חנוכה שמח!

דני (19:01 19.11.2015)

כמובן שאת הילדים לא מעניין אם זה יפה או נחתך הם כמעט חיסלו את זה
וגם נתתי להם טעימה קטנה מעוגת כדורי שוקולד וגם מזה התלהבו

דני (17:41 19.11.2015)

השתמשתי בתבנית קטנה וזה לא גבוה כמו בתמונה שיש פה

מתכונים ב-10 דקות (18:22 19.11.2015)

אם השתמשת בתבנית קטנה התערובת הייתה אמורה לצאת בגובה שהוא בסדר.
זה לא אמור לצאת גבוה, זה אמור לצאת בערך בגובה של 2-2.5 ס”מ.

דני (17:39 19.11.2015)

יצא ממש נמןך אפשר לשלןח תמןנה ?

דני (17:30 19.11.2015)

זה טעים אבל שחותכים הכול מתפרק אפשר תמונה של התבנית?תודה

מתכונים ב-10 דקות (17:36 19.11.2015)

היי,
אין לי תמונה של התבנית וגם לא את התבנית כדי שאוכל לצלם אבל מדובר בתבנית אלומיניום (חד פעמית) מרובעת קטנה בגודל 20X15.
באיזה תבנית הכנת? מה הגודל שלה?
זה לא אמור להתפרק כשחותכים. אם זה מתפרק זה אומר שהתערובת עדיין לא התייצבה ועדיף לתת לה להתייצב עוד קצת במקרר לפני שחותכים.
אגב, מה הגובה שיצא לך?

דני (17:27 19.11.2015)

אפשר תמונה של התבנית?

דני (17:05 19.11.2015)

גם אחרי 2.5 במקרר זה לא התקשה ושחותכים הוא טיפה נוזלי

מתכונים ב-10 דקות (17:27 19.11.2015)

באמת? מוזר. אז תשאיר עוד כמה שעות במקרר לפני שאתה חותך.
זה אמור להיות מעט רך אך יציב.

דני (13:07 19.11.2015)

אפשר להכפיל כמויות ולחלק 2תבניות?

מתכונים ב-10 דקות (13:10 19.11.2015)

כן דני, אפשר בהחלט. התבניות צריכות להיות קטנות (גודל 20X15 או גודל של תבנית אינגליש קייק חד פעמית).

אביטל (11:45 19.11.2015)

האם אפשר להחליף את החלב בריצ?
תודה רבה

מתכונים ב-10 דקות (11:48 19.11.2015)

היי אביטל,
במקרה הזה לא מומלץ מאחר והמרקם יהיה רך מידי, אולי אפילו מעט נוזלי.

אתי (09:30 2.11.2015)

הי.
האם אפשר איכשהו להכין את זה פרווה?

מתכונים ב-10 דקות (11:32 2.11.2015)

היי אתי,
לצערי אני לא מכירה תחליף פרווה לחלב הממותק שהוא זה שמעניק את המרקם.

סבטה (17:36 9.09.2015)

שלום ☺ בנושא תחליף לחלב מרוכז ממותק. אפשר להכין בבית חלב מרוכז מחלב רגיל. מדובר בבישול ארוך של חלב רגיל. ואם מכינים בבית אז אפשר לשלוט בכמות הסוכר. צריך להשתמש בסיר רחב עם תחתית עבה ולערבב כל הזמן.

לילך (15:39 17.01.2015)

מה אתם ממליצים לשים שוקולד חלב או מריר?בדרכ שמים בקינוחים שוקולד מריר וזה לא יוצא מריר.כאן במתכון זה יצא מריר או שזה יצא רגיל?

מתכונים ב-10 דקות (17:27 17.01.2015)

היי לילך,
בגלל שמערבבים את השוקולד עם חלב מרוכז זה יוצא פחות מריר מאשר הטעם של השוקולד כשאוכלים אותו ככה.
זה טעים גם עם שוקולד מריר וגם עם חלב, רק קחי בחשבון שעם חלב זה יוצא מאוד מתוק.

ליאת (09:48 2.01.2015)

אפשר להכין עם קרם סויה במקום חלב ממותק?

מתכונים ב-10 דקות (11:41 2.01.2015)

היי ליאת,
אני פחות מכירה קרם סויה. השאלה אם הוא מסמיך לאחר קירור כמו החלב הממותק.

א (23:16 22.12.2014)

הכנתי, קיררתי, יצא מאוד, מאוד דביק. אי אפשר היה לחתוך ולהחזיק בידיים. הטעם כמובן טוב, כי הרכיבים טעימים. אך לא אסטטי. נאלצתי לקחת את הכל ולהמיס שוב. בסוף הכנתי מזה כדורי שוקולד.
סתם תוספת סוכר מיותרת לכדורים, אך היה לי חבל לזרוק.

מתכונים ב-10 דקות (10:25 23.12.2014)

היי,
אפשרות אחת היא שהיה יותר מידי חלב ממותק בתערובת אך אם שמת בדיוק לפי הכמויות הרשומות אז כנראה שהתערובת לא הייתה מספיק קרה והיה צריך לקרר אותה יותר לפני החיתוך (כשהיא לא קרה מספיק היא מאוד דביקה).

ענת (09:52 24.10.2014)

שלום,
תודה על האתר הנהדר!
הייתי רוצה להוסיף טיפה אלכוהול. מה יתאים אם בכלל? ברנדי?
תודה רבה,
ענת

מתכונים ב-10 דקות (12:19 24.10.2014)

בשמחה ענת 🙂
את יכולה להוסיף מעט ברנדי או ליקר (כמות של בין כפית לכף).
שבת שלום!

טל (11:02 31.07.2014)

הכנתי יצא מאוד טעים! העניין הוא שזה יצא מאוד דביק והיה לי קשה להפריד לריבועים, מה אפשר לעשות להבא כדי למנוע את זה?

מתכונים ב-10 דקות (11:14 31.07.2014)

הי טל,
הפאדג’ אמור להיות מעט דביק כשחותכים אותו אך לא דביק מידי. יכול להיות שהפאדג’ עדיין לא התקרר כמו שצריך לפני שחתכת אותו?
מומלץ להשתמש בסכין ארוכה וחדה ולנגב את הסכין במטלית לחה בין כל חיתוך לחיתוך.
מקווה שפעם הבאה זה ילך יותר בקלות 😉

עדן (19:29 18.07.2014)

כמה חיתכות המתכון יוצא?
ואפשר להשתמש בלי אגוזים?

מתכונים ב-10 דקות (21:17 18.07.2014)

הי עדן,
כ- 20 יחידות
ואפשר להכין גם בלי אגוזים.

עדן (15:20 19.07.2014)

תודה

לאה (23:34 10.07.2014)

איזה תחליף יש לחלב הממותק?אפשר לדוגמה לשים במקום חלב עמיד רגיל?או משקה אגוזים או חלב סויה?

מתכונים ב-10 דקות (23:40 10.07.2014)

הי לאה,
לצערי אני לא מכירה משהו אחר שיכול להחליף את החלב הממותק במקרה הזה.

רות (11:35 7.07.2014)

שלום
בעלי סובל מעליות וירידות בסוגר.
הרופא יעץ לשמור על איזון הסוכר ובמיוחד לא להשתמש בסוכר מעובד..
לכן שאלתי ….האם ניתן להחליף את החלב המרוכז במשהו אחר?
אשמח לקבל תשובה מהירה
תודה רותי

מתכונים ב-10 דקות (11:58 7.07.2014)

הי רותי,
אפשר לנסות להשתמש בחמאה מומסת אך במקרה הזה הייתי פחות ממליצה להחליף את החלב הממותק כי הוא אחראי לכל המרקם.

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.