מצרכים להכנת עוף ואורז בתנור
תבנית מלבנית בגודל 25X32
- 8 שוקי עוף
- 2 כוסות אורז לבן (*יש להשרות את האורז עם מי ברז כשעה לפחות לפני ההכנה ולסנן)
- 2 גזרים בינוניים קלופים מגורדים
- 2 שיני שום כתושות
- כף שמן
- כפית מלאה מלח
- 3+1/4 (שלוש ורבע) כוסות מים רותחים
תיבול לעוף:
- כף גדושה סילאן, כפית גדושה פפריקה מתוקה, שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
איך מכינים עוף ואורז בתנור?
- מערבבים בתבנית את האורז עם הגזר המגורד, השום, כף שמן וכפית מלאה מלח. מוזגים לתבנית מים רותחים ומערבבים עם האורז.
- מתבלים בנפרד את העוף עם סילאן, פפריקה, מלח ופלפל שחור. מניחים את חלקי העוף בתוך תערובת האורז.
- מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש על 190 מעלות במשך כשעה וחצי.הפעל טיימר (90 דק’)+טיימר פועל
- מסירים את הכיסוי, מורידים את הטמפ’ ל180 מעלות וממשיכים לאפות 15-20 דקות, עד להזהבה יפה.הפעל טיימר (15 דק’)+טיימר פועל

גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
639 תגובות
כניסה
639 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














