מצרכים להכנת עוגת תפוחים לפסח
תבנית אינגליש קייק
- 2 ביצים
- 1/2 כוס (100 ג’) סוכר
- 1/2 כוס (120 מ”ל) שמן
- 3 כפות (30 מ”ל) מים
- 2 תפוחים קלופים מגורדים
- 3/4 כוס (90 ג’) קמח מצה
- 2 כפות גדושות קמח תפו”א
- 1 כפית (5 ג’) אבקת אפיה
- 1 כפית אבקת קינמון
- 1/2 כוס (50 ג’) אגוזי מלך קצוצים
איך מכינים עוגת תפוחים לפסח?
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- מערבבים בקערה קמח מצה, קמח תפו”א, אבקת אפיה, קינמון ואגוזי מלך קצוצים.
- מקציפים בקערה נפרדת את הביצים במשך כדקה, מוסיפים את הסוכר והשמן ומערבבים היטב. מוסיפים את המים ואת התפוחים המגורדים ומערבבים. בסוף מוסיפים את קערת הקמחים ומערבבים בעזרת כף עד לתערובת אחידה.
- יוצקים לתבנית אינגליש קייק ואופים במשך כ-45 דקות. מוציאים ומצננים את העוגה לטמפ’ החדר.הפעל טיימר (45 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מחפשים מתכונים נוספים?
162 תגובות
כניסה
162 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות







