שום דבר לא נמצא
    >

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 20-30 דקות

סוג: פרווה

ספרי מתכונים ב10 דקות

2 תבניות אינגליש קייק או תבנית שקעים (20 מאפינס)

מצרכים:

4 ביצים

1 כוס (200 ג') שמן

1 כוס (200 ג') סוכר

1 כוס (240 מ"ל) מיץ תפוזים

חצי כוס (70 ג') קמח נטול גלוטן ("קונדיטור") מנופה

חצי כוס (75 ג') קמח אורז

2 כפיות (10 ג') אבקת אפיה

חצי כוס (70 ג') קקאו

1 כוס (90 ג') קוקוס

לציפוי: חבילת שוקולד מריר ללא גלוטן (100 גרם), 20 גרם מחמאה, 3 כפות מים

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל 180 מעלות.

-מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בלילה חלקה (לפי הסדר בו רשומים).

-יוצקים לתבנית ואופים במשך 20-30 דקות, תלוי בסוג התבנית שבחרתם. (בודקים עם קיסם)

הכנת הציפוי: ממיסים את כל החומרים במיקרוגל ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק. שופכים על העוגה בעודה חמה ומפזרים קוקוס.

 

 מאפינס ללא גלוטן, עוגה ללא גלוטן

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגת תפוזים ללא גלוטן
עוגת שוקולית ללא גלוטן

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
לינדה (18:27 29.06.2018)

תודה רבה
עוגה מושלמת וטעימה מאוד לכל המשפחה ולא רק לצליאקית שלי 😊

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:21 29.06.2018)

תודה לינדה, שמחה לשמוע 🙂

Avatar
ליאורה (22:13 3.04.2018)

אני מכינה המון את עוגת השוקולד( העוגה שמופיעה באייקון שלך זו שעם הקורנפלור) זו עוגה מעולה!!!!!
איזה עוגות אני יכולה לעשות ולהמיר את הקמחים לקורנפלור?

תודה מראש על המענה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:50 4.04.2018)

היי ליאורה,
מניסיון קורנפלור לא נותן תוצאה מוצלחת ברוב העוגות כקמח יחיד. בינתיים רק בעוגת השוקולד ללא גלוטן זה יוצא מוצלח כי זה בשילוב קקאו ושוקולית.

Avatar
אביבה (17:00 24.01.2018)

תודה על מתכונים כייפים קלים וטעימים לאמהות העבודות😍😍😍
אני צריכה להכין 4 עוגות אינגלייש קיק לפעילות אפייה עם ילדה שרגישה לגלוטן .ואין לי ניסיון האפייה עם קמח קונדיטור.
קניתי בכל זאת קמח קונדחטור
האם יש מתכון מוצלח ל4 תבניות?
תודה גם על טיפ להצלחה 🌸🌸🌸🌸
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:48 24.01.2018)

היי אביבה,
ההכנה היא כמו עוגה רגילה למעט השינוי בקמחים. קמח קונדיטור בלבד אינו מספיק כדי לתת תוצאה מוצלחת וצריך לשלב אותו עם קמח אורז. אפשרות נוספת היא לקנות תערובת קמחים לאפיה כמו קמח כרגיל או קמח תמי ואז במקום קמח קונדיטור וקמח אורז שמים את אחד הקמחים האלה.
העוגה הזאת טעימה. הכמות במתכון מתאימה ל-2 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות כאשר הבלילה היא יחסית נמוכה אבל תופחת באפיה.
אני ממליצה להכין בפעמיים (כל פעם 2 תבניות אינגליש) במקום להכפיל כמויות.

Avatar
בשמת צברי (00:37 11.11.2017)

הכנתי את העוגה המון פעמים, היא העוגה האהובה עליי ועל כל מי שטועם אותה, תודה רבה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:46 11.11.2017)

תודה בשמת, שמחה לשמוע 🙂

Avatar
לירון (12:58 25.05.2016)

היי אפרת הכנתי את העוגה ושמתי אבקת חרובים במקום הקקאו , כולל המתכון לקרם ללא קקאו ויצא מדהים!!!! עד שלא סיפרתי שזאת אבקת חרובים כולם חשבו שזאת עוגת שוקולד רגילה עם קקאו , בקיצור מתכון מצויין תודה רבה .

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:59 25.05.2016)

אני ממש שמחה שיצא מוצלח!
תודה שחזרת לעדכן והמשך יום מעולה 🙂

Avatar
לירון (16:58 23.05.2016)

שוב שלום !! אני רוצה להכין את העוגה עם אבקת חרובים כפי שייעצת לי אבל מה קורה עם הציפוי? יש איזשהו קרם שאפשר להכין מאבקת חרובים למשל שייראה ויהיה פחות או יותר דומה לרוטב שוקולד ששמים על העוגה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (17:45 23.05.2016)

היי לירון,
ציפוי מאבקת חרובים: 2 כפות מלאות אבקת חרובים, 4 כפות גדושות סוכר, 50 גרם חמאה/מרגרינה, 1-2 כפות מים – לחמם הכל על אש הכי נמוכה ולערבב עד שהסוכר והחמאה נמסים.
בהצלחה 🙂

Avatar
לירון (11:02 24.05.2016)

תודה רבה אפרת !!!

Avatar
מיכל (13:06 2.11.2015)

האם ניתן לעשות עם קמח תמי או קמח כרגיל במקום הקמחים במתכון?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:25 2.11.2015)

אפשר להכין עם כוס קמח תמי.

Avatar
מיכל (13:55 20.10.2015)

היי
רציתי לדעת מה הכמות מבחינת המוצרים לתבנית אינגליש קייק אחת
תודה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:12 20.10.2015)

היי,
לתבנית אינגליש קייק אחת:
2 ביצים
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
חצי כוס מיץ
רבע כוס קמח ללא גלוטן
רבע כוס קמח אורז
כפית אבקת אפיה
רבע כוס אבקת קקאו
חצי כוס קוקוס
לציפוי: 50 גרם שוקולד מריר, 10 גרם מחמאה, 2 כפות מים.
*במקום קמח אורז וקמח ללא גלוטן אפשר לשים חצי כוס קמח תמי

Avatar
אביבית (17:15 11.09.2015)

היי, הכנתי את העוגה עם הקמח קונדיטור וזה יצא לי בצקי..
ניסיתי בעבר להכין את העוגה עם הקמח קונדיטור ושוב יצא בצקי.
כך שלצערי, החלטתי יותר לא להכין עוגה עם קמח זה.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (17:28 11.09.2015)

היי אביבית,
אני ממליצה לנפות את הקמח קונדיטור לפני השימוש ולשלב איתו קמח אורז, כמו שמצוין במתכון.
בנוסף, חשוב לא לערבב יותר מידי את הבלילה לאחר שמוסיפים את הקמח אחרת זה פוגע במרקם העוגה והיא יוצאת בצקית ודחוסה.
בהצלחה בפעם הבאה וחג שמח 🙂

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:50 28.09.2014)

היי אורית,
לא ניסיתי להכין את העוגה הזאת עם הקמחים שציינת כך שאינני יודעת איך זה ייצא.
אם תרצי, יש באתר מתכון לעוגת תפוזים שניתן להכין עם הקמחים האלה, מצרפת קישור:
https://www.10dakot.co.il/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%AA-%D7%AA%D7%A4%D7%95%D7%96%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9C%D7%90-%D7%92%D7%9C%D7%95%D7%98%D7%9F/
שבוע נפלא 🙂

Avatar
אורית (20:05 28.09.2014)

היי
ברצוני להכין את העוגה אבל יש לי רק קמח קונדיטור וקמח תירס צהוב דק האם זה מספיק להכנת העוגה תודה

Avatar
אתי (21:55 24.04.2014)

היי. במה ניתן להמיר את קמח האורז?
ברצוני להכין את העוגה 🙂

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (22:06 24.04.2014)

הי אתי, אם יש לך קמח תמי את יכולה לשים כוס אחת (במקום קמח קוניטור וקמח אורז).

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.