שום דבר לא נמצא
ספרי מתכונים ב10 דקות

מחפשים גיוון לעוגה בחושה רגילה? מתכון לעוגה בחושה עם פירורי קקאו.

עוגת קראמבל קקאו

תבנית אינגליש קייק

מצרכים:

2 ביצים

שליש כוס (66 ג') סוכר

שליש כוס (66 ג') שמן

חצי כוס (120 מ"ל) מיץ תפוזים

חצי כפית תמצית וניל

1 כוס (140 ג') קמח תופח (או כוס קמח רגיל מעורבב עם כפית אבקת אפיה)

קראמבל קקאו: שליש כוס (45 ג') קמח רגיל, כף אבקת קקאו, 2 כפות אגוזים טחונים, 2 כפות גדושות סוכר, 3-4 כפות שמן

אופן הכנה:

-מחממים תנור מראש ל-175 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.

–הכנת הקראמבל: מערבבים בקערית שליש כוס קמח, כף קקאו, 2 כפות אגוזים טחונים, 2 כפות גדושות סוכר ו 3-4 כפות שמן (לפי הצורך), עד לקבלת תערובת בצקית אחידה.

-בקערה נפרדת מערבבים את הביצים עם הסוכר. מוסיפים שמן, מיץ תפוזים, תמצית וניל ומערבבים. מוסיפים את הקמח ומערבבים קלות עד לבלילה אחידה.

-יוצקים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק משומנת. מפוררים את תערובת הקראמבל ומפזרים מעל. 

-מכניסים לתנור ואופים במשך כ-30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש (יש לבדוק בכמה מקומות).

-מניחים לעוגה להתקרר לגמרי לפני שחותכים אותה.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
גזר צבעוני בתנור
גלידת בננה

תגובות

הוספת תגובה
Avatar
הדר (09:25 8.03.2020)

היי אתר מהמם!!
מה אפשר לשים במקום המיץ תפוזים?
והאם אפשר במקום אגוזים לשים שקדים?

תודה 🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:11 8.03.2020)

אפשר לשים מים או חלב.
אפשר להמיר בשקדים.
שבוע נפלא 🙂

Avatar
יערית (10:35 21.02.2020)

יש לי רק קלמנטינות, אם אני סוחטת לעוגה חייב לשמור אותה במקרר כדי שלא יהיה עובש?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:53 21.02.2020)

אין צורך לשמור במקרר.

Avatar
מזי (22:49 19.02.2020)

הכנתי את העוגה ויצא סוף הדרך, טעימה מאוד קצת פישלתי בקראמבל (יצא קצת רטוב ) אבל לא הפריע בכלל. יש אופציה להפוך את העוגה לטבעונית?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:53 20.02.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
אני חושבת שאפשר להכין את העוגה הזאת – עוגה ללא ביצים ובמקום הקצפת לשים את הקראמבל שבמתכון הזה. כדאי להכפיל את כמויות הקראמבל.

Avatar
הודיה (22:17 1.02.2020)

העוגה יצאה ממש טעימה!
הבעיה היא שהקראמבל שקע למטה.. למה זה קורה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:27 2.02.2020)

היי הודיה,
אולי הבלילה היתה דלילה מידי? באיזה כוס השתמשת?

Avatar
הודיה (23:40 2.02.2020)

כן היא הייתה מעט דלילה.
השתמשתי בכוס חד פעמית רגילה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:39 3.02.2020)

אז הבעיה בגודל הכוס.
יש להשתמש בכוס בנפח 240 מ"ל – כוס זכוכית רגילה עם ידית.

Avatar
ליזה (10:11 27.12.2019)

היי אפרת,
הקרמבל יצא לי תערובת בצקית אבל רטובה זה בסדר? או שהיתה צריכה לצאת יבשה? השתמשתי ב3 כפות שמן כמו שרשמת והשאר כפי שרשמת גם
זה לא התפורר אבל כן פיזרתי על העוגה.זן הכוונה?
תודה ושבת שלום🙏

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:17 27.12.2019)

כן, זה בסדר.
שבת שלום 🙂

Avatar
אילת (19:17 12.12.2019)

אפשר לומר שהמתכונים שלך הם דווקא לא רעים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:58 12.12.2019)

תודה 🙂

Avatar
מרינה (15:04 5.12.2019)

היי אפרת,
נשאר לי קראמבל ספייר שנראה שכבר היה טו מאצ' לשים, מה אפשר לעשות עם הקראמבל שנשאר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:17 5.12.2019)

אפשר לשמור במקרר בשקית סגורה לפעם הבאה.

Avatar
אוריין :) (19:48 4.12.2019)

היי אפרת,
אני רוצה להכניס לעוגה חתיכות הדרים מסוכרות.
באיזה כמות להשתמש? באיזה שלב להכניס?
האם להכניס לבלילה, לערבב ואז למזוג לתבנית או שכדאי למזוג את הבלילה לתבנית ואז לשפוך את החתיכות ולערבב כדי להטמיע את החתיכות בפנים?
אני מפחדת שהחתיכות ישקעו ויגיעו לתחתית במקום להתפזר יפה בעוגה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:13 4.12.2019)

היי אוריין,
אפשר להוסיף לבלילה בסוף כרבע כוס חתיכות הדרים מסוכרות ולערבב ערבוב קל (יש לקצוץ אותן לפני).
אפשר חלק לשים בתוך הבלילה וחלק לפזר מעל (מתחת לקראמבל).

Avatar
דני (22:49 28.11.2019)

היי
הכנתי היום את העוגת נס קפה מחר את זאת

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:02 28.11.2019)

מעולה 🙂

Avatar
יוליה (13:17 1.11.2019)

עד מתי עכשיו העוגה יממממממ מעולה
אם מאחסנים?????
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:09 1.11.2019)

שמחה לשמוע 🙂
עוטפים היטב בניילון נצמד ושומרים על השיש.

Avatar
מיכל (21:39 31.10.2019)

אפרת היי 🙂 ותודה על מתכונים נהדרים.
אין לי מיץ תפוזים, יש תחליף?
תודה
מיכל

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:18 31.10.2019)

המיץ מוסיף טעם לעוגה אבל אם אין שימי מים או חלב.

Avatar
הודיה (11:52 17.01.2020)

אפשר להמיר את המיץ תפוזים במיץ ענבים טבעי (יין)

Avatar
ענת (21:43 26.10.2019)

הי אפרת,
חייבת לציין שתמיד שאני מחפשת מתכון מגיעה בסוף לאתר שלך.
ותמיד יוצא מוצלח! (חומרים זמינים והתגובות שלך לשאלות שעוזרות להבין את כל התהליך.)
משום מה בעוגה הזו הקראמבל יצא מוצלח, אבל העוגה עצמה יצאה דחוסה בטעם של ביצה.
יש לך השערה מה לא עשיתי טוב כדי שבפעם הבאה היא תצא טובה?
(הכנתי כמות כפולה לפי מה שרשמת צאחת המשתמשות.)
ושוב, תודה על הכל!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:06 27.10.2019)

היי ענת,
באיזה כוס השתמשת?
הכנת ב-2 תבניות אינגליש קייק?
העוגה תפחה בכלל או נשארה באותו הגובה?

Avatar
דפנה (14:20 25.10.2019)

היי אפרת,
אפיתי את העוגה ויצאה טעימה מאוד.
חשוב מאוד לומר לך,
תודה על כל המתכונים הקלים.
שבת שלום, דפנה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:41 25.10.2019)

תודה לך שחזרת לעדכן ❤️
שבת שלום

Avatar
אורלי (15:03 13.10.2019)

הכנתי את העוגה אך הקראמבל נחת לתוכה פנימה ולא נשאר למעלה. איך אצלך הוא נשאר למעלה ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:22 13.10.2019)

הבלילה היתה דלילה מידי?
באיזה כוס השתמשת?

Avatar
אנה (11:18 13.10.2019)

היי אפרת.
אין לי תמצית וניל. אפשר לשים סוכר וניל במקום?
יש לי רק מיץ תפוזים טבעי. אפשר להשתמש בו?

תודה וחג שמח

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:11 13.10.2019)

כן אפשר לשתי השאלות.
חג שמח 🌸

Avatar
ahuva (22:42 12.10.2019)

שבוע טוב. תודה למתכון נפלא וקל להכין וטעים מאוד.כמו כל המתכונים. תודה לאתר מוצלח.חג שמח ושנה טובה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:52 12.10.2019)

חג שמח ושנה טובה ❤️

Avatar
אסתי (12:35 10.10.2019)

ודרך אגב העוגות פה מדהימות וקלות להכנה !!

Avatar
אסתי (12:32 10.10.2019)

היי אפרת מה המתכון ל2 תבניות אינגליש קיק?(מקרטון של חברת ניקול)

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:00 10.10.2019)

היי אסתי,
כמויות ל-2 תבניות אינגליש קייק:
4 ביצים
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
כוס (240 מ"ל) מיץ תפוזים
כפית תמצית וניל
2 כוסות (280 ג') קמח תופח (או 2 כוסות קמח רגיל מעורבבות עם 2 כפיות אבקת אפיה)
קראמבל קקאו: שני שליש כוס קמח רגיל, 2 כפות אבקת קקאו, 4 כפות אגוזים טחונים, 4 כפות גדושות סוכר, 6-8 כפות שמן
*יש להשתמש בכוס זכוכית רגילה עם ידית.

Avatar
שפרה (19:31 3.10.2019)

שלום אפרת
אין לי מיץ תפוזים
האם חלב סויה מתאים? או משהו אחר?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:29 3.10.2019)

אפשר לשים חלב סויה.

Avatar
גבריאלה (09:08 19.09.2019)

הי
האם אפשר להוריד מכמות השמן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:58 19.09.2019)

המינימום זה רבע כוס שמן. פחות מזה ייצא יבש.

Avatar
גבריאלה (11:40 19.09.2019)

הי
עשיתי אותה עכשיו, בדיוק לפי המתכון, והיא כמעט לא תפחה
אין לי אינגליש קייק אז שמתי בתנבית 23
יש לך מושג למה זה לא תפח?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:38 19.09.2019)

הכנת בתבנית עגולה בקוטר 23? אם כן, זו תבנית גדולה מידי לכמות הזו (היה כדאי להכפיל כמויות).

Avatar
אתי (16:02 30.08.2019)

העוגה מאוד טעימה, אך מה אפשר לשים כדי שתיהיה יותר גבוהה.
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:25 30.08.2019)

אפשר להכפיל את כל הכמויות ב1.5 אבל לפני זה:
באיזה כוס השתמשת?
השתמשת בתבנית אינגליש קייק חד פעמית?

Avatar
סמדר (14:26 30.08.2019)

היי אפרת,
משתדלת לגמול את הבית מקמחים לבנים. אלו קמחים מתאימים כאן?
האם כוסמין/ או קמח מלא מתאימים?
אם לא, מה כן?
תודה מראש

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:29 30.08.2019)

עדיף קמח כוסמין.
יש לשים כוס קמח כוסמין + כפית אבקת אפיה.
בקראמבל: שליש כוס קמח כוסמין.

Avatar
בת אל (15:41 29.08.2019)

היי,רציתי לדעת באיזה כף את משתמשת?כמה גרמים בכף.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:34 29.08.2019)

אני משתמשת בכף רגילה של מטבח.
כף אבקת קקאו – 10 גרם.

Avatar
נעה (13:25 29.08.2019)

נראה טעים!!!
שאלה- האם הכוונה במערבבים ביצים עם הסוכר זה הקצפה? במיקסר?
והאם אפשר להקפיא את העוגה?
תודה רבה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:23 29.08.2019)

אפשר לערבב ידנית עם מטרפה או במיקסר.
אפשר להקפיא את העוגה.

Avatar
לירז (21:54 28.08.2019)

למה הקראמבל שוקע לי ולא נהיה פריך? זה קורה לי גם בעוגת תפוחים מה הסיבה יכולה להיות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:11 28.08.2019)

אולי הבלילה של העוגה יוצאת דלילה מידי?
באיזה כוס את משתמשת?

Avatar
אסנת (10:19 28.08.2019)

עוגה מדהימה יצאה פיצוץ וכמובן חוסלה..

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:43 28.08.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה אסנת

Avatar
דבי (18:36 26.08.2019)

אהבו מאד את העוגה שחוסלה ע"י אדם אחד פחות או יותר.

תודה רבה!

אפשר להוסיף את הקרמבל הזה לכל עוגה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:16 26.08.2019)

כן 🙂

Avatar
אושרת (13:44 26.08.2019)

שתי שאלות:

1) אם אני רוצה כמות כפול שלוש – פשוט להכפיל הכל בשלש [כמו בסוגריים] או שיש שינויים?

[מוכפל בשלוש – ללא אגוזים
מצרכים:
6 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
כוס וחצי מיץ תפוזים
תמצית וניל
כפית שטוחה קפה
3 כוסות קמח
אבקת אפיה
קראמבל קקאו: כוס וחצי קמח רגיל, 3 כפות אבקת קקאו, , 6 כפות גדושות סוכר, 9 כפות שמן]

2) אם אני אופה בטורבו – זמן האפיה ודרגת החום משתנים?

תודה מראש!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:11 26.08.2019)

כן. אפשר לשים 5 ביצים גדולות. בקרמבל אפשר להפחית לכוס ושליש קמח.
עדיף לא לאפות בטורבו, זה יכול לייבש את העוגה. רצוי לאפות בחום עליון וחום תחתון.
180 מעלות. זמן אפיה עשוי להתארך ל 45-55 דקות.

Avatar
אלה (21:21 25.08.2019)

אז החדשות הטובות זה שבסיס העוגה פשוט משגע! שתי תבניות אינגליש קייק נטרפו ברגע (ורצו עוד)
החדשות הפחות טובות שהקראמבל לא הצליח.. במקום פרורי הוא יצא נוזלי.. מה את מציעה לשנות להבא? פחות שמן? יותר אגוזים? משהו אחר.. הוא יצא במין מרקם של שוקולד חצי מומס…
ושוב הבסיס מדהים, התמכרנו!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:15 25.08.2019)

אולי שכחת את הקמח? שמת שליש כוס קמח? כמה כפות שמן?
באיזה כוס השתמשת?

Avatar
מוריה (19:32 25.08.2019)

שלום אפרת.
האם הקראמבל מתאים לעוגת וניל שבאתר שלך?
אין לי מיץ תפוזים אז מעדיפה כבר להכין את העוגת וניל. אפשרי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:06 25.08.2019)

כן מתאים.

Avatar
רותם (12:01 25.08.2019)

עוגה משגעת!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:20 25.08.2019)

תודה רותם 🙂

Avatar
שרה (10:58 24.08.2019)

באמת גיוון קל וטעים!!
תמיד מחליפה את המיץ בחלב ויוצא מעולה…
השתמשתי בשקדים טחונים (שאריות מחלב שקדים)
תודה! עוד עוגה לאוסף 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:13 24.08.2019)

תודה שרה 🙂

Avatar
מורן (14:32 23.08.2019)

היי אפרת
אין לי מיץ תפוזים הקטנצ'יק פירק את הבקבוק עד תום..
מים בא בחשבון?
תודה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:36 23.08.2019)

המיץ מוסיף טעם לעוגה אבל אם אין שימי מים.

Avatar
דלית (13:52 23.08.2019)

עוגה מעולה ביותר

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:23 23.08.2019)

שמחה שאהבת 🙂
תודה דלית

Avatar
מלכה (11:33 23.08.2019)

ערב שבת שלום.
האם הקרמבל יוצא כבצק פירורים?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:04 23.08.2019)

אמור לצאת. בכל מקרה כדאי לפורר אותו עם האצבעות לפני שמפזרים מעל הבלילה.

Avatar
נורית (20:31 22.08.2019)

היי אפרת
נראה מתכון מגניב וטעים
מה אפשר לשים במקום אגוזים טחונים שהוא לא ממשפחת האגוזים והשקדים? אפשר אולי להשמיט?

ואיזה טעם יש לעוגה של עוגת תפוזים? מתכננת להכין עם תפוזים טריים
תודה רבה לך 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:24 22.08.2019)

היי נורית,
אפשר לוותר על האגוזים ולהגדיל את כמות הקמח לחצי כוס.
אפשר להכין עם תפוזים טריים סחוטים. זה ייצא טעים.

Avatar
חנה (17:27 22.08.2019)

אנא התייחסותך להחלפת הקמח הרגיל בקמח ללא גלוטן.
יש את הקמח הפשוט – קונדיטור ויש קמחים של תמי ואחרים – יקרים יותר.
מה יתאים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:41 22.08.2019)

במקרה הזה אני ממליצה להשתמש בקמח תמי או כרגיל. כוס קמח + כפית אבקת אפיה.

Avatar
ענת (16:35 22.08.2019)

מה אפשר במקום האגוזים? פירורי ביסקוויטים למשל יעבדו? או שקדים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:40 22.08.2019)

שקדים טחונים זה מצוין.

Avatar
דבי (14:30 22.08.2019)

ואם אשים שקדים טחונים (וקלויים) ?

תודה !

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:39 22.08.2019)

אפשר.

Avatar
חן (14:28 22.08.2019)

צהריים טובים אפרת!
כמה ימים (אם בכלל) העוגה הזאת יכולה להישמר על השיש (עטופה בניילון נצמד)? כלומר אם מכינה אותה מחר (יום שישי) מה היום האחרון שבה אפשר להשתמש בה?
בנוסף לא ממש ברור לי עניין ה"לפורר את הקראמבל". מה זאת אומרת? איך לפורר? עם מה? לא בטוחה שהבנתי את כוונתך
שיהיה סוף שבוע נפלא

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:39 22.08.2019)

היי חן,
העוגה נשמרת על השיש כ-3 ימים (בחורף יותר..)
הכוונה לפורר עם האצבעות ולפזר מעל העוגה.

Avatar
רבקה (14:03 22.08.2019)

אפשר להחליף את האגוזים במשהו אחר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:34 22.08.2019)

אפשר לוותר על האגוזים ולהגדיל את כמות הקמח לחצי כוס.

Avatar
בתשבע צ'צ'יק (13:22 22.08.2019)

היי
רציתי לדעת אם יש תחליף לאגוזי מלך?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:33 22.08.2019)

אפשר לוותר על האגוזים ולהגדיל את כמות הקמח לחצי כוס.

Avatar
הילה (10:14 22.08.2019)

קל מיוחד וטעים ממש! רק שבמקרה היה לי מיץ תפוזים בבית.. מה יכול להיות תחליף שנמצא תמיד בבית?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:28 22.08.2019)

היי הילה,
בגלל שמיץ תפוזים מוסיף טעם לעוגה מומלץ שתמיד יהיה במקרר בקבוק לשתיה קלה של מיץ תפוזים (לא טבעי). זה מחזיק המון זמן במקרר.

Avatar
דבי (09:17 22.08.2019)

בוקר אור!

העוגה נראית נהדר! חושבת להכין לשבת.

צריכה מקרר? אני מוצאת שעוגות עם מיץ תפוזים נוטות לפתח עובש בחוץ.

אולי כדאי לשים משקה לא טבעי במקום?

תודה ושבת שלום!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:23 22.08.2019)

היי דבי,
אין צורך בקירור (הקירור מייבש את העוגה).
כשאני רושמת מיץ תפוזים הכוונה למיץ מבקבוק לשתיה קלה ולא למיץ טבעי.
שבת שלום 🌷

Avatar
אלה (03:10 22.08.2019)

היי אפרת, תודה על המתכון (הקודם, חזה עוף במייפל, יצא משגע, יותר טוב מכל מסעדה אסיאתית, העליתי תמונה במתכון), כמה שאלות:
– ביצים בגודל לארג' זה בסדר?
– באיזה שמן להשתמש, קנולה או שמן זית?
– אגוזים טחונים, הכוונה אגוזי מלך טחונים?
– קמח רגיל הכוונה לקמח שכתוב עליו קמח לבן?
– לגבי שימון התבנית, לשמן רק את התחתית או גם את הצדדים?
– למה הכוונה לפורר את תערובת הקראמבל?
– כדי שאדע לתכנן זמנים, כמה זמן בערך לוקח לעוגה להתקרר ככה שאפשר לחתוך אותה?
– איך איפה וכמה זמן שומרים את העוגה?
המון תודה וסוף שבוע נפלא

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:32 22.08.2019)

היי אלה,
-לא משנה גודל הביצים
-שמן קנולה
-אגוזי מלך טחונים
-כן, קמח לבן
-תחתית + דפננות
-כן, לפורר את תערובת הקראמבל.
-15-20 דקות
-מחוץ למקרר. יש לעטוף בניילון נצמד.

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.