שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 15 דקות

מס’ מנות: 22 עוגיות שלג

סוג: חלבי/פרווה

רכיבים

כוס (140 ג’) קמח לבן

חצי כוס (50 ג’) קמח שקדים

רבע כוס (30 ג’) אבקת סוכר

קמצוץ מלח

50 גרם חמאה/מרגרינה רכה בטמפ’ החדר

רבע כוס (60 מ”ל) שמן

חצי כפית תמצית וניל

חצי כפית תמצית שקדים (אפשר לוותר)

חצי כפית גרידת לימון

לציפוי: אבקת סוכר

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

אופן ההכנה

-מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

-בעזרת מיקסר ידני מערבבים את החמאה, השמן, תמצית וניל, תמצית שקדים, אבקת הסוכר, קמצוץ מלח וגרידת לימון.

-מוסיפים קמח לבן וקמח שקדים ומערבבים עד לקבלת תערובת פירורית. לשים מעט עם הידיים עד לקבלת תערובת בצקית רכה ואחידה.

-יוצרים מהבצק כדורים קטנים בקוטר כ-2.5 ס”מ ומניחים במרווחים על נייר האפיה.

-מכניסים לתנור החם ואופים במשך 14-15 דקות.

-מוציאים את העוגיות מהתנור ומניחים להן להתקרר לגמרי (העוגיות יוצאות מאוד רכות ונעשות פריכות לאחר קירור).

-לאחר שהעוגיות התקררו מגלגלים אותן באבקת סוכר.

טיפים והערות

נתקעתם בלי קמח שקדים? אפשר להשתמש בחצי כוס אגוזים טחונים דק.

עוגיות כדורי שלג

ראו גם
סלט קיסרסלט קיסר
סלט בורגול עם בטטה סלט בורגול עם בטטה
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

83 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות
לקריאת כל התגובות