מצרכים להכנת סלמון בתנור במרינדה משגעת
- 4 נתחי סלמון, רצוי בלי העור (סה”כ 700-800 גרם)
- 2 כוסות שעועית ירוקה חתוכה משקית קפואה
- 8 עגבניות שרי חצויות
- למרינדה של הסלמון: 2 כפות שמן זית, 2 כפות מיץ לימון, 2 שיני שום כתושות, כפית מלאה חרדל דיז’ון, כף סילאן, כף וחצי רוטב צ’ילי מתוק, שליש כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית שטוחה מלח, קמצוץ פלפל שחור.
- תיבול לשעועית הירוקה: 2 כפות שמן זית, חצי כפית שטוחה מלח, קמצוץ פלפל שחור, כף רוטב סויה (מומלץ- לא חובה).
איך מכינים סלמון בתנור במרינדה משגעת?
- חותכים כל נתח סלמון ל-3 חלקים ומניחים בתבנית על נייר אפיה.
- מערבבים בקערית את כל חומרי המרינדה ומתבלים את הנתחים בצורה אחידה.
- בקערה נפרדת מערבים שעועית ירוקה עם עגבניות שרי חצויות. מתבלים בשמן זית, מלח, פלפל שחור, רוטב סויה ומוסיפים לתבנית.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות ואופים במשך כ-20 דקות.
הפעל טיימר (20 דק’)+טיימר פועל
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
טיפים והערות
מחפשים תוספת טעימה לצד הדג? לחצו כאן – תוספות לדגים.
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
133 תגובות
כניסה
133 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות

