זמן הכנה: 10 דקות
סוג: חלבי
מצרכים:
פסטה מבושלת
זיתים ירוקים ושחורים מגולענים
150 גרם גבינה בולגרית רכה חתוכה לקוביות
תבלין זעתר/ בזיליקום
תיבול: זילוף של שמן זית, מלח ופלפל.
אופן הכנה:
לערבב את כל החומרים בקערה ולפזר מעל תבלין.
ראו גם
זמן הכנה: 10 דקות
סוג: חלבי
מצרכים:
פסטה מבושלת
זיתים ירוקים ושחורים מגולענים
150 גרם גבינה בולגרית רכה חתוכה לקוביות
תבלין זעתר/ בזיליקום
תיבול: זילוף של שמן זית, מלח ופלפל.
אופן הכנה:
לערבב את כל החומרים בקערה ולפזר מעל תבלין.
היי אפרת, כמה זיתים בערך להשים ?
היי יניב,
כמות הזיתים תלויה בכמות הפסטה שיש לך.
אפשר לומר שעל כל כוס פסטה מבושלת כדאי לשים רבע-שליש כוס זיתים.
אוקיי,כן רציתי לתקן את עצמי כמה זיתים וגבינה ופסטה שמים על 150 גרם גבינה בולגרית?
ל-150 גרם בולגרית, 2-3 כוסות פסטה + 1/2 – 2/3 כוס זיתים יספיקו.
למה הכוונה כוסות פסטה?2-3 כוסות פסטה יבשה שבישלנו
או 2-3 כוסות פסטה מבושלת.
מבושלת.
היי אפרת
אני פחות אוהבת גבינה בולגרית
במה אפשר להחליף אותה?
אפשר להחליף בגבינה צהובה מגורדת (פחות מומלץ) או גבינה קשה אחרת שאוהבים כמו פרמזן(:
תודה🙏🙏🙏
לא אשכח לשלוח לך תמונה
גם מבוגרים אוהבים 😇 זורם עם פסטה בלי גלוטן
שמחה לשמוע! נראה סוף הדרך:)
האם כל סוג של פסטבה מתאים? יש לי פארפלה.
אפשר להכין עם פאפרדלה.
אם אני רוצה את זה למחר בצהרים
אפשר לערבב עכשו את הכל? ולשים במקרר?
עדיף לשמור בנפרד במקרר ולערבב מחר.
יצא טעיייים
לקחתי לעבודה.
שמחה לשמוע 🙂