זמן הכנה: 10 דקות
מס’ מנות: 4-5 מנות
סוג: פרווה
רכיבים
400 גרם פרחי ברוקולי
2 גזרים בינוניים קלופים חתוכים לקוביות
בטטה קטנה קלופה חתוכה לקוביות
3 קישואים בינוניים קלופים חתוכים לקוביות
בצל קטן (רצוי סגול) חתוך לקוביות גדולות
תיבול: 5 כפות שמן זית, כפית שטוחה מלח, קמצוץ פלפל שחור
אופן ההכנה
מערבבים את הירקות עם התיבול בקערה.
מרפדים תבנית ענקית בנייר אפיה ומשטחים את הירקות (למעט הברוקולי). מכניסים לתנור שחומם ל-190 מעלות במשך 30 דקות.
הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל
מוציאים בזהירות את התבנית ומוסיפים את הברוקולי. מחזירים לתנור ואופים 30 דקות נוספות.
הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל
ראו גם
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים אחרונים
הי, האם את הברוקולי צריך לטבל בנפרד ?
תודה על מתכונים נפלאים וקלים להכנה.
לא, מתבלים הכל יחד:)
אפשר חציל במקום קישוא?
כן אפשר.
מתכון מוצלח ביותר!! ממש שילוב מושלם של ירקות!
שמחה שאהבת את המתכון!
תודה על השיתוף😊
מושלם! תוספת ירקות מנצחת, גם בריא וגם טעים, ואני מאד מאד בררנית!
קניתי את המתכון לתקופה הקרובה…
איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️
האם אפשר להקפיא?
ואם שומרים במקרר לכמה ימים זה טוב?
אפשר להקפיא רק קחי בחשבון שמרקם הירקות מעט משתנה אחרי ההפשרה.
במקרר הסלט נשמר במיטבו כ-3 ימים.
תודה רבה על המענה המהיר. אז אם אני מכינה עכשיו אפשרי לאכול בשישי בלילה?
כן(:
היי אפרת
מה הכוונה לשטח את הירקות?
תודה מראש.
היי עינת,
הכוונה ליישר את הירקות שיהיו בשכבה אחידה עד כמה שאפשר.
הי. האם אפשר להוסיף דלורית ?
כן, בטח(:
האם מומלץ לאכול חם או קר?
אפשר לאכול בטמפ’ החדר ואפשר לאכול חם- כתוספת.
יצא מעולה!
איזה כיף לשמוע! שבת שלום😊
באיזה גודל לחתוך את הקוביות?
תודה תודה על כל המתכונים! פשוטים ומעולים!
היי מוריה,
את הבטטה והקישוא אפשר לחתוך לקוביות קצת יותר גדולות (נניח 1.5*1 ס”מ) ואת הגזר מומלץ לחתוך קטן קצת יותר כדי שיתרכך.😊
היי. האם אפשר להחליף את הברוקולי בכרובית? ואם כן, להוסיפה כבר על ההתחלה? תודה מראש.
היי עינת,
לא מההתחלה, כמו שרשום במתכון לגבי הברוקולי.
שבוע טוב❤️
היי, שאלה מוזרה: אין ברוקולי במכולת שלנו😂😭 איפה קונים את זה? אצל ירקן? בסופר? זה מגיע קפוא או טרי??
היי נגה 🙂
בד”כ אפשר לקנות טרי אצל הירקן או בסופר במחלקת קפואים
היי אפרת
מכינה עם ברוקולי קפוא
האם צריך להכניסו למים רותחים לפני האפייה או שישר מכניסים לאפייה?
בהערכה ובתודה מראש.
את יכולה לחכות שיפשיר קצת ואז להכניס לאפייה
אין צורך לבשל
יצא מעולה!!!
מתכון פשוט וטעיםםםםםם
בעצם כל המתכונים פשוטים וטעימים
תודה ליאת, שמחה שיצא טעים ❤️
הי אפרת, תודה על מתכונים מעולים, קלים וטעימים, האם הכוונה היא לברוקולי קפוא או טרי והאם יש הבדל בהכנה בינהם?
היי דלית,
תוכלי להשתמש או בקפוא או בטרי לבחירתך
אין הבדל בהכנה
רק שפרחים הטריים יהיו יותר פריכים לאחר האפייה מהקפואים.
יום נפלא❤️
אפשרי גם עם ברוקולי קפוא?
אפשר חגית 🙂
מתכון עם השראה
תודה מינה,
יום נפלא 🌸