שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

מס’ מנות: 4-5 מנות

סוג: פרווה

רכיבים

400 גרם פרחי ברוקולי

2 גזרים בינוניים קלופים חתוכים לקוביות

בטטה קטנה קלופה חתוכה לקוביות

3 קישואים בינוניים קלופים חתוכים לקוביות

בצל קטן (רצוי סגול) חתוך לקוביות גדולות

תיבול: 5 כפות שמן זית, כפית שטוחה מלח, קמצוץ פלפל שחור

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

מערבבים את הירקות עם התיבול בקערה.

מרפדים תבנית ענקית בנייר אפיה ומשטחים את הירקות (למעט הברוקולי). מכניסים לתנור שחומם ל-190 מעלות במשך 30 דקות.

הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל

מוציאים בזהירות את התבנית ומוסיפים את הברוקולי. מחזירים לתנור ואופים 30 דקות נוספות.

הפעל טיימר (30 דק’)
+
טיימר פועל
ראו גם
עוגיות טחינה ושוקולדעוגיות טחינה ושוקולד
עוגת גבינה וקפה עוגת גבינה וקפה
תגובותתגובות

שימו לב – לפני שאתם שואלים בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
avatar
רחלי (20:07 10.12.2023)

אפשר חציל במקום קישוא?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:43 10.12.2023)

כן אפשר.

avatar
ריקי (22:13 22.05.2023)

מתכון מוצלח ביותר!! ממש שילוב מושלם של ירקות!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:56 23.05.2023)

שמחה שאהבת את המתכון!
תודה על השיתוף😊

avatar
שרי (14:13 11.05.2023)

מושלם! תוספת ירקות מנצחת, גם בריא וגם טעים, ואני מאד מאד בררנית!
קניתי את המתכון לתקופה הקרובה…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:32 11.05.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
מורן (22:16 8.02.2023)

האם אפשר להקפיא?

ואם שומרים במקרר לכמה ימים זה טוב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:41 8.02.2023)

אפשר להקפיא רק קחי בחשבון שמרקם הירקות מעט משתנה אחרי ההפשרה.
במקרר הסלט נשמר במיטבו כ-3 ימים.

avatar
מורן (23:10 8.02.2023)

תודה רבה על המענה המהיר. אז אם אני מכינה עכשיו אפשרי לאכול בשישי בלילה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:23 9.02.2023)

כן(:

avatar
עינת (12:31 6.02.2023)

היי אפרת
מה הכוונה לשטח את הירקות?

תודה מראש.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:07 6.02.2023)

היי עינת,
הכוונה ליישר את הירקות שיהיו בשכבה אחידה עד כמה שאפשר.

avatar
אצם (14:39 15.07.2021)

הי. האם אפשר להוסיף דלורית ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:21 15.07.2021)

כן, בטח(:

avatar
אילת (16:23 18.06.2021)

האם מומלץ לאכול חם או קר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:49 18.06.2021)

אפשר לאכול בטמפ’ החדר ואפשר לאכול חם- כתוספת.

avatar
‫אילת (17:48 18.06.2021)

יצא מעולה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:20 18.06.2021)

איזה כיף לשמוע! שבת שלום😊

avatar
מוריה ו. (15:12 23.04.2021)

באיזה גודל לחתוך את הקוביות?
תודה תודה על כל המתכונים! פשוטים ומעולים!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:13 23.04.2021)

היי מוריה,
את הבטטה והקישוא אפשר לחתוך לקוביות קצת יותר גדולות (נניח 1.5*1 ס”מ) ואת הגזר מומלץ לחתוך קטן קצת יותר כדי שיתרכך.😊

avatar
עינת (17:05 4.12.2020)

היי. האם אפשר להחליף את הברוקולי בכרובית? ואם כן, להוסיפה כבר על ההתחלה? תודה מראש.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:52 5.12.2020)

היי עינת,
לא מההתחלה, כמו שרשום במתכון לגבי הברוקולי.
שבוע טוב❤️

avatar
נגה (02:42 24.11.2020)

היי, שאלה מוזרה: אין ברוקולי במכולת שלנו😂😭 איפה קונים את זה? אצל ירקן? בסופר? זה מגיע קפוא או טרי??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:57 24.11.2020)

היי נגה 🙂
בד”כ אפשר לקנות טרי אצל הירקן או בסופר במחלקת קפואים

avatar
עינת (15:41 22.11.2020)

היי אפרת
מכינה עם ברוקולי קפוא
האם צריך להכניסו למים רותחים לפני האפייה או שישר מכניסים לאפייה?
בהערכה ובתודה מראש.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:05 22.11.2020)

את יכולה לחכות שיפשיר קצת ואז להכניס לאפייה
אין צורך לבשל

avatar
ליאת (15:27 20.11.2020)

יצא מעולה!!!
מתכון פשוט וטעיםםםםםם
בעצם כל המתכונים פשוטים וטעימים

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:48 20.11.2020)

תודה ליאת, שמחה שיצא טעים ❤️

avatar
דלית (09:32 19.11.2020)

הי אפרת, תודה על מתכונים מעולים, קלים וטעימים, האם הכוונה היא לברוקולי קפוא או טרי והאם יש הבדל בהכנה בינהם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:14 19.11.2020)

היי דלית,
תוכלי להשתמש או בקפוא או בטרי לבחירתך
אין הבדל בהכנה
רק שפרחים הטריים יהיו יותר פריכים לאחר האפייה מהקפואים.
יום נפלא❤️

avatar
חגית (09:11 19.11.2020)

אפשרי גם עם ברוקולי קפוא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:12 19.11.2020)

אפשר חגית 🙂

avatar
מינה (08:13 17.11.2020)

מתכון עם השראה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:02 17.11.2020)

תודה מינה,
יום נפלא 🌸

לקריאת כל התגובות