זמן הכנה: 10 דקות
מס’ מנות: 4 מנות
סוג: פרווה
רכיבים
כוס בורגול גס/עבה
כוס ורבע גרעיני רימון (או חצי כוס חמוציות מיובשות)
תפוח עץ ירוק חתוך לקוביות קטנות
כוס עלי פטרוזיליה קצוצים
כוס עלי כוסברה קצוצים
חצי כוס עלי נענע קצוצים
רבע כוס שבבי שקדים / פרוסות שקדים מולבנים (לא חובה)
לתיבול: 3 כפות שמן זית, 5 כפות מיץ לימון, כף דבש/סירופ מייפל, חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
אופן ההכנה
-משרים את הבורגול במים כשעה ומסננים (אין צורך לבשל במים).
-מניחים בקערת סלט: בורגול, רימון, תפוח, פטרוזיליה, כוסברה ונענע.
-בקערית נפרדת מערבבים את כל חומרי התיבול ומתבלים את הסלט לפחות חצי שעה לפני ההגשה (כדי שהטעמים יתמזגו).
-מפזרים מעל שבבי שקדים.
ראו גם
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים לסלטים
היי, אפשר להשתמש גם בבורגול דק?
כן אפשר
הי אפרת,
האם משרים את הבורגול במי ברז או במים רותחים מהקומקום?
תודה מראש
אפשר במי ברז (מומלץ להוסיף קצת מים רותחים כדי שהמים יהיו חמימים-פושרים).
וואו איזה מענה מהיר!! ראשית תודה על הסבלנות והמענה המסור לכל שאלה שראיתי באתר אין כמוך באמת את מיוחדת והמתכונים שלך לא פחות!! אבל לגבי השאלה אני רוצה לעשות כמוך באיזה מים את משתמשת? תודה מראש
אני שמתי במי ברז רגילים.
💜
אפרת המהממת!
שנה טובה ומבורכת, מאחלת לך שפע לפחות כמו שאת חולקת איתנו.
שאלה – האם אפשר לוותר על התפוח? מה לשים במקום?
ותודה רבה על מתכונים מעולים לתבשילים, עוגות, סלטים ועוד…
שאנו זוכים לאכול בזכות האתר שלך.
אין מספיק מילים לתאר את – ברכה גדולה אחת.
היי
תודה על המילים החמות!
אפשר לשים חמוציות.
האם אפשר להחליף את הבורגולבקוסקוס?
והאם זה יצא טעים גם ללא עלי הנענע?
היי
אפשר. יצא טעים גם ללא נענע.
אם עושים עם קוסקוס, האם מבשלים אותו קודם, או רק משרים במים כמו בורגול?
היי
יש להכין את הקוסקוס לפי הוראות ההכנה על השקית.