שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

סוג: חלבי/ פרווה

מצרכים:

250 גרם ביסקוויטים מסוג “פתי בר” מפוררים גס (כ20 ביסקוויטים) (*הערה: לרגישים לגלוטן ניתן להשתמש בביסקוויטים ללא גלוטן)

חבילת שוקולד מריר (100 גרם)

1/2 כוס חלב (לפרווה – חלב סויה)

40 גרם חמאה / מרגרינה

2 כפיות סוכר

לציפוי: קוקוס (לא חובה)




אופן הכנה:

-מניחים בקערת זכוכית את קוביות השוקולד המריר, החלב, החמאה והסוכר וממיסים במיקרוגל. מערבבים עד לקבלת תערובת שוקולד חלקה.

-מוסיפים את פירורי הביסקוויטים לתוך קערת השוקולד ומערבבים היטב. מכיניסים למקפיא להתייצבות למשך כ-10 דקות.

-חותכים יריעת ניילון נצמד באורך של כ40 ס”מ ופורשים על השולחן. מפזרים עליה קוקוס (לא חובה). מוציאים את תערובת השוקולד מהמקפיא ומניחים על הניילון הנצמד. מהדקים ומגלגלים לצורה של נקניק.

שתי אפשרויות:

-לאחסן במקפיא לשעה וחצי ולאחריו ניתן לפרוס את הנקיק לפרוסות בעובי של כחצי ס”מ ולהגיש.

-לאחסן במקרר ל-4 שעות לפחות ולאחר מכן לפרוס את הנקניק לפרוסות.

*לאחר שפרסנו לפרוסות, מומלץ לשמור במקרר בתוך קופסא סגורה.

נקניק שוקולד מתכון, עוגת נקניק שוקולד

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
פסטה עם עגבניות שרי וזיתיםפסטה עם עגבניות שרי וזיתים
אורז עם עדשים ותירס אורז עם עדשים ותירס
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
אופה חביבה (22:09 1.11.2023)

היי אפרת,
שאלה לי, האם אפשר להוסיף את הקוקוס לאחר שהנקניק כבר קפוא? אני לא רוצה לשים על הניילון ואז לגלגל כי זה יפריע לגלגל-הקוקוס יכנס לתוך הנקניק, עוד שאלה, אם אני עושה כמות כפולה פרווה, ויש לי 50 גרם מרגרינה אני יכולה לשים אותה ועוד כמות שמן במקום 80 גרם מרגרינה? אם כן כמה שמן להוסיף על המרגרינה, אני שמה גם מים במקום חלב, האם זה בסדר להחליף כך את החלב והחמאה או שזה יותר מדי תחליפים? ולכן עלול לצאת משהו אחר-נקניק סויה במקום נקניק שוקולד:)

avatar
אופה חביבה (22:12 1.11.2023)

ולמה לא לגלגל את הנקניק ישר עם הניילון הנצמד בלי להעבירו ל10 דק’ למקפיא?
אפשרי גם ישר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:10 2.11.2023)

היי🙂
סביר להניח שהקוקוס לא ידבק היטב כשנקניק קפוא.
שמן לא מתאים במתכון הזה כי הוא לא מתקשה בקירור ולכן לא יכול לתרום ליציבות.
אין בעיה לשים מים במקום חלב.
אם תצליחי לגלגל ישר עם הניילון הנצמד בלי לשים 10 דקות במקרר – אין בעיה. אפילו עדיף (חוסך זמן).

avatar
אופה חביבה (10:31 2.11.2023)

תודה רבה!! אכין היום בעז”ה, נראה מצוין:)

avatar
אופה חביבה (12:32 2.11.2023)

תודה רבה!!

avatar
+1+1 (23:20 17.07.2023)

אפשר לעשות עם בייגלה שקצת התייבש ורוצה לחסל אותו?
אם כן כמה זה 250 גרם בכוסות?
האם 250 גרם לפני הריסוק או אחרי הריסוק?
המיקרוגל שלי פרווה, יש דרך אחרת להמיס את החומרים?
תודה על שלל המתכונים והאפשרויות הבלתי נגמרות שנותנות גיוון ועושות הרבה חשק להכין דברים שאף פעם לא חשבתי שאכין!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:24 18.07.2023)

היי
תשתמשי ב3 חבילות קטנות של בייגלה. אפשר להמיס על הגז באש נמוכה.
תודה על המילים הטובות!

avatar
+1+1 (09:42 18.07.2023)

כמה כוסות זה? אפשר להפחית כמויות בחצי? יש לי קצת פחות מחצי כמות של בייגלה 400 גרם.
תודה על התשובות ועל העזרה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:19 18.07.2023)

קשה לדעת בכוסות… את יכולה להכין חצי מהכמות(:

avatar
+1+1 (09:43 18.07.2023)

להמיס בבן מארי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:20 18.07.2023)

כן(:

avatar
+1+1 (13:46 18.07.2023)

תודה רבה!

avatar
+1+1 (16:03 18.07.2023)

יצא לי קצת פירורי ולא נדבק מה עושים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:14 18.07.2023)

אפשר להוסיף מעט חלב.

avatar
רוט (09:18 27.12.2022)

איך אני ממירה לפרווה?
מה לשים במקום חלב? מים? – אני חוששת שזה ירכך את הביסקויט

תודה מראש

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:01 27.12.2022)

היי,
במקום חלב אפשר לשים שמנת צמחית ובמקום חמאה- מחמאה/מרגרינה/שמן קוקוס (החלק המוצק בלבד).

avatar
רחל (12:19 7.12.2022)

אפשר עם שמן
בלי מרגרינה/חמאה וכד’?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:43 7.12.2022)

היי,
אפשר לשים 2 כפות שמן קוקוס (החלק המוצק בלבד לאחר לילה במקרר). שמן רגיל פחות מומלץ כאן.

avatar
דקלה (16:06 16.11.2022)

היי אפרת
יש לי פירורי פתח בר שהן כבר טחונים דק, אפשר עדיין לעשות את הגליל ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:46 16.11.2022)

היי,
אפשר(:

avatar
תמר (15:36 3.08.2022)

היי אפרת,
זה נראה מצוין ואני רוצה להכין, רק אני צריכה שתגידי לי כמה בערך זה יוצא שאני ידע אם להכפיל….
תודה רבה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:54 3.08.2022)

היי,
תלוי בגודל הפרוסות שחותכים- אמורות לצאת כ-13 פרוסות.

avatar
אחת (00:36 5.06.2022)

קראתי את התגובות והשתכנעתי להכין. אבל בתחלס יצא די יבש. צריך כמות גדולה יותר של נוזלים לשרוול ביסקוויטים, אבל את זה רק מהניסיון לומדים. לצערי

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:35 5.06.2022)

היי,
האם דייקת בכמויות המרכיבים? הדיוק חשוב על מנת שיצא מוצלח…
אם יוצא יבש אפשר להוסיף עוד קצת חלב.

avatar
אלישבע נ. (17:17 22.05.2022)

חיפשתי משהו מהיר להכין 15 דק’ לפני שבת, יצא מעולה!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:51 22.05.2022)

שמחה מאד שיצא מוצלח! תודה על השיתוף🌺

avatar
תמר (17:54 1.05.2022)

היי אפרת, תודה על עוד מתכון מושלם!
הכנתי יצא פצצה, טעים אש, ממכר ברמות, ו— קלי קלות

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:37 1.05.2022)

שמחה ממש שיצא מוצלח! תודה על השיתוף🌺

avatar
עדי (10:51 3.12.2021)

היי
האם אפשר להחליף את 100 גר שוקולד מריר בשוקולד חלב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:58 3.12.2021)

היי עדי,
אפשר(:

avatar
הלן (08:56 6.08.2021)

מוסיפים תערובת אגוזים קצוצים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:47 6.08.2021)

אפשר להוסיף כחצי כוס אגוזים קצוצים.

avatar
תהילה (10:46 3.06.2021)

לגרסה בריאה יותר האם ניתן להמיר את הפתי בר בשיבולת שועל?
תודה רבה על כל המתכונים המעולים שלך! אני אף פעם לא מאוכזבת ותמיד קוצרת מחמאות!!!
תודה לך וכל הכבוד שאת עונה אישית לכל תגובה ❤️

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:04 3.06.2021)

תודה תהילה על הפרגון😊
אפשר להמיר לשיבולת שועל דקה טחונה, ואני חושבת שבמקרה כזה כדאי לוותר על החלב.
בהצלחה!

avatar
מילי (12:46 5.09.2021)

מחפשת להמיר חצי מהביסקוויטים כי אין לי מספיק.
אם אשים חצי מהכמות שיבולת שועל, צריך לשים חלב?
רעיון חלופי אחר, אפשר לשים פירורים מעוגה קצת יבשה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:22 5.09.2021)

היי מילי,
את יכולה להמיר חצי כמות ביסקוויטים בשיבולת שועל, ללא שינוי נוסף. אפשר גם לשים פירורי עוגה אבל עדיף שיבולת שועל.

avatar
דניאלה (21:06 7.02.2022)

איך ניתן להמיר לפרווה? במידה ואני רוצה להכין עם שיבולת שועל במקום הפתי בר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:34 7.02.2022)

היי,
לגרסת פרווה אפשר לשים חלב סויה או מים במקום חלב ומחמאה/מרגרינה במקום חמאה.
במקרה שמכינים עם שיבולת שועל כדאי לוותר על החלב.

avatar
חנה (13:36 7.03.2021)

תודה רבה על המתכון הטעים!
האם יש הבדל בתוצאה הסופית בין שתי האפשרויות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:49 7.03.2021)

היי חנה,
אין הבדל, זה רק הזמן ששונה בין האפשרויות:)

avatar
שריאל (17:06 21.11.2020)

יצא נהדר! תודה רבה על המתכון 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:39 21.11.2020)

באהבה שריאל,
שמחה שאהבת
שבוע נפלא❤️

avatar
סיון (19:22 15.08.2020)

אפשר להחליף את אחד המרכיבים בשמנת?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:48 15.08.2020)

אפשר להשתמש בשמנת מתוקה במקום החלב ואז אפשר לוותר על החמאה והסוכר.
אם במקרה התערובת יוצאת יבשה יש להוסיף עוד כמה כפות שמנת בהדרגה ולפי הצורך.

avatar
רבקה (14:07 25.05.2020)

אם מחליפים לפרווה
ומשתמשים בקצפתצמחית מתוקה מוכנה כבר (במיכל התרסיס הזה) זה גם טוב?
כמה צריך?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:10 25.05.2020)

היי רבקה,
אם הכוונה לקצפת המוכנה אז זה פחות מתאים.
לגרסת פרווה אפשר לשים חלב סויה או מים במקום חלב ומרגרינה במקום חמאה.

avatar
רבקה (11:25 1.05.2020)

היי אפרת,
אחלה מתכון.
תודה על אתר מושלם!!!!!
שבת שלום 😁😆😄

נקניק שוקולד
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:40 1.05.2020)

נראה ממש טוב!!
תודה רבקה ושבת שלום ❤️

avatar
שאלה (08:52 19.02.2020)

בוקר טוב, אני צריכה לעשות כדורי שוקולד פרווה. למה אפשר להמיר את החלב והחמאה ובאיזה כמויות בדיוק? תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:26 19.02.2020)

במקום חמאה אפשר לשים מרגרינה ובמקום חלב אפשר לשים חלב סויה או חלב קוקוס (או מים). אותן כמויות.
אפשרות נוספת היא במקום חמאה וחלב לשים שני שליש כוס קצפת צמחית ואז אפשר לוותר גם על הסוכר.

avatar
טירונית במטבח (14:31 18.02.2020)

שלום, האם אפשר להכין מהמתכון הזה כדורי שוקולד? ואם כן – מה צריך לשנות? תודה רבה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:21 18.02.2020)

כן אפשר.
אין צורך לשנות משהו במתכון.

avatar
זוהר (16:06 31.12.2019)

היי הכנתי היום ויצא מושלם! מעניין אותי לדעת אם יש לך עוד טעמים חוץ משוקולד?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:53 31.12.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
אין לי, יש לך רעיון לטעם שחשבת עליו?

avatar
רונית (21:29 15.10.2019)

שלום, יש לך שיטה טובה לריסוק פתיבר שיהיה אחיד ושלא יתפזר על כל השיש? בלי מעבד מזון כי זה טוחן דק מידי
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:10 15.10.2019)

לשים כמה ביסקוויטים בשקית אוכל כפולה סגורה ולדפוק עם מערוך/פטיש.

avatar
מרים (17:07 5.08.2019)

תודה רבה אפרת. טעם גן עדן!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (01:16 6.08.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
חן (08:50 6.05.2019)

בוקר טוב:)
מה אפשר לשים במקום חלב שיהיה פרווה וטעים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:12 6.05.2019)

היי חן,
אפשר לשים חלב סויה או חלב קוקוס (או מים).

avatar
דנה (09:13 24.04.2019)

היי אפרת

אני רוצה להכין את הנקניק לפסח…האם ניתן להחליף את הפתי בר במצות? ואם כן כמה?

תודה 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:53 24.04.2019)

היי דנה,
נראה לי שעדיף לשים עוגיות יין לפסח באותה כמות.

avatar
מיה (13:43 4.01.2019)

היי,
אפשר להחליף ושוקולד חלב?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:45 4.01.2019)

כן.

avatar
חגית (14:07 8.11.2018)

אפשר להכין בתבנית אינגליש קייק

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:14 8.11.2018)

כן אפשר.

avatar
יעל אילת (11:10 4.11.2018)

יצא מדהיםםםם 😊תודה רבה
ורציתי לדעת אם פעם הבאה אפשר עם לבן ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:34 4.11.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
נראה לי שאפשר להכין עם שוקולד לבן.

avatar
סמדר (18:54 4.07.2018)

הי,
המתכון הזה יצא ממש טוב ובקושי צריך מצרכים. תודה רבה יצא ממש ממש טעים. הייתי ממליצה להכין.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:15 4.07.2018)

תודה סמדר, שמחה שאהבת 🙂

avatar
סיגל (10:11 17.04.2018)

שלום האם ניתן להחליף את החמאה בשמן קוקוס/ממרח שקדים? אם כן מה היחס בכמויות תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:36 17.04.2018)

כן. אפשר לשים 2 כפות של שמן קוקוס במצבו המוצק.
יום מקסים 🙂

avatar
רוזה לדקני (15:07 10.03.2018)

שלום אפרת
יצא טעים מאוד.לגירסת פסח האם אפשר לשים במקום פתיבר מצות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:48 10.03.2018)

נראה לי שכן.

avatar
טופז (17:30 18.02.2018)

היי אפרת תודה על עמוד מושלם💜
אפשר לוותר על פתיבר ולהוסיף קוקוס או שזה בעייתי?
תודה☺

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:27 18.02.2018)

היי טופז,
לא ניסיתי עם קוקוס בלבד. לדעתי תצטרכי לשים כמות גדולה של קוקוס שתספוג את השוקולד וכדי שזה יהיה מוצק ויציב (בסביבות 3 כוסות קוקוס).

avatar
hadar cha (13:29 27.09.2017)

לגרסת פרווה אפשר לשים חלב סויה או מים במקום חלב ומרגרינה במקום חמאה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:50 27.09.2017)

כן אפשר.

avatar
שירה (13:36 24.09.2017)

ואם אפשר גרסה פרווה למתכון…

avatar
שירה (13:34 24.09.2017)

שלום, רציתי לדעת איזו כמות של פרוסות יוצאת בסוף? תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:33 24.09.2017)

היי שירה,
זה יוצא בסביבות 10-15 פרוסות, תלוי בעובי שחותכים אותן.
לגרסת פרווה אפשר לשים חלב סויה או מים במקום חלב ומרגרינה במקום חמאה.

avatar
אניטה (11:43 19.07.2017)

לכמה דקות צריך להכניס את זה למיקרו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:35 19.07.2017)

היי אניטה,
ממליצה להתחיל ב-20 שניות, להוציא ולערבב קצת ואז להחזיר ל20 שניות נוספות וכך הלאה עד שזה נמס.

avatar
אביגיל (12:41 3.07.2017)

יצא טעים!!! אני רק בת תשע והכנתי לבד יצא מדהים! תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:01 3.07.2017)

כל הכבוד לך!
תודה שחזרת לעדכן.
יום מקסים 🙂

avatar
ג'ן (14:05 30.06.2017)

גם פעילות מגניבה עם הילדה וגם נשנוש טעים לאורחים בערב.
מקווה שיצא טעים (למרות שבטוחה שכן.כל המתכונים שלך יוצאים מעולה).
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:22 30.06.2017)

שמחה שנהניתם מההכנה 🙂
תודה ג’ן ושבת שלום

avatar
ורד (17:48 7.06.2017)

שלום, האם ניתן להשתמש בשמנת מתוקה במקום חלב? אם כן, צריך לשנות יחס באחד מהמרכיבים?
תודה, ורד

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:24 7.06.2017)

היי ורד,
אפשר להשתמש בשמנת מתוקה במקום החלב ואז אפשר לוותר על החמאה והסוכר.
אם במקרה התערובת יוצאת יבשה יש להוסיף עוד כמה כפות שמנת בהדרגה ולפי הצורך.

avatar
shira (19:35 24.05.2017)

הי האם אפשר במקום קוקוס לשים סוכריות צבעוניות ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:23 24.05.2017)

כן, אפשר.

avatar
סמואלוב * (14:16 29.04.2017)

האם כדאי לנסות אננס מסוכר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:26 29.04.2017)

הכוונה לשלב אותו בתוך התערובת? אני לא בטוחה.

avatar
נטע (12:36 3.03.2017)

היי אני רוצה להכין את הנקניקיות שוקולד ולבפוך אותו ל”קוקילידה” המצרכים שבמתכון יספיקו לשבעה נפשות?☺

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:43 3.03.2017)

היי נטע,
אני מניחה שהכמות במתכון של נקניק השוקולד תספיק ל 7-10 יחידות קוקילידה.

avatar
יהונתן (13:24 19.01.2017)

האם אפשר פרווה,מים מרגרינה .!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:00 19.01.2017)

כן, אפשר.

avatar
רוזה (20:28 24.10.2016)

היי
תודה למתכונים שלכם.יצא טעים מאוד

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:31 24.10.2016)

תודה רוזה, שמחה לשמוע 🙂

avatar
אסתי (11:34 6.10.2016)

היי, אפשר לעשות את המתכון עם ביסקויטים בטעם שוקולד?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:27 6.10.2016)

כן אסתי, אפשר (למרות שיותר מוצלח עם ביסקוויטים רגילים).
יום נפלא 🙂

avatar
אסתי (23:12 6.10.2016)

יצא טעיםםםםםםםם!
כבר הרבה זמן שאני לוקחת מתכונים רק מפה ורציתי לומר לך תודה! ניסיתי כבר כמה פעמים לכתוב לך ותמיד ההודעה נמחקה ולא האמנתי שהפעם זה ילך:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:51 7.10.2016)

היי אסתי,
אני שמחה שאת נהנית מהאתר 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

avatar
לני (08:50 6.10.2016)

הי. לכמה פרוסות נקניק המתכון מתאים? יתאים ל25 ילדי גן?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:46 6.10.2016)

היי לני,
לכמות של 25 ילדים מומלץ להכין ב”פעמיים” מאשר להכפיל כמויות.
יום מקסים 🙂

avatar
לולי (18:53 25.07.2016)

עם עושים כמות מאוד קטנה זה אפשרי לעשות רק עם חמישים גרם בסקוויט?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:01 25.07.2016)

היי לולי,
אני בספק אם יהיה ניתן ליצור מכמות קטנה כל כך נקניק. אפשר להכין את הכמות במתכון ואם נשאר תמיד אפשר לעטוף בניילון נצמד ולהקפיא.

avatar
מעין (18:10 21.06.2016)

הי, הכנתי בעבר ויצא טעים מאד!!
אין לי כרגע פתיבר.. ילך עם עוגיות לוטוס או שיהיה מתוק מדי?
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:41 21.06.2016)

היי מעיין,
אני חושבת שעם לוטוס זה ייצא מתוק מידי.

avatar
ברנרד (11:25 22.02.2016)

שלום:) האם אפשר להחליף את השוקולד המריר בשוקולד חלב? אפשרי לעשות חצי מריר וחצי חלב? אחד לשומרי סוכר ואחד ל״חוטאים״? תודה מראש;)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:28 22.02.2016)

אפשר בהחלט 🙂 גם להמיר לשוקולד חלב וגם לשלב חצי-חצי.

avatar
עינת (08:34 14.02.2016)

שלום.
האם לאחר שהקפאתי את נקניק השוקולד –
ניתן לפרוס לפרוסות ולהקפיא?
כך, יש נשנוש מוכן לכל מקרה (אורחים או רעב למתוק).

תודה,
עינת

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:45 14.02.2016)

כן עינת, אפשר בהחלט. חשוב לאחסן בתוך קופסה אטומה היטב.
שבוע נפלא 🙂

avatar
ליזי (00:22 14.10.2016)

כמה זמן אפשר לשמור תנקניק שוקולד במקפיא?? יש לי ארוע ולא רוצה שיהיה לי מדי עומסס!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:39 14.10.2016)

כן ליזי, אפשר להכין מראש ולשמור במקפיא.
שבת שלום 🙂

avatar
נטע (12:41 8.01.2016)

שלום.
אני רוצה להכין את הנקניק הוא נראה מעולה!!
אבל אין לי עוגיות פתיבר יש אפשרות לשים עוגיות חיוך במקום
תודה מראש:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:49 8.01.2016)

היי נטע,
נראה לי שכן, לא רואה בעיה 🙂
שימי אותה כמות – 250 גרם.
בהצלחה ושבת שלום!

avatar
ארבל (20:55 5.12.2015)

אני בן 10 והכנתי את זה לגמרי לבד, וזה יצא טטעעעעעיייייםם!!!
אני לא מפסיק לחשוב על כמה זה יצא מוצלח.
תודה רבה על המתכון 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:25 5.12.2015)

כל הכבוד ארבל!! איזה כיף לשמוע 🙂

avatar
ישראל (12:14 7.10.2015)

וואי תודה זה מתכון נדיר! אני בתחילת דרכי במטבח נקרא לזה כך ויצא פשוט משוגע תודה רבה(:

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:28 7.10.2015)

שמחה שאהבת ישראל 🙂
יום נפלא!

avatar
עדי (17:16 24.07.2015)

אפשר להשתמש ברדיד אלומניום במקום נייר נצמד?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:38 24.07.2015)

כן עדי, אם אין לך ניילון נצמד אפשר להיעזר ברדיד אלומיניום או שקית קוקי.

avatar
עדי (19:20 24.07.2015)

תודה רבה!

avatar
זהר (19:39 8.06.2015)

האם ניתן להמיס את החומרים:חלב,שוקולד וחמאה על הגז? שמים הכל בסיר וממיסים?
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:26 8.06.2015)

כן זהר, אפשר להמיס בסיר על אש נמוכה.

avatar
אודל (13:44 25.05.2015)

הכנתי את נקניק השוקולד ויצא מדהיםםם!! ממש מומלץ רציתי לשאול אם ממירים את החלב והחמאה במים או מיץ תפוזים ומרגרינה זה לא יהרוס??
תודה על הכל אתר מדהים.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:17 25.05.2015)

היי אודל,
שמחה שאהבת את המתכון 🙂
אין בעיה להמיר חלב במים וחמאה במרגרינה. מניסיון זה עדיין יוצא טעים 😉

avatar
יערה (10:52 19.05.2015)

תודה רבה!

avatar
יערה (10:15 19.05.2015)

האם אפשר להשתמש בחלב סויה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:25 19.05.2015)

כן יערה, אפשר.

avatar
קרן (10:55 13.04.2015)

שמים אח|כ את התערובת על הניילון כגוש?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:00 13.04.2015)

היי קרן,
לאחר שהתערובת מוכנה צריך להכניס אותה (עם הקערה) למקפיא למשך כ-10 דקות כדי שתהיה יותר יציבה ואח”כ להוציא מהמקפיא, להניח הכל כגוש על ניילון נצמד, לעצב עם הידיים צורה של נקניק ולגלגל בניילון הנצמד (גם אחרי שגילגלת עם הניילון הנצמד את יכולה להמשיך לעצב את הצורה).
יום נפלא 🙂

avatar
אוראל עובדיה (19:30 2.03.2015)

מה לעשות???

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:06 2.03.2015)

היי אוראל,
לא נורא, עדיין אפשר להשתמש בזה. אם נשארו לך עוד ביסקוויטים אני ממליצה לפורר אותם גס ולערבב עם האבקה. פשוט לעשות שילוב.

avatar
אוראל עובדיה (19:30 2.03.2015)

ופוררתי את*

avatar
אוראל עובדיה (19:29 2.03.2015)

אני עשיתי נקניק אחד ופוררתימאת הפתיבר עד לרמה של אבקה

avatar
שחר (19:19 13.02.2015)

אין לי שוקולד בבית אפשר אולי להשתמש בקקאו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:34 13.02.2015)

הי שחר,
אפשר לשים 3 כפות אבקת קקאו ובמקום 2 כפיות סוכר לשים 3-4 כפות סוכר כי הקקאו מר יותר.
במקום 40 גרם חמאה אני ממליצה לשים 50 גרם חמאה.

avatar
פ.מ. (18:41 21.01.2015)

כל כך טעים נפלא ונהדר אבל חבל על התמונות הלא צנועות
שמקלקלות את הטעם הטוב ,אולי זה בכלל בלי שייכות אליכם.

תודה לכם מעומקא דליבא

avatar
רותם (21:12 25.12.2014)

תודה רבה על התשובה המהירה!
אתר מקסים:-)

avatar
רותם (17:16 25.12.2014)

האם אפשר להחליף את החלב בקצפת צמחית כדי שיהיה פרווה?
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:42 25.12.2014)

היי רותם,
כן אפשר.
אפשר גם להכין עם מים במקום החלב.

avatar
הדס (16:15 14.12.2014)

תודה !!

יצא לי מעולה!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:48 14.12.2014)

מעולה! שבוע נפלא 🙂

avatar
הדס (12:38 11.12.2014)

האם אפשר חצי כוס מיץ תפוזים במקום החלב ?

אין לי מחמאה – האם אפשר מרגרינה ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:29 11.12.2014)

היי הדס,
עדיף מים במקום החלב (כי יש צורך לחמם אותם) ואפשר מרגרינה.

avatar
אורית (20:28 6.10.2014)

אז אמתין למחר לטעום שוב. תודה על התשובה. ערב נעים

avatar
אורית (16:48 6.10.2014)

עזרה בבקשה הכנתי עוגת שוקולד שאיך נומר לא יצאה משהו החלטתי לשדרג מעט לסגנון של הנקניק. הוספתי פתי בר המסתי שוקולד חלב עם חלב גילגלתי בקוקוס הקפאתי חתכתי אך עדיין הטעם לא משהו. אודה לכם עם תוכלו לעזור.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:17 6.10.2014)

הי אורית,
קשה לי לומר אם אפשר לשפר מאחר ולא טעמתי את זה. אם חסר טעם או חסרה מתיקות אז אפשר להוסיף סוכר (בשלב כזה עדיף להמתיק באבקת סוכר) או להוסיף ממרח שוקולד/נוטלה.
לפעמים לוקח זמן לטעמים להתחבר ויום למחרת הטעם משתפר לטובה.

avatar
אורית (17:14 30.09.2014)

סוף הדרך לא יכולתי להתאפק הכנתי לטעימה כדור שוקולד מעדן ממתין עכשיו למנוחה במקפיא עד שהילדים יחזרו’ תענוג’ תודה על המתכונים המדויקים’ הולכת להכין את עוגת המעדנים’

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:16 30.09.2014)

מעולה! אני שמחה לשמוע 😉

avatar
שרה מור יוסף (15:09 16.09.2014)

הי
הבת שלי לא אוכלת דברי חלב מה אפשר לשים במקום חלב וחמאה,האם אפשר לשים חלב קוקוס ושמן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:42 16.09.2014)

הי שרה,
במקום חלב אפשר להשתמש בחלב קוקוס או במים.
במקום חמאה אני ממליצה לשים שמן קוקוס/ מחמאה מאחר והם במרקם דומה לזה של החמאה (נוזלים בחום ומתקשים בקירור). לגבי שמן רגיל, במתכון הזה פחות מומלץ.
יום נפלא 🙂

avatar
עומר (01:09 4.09.2014)

לדעתי צריך קצת יותר תערובת שוקולד( 200 גרם על כוס חלב) ביחס לביסקוויטים,או למעוך את הביסקוויטים ממש דק.
אפשר להשתמש בשוקולד עם שקדים למשל בשביל להוסיף עניין, או להוסיף קצת קפה..

avatar
אודל (14:07 25.05.2015)

היי עומר אני חושבת שדווקא צריך למעוך בסקוויטים גס כדי שזה יתרום ליופי של הנקניק וזה לא פוגם בטעם

לקריאת כל התגובות