זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 10 דקות
מס’ מנות: 2 מנות
סוג: חלבי
רכיבים
500 גרם ניוקי קנוי מוכן
מיכל שמנת לבישול או שמנת מתוקה (250 מ”ל)
4 כפות רוטב פסטו קנוי מוכן
*גבינת פרמזן מפוררת (לא חובה)
אופן ההכנה
-מכינים את הניוקי לפי ההוראות שעל גבי שקית האריזה.
-במקביל, מחממים מחבת רחבה ושופכים לתוכה את השמנת (אין צורך לשמן את המחבת). מביאים לרתיחה על אש גבוהה, מנמיכים את האש ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך 4 דקות.
-מוסיפים רוטב פסטו ומערבבים במשך 2 דקות נוספות.
-מוסיפים למחבת את הניוקי המבושל ומערבבים כדקה עד שהניוקי מכוסה ברוטב.
-מעבירים לצלחת ומפזרים גבינת פרמז’ן מפוררת.
טיפים והערות
*מי שרוצה להכין את הפסטו בעצמו מצורף מתכון- רוטב פסטו ביתי.
לצפייה בסרטון ההכנה באינסטגרם – לחצו כאן.
ראו גם
- פסטה ברוטב בטטה |
- פסטה במיקרוגל |
- שעועית ירוקה בפסטו |
- ניוקי עננים צבעוני |
- רביולי ברוטב בשמל |
- כרובית בצ’דר
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים חלביים
היי אפרת,
האם ניתן להכין ניוקי מהיום למחר בערב? ואם כן מה הדרך המומלצת לאחסון עד אז? תודה!
היי טלי,
פחות מומלץ.
הי אפרת,
רציתי לשאול- יש ניוקי של חברה מסוימת שאת ממליצה?
כי קניתי ניוקי של חברה מסוימת והיה לזה טעם ממש עמילני ולא טעים
הרוטב אגב- יצא אלוף!
אם אני זוכרת נכון אז ניוקי של “דה-צ’קו” היה טעים.
הי נשמה
רציתי לשאול לגבי הספרי מתכונים שלך
יש בהם את כל המתכונים שבאתר?
אשמח לברר על רכישה אבל זה יש לי אינטרנט מסונן וזה חוסם לי
יש מצב שתשלחי לי פרטים למייל ונעשה רכישה בפלאפון?
בטח. שלחתי לך למייל:)
היי אפרת,לילה טוב וסליחה על השעה😊 תודה רבה לך מכל הלב על האתר המדהים וכל המתכונים המגוונים, קלים להכנה,תמיד יוצאים אש ובדרך כלל מוכנים תוך 10 דקות😂
תמיד כשאני מבשלת משהו אני ישר נכנסת לאתר שלך, כמעט להכל יש לך מתכון!
אז כן שוב תודה🙏
רציתי גם לשאול אם המנה יכולה לעבוד גם עם רביולי? כי פשוט אנחנו ממש אוהבים רביולי בבית והמיתון נשמע טוב😋 תודה!
היי,
איזה כיף שאתם נהנים מהמתכונים באתר!
הרוטב מתאים גם לרביולי ובעיקרון לכל סוג של פסטה.
בהצלחה(:
תודה על כל המתכונים המושלמים
איזה כיף שאת נהנית מהמתכונים! תודה על הפרגון🌷