זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 10-15 דקות
סוג: פרווה
מצרכים:
חבילת טורטיות (מומלץ מקמח תירס)
שמן לטיגון
אפשרויות תיבול:
– פפריקה מתוקה
– פפריקה חריפה
– תבלין ברביקיו
– אבקת שום
אופן הכנה:
-חותכים כל טורטיה למשולשים קטנים ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה. מוציאים ומעבירים לנייר סופג.
-מפזרים תבלין על הנאצ’וס.
*מומלץ להגיש עם רוטב מיוחד לנאצ’וס או צילי מתוק.
*הערה: ניתן גם לאפות את הנאצ’וס: פורשים את הטורטיה על משטח עבודה, מברישים בשמן זית או קנולה משני הצדדים וחותכים למשולשים. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומניחים את המשולשים. אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך 10-15 דקות עד להזהבה.
הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל
ראו גם
- עוגיות חמאה ושקדים |
- עוגיות קפה עם שוקולד |
- חטיפי יוגורט קפואים |
- סלט קישואים מבושל |
- גלידת שוקו וניל |
- מתכון לכנאפה
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים צמחוניים
תגובות
הכנה קלה ומהירה והתוצאה – מושלמת וטעימה!!!!!
שמחה שאהבת ❤️
היי מה אפשר לשים במקום ברביקיו?
לא חייב ברביקיו.
היי אפרת, אני רוצה לארגן מן מסיבה מקסיקנית כזאת לכל החברות שלי,
אכין את הנאצוס, סלסה, גוואקמולי.
יש לך מתכון או רעיון למה מקסיקנית עיקרית שאפשר להכיש?
אולי טאקו? תבשיל שעועית? טורטיה?
תודה רבה 🙂 ויום נעים 🙂
היי,
יש אורז מקסיקני (אפשר להכין גם בלי עוף), צילי קון קרנה או קסדייה.
תהנו! 💜
יום מקסים
ממש ללקק את האצבעות!!!:)
תודה מרים, שמחה שאהבת 🙂