זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 7 דקות
סוג: חלבי
מצרכים:
200 גרם אטריות רחבות (מקמח חיטה)
בצל גדול חתוך דק
גבינה בולגרית מפוררת
גבינה צהובה מגורדת
קמצוץ מלח ופלפל שחור
אופן הכנה:
-מכינים את האטריות לפי הוראות ההכנה ומעבירים למסננת.
-מטגנים בצל במחבת עמוקה/ סיר קטן עד להזהבה.
-מוסיפים את האטריות לבצל ומערבבים. מוסיפים גבינה בולגרית וצהובה, מערבבים כ- 2 דקות ומסירים מהאש.
הי אפרת, מה זאת אומרת אטריות מקמח חיטה? כלומר לא אטריות ביצים? איפה מוצאים? כי ברמי לוי נניח לא מצאתי. והאם המתכון יעבוד גם עם אטריות ביצים רחבות?
כן הכוונה לאטריות רגילות.
אפשר גם להשתמש באטריות ביצים.
האם ניתן להשתמש באטריות דקות גם?
היי אורלי,
הכי טעים להשתמש באטריות שטוחות די עבות, אבל אפשר להשתמש באטריות דקות קצת יותר (אם כי לא בהכי דקיקות- הן יישרפו מהר במתכון הזה)
יצא מעולה, ארוחת ערב קלה, מהירה וטעימה.
תודה רבה!
תודה רוית 🙂
היי אפרת
האם ניתן במקום בולגרית לשים צפתית
תודה וחג שמח.
נראה לי שכן.
חג שמח 🙂