שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 7 דקות

סוג: חלבי

מצרכים:

200 גרם אטריות רחבות (מקמח חיטה)

בצל גדול חתוך דק

גבינה בולגרית מפוררת

גבינה צהובה מגורדת

קמצוץ מלח ופלפל שחור




אופן הכנה:

-מכינים את האטריות לפי הוראות ההכנה ומעבירים למסננת.

-מטגנים בצל במחבת עמוקה/ סיר קטן עד להזהבה.

-מוסיפים את האטריות לבצל ומערבבים. מוסיפים גבינה בולגרית וצהובה, מערבבים כ- 2 דקות ומסירים מהאש.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
צ’יפס בתנורצ’יפס בתנור
מרק עוף מרק עוף
תגובותתגובות

שימו לב – לפני שאתם שואלים בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
avatar
מיכל (21:01 23.01.2024)

הי אפרת, מה זאת אומרת אטריות מקמח חיטה? כלומר לא אטריות ביצים? איפה מוצאים? כי ברמי לוי נניח לא מצאתי. והאם המתכון יעבוד גם עם אטריות ביצים רחבות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:38 23.01.2024)

כן הכוונה לאטריות רגילות.
אפשר גם להשתמש באטריות ביצים.

avatar
אורלי (12:57 7.05.2021)

האם ניתן להשתמש באטריות דקות גם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:24 7.05.2021)

היי אורלי,
הכי טעים להשתמש באטריות שטוחות די עבות, אבל אפשר להשתמש באטריות דקות קצת יותר (אם כי לא בהכי דקיקות- הן יישרפו מהר במתכון הזה)

avatar
רוית (08:53 22.09.2020)

יצא מעולה, ארוחת ערב קלה, מהירה וטעימה.
תודה רבה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:55 22.09.2020)

תודה רוית 🙂

avatar
אורית (17:44 29.05.2017)

היי אפרת

האם ניתן במקום בולגרית לשים צפתית

תודה וחג שמח.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:47 29.05.2017)

נראה לי שכן.
חג שמח 🙂