שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 7 דקות

סוג: חלבי

מצרכים:

200 גרם אטריות רחבות (מקמח חיטה)

בצל גדול חתוך דק

גבינה בולגרית מפוררת

גבינה צהובה מגורדת

קמצוץ מלח ופלפל שחור

אופן הכנה:

-מכינים את האטריות לפי הוראות ההכנה ומעבירים למסננת.

-מטגנים בצל במחבת עמוקה/ סיר קטן עד להזהבה.

-מוסיפים את האטריות לבצל ומערבבים. מוסיפים גבינה בולגרית וצהובה, מערבבים כ- 2 דקות ומסירים מהאש.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
מתכון לשווארמה
מרק עוף

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
אורלי (12:57 7.05.2021)

האם ניתן להשתמש באטריות דקות גם?

מתכונים ב-10 דקות (13:24 7.05.2021)

היי אורלי,
הכי טעים להשתמש באטריות שטוחות די עבות, אבל אפשר להשתמש באטריות דקות קצת יותר (אם כי לא בהכי דקיקות- הן יישרפו מהר במתכון הזה)

רוית (08:53 22.09.2020)

יצא מעולה, ארוחת ערב קלה, מהירה וטעימה.
תודה רבה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:55 22.09.2020)

תודה רוית 🙂

אורית (17:44 29.05.2017)

היי אפרת

האם ניתן במקום בולגרית לשים צפתית

תודה וחג שמח.

מתכונים ב-10 דקות (18:47 29.05.2017)

נראה לי שכן.
חג שמח 🙂

ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.