זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 25-30 דקות
מס’ מנות: 18 יחידות
סוג: חלבי
לבצק:
2.5 כוסות קמח תופח (או 2.5 כוסות קמח רגיל + 2.5 כפיות אבקת אפיה)
חצי כפית מלח
שליש כוס (80 מ”ל) שמן זית או קנולה
250 גרם גבינה לבנה או קוטג’
ביצה גדולה
3-5 כפות מים (לפי הצורך)
תוספות (לבחירה): פרוסות זיתים, בצל סגול, פטריות, עגבניות שרי, גבינה בולגרית, גבינה צהובה/מוצרלה מגורדת, גבינת פרמז’ן מפוררת, עלים טריים או מיובשים של טימין, רוזמרין, בזיליקום, זעתר, אורגנו.
-מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
-מערבבים את כל החומרים לפי הסדר הרשום עד לקבלת בצק אחיד ומעט דביק. את המים מוסיפים בסוף לפי הצורך.
-מרפדים תבנית ענקית בנייר אפיה ומשמנים את הנייר. יוצקים לתבנית כמות של כף גדושה מתערובת הבצק, משמנים את כף היד ומשטחים לפיתות קטנות בעובי כס”מ וחצי (תצטרכו להכין בפעמיים כי בכל תבנית יש מקום ל-9 פיתות).
-מוסיפים תוספות לפי הטעם ומכניסים לתנור החם. אופים במשך 25-30 דקות, עד להזהבה יפה.
-מוציאים מהתנור ומברישים בשמן זית.
יש לי רק בצל לשים מעל
איך זה יכול לצאת מוצלח?
שימי גבינה צהובה מגורדת ומעל זה פרוסות דקות של בצל
אפשר לעשות עם שמנת במקום גבינה?
אפשר שמנת חמוצה או יוגורט.
תודה רבה!!
המתכון הזה הציל לי את ארוחת הערב לילדים היום. תודה רבה על המתכון המעולה
❤️❤️
אפשר לעשות מהמתכון הזה מין לחמניות כאלו בלי הציפוי?
אני מחפשת לעשות לערב משהו כזה כתוספת לארוחה זה מתאים?
את מתכוונת בלי תוספות? אפשר אבל אולי יהיה חסר לזה קצת טעם.
אני שמה יותר גבינה ובמקום מים חלב
וקצת סוכר יוצא מעדן מלכים!!!
תודה רבה!
תודה שחזרת לשתף🙂
ממש טעים הכנתי כבר כמה פעמים…
אפשר לאפות את זה במיני קיטשן?ואם גם איך?
מניחה שאפשר אבל לא מכירה את המכשיר מספיק כדי לדעת איך.
אם אני מארחת מחר אפשר לעשות היום?
כן ואז לחמם לפני ההגשה
מדהים! יצא לי בצק ממש נוח(לא דביקי) בקיצר יצא מווווש
שמחה שיצא מוצלח❤️
תודה רבה, יצא נדיר!
שמחה לשמוע:)
הי, כמה זה בגרמים 2.5 כוסות קמח? תודה
350 גרם.
יצא נדיר!!! השתמשתי בביצה אחת מדיום ושתי כפות מים ויצא בצק ממש נוח… מתכון מושלם!! משביע טעים וכיפי
תודה אפרת:)
מהיר, טעים וקל.
נראה מעולה❤️
תודה אהובה
טעים!!! קל ומוצלח!!
נראה מעולה!❤️
היי אפשר לשים גבינת סימפוניה במקום גבינה לבנה?
כן אפשר.
מאוד מוצלח
קצת הסתבכתי עם התוספות… אז הכל יצא חיוור יחסית
אבל ממש טעים הבצק
היי שני🙂
אם רוצים שהבצק יקבל יותר צבע אפשר להבריש אותו קצת בשמן לפני האפיה.
מה ניתן להגיד עוד מתכון מוצלח של אפרת הכנתי כפיצה יצא מעולה כמעט לא מרגישים שמדובר בבצק גבינה מה שכן זמן האפיה התקצר משמעותי
נראה מעולה💜
תודה על השיתוף
יצא מעולה!
עשיתי עם כוסמין לבן, משום מה יוצא בצק מעולה וכיפי לעבודה, ששכחתי לכדרר בידים שומניות, אז מרחתי מעל שמן זית במברשת
אבל יצא לי רק 9 פוקצות קטנות – בגודל של פקק של קוטג…
לא ברור למה אמרת שיוצא 20
קודם כל שמחה שיצא טעים:)
מ2.5 כוסות קמח יצאו רק 9 כל כך קטנות?
באיזה גודל כוס השתמשת?
הכנתי את זה ווואו זה יצא נהדר ויפה ובדיוק בזמן המתוח עכשיו זה בדיוק במקום, תודה רבה
איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️
מה עושים עם שמים יותר מידי מלח?
היי
אין כל כך מה לעשות(:
באיזה שלב את?
מה נותן השמן לפוקצ’ות ? אנחנו ממש נהנים מהמתכון וגם ממתכונים אחרים. תודה רבה👏
השמן משפר את המרקם וגם את הטעם.
חייבים להבריש בשמן?
לא מומלץ לוותר על זה(:
יצא מעולה 😍!! מומלץ מאודדדדד
שמחה מאד לשמוע!
הי אפרת אני מכינה כבר כמה שבועות זה פשוט מתכון מעלף, רק רציתי לשאול:
1) למה זה יוצא לי דביק ברמה שאי אפשר לשטח?
2) למה לא לטרוף את הביצה קודם לכן? היא מתערבבת בצורה לא אחידה בבצק…
בתודה!!
היי
שמחה שאהבת את המתכון!
1. הבצק אמור לצאת קצת דביק, אפשר להוסיף קמח ולעבוד על משטח מקומח. חשוב לדייק בכמויות ולהשתמש בכוס מדידה בנפח 240 מל.
2. תמיד כדאי לטרוף את הביצה לפני שמוסיפים אותה לתערובת.
פשוט טעים!!
בצק מושלם ונח לעבודה.
יצא קצת פחות בכמות אבל טעים מאוד!!
איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️
טעם של מסעדות! עולמי!!!!!!!!!!!!!
איזה כיף לשמוע❤️
אין לי אבקת אפיה, מה אפשר במקום? סודה לשתיה?
אפשר לשים שליש כפית סודה לשתייה אבל המרקם ישתנה.
הי אפרת, אני צריכה להכין לגן של הילדה לחמניות קטנות לארוחת הבוקר (לכל ילד לחמניה). את חושבת שהמתכון הזה מתאים? ללא תוספות, רק שומשום למעלה. האם לשוות צורה של עיגול קטן לבצק לפני שמכניסה לתנור? זה יעבוד או שלא אצליח וזה יצא יותר כמו פיתה מעוכה (פוקאצה)? (אני צריכה קילו קמח) תודה
היי
אפשר לפזר שומשום אבל הצורה לא תהיה כמו לחמניה אלא שטוחה יותר.
תודה. יש מתכון שאת ממליצה עליו יותר למטרה הזו?
יש מספר מתכונים ללחמניות גבינה או לחמניות מתוקות באתר, תוכלי לבחור את מה שהכי מתאים לך(:
הי אפרת, אני רוצה להכין ליום ראשון בבוקר לגן של הילדה מגש של לחמניות כוסמין ומגש של לחמניות שאני מכינה לפי המתכון כאן מבצק גבינה (ללא תוספות). הייתי רוצה לאפות מוקדם בבוקר בראשון כדי שיהיה פריך וטרי לילדים. השאלה היא מה אני כן יכולה לעשות במוצש כדי לחסוך זמן הכנה בראשון בבוקר, מבלי לפגוע במרקם של הלחמניות (כי זה יהיה במקרר כל הלילה) – אני יכולה להכין את התערובות של הבצק ולצקת מהן לחמניות כבר ולשמור ככה במקרר? או שעדיף לערבב את הקמח עם הרטובים רק בבוקר? מקווה שברור 🙂 תודה ושבת שלום
היי
עדיף להכין הכל בבוקר, או להכין ולאפות בערב ולחמם שנית בתנור לפני ההגשה.
הפוקצות יצאו פצצה מתכון מעולה וקל
תודה רבה
שמחה לשמוע! תודה על השיתוף🩷
המתכון נראה מעולה, האם בהכנת הבצק להשתמש בוו גיטרה או בלישה??
היי
אם מכינים במיקסר אפשר וו גיטרה ואפשר גם וו לישה.
היי,
מה עדיף? גבינה או קוטג’?
אני מעדיפה גבינה, אבל גם עם קוטג’ יוצא מוצלח מאד.
יצא מעולה!!!
משום מה יצאו לי 10…
שמחה שיצא מוצלח!
יכול להיות שיצרת פוקצ’ות גדולות יותר ולכן יצאו לך 10.
וואוווווו טעים ברמות!!! ממש מעולה!
אתמול הכנתי את הפיצות אישיות והיום את הפוקצ’ות
כל מתכון יותר טוב מהשני!
תודה רבה!!!
איזה כיף שניסית את המתכונים ושיצא מוצלח!
תודה על השיתוף😊
יש תחליף לביצה גדולה?
אפשר לשים 2 ביצים S או להשתמש בביצה M ולטרוף בקערית ביצה M נוספת ולהשתמש בחצי מהכמות שלה.
אם אין לי כוס מדידה כמה זה בכוס חד פעמי שתייה חמה?
כוס מדידה זהה לכוס חד”פ לשתייה חמה.
חחח אוקי סיבכתם אותי 🙂
תודה לך על מענה מהיר
אחלה מתכונים יש לך רב המתכונים שאני מכינה זה מפה.
למה מסובך? תשתמשי באותן הכמויות(:
שמחה מאד שאת נהנית מהמתכונים😊
אפשר להמיר את הגבינה למשהו אחר שיצא פרווה?
אפשר להשתמש בגבינה צמחונית (ממרח על בסיס סויה/קוקוס/שקדים וכדומה) במקום הגבינה הלבנה.
הי אפרת,
הכנתי לפי המתכון והבצק יצא ממש יבש. הוספתי מים ועדיין אחרי האפייה המרקם יצא קצת קשה ודחוס. מה עשיתי לא בסדר?
אציין כי הילדים בכל זאת אהבו ואכלו בתיאבון!
תודה
היי,
האם השתמשת בכוס מדידה (בנפח 240 מ”ל)? השתמשת בביצה גדולה?
אפית על 180 מעלות (תכנית קו עליון ותחתון) ונמנעת מאפיית יתר?
ממש טעים !! יצא מוצלחחחח !!
תודה על המתכון !! (הפוקאצ’ות מזונות)
שמחה שיצא מוצלח❤️
תודה שחזרת לשתף(:
תודה על ההארה 🙂
האם ניתן לשים חצי גבינה לבנה וחצי יוגורט 3%?
אפשר, יכול להיות שיהיה צורך בכמות מים קטנה יותר (תוסיפי רק לפי הצורך😊).
דחוףףף
נגמר לי הביצים מה אפשר במקום?
אני לא בטוחה איך יצא ללא ביצה, אבל את יכולה לנסות להוסיף לתערובת כף גבינה נוספת+ כף טחינה.
אשמח לשמוע איך יוצא אם את מנסה😊
יצא טעים עם אין לי גבינה קשה לשים מעל?
יש לי רק עגבניות שרי ופטריות האם יצא טעים כך
היי,
כן, יצא מוצלח גם בלי הגבינה.
יצא מדהיםםםם תודה תודה
שמחה מאד שיצא מוצלח!
תודה שחזרת לשתף🌺
הכנתי בדיוק לפי ההוראות, יצא מעולה!!
טעים, טעים טעים!
אפשר לחמם בבוקר ולשלוח בקופסאות אוכל לבית הספר.
אפרת יקרה, תודה רבה על המתכון❤️
איזה כיף שיצא מוצלח, נראה טעים כל כך(:
תודה שחזרת לשתף❤
הכנו ולצערי יצא גרוע מאוד. היחסים בין המרכיבים לא תואמים. יצא לי בלילה לדייסה של התינוקת.
היי נועם,
מצטערת לשמוע שיצא מאכזב):
המתכון אמור לצאת מוצלח מאד, כפי שתוכלי לקרוא בתגובות…
אחת הסיבות הכי שכיחות לתוצאה לא מוצלחת היא שימוש בכוס שאינה כוס מדידה.
עוד סיבה היא הוספת מים יותר מהדרוש.
יצא פשוט מעולה! במקום פוקאצ’ות קטנות עשית מגש שלם, מגש שמן זית וזעתר ומגש פיצה, הילדים שלי אכלו הכל!!!!
שמחה שיצא מוצלח, נראה מעולה❤
תודה שחזרת לשתף😊
היי
אשמח לקבל את המתכון הזה בכמות של קילו
תודה רבה
היי,
כמויות:
קילו קמח תופח
כפית ורבע מלח
כוס שמן
3 ביצים M
750 גרם גבינה
9-13 כפות מים
הי אפרת, אם אני משתמשת בקמח כוסמין לבן (ולא תופח) כמה אבקת אפייה לשים על קילו קמח? כוסמין לבן ישנה את המרקם אגב? תודה רבה
היי
יש לשים 6 וחצי כפיות אבקת אפייה.
קמח כוסמין לבן מעט ישנה את המרקם.
הי וכמה גבינה צהובה? תודה
אם התכוונת לגבינה לבנה אז 750 גרם.
אם התכוונת לצהובה לשים מעל אז בערך 200-250 גרם.
האם אפשר להכין בלי קוטג’ או גבינה אם אני רוצה פרווה
היי,
אפשר להשתמש בגבינה טבעונית או מעדן סויה בטעם טבעי. המרקם והטעם ישתנו מעט.
יצא מעולה !!!!!!
החלפתי את המים בחלב , והשתמשתי בכוסמין לבן
הוספתי כף 1 סוכר כדיי להפוך לבצק מזונות.
טיפ קטן לעבודה עם הבצק שהוא מעט דביק. לשמן מעט את הבצק מלמעלה שהוא בקערה מקל מאוד על העבודה.
תודה רבה על המתכון בהחלט רעיון מבורך לארוחת ערב .
שמחה מאד שיצא מוצלח! תודה שחזרת לשתף😊
היי,
האם הלחמניות נשארות טריות גם אחרי הקפאה?
היי תהילה,
מומלץ להגיש את הפוקצ’ות סמוך להכנה, אבל אם אין אפשרות אפשר להקפיא ולחמם בתנור בסיום ההפשרה.
הי אפרת, הכנתי אתמול ויצא טעים בטירוף. מה עוד אפשר לעשות עם “בצק הגבינה”? ומה אפשר לשים בו עוד כדי להעצים את הטעם ה”גבינתי”? (כדי שיצא כמו מקלות גבינה נגיד), פרמז’ן למשל? תודה!
היי יעל,
שמחה מאד שאהבת את המתכון!
אפשר להוסיף חצי כוס גבינה קשה מגורדת כמו בולגרית/פרמז’ן/פטה על מנת להעשיר את הטעם.
מתכון מצויין יצא מושלם וטעים ממש מרוצה במיוחד שמדובר במתכון זריז ובכמה דקות יש ארוחה טעימה. תודה רבה
שמחה ממש שאהבת את המתכון(:
תודה על השיתוף🌺
היי
לא השתמשתי עם כל הבצק
ניתן להקפיא אותו?
תודה (:
היי,
פחות כדאי להקפיא את הבצק, עדיף להקפיא לאחר האפייה.
יצא מעולה!
אחלה מתכונים, עלי והצליחי!
שמחה ממש לשמוע שהמתכון יצא מוצלח, נראה מעולה! תודה על השיתוף🌺
אני רוצה להשתמש בחלב או במי פרות-תפוחים או תפוזים במקום מים מה תהיה הכמות שצריך לשים?
היי,
אפשר להשתמש בחלב באותה כמות(:
יצא מווושלם!!!
מאז שהכנתי פעם ראשונה זה נהיה להיט קבוע…
תודה!!
איזה כיף שיצא מוצלח ושאהבת את המתכון! תודה על השיתוף😊
וואו איזה מתכון מעולה!!
חיפשתי משהו זריז לארוחת ערב לילדים,
תבנית אחת הכנתי כמו מיני פיצות
ואת השניה עם עשבי תיבול, מלח גס שומשום.
לטעמי חסר טיפה מלח בבצק,
אבל כרגיל- כל מתכון מהאתר שלך, אליפות!
תודה רבה ❤️
שמחה שאהבתם את המתכון, נראה מעולה! תודה על הפרגון🌺
ניתן לרדד את כל הבצק ולחתוך לחתיכות כשמוכן? הכמות מספיקה לתבנית של תנור או שתיים?תודה!
היי שרון,
במקום מיני פוקצ’ות אפשר להכין שתי פוקצ’ות מלבניות גדולות.
להערכתי תצטרכי שתי תבניות לשם כך.
בהצלחה!
אפרת המקסימה!הכנתי לארוחת ערב לפנק את הילדים הקטנים ונהנינו כולנו (שיווקתי להם כפיצה…).יצא טעים מאוד!תודה רבה ושבת שלום!
שמחה מאד לשמוע שיצא מוצלח ושנהניתם מהמתכון! תודה על השיתוף🌺
יצא מושלם!!!
גם אחרי הקפאה
אפשר להכין מקמח מלא? יצא זהה?
היי,
איזה כיף שאהבת את המתכון!
אפשר להכין מקמח מלא, המרקם יהיה שונה מעט- קצת יותר כבד.
הכי טעים בעולם גם יום אחרי
שמחה מאד לשמוע! תודה על השיתוף❤
ד”א הכנתי גם מקמח ללא גלוטן יצא טעים מאוד מאוד!
שמחה מאד לשמוע!
אפשר להקפיא את הפוקצ’ות? זה טעים גם לאחר הקפאה?
היי,
אפשר להקפיא ולחמם לאחר ההפשרה, יהיה טעים גם אז(:
היי, אפשר לאפות בטורבו כמה מגשים, או בתוכנית אפייה כדאי?
היי,
מומלץ לאפות בתכנית קו עליון ותחתון, אך אם את רגילה לאפות בטורבו ויוצא טוב- אפשר (יש תנורים שתכנית טורבו מיטבית בהם).
יצא מעולה!!! הייתי בהלם מהקלות, המהירות ובעיקר מהטעם. מוצלח מאוד
שמחה מאד שאהבת את המתכון! תודה על השיתוף🌺
הכנתי ,פחדתי שבגלל שזה בלי התפחה שזה יצא קשה אבל הופתעתי לטובה! יצא ממש רך! תודה רבה!
גם זמן ההכמה מהיר שזה פלוס ענקקק
אבל אם זה בסדר לומר ..לדעתי צריך להוסיף מלח בבצק.
מצרפת תמונה.
שמחה מאד שאהבת את המתכון, נראה מעולה!
בוודאי שבסדר לומר(: מלח זה עניין של טעם.
תודה על השיתוף❤
וואו ממש אהבתי הכנתי את המתכון,וממש ניתרף! תודה!
איזה כיף שיצא מוצלח! תודה ששיתפת❤
שלום אפרת.
אשמח לדעת – מה מרקם הבצק?
הבצק יוצא אוורירי ולא כבד? (הרי אין בו שמרים?)
תודה רבה
היי חן,
בבצק יש אבקת אפייה או קמח תופח ולכן הוא לא יוצא דחוס וכבד. המרקם מזכיר קצת לחמניות.
תודה רבה!
בסוף בחרתי את המתכון של חטיפי גבינה וזיתים.
עכשיו בהכנה.
אעדכן בתגובות שם איך יצא (:
האם אפשר להכין את הפוקצות עם קמח כוסמין?
היי שמרית,
לא אמורה להיות בעיה להשתמש בקמח כוסמין. יתכן ויהיה צורך להוסיף מעט קמח.
היי אפרת, אפשר לחלק את כל הרכיבים בחצי אם רוצים רק 9 פיתות?
בוודאי, אפשר להכין מחצית מהכמות כדי לקבל כ-9 פוקצ’ות(:
ואז מה נעשה עם הביצה? 😉 או שעדיין לשיים ביצה שלמה?
אפשר להשתמש בביצה S או M, או לטרוף ביצה L ולהשתמש רק בחצי הכמות.
יצא מעולה!
נראה ממש מעולה! שמחה שאהבת את המתכון(:
הכנתי לסעודה שלישית לשבת.
ויצא טעים טעים, עשיתי אתזה עם שום וטימין.
תודה רבה, נתת לנו כוח בזכות המתכונים שלך לעבוד את ה’ בשמחה:)
איזה כיף שאהבתם את המתכון! תודה על הפרגון רחלי❤
מתכון קל וטעים מאוד. תודה רבה
נראה מעולה! שמחה ממש שאהבת את המתכון. תודה ויקטור😊
נהדר! הכנתי עם זעתר ובולגרית. תודה 😍
נראה מעולה וטעים! תודה ששיתפת❤
היי אפרת המתכונים שלך פשוט מצוינים וקלים רק שאף פעם לא מספיקים בכמות הקטנה אשמח שבכול מתכון שאת מעלה תוסיפי בקטן גם כמות של קילו
ולמתכון הזה אשמח ממש רוצה להכין לחברה שילדה תודה רבה
היי מוריה,
שמחה שאת נהנית מהמתכונים(:
כמות לקילו:
קילו קמח
כפית ושליש מלח
כוס פחות 2 כפות שמן
700 גרם גבינה לבנה
2 ביצים L או 3 M
9-12 כפות מים לפי הצורך.
בהצלחה🌺
מתכון מאוד פשוט ומאוד טעים!! הכנתי גם עם תערובת גבינות של: מוצרלה מגורדת, קוטג ובולגרית מעודנת. וגם עם פסטו ומוצרלה.
שמחה מאד שאהבת את המתכון, ותערובת הגבינות נשמעת מעולה😊
נראה טוב…
אבל אפשר אולי גם את המתכון של התוספות מלמעלה??
היי,
את סוגי התוספות תוכלי למצוא בסוף המתכון. יש לשים לפי העין- לפזר מעל מספר הפוקצ’ות שרוצים.
בתמונות התוספות הן:
1. עגבניות שרי, מוצרלה וזיתים
2. מוצרלה ופרמז’ן
3. זיתים ובזיליקום
4. בצל ובולגרית
5. זעתר ובולגרית
האם מתאים גם כבסיס לפיציות אישיות
ז”א לשים רוטב פיצה ומעל זה גבינה צהובה?
ואם כן, אחרי האפיה להבריש בשמן זית או שבפיציות זה מיותר
תודה על המתכונים הנפלאים
היי שרה,
אפשר להשתמש בבצק הזה לפיצות אישיות, הן יצאו רכות יחסית.
שימי לב לשים מעט רוטב פיצה כי הבצק הזה רך יחסית.
אין צורך להבריש אחרי האפייה בשמן זית.
בהצלחה🌺
היי אפרת, הכנתי היום לצהריים והיה מוצלח! רק שיצאו לי 6 פוקצ’ות בלבד, כנראה הרבה יותר גדולות ממה שצריך, אמנם לא היו נראים לי גדולים. העיקר שהיה מאוד טעים 🙂 תודה רבה וחודש טוב ומבורך 🙂
היי,
איזה כיף לשמוע שיצא מוצלח!
שמחה ממש שאהבתם את המתכון🌺
אפשר להשתמש בקמח ללא גלוטן?
היי,
לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר להכין גם עם קמח ללא גלוטן כמו קמח תמי/כרגיל. יתכן והבצק יהיה דביק יותר מהרגיל.
בהצלחה!
בתנור…
מקווה שייצא טוב ! 🙂
תודה לךךךך
איזה כיף שהכנת! בטוחה שיצא מעולה😊
יעבוד עם קמח כוסמין מלא וגבינת עיזים / לאבנה עיזים?
רוצה להכין עבור מישהי שזה הקמח היחיד והגבינות היחידות שמותרים לה.
כן, אמור להיות בסדר. יתכן שיהיה צורך להוסיף מעט קמח.
לא הבנתי למה אחרי שזה מוכן צריך להבריש בשמן זית? זה קריטי?
היי הדס,
זה לא קריטי, אך הופך את הפוקצ’ות לעסיסיות וטעימות יותר😊.
אפשר להכין את הבלילה כמה שעות מראש?
אפשר להכין אם מדובר בכמה שעות אך לא יותר. כדאי לשמור במקרר עד להכנה.
בהצלחה!
הי אפרת! אין לי גבינה בבית נראה לך שיוגורט עיזים יעבוד…?? תודה!!
או נגיד חמאה/שמנת מתוקה או שילוב של השלושה…?
שמנת מתוקה לא תתן תוצאה טובה. שמנת חמוצה עשויה להתאים כאן.
כן, זה יכול לעבוד אבל המרקם יצא טיפה שונה, ויתכן שתצטרכי להוסיף מעט קמח.
תודה רבה!
היי אפרת
כבר הולכת להכין רק שאלה בצילום הפוקצ’ות בצד שמאל עם תוספת כתומה
ממה בדיוק מורכבת התוספת ואם אפשר כמויות?
תודה מראש.
היי עינת,
בפוקאצ’ות הללו התוספת היא מוצרלה מגורדת ופרמז’ן. הכמות לפי העין- פשוט לפזר מעל מספר פוקאצ’ות שרוצים.
בהצלחה🌺
היי אפרת
התכונתי לפוקצות עם הצבע הכתום מעליהן מקורו גם מהגבינות או שזה רסק עגבניות או משהו דומה?
ותודה מראש.
הצבע השחום התקבל רק מהגבינות שנמסו באפייה ולא ממרכיב אחר😊
אפשרי להכין ללא ביצה?
היי ליז,
אני לא בטוחה איך יצא ללא ביצה, אבל את יכולה לנסות להוסיף לתערובת כף גבינה נוספת+ כף טחינה.
אשמח לשמוע איך יוצא אם את מנסה😊
האם אפשר להכין את הפוקצות עם קמח ללא גלוטן?
לא ניסיתי, אבל אני מניחה שאפשר להכין עם קמח ללא גלוטן כמו תמי או כרגיל.
אשמח לשמוע איך יוצא אם את מנסה😊
נראה נהדר! נכין ונדווח איך יצא
שמחה שאהבת(: תודה איילת🌺
היי
אפשר לשים מעל גם גבינה צהובה?
כן, כ-5-10 דקות לפני סיום האפייה.