שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 12-15 דקות

מס’ מנות: 10 מאפינס

סוג: חלבי/ פרווה

תבנית שקעים

מצרכים:

1 ביצה (רצוי גדולה)

1/3 כוס (66 ג’) סוכר

1/3 כוס (66 ג’) שמן

3/4 כוס (180 מ”ל) מים חמים

1 כוס (140 ג’) קמח תופח

1/3 כוס (45 ג’) אבקת שוקולית

*למילוי (“ההפתעה”): ממרח לפי בחירה כמו ממרח חלבה, נוטלה וכדו’

לציפוי: 50 גרם שוקולד מריר, 10 גרם מחמאה/חמאה, 1 כף (10 מ”ל) מים חמים

אופן הכנה:

-מחממים תנור ל180 מעלות.

-מערבבים בעזרת מטרפה או כף (אין צורך במיקסר) את כל החומרים לפי הסדר שבו רשומים (למעט הממרח).

-יוצקים לתבנית שקעים בגובה כ3/4 מהשקע. מניחים מעל כל מאפינס חצי כפית עד כפית מהממרח.

-מכניסים לתנור ואופים 12-15 דקות.

הפעל טיימר (12 דק’)
+
טיימר פועל

מכינים את הציפוי: ממיסים במיקרוגל את כל חומרי הציפוי ומערבבים עד לקבלת תערובת שוקולד חלקה. שופכים על המאפינס החם. (ניתן לפזר מעל פירורי חלבה, סוכריות צבעוניות, קוקוס וכדו’).

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
תפוחי אדמה ברוזמרין
אוזני המן ללא גלוטן

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
הילה (09:03 20.06.2021)

אפרת שלום,
קודם כל, תודה רבה על כל המתכונים הנפלאים שלך!
אני רוצה להכין עם קוביית שוקולד בפנים – השאלה מה לעשות כדי שלא תשקע? קרה לי כבר שהקוביות שוקולד שקעו עד התחתית…

מתכונים ב-10 דקות (13:32 20.06.2021)

היי הילה,
איזה כיף שאת נהנית מהמתכונים😊
על מנת שקוביית השוקולד תשקע כמה שפחות יש להניח אותה מעל לתערובת המאפינס ולא להשקיע אותה כמעט בפנים.
בהצלחה!

סיגי (19:06 20.03.2021)

אפרת, אין כמוך ! יצא טעים בטירוף !!! ממש חלום ! אחרי שאתמול הצלחתי עם המאפינס תפוזים שלך והם חוסלו מיד. הכנתי היום את המאפינס האלה- בחצי ההפתעה – חמאת בוטנים ובחצי – נוטלה. מעל השוקולד פיזרתי קוקוס. כולם אהבו ממש 🙂 היה טעים גם כשיצא מיד מהתנור וגם כשחיכינו כשיתקרר קצת. המון תודות על כל המתכונים. שבוע מבורך 🙂

מתכונים ב-10 דקות (19:46 20.03.2021)

נשמע מעולה סיגי, תודה🌺

אפרת (19:42 16.02.2021)

היי אפרת, נראלך שאפשר להכין עם אבקת פודינג וניל במקום שוקולית כדי שייצא קאפקייס לבנים?!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:46 16.02.2021)

היי אפרת,
במקום אבקת שוקולית אפשר לשים 2 כפות פודינג וניל ולהפחית את כמות המים לחצי כוס + כף.
אפשר גם לשלב מיץ תפוזים עם המים כדי להוסיף טעם 🙂

עינת (17:53 10.11.2020)

היי אפרת
שמחה לעדכן
הכנתי ללא הציפוי וללא המילוי הילדים והבעל אוהבים.
רק אפיתי בתנור עוד3 דקות ממה שכתוב
תודה רבה אפרת

מתכונים ב-10 דקות (08:57 11.11.2020)

היי עינת,
כיף לקרוא אהובה!
שמחה שנהנת🌸

שושנה רוזנטל (13:12 9.09.2020)

יש מתכון לכדורי קוקוס או משהו בסגנון עם אגוז לוז בפנים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:53 9.09.2020)

מצורף מתכון – כדורי רפאלו.

שושנה רוזנטל (21:30 9.09.2020)

תודה רבה פשוט פעם רפרפתי על המתכונים וזה תפס אותי ושמרתי אגוזי לוז ואז לא מצאתי את המתכון
האתר תותחי אין כמוך! תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:17 10.09.2020)

❤️

מורן (11:07 28.08.2020)

היי, האם מתאים לתבנית סילקון שקעים של פרחים קטנים?
ואם לא האם יש לך רעיון למתכון מתאים?
תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:47 28.08.2020)

אני חושבת שכן רק חשוב לשמן היטב את השקעים לפני ולחלץ את העוגות רק לאחר שהן התקררו לגמרי.
לדעתי כדאי לבדוק עם קיסם כבר אחרי 10 דקות.

מורן (14:24 28.08.2020)

מצויין תודה רבה
ואם אשים מעל את הגאנש שוקולד שלך האם לדעתך עדיין תראה הדוגמא של התבנית?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:50 28.08.2020)

כן, זה לא אמור להשפיע על הדוגמה.

שרה (19:12 18.06.2020)

היי אפרת,
אני רוצה להכין אבל ללא מרגרינה או חמאה
אפשר לשים שמן ואם כן מה הכמות?
תודה רבה על האתר הקסום שא”א לזוז בלעדיו!!!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:43 18.06.2020)

היי שרה,
אפשר לשים כף שמן.

הדר מסינג (14:13 7.05.2020)

יואאואוא פעם המיליון שאנמ מכינה אצלך וכל פעם טעים ……
כל אחת יכולה להכין במתכונים שלך גם מישהי שבחיים לא הייתה במטבח (כמוני 😉🤣)
תודההה
אני תמיד מכינה את העוגיות שוקולד ציפס הכשרות לפסח
וגם את עוגת הונילל
והפעם אני מנסה את המאפיןןןן
תודה רבה לך!!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:36 7.05.2020)

נראה מהמם 😍
תודה הדר❤️

קרן (23:15 4.05.2020)

קל ! טעים ! ולא הפסיקו להחמיא .
נטרף תוך 10 ד\’ק .
עשיתי עם קוביית הפתעה של שוקולד תות , וחלקם עם קוביית שוקולד לבן .
וואו וואו ווואו (!!) תודה רבה על המתכונים הפשוטים ❤

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:47 5.05.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה על השיתוף והתמונה ❣️

דיתי (17:16 26.08.2019)

הי,
המתכון נראה מדהים!!
אפשר לשים קצפת במקום ציפוי?
ובמקרה שכן- לשים גם את ההפתעה או בלי??

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:20 26.08.2019)

אפשר לשים קצפת עם או בלי ההפתעה.

נורית (11:15 21.06.2019)

הי ,
האם אפשר להשתמש בקמח תמי ( ללא גלוטן ) ?
מה הכוונה בביצה גדולה ( גודל ) ?
תודה
נורית

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:31 21.06.2019)

היי נורית,
אפשר לשים כוס קמח תמי + כפית אבקת אפיה.
הכוונה לביצה בגודל L או XL (אם יש לך M או S יש לשים 2 ביצים).

ענתי (12:17 16.01.2019)

האם כמות הציפוי תספיק לכל המאפינס?תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:39 16.01.2019)

כן.

אסתי (22:53 2.01.2019)

היי,
מה אפשר לשים במקום שוקולית? אין לי בנמצא…
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:42 3.01.2019)

היי אסתי,
אפשר לשים 2 כפות אבקת קקאו, להגדיל את כמות הסוכר ל2/3 כוס ולהפחית את כמות המים ל2/3 כוס.

דיתוש (16:06 16.12.2018)

היי, המתכון נראה מדהים!!
רציתי לשאול עם אפשר לשים בתור הפתעה קוביית שוקולד לבן.
נראה לך שזה טוב?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:35 16.12.2018)

כן אפשר בהחלט.

דיתוש (21:22 16.12.2018)

להמס אותה? או לשים פשוט ככה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:04 16.12.2018)

בלי להמיס.

הדר (11:41 2.08.2018)

שלום, רציתי לשאול על איזה חום לאפות את המפינס?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:49 2.08.2018)

180 מעלות.

סיגל (07:17 13.05.2018)

הכנתי לפי הכמות של 35 ועוגה לא נאפתהמבפנים היתה בצקית וגם לא תפחה מה הבעיה? מעל שעתיים ותנור ונאפה רק מבחוץ ובפנים כמו בצק

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:43 13.05.2018)

היי סיגל,
למאפינס לוקח 12-15 דקות להאפות. אם המאפינס היו בתנור מעל שעתיים ולא נאפו ככל הנראה היתה בעיה עם התנור. האם חיממת את התנור מראש? אם כן כמה זמן לפני? על כמה מעלות אפית? על איזו תוכנית אפיה אפית? האם שמת את כל 35 המאפינס יחד או שחילקת אותם? לגבי התפיחה, האם הבלילה עמדה זמן בחוץ לפני האפיה?

מיכל (15:01 17.04.2018)

היי,
סליחה על השאלה אבל לא בטוחה שהבנתי איך עושים את “ההפתעה”.
לפני האפייה פשוט מניחים מעל כל מאפינס מהממרח ובמהלך האפייה זה גולש לתוך המפינס?
תודה מראש על התשובה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:44 17.04.2018)

נכון 🙂

עידנאור (14:50 22.02.2018)

אני רוצה להכין את המתכון אבל עם שמן ועם קמח מלא.. זה אפשרי? אם כן מהי הכמות שאני יכול לשים?האם חייב להכין עם הציפוי או שאפשר בלי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:40 22.02.2018)

היי עידנאור,
המתכון הוא עם שמן אז אין בעיה. לגבי קמח מלא, אני ממליצה להשתמש בקמח כוסמין מלא, הוא גם יותר בריא וגם נותן תוצאה יותר טובה באפיה מאשר קמח מלא רגיל. אם זה קמח מלא אני ממליצה לשלב לפחות שליש כוס קמח רגיל כדי שלא ייצא דחוס מידי (שני שליש כוס קמח מלא + שליש כוס קמח רגיל + כפית מלאה אבקת אפיה).
לא חייב להכין ציפוי.

ורד (19:29 11.01.2018)

היי, מתאים לשים כ”הפתעה” ממרח שקדים”?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:49 11.01.2018)

כן, אפשר.

חן (15:17 2.10.2017)

היי, כרגיל מתכונים מדהימים! תודה רבה!
יש לי ממרח לוטוס , מה את אומרת עליו בתור ההפתעה? מתאים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:42 2.10.2017)

כן, יכול להתאים בהחלט.

גיל (11:59 18.05.2017)

היי האם מתאים לזלף קצפת מעל? וכדאי לוותר על ה”הפתעה” אם כן?

מתכונים ב-10 דקות (12:25 18.05.2017)

היי גיל,
אפשר לזלף קצפת מעל ולא חייבים לוותר על ההפתעה, לשיקולך 🙂

ניקול (16:10 11.03.2017)

אני רוצה להכין 8 מאפינסים , מה כמות המצרכים שעליי להשתמש?

מתכונים ב-10 דקות (16:48 11.03.2017)

היי ניקול,
המתכון מתאים לכ-10 מאפינס. ממליצה להכין את הכמויות שבמתכון.

תהילה (16:49 5.03.2017)

הי אני מעוניינת להקפיא לפורים מה את ממליצה לשים ציפוי מיד אחרי שיוצא מהתנור ואז להקפיא או רק אחרי שהמאפינס מופשרים? והאם שוקולד ציפס מתאים בבחילה במקום ממרח?

מתכונים ב-10 דקות (16:56 5.03.2017)

לדעתי כדאי לצפות אחרי שהמאפינס מופשרים כדי שהמראה יראה רענן וטרי.
אפשר לשים שוקולד צ’יפס.

נטלי (19:58 9.03.2017)

מניסיון שוקולד צ’יפס יוצא מדהים במתכון הזה

מירי (21:27 16.02.2017)

ווואווו! תןדה רבה לך!!
הכנתי עכשיו והוספתי שוקולד ציפס לבן בפנים.. יצא מדהים!!!!!!!!
אשמח לדעת רק אם אני צריכה את זה למחר בבוקר עדיף להכין את הציפוי בבוקר או שאין בעיה להכין עכשיו??

מתכונים ב-10 דקות (21:36 16.02.2017)

היי מירי,
שמחה שיצא טעים 🙂
אין בעיה להכין את הציפוי כבר עכשיו.
מומלץ לעטוף היטב בניילון נצמד או אם לא רוצים שהציפוי יפגע מהניילון אפשר לשמור בקופסה אטומה מחוץ למקרר.

מירי (17:37 16.02.2017)

היי,תודה רבה על המתכוניים המדהימים!! אני צריכה כמות של 35 ואני אשמח לדעת באיזה כוס למדוד? חד פעמי קר/חם?

מתכונים ב-10 דקות (19:48 16.02.2017)

היי מירי,
ראי כמויות ל35 יחידות בתגובה הקודמת.
לגבי גודל כוס, יש להשתמש בכוס בנפח של 240 מ”ל. כוס זכוכית סטנדרטית עם ידית יכולה להתאים (ראי תמונה של הכוס בלינק המצורף- המרת מידות אפיה).
בהצלחה 🙂

דיאנה (15:03 7.09.2018)

היי,האם אפשר להשתמש בקמח רגיל ולא בקמח תופח? תודה מראש

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:34 7.09.2018)

כן. במקום כוס קמח תופח אפשר לשים כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה.

ענת (13:31 7.02.2017)

אני רוצה להכין לכל הגן כמות של 35 . מה הכמויות שאני צריכה והאם ממרח ריבת חלב כמילוי מתאים?

מתכונים ב-10 דקות (13:46 7.02.2017)

היי ענת,
כמות לכ-35 יחידות:
3 ביצים גדולות (או 4 קטנות)
כוס סוכר
כוס שמן
2 כוסות מים חמים (מערבבים כוס מים קרים עם כוס מים רותחים)
3 כוסות קמח תופח
כוס אבקת שוקולית
*למילוי אין בעיה להשתמש בריבת חלב.
לציפוי (ממליצה להתחיל עם 100 גרם ואם חסר תמיד אפשר להכין כמות נוספת): 100 גרם שוקולד מריר, 25 גרם מחמאה/חמאה, 2 כפות מים חמים.

רותי (09:12 1.02.2017)

היי
נשמע מעולה!!
אין לי תבניות שקעים
ואני כן רוצה שיהיה אישי ולא אינגליש קייק
האם אפשר לאפות במנג’טים גדולים מנייר ?

מתכונים ב-10 דקות (10:40 1.02.2017)

היי רותי,
אם את מתכוונת לקאפקייקס מקרטון קשיח אין בעיה.
אם הכוונה למנג’טים מנייר דק (כמו בתמונה) אני לא בטוחה אם יהיו יציבים להחזיק את התערובת בלי לשים אותם בתוך תבנית שקעים (בדר”כ שמים את עטרות הנייר בתוך תבנית שקעים ומעל יוצקים את הבלילה ואז תבנית השקעים בעצם “מחזיקה” את עטרות הנייר ישרות ויציבות).

רותי (11:22 1.02.2017)

תודה על התגובה!
האם תבניות אלמוניום חד פעמי אישיות יתאימו? איך אדע שזה לא גדול מדי?
האם את המנגטים מנייר צריך לשמן?

מתכונים ב-10 דקות (11:26 1.02.2017)

כן, תבניות מאפינס מאלומיניום יתאימו (אם אני לא טועה יש לזה גודל אחד סטנדרטי). חשוב רק לשמן אותן היטב.
מנג’טים מנייר קרטון קשיח יש גם לשמן. מנג’טים מנייר דק (כמו בתמונה) אין צורך לשמן.
בהצלחה 🙂

שירן (16:36 29.11.2016)

עוגה מאוד מאוד טעימה..הוספתי למעלה קצת מייפל ויצא סוף.תודה רבה!!

מתכונים ב-10 דקות (16:46 29.11.2016)

שמחה שיצא טעים 🙂

אושרה (18:11 27.11.2016)

היי, באיזו גודל של תבנית להשתמש?

מתכונים ב-10 דקות (19:46 27.11.2016)

היי אושרה,
אפשר להכין בתבניות מאפינס או בתבנית אינגליש קייק אחת.

עדי (19:45 14.11.2016)

הי,
האם ניתן להשתמש במתכון זה גם לתבנית אינגליש קייק? ואם כן האם הכמות היא לתבנית אחת או שתיים?
תודה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (20:14 14.11.2016)

היי עדי,
הכמות במתכון אמורה להספיק לתבנית אינגליש קייק אחת.
אני מניחה שזמן האפיה יתארך ל 25-30 דקות.

מאדי זיגלר (21:05 11.11.2016)

היי, אין לי קמח תופח יש מצב להשתמש בקמח לבן/ אבקת אפייה?

מתכונים ב-10 דקות (21:40 11.11.2016)

היי,
אפשר לערבב כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה.

הילה (15:49 9.11.2016)

היי יש אפשרות להוסיף קקאו במקום שוקולית?

מתכונים ב-10 דקות (15:54 9.11.2016)

היי הילה,
אפשר לשים 2 כפות אבקת קקאו, להגדיל את כמות הסוכר ל2/3 כוס ולהפחית את כמות המים ל2/3 כוס.

הילה (15:57 9.11.2016)

תודה רבה לך!

שירן (20:50 29.10.2016)

הי,
איך אפשר לצמצם תכמות רק ל6 מאפינס אם זה אפשרי בכלל?

מתכונים ב-10 דקות (21:36 29.10.2016)

היי שירן,
כמויות ל6 מאפינס:
1 ביצה
רבע כוס סוכר
רבע כוס שמן
שליש כוס מים חמים
חצי כוס קמח תופח
רבע כוס שוקולית
לציפוי: 30 גרם שוקולד מריר, 10 גרם חמאה, כפית מים
שבוע טוב 🙂

שירן (09:22 31.10.2016)

תודה לך,ניתן לאפות בגביעי גלידה במקום מאפינס?

מתכונים ב-10 דקות (09:45 31.10.2016)

היי שירן,
לדעתי התערובת היא קצת דלילה אז אולי זה לא מתאים אבל אפשר להכין את התערובת מהמתכון הזה – עוגה בגביע גלידה. לדעתי אפשר לשים “הפתעה” גם במתכון הזה.

ספיר (01:41 17.09.2016)

שאלה של טמבלים.. אבל בתנור יש ציורים כאלה של תוכניות אפייה . אחד כזה עם ציור של מאוור וקו למעלה , אחד כזה של קו למעלה למטה. באיזה תוכנית אפייה לבחור??

מתכונים ב-10 דקות (08:33 17.09.2016)

דווקא שאלה לגיטימית 🙂
האפיה בכל המתכונים באתר היא בתוכנית הרגילה – קו עליון וקו תחתון (המאוורר זה טורבו והוא פחות מתאים).

ספיר (14:35 17.09.2016)

תודה רבה !!!!!!(: (: (: (:

יעל (09:55 7.09.2016)

היי,
כמה זמן צריך לחמם את התנור לפני?

מתכונים ב-10 דקות (10:30 7.09.2016)

היי יעל,
יש לחמם את התנור ל180 מעלות לפחות 7 דקות לפני. עדיף לעשות זאת לפני שמכינים את הבלילה.
יום נפלא 🙂

רגינה (19:53 3.08.2016)

הייתי רוצה להבין למה משתמשים במים דווקא חמים/רותחים? מה זה תורם שזה חם?
בכל מקרה, הכנתי את המאפינס והילדות חיסלו אותם בצ’יק 🙂

מתכונים ב-10 דקות (20:45 3.08.2016)

היי רגינה,
כשהמים חמים חומרי ההתפחה מתחילים לעבוד מיד והעוגה יוצאת רכה יותר.
שמחה שיצא טעים 🙂

Lir (06:42 19.05.2016)

היי
חייבת לציין שלא מזמן הכרתי את האתר והכל טעים מאד !
שאלה כללית כמה זמן אפשר להשאיר אותם בחוץ עטופים בניילון ועדיין שישארו טריים ובכלל לגבי כל העוגות הבחושות שלך עם או בלי ציפוי
תודה !

מתכונים ב-10 דקות (08:39 19.05.2016)

היי ליר,
שמחה שאת נהנית מהאתר 🙂
עוגות בחושות נשמרות מחוץ למקרר במצב טוב 3-4 ימים. רק חשוב לעטוף אותן היטב בניילון נצמד ולשמור במקום מוצל וקריר.
יום נפלא

סיגל (08:17 15.05.2016)

שאלתי עם המתכון מתאים לקפקייק מבחינת כמויות

מתכונים ב-10 דקות (08:52 15.05.2016)

היי סיגל,
ניתן להכין בקפקייקס אבל צריך לקחת בחשבון שהבלילה יוצאת יחסית נוזלית ולכן אם מדובר בעטרות נייר דקות (ולא קאפקייקס מקרטון) כדאי להניח את הקאפקייקס בתוך תבנית מאפינס כדי שיהיו יציבים. מבחינת כמויות, תלוי בגודל הקפקייקס (בין 10-12 יחידות).
שבוע נפלא 🙂

נווה (19:56 11.05.2016)

אפשר לעשות את המאפינס עצמו במיקרוגל

מתכונים ב-10 דקות (20:20 11.05.2016)

לא ניסיתי כך שאני לא יודעת 🙂

עופרי (17:16 29.03.2016)

זה אמור לצאת כל כך נוזלי?

מתכונים ב-10 דקות (17:31 29.03.2016)

היי עופרי,
התערובת אמורה לצאת די נוזלית.

אורטל (14:06 28.01.2016)

אפשר להשתמש בתחליף פרווה אחר במקום השוקולד המריר?

מתכונים ב-10 דקות (15:37 28.01.2016)

היי אורטל,
אם יש לך ממרח שוקולד פרווה את יכולה להמיס אותו עם מעט מים ולצפות את המאפינס.
אפשרות אחרת היא להכין ציפוי שוקולד מקקאו: כף מלאה אבקת קקאו, 2 כפות מלאות סוכר, 20 גרם מרגרינה, 2-3 כפות מים – לחמם בפינג’ן או מחבת קטנה כמה דקות בודדות על הגז.

סיון (20:40 2.01.2016)

הי,
צריכה את המאפינס טריים וטעימים לעוד יום וחצי.
האם עדיף להקפיא או לשמור במקרר או מחוץ למקרר?
ואם להקפיא – האם כשחם או לאחר שמצטנן?
ולהפשיר בטמפ החדר?
תודה!

מתכונים ב-10 דקות (21:14 2.01.2016)

היי סיון,
הכי טוב זה להכין את המאפינס באותו היום או לפחות יום לפני ולשמור אותם עטופים בניילון נצמד בחוץ (לא במקרר) אבל אם את מעדיפה להכין עכשיו אז תקפיאי לאחר שהם התקררו לגמרי לטמפ’ החדר ותפשירי ביום ההגשה. יש לעטוף אותם היאב בניילון נצמד לפני ההקפאה.
בהצלחה 😉

סיון (21:58 2.01.2016)

אין לי ברירה אלא להכין היום. תודה רבה! מבטיחה לדווח:)

קארין (10:14 23.12.2015)

היי שאלה :]
אם אני אכין את התערובת בתבנית סיליקון שיש בה 12 שקעים, זה יתאים?
ולכמה לדעתך זה יספיק לי? לכמה מפינס…?

תודה!

מתכונים ב-10 דקות (10:20 23.12.2015)

היי קארין,
תבנית סיליקון שקעים מעולה. מומלץ לשמן אותה לפני.
הכמות מספיקה ל10-12 מאפינס.
יום נפלא 🙂

מיטל (13:07 29.11.2015)

הייי האם העוגה תצא קלאסית וטעימה גם בלי ההפתעה בפנים?
ואם אני מכינה בקוקוטים מנייר (מידה M) לכמה יחידות זה יספיק בערך?

מתכונים ב-10 דקות (13:52 29.11.2015)

היי מיטל,
העוגה יוצאת טעימה גם בלי המילוי בפנים.
אני מניחה שהכמות במתכון תספיק לכ-8 מאפינס.
שבוע נפלא 🙂

רותי (16:59 10.11.2015)

הכפלתי ב3 כדי להכין לכיתה של הילד 33 ילדים… והכמות הספיקה לי רק ל18 שקעים..:( 🙁

מתכונים ב-10 דקות (17:01 10.11.2015)

היי רותי,
באיזה גודל שקעים השתמשת?

רחלי כהן (19:43 1.10.2015)

מעוניינת להחליף את הקמח הלבן בקמח מלא זה אפשרי?? צריכה להוסיף משהו מסויים בגלל ההחלפה???

מתכונים ב-10 דקות (20:03 1.10.2015)

היי רחלי,
ממליצה להמיר רק מחצית מכמות הקמח בקמח מלא כדי שהעוגה תצא טעימה ולא דחוסה.
אין צורך להוסיף שום דבר.

טל (16:52 13.08.2015)

היי
ניתן להשתמש במתכון גם למאפינס במולטיקייק?

מתכונים ב-10 דקות (18:33 13.08.2015)

היי טל,
לא ניסיתי אבל לא אמורה להיות בעיה.

חנית (17:15 12.03.2016)

אני עשיתי במולטיקייק ויצא מעולה!

מתכונים ב-10 דקות (21:20 12.03.2016)

מעולה 🙂
תודה על העדכון ושבוע טוב!

יונתן (14:02 7.06.2015)

אפשר להחליף את השוקולית באבקת קקאו?

מתכונים ב-10 דקות (14:19 7.06.2015)

היי יונתן,
אפשר (למרות שיותר טעים עם שוקולית). מאחר והקקאו יותר חזק בטעם, מספיק לשים רק רבע כוס (במקום שליש) ולהפחית את כמות הנוזלים ל 2/3 (במקום 3/4 כוס). בנוסף, מאחר והקקאו אינו ממותק כדאי להוסיף עוד 1-2 כפות סוכר.
יום נפלא 🙂

מיכל (17:08 6.05.2015)

עשיתי על הבוקר ולקחתי לעבודה
כולם מאוד אהבו והכל פשוט התחסל
עשיתי עם ממרח שוקולד השחר ושמתי מעל את הציפוי כדי לכסות ומעל שמתי אגוזי ברס מסוכרים
יצא רך וטעים, פשוט מעולה

מתכונים ב-10 דקות (17:32 6.05.2015)

שמחה מאוד לשמוע!
תודה מיכל שחזרת לעדכן 🙂

שיר (09:19 14.04.2015)

היי, האם ניתן לאפות את המאפינס בטוסטר אובן?
אם כן כמה זמן ובכמה מעלות?
תודה רבה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (12:22 14.04.2015)

היי שיר,
בגדול אפשר לאפות כמעט הכל בטוסטר אובן אבל חשוב להכיר את הטוסטר לפני כי כל טוסטר שונה מבחינת זמנים ועוצמת החום.
חשוב לאפות על חום עליון+תחתון ולהנמיך את הטמפרטורה ב 10-20 מעלות ממה שמצוין במתכון. יש לקחת בחשבון שלעיתים (לא תמיד) זמן האפיה ארוך יותר מאפיה בתנור.
אם העוגה מתחילה להשחים בחלק העליון אך מבפנים עדיין לא מוכנה יש לעטוף ברדיד אלומיניום ולהמשיך לאפות.
בהצלחה ויום נעים 😉

לירון (18:16 25.01.2015)

על כמה מעלות להכניס ?

מתכונים ב-10 דקות (18:17 25.01.2015)

הי לירון,
180 מעלות ויש לחמם את התנור מראש.

היבה (07:38 28.12.2014)

הכנתי אתמול עם הילד שלי ויצא לנו ממש טעים.
הוא התלהב ורוצה שנכין לכיתה שלו, השאלה שלי האם
אפשר להכפיל את הכמויות בשלוש בפעם אחת ולאפות את המפינס?

מתכונים ב-10 דקות (09:45 28.12.2014)

היי היבה,
שמחה לשמוע 🙂
אין בעיה להכפיל את הכמויות בשלוש ולאפות בפעם אחת, השאלה אם יש לך מספיק תבניות שקעים.
שבוע נפלא!

איילת (20:08 29.11.2014)

טעים מאוד מאוד!
תודה רבה!

מתכונים ב-10 דקות (21:27 29.11.2014)

היי איילת, שמחה שאהבת!
שבוע טוב 🙂

מיטל (17:13 24.11.2014)

שלום רב שיש לי שתי שאלות לגביי המתכון :
1.האם ניתן לשים במקום ממרח חלבה חלבה רגילה בחתיכות?
2.זה טעים גם ללא הציפוי?
תודה.

מתכונים ב-10 דקות (18:33 24.11.2014)

היי מיטל,
כן, אפשר לשים חלבה רגילה במקום ממרח (ממליצה לשים קוביית חלבה כי אם היא מפוררת פחות מרגישים אותה).
ואפשר להכין גם ללא הציפוי, זה בכל מקרה טעים 🙂

טל (09:00 24.10.2014)

הי, אפשר להכין כם עם ממרח נוטלה?

מתכונים ב-10 דקות (09:02 24.10.2014)

בטח טל 🙂

אילי (14:35 20.10.2014)

יצא נהדר תודה רבה!! 🙂

מתכונים ב-10 דקות (14:45 20.10.2014)

אני שמחה לשמוע 😉

שחף (12:26 16.10.2014)

היי ניראה סוף הדרך 🙂 אבל יש לי שאלה – לאחר האפייה בתבנית שקעים ניתן להוציא את המאפינס ממנה??ולשים על צלחת…
במידה ואין לי תבנית שקעים האם ניתן להכין את זה בתבניות אלומיניום של מאפינס?תודה

מתכונים ב-10 דקות (12:47 16.10.2014)

היי שחף,
כן, ניתן להוציא את המאפינס מהתבנית לאחר כמה דקות מתום האפיה ולהניח על צלחת.
ואפשר להכין את זה בתבניות מאפינס קטנות מאלומיניום רק חשוב לשמן היטב את התבניות לפני כדי שיהיה ניתן להוציא את המאפינס בקלות.

רחלי (20:59 6.10.2014)

הי,
אם אני מכינה את המתכון כעוגה, כמה זמן זה צריך להיות בתנור?

תודה.

מתכונים ב-10 דקות (21:05 6.10.2014)

אם את מכינה כעוגה אחת זמן האפיה יהיה בערך 25-30 דקות (אני ממליצה לבדוק את העוגה בעזרת קיסם כבר לאחר 20 דקות).

רחלי (20:56 6.10.2014)

הי,
פעם ראשונה באתר ומוכנה לנסות את המתכון לסוכות.
רק דבר אחד, מים חמים – האם מדובר במים חמים שהורתחו בקומקום?
תודה.

מתכונים ב-10 דקות (21:02 6.10.2014)

הי רחלי,
קודם כל ברוכה הבאה לאתר 😉
וכן, הכוונה למים רותחים מקומקום או מים חמים (עד 10 דקות לאחר הרתיחה).

עדי (16:28 4.10.2014)

וואו,יצא מעולה!!!!ממש נחטף!
יש לך אחלה מתכונים וממש קלים להכנה!תודה :)))

מתכונים ב-10 דקות (20:21 4.10.2014)

תודה עדי!
שבוע נפלא 🙂

שיר (09:14 3.10.2014)

האם יש צורך להכניס למקרר לפני אכילה או שאפשר להגיש בתום האפיה?
תודה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (11:06 3.10.2014)

הי שיר,
אפשר להגיש בתום האפיה (לאחר צינון של 5-10 דקות) ולאחר מכן מומלץ לעטוף את העוגה בניילון נצמד ולשמור בחוץ במקום מוצל וקריר.
גמר חתימה טובה 🙂

חסוי (13:04 19.09.2014)

אם אין לי תבנית שקועה מה עללי לעשות?
אשמח לתגובה מהירה

מתכונים ב-10 דקות (13:27 19.09.2014)

היי,
אם אין לך תבנית שקעים או מאפינס אפשר להכין כעוגה אחת בתבנית אינגליש קייק.
שבת שלום 🙂

ענבל (16:24 16.09.2014)

יצא מעולה… שילבתי עם ממרח לוטוס, ומעל פיזרתי שברי עוגיית לוטוס 🙂

מתכונים ב-10 דקות (18:37 16.09.2014)

נשמע מעולה!
תודה על השיתוף ענבל 😉

רויטל (13:52 8.08.2014)

זה עובד גם עם כפית ריבת תות? מתאים?

מתכונים ב-10 דקות (14:14 8.08.2014)

הי רויטל,
אם את אוהבת את הטעם והשילוב ביחד אז כן, אין סיבה שלא יעבוד.
אם את מכינה בתבנית מאפינס את יכולה לגוון, להכין כמה עם ריבת תות, וכמה עם ממרחים אחרים.

רויטל (09:38 11.08.2014)

תודה רבה 🙂 לא הייתי בטוחה לגבי השילוב אבל זה הממרח היחיד שהיה לי באותו הרגע. בהחלט ינוסה על כמה מאפינס בהזדמנות.

דקלה (11:39 24.07.2014)

המרקם יוצא נוזלי מדי והתוצאה- עוגה רכה מדי. לדעתי יש כאן יותר מדי מים, כדאי להוריד לחצי כוס.

רונית (17:10 10.07.2014)

הי,
אין לי קמח תופח,יש תחליף?

מתכונים ב-10 דקות (17:37 10.07.2014)

הי רונית,
אפשר לשים במקום כוס קמח לבן רגיל + כפית אבקת אפיה.

שירל (17:00 9.07.2014)

לא פעם ראשונה שאני לוקחת מתכונים לעוגיות ועוגות מיפה ! הכול תמיד יוצא מעולה עכשיו בתנור המאפינס ועוגת החלבה מקווה שיצא טעים ! אני לא טועמת ולא אוכלת ואין לי מושג אף פעם אך יוצא לי רק האחים שלי וההורים שלי אוכלים ותמיד משבחים אותי בזכות המתכונים !!

מתכונים ב-10 דקות (17:34 9.07.2014)

הי שירל,
אני שמחה לשמוע, תודה 🙂

רלי בן דוד (22:17 4.07.2014)

זו הפעם השניה שאני מכינה,מצויין !

מתכונים ב-10 דקות (22:45 4.07.2014)

תודה רלי 🙂

ליאת (11:12 11.04.2014)

אפשר בתבנית אינגליש קייק?..

מתכונים ב-10 דקות (11:14 11.04.2014)

כן אפשר.

מירב (16:26 25.09.2015)

אין על המתכונים שלך, מאז שגיליתי את האתר כבר לא מפחדת מאפייה! שבת שלום וחג שמח!

מתכונים ב-10 דקות (17:39 25.09.2015)

איזה כיף לשמוע מירב!
שבת שלום וחג שמח 🙂

מירי (17:16 7.04.2014)

מעולה מעולה מעולה!

מתכונים ב-10 דקות (17:28 7.04.2014)

תודה מירי, שמחה שאהבת 🙂

לירו (14:56 25.03.2014)

היי,
אם אין לי שוקולית, מה לעשות?

מתכונים ב-10 דקות (15:09 25.03.2014)

היי לירו, אפשר להמיר באבקת קקאו ולהוסיף עוד 2 כפות סוכר או להמיס 60 גרם שוקולד מריר/חלב.

גליה (09:38 14.03.2014)

יצא ממש טעעעים!! עוגה רכה ונימוחה והממרח בפנים מוסיף המון. דרך אגב עטפתי ושמתי במשלוח מנות. רב תודות.

מתכונים ב-10 דקות (09:39 14.03.2014)

תודה גליה, חג שמח!

דבי (14:50 13.03.2014)

לגבי מאפינב עם הפתעה
רשמתם במתכון
“יוצקים לתבנית שקעים בגובה כ3/4 מהשקע. מניחים מעל כל מאפינס חצי כפית עד כפית מהממרח. מכניסים לתנור ואופים 12-15 דקות.”

מניחים מעל? איך השוקולד יהיה הפתעה ויהיה בתוכו? זה נופל בפנים במהלך אפייה?
אשמח לתגובתך המהירה

מתכונים ב-10 דקות (14:55 13.03.2014)

הי דבי, מאחר והבלילה יוצאת מעט דלילה, ממרח השוקולד שוקע בתוך המאפינס במהלך האפיה.
בנוסף לזה, לאחר האפיה מורחים ציפוי על המאפינס כך שגם אם נשארים “סימנים” של הממרח מעל המאפינס זה מוסתר על ידי הציפוי.

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.