זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 25 דקות
מס’ מנות: 8-10 מאפינס
סוג: חלבי
מצרכים:
2 כוסות (240 ג’) קמח תופח (או 2 כוסות קמח רגיל+ שקית אבקת אפיה)
כף סוכר
שליש כפית מלח
1 ביצה
1 מיכל יוגורט (200 מ”ל)
רבע כוס שמן זית
כחצי כוס גבינה בולגרית מפוררת (כ-60 גרם)
כשליש כוס גבינת פרמזן מגורדת (כ-30 גרם)
*לפיזור מעל: שמן או ביצה טרופה ושומשום/קצח
אופן הכנה:
-מחממים תנור מראש ל180 מעלות ומשמנים תבנית מאפינס (רצוי מסיליקון).
-מערבבים בקערה בעזרת כף את הקמח עם אבקת האפיה ומערבבים. מוסיפים את יתר החומרים לפי הסדר הרשום ומערבבים עד לקבלת תערובת בצקית רכה ואחידה.
-יוצקים את התערובת לתבנית המאפינס המשומנת, מרססים שמן או מברישים בביצה טרופה ומפזרים מעל שומשום.
-אופים בתנור במשך כ-25 דקות, עד להזהבה יפה.
הפעל טיימר (25 דק’)
+
טיימר פועל
ראו גם
מתכון זה שייך לאוסף: לחמים ומאפים
במידה ומשתמשים בגבינה לבנה במקום יוגורט מדובר על אותה כמות נכון?
האם זה משנה את המרקם או את הטעם?
כן אותה כמות.
אין שינוי משמעותי.
היי אפרת 🙂
אשמח לדעת אם ניתן להכין יום לפני, ואם כן- איך הכי טוב לשמור אותם, ואיך כדאי לחמם שוב לפני ההגשה?
כן אפשר להכין יום לפני ולשמור בקופסה סגורה על השיש (רק בימים חמים/קיץ מומלץ לשמור במקרר).
לחמם בתנור לפני ההגשה.
הי ותודה הל המתכונים המצוינים!
האם אפשר להשתמש בתבנית גדולה רגילה במקום בתבנית שקעים ופשוט לפזר כדורים של הבלילה על התבנית ברווחים?
אפשר אבל תעבדי עם ידיים רטובות או משומנות כי הבצק דביק🙂
קודם כל, תודה רבה! בכל כך הרבה מהארוחות שלנו המתכונים המדהימים והפשוטים שלך שזורים.
השאלה שלי – כמה זמן צריך לאפות אם מכינים מיני-מאפינס?
היי,
שמחה מאד שאתם נהנים מהמתכונים😊
אם מכינים מיני מאפינס זמן האפייה עשוי להתקצר ל-15-20 דקות.
האם יש לך מתכון למאפינס טיפה מתוק עם ירקות “מוסתרים”? הכוונה היא ירקות טחונים טחונים שאפשר להחביא במאפינס עם מרקם חלק והמתקה כלשהיא לילד בעייתי שלא אוכל בכלל ירקות. תודה
היי לילך,
בעיקרון רוב ככל מתכוני הפשטידות עם ירקות הם ללא מחיות חלקות, כי זה משפיע על המרקם.
אבל אני יכולה לחשוב על מתכון בשבילך שתוכלי לנסות:
לטחון כל ירק שברשותך למחית (תפוח אדמה, בטטה, דלעת, קישוא וכו’) בכמות של 2 כוסות בערך.
להוסיף למחית: 3 ביצים M, שתי כפות שמן, 3 כפות קוטג’/גבינה לבנה, כף דבש, 2 כפות קמח תופח ושליש כוס גבינה צהובה.
להוסיף תבלינים: כפית מלח, מעט פלפל שחור וכל תבלין שאוהבים. להעביר לתבניות מאפינס משומנות ולאפות על 180 מעלות כ-35 דקות או עד להשחמה.
אשמח מאד לשמוע איך יוצא ואם הילדון אהב את התוצאה😊
וואו תודה רבה רבה! אין עליך, אני ממש מעריכה את זה 🙂 אנסה ואעדכן. הבעיה איתו שלרוב הוא לא מוכן לנסות אפילו אז מקווה שנצליח לעבור את השלב הזה קודם. שוב תודה!
בשמחה ובהצלחה!
היי
כיצד אוכל להפוך את טעם המאפינס לסוג של מאפינס שום??תודה ושבת שלום
היי מירב,
אפשר להוסיף לתערובת כשליש כפית אבקת שום לטעם דומיננטי של שום(:
שלום, האם ניתן להכין מהבלילה פשטידה? אם כן, האם צריך לשנות זמני אפיה?
תודה!!!!
היי אורית,
המאפינס לא דומים לפשטידה, אבל אפשר להכין מהבלילה סוג של מאפה בתבנית אינגליש קייק. זמן האפייה עשוי להתארך ב-5-10 דקות.
בהצלחה!
יצא לי בצקי ודביק ברמה שלא ניתן היה למזוג את זה אלא להכין כדורים. מה עשיתי לא בסדר? נצמדתי לכמויות
היי נועה,
התערובת אמורה לצאת בצקית ולא נוזלית כך שכנראה יצא לך טוב.
השתמשת בכוס מדידה מתאימה (נפח 240 מ”ל)? ובביצה גדולה ולא S?
איך יצאו המאפינס לאחר האפייה?
היי
יצא בסדר יש לי הרגשה שהפעם השניה תהיה מוצלחת יותר. טעם השמן זית היה מורגש מדי אז אולי טעיתי במינון שלו.
תודה על המענה. בעניין אחר הכנתי את הקציצות ברוטב ויצא מעולה, אין לי כמעט נסיון במטבח אז תודה על המתכונים
שמן זית נותן טעם שונה מעט באפייה, יתכן שבגלל זה היה לך מורגש הטעם.
שמחה ממש שהקציצות יצאו מוצלחות!🌺
המאפיהס בתנור, הבצק יצא מאוד מוצק, הוספתי רבע כוס חלב
זה בסדר שהבלילה מעט סמיכה, מקווה שיצא טוב:)
האם ניתן להכפיל כמויות? או שכדאי לעשות את המתכון פעמיים פשוט?
היי מרי,
אפשר להכפיל כמויות ולהכין בפעם אחת😊
ושכחתי לציין, אני כבר פעמיים מכינה אותו מקמח כוסמין מלא
ויוצא ממש מעולה- כמעט אין הבדל לעומת הקמח הלבן:)
הי אפרת
האתר שלך מצויין
מאז שגיליתי אותו אני כבר לא מחפשת בעוד מקומות- ישר כאן
את המתכון הזה אני מכינה עכשיו כבר בפעם הרבעית
הוספתי בכל פעם משהו אחר- זיתים, תירס, פיטריות
תמיד יוצא מוצלח!
תודה רבה!!!
תודה רבה לך אפרת!
שמחה לקרוא שאת נהנת והכל יוצא מוצלח 🙂
יום נפלא🌸
היי נשאר לי הרבה קופסאות של גמדים, אפשרי להוסיף למאפינס, אם כן אני צריכה לוותר על רכיב מסוים?
לא ניסיתי אבל אני חושבת שאפשר.
בגלל שזה מתוק אפשר להפוך את המאפינס למתוק ובמקום מלח להוסיף כף סוכר נוספת ולוותר על הגבינות.
הי אפרת, אני רוצה להכין מקמח כוסמין וטף. יש לי מיכל יוגורט גדול. כמה יוגורט לשים בכוס המדידה (אני מתכוונת להכין מקמח כוסמין ושיפון)?
סליחה, התכוונתי- קמח כוסמין ושיפון.
ועוד כמה שאלות קצרות- האם ניתן להמיר את הפרמזן בעוד גבינה בולגרית? והאם ניתן לשלב גבינה לבנה (אם כן, כמה לשים? האם במקום היוגורט או בנוסף לו?) תודה רבה!
אפשר לשלב גבינה לבנה במקום חלק מהיוגורט או במקום.
אפשר להוסיף יותר בולגרית או מוצרלה או צהובה מגורדת (למרות שגבינת הפרמזן מוסיפה טעם).
תתחילי מ 3/4 כוס יוגורט ותוסיפי יותר לפי המרקם. אמורה להתקבל תערובת בצקית רכה ואחידה.
היי אפרת 🙂
איך עדיף להוסיף חצילים למאפינס? יש לך מתכון מאפינס חצילים או שאפשר להוסיף למתכון הזה?
ועוד שאלונת- יש דרך להפוך את המאפינס למופחת קלוריות בשביל הבנזוג ששומר?
תודה מראש שאת תמיד עונה 🙂
היי דנה,
האמת שלא יצא לי להכין מאפינס עם חצילים.
אם את רוצה לערבב חתיכות חצילים בתוך המאפינס אז אני חושבת כדאי לטגן או לאפות (עם שמן) קוביות קטנות של חצילים ואז להוסיף לתערובת המאפינס ולאפות.
לגבי הפחתה בקלוריות, לא מומלץ להפחית מכמות השמן אבל אפשר להשתמש בבינות רזות.
שלום,
האם אפשר להשתמש בקמח מחיטה מלאה במקום קמח לבן?
רצוי לשלב חצי כמות עם קמח לבן כדי שזה לא ייצא במרקם דחוס מידי.
אפרת תודה על התשובה המהירה.
אנסה ואעדכן.
שלום ותודה.. יצא על הכיפאק!
איך על בסיס המתכון הזה אני עושה מין עוגיות גבינה מתוקות? מה לשים במקום הבולגרית והפרמזן ואיזה כמויות? תודה רבה!
היי יעקב,
אם אתה רוצה עוגיות אז אפשר להכין את המתכון הזה- עוגיות גבינה מלוחות ולוותר על המלח, הפלפל השחור, השום והגבנ”צ/פרמזן ולהוסיף כ-3 כפות סוכר.
שאלה:
היי אפרת.
הכנתי את המאפינס לפי ההוראות ויצאו לי קשים, למה ?
היי שיר,
הם יצאו קשים גם מבפנים?
באיזה מרקם הבצק היה לפני האפיה?
אפית בחום עליון ותחתון? כמה זמן ?
קודם תודה על האתר המקסים שלך! אצלי-בעדיפות ראשונה!
אני רוצה לנסות להכין את המאפינס עם שיבולת שועל טחונה במקום קמח,מה דעתך,כדאי?
היי מירי,
לא ניסיתי אבל צריך לקחת בחשבון שזה עלול לצאת במרקם דחוס ולכן הייתי מנסה בתור התחלה לשלב עם חצי כמות קמח.
הכנתי ויצא מעולה. רוצה להכין שוב ולהוסיף לתערובת זיתים. האם להשאירם שלימים או חתוכים?
מומלץ לחתוך אותם.
תודה רבה! ועוד שאלה קטנה. התכוונתי להשתמש בשמנת חמוצה. מסתבר שהיא קפאה במקרר. איך ניתן להפשירה והאם היא ראוייה לשימוש אחרי הפשרה?
היא אמורה להיות בסדר.
יש להפשיר אותה במקרר או על השיש.
עדכון: אפיתי במנג’טים (מאפינס). שמנת חמוצה במקום יוגורט ובתוספת זיתים חתוכים. יופי. בארוחה חתכנו כל מאפין באמצעו ומרחנו בגבינה פיקנטית. הנאה שלימה. תודה!
מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן!
הכנתי עכשיו תודה על המתכון נהדר, אני אפיתי אותם במנג’טים של מאפיינס, יצאו יפים ופריכים
שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן
היי אפשר לשים שמנת לבישול במקום היוגורט?
לא ניסיתי אבל אני חושבת שהמרקם יוצא יותר אוורירי עם יוגורט או משהו במרקם דומה כמו גבינה לבנה, שמנת חמוצה, לבן וכדו’.
שלום אפרת,
הכנתי את המתקון ויצא מאוד טעים , אבל לא הרגישו את הגבינה ממש.
מה אפשר לעשות בשביל שירגישו יותר את הטעם של הגבינה?
תודה רבה על כל המתקונים
היי מיקה,
אפשר להוסיף גבינות שיש להן יותר טעם.
איזה גבינות שמת?
היי רציתי לדעת במה אפשר להחליף את גבינת הפרמזן
אפשר לשים גבינה צהובה או מוצרלה מגורדת.
שלום אפרת קודם כל תודה על האתר המעולה!
רציתי לשאול יש לי בבית מלית למאפים מלוחים של השף הלבן ולא מצאתי לזה מתכון טוב אולי תוכלי לעזור לי את מה אני יכולה למלא בזה? הוספתי תמונה של המלית תודה רבה!
היי אלישבע,
אפשר להשתמש למילוי המתכונים האלה (במקום גבינה לבנה):
מקלות בצק עלים במילוי גבינה
מאפה פילו במילוי גבינות
גלילות חצילים
תודה רבה !! אין לי מילים
יש לי חצי מיכל יוגרט ,אפשר להוסיף חלב או גבינה לבנה במקום?
תוסיפי גבינה לבנה.
הי, הבצק יצא לי ממש מוצק – לא משהו שאפשר ליצוק – למרות שנצמדתי לכמויות. ככה זה אמור להיות?
התערובת אמורה לצאת בצקית רכה. אם היא יצאה מוצקה מידי אפשר להוסיף כמה כפות חלב.
טעים בטרוף ..לא נשאר פרור
אין עליך , פשוט אלופה!!!!
תודה ❤️
שמחה לשמוע 💗
שלום אפרת, תודה על המתכונים המצוינים. אם אין לי תבנית מאפינס – יש לך רעיון איך אני מכינה את המאפה?
היי ורד,
אפשר להכין בתבנית אינגליש קייק. זמן האפיה עשוי להתארך לכ-45 דקות.
תודה על המתכונים!
לאיזה יוגורט הכוונה? מעולם לא הכנתי בצק עם יוגורט פשוט… האם מדובר במיכל יוגורט רגיל של מעדני חלב? אם כן מה אחוז השומן שכדאי לקנות?
כן יוגורט רגיל. עדיף 3% ומעלה.
היי אפרת,
אפשר להשתמש בקוטג במקום יוגורט ובולגרית? .0אם כן מה הכמות)
אין לי בולגרית ויש לי קוטג שעבר זמנו.
תודה
אני חושבת שכן. 200-250 גרם קוטג עד לקבלת תערובת בצקית אחידה.
מאפינס מעולים!
מתכון פשוט ומהיר להכנה והתוצאה טעימה במיוחד. תודה רבה לך!
נראה מעולה 🙂
תודה על השיתוף!
שלום אפרת,
האם אפשר להכין את הבלילה יום לפני?
רצוי שלא כי האפקט של אבקת האפיה יפגע.
אני צריכה כמות כפולה. מה הכמויות?
אני ממליצה להכין בפעמיים כדי שהמרקם לא ייצא דחוס מידי.
שלום אפרת!
הכנתי את הלחמניות ויצאו מעולות. הבצק יצא לי קצת קשה-לא בשביל התבניות שקעים, ככה זה היה ניראה לי בכל אופן,אז הכנתי מהם כדורים ויצא מהמם -תודה רבה רבה אני לא מפסיקה להשתמש במתכונים שלך.
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה הודיה
הכנתי היום בבוקר. הוספתי זיתים ועשיתי רק על גבינה צהובה מגורדת. יצא מעולה
נשארו כמה מאפינס
אפשר להקפיא ושרוצים לשים בתנור?
כן אפשר.
היי,
האם ניתן לאפות ללא גבינות יוגורט כלל? כדי שיהיה פרווה?
לא מומלץ.
היי הייתי רוצה לנסות בקמח ללא גלוטן מה היית ממליצה? ומה הכמויות?
לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר להכין עם קמח כרגיל או תמי באותה כמות.
דרך אגב יש את המתכון הזה – לחמניות שום ופרמזן ללא גלוטן.
וואו! יצא מושלם! כולם אהבו מאד! הוספתי לפי המלצת אחת התגובות זיתים. משתלב נפלא. בתנור, פעם שניה. ייכנס לארוחות הקבועות שלנו. תודה רבה ❤️
שמחה לשמוע 🙂
תודה אשרת
היי, האם יש תחליף לא חלבי ליוגורט? (אלגריה לחלב)
יש יוגורט סויה (לא ניסיתי).
היי אפרת,
כמה מיכלים של שמנת חמוצה יחליפו את היוגורט?
מיכל אחד של 200 מ”ל.
הי- באילו גבינות ניתן להחליף את הפרמזן והבולגרית?
בגבינה צהובה או מוצרלה מגורדת.
המתכון מושלם הילדים טרפו ונגמר הכללפני שטעמתי
אגב הוספתי למתכון זיתים יצא מו ש ל ם!אין מילים
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה מרים
שלום אפרת
האתר מעולה ואני משתמשת בו המון.
האם אפשר להחליף את הקמח בקמח כוסמין מלא? אם כן באיזו כמות? האם מומלץ לשלב או להחליף את כל כמות הקמח? תודה
היי קרן,
רצוי לשלב כוס קמח כוסמין מלא עם כוס קמח לבן אחרת המאפינס יוצאים דחוסים מידי.
מוצלח מאוד!
תודה 🙂
תודה שרה, שמחה שאהבת 🙂
היי קודם כל רציתי להגיד שאני ממש נהנת מהמתכונים באתר. תודה רבה. שנית רציתי לשאול האם ניתן לשים משהונאחר במקום אבקת האפייה? היום גיליתי שאין לי. אולי סודה לשתייה? תודה רבה.
היי שרון,
יש לך במקרה קמח תופח? אם כן תשימי במקום הקמח הרגיל (אפילו בחלק מהכמות).
שימי חצי כפית אבקת סודה לשתיה. זה לא נותן בדיוק את אותו אפקט אבל ייתן משהו 🙂
בוקר טוב.
האם ניתן להחליף את השמן במשהו על מנת שיהיה יותר בריא לקטנטנים מתחת לגיל שנתיים? תודה רבה 🙂
בוקר אור,
אפשר להשתמש בשמן זית או לשים 25 גרם חמאה מומסת או רבע כוס שמן קוקוס מומס.
נגלה שניה מהיום עם תוספת גבינות
יאמי!
זה נראה כל כך טוב 🙂
אפרת שלום
תודה על תשובתך.
אם מוסיפים גבינות צריך להגדיל את כמות הקמח?
בוקר טוב אורי,
אם אלה גבינות כמו פרמזן, בולגרית, פטה, מוצרלה, צהובה מגורדת, גאודה, קשקבל – אין צורך.
אפרת שלום
יצא מעולה.
האם אפשר יחיה להגדיל את כמות הגבינות ואו להוסיף גבינות אחרות? גבינת שמנת למשל?
היי אורי,
במקום יוגורט אפשר לשים גבינה לבנה או גבינת שמנת או שמנת חמוצה.
לתערובת עצמה אפשר להוסיף גבינות שונות כמו פטה, מוצרלה, צהובה מגורדת, גאודה, קשקבל וכו’ (בנוסף או במקום הפרמזן והבולגרית).
שבוע נפלא 🙂
איך אפשר להכין מאפינס אלה ללא גלוטן?
לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר להכין עם קמח כרגיל או תמי באותה כמות.
אפרת שלום,
הכנתי ויצא מעולה. חייב לציין שאני מכיר הרבה אתרי אוכל באינטרנט, ואין ספק ששלך הוא בין הטובים ביותר, אם לא הטוב מכולם. יישר כוח
נראה מעולה!
תודה רבה אורי 🙂
היי אפרת
למה תבנית מאפינס מסיליקון? מה העדיפות שלה על פני תבנית מתכת? שליפת המאפינס?
תודה
כן, היתרון שלה שניתן לחלץ את המאפינס ביותר קלות.
הכנתי ויצא מושלם!
איך עדיף לחמם חימום חוזר – בתנור או במיקרוגל?
נראה מעולה 🙂
עדיף בתנור.
הי אשמח לדעת במה אוכל להחליף את הביצה?
אפשר לוותר על הביצה ולשים כ-3 כפות חלב או מים במקום.
היי,
אם אני מכינה בתבנית סיליקון כמות שמצריכה כמה חימומים באותה תבנית, ואני מגישה מחר זה ישמר לי במקרר גם לא בתבנית? או שעדיף ךלעשות באותו היום?
תודה רבה 🙂 המתכונים שלך מעולים!!!
היי גיל,
אפשר להכין יום לפני ולשמור בתבנית מכוסה או קופסה אטומה במקרר עד מחר.
לפני ההגשה יש לחמם קצת בתנור.
תודה רבה 🙂
הוספתי גם עשבי תיבול טריים קצוצים ויצא אחלה!!
מעולה 🙂
תודה אורה
היי, האם יש דרך להפוך את המתכון למתאים לאלרגים לחלב?
היי עמית,
היוגורט מוסיף המון למרקם. אולי אפשר לשים שמנת צמחית. ממליצה להתחיל בחצי כוס ולהוסיף יותר לפי הצורך ובהדרגה.
היי מה אפשר לשים במקום גבינות? אני רוצה מאפינס שאפשר להחזיק לא בקירור יום שלם..
אין בעיה לשמור מחוץ למקרר כיממה (הגבינות כבר אפויות בתערובת וזה בסדר). אפשר לוותר על הגבינות אבל חבל, הן מוסיפות טעם. על היוגורט לא ניתן לוותר.
היי,
האם המתכון מתאים גם עם ירק כלשהו?
ואם כן, איזה?
תודה
הכוונה לירק לשלב בפנים?
לדעתי עדיף להכין בלי ירק ולשלב את הירקות לצד המאפינס. להגיש עם ירקות חתוכים או סלט.
היי, אפשר להשתמש בקמח תופח במקום קמח לבן ואבקת אפייה?
כן, אפשר.
היי,
יש לי שמנת חמוצה אפשר לשים במקום היוגורט?זה קשור?:)
תודה ושבת שלום
כן אפשר.
שבת שלום 🙂
טעים ממש! תודה רבה 🙂
תודה קלרה, שמחה שאהבת 🙂
מתכון מעולה!קריספי מבחוץ ורך מבפנים.. הטעם משגע. מתכון פשוט וטוב. תדה רבה על מתכונים מעולים וטעימים
תודה בת חן, שמחה שאהבת 🙂
היי ותודה על מתכונים מעולים!
האם אפשר לוותר על השמן או לשים משהו אחר במקומו?
תודה רבה,
חנה
היי חנה,
אני מניחה שאפשר לוותר על השמן למרות שהייתי ממליצה להוסיף לפחות 1-2 כפות.
שבוע נפלא 🙂
מה שלומך?
רציתי לשאול, איזה יוגורט לקנות בשביל המתכון?
תודה מראש
רותי
כל יוגורט לבן ולא מתוק יכול להתאים. אני השתמשתי ביוגורט של תנובה.
תודה רבה רבה על תגובתך
שבוע טוב
זה יצא טעים גם בלי הבולגרית והפרמזן?
היי ענת,
אין ספק שהגבינות מוסיפות טעם. יש לך גבינה אחרת שאת יכולה לשלב? אפילו גבנ”צ
גם לי היה סמיך מדי, השתמשתי גם בקמח מלא, אז הוספתי עוד יחידה של יוגורט וקצת מים. ויתרתי על הסוכר בעצת צילה 🙂
מצוין 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
היי, אם אין לי תבניות מאפינס, אפשר לשים בתבניות של עוגות אישיות? (כמו של סופלה)
אני מניחה שאפשר רק כדאי לשמן אותן היטב.
הוספתי כוס תירס מקופסא… עכשיו בתנור
מעולה, בהצלחה 🙂
שלום רב
המלצה חמה, היה מעולה עם קמח כוסמין במקום קמח לבן, וגם גבנ”ץ העמק כי לא היה פרמזן,
מומלץ מאוד, ולמי ששאל- ניתן להקפיא ולחמם בשבת על הפלטה- כמו טרי.
שנה טובה
תודה מירי 🙂
חג שמח ושנה טובה!
ערב טוב,
האם ניתן לשמור במקרר, ואם כן לכמה ימים?
הכנתי אתמול ויצאו מעולים, אבל שכחתי להקפיא את מה שנשאר וזה במקרר.
תודה!
היי גילת,
המאפינס נשמרים במקרר 3-4 ימים. אפשר להקפיא לחודש.
מדהים! כמו כל המתכונים.. זה לא בעשר דקות.. זה בקושי בחמש וללקק את האצבעות!
תודה ירדן! שמחה שאהבת 🙂
היי אז ככה
המאפינס מלוחים,העוף בצילי ודבש,הפרגיות בחרדל,והעוגת מייפל וקוקוס הכל יצא פצצה
תודה(אה ושכחתי את תבשיל הבצל והםטריות)
תודה דני, כיף לשמוע 🙂
שלום! רציתי לשאול כמה גרם זה כוס קמח? כי יותר נוח לי לשקול במשקקל דיגיטאלי
כוס קמח = 140 גרם.
היי אפרת,
הכנתי את המאפינס אך הוספתי 300מ”ל יוגורט כיוון שהעיסה הייתה סמיכה מדי. לגבי הכף סוכר הייתי מוותרת עליה.
תודה על המתכון ויום טוב
היי צילה,
השתמשת בכוס בנפח של 240 מ”ל?
בכל מקרה תודה שחזרת לעדכן 🙂
תודה!
רק עכשיו אני רואה את כל הסימני שאלה.. ככה זה כשעושים סמיילי דרך הטלפון 🙂
כן, אני מודעת לזה ולא מבינה למה 🙂
האם ניתן להכינו כלחם בתבנית אינגליש קייק וכמה זמן אפיה. האם ניתן להקפיא.תודה על פועלך להעשיר אותנו במתכונייך.
היי ציפי,
אני מניחה שאפשר להכין בתבנית אינגליש קייק. זמן האפיה עשוי להתארך לכ-45 דקות.
לא אמורה להיות בעיה להקפיא.
היי אפרת
האם יש משהו שניתן לשים במקום ביצה?
ובמקום היוגורט (ספציפית במתכון הזה ובאופן כללי)אני מניחה שאפשר לשים גבינה לבנה, נכון?
תודה רבה???? המתכונים שלך מעולים!
היי לי,
אפשר לוותר על הביצה ולשים כ-3 כפות חלב או מים במקום.
אין בעיה לשים גבינה לבנה במקום היוגורט.
יום מקסים 🙂