שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 25 דקות

מס’ מנות: 8-10 מאפינס

סוג: חלבי

מצרכים:

2 כוסות (240 ג’) קמח תופח (או 2 כוסות קמח רגיל+ שקית אבקת אפיה)

כף סוכר

שליש כפית מלח

1 ביצה

1 מיכל יוגורט (200 מ”ל)

רבע כוס שמן זית

כחצי כוס גבינה בולגרית מפוררת (כ-60 גרם)

כשליש כוס גבינת פרמזן מגורדת (כ-30 גרם)

*לפיזור מעל: שמן או ביצה טרופה ושומשום/קצח

אופן הכנה:

-מחממים תנור מראש ל180 מעלות ומשמנים תבנית מאפינס (רצוי מסיליקון).

-מערבבים בקערה בעזרת כף את הקמח עם אבקת האפיה ומערבבים. מוסיפים את יתר החומרים לפי הסדר הרשום ומערבבים עד לקבלת תערובת בצקית רכה ואחידה.

-יוצקים את התערובת לתבנית המאפינס המשומנת, מרססים שמן או מברישים בביצה טרופה ומפזרים מעל שומשום.

-אופים בתנור במשך כ-25 דקות, עד להזהבה יפה.

הפעל טיימר (25 דק’)
+
טיימר פועל

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
חזה עוף עם ירקות
סלט כרוב אדום וגזר

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
אורית (10:54 24.08.2021)

שלום, האם ניתן להכין מהבלילה פשטידה? אם כן, האם צריך לשנות זמני אפיה?
תודה!!!!

מתכונים ב-10 דקות (11:28 24.08.2021)

היי אורית,
המאפינס לא דומים לפשטידה, אבל אפשר להכין מהבלילה סוג של מאפה בתבנית אינגליש קייק. זמן האפייה עשוי להתארך ב-5-10 דקות.
בהצלחה!

נועה (19:17 18.07.2021)

יצא לי בצקי ודביק ברמה שלא ניתן היה למזוג את זה אלא להכין כדורים. מה עשיתי לא בסדר? נצמדתי לכמויות

מתכונים ב-10 דקות (22:20 18.07.2021)

היי נועה,
התערובת אמורה לצאת בצקית ולא נוזלית כך שכנראה יצא לך טוב.
השתמשת בכוס מדידה מתאימה (נפח 240 מ”ל)? ובביצה גדולה ולא S?
איך יצאו המאפינס לאחר האפייה?

נועה (20:16 21.07.2021)

היי
יצא בסדר יש לי הרגשה שהפעם השניה תהיה מוצלחת יותר. טעם השמן זית היה מורגש מדי אז אולי טעיתי במינון שלו.
תודה על המענה. בעניין אחר הכנתי את הקציצות ברוטב ויצא מעולה, אין לי כמעט נסיון במטבח אז תודה על המתכונים

מתכונים ב-10 דקות (21:31 21.07.2021)

שמן זית נותן טעם שונה מעט באפייה, יתכן שבגלל זה היה לך מורגש הטעם.
שמחה ממש שהקציצות יצאו מוצלחות!🌺

מרי (19:20 10.04.2021)

המאפיהס בתנור, הבצק יצא מאוד מוצק, הוספתי רבע כוס חלב

מתכונים ב-10 דקות (20:30 10.04.2021)

זה בסדר שהבלילה מעט סמיכה, מקווה שיצא טוב:)

מרי (15:20 10.04.2021)

האם ניתן להכפיל כמויות? או שכדאי לעשות את המתכון פעמיים פשוט?

מתכונים ב-10 דקות (22:26 10.04.2021)

היי מרי,
אפשר להכפיל כמויות ולהכין בפעם אחת😊

אפרת (08:43 14.01.2021)

ושכחתי לציין, אני כבר פעמיים מכינה אותו מקמח כוסמין מלא
ויוצא ממש מעולה- כמעט אין הבדל לעומת הקמח הלבן:)

אפרת (08:41 14.01.2021)

הי אפרת
האתר שלך מצויין
מאז שגיליתי אותו אני כבר לא מחפשת בעוד מקומות- ישר כאן
את המתכון הזה אני מכינה עכשיו כבר בפעם הרבעית
הוספתי בכל פעם משהו אחר- זיתים, תירס, פיטריות
תמיד יוצא מוצלח!
תודה רבה!!!

מתכונים ב-10 דקות (10:33 14.01.2021)

תודה רבה לך אפרת!
שמחה לקרוא שאת נהנת והכל יוצא מוצלח 🙂
יום נפלא🌸

סיון (08:20 9.12.2020)

היי נשאר לי הרבה קופסאות של גמדים, אפשרי להוסיף למאפינס, אם כן אני צריכה לוותר על רכיב מסוים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:44 9.12.2020)

לא ניסיתי אבל אני חושבת שאפשר.
בגלל שזה מתוק אפשר להפוך את המאפינס למתוק ובמקום מלח להוסיף כף סוכר נוספת ולוותר על הגבינות.

מיכל (19:57 14.11.2020)

הי אפרת, אני רוצה להכין מקמח כוסמין וטף. יש לי מיכל יוגורט גדול. כמה יוגורט לשים בכוס המדידה (אני מתכוונת להכין מקמח כוסמין ושיפון)?

מיכל (20:03 14.11.2020)

סליחה, התכוונתי- קמח כוסמין ושיפון.
ועוד כמה שאלות קצרות- האם ניתן להמיר את הפרמזן בעוד גבינה בולגרית? והאם ניתן לשלב גבינה לבנה (אם כן, כמה לשים? האם במקום היוגורט או בנוסף לו?) תודה רבה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:12 14.11.2020)

אפשר לשלב גבינה לבנה במקום חלק מהיוגורט או במקום.
אפשר להוסיף יותר בולגרית או מוצרלה או צהובה מגורדת (למרות שגבינת הפרמזן מוסיפה טעם).

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:10 14.11.2020)

תתחילי מ 3/4 כוס יוגורט ותוסיפי יותר לפי המרקם. אמורה להתקבל תערובת בצקית רכה ואחידה.

דנה (18:28 13.10.2020)

היי אפרת 🙂
איך עדיף להוסיף חצילים למאפינס? יש לך מתכון מאפינס חצילים או שאפשר להוסיף למתכון הזה?
ועוד שאלונת- יש דרך להפוך את המאפינס למופחת קלוריות בשביל הבנזוג ששומר?
תודה מראש שאת תמיד עונה 🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:02 14.10.2020)

היי דנה,
האמת שלא יצא לי להכין מאפינס עם חצילים.
אם את רוצה לערבב חתיכות חצילים בתוך המאפינס אז אני חושבת כדאי לטגן או לאפות (עם שמן) קוביות קטנות של חצילים ואז להוסיף לתערובת המאפינס ולאפות.
לגבי הפחתה בקלוריות, לא מומלץ להפחית מכמות השמן אבל אפשר להשתמש בבינות רזות.

פיני דרור (12:55 30.08.2020)

שלום,
האם אפשר להשתמש בקמח מחיטה מלאה במקום קמח לבן?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:06 30.08.2020)

רצוי לשלב חצי כמות עם קמח לבן כדי שזה לא ייצא במרקם דחוס מידי.

פיני דרור (23:06 30.08.2020)

אפרת תודה על התשובה המהירה.
אנסה ואעדכן.

יעקב (22:31 29.08.2020)

שלום ותודה.. יצא על הכיפאק!
איך על בסיס המתכון הזה אני עושה מין עוגיות גבינה מתוקות? מה לשים במקום הבולגרית והפרמזן ואיזה כמויות? תודה רבה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:08 29.08.2020)

היי יעקב,
אם אתה רוצה עוגיות אז אפשר להכין את המתכון הזה- עוגיות גבינה מלוחות ולוותר על המלח, הפלפל השחור, השום והגבנ”צ/פרמזן ולהוסיף כ-3 כפות סוכר.

שיר שפיגל (10:13 3.10.2020)

שאלה:
היי אפרת.
הכנתי את המאפינס לפי ההוראות ויצאו לי קשים, למה ?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:56 4.10.2020)

היי שיר,
הם יצאו קשים גם מבפנים?
באיזה מרקם הבצק היה לפני האפיה?
אפית בחום עליון ותחתון? כמה זמן ?

מירי (12:37 24.08.2020)

קודם תודה על האתר המקסים שלך! אצלי-בעדיפות ראשונה!
אני רוצה לנסות להכין את המאפינס עם שיבולת שועל טחונה במקום קמח,מה דעתך,כדאי?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:58 24.08.2020)

היי מירי,
לא ניסיתי אבל צריך לקחת בחשבון שזה עלול לצאת במרקם דחוס ולכן הייתי מנסה בתור התחלה לשלב עם חצי כמות קמח.

Miri Harel (17:12 8.08.2020)

הכנתי ויצא מעולה. רוצה להכין שוב ולהוסיף לתערובת זיתים. האם להשאירם שלימים או חתוכים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:49 9.08.2020)

מומלץ לחתוך אותם.

מירי (11:57 9.08.2020)

תודה רבה! ועוד שאלה קטנה. התכוונתי להשתמש בשמנת חמוצה. מסתבר שהיא קפאה במקרר. איך ניתן להפשירה והאם היא ראוייה לשימוש אחרי הפשרה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:57 9.08.2020)

היא אמורה להיות בסדר.
יש להפשיר אותה במקרר או על השיש.

מירי (12:01 10.08.2020)

עדכון: אפיתי במנג’טים (מאפינס). שמנת חמוצה במקום יוגורט ובתוספת זיתים חתוכים. יופי. בארוחה חתכנו כל מאפין באמצעו ומרחנו בגבינה פיקנטית. הנאה שלימה. תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:25 10.08.2020)

מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

אצי מזרחי (11:13 30.07.2020)

הכנתי עכשיו תודה על המתכון נהדר, אני אפיתי אותם במנג’טים של מאפיינס, יצאו יפים ופריכים

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:35 30.07.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן

מיטל (10:20 9.07.2020)

היי אפשר לשים שמנת לבישול במקום היוגורט?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:40 9.07.2020)

לא ניסיתי אבל אני חושבת שהמרקם יוצא יותר אוורירי עם יוגורט או משהו במרקם דומה כמו גבינה לבנה, שמנת חמוצה, לבן וכדו’.

מיקה (21:07 7.07.2020)

שלום אפרת,
הכנתי את המתקון ויצא מאוד טעים , אבל לא הרגישו את הגבינה ממש.
מה אפשר לעשות בשביל שירגישו יותר את הטעם של הגבינה?
תודה רבה על כל המתקונים

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:19 7.07.2020)

היי מיקה,
אפשר להוסיף גבינות שיש להן יותר טעם.
איזה גבינות שמת?

אור (13:22 29.06.2020)

היי רציתי לדעת במה אפשר להחליף את גבינת הפרמזן

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:23 29.06.2020)

אפשר לשים גבינה צהובה או מוצרלה מגורדת.

אלישבע (23:46 25.06.2020)

שלום אפרת קודם כל תודה על האתר המעולה!
רציתי לשאול יש לי בבית מלית למאפים מלוחים של השף הלבן ולא מצאתי לזה מתכון טוב אולי תוכלי לעזור לי את מה אני יכולה למלא בזה? הוספתי תמונה של המלית תודה רבה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:06 26.06.2020)

היי אלישבע,
אפשר להשתמש למילוי המתכונים האלה (במקום גבינה לבנה):
מקלות בצק עלים במילוי גבינה
מאפה פילו במילוי גבינות
גלילות חצילים

אלישבע (15:29 26.06.2020)

תודה רבה !! אין לי מילים

חנית (19:19 31.05.2020)

יש לי חצי מיכל יוגרט ,אפשר להוסיף חלב או גבינה לבנה במקום?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:20 31.05.2020)

תוסיפי גבינה לבנה.

א (19:46 27.04.2020)

הי, הבצק יצא לי ממש מוצק – לא משהו שאפשר ליצוק – למרות שנצמדתי לכמויות. ככה זה אמור להיות?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:14 27.04.2020)

התערובת אמורה לצאת בצקית רכה. אם היא יצאה מוצקה מידי אפשר להוסיף כמה כפות חלב.

גליוש (20:28 20.04.2020)

טעים בטרוף ..לא נשאר פרור
אין עליך , פשוט אלופה!!!!
תודה ❤️

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:45 20.04.2020)

שמחה לשמוע 💗

ורד (10:51 25.03.2020)

שלום אפרת, תודה על המתכונים המצוינים. אם אין לי תבנית מאפינס – יש לך רעיון איך אני מכינה את המאפה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:53 25.03.2020)

היי ורד,
אפשר להכין בתבנית אינגליש קייק. זמן האפיה עשוי להתארך לכ-45 דקות.

Dalit Kashkash (00:05 21.03.2020)

תודה על המתכונים!
לאיזה יוגורט הכוונה? מעולם לא הכנתי בצק עם יוגורט פשוט… האם מדובר במיכל יוגורט רגיל של מעדני חלב? אם כן מה אחוז השומן שכדאי לקנות?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:21 21.03.2020)

כן יוגורט רגיל. עדיף 3% ומעלה.

רותם (10:55 17.02.2020)

היי אפרת,
אפשר להשתמש בקוטג במקום יוגורט ובולגרית? .0אם כן מה הכמות)
אין לי בולגרית ויש לי קוטג שעבר זמנו.

תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:51 17.02.2020)

אני חושבת שכן. 200-250 גרם קוטג עד לקבלת תערובת בצקית אחידה.

שני (23:00 30.01.2020)

מאפינס מעולים!
מתכון פשוט ומהיר להכנה והתוצאה טעימה במיוחד. תודה רבה לך!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:36 31.01.2020)

נראה מעולה 🙂
תודה על השיתוף!

רועי (18:16 25.12.2019)

שלום אפרת,
האם אפשר להכין את הבלילה יום לפני?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:33 25.12.2019)

רצוי שלא כי האפקט של אבקת האפיה יפגע.

חגית (18:40 9.12.2019)

אני צריכה כמות כפולה. מה הכמויות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:59 9.12.2019)

אני ממליצה להכין בפעמיים כדי שהמרקם לא ייצא דחוס מידי.

הודיה (20:36 5.12.2019)

שלום אפרת!
הכנתי את הלחמניות ויצאו מעולות. הבצק יצא לי קצת קשה-לא בשביל התבניות שקעים, ככה זה היה ניראה לי בכל אופן,אז הכנתי מהם כדורים ויצא מהמם -תודה רבה רבה אני לא מפסיקה להשתמש במתכונים שלך.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:51 5.12.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה הודיה

מיכל (13:20 18.10.2019)

הכנתי היום בבוקר. הוספתי זיתים ועשיתי רק על גבינה צהובה מגורדת. יצא מעולה
נשארו כמה מאפינס
אפשר להקפיא ושרוצים לשים בתנור?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:43 21.10.2019)

כן אפשר.

צליל (18:20 17.10.2019)

היי,
האם ניתן לאפות ללא גבינות יוגורט כלל? כדי שיהיה פרווה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:32 21.10.2019)

לא מומלץ.

אביטל (18:58 14.10.2019)

היי הייתי רוצה לנסות בקמח ללא גלוטן מה היית ממליצה? ומה הכמויות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:23 14.10.2019)

לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר להכין עם קמח כרגיל או תמי באותה כמות.
דרך אגב יש את המתכון הזה – לחמניות שום ופרמזן ללא גלוטן.

אשרת (19:42 5.10.2019)

וואו! יצא מושלם! כולם אהבו מאד! הוספתי לפי המלצת אחת התגובות זיתים. משתלב נפלא. בתנור, פעם שניה. ייכנס לארוחות הקבועות שלנו. תודה רבה ❤️

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:28 5.10.2019)

שמחה לשמוע 🙂
תודה אשרת

דנה (02:25 2.10.2019)

היי, האם יש תחליף לא חלבי ליוגורט? (אלגריה לחלב)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:03 2.10.2019)

יש יוגורט סויה (לא ניסיתי).

Sky (15:41 20.09.2019)

היי אפרת,
כמה מיכלים של שמנת חמוצה יחליפו את היוגורט?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:24 20.09.2019)

מיכל אחד של 200 מ”ל.

מתן (13:36 6.08.2019)

הי- באילו גבינות ניתן להחליף את הפרמזן והבולגרית?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:05 6.08.2019)

בגבינה צהובה או מוצרלה מגורדת.

מרים (20:01 12.06.2019)

המתכון מושלם הילדים טרפו ונגמר הכללפני שטעמתי
אגב הוספתי למתכון זיתים יצא מו ש ל ם!אין מילים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:48 12.06.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה מרים

קרן (07:06 18.05.2019)

שלום אפרת
האתר מעולה ואני משתמשת בו המון.
האם אפשר להחליף את הקמח בקמח כוסמין מלא? אם כן באיזו כמות? האם מומלץ לשלב או להחליף את כל כמות הקמח? תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:24 18.05.2019)

היי קרן,
רצוי לשלב כוס קמח כוסמין מלא עם כוס קמח לבן אחרת המאפינס יוצאים דחוסים מידי.

שרה (09:17 8.05.2019)

מוצלח מאוד!
תודה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:20 8.05.2019)

תודה שרה, שמחה שאהבת 🙂

שרון (07:20 12.04.2019)

היי קודם כל רציתי להגיד שאני ממש נהנת מהמתכונים באתר. תודה רבה. שנית רציתי לשאול האם ניתן לשים משהונאחר במקום אבקת האפייה? היום גיליתי שאין לי. אולי סודה לשתייה? תודה רבה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:33 12.04.2019)

היי שרון,
יש לך במקרה קמח תופח? אם כן תשימי במקום הקמח הרגיל (אפילו בחלק מהכמות).
שימי חצי כפית אבקת סודה לשתיה. זה לא נותן בדיוק את אותו אפקט אבל ייתן משהו 🙂

רוי (09:08 17.03.2019)

בוקר טוב.
האם ניתן להחליף את השמן במשהו על מנת שיהיה יותר בריא לקטנטנים מתחת לגיל שנתיים? תודה רבה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:38 17.03.2019)

בוקר אור,
אפשר להשתמש בשמן זית או לשים 25 גרם חמאה מומסת או רבע כוס שמן קוקוס מומס.

אורי (11:02 4.03.2019)

נגלה שניה מהיום עם תוספת גבינות
יאמי!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:20 4.03.2019)

זה נראה כל כך טוב 🙂

אורי (02:16 4.03.2019)

אפרת שלום

תודה על תשובתך.
אם מוסיפים גבינות צריך להגדיל את כמות הקמח?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:26 4.03.2019)

בוקר טוב אורי,
אם אלה גבינות כמו פרמזן, בולגרית, פטה, מוצרלה, צהובה מגורדת, גאודה, קשקבל – אין צורך.

אורי (04:39 3.03.2019)

אפרת שלום

יצא מעולה.

האם אפשר יחיה להגדיל את כמות הגבינות ואו להוסיף גבינות אחרות? גבינת שמנת למשל?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:05 3.03.2019)

היי אורי,
במקום יוגורט אפשר לשים גבינה לבנה או גבינת שמנת או שמנת חמוצה.
לתערובת עצמה אפשר להוסיף גבינות שונות כמו פטה, מוצרלה, צהובה מגורדת, גאודה, קשקבל וכו’ (בנוסף או במקום הפרמזן והבולגרית).
שבוע נפלא 🙂

יהודית (11:02 1.03.2019)

איך אפשר להכין מאפינס אלה ללא גלוטן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:08 1.03.2019)

לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר להכין עם קמח כרגיל או תמי באותה כמות.

אורי (12:27 28.02.2019)

אפרת שלום,
הכנתי ויצא מעולה. חייב לציין שאני מכיר הרבה אתרי אוכל באינטרנט, ואין ספק ששלך הוא בין הטובים ביותר, אם לא הטוב מכולם. יישר כוח

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:29 28.02.2019)

נראה מעולה!
תודה רבה אורי 🙂

אורי (06:48 28.02.2019)

היי אפרת
למה תבנית מאפינס מסיליקון? מה העדיפות שלה על פני תבנית מתכת? שליפת המאפינס?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:00 28.02.2019)

כן, היתרון שלה שניתן לחלץ את המאפינס ביותר קלות.

רוני (20:41 25.02.2019)

הכנתי ויצא מושלם!
איך עדיף לחמם חימום חוזר – בתנור או במיקרוגל?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:01 25.02.2019)

נראה מעולה 🙂
עדיף בתנור.

אירית (22:08 12.02.2019)

הי אשמח לדעת במה אוכל להחליף את הביצה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:33 13.02.2019)

אפשר לוותר על הביצה ולשים כ-3 כפות חלב או מים במקום.

גיל (17:16 10.02.2019)

היי,
אם אני מכינה בתבנית סיליקון כמות שמצריכה כמה חימומים באותה תבנית, ואני מגישה מחר זה ישמר לי במקרר גם לא בתבנית? או שעדיף ךלעשות באותו היום?
תודה רבה 🙂 המתכונים שלך מעולים!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:36 10.02.2019)

היי גיל,
אפשר להכין יום לפני ולשמור בתבנית מכוסה או קופסה אטומה במקרר עד מחר.
לפני ההגשה יש לחמם קצת בתנור.

גיל (17:39 10.02.2019)

תודה רבה 🙂

אורה (17:53 13.12.2018)

הוספתי גם עשבי תיבול טריים קצוצים ויצא אחלה!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:10 13.12.2018)

מעולה 🙂
תודה אורה

עמית (01:47 21.09.2018)

היי, האם יש דרך להפוך את המתכון למתאים לאלרגים לחלב?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:25 21.09.2018)

היי עמית,
היוגורט מוסיף המון למרקם. אולי אפשר לשים שמנת צמחית. ממליצה להתחיל בחצי כוס ולהוסיף יותר לפי הצורך ובהדרגה.

גיל (12:46 4.09.2018)

היי מה אפשר לשים במקום גבינות? אני רוצה מאפינס שאפשר להחזיק לא בקירור יום שלם..

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:11 4.09.2018)

אין בעיה לשמור מחוץ למקרר כיממה (הגבינות כבר אפויות בתערובת וזה בסדר). אפשר לוותר על הגבינות אבל חבל, הן מוסיפות טעם. על היוגורט לא ניתן לוותר.

מירב (00:34 19.08.2018)

היי,
האם המתכון מתאים גם עם ירק כלשהו?
ואם כן, איזה?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:31 19.08.2018)

הכוונה לירק לשלב בפנים?
לדעתי עדיף להכין בלי ירק ולשלב את הירקות לצד המאפינס. להגיש עם ירקות חתוכים או סלט.

דניאל (14:54 23.05.2018)

היי, אפשר להשתמש בקמח תופח במקום קמח לבן ואבקת אפייה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:31 23.05.2018)

כן, אפשר.

ענבל (14:18 11.05.2018)

היי,
יש לי שמנת חמוצה אפשר לשים במקום היוגורט?זה קשור?:)
תודה ושבת שלום

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:08 11.05.2018)

כן אפשר.
שבת שלום 🙂

קלרה רומנוב (19:15 27.02.2018)

טעים ממש! תודה רבה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:27 27.02.2018)

תודה קלרה, שמחה שאהבת 🙂

בת חן (11:20 20.02.2018)

מתכון מעולה!קריספי מבחוץ ורך מבפנים.. הטעם משגע. מתכון פשוט וטוב. תדה רבה על מתכונים מעולים וטעימים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:34 20.02.2018)

תודה בת חן, שמחה שאהבת 🙂

חנה (10:34 7.01.2018)

היי ותודה על מתכונים מעולים!

האם אפשר לוותר על השמן או לשים משהו אחר במקומו?

תודה רבה,
חנה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:53 7.01.2018)

היי חנה,
אני מניחה שאפשר לוותר על השמן למרות שהייתי ממליצה להוסיף לפחות 1-2 כפות.
שבוע נפלא 🙂

רותי ב. (15:43 28.12.2017)

מה שלומך?

רציתי לשאול, איזה יוגורט לקנות בשביל המתכון?
תודה מראש
רותי

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:24 28.12.2017)

כל יוגורט לבן ולא מתוק יכול להתאים. אני השתמשתי ביוגורט של תנובה.

רותי ב. (12:09 31.12.2017)

תודה רבה רבה על תגובתך

שבוע טוב

ענת (15:18 4.12.2017)

זה יצא טעים גם בלי הבולגרית והפרמזן?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:28 4.12.2017)

היי ענת,
אין ספק שהגבינות מוסיפות טעם. יש לך גבינה אחרת שאת יכולה לשלב? אפילו גבנ”צ

הילה (11:02 28.11.2017)

גם לי היה סמיך מדי, השתמשתי גם בקמח מלא, אז הוספתי עוד יחידה של יוגורט וקצת מים. ויתרתי על הסוכר בעצת צילה 🙂

מתכונים ב-10 דקות (13:46 28.11.2017)

מצוין 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

בר (15:51 22.10.2017)

היי, אם אין לי תבניות מאפינס, אפשר לשים בתבניות של עוגות אישיות? (כמו של סופלה)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:13 22.10.2017)

אני מניחה שאפשר רק כדאי לשמן אותן היטב.

Luz (11:28 10.10.2017)

הוספתי כוס תירס מקופסא… עכשיו בתנור

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:46 10.10.2017)

מעולה, בהצלחה 🙂

מירי (13:34 19.09.2017)

שלום רב
המלצה חמה, היה מעולה עם קמח כוסמין במקום קמח לבן, וגם גבנ”ץ העמק כי לא היה פרמזן,
מומלץ מאוד, ולמי ששאל- ניתן להקפיא ולחמם בשבת על הפלטה- כמו טרי.
שנה טובה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:36 19.09.2017)

תודה מירי 🙂
חג שמח ושנה טובה!

גילת (22:27 7.09.2017)

ערב טוב,
האם ניתן לשמור במקרר, ואם כן לכמה ימים?
הכנתי אתמול ויצאו מעולים, אבל שכחתי להקפיא את מה שנשאר וזה במקרר.
תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:51 7.09.2017)

היי גילת,
המאפינס נשמרים במקרר 3-4 ימים. אפשר להקפיא לחודש.

ירדן (22:44 6.09.2017)

מדהים! כמו כל המתכונים.. זה לא בעשר דקות.. זה בקושי בחמש וללקק את האצבעות!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:48 6.09.2017)

תודה ירדן! שמחה שאהבת 🙂

דני (14:17 5.09.2017)

היי אז ככה
המאפינס מלוחים,העוף בצילי ודבש,הפרגיות בחרדל,והעוגת מייפל וקוקוס הכל יצא פצצה
תודה(אה ושכחתי את תבשיל הבצל והםטריות)

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:24 5.09.2017)

תודה דני, כיף לשמוע 🙂

בלה אוסטרובסקי (17:00 3.09.2017)

שלום! רציתי לשאול כמה גרם זה כוס קמח? כי יותר נוח לי לשקול במשקקל דיגיטאלי

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:49 3.09.2017)

כוס קמח = 140 גרם.

צילה (09:37 31.08.2017)

היי אפרת,
הכנתי את המאפינס אך הוספתי 300מ”ל יוגורט כיוון שהעיסה הייתה סמיכה מדי. לגבי הכף סוכר הייתי מוותרת עליה.
תודה על המתכון ויום טוב

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:18 31.08.2017)

היי צילה,
השתמשת בכוס בנפח של 240 מ”ל?
בכל מקרה תודה שחזרת לעדכן 🙂

לי (14:37 30.08.2017)

תודה!
רק עכשיו אני רואה את כל הסימני שאלה.. ככה זה כשעושים סמיילי דרך הטלפון 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:01 30.08.2017)

כן, אני מודעת לזה ולא מבינה למה 🙂

Zipi (14:04 30.08.2017)

האם ניתן להכינו כלחם בתבנית אינגליש קייק וכמה זמן אפיה. האם ניתן להקפיא.תודה על פועלך להעשיר אותנו במתכונייך.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:03 30.08.2017)

היי ציפי,
אני מניחה שאפשר להכין בתבנית אינגליש קייק. זמן האפיה עשוי להתארך לכ-45 דקות.
לא אמורה להיות בעיה להקפיא.

לי (09:10 30.08.2017)

היי אפרת
האם יש משהו שניתן לשים במקום ביצה?
ובמקום היוגורט (ספציפית במתכון הזה ובאופן כללי)אני מניחה שאפשר לשים גבינה לבנה, נכון?
תודה רבה???? המתכונים שלך מעולים!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:33 30.08.2017)

היי לי,
אפשר לוותר על הביצה ולשים כ-3 כפות חלב או מים במקום.
אין בעיה לשים גבינה לבנה במקום היוגורט.
יום מקסים 🙂

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.