שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 35-40 דקות

מס’ מנות: 8 יחידות

סוג: פרווה

רכיבים

400 גרם ברוקולי משקית קפואה (חצי שקית)

2 ביצים

חצי כוס קמח תופח (או חצי כוס קמח לבן + חצי כפית אבקת אפיה)

2 כפות שמן

תיבול: כפית שטוחה מלח, כפית אבקת מרק, קמצוץ פלפל שחור

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.

-מפשירים מעט את הברוקולי וקוצצים בעזרת סכין לחתיכות קטנות.

-מערבבים בקערה את כל החומרים עד לקבלת תערובת אחידה. משמנים תבנית מאפינס מסיליקון או קוקטים לאפיה (תבניות מאפינס מקרטון) ויוצקים לתוכם את התערובת.

-מכניסים לתנור החם ואופים במשך 35-40 דקות.

הפעל טיימר (35 דק’)
+
טיימר פועל
טיפים והערות

ניתן להכין בגרסה חלבית ולהוסיף לתערובת 250 ג’ גבינת קוטג’ או גבינה לבנה, חצי כוס מוצרלה מגורדת ורבע כוס בולגרית מפוררת (ולוותר על אבקת המרק).

ראו גם
פסטה במיקרוגלפסטה במיקרוגל
סופגניות ללא גלוטן סופגניות ללא גלוטן
תגובותתגובות

שימו לב – לפני שאתם שואלים בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
avatar
אדוה (10:49 6.02.2024)

אפרת תודה על כל המתכונים המעולים.
אני רוצה להכין מראש, כמה זמן יחזיק במקרר ונשאר טעים?
האם זה מתאים להקפאה? אם כן כמה זמן מחזיק במקפיא?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:06 6.02.2024)

היי אדוה🙂
אפשר לשמור במקרר כ-4 ימים.
אפשר להקפיא ל-3 שבועות.

avatar
אדוה (12:38 6.02.2024)

תודה!

avatar
miri (09:42 15.12.2023)

הי אפרת
תודה על המתכונים המוצלחים!
האם אפשר להכין את הפשטידה בגירסא ללא גלוטן?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:12 15.12.2023)

אני חושבת שאפשר לשים 2 כפות קמח תפו”א.

avatar
עדי (19:09 27.11.2023)

הי, יש אפשרות לעשות במגש אחד ולא קאפקייק? אם כן איזה גודל וכמה זמן אפייה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:18 27.11.2023)

כן אפשר להכין בתבנית אינגליש קייק.
זמן אפיה – 40 דקות.

avatar
עדי (07:55 28.11.2023)

תודה רבה! הפשטידה יצאה מעולה!!!
ושהיא פרווה זה עוד בונוס

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:41 28.11.2023)

תודה לך שחזרת לעדכן🙂

avatar
שרה (21:58 20.11.2023)

יצא ממש טעים!!!
תודה רבה ובשורות טובות.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:07 20.11.2023)

שמחה לשמוע🙂
תודה שרה

avatar
מירב (14:22 20.11.2023)

אפשר להפחית ביצה אחת ולעשות את המתכון רק עם ביצה אחת?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:55 20.11.2023)

הביצים הן בשביל יציבות המאפינס.
כעקרון אפשר פשוט המאפינס יהיו פחות יציבים.

avatar
חיה (21:49 12.11.2023)

הפשטידה פשוט מעולה,
ניסיתי אותה גם על כרובית והיא ממש טעימה.
תודה על האתר הנפלא!
אין על המתכונים שלך!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:37 13.11.2023)

תודה שחזרת לשתף💙

avatar
מרים (15:01 9.11.2023)

גם אני מתלהבת!!
יש אופציה לפשטידת פרווה כרובית??

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:22 9.11.2023)

כן, זה אמור לעבוד גם עם כרובית:)

avatar
מירב (14:59 9.11.2023)

האם אפשר מברוקולי טרי ואם כן מהי הכמות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:21 9.11.2023)

היי מירב,
אפשר להכין מברוקולי טרי באותה כמות רק שיש לבשל אותו לפני במים עד לריכוך.

avatar
נועה (09:29 9.11.2023)

היי אפרת,
נראה מהמם
האם אפשר להחליף את הברוקולי בירק אחר?
אולי בקישואים?

תודה!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:37 9.11.2023)

אני חושבת שכן, רק יש צורך לטגן לפני את הקישואים (יש לגרד אותם בפומפיה גסה).
מומלץ לטגן עם בצל, זה מוסיף טעם.
לפני שמוסיפים לתערובת – לסנן מנוזלים.

לקריאת כל התגובות