שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 45-50 דקות

מס’ מנות: 12-14 פרוסות

סוג: פרווה

ספרי מתכונים ב10 דקות

רכיבים

לבצק:

2 כוסות (280 ג') קמח לבן

חצי כפית מלח

חצי כוס (120 ג') שמן קנולה

שליש כוס (80 מ"ל) מים חמים (לא רותחים)

למילוי:

1 בצל בינוני קצוץ

סלסלת פטריות טריות קצוצות (כ-250 גרם)

1 גזר בינוני קלוף מגורד בפומפיה גסה

1 שם שום שמנה קצוצה

רבע כוס עלי פטרוזיליה קצוצים

שליש כפית מלח, רבע כפית כמון, פלפל שחור לפי הטעם

לציפוי:

חלמון של ביצה טרוף (הצהוב) + שומשום (לטבעונים – ניתן להבריש בשמן)

אופן ההכנה

הכנת המילוי: מחממים מחבת רחבה עם 2-3 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים פטריות, גזר ושום, ממליחים מעט עם המלחייה ומבשלים במשך כ-10 דקות, עד שהפטריות מצטמצמות. מוסיפים עלי פטרוזיליה ומתבלים במלח, כמון ופלפל שחור. מערבבים כדקה ומסירים מהאש. מניחים בצד לקירור.

הכנת הבצק: מערבבים בקערה את הקמח, המלח, השמן, והמים החמים עד לקבלת בצק גמיש ונוח לעבודה (אם הבצק עדיין לא אחיד יש להוסיף כמה כפות מים בהדרגה ולפי הצורך).

-מחממים תנור מראש ל-180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.

-מניחים נייר אפיה על משטח עבודה ועליו מרדדים את הבצק למלבן. מניחים את תערובת הפטריות בצד אחד לאורך ומקפלים את הבצק בזהירות לרולדה (קיפול אחד ולא לשבלול אחרת הבצק לא יאפה כמו שצריך מבפנים). מהדקים היטב את הקצוות ומניחים את הרולדה כשהצד הפתוח (סוף הקיפול) כלפי מטה.

-מסמנים עם סכין חתכים עדינים במרחק 2 ס"מ, מברישים בחלמון ומפזרים שומשום. מכניסים לתנור החם ואופים במשך 45-50 דקות עד להזהבה.

הפעל טיימר (45 דק’)
+
טיימר פועל

מאפה במילוי פטריות וגזר

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגת קוקוס ושוקולד לבן
עוגיות עבאדי

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
אנא (09:37 8.09.2020)

היי כמה רולדה אפשר לעשות לפי המתכון?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:32 8.09.2020)

רולדה אחת.

Avatar
רבקה (22:22 12.09.2020)

הי אפרת,
האם המאפה טוב בהקפאה?
והאם אפשר להשתמש בפטרוזיליה יבשה?
תודה לתשובתך המהירה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:54 12.09.2020)

לא אמורה להיות בעיה להקפיא.
אפשר לשים כחצי כפית פטרוזיליה יבשה.

Avatar
יסכה (10:50 19.08.2020)

מה מברכים על המאפה המשובח הזה?
המוציא או מזונות?

Avatar
מ. (12:43 13.08.2020)

האם ניתן להשתמש בבצק ולהכין את זה כמאפים קטנים עם המילוי (נניח בצורה של חצי ירח)?
ואם כן כמה זמן אפיה צריך?

תודה מראש על העזרה 🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:10 13.08.2020)

כן אפשר. זמן אפיה – 25 דקות.

Avatar
מ. (17:05 13.08.2020)

אוקיי. תודה רבה.
לכמה מאפים קטנים את ממליצה לחלק על מנת שלא יצא יבש מידיי?
ולאיזה כמות של בשר טחון זה יכול להתאים המתכון?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:21 13.08.2020)

אפשר להכין את המאפים כמו במתכון הזה- כיסונים במילוי פטריות. זה אמור להספיק ל20 יחידות.
אם רוצים להכין מילוי מבשר טחון אפשר לטגן חצי בצל בינוני ואח"כ להוסיף בכ250 גרם בשר טחון ולתבל בשליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור וחצי כפית פפריקה מתוקה. כדאי לסנן מנוזלים לפני המילוי.

Avatar
מ. (13:57 16.08.2020)

תודה רבה על העזרה 🙂

Avatar
שרה (12:14 23.07.2020)

אם אין לי כמון מה אפשר לשים במקום?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:39 23.07.2020)

אפשר לוותר.

Avatar
עינת (17:21 2.07.2020)

היי
אפשרי רסק תפוחים במקום חצי כוס שמן קנולה?

בתודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:13 2.07.2020)

לא בטוחה אם זה מתאים במתכון הזה. השמן הוא מה שעושה את כל הפריכות של הבצק.

Avatar
דבורה (18:09 25.06.2020)

היי יקירה. לא הבנתי איך מקפלים וכל מה שקשור לזה (סגירת קצוות, איזה צד למטה וכו)😕נניח וזה דף נייר איך אני מקפלת?
אגב לאיזה גודל מלבן לרדד את הבצק בערך?
תודה מראש!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (23:12 25.06.2020)

היי דבורה,
נניח שזה דף נייר אז את מקפלת אותו לחצי ומהדקת את הקצוות, גם בצדדים.
בערך בגודל 25X35 ס"מ.

Avatar
דבורה (16:11 26.06.2020)

תודה יקירה. עכשיו הבנתי איך מקפלים אבל לא הבנתי למטה הכוונה צד פתוח כלפי מטה.
בנוסף את המילוי שמים בצד שאותו מקפלים או שאליו מקפלים?
תודה מראש!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:53 26.06.2020)

את הרולדה יש להניח על נייר האפיה כאשר הצד של הקיפול הוא תחתון.
את המילוי שמים בצד שאליו מקפלים.

Avatar
שושי (11:16 3.06.2020)

הכנתי ויצא מעולה!!!! השאלה שלי איך לגלגל לרולדה קיפול אחד? יכולה להראות?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:16 3.06.2020)

לא בטוחה שיש לי את זה בתמונה אז אנסה להסביר.
הכוונה לקפל בצורה כזאת שהבצק יהיה רק בעיגול החיצוני ולא מגולגל יחד עם המילוי.

Avatar
מיטל (11:12 25.05.2020)

יצא מדהים. בעיניי הטעם מזכיר קצת את הבורקס הטעים של האולמות אירועים

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:34 25.05.2020)

נראה מעולה ❤️
תודה מיטל

Avatar
סימה (09:06 24.05.2020)

אצלנו מאוד אוהבים את המתכונים שלך, אפרת, הילדים יודעים שאם הם מוצאים משהו באתר שלך יש סיכוי מאוד טוב שאכין אותו 🙂
משום מה, פה הסתבכתי. הבצק יצא מוזר… ממש התפרק, ולא נראה כמו בצק.
אולי טעיתי בכמויות? זה משנה באיזה קמח משתמשים? (אני לא בטוחה במה השתמשתי). למה אין שום השהיה/התפחה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:39 24.05.2020)

היי סימה,
יש לך אפשרות לבדוק באיזה קמח השתמשת? אם זה לא קמח לבן רגיל, כמות הנוזלים יכולה להשתנות ולדעתי זאת הסיבה.
אמור לצאת בצק גמיש ונוח לעבודה.
אין צורך בהתפחה.

Avatar
סימה (09:40 24.05.2020)

תודה רבה!

Avatar
גלית (15:54 19.05.2020)

יצא מעולהההה
תודה רבה.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:35 19.05.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

Avatar
עצמונה (14:08 19.05.2020)

הי אפרת, הכנתי את המאפה לפי המתכון יצא מצוין. האם אפשר למלא את המאפה בחציל קלוי?
תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:40 19.05.2020)

כן, אפשר להכין מילוי של חצילים קלויים. אני ממליצה על המילוי שבמתכון הזה – בצק עלים במילוי חצילים.

Avatar
שרונה (11:55 19.05.2020)

שלום
האם יש אפשרות להוסיף גבינה למילוי ,ואם כן מה את ממליצה ובאיזה כמות?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:48 19.05.2020)

אני חושבת שאפשר להוסיף למלית כחצי כוס גבינה צהובה מגורדת וכחצי כוס גבינה בולגרית או פטה מפוררת.

Avatar
נעמה (19:42 17.05.2020)

האם אפשר לעשות עם מילוי של גבינה ותרד?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:15 17.05.2020)

כן.
מתכון למילוי אפשר למצוא במתכון הזה- בורקס פילו במילוי גבינה ותרד.

Avatar
תאיר (21:17 16.05.2020)

היי 🙂 עשיתי ויצא מעולה 🙂 רציתי לדעת אם אפשר לעשות את זה כמו קיש מבחינת צורה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:50 16.05.2020)

היי תאיר,
אני מניחה שאפשר.
למילוי עצמו כדאי להוסיף ביצה (אם אין בעיה להפוך את זה לחלבי אז מומלץ להוסיף כף גבינה לבנה, קצת בולגרית וגבינה צהובה מגורדת).
אני חושבת שאת התחתית כדאי לאפות בנפרד במשך 12-14 דקות ואז להוסיף את המילוי ולהמשיך לאפות 35-40 דקות.

Avatar
חיה (14:58 15.05.2020)

תודה רבה על המתכונים המעולים!
הכנתי ויצא טעים מאוד! כולם אהבו, והבכור שלי אמר שזה ליגה אחרת!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:25 15.05.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה חיה

Avatar
רינה (13:32 15.05.2020)

איך המאפה ביום שלמחרת.. נשאר פריך או כבר מתחיל להתיבש? שואלת כי מבצק שק"ם ממתכון כלשהו, שהכנתי בעבר אזני המן, זה היה פחות טוב למחרת.. תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:58 15.05.2020)

לדעתי המאפה מוצלח גם יום למחרת.
מומלץ לחמם בתנור (יש לחמם את התנור לפני).

Avatar
עצמונה (09:11 15.05.2020)

הי, האם אפשר להקפיא את המאפה, אם כן באיזה שלב? או האם אפשר להכין בבוקר ולחמם לארוחת צהריים? תודה על אתר מצוין.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:32 15.05.2020)

אני חושבת שאפשר להקפיא אחרי האפיה (לאחר שזה מתקרר לטמפ' החדר).
אפשר להכין בבוקר, לשמור על השיש מכוסה אפילו עד הערב.

Avatar
עצמונה (18:00 14.05.2020)

הי, האם אפשר להקפיא את המאפה, אם כן באיזה שלב? תודה.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:45 14.05.2020)

אני חושבת שאפשר להקפיא אחרי האפיה.

Avatar
קרן (06:41 14.05.2020)

בוקר טוב,
אם אני רוצה להכין כמאפה אישי,
זמן האפייה מתקצר?
תודה על מתכונים מעולים שמחדשים על הזמן

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:31 14.05.2020)

היי קרן,
זמן האפיה עשוי להתקצר ל 25-30 דקות.

Avatar
ליז (15:22 10.05.2020)

הכנתי ויצא מוצלח מאד כולם בלעו את זה הבצק מאד נח וקל

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:29 10.05.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ליז

Avatar
שולמית (08:49 10.05.2020)

שלום
אפשר להגיש כמנה ראשונה עם רוטב פטריות מעל? מתאים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:50 10.05.2020)

כן אפשר.

Avatar
אורית (19:52 7.05.2020)

אפרת היקרה !!! תודה על המתכונים המאלפים😊 רציתילשאול אם אפשר לוותר על הגזר או לשים משהו אחר במקום ?? המון תודה ושבת שלום 🌷

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:49 7.05.2020)

אפשר לוותר על הגזר או להוסיף קישוא או בטטה קטנה במקום.
שבת שלום 🌺

Avatar
פנינה (19:50 7.05.2020)

היי אפרת,
האם אפשר לשלב עלי תרד במתכון?
תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:50 7.05.2020)

אני חושבת שכן.
אם כן, כדאי לקצוץ את העלים ולטגן יחד עם הפטריות והגזר עד שיצטמצמו.

Avatar
נעמה (18:23 7.05.2020)

הי אפרת,
ראשית תודה על המתכונים!
שנית, הכנתי עכשיו את המאפה. שילבתי כוס קמח 80% וכוס קמח לבן.
הבצק לא נאפה במיוחד ויצא לי עבה משהו (אולי הייתי צריכה לחתוך קצת).
בנוסף הוספתי 1/2 חציל לתערובת במקום חלק מהפטריות. התערובת יצאה טעימה (:

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:37 7.05.2020)

היי נעמה,
אם הבצק לא נאפה לגמרי מבפנים אפשר לפרוס לפרוסות, להניח על נייר אפיה ולהחזיר לתנור.

Avatar
שי (22:53 17.05.2020)

הי,אשמח לדעת אם ניתן להשתמש בקמח כוס מין במקום או בנוסף ובאיזה יחס אם כן

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:18 18.05.2020)

אני חושבת שכן. אם זה קמח כוסמין לבן אין בעיה. אם זה קמח כוסמין מלא, אני ממליצה לשלב חצי כמות קמח כוסמין מלא וחצי קמח לבן.
קמח כוסמין מצריך הוספה של פחות מים לכן כדאי להוסיף את המים בהדרגה ולפי הצורך.

Avatar
מיכל (12:56 7.05.2020)

מה אפשר לשים במקום גזר לטבעוניים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:54 7.05.2020)

אפשר לגרד קישוא או בטטה קטנה או תפו"א קטן.

Avatar
נחמה (10:05 7.05.2020)

בוקר טוב אפרת,

לכמה רולדות מספיק הבצק /המילוי
1 או 2?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:19 7.05.2020)

היי נחמה,
כל הכמויות במתכון מספיקות לרולדה אחת.

Avatar
הילה (09:48 7.05.2020)

היי אפרת יקירה:)על מה את ממליצה לי במקום פטריות…?לא כל כך אוהבת

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:19 7.05.2020)

היי הילה,
את מחפשת מילוי צמחוני או בשרי?

Avatar
הילה (18:43 7.05.2020)

גם וגם:)אפשר להתחיל עם צמחוני!תודה רבה על התגובה המהירה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:25 7.05.2020)

רעיונות למילויים צמחוניים:
המילוי שבמתכון הזה- בצק פילו ממולא בירקות או בצק עלים במילוי חצילים.
רעיונות למילויים בשריים:
אפשר להכין את המילוי הזה- בצק עלים ממולא בחזה עוף או מאפה בשר טחון.

Avatar
הילה (04:11 8.05.2020)

תודה רבה!אין עליך❤️❤️❤️מאז האתר שלך ,אני ממש נהנת במטבח!!!סופשבוע נפלא

Avatar
רינה (14:13 6.05.2020)

אפרת, מתכון מדהיםםם יאמי..
הכנתי כבר פעמיים
והתחסללללל
ואצלינו לא כלכך אוהבים בריא בריא:)
אגב, היום אירחתי את ההורים שלי
והכנתי להם גם את זה, גם את הכדורי תמרים וגם את העוגת גבינה אפויה עם ציפוי שמנת חמוצה
מ\'זהה החמיאו לי
תודה לך על מתכונים מוצלחים!!!!!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:46 6.05.2020)

שמחה שכולם נהנו ❤️
תודה יקרה

Avatar
מיכל (07:50 13.05.2020)

הי אפרת, שאלה: האם המילוי יהיה מוצלח עבור רולדת בצק עלים קנוי? (אני חסרת נסיון בהתעסקות עם בצק וזקוקה למנה עיקרית טבעונית)

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:14 13.05.2020)

כן 🙂

Avatar
הילה (22:45 5.05.2020)

אפרת אלופה!
לא יכולה שלא לשתף.
הבצק מדהים!
מלאתי במלית גבינות עם זיתים.
נשאר טעם לעוד…

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:12 6.05.2020)

שמחה שיצא טעים ❤️
תודה הילה

Avatar
עינת (19:02 5.05.2020)

היי

אפשרי שמן זית במקום שמן קנולה?

בתודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:29 5.05.2020)

אני חושבת שכן.

Avatar
ורד (11:13 5.05.2020)

היי,
אני רוצה לנסות להכין את המאפה היום, רציתי לדעת האם ניתן לשלב במילוי בשר טחון (ולוותר על הגזר) ואם כן איזה היית ממליצה לי? בקר/הודו? וכמה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:26 5.05.2020)

אפשר לשלב בשר בקר עם פטריות. בסביבות 250 גרם.

Avatar
רבקה (18:25 4.05.2020)

תודה רבה על כל המתכונים הטובים! אני לוקחת המון מהאתר.
יש לי כמה שאלות: 1. האם לא צריך רוטב פטריות מעל? זה לא יבש?
2. יש לך מתכון להכנת רוטב פטריות ביתי?
3. האם ניתן להכניס לאותו בצק גם הודו טחון? אם כן, איך כדאי להכין אותו לפני?

תודה רבה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:23 4.05.2020)

היי רבקה,
1. המאפה יוצא פריך והמילוי רך ודי עסיסי.
2. יש מתכון לרוטב פטריות במתכון הזה- בורקס תפוח אדמה ברוטב פטריות.
3. אפשר לטגן 200-250 גרם הודו טחון ולערבב עם הפטריות והגזר. אפשר להכין את המילוי יום לפני ולשמור במקרר.

Avatar
אודליה (16:27 4.05.2020)

היי אפרת! ממש מתאים לי המתכון הזה 🙂 הבצק בעצם אותו הבצק של הכיסונים (שאני מכינה הרבה!) נכון? יש לי כמה שאלות – 1) באופן ההכנה רשמת להוסיף פטרוזיליה אבל אני לא רואה את זה ברשימת המצרכים – אז כמה לשים והאם אפשר כוסברה במקום? 2) יש לי כרגע רק קמח כוסמין מלא וקמח חלה, האם אחד מהם יכול להתאים או שעדיף לחכות ולקנות משהו אחר? 3) מה בעצם ההבדל בין להבריש בביצה שלמה או רק הצהוב, או שלמה עם כפית שמן? מנסה לעשות סדר בראש שלי בין כל המתכונים שלך שצריכים הברשה 🙂 תודה רבה והמשך יום נפלא!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:20 4.05.2020)

נכון 🙂
1. הוספתי במתכון. יש לשים רבע כוס עלי קצוצים. אפשר גם כוסברה.
2. קמח חלה זה בסדר.
3. כשמברישים רק את החלמון (הצהוב) זה יוצא זהוב יותר מאשר עם ביצה שלמה טרופה (לא משהו קריטי).

Avatar
אודליה (23:06 7.05.2020)

היי אפרת, הכנתי היום ויצא מושלם!! תודה רבה ושבת שלום 🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:23 8.05.2020)

מהמם 😍
תודה ושבת שלום!

Avatar
אקרמן רעיה (15:52 4.05.2020)

שלום אפרת. לעצלנים איזה בצק מתאיםלקנות מוכן. תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:15 4.05.2020)

בצק עלים או פילאס.

Avatar
שירה (23:08 4.05.2020)

לא כדאי לך!!
זה שניות!!
לא שווה את המאמץ של הקניה והמחיר בבצק מוכן.
אין יותר מושלם מהבצק הזה: טעים, מהיר וכמעט ללא חומרים!!

Avatar
שירה (12:41 4.05.2020)

שלום,
תודה על המתכון! זה בדיוק מה שצריך הרבה פעמים: בלי עוף בלי בשר ופיקנטי!

האם ניתן לשים פטריות מקופסת שימורים?
עד כמה חשוב הטרי?

תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:07 4.05.2020)

היי שירה,
אפשר לשים פטריות מקופסת שימורים. ממליצה להשתמש בפטריות השלמות ולחתוך אותן כי הן יותר טעימות מהחתוכות.

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.