שום דבר לא נמצא

זמן בישול/אפייה: 20-23 דקות

מס’ מנות: 12 לחמניות פיצה

סוג: חלבי

רכיבים

500 גרם קמח רגיל או קמח לחם (3.5 כוסות)

1 כף גדושה שמרים יבשים

4 כפות גדושות סוכר

רבע כוס שמן

200 מ”ל מים פושרים-חמימים (כוס פחות 2 כפות)

1 כפית מלח

למילוי: רוטב פיצה/קטשופ, פרוסות גבינה צהובה (כל פרוסה חותכים ל-3 רצועות)

לציפוי: ביצה טרופה+ כפית שמן, שומשום

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מערבבים בקערת מיקסר את הקמח, השמרים והסוכר.

-מוסיפים מים ושמן ומערבבים כדקה. מוסיפים את המלח ולשים במשך כ-8 דקות לפחות, עד שמתקבל בצק חלק ורך.

-יוצרים מהבצק כדור, מניחים בקערה משומנת ומכסים במגבת. מתפיחים בטמפ’ החדר (עדיף במקום חמים בבית) במשך כשעה וחצי, עד שהבצק מכפיל את נפחו.

-מוציאים את האויר מהבצק ומחלקים ל – 12 כדורים בגודל שווה.

-כל כדור מרדדים בעזרת מערוך לעלה ארוך, מניחים כפית רוטב פיצה ו-3 רצועות גבינה צהובה ומגלגלים ללחמניה ארוכה.

-מניחים בתבנית על נייר אפיה, מברישים את הלחמניות בביצה טרופה ומפזרים שומשום.

-מכניסים לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות במשך 20-23 דקות, עד שהלחמניות מזהיבות.

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל
טיפים והערות

*אפשר להכפיל כמויות ולהקפיא.

 

ראו גם
סלמון בחרדל ודבשסלמון בחרדל ודבש
עוף באננס ואורז לבן עוף באננס ואורז לבן
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
פיצה (14:48 4.12.2024)

הי! דבר ראשון רציתי לשאול אם אפשר במקום לחמניות לעשות פיציות? אם כן יש שינויים באופן ההכנה?
או שיש מתכון אחר מומלץ לפיציות?
מה אפשר לאכול ליד? (ארוחה ללימודים לכבוד יומולדת)
דבר נוסף, האם אפשר להכין את הבצק כמה ימים מראש (נגיד היום) ולשמור אותו במקרר או במקום אחר ואז ביום ראשון בבוקר למרוח את הרוטב ולהכניס לתנור?
תודה רבה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:36 5.12.2024)

כן אפשר. זמן האפיה פשוט יתקצר.
יש גם את המתכון הזה- פיצות אישיות
אפשר להגיש עם סלט עלים/חסה ולהגיש ליד גם פסטה או אנטיפסטי.
עדיף להכין את הבצק יום לפני ולשמור במקרר בקערה ולעטוף אותה בנייר נצמד (אחרי יותר מידי ימים הוא עלול להחמיץ).

avatar
רותי (19:58 18.11.2024)

היי אפרת,
אין לי תנור חלבי בבית ואני ממש ממש רוצה להכין.
האם לדעתך אפשר להכין את זה במיני קיטשאן?
והאם ידוע לך האם אני יכולה להשתמש בו ממש במקום תנור חלבי-
פיצות, לחמניות וכו?
תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:14 19.11.2024)

היי רותי,
אני לא מכירה טוב את המכשיר אבל אני חושבת שאפשר לאפות בו בצקים.

avatar
מלכה (16:55 21.10.2024)

הי אפרת,
תודה על המתכונים, מוצלחים מאד!!
האם אפשר להכין את הבצק יום קודם ולהתפיח במקרר ורק בבוקר לאפות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:41 22.10.2024)

כן בטח.
לשים בקערה גדולה ולכסות בניילון נצמד.

avatar
חני (21:19 13.08.2024)

אחלה מתכון
קל ומהיר להכנה

לחמניות פיצה
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:05 13.08.2024)

ואו נראה מעולה❤️

avatar
מרים (18:49 23.07.2024)

הי
הכנתי שבוע שעבר ויצא מהמם.. תודה!
היום הכנתי שוב ומקמח מלא והבצק יצא פחות מוצלח כרגע הוא בהתפחה יש לי איך לשפר?
עשיתי את אותם כמויות רק החלפתי לקמח מלא.. (אולי הוספתי עוד קצת מים בלישה כי יצא ממש יבש…)

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (00:00 24.07.2024)

היי מרים,
ראיתי עכשיו. איך יצא?
בגדול לא מומלץ להכין בצק עם קמח מלא בלבד. כדאי לשלב עם קמח לבן כדי לשפר את התוצאה.

avatar
מרים (00:54 24.07.2024)

הי
תודה על התגובה
יצא ממש מוצלח ב”ה
ועוד שאלה נשאר לי בצק איפה עדיף לשמור במקרר או במקפיא?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:07 24.07.2024)

אם תכיני היום אז במקרר.
אם לא אז עדיף להקפיא.

avatar
מיכל (21:35 21.07.2024)

הכנתי עכשיו,
ויצא מושלםםםם,
טעים בטירוףףף,
מכורה למתכונים שלך,
כל פעם שבאלי להכין נכנסת לכאן ויוצאת עם מתכון קל וטעים…
תודה🫶

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:33 22.07.2024)

שמחה שיצא טעים❤️
תודה מיכל

avatar
רוית (13:42 18.07.2024)

שלמות! הכנו כבר כמה פעמים. תודה רבה.❤️
באיזה דרך אני עושה את זה במילוי שוקולד? ממרח? קוביית שוקולד? שוקולד צ׳יפס?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:54 18.07.2024)

היי רוית🙂
יש מתכון ללחמניות במילוי שוקולד

avatar
דניאלה צ'מסי (15:25 14.07.2024)

אפרת האהובה
אני יכולה במקום גבינה צהובה מוצרלה? תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:00 14.07.2024)

כן בטח🙂

avatar
מיכל (21:33 11.07.2024)

כל מתכון יותר מוצלח מהשני…
המתכונים שלך ממש טובים!
לחמניות טעימות ממש!!!

לחמניות פיצה
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:48 11.07.2024)

תודה מיכל❤️

avatar
שירה (16:18 9.06.2024)

היי אפרת,
הכנתי את המתכון של הלחמניות פיצה וזה פשוט טעים ומוצלח תודה רבה על כל המתכונים המושלמים!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:20 9.06.2024)

שמחה שיצא טעים:)
תודה שירה

avatar
שולמית (08:11 5.06.2024)

הי אפרת יקרה!
אפשר להכין מהבצק הזה פיצה או פיציות? אם כן- איך?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:48 5.06.2024)

כן אפשר.
את יכולה לרדד את הבצק ולהכין כמו באופן ההכנה במתכון הזה – מתכון לפיצה.

avatar
ריקי (06:46 2.06.2024)

בוקר טוב
האם אני יכולה להשתמש בחלק מהבצק הזה להוסיף לו שוקולד ציפס ולאפות בתור לחמניות שוקולד ציפס?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:21 2.06.2024)

כן:)

avatar
לאה (09:50 29.05.2024)

יש לך מתכון לרוטב פיצה? (זה שמורחים על הבצק , מתחת לגבינה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:03 29.05.2024)

כן. מצורף – רוטב לפיצה

avatar
רבקה (17:55 27.05.2024)

היי אפרת,
זה פעם רביעית שאני מכינה את הלחמניות וכל פעם חוץ מהפעם הראשונה הבצק יוצא פירורי
אני עושה בדיוק לפי הכללים והכוסות 200 מ”ל
מה יכול להיות???

avatar
רבקה (18:46 27.05.2024)

וואי בדיוק עכשיו אני עוברת בפעם העשירית על המתכון ואני חושבת ששמתי חצי מכמות המים כי עשיתי כמות כפולה😔😔
איזה באסה עוד חצי שעה אני אמורה להוציא מההתפחה וזה ייצא בצק דפוקק
אולי יש תקווה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:36 28.05.2024)

ראיתי רק עכשיו. איך יצא בסוף?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:36 28.05.2024)

היי רבקה,
אם הבצק יוצא פירורי זה אומר שחסרים נוזלים. במקרה כזה יש להוסיף עוד מים.
יש להשתמש בכוס בנפח 240 מ”ל (כוס 200 מ”ל קטנה מידי).

avatar
רבקה (16:25 29.05.2024)

היי,
כשהכנתי את הבצק ועדיין לא יצא אחיד אז הוספתי עוד מים ושמן..
אז זה יצא שהכמות של השמן ששכחתי להכפיל הוכפלה והמים רק 1 וחצי..
ניסיתי לחבר את זה לגוש אחד, ורק חצי מהכמות נענתה לי, אז זה טפח ונהיה יותר טוב..
קצת קשה לעבודה אבל טעיםם!!!
(אני לא חושבת שזה יהיה הפעם האחרונה שאכין את זה למרות הפדיחות..
כי לא יסכימו לי לוותר על זה.. בולעים את זה פה😊)
תודה רבה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:33 30.05.2024)

❤️❤️

avatar
אלהאם ברכאת (17:09 3.04.2024)

אפשר להכין את הבצק מהערב ולשים במקרר להכין בבוקר

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:16 3.04.2024)

כן בטח. לשים בקערה ולכסות בניילון נצמד.
זה יתפח במקרר כל הלילה.

avatar
חיה (19:11 2.04.2024)

המתכון הזה מושלם!
אני מכינה אותו הרבהההה
ניסיתי גם עם עוד מילויים
הכל יוצא מושלם עם המתכון הזה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:45 2.04.2024)

שמחה לשמוע🙂
תודה חיה

avatar
מוריה (10:11 21.03.2024)

ואי מתכון מושלם!🤩 הכנתי אתמול לארוחת ערב והכל התחסל תוך רגע, כולם היו מבסוטים שאמא השקיעה היום;) ואיזה השקיעה? 10 דקות עבודה.. 🙈
אין על המתכונים שלך, תמיד כשמחפשים משהו שווה ומהיר להכין אני פותחת את האתר ומוצאת עוד מתכון נחמד, ותמיד יוצא מדהים!!❤️

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:22 21.03.2024)

תודה יקרה❤️

avatar
רבקה (17:37 19.03.2024)

וואווו
מעולה!
כשנגמר לי הגבינה צהובה עשיתי ריקים ועדיין יצא מושלםם
תודה רבה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:24 20.03.2024)

שמחה לשמוע🙂
תודה שחזרת לשתף!

avatar
מירי (19:45 14.03.2024)

תודה רבה על מתכונים מעולים
הכנתי השבוע לארוחת ערב לכבוד ראש חודש
והילדים עפו על זה…
גיוון טעים ומענין לפיצה השגרתית
וגם הבצק נעים ונוח לעבוד איתו

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:25 14.03.2024)

שמחה שיצא טעים🙂
תודה מירי

avatar
סימה (20:49 19.02.2024)

היי
תודה על מתכונים דווים.
אפשר להשתמש בקמח שמרים

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:26 19.02.2024)

כן אפשר:)

avatar
אסתי (22:43 30.01.2024)

הכנתי ויצא טעים מאוד וגם יפה
תודה על המתכונים
מצרפת תמונה

לחמניות פיצה
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:47 31.01.2024)

נראה מעולה💜
תודה על השיתוף

avatar
דבורה (21:59 27.01.2024)

תודה רבה יצא פשוט מושלם! הילדים חיסלו הכל, רציתי לשאול מתי עדיף להקפיא לפני האפייה או אחרי? ושוב תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:41 28.01.2024)

שמחה שיצא טעים🙂
אפשר גם וגם. אולי עדיף אחרי אפיה.

avatar
ברוריה (16:19 17.01.2024)

מה המשקל של כל כדור בצק צריך להיות? וכן האם אפשר להקפיא עם המלית?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:10 17.01.2024)

היי ברוריה,
האמת שאני לא זוכרת מה המשקל אבל כדי שיהיה לך יותר קל תחלקי את הבצק לשניים וכל חלק לעוד שניים ואז ל-12 חלקים.
אפשר להקפיא.

avatar
ברוריה (22:18 17.01.2024)

תודה,הכנתי את זה אבל ההתפחה לקחה יותר זמן בגלל המזג אוויר אבל זה יצא טוב

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:18 18.01.2024)

כן ככה זה כשקר:)

avatar
עינת (08:57 10.01.2024)

היי אפרת
עם שמרים טריים גם יצא טוב ?
ואם כן מהי הכמות ?
תודה רבה לך מראש.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:40 10.01.2024)

כן בטח.
אפשר לשים 25 גרם שמרים טריים.

avatar
רחלי (00:06 27.12.2023)

יצא טעים מאודדדד
קיבלתי הרבה מחמאות….

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:28 27.12.2023)

שמחה לשמוע💜
תודה שחזרת לעדכן

avatar
יערה (12:46 18.12.2023)

הבצק יהרס אם אלוש אותו ביד??

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:18 18.12.2023)

אין בעיה ללוש עם היד רק חוב ללוש מספיק זמן (לפחות כ-10 דקות).
ככל שתלושי יותר כך ייצא מוצלח יותר.

avatar
חני (21:28 10.12.2023)

יצא טעיםצ בטרוףףףף
פשוט התלקקנו….

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:27 10.12.2023)

שמחה שנהניתם🙂
תודה שחזרת לעדכן!

avatar
תהילה (10:12 6.12.2023)

יצא טעיםםםםם, בצק פשוט מושלם!!!
תודה על עוד מתכון מוצלח!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:52 6.12.2023)

שמחה שיצא טעים🙂
תודה לך שחזרת לעדכן!

avatar
. (12:54 29.11.2023)

היי אפשר לתת לבצר לתפוח יותר משעה וחצי?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:52 29.11.2023)

כן.

avatar
מירי (12:35 14.11.2023)

הי, תודה על המתכונים המהממים שלך!
הכנתי עכשיו את הבצק ובגלל שהוא יצא מאוד מתפורר, הוספתי עוד חצי כוס מים+-
יש צורך להוסיף גם שמן לדעתך?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:12 14.11.2023)

היי מירי,
אם שמת רבע כוס אין צורך.

avatar
ברכה (17:25 19.10.2023)

הכנתי בצק ונראה מעולה. בגלל שאני צריכה היום רק כמות קטנה רציתי לשאול-מה עדיף לעשות אם השאר: להקפיא בצק או להקפיא מוכן?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:26 19.10.2023)

היי
אין כל כך הבדל, אבל עדיף להקפיא לאחר האפייה(:

avatar
ברכי (12:20 19.10.2023)

הכנתי את הבצק אבל אני לא צריכה ככ הרבה. האם עדיף להקפיא בצק או לחמניות אפויות?
תודה רבה ובשורות טובות.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:15 19.10.2023)

היי
עדיף להקפיא לאחר האפייה(:

avatar
שרי (20:23 17.10.2023)

הכנתי בפעם הראשונה מתכון שלך יצא מהמם! אמן תצליחי בכל מכל.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:47 17.10.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
מי (23:06 1.10.2023)

האם זה מתאים לללא גלוטן

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:36 2.10.2023)

אפשר להשתמש בקמח ללא גלוטן. המרקם ישתנה מעט.

avatar
ציפורה (22:21 1.10.2023)

וואו..הכנתי ואהבנו הבצק רך וטעים, האם אפשר לעשות מילויים אחרים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:43 2.10.2023)

שמחה שאהבתם!
ניתן להכין מילוי גבינות וזיתים/פטריות/חצילים וכדומה.

avatar
חיה (22:27 19.09.2023)

היי אפרת,
יש לך מתכון לרוטב פיצה להפנים,
רוטב פיצה כמו של החנויות (עם המיונז)?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:34 20.09.2023)

היי
יש מתכון לרוטב פיצה שתוכלי להוסיף לו מעט מיונז אם תרצי.

avatar
חיה (10:48 20.09.2023)

תודה רבה על המענה.
אם אני יוסיף לו מיונז, זה כמו שמביאים בפיצריות?
לנגב את הלחמניות פיצה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:34 20.09.2023)

היי
כן, זה יהיה דומה מאד.

avatar
שרה (12:24 18.09.2023)

היי!
אני רוצה להכין את המתכון. במיקסר רגיל, באיזה וו ועל איזו מהירות?
תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:56 18.09.2023)

היי
וו לישה ומהירות גבוהה.

avatar
שרה (12:59 31.08.2023)

יכול להיות שצריך להוסיף עוד מים, יותר ממה שכתוב במתכון?
תודה:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:39 31.08.2023)

היי
כמות המים אמורה להספיק, אבל אם במקרה הבצק יוצא יבש אפשר להוסיף.

avatar
itzik30 (21:38 31.08.2023)

גם לי נראה שצריך להוסיף קצת יותר מים לי יצא קצת יבש הבצק, אולי גם כי השתמשתי בקמח כוסמין

avatar
מתכונים ב-10 דקות (02:40 1.09.2023)

נכון, עם קמח כוסמין המרקם משתנה.

avatar
שרה (01:02 5.09.2023)

עשיתי את הלחמניות ויצא פשוט מוווושלם!!
גם בהקפאה הטעם נשמר טעים…
רציתי לשאול – אפשר לעשות את הבצק הזה בלי המילוי של הפיצה? שיהיה סתם לארוחות ערב וכדו’? זה עדין יצא טעים?
וסתם כך, אני כלה טריה, לפי החתונה לא ידעתי לבשל אורז, ועכשיו עם האתר שלך אני פשוט מפתיעה את עצמי ואת המשפחה שלי כל פעם מחדש
תודה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:57 5.09.2023)

היי
שמחה שיצא מוצלח ותודה על הפרגון!
אפשר להכין כלחמניות רגילות(:

avatar
עינת (14:45 29.08.2023)

היי אפרת
קמח כוסמין 70 אחוז או אני מניחה שאפשר רק ממנו במקום קמח רגיל
או שפחות מומלץ?ולגבי קמח חיטה 80 אחוז?
תודה מראש על התשובה .

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:59 29.08.2023)

היי
אפשר להשתמש בקמח כוסמין או מלא אבל המרקם יצא דחוס וכבד קצת יותר.

avatar
נחמי (23:57 28.08.2023)

מתכון מושלם (כמו כל המתכונים שלך 🙂
הבצק יוצא רך ונח לעיבוד
והטעם מיוחד!!
תודה!

לחמניות פיצה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:19 29.08.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
חלי (08:44 28.08.2023)

בוקר אור, במתכון לא מופיע ביצה ובאופן ההכנה מופיע שצריך להוסיף ביצה לבצק, מה נכון?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:33 28.08.2023)

בוקר טוב:)
אין ביצה במתכון. תיקנתי במתכון.
יום נפלא!

avatar
זוהרוש (16:45 27.08.2023)

וואו כל הכבוד על הזמן והטרחה בשביל כל אחת ואחת מעריכים ואוהבים מאודדדד

avatar
מתכונים ב-10 דקות (02:03 28.08.2023)

תודה על הפרגון❤️

avatar
רחל (22:26 24.08.2023)

היי אפרת יקרה!מה הכוונה מניחים כפית רוטב פיצה? איפה? במרכז העלה? או שעל כל שטח העלה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:57 25.08.2023)

היי
מניחים בקצה העלה, ניתן למרוח מעט על שאר שטח העלה.

avatar
אודליה (00:58 24.08.2023)

וואו אהבתי! אנסה בע”ה! יש לי כרגע קמח רגיל וקמח חלה. מה עדיף? אהה, ואני מניחה שאפשר ללוש גם ביד, נכון? תודה רבה ולילה טוב 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:42 24.08.2023)

היי😊
אפשר להכין עם קמח חלה אם אוהבים מרקם רך יותר.
אפשר ללוש ידנית.

avatar
האופה (18:58 23.08.2023)

אפשר להקפיא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:19 23.08.2023)

כן, למרות שהמרקם ישתנה.

לקריאת כל התגובות