שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 30-32 דקות

מס’ מנות: 2 לחמג'ון

מצרכים:

לבצק:

1+3/4 (כוס + שלושת רבעי כוס) קמח לבן

חצי כף שמרים יבשים

כף סוכר

חצי כוס מים פושרים

2 כפות שמן זית

חצי כפית מלח

לתערובת הבשר:

200 גרם בשר טחון

1 בצל קטן קצוץ

2 שיני שום קצוצות

חצי עגבניה קצוצה

כף פטרוזיליה קצוצה

כפית רסק עגבניות

תיבול לבשר: שליש כפית מלח, כפית שטוחה פפריקה מתוקה, שליש כפית כמון, מעט פלפל שחור

אופן הכנה:

מתחילים בהכנת הבצק:

מערבבים בעזרת כף את הקמח עם השמרים והסוכר. מוסיפים חצי כוס מים פושרים ומערבבים (מתקבלת תערובת מעט יבשה ולא אחידה). מוסיפים שמן זית ומלח ולשים עם הידיים במשך 3-4 דקות עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה (אם הבצק יבש יש להוסיף עוד קצת מים, כל פעם להוסיף כף אחת של מים וללוש).

מכסים את הקערה במגבת ומניחים בצד לפחות 10-15 דקות (ככל שתשאירו את הבצק לנוח יותר זמן כך הוא יתפח יותר באפיה).

הכנת תערובת הבשר (בזמן שהבצק נח לו 🙂 ):

מחממים מחבת עם כף שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את השום והעגבניות, ממליחים מעט ומטגנים תוך כדי ערבוב 2 דקות. מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים עד שמשנה את צבעו. מוסיפים פטרוזיליה, כפית רסק עגבניות ומתבלים במלח, פפריקה, כמון ופלפל שחור. מסירים מהאש.

הרכבת הלחמנג’ון:

מחממים תנור מראש ל190 מעלות (חשוב שהתנור יהיה חם!)

מחלקים את הבצק ל-2 חלקים. מקמחים קלות משטח עבודה ומרדדים את הבצק לעיגול בקוטר כ 20 ס”מ ובעובי כחצי ס”מ. מרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה ומניחים את הבצקים על הנייר. משמנים כל עיגול בכף שמן זית (מורחים באופן אחיד על החלק העליון) ומניחים מחצית מתערובת הבשר על כל עיגול (את הבשר מניחים במרכז העיגול ומשאירים שוליים בצדדים של כ2 ס”מ).

מכניסים לתנור ואופים במשך 20-22 דקות.

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל

*מומלץ להגיש עם טחינה- מתכון לטחינה.

לחמג'ון

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
מתכון לוופל בלגי
סלט כרוב ושמיר

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
אפרת (10:42 13.08.2021)

היי אפרת
הכנתי את המתכון המעולה שלך-בשר טחון ופטריות ברוטב צהוב ונשאר לי ממנו,חשבתי לנצל את השאריות ולאפות את זה על הלחמנג’ון.ילך?
תודה מראש!

מתכונים ב-10 דקות (12:00 13.08.2021)

היי אפרת,
אפשר לנצל את הבשר ללחמג’ון, רק חשוב שלא יהיה הרבה רוטב בתערובת הבשר.

אורית (15:59 9.08.2021)

היי אפרת,
מתכון מושלםםםם
יצא טעים, כולם זללו 🙂
תודה על האתר המדהים, משתמשת בו המון !!!

מתכונים ב-10 דקות (16:10 9.08.2021)

שמחה ממש שאהבתם את המתכון! תודה לך אורית על השיתוף🌺

חני (16:56 21.07.2021)

שלום אפרת:)
הבשר בתיבול הזה מתאים גם לקונכיות בצק?

מתכונים ב-10 דקות (20:05 21.07.2021)

היי חני,
כן(:

חני (21:30 21.07.2021)

תודה רבה!
עשיתי בסוף אמפנדס וזה נראה ממש טוב:)

מתכונים ב-10 דקות (22:21 21.07.2021)

שמחה ממש לשמוע!

נאוה:)) (20:14 22.02.2021)

היי
נראה ממש טוב! הבשר לא מתפורר מעל הלחם? כאילו הוא מתחבר אליו?

מתכונים ב-10 דקות (20:24 22.02.2021)

היי,
הבשר מתחבר לבצק בזכות השמן ששמים לפני…😊

דביר (20:54 16.02.2021)

יצא מדהים כמו כל המתכונים שלך
תודה רבה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:29 17.02.2021)

נראה מעולה 🙂
תודה דביר

מארי (16:28 19.01.2021)

היי אפרת,
הפעם אין לי זמן להכין בצק.
אפשרי להכין את התערובת ולאפות על פיתה? אם כן, איך?
אודה לתשובה מהירה…רוצה להכין עכשיו.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:43 19.01.2021)

מתנצלת, ראיתי עכשיו.
כן, אפשר לאפות על פיתה 🙂
יש לאפות פחות זמן. לדעתי 5-8 דקות.

יפעת (23:17 5.01.2021)

היי אפשר בבקשה מתכון לקילו קמח?
ואיזה אפשרויות יש במקום בשר?

מתכונים ב-10 דקות (11:04 6.01.2021)

היי יפעת, אם לא תרצי עם בשר תוכלי להכין את ה-מתכון לפוקצ’ה ביתית על אותו בסיס של בצק ובנוסף תוכלי למצוא רעיונות טעימים לתוספות 🙂

קילו קמח לחם או קמח לבן
2 כפות ושליש שמרים יבשים (26 גרם)
2 כפיות סוכר
2 וחצי כוסות מים (600 מ”ל)
6 כפות שמן זית (60 מ”ל)
2 כפיות מלח

זהבה (09:30 28.12.2020)

שוב חזרתי לאתר שלך אפרת היקרה
שוב התפעלתי מהקלילות במתכונים שלך
ןהתוצאה הייתה טעימה כל כך שלא הספקתי לצלם…יאמי
תודה שוב

מתכונים ב-10 דקות (09:57 28.12.2020)

תודה זהבה 🙂
שמחה לקרוא שיצא מוצלח🌸

יעל (20:46 18.08.2020)

היי אפרת. תודה על האתר המדהים, הכנתי כמות משולשת, חלק עם חצילים וחלק עם טונה במקום בשר, ויצא מדהים!! הילדים עפו על זה, ולא השאירו זכר.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:55 19.08.2020)

נראה מעולה 🙂
תודה יעל

שונאת ירקות (16:40 16.07.2020)

הי אפרת,
תודה על אתר מדהים
אפשר לוותר על העגבניה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:22 16.07.2020)

כן.

אביב (13:41 9.07.2020)

הי אפרת, מ ת ה על המתכונים שלך!
יש דרך לעשות את זה ללא גלוטן?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:24 9.07.2020)

היי אביב,
לא ניסיתי אבל אולי אפשר להכין את זה עם קמח רב תכליתי ללא גלוטן כמו רגיל או תמי.
יכול להיות שאפשר להכין את הבצק מהמתכון הזה פוקצ’ה ללא גלוטן.

יפה. מ. (02:08 7.07.2020)

הי, כשאני מחפשת מתכון כלשהו, באופן אוטומטי אני נכנסת לאתר שלך. מודה לך על מתכונים נפלאים. אני רוצה להכין לעשרים איש, מה הכמויות בבקשה?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:06 7.07.2020)

היי יפה,
אני מניחה שאם תכיני קילו בצק, זה אמור להספיק. זה יוצא 8 יחידות.
אלה הכמויות לקילו:
לבצק:
7 כוסות קמח לבן
2 כפות שמרים יבשים
4 כפות סוכר
2 כוסות מים פושרים
8 כפות שמן זית
2 כפיות מלח
לתערובת הבשר:
1 ק”ג בשר טחון
3 בצלים בינוניים קצוצים
8 שיני שום קצוצות
2 עגבניות קצוצות
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות רסק עגבניות
תיבול לבשר: 2 כפיות שטוחות מלח, 3.5 כפיות פפריקה מתוקה, כפית וחצי כמון, רבע כפית שטוחה פלפל שחור
יום נפלא 🌺

מלי (22:20 5.07.2020)

הכנתי ויצא נדירררר

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:33 6.07.2020)

נראה מעולה!
תודה מלי

אביגיל (12:06 3.07.2020)

היי אפרת,תודה רבה על האתר המעולה שלך אנחנו משתמשים בו המון!
אני רוצה להכין גם חלות לשבת (מתכון שלך כמובן), אפשר להכין את הלחמג’ון מאותו בצק?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:08 3.07.2020)

מניחה שכן.
שבת שלום 🌺

ורד (20:05 8.06.2020)

יצא מדהים!
תודה על מתכון נפלא

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:18 8.06.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ורד

חני פלד (19:30 31.05.2020)

יצא ממש טעים!!!
תודה רבה!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:18 31.05.2020)

נראה מעולה!
תודה חני 🙂

תחיה (12:36 21.05.2020)

היי, הכנתי עכשיו ויצא מעולה!
אני רוצה להגיש את מחר בערב.. איך כדאי לשמור? במקרר או במקפיא? (אחמם על הפלטה..)
תודה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:37 21.05.2020)

שמחה שיצא מוצלח 🙂
אם זה למחר אפשר לשמור במקרר. יש לעטוף היטב או לשים בקופסה סגורה.

עדינה (17:01 12.05.2020)

מתכון ליגההההההההה
תודה רבה רבה אין מילים על האתר

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:03 12.05.2020)

שמחה שאהבת 🙂

אירנה (14:59 23.04.2020)

יצא מעולה
תודה
מתכון נוסח מובן ומדויק מה שנתן אומץ לנסות. והינה, הצליח לי.

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:03 23.04.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה על השיתוף!

חיה (08:16 22.04.2020)

תודה רבה רבה יצא מעולה! אנחנו ממש נהנים מהאתר שלך ומשתמשים בו המון! תודה לך!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:16 22.04.2020)

תודה חיה, כיף לשמוע ❤️

חגית (16:15 21.04.2020)

היי אפשר לשים קמח תופח במקום השמרים? או קמח רגיל עם אבקת אפיה במקום שמרים?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:53 21.04.2020)

היי חגית,
במקרה הזה לא מומלץ לוותר על השמרים. קמח תופח לא ייתן תוצאה מספיק טובה.

מיכל (08:09 30.03.2020)

אימלה ואבאלהההה איך יצא לי טעים תודה רבה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:11 30.03.2020)

שמחה לשמוע 🙂

מריה (20:34 20.02.2020)

תודה אפרת, יצא טעים מאוד!
איזה כיף שיש את האתר שלך 🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:56 20.02.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה מריה ❤️

מיכל (16:13 11.01.2020)

מתכון קל ופשוט ויוצא מעולה👌👌תודה😊

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:37 11.01.2020)

תודה מיכל 🙂

יעל (20:37 9.01.2020)

יש רק התפחה אחת? אם שמה במקרר למחר בבוקר ואז מחר מוציאה וישר מכינה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:58 9.01.2020)

כן 🙂

חופית (11:53 28.11.2019)

היי
האם אפשרי להכין את הבצק מקמח שמרים (כמו של אסם שמיועד לפוקאצ’ה ודברים בסגנון)?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:19 28.11.2019)

כן אפשר (כמובן שיש לוותר על השמרים).

מיכל (13:38 27.11.2019)

יצא ממש טעייייייייים
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:39 27.11.2019)

שמחה לשמוע 🙂

מיכל (20:12 28.08.2019)

הי אפרת, בהחלט מתכון מעולה.
מה שכן- הבשר דיי התייבש לי כאשר אפיתי בתנור. אני רוצה להכין מחר שוב. מה לעשות כדי זלא יתייבש? אפיתי בהתאם לזמן שאמרת. האם עדיף רק לבשל את הבשר ואחרי שהבצק אפוי לשים אותו עליו? תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:54 28.08.2019)

כן, אפשר להוסיף את הבשר המבושל לבצק אחרי האפיה.

חי (10:07 28.01.2020)

איך להוסיף את הבשר אחרי האפיה שלא יפול? אני רוצה להכין ולהקפיא איך הכי טוב לעשות עם הבשר? וכן האם אפשר עם חזה עוף טחון גם?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:51 28.01.2020)

אם מוסיפים את הבשר אחרי אפיה אז הוא לא יכול להיות יציב.
אם הבשר מתחיל להשחים אפשר להוריד את התבנית לשלב תחתון יותר בתנור.
אפשר להקפיא לפני אפיה: להדק את הבשר לבצק, לעטוף היטב בניילון נצמד ולהקפיא. יש להפשיר על השיש לפחות כשעתיים לפני האפיה.
אפשר להקפיא גם אחרי אפיה וקירור.
אפשר להכין עם חזה עוף טחון אבל יותר טעים עם בשר טחון.

צבי הראל (07:35 15.08.2019)

מתכון ממש מנצח פשוט קל מוסבר בצורה טובה ונכונה בלי קשקושים והמידות לא 100 גרם ולא חצי גרם אלא מידות שאנחנו העמך מבינים …..יצא פצצות לגבות הטעם של זה עדיין משחק לו בתוך נקבוביות הטעם בחלל הפה ….כיף ממש כיף

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:22 15.08.2019)

שמחה שאהבת 🙂
תודה

אסתי (15:19 21.07.2019)

היי אפרת.
אני מכינה את הלחמג’ון הרבה מאד. הוא טעעעעייייםםם!!!!!!!!!!
נראה לך מתאים להכין את הבצק גם לפוקצ’ה חלבית?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:43 21.07.2019)

כן 🙂

דני (21:39 16.07.2019)

ערב טוב
אפשר כמויות לחצי קילו בשר
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:29 16.07.2019)

לבצק:
3.5 (שלוש וחצי) כוסות קמח לבן
כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר
כוס מים פושרים
4 כפות שמן זית
כפית מלח
לתערובת הבשר:
500 גרם בשר טחון
2 בצלים בינוניים קצוצים
4 שיני שום קצוצות
עגבניה קצוצה
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
כף רסק עגבניות
תיבול לבשר: כפית שטוחה מלח, 2 כפיות פפריקה מתוקה, כפית שטוחה כמון, מעט פלפל שחור

רחלי (00:20 16.07.2019)

יצא מעולה(כרגיל:)ממליצה להכפיל כמויות מראש

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:21 16.07.2019)

תודה רחלי 🙂

מיכל (09:02 4.07.2019)

הי אפרת, נראה מתכון מעולה. האם מתאים להחליף את הסוכר בדבש/סילאן/מולסה? תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:16 4.07.2019)

כן.

הודיה (19:32 18.06.2019)

שלום אפרת הכנתי אישיות יצא נדיר!!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:06 19.06.2019)

תודה לך שחזרת לעדכן!
יום מקסים 🌷

הודיה (18:26 17.06.2019)

הי אפשר להכין מקמח כוסמין??

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:58 17.06.2019)

כן אפשר.

אפרת (05:29 12.06.2019)

היי!
המתכון מעולה .הכנתי שבוע שעבר ויצא מדהים .
כמה כפות שמרים טריים אני צריכה לשים במקום שמרים יבשים אם אני רוצה להכין את המתכון כפול??

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:09 12.06.2019)

היי אפרת,
מדובר בשמרים טריים בגרגירים (לא בקוביה)? אם כן אז לכמות שבמתכון יש לשים כף וחצי (12.5 גרם).
אם את מכפילה כמויות אז יש לשים 3 כפות שמרים גרגירים (25 גרם).

אפרת ברזלאי (18:06 14.05.2019)

עשיתי אישיות.יצא מושלםם!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:28 14.05.2019)

נראה מעולה 😍

שרה (01:36 19.02.2019)

יש לי בעיה, אני ממשש ממש שונאת שמן זית… מרגישים את הטעם של השמן זית בבצק?? כבר קרה לי שהכנתי לחם שום (מתכון מאתר אחר) שכל הרוטב שלו עם שמן זית ופשוט הכל הלך לפח כי לא יכלתי לטעום את השמן זית!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:56 19.02.2019)

את יכולה להשתמש בשמן זית בטעם מעודן או לשים שמן קנולה.

יונתן (12:43 22.02.2019)

את יודעת שיש אינספור סוגים וזנים של זיתים שיוצרים שמני זית שונים?
יש אינספור זנים עדינים מאוד בלי טעם של שמן זית.

אורנה (13:10 2.01.2019)

האם ניתן להכין את הבצק והבשר יום קודם ורק למחרת להרכיב ולאפות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:45 2.01.2019)

אפשר. את הבצק יש לשים בקערה גדולה, לעטוף בניילון נצמד ולשים במקרר.

כנרת (18:59 17.10.2018)

מתכון מעולה וקל. תודה רבה 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:26 17.10.2018)

תודה כנרת, שמחה שאהבת 🙂

ליז (21:36 11.10.2018)

היי, האם אפשר להכין לשבת ולחמם על הפלטה או שזה יתייבש?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:38 11.10.2018)

אפשר. הבשר אולי יהיה קצת פחות עסיסי אבל זה לא נורא.

כנרת עשור (21:20 4.09.2018)

ערב טוב תודה רבה רבה על מתכונים מושלמים
את מסדרת לי כל חג
רציתי לדעת בבקשה האם אני יכולה להכין הכול בבוקר ולאפות רק בערב?

דנה (23:36 28.08.2018)

אני רוצה להכין כזה במנות אישיות ולהקפיא. מה ניתן לעשות כדי שהבשר ידבק יותר לבצק?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:04 29.08.2018)

כדאי להדק את הבשר לבצק.

אסתי (14:52 26.05.2018)

יצא מדהים!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:39 26.05.2018)

נראה מעולה!
תודה אסתי 🙂

חי (01:35 11.05.2018)

תודה רבה
יצא מעולה ומלא מחמאות..

לטעמי כמויות המלח היו קטנות, אני הוספתי מעט בעיקר בבשר.
כמו כן הוספתי מעט (שליש כפית) סוכר לבשר.

תודה גם על שאר מתכונים שימושיים..

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:07 11.05.2018)

נראה מעולה!
תודה על השיתוף 🙂

שירלי (22:43 26.04.2018)

יצא מעולה! הבצק ממש טעים וכבר שוקלת להכין איתו גם פיצה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:50 26.04.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שירלי

לילך חלוי (13:04 23.04.2018)

ואו יצא מהממם שידרגתי את המנה עם חצילים מטוגנים יצא מדהים ושיבחו את המנה ברמות לא הפסיקו לדבר איתה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:08 23.04.2018)

נשמע מעולה עם חצילים!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

אפרת ברזילאי (10:11 24.01.2018)

שלום,
ישלך משהו כזה עם חזה עוף??

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:31 24.01.2018)

היי אפרת,
אם הכוונה לחזה עוף טחון אז אפשר להכין את זה עם עוף טחון במקום הבשר.

מיטל (09:35 18.01.2018)

היי, אפשר להשתמש בפטרוזיליה יבשה? אם כן כמה לשים? ובמקום רסק עגבניות אפשר עגבניות מרוסקות? תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:51 18.01.2018)

היי מיטל,
אפשר לשים חצי כפית פטרוזיליה יבשה.
שימי כף עגבניות מרוסקות במקום כפית רסק.
יום נפלא 🙂

ענת מסיקה (22:15 6.01.2018)

היי, הכנתי וזה היה טעים אבל הבשר לא נדבק לבצק.
למה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:33 7.01.2018)

היי ענת,
הבשר לא חייב להדבק לגמרי לבצק.
שבוע נפלא 🙂

קרן (23:02 21.12.2017)

היי, יש לי רק קוביית שמרים. איך זה משפיע על התהליך?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:03 22.12.2017)

היי קרן,
אפשר להשתמש ברבע קוביה (12.5 גרם). יש לפורר את השמרים ולערבב עם חצי כף סוכר עד לקבלת מרקם של משחה ואז להוסיף רבע כוס מים ולערבב. להניח בצד ל10-15 דקות עד שהתערובת תוססת ונוצר קצף עדין ואז להשתמש בזה למתכון. יש לזכור להפחית מהמתכון חצי כף סוכר ורבע כוס מים.

שירה (21:57 7.12.2017)

יצא ממש טעים!
נכנס לספר המתכונים שלי (:

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:09 7.12.2017)

תודה שירה, שמחה שאהבת 🙂

שירה (21:21 4.12.2017)

היי, תודה על המתכונים הטעימים!
אפשר לשים את הבשר בתוך הבצק ולקפל לצורת ירח?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:43 4.12.2017)

לא ניסיתי. אני מניחה שכן רק מומלץ לרדד לא עבה מידי.

שושי (21:16 31.10.2017)

ערב טוב!
רציתי לשאול אם אפשר להמיר את הקמח הלבן לקמח כוסמין?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:39 31.10.2017)

אני חושבת שכן.

רונית (10:37 11.10.2017)

קודם המתכונים טעימים אין מילים אני כל הזמן בודקת באתר לפני שאני מכינה, רציתי לשאול זה משנה הסדר בהכנת הבצק?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:37 11.10.2017)

היי רונית,
קודם כל אני שמחה לשמוע 🙂
במקרה של בצקים שמכינים משמרים חשוב לעבוד לפי הסדר.
חג שמח!

רחל יודפת (15:20 29.09.2017)

יצא מעולה התפחתי את הבצק יותר מ- 10 דקות , כך מקבלים פריכות משגעת .

תודה רבה על מתכון מנצח 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:48 30.09.2017)

תודה רחל 🙂

שפרה (20:35 19.09.2017)

יצא מדהים לא נשאר כלום תודה רבה על כל המתכונים המושלמים

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:17 19.09.2017)

תודה שפרה, שנה טובה 🙂

ERN (20:23 13.09.2017)

יצאו לי 2 עיגולים קוטר 20
אבל העובי ממש דק
וחיכיתי עשרים דקות שיתפח

זה בסדר?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:31 13.09.2017)

איזה עובי רידדת את הבצק ואיזה עובי זה יצא אחרי האפיה?

רון (21:12 2.08.2017)

וואו יצא מעולה הכפלתי את הבצק !!

IMG_5170

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:48 2.08.2017)

נראה מעולה! תודה רון על השיתוף 🙂

גנית (23:40 16.07.2017)

טעים בטרוף! כולם כל כך נהנו
בצק מצוין!
הכנתי 500 גרם בשר
והכפלתי את הבצק,
ונשאר לי עדיין מהבשר
הכנתי היום שוב בצק
כפולה כפולה
תודה רבה על מתכון מעולה !!!

מתכונים ב-10 דקות (10:55 17.07.2017)

שמחה מאוד שנהניתם!
תודה שחזרת לעדכן.
יום מקסים 🙂

רחל (14:27 13.07.2017)

יצא לי ממש טעים כולם טרפו כולל הילדים…

מתכונים ב-10 דקות (17:17 13.07.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן

לינור (17:36 7.05.2017)

היי רוצה להכין כעת, מה הכמויות לחצי קג בשר? תודה

מתכונים ב-10 דקות (22:50 7.05.2017)

היי לינור,
לכמות של חצי קילו יש להכפיל את כל הכמויות ב-2, כולל של הבצק.

ליאור (10:25 7.02.2017)

יצא לי מושלם ועשיתי גם חלק בורקסים עם בשר פשוט טעים

מתכונים ב-10 דקות (10:28 7.02.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ליאור ויום מקסים

קרן (09:48 1.02.2017)

אני מבשלת מלא..ולפי דעתי זה המתכון הכי טעים שהכנתי ואכלתי!!!
איזה טעמים בפה!
גרף מלא מחמאות

מתכונים ב-10 דקות (10:30 1.02.2017)

איזה כיף לשמוע!
תודה קרן ויום מקסים 🙂

נורית (19:07 27.01.2017)

אפשר להשתמש בקמח תופח? ואם כן, האם זה משנה משהו במתכון?

מתכונים ב-10 דקות (19:13 27.01.2017)

היי נורית,
רק אם אין לך קמח רגיל וכמובן לא לוותר על השמרים.
אין שינוי במתכון.

רעות (10:08 2.12.2016)

היי מה נשמע ? המתכונים שלך מככבים אצלי!
רציתי להכין רק את הבצק בלי הבשר. מה אפשר לשים מעל? חצילים? שום? תודה

מתכונים ב-10 דקות (11:02 2.12.2016)

היי רעות,
אפשר לשים חצילים קלויים מעל (זאת אומרת חצילים קלויים שכבר טוגנו או נאפו). מומלץ לערבב את שמן הזית עם 1-2 שיני שום כתושות ואז למרוח על הבצק ומעל לשים את החצילים.
שבת שלום!

טובה (07:41 2.12.2016)

היי,
יש לי שמרים טריים של שמרית,
האם אפשר להדשתמש בזה, ואם כן כמה לשים?

תודה ושבת נהדרת

מתכונים ב-10 דקות (08:59 2.12.2016)

היי טובה,
אפשר להשתמש ברבע קוביה (12.5 גרם). יש לפורר את השמרים ולערבב עם חצי כף סוכר עד לקבלת מרקם של משחה ואז להוסיף רבע כוס מים ולערבב. להניח בצד ל10-15 דקות עד שהתערובת תוססת ונוצר קצף עדין ואז להשתמש בזה למתכון. יש לזכור להפחית מהמתכון חצי כף סוכר ורבע כוס מים.
שבת שלום 🙂

עדי (08:58 1.12.2016)

היי…האם אפשר להכין את הבצק ביום חמישי- לשים במקרר\ בהקפאה.
להכין את המלית בשר- לשים במקרר
וביום שישי לפני שבת לאפות??

מתכונים ב-10 דקות (09:46 1.12.2016)

היי עדי,
אפשר להכין את תערובת הבשר והבצק מראש ולשמור במקרר (אין צורך להקפיא).
יום מקסים 🙂

עדי (10:04 1.12.2016)

בלי לאפות?
והבצק לא יהרס במקרר? =\

מתכונים ב-10 דקות (10:25 1.12.2016)

אם תעטפי אותו בניילון נצמד הוא אמור להיות בסדר.

בתיה (09:47 21.10.2016)

היי
אמי היתה פותחת את הבצק עם שמן (מכירה?)זה אותו בצק או יש מתכון אחר?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (10:46 21.10.2016)

היי בתיה,
אני לא יודעת אם זה אותו בצק בדיוק אבל את יכולה לפתוח אותו עם קצת שמן.
שבת שלום 🙂

מיכל (11:16 20.09.2016)

האם אפשר להכין עם קמח שבו כבר יש שמרים? אם כן אז איך?

מתכונים ב-10 דקות (11:26 20.09.2016)

כן מיכל, אפשר.
פשוט לשים 1+3/4 קמח שמרים ולוותר על השמרים.

נטע (14:04 14.08.2016)

אפשר לעשות את הבצק בתור בצק לפוקצ׳ה?

מתכונים ב-10 דקות (14:14 14.08.2016)

כן נטע, אפשר. מומלץ להתפיח יותר.

מיכל (21:19 19.07.2016)

הי,
אפשר להכין זאת ביום שישי ולחמם זאת בשבת בצהריים?

מתכונים ב-10 דקות (21:32 19.07.2016)

כן מיכל, אפשר.

קריסטינה (12:44 18.07.2016)

היי! הכנתי אתמול את הלחמג’ון. יצא טעים!
רק שהבצק בזמן העבודה היה דביק מאוד(הוספתי מים).
מאמצת את המתכוןץ
טיפ: תערובת הבשר יוצאת מן הכלל הזו, יכולה להתאים גם לטורטיה! טעים!
תודה רבה לך על המתכונים הנהדרים

מתכונים ב-10 דקות (12:55 18.07.2016)

היי יקירה,
שמחה שיצא טעים ותודה שחזרת לעדכן!
פעם הבאה שימי פחות מים בבצק.
יום נפלא 🙂

דנה (16:03 24.06.2016)

היי,
האם במקרה אפשר להשתמש גם בקמח מלא? זה כל מה שיש לנו בבית..תודה!

מתכונים ב-10 דקות (17:07 24.06.2016)

היי דנה,
לא ניסיתי אבל אני חושבת שכן. צריך לקחת בחשבון שאולי המאפה ייצא קצת יותר דחוס במרקם.
בהצלחה ושבת שלום 🙂

מעיין (17:50 20.06.2016)

היי , מעוניינת להכין את התערובת הבשר
מהם הכמויות לחצי קילו בשר טחון?
תודה רבה !

מתכונים ב-10 דקות (19:56 20.06.2016)

היי מעיין,
כמויות לחצי קילו בשר טחון:
לבצק:
3.5 (שלוש וחצי) כוסות קמח לבן
כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר
כוס מים פושרים
4 כפות שמן זית
כפית מלח
לתערובת הבשר:
500 גרם בשר טחון
2 בצלים בינוניים קצוצים
4 שיני שום קצוצות
עגבניה קצוצה
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
כף רסק עגבניות
תיבול לבשר: כפית שטוחה מלח, 2 כפיות פפריקה מתוקה, כפית שטוחה כמון, מעט פלפל שחור

שרית (21:31 9.05.2016)

היי,האם אפשר להקפיא את זה?

מתכונים ב-10 דקות (23:01 9.05.2016)

היי שרית,
אני מניחה שכן, רק חשוב לעטוף היטב בניילון נצמד.

מירה (11:38 8.05.2016)

האם מידת הכוס היא לפי כוס חד פעמית או כוס זכוכית מג?

מתכונים ב-10 דקות (12:03 8.05.2016)

היי מירה,
מידת הכוס היא לפי כוס זכוכית סטנדרטית (עם הידית) בנפח של 240 מ”ל.
שבוע נפלא 🙂

מירה (12:13 8.05.2016)

תודה רבה ושבוע נפלא

מאיה (14:39 1.03.2016)

הי, האם הלחמג’ון האם אפשר פשוט להשתמש בקמח תופח? במקום הקמח הלבן עם השמרים?
תודה

מתכונים ב-10 דקות (14:45 1.03.2016)

היי מאיה,
אפשר להשתמש בקמח תופח אם זה מה שיש לך אבל לא מומלץ לוותר על השמרים. זה ישנה לגמרי את המרקם של הבצק.

שני (19:01 11.02.2016)

יצא מעולה, תודה רבה על המתכון!

מתכונים ב-10 דקות (19:03 11.02.2016)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה על העדכון.

נעמי (13:22 3.02.2016)

נגלה ראשונה נשרף (התנור היה על חום גבוה)
נגלה שניה הבצק לא יצא רק אלא קשה ואולי הסיבה לכך שהזמן בתנור צריך להיות יותר קצר?
בנוסף השתמשתי בשמרים טריים ולא יבשים
הבשר יצא פצצה טעים ממש
הבצק איכזב
איפה טעיתי

מתכונים ב-10 דקות (13:57 3.02.2016)

היי נעמי,
לפי מה שאת מתארת התנור שלך מאוד חזק ובתנורים חזקים צריך תמיד לאפות בלפחות 10 מעלות פחות ממה שרשום במתכון ולפעמים גם פחות זמן. בשתי הפעמים התנור היה מחומם על 190 מעלות והאפיה הייתה 20 דקות?

סתיו (14:30 30.01.2016)

שאלה מצחיקה, אבל אשכנזיותי בוערת בי.
איך אוכלים את זה? קורעים? חותכים? או כמו שאוכלים משולש פיצה?

מתכונים ב-10 דקות (15:17 30.01.2016)

היי סתיו,
הכל הולך! העיקר שאוכלים 😉

שר (12:30 14.01.2016)

איו מילילם לתאר כמה זה טעים והטחינה מתאימה בדיוק!

מתכונים ב-10 דקות (12:31 14.01.2016)

איזה כיף לשמוע!
תודה על העדכון והמשך יום מעולה 🙂

נועה (16:50 3.01.2016)

היי
המתכון מתאים לכמות של 2 אנשים?

מתכונים ב-10 דקות (17:05 3.01.2016)

כן נועה.

קרן (16:15 28.12.2015)

יצא מעולה !!!
האם הבצק מתאים גם לחלבי – כמו פיצה וכד’

מתכונים ב-10 דקות (17:16 28.12.2015)

היי קרן,
שמחה שיצא טעים 🙂
כן, הבצק מתאים גם לפיצה או לכל מילוי אחר.

israel (19:39 25.11.2015)

הלחמג’ון שלך יצא ממש טעים, תודה רבה על המתכון.

מתכונים ב-10 דקות (20:41 25.11.2015)

אני שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן.

ציפי (09:00 30.10.2015)

המתכון שלך עשה לי כזה חשק שמייד רצתי להכין אותו על הבוקר יצא מעולה תודה כייף לקבל ממך מיילים

מתכונים ב-10 דקות (09:38 30.10.2015)

מעולה, איזה כיף לשמוע!
תודה ציפי ושבת שלום 🙂

שרון (23:37 29.10.2015)

היי.את חושבת שאפשר להכין בשישי בבוקר ולחמם לפני ארוחת שבת?

מתכונים ב-10 דקות (08:34 30.10.2015)

כן שרון, אפשר.
שבת שלום 🙂

הילה (13:05 29.10.2015)

האם אפשר לחלק את הבצק לכמה חתיכות קטנות ולעשות דמוי בורקס?

מתכונים ב-10 דקות (16:03 29.10.2015)

היי הילה,
את מתכוונת שאת רוצה לסגור את הבצק כמו סמבוסק? לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר.

הילה (01:15 30.10.2015)

אנסה, תודה:)

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.