שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 30-32 דקות

מס’ מנות: 2 לחמג'ון

מצרכים:

לבצק:

1+3/4 (כוס + שלושת רבעי כוס) קמח לבן

חצי כף שמרים יבשים

כף סוכר

חצי כוס מים פושרים

2 כפות שמן זית

חצי כפית מלח

לתערובת הבשר:

200 גרם בשר טחון

1 בצל קטן קצוץ

2 שיני שום קצוצות

חצי עגבניה קצוצה

כף פטרוזיליה קצוצה

כפית רסק עגבניות

תיבול לבשר: שליש כפית מלח, כפית שטוחה פפריקה מתוקה, שליש כפית כמון, מעט פלפל שחור




אופן הכנה:

מתחילים בהכנת הבצק:

מערבבים בעזרת כף את הקמח עם השמרים והסוכר. מוסיפים חצי כוס מים פושרים ומערבבים (מתקבלת תערובת מעט יבשה ולא אחידה). מוסיפים שמן זית ומלח ולשים עם הידיים במשך 3-4 דקות עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה (אם הבצק יבש יש להוסיף עוד קצת מים, כל פעם להוסיף כף אחת של מים וללוש).

מכסים את הקערה במגבת ומניחים בצד לפחות 10-15 דקות (ככל שתשאירו את הבצק לנוח יותר זמן כך הוא יתפח יותר באפיה).

הכנת תערובת הבשר (בזמן שהבצק נח לו 🙂 ):

מחממים מחבת עם כף שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את השום והעגבניות, ממליחים מעט ומטגנים תוך כדי ערבוב 2 דקות. מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים עד שמשנה את צבעו. מוסיפים פטרוזיליה, כפית רסק עגבניות ומתבלים במלח, פפריקה, כמון ופלפל שחור. מסירים מהאש.

הרכבת הלחמנג’ון:

מחממים תנור מראש ל190 מעלות (חשוב שהתנור יהיה חם!)

מחלקים את הבצק ל-2 חלקים. מקמחים קלות משטח עבודה ומרדדים את הבצק לעיגול בקוטר כ 20 ס”מ ובעובי כחצי ס”מ. מרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה ומניחים את הבצקים על הנייר. משמנים כל עיגול בכף שמן זית (מורחים באופן אחיד על החלק העליון) ומניחים מחצית מתערובת הבשר על כל עיגול (את הבשר מניחים במרכז העיגול ומשאירים שוליים בצדדים של כ2 ס”מ).

מכניסים לתנור ואופים במשך 20-22 דקות.

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל

*מומלץ להגיש עם טחינה- מתכון לטחינה.

לחמג'ון

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
מתכון לוופל בלגימתכון לוופל בלגי
סלט כרוב ושמיר סלט כרוב ושמיר
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
מלי (15:24 15.01.2025)

הכנתי ויצא פשוט מושלם!
אני רוצה להכין עכשיו חומוס בשר,
נראה לך שזה מתכון שיתאים?
יש שינויים שהיית ממליצה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:28 16.01.2025)

היי מלי,
מה הכוונה חומוס בשר? תערובת בשר טחון עם גרגירי חומוס?

avatar
מלי (10:09 16.01.2025)

משטחים חומוס בצלחת הגשה, ובמרכז מניחים מתערובת הבשר.
(מגישים את זה לצד פיתה/פרנה בד”כ)

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:58 16.01.2025)

הבנתי. את רוצה להכין את זה בלי תערובת בשר. אפשר להכין באותו אופן.

avatar
שרון (12:59 15.06.2024)

הכנתי את הבשר לפי המתכון ויצא מאוד טעים. במקום להכין בצק השתמשתי בבצק לפיצה מצונן של ״שמרית״. יצא מעולה !!!

לחמג’ון
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:10 15.06.2024)

נראה מעולה:)
תודה שרון

avatar
רייצל (18:54 20.05.2024)

אפשר להחליף את הקמח לכוסמין?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:01 20.05.2024)

לא ניסיתי אבל מניחה שכן.

avatar
נדב (20:12 3.07.2024)

כן
אבל לא כוסמין מלא. כלומר כוסמין לבן או מעורב.

avatar
לאה (08:51 21.03.2024)

היי
האם מקפיאים עם הבשר או בלי?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:20 21.03.2024)

לא משנה.

avatar
לאה (13:08 21.03.2024)

תודה! אין עלייך

avatar
אילה (10:25 14.11.2023)

היי אפרת!
המתכונים שלך מדהימים, קלים וטעימים אחד אחד!
מחפשת מתכון ללחניות במילוי בשר טחון,יש לך מתכון להמליץ לי?אפילו רק מתכון לבצק של הלחמניות…
תודה מראש!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:47 14.11.2023)

היי אילה🙂
את יכולה להכין את הלחמניות האלה – לחמניות מתוקות ולוותר על הדבש ולשים כף סוכר יותר (סה”כ 4 כפות גדושות סוכר).

avatar
רותם (18:37 18.10.2023)

היי אפרת תודה רבה על המתכונים המעולים!
האם חייב לבשל את הבשר לפני שמניחים על הבצק? יש לי תערובת של בשר טחון מוכן עם כל התבלינים שאמרת שנשאר לי מהכנת קציצות, אי אפשר להניח את זה ככה על הבצק? תודה🙏

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:52 18.10.2023)

היי
מומלץ לבשל לפני אחרת הבשר יצא יבש מבחוץ ועלול להיות לא עשוי לחלוטין בפנים(:

avatar
רותם (08:29 19.10.2023)

תודה רבה

avatar
גליתה (12:27 24.09.2023)

אפרת יקרה, עלה בראשי רעיון קצת אחר ללחמעג’ון: במקום בשר טחון – אסאדו מפורק. מה דעתך?
והאם לאפות הכול יחד כמו פה? או את הפיתה לבד, ואז להניח עליה את הבשר המפורק ששוחה במעט רוטב?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:38 25.09.2023)

היי
רעיון טעים😊
מומלץ להניח את האסאדו והרוטב מעל הפיתה כי הוא עם נוזלים.

avatar
גליתה (06:02 29.09.2023)

סליחה, לא הבנתי את תשובתך. גם בשר טחון מניחים מעל הפיתה. התכוונת שצריך לאפות אותה קודם? עדיין, יש בבשר המפורק נוזלים. הם לא יפריעו?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:13 29.09.2023)

כן, תאפי את הפיתה בנפרד.
אם זה אסאדו ברוטב אני חושבת שכדאי לסנן את הנוזלים מהאסאדו לפני שמניחים מעל.

avatar
גליתה (18:50 12.07.2023)

אפרת יקרה, אני רוצה להכין את המאפה עם טונה במקום בשר. האם לעשות כרגיל ואת הטונה להוסיף בסוף לתערובת הבצל-שום-רסק-תבלינים אוולאפות הכול יחד? הטונה לא תישרף לפני שהבצק ייאפה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:26 13.07.2023)

היי
את יכולה להחליף את הבשר בטונה- לערבב אותה עם תערובת הבצל לאחר שטיגנת, ולפזר על המאפה.

avatar
אורית (13:33 4.07.2023)

מתכון אליפות, יצא טעים ברמות עלל, הילדים עפים על זה
אני מראש משלשת כמויות 🙂
אפרת תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:47 4.07.2023)

איזה כיף שיצא מוצלח!
תודה שחזרת לשתף😊

avatar
יעל (09:59 13.06.2023)

היי אפרת,
אני רוצה להכין מנות אישיות. כמה מנות אישיות יוצאות מהכמויות שציינת?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:55 13.06.2023)

היי
יוצאות כ-6-8 יחידות, תלוי בגודל.

avatar
מיטל (17:10 5.03.2023)

היי אפרת, נראה מעולה ואני רוצה להכין לבופה יום ההולדת של הבן, אפילו כמנות אישיות. האם ניתן להכין מראש ולהקפיא? כמה זמן נשמר בהקפאה? לפני/ אחרי אפייה? תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:28 5.03.2023)

היי,
ניתן לאפות מראש ולהקפיא. מומלץ לשמור כשבועיים במקפיא.
בהצלחה!

avatar
מיטל (22:10 5.03.2023)

תודה! ואחרי זה חימום בתנור? על כמה מעלות ממליצה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:38 5.03.2023)

מומלץ לחמם על 170-180 מעלות(:

avatar
חיה (19:08 24.01.2023)

האם אפשרי לעשות עם חזה עוף ?
והאם זה יהיה טעים על הפלטה ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:14 24.01.2023)

אפשר להכין עם חזה עוף.
גם לאחר חימום על הפלטה יהיה טעים, רק שהחימום הזה עלול לייבש אותו מעט.

avatar
חיה (20:16 24.01.2023)

תודה רבה על המענה המהיר
אין על המתכונים שלך

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:23 24.01.2023)

שמחה לשמוע🌺

avatar
הודיה (21:10 27.12.2022)

הי ,
תודה רבה יצא לי ממש טעים!!
על איזה תוכנית אפיה זה צריך להיות?
אני רוצה להכין שוב וחשוב לי לדעת מדויק.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:53 27.12.2022)

שמחה מאד שיצא מוצלח!
אפשר לאפות על טורבו ואפשר בתכנית קו עליון ותחתון- לבחירתך.

avatar
שרה (16:27 3.10.2022)

אפשרת להכין על מחבת?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:20 3.10.2022)

לא ניסיתי, יתכן ואפשר.

avatar
איילת (15:02 8.09.2022)

היי, תודה רבה על המתכון:)
כתבת שככל שהבצק ינוח יותר זמן כך הוא יתפח באפייה אז בעצם עדיף להתפיח יותר זמן, או להפך?
אשמח לתשובה מהירה, שוב תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:25 8.09.2022)

היי,
חשוב להקפיד על התפחה טובה ולא קצרה מדי, אך לא להתפיח יתר על המידה (לא יותר מ45 דקות). התפחת יתר פוגעת במרקם, בטעם ובמראה(:

avatar
הדסה (16:11 1.09.2022)

הכנתי ויצא ממש ממש טוב! תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:22 1.09.2022)

שמחה שיצא מוצלח❤
תודה שחזרת לשתף😊

avatar
Efrat Aharon (18:49 29.08.2022)

יצא מושלם כמו תמיד האתר שלך נותן חשק לבשל כל יום נכנסת חחחח

לחמג’ון
avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:17 29.08.2022)

שמחה שיצא מוצלח, ועוד יותר שאת נהנית מהאתר❤
תודה שחזרת לשתף😊

avatar
נעה (17:54 7.08.2022)

אפשר להכין מקמח כוסמין?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:01 7.08.2022)

היי,
אפשר, המרקם ישתנה מעט ויהיה קצת יותר כבד.

avatar
חוה (16:47 15.06.2022)

המתכון הוא לפי כוס חד”פ או מידה של 250 מ”ל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:24 15.06.2022)

היי
כל המתכונים נמדדים בכוס מדידה בנפח 240 מ”ל, גם כוס חד”פ לשתייה חמה מתאימה.

avatar
קטיה (06:51 25.04.2022)

מתכון נהדר, עשיתי כבר כמה פעמים, יצא מושלם!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:28 25.04.2022)

איזה כיף שאהבת את המתכון! תודה על השיתוף🌺

avatar
רותי (20:00 22.03.2022)

יצא מושלםםם!!!
תודה !!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:47 22.03.2022)

שמחה מאד שאהבת את המתכון! תודה שחזרת לשתף😊

avatar
רותי (18:52 22.03.2022)

הבשר צריך להיות מוכן לגמרי לפני שמכניסים לתנור?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:26 22.03.2022)

היי,
הבשר אמור להיות עשוי לפני האפייה (יש לבשל עד שינוי הצבע של הבשר).

avatar
מיכל אהרון (20:02 21.02.2022)

יצא מעולה, מתכון מדויק ופשוט

לחמג’ון
avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:21 21.02.2022)

איזה כיף שאהבת את המתכון, נראה מעולה! תודה שחזרת לשתף❤

avatar
הודיה (11:59 3.01.2022)

יצא מושלםםםםם
תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:56 3.01.2022)

שמחה שאהבת את המתכון! תודה ששיתפת❤

avatar
נח זאב (23:06 21.12.2021)

יצא מעדן!
תודה על כל המתכונים שתמיד יוצאים טעימים.

לחמג’ון
avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:32 22.12.2021)

איזה כיף שיצא מוצלח, נראה מעולה! תודה על השיתוף❤

avatar
נח זאב (20:01 21.12.2021)

יש אפשרות להחליף את הפטרוזיליה? (או לוותר עליה?)
תודה רבה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:27 21.12.2021)

היי,
אפשר להמיר את הפטרוזיליה בכוסברה או כל עלי תבלין שאוהבים. אפשר גם לוותר.

avatar
שירן (21:41 20.11.2021)

הי, יש אפשרות לדעתך להכין בגרסה ללא גלוטן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:24 21.11.2021)

היי שירן,
אפשר להכין עם קמח שמרים ללא גלוטן, אבל כמובן שזה לא יהיה אותו דבר…
אם את מנסה אשמח שתעדכני איך יוצא❤

avatar
אורה (20:13 3.10.2021)

ואווווווווווו
איזה מתכון אלוף!!!
פשו טעים!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:12 3.10.2021)

שמחה מאד שאהבת את המתכון!

avatar
נוי (18:54 23.09.2021)

ניסיתי היום, הקטנים קראו לזה “פיצה”.
היה טעים וקליל ממש!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:06 23.09.2021)

איזה כיף לשמוע!
תודה על השיתוף נוי❤

avatar
אפרת (10:42 13.08.2021)

היי אפרת
הכנתי את המתכון המעולה שלך-בשר טחון ופטריות ברוטב צהוב ונשאר לי ממנו,חשבתי לנצל את השאריות ולאפות את זה על הלחמנג’ון.ילך?
תודה מראש!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:00 13.08.2021)

היי אפרת,
אפשר לנצל את הבשר ללחמג’ון, רק חשוב שלא יהיה הרבה רוטב בתערובת הבשר.

avatar
אורית (15:59 9.08.2021)

היי אפרת,
מתכון מושלםםםם
יצא טעים, כולם זללו 🙂
תודה על האתר המדהים, משתמשת בו המון !!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:10 9.08.2021)

שמחה ממש שאהבתם את המתכון! תודה לך אורית על השיתוף🌺

avatar
חני (16:56 21.07.2021)

שלום אפרת:)
הבשר בתיבול הזה מתאים גם לקונכיות בצק?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:05 21.07.2021)

היי חני,
כן(:

avatar
חני (21:30 21.07.2021)

תודה רבה!
עשיתי בסוף אמפנדס וזה נראה ממש טוב:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:21 21.07.2021)

שמחה ממש לשמוע!

avatar
נאוה:)) (20:14 22.02.2021)

היי
נראה ממש טוב! הבשר לא מתפורר מעל הלחם? כאילו הוא מתחבר אליו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:24 22.02.2021)

היי,
הבשר מתחבר לבצק בזכות השמן ששמים לפני…😊

avatar
דביר (20:54 16.02.2021)

יצא מדהים כמו כל המתכונים שלך
תודה רבה

לחמג’ון
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:29 17.02.2021)

נראה מעולה 🙂
תודה דביר

avatar
מארי (16:28 19.01.2021)

היי אפרת,
הפעם אין לי זמן להכין בצק.
אפשרי להכין את התערובת ולאפות על פיתה? אם כן, איך?
אודה לתשובה מהירה…רוצה להכין עכשיו.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:43 19.01.2021)

מתנצלת, ראיתי עכשיו.
כן, אפשר לאפות על פיתה 🙂
יש לאפות פחות זמן. לדעתי 5-8 דקות.

avatar
יפעת (23:17 5.01.2021)

היי אפשר בבקשה מתכון לקילו קמח?
ואיזה אפשרויות יש במקום בשר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:04 6.01.2021)

היי יפעת, אם לא תרצי עם בשר תוכלי להכין את ה-מתכון לפוקצ’ה ביתית על אותו בסיס של בצק ובנוסף תוכלי למצוא רעיונות טעימים לתוספות 🙂

קילו קמח לחם או קמח לבן
2 כפות ושליש שמרים יבשים (26 גרם)
2 כפיות סוכר
2 וחצי כוסות מים (600 מ”ל)
6 כפות שמן זית (60 מ”ל)
2 כפיות מלח

avatar
רינה (12:36 14.12.2022)

אשמח לקבל מתכון גם לבשר בשביל קילו קמח

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:39 14.12.2022)

למילוי:
800 גרם בשר טחון
4 בצלים קטנים קצוצים
8 שיני שום
2 עגבניות קצוצות
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
4 כפיות רסק
תיבול:
כפית ושליש מלח, 4 כפיות שטוחות פפריקה, כפית ושליש כמון, שליש כפית פלפל שחור.

avatar
זהבה (09:30 28.12.2020)

שוב חזרתי לאתר שלך אפרת היקרה
שוב התפעלתי מהקלילות במתכונים שלך
ןהתוצאה הייתה טעימה כל כך שלא הספקתי לצלם…יאמי
תודה שוב

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:57 28.12.2020)

תודה זהבה 🙂
שמחה לקרוא שיצא מוצלח🌸

avatar
יעל (20:46 18.08.2020)

היי אפרת. תודה על האתר המדהים, הכנתי כמות משולשת, חלק עם חצילים וחלק עם טונה במקום בשר, ויצא מדהים!! הילדים עפו על זה, ולא השאירו זכר.

לחמג’ון
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:55 19.08.2020)

נראה מעולה 🙂
תודה יעל

avatar
שונאת ירקות (16:40 16.07.2020)

הי אפרת,
תודה על אתר מדהים
אפשר לוותר על העגבניה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:22 16.07.2020)

כן.

avatar
אביב (13:41 9.07.2020)

הי אפרת, מ ת ה על המתכונים שלך!
יש דרך לעשות את זה ללא גלוטן?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:24 9.07.2020)

היי אביב,
לא ניסיתי אבל אולי אפשר להכין את זה עם קמח רב תכליתי ללא גלוטן כמו רגיל או תמי.
יכול להיות שאפשר להכין את הבצק מהמתכון הזה פוקצ’ה ללא גלוטן.

avatar
יפה. מ. (02:08 7.07.2020)

הי, כשאני מחפשת מתכון כלשהו, באופן אוטומטי אני נכנסת לאתר שלך. מודה לך על מתכונים נפלאים. אני רוצה להכין לעשרים איש, מה הכמויות בבקשה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:06 7.07.2020)

היי יפה,
אני מניחה שאם תכיני קילו בצק, זה אמור להספיק. זה יוצא 8 יחידות.
אלה הכמויות לקילו:
לבצק:
7 כוסות קמח לבן
2 כפות שמרים יבשים
4 כפות סוכר
2 כוסות מים פושרים
8 כפות שמן זית
2 כפיות מלח
לתערובת הבשר:
1 ק”ג בשר טחון
3 בצלים בינוניים קצוצים
8 שיני שום קצוצות
2 עגבניות קצוצות
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות רסק עגבניות
תיבול לבשר: 2 כפיות שטוחות מלח, 3.5 כפיות פפריקה מתוקה, כפית וחצי כמון, רבע כפית שטוחה פלפל שחור
יום נפלא 🌺

avatar
מלי (22:20 5.07.2020)

הכנתי ויצא נדירררר

לחמג’ון
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:33 6.07.2020)

נראה מעולה!
תודה מלי

avatar
אביגיל (12:06 3.07.2020)

היי אפרת,תודה רבה על האתר המעולה שלך אנחנו משתמשים בו המון!
אני רוצה להכין גם חלות לשבת (מתכון שלך כמובן), אפשר להכין את הלחמג’ון מאותו בצק?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:08 3.07.2020)

מניחה שכן.
שבת שלום 🌺

avatar
ורד (20:05 8.06.2020)

יצא מדהים!
תודה על מתכון נפלא

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:18 8.06.2020)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ורד

avatar
חני פלד (19:30 31.05.2020)

יצא ממש טעים!!!
תודה רבה!!

לחמג’ון
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:18 31.05.2020)

נראה מעולה!
תודה חני 🙂

avatar
תחיה (12:36 21.05.2020)

היי, הכנתי עכשיו ויצא מעולה!
אני רוצה להגיש את מחר בערב.. איך כדאי לשמור? במקרר או במקפיא? (אחמם על הפלטה..)
תודה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:37 21.05.2020)

שמחה שיצא מוצלח 🙂
אם זה למחר אפשר לשמור במקרר. יש לעטוף היטב או לשים בקופסה סגורה.

avatar
חנה (08:55 11.01.2022)

מצטרפת לשאלה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:17 11.01.2022)

כפי שהשבתי- אם את צריכה את המנה למחר תשמרי מקרר, ואם לזמן ארוך יותר- במקפיא(:

avatar
עדינה (17:01 12.05.2020)

מתכון ליגההההההההה
תודה רבה רבה אין מילים על האתר

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:03 12.05.2020)

שמחה שאהבת 🙂

avatar
אירנה (14:59 23.04.2020)

יצא מעולה
תודה
מתכון נוסח מובן ומדויק מה שנתן אומץ לנסות. והינה, הצליח לי.

לחמג’ון
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:03 23.04.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה על השיתוף!

avatar
חיה (08:16 22.04.2020)

תודה רבה רבה יצא מעולה! אנחנו ממש נהנים מהאתר שלך ומשתמשים בו המון! תודה לך!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:16 22.04.2020)

תודה חיה, כיף לשמוע ❤️

avatar
חגית (16:15 21.04.2020)

היי אפשר לשים קמח תופח במקום השמרים? או קמח רגיל עם אבקת אפיה במקום שמרים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:53 21.04.2020)

היי חגית,
במקרה הזה לא מומלץ לוותר על השמרים. קמח תופח לא ייתן תוצאה מספיק טובה.

avatar
מיכל (08:09 30.03.2020)

אימלה ואבאלהההה איך יצא לי טעים תודה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:11 30.03.2020)

שמחה לשמוע 🙂

avatar
מריה (20:34 20.02.2020)

תודה אפרת, יצא טעים מאוד!
איזה כיף שיש את האתר שלך 🙂

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:56 20.02.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה מריה ❤️

avatar
מיכל (16:13 11.01.2020)

מתכון קל ופשוט ויוצא מעולה👌👌תודה😊

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:37 11.01.2020)

תודה מיכל 🙂

avatar
יעל (20:37 9.01.2020)

יש רק התפחה אחת? אם שמה במקרר למחר בבוקר ואז מחר מוציאה וישר מכינה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:58 9.01.2020)

כן 🙂

avatar
חופית (11:53 28.11.2019)

היי
האם אפשרי להכין את הבצק מקמח שמרים (כמו של אסם שמיועד לפוקאצ’ה ודברים בסגנון)?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:19 28.11.2019)

כן אפשר (כמובן שיש לוותר על השמרים).

avatar
מיכל (13:38 27.11.2019)

יצא ממש טעייייייייים
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:39 27.11.2019)

שמחה לשמוע 🙂

avatar
מיכל (20:12 28.08.2019)

הי אפרת, בהחלט מתכון מעולה.
מה שכן- הבשר דיי התייבש לי כאשר אפיתי בתנור. אני רוצה להכין מחר שוב. מה לעשות כדי זלא יתייבש? אפיתי בהתאם לזמן שאמרת. האם עדיף רק לבשל את הבשר ואחרי שהבצק אפוי לשים אותו עליו? תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:54 28.08.2019)

כן, אפשר להוסיף את הבשר המבושל לבצק אחרי האפיה.

avatar
חי (10:07 28.01.2020)

איך להוסיף את הבשר אחרי האפיה שלא יפול? אני רוצה להכין ולהקפיא איך הכי טוב לעשות עם הבשר? וכן האם אפשר עם חזה עוף טחון גם?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:51 28.01.2020)

אם מוסיפים את הבשר אחרי אפיה אז הוא לא יכול להיות יציב.
אם הבשר מתחיל להשחים אפשר להוריד את התבנית לשלב תחתון יותר בתנור.
אפשר להקפיא לפני אפיה: להדק את הבשר לבצק, לעטוף היטב בניילון נצמד ולהקפיא. יש להפשיר על השיש לפחות כשעתיים לפני האפיה.
אפשר להקפיא גם אחרי אפיה וקירור.
אפשר להכין עם חזה עוף טחון אבל יותר טעים עם בשר טחון.

avatar
צבי הראל (07:35 15.08.2019)

מתכון ממש מנצח פשוט קל מוסבר בצורה טובה ונכונה בלי קשקושים והמידות לא 100 גרם ולא חצי גרם אלא מידות שאנחנו העמך מבינים …..יצא פצצות לגבות הטעם של זה עדיין משחק לו בתוך נקבוביות הטעם בחלל הפה ….כיף ממש כיף

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:22 15.08.2019)

שמחה שאהבת 🙂
תודה

avatar
אסתי (15:19 21.07.2019)

היי אפרת.
אני מכינה את הלחמג’ון הרבה מאד. הוא טעעעעייייםםם!!!!!!!!!!
נראה לך מתאים להכין את הבצק גם לפוקצ’ה חלבית?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:43 21.07.2019)

כן 🙂

avatar
דני (21:39 16.07.2019)

ערב טוב
אפשר כמויות לחצי קילו בשר
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:29 16.07.2019)

לבצק:
3.5 (שלוש וחצי) כוסות קמח לבן
כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר
כוס מים פושרים
4 כפות שמן זית
כפית מלח
לתערובת הבשר:
500 גרם בשר טחון
2 בצלים בינוניים קצוצים
4 שיני שום קצוצות
עגבניה קצוצה
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
כף רסק עגבניות
תיבול לבשר: כפית שטוחה מלח, 2 כפיות פפריקה מתוקה, כפית שטוחה כמון, מעט פלפל שחור

avatar
רחלי (00:20 16.07.2019)

יצא מעולה(כרגיל:)ממליצה להכפיל כמויות מראש

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:21 16.07.2019)

תודה רחלי 🙂

avatar
מיכל (09:02 4.07.2019)

הי אפרת, נראה מתכון מעולה. האם מתאים להחליף את הסוכר בדבש/סילאן/מולסה? תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:16 4.07.2019)

כן.

avatar
הודיה (19:32 18.06.2019)

שלום אפרת הכנתי אישיות יצא נדיר!!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:06 19.06.2019)

תודה לך שחזרת לעדכן!
יום מקסים 🌷

avatar
הודיה (18:26 17.06.2019)

הי אפשר להכין מקמח כוסמין??

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:58 17.06.2019)

כן אפשר.

avatar
אפרת (05:29 12.06.2019)

היי!
המתכון מעולה .הכנתי שבוע שעבר ויצא מדהים .
כמה כפות שמרים טריים אני צריכה לשים במקום שמרים יבשים אם אני רוצה להכין את המתכון כפול??

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:09 12.06.2019)

היי אפרת,
מדובר בשמרים טריים בגרגירים (לא בקוביה)? אם כן אז לכמות שבמתכון יש לשים כף וחצי (12.5 גרם).
אם את מכפילה כמויות אז יש לשים 3 כפות שמרים גרגירים (25 גרם).

avatar
אפרת ברזלאי (18:06 14.05.2019)

עשיתי אישיות.יצא מושלםם!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:28 14.05.2019)

נראה מעולה 😍

avatar
שרה (01:36 19.02.2019)

יש לי בעיה, אני ממשש ממש שונאת שמן זית… מרגישים את הטעם של השמן זית בבצק?? כבר קרה לי שהכנתי לחם שום (מתכון מאתר אחר) שכל הרוטב שלו עם שמן זית ופשוט הכל הלך לפח כי לא יכלתי לטעום את השמן זית!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:56 19.02.2019)

את יכולה להשתמש בשמן זית בטעם מעודן או לשים שמן קנולה.

avatar
יונתן (12:43 22.02.2019)

את יודעת שיש אינספור סוגים וזנים של זיתים שיוצרים שמני זית שונים?
יש אינספור זנים עדינים מאוד בלי טעם של שמן זית.

avatar
אורנה (13:10 2.01.2019)

האם ניתן להכין את הבצק והבשר יום קודם ורק למחרת להרכיב ולאפות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:45 2.01.2019)

אפשר. את הבצק יש לשים בקערה גדולה, לעטוף בניילון נצמד ולשים במקרר.

avatar
כנרת (18:59 17.10.2018)

מתכון מעולה וקל. תודה רבה 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:26 17.10.2018)

תודה כנרת, שמחה שאהבת 🙂

avatar
ליז (21:36 11.10.2018)

היי, האם אפשר להכין לשבת ולחמם על הפלטה או שזה יתייבש?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:38 11.10.2018)

אפשר. הבשר אולי יהיה קצת פחות עסיסי אבל זה לא נורא.

avatar
כנרת עשור (21:20 4.09.2018)

ערב טוב תודה רבה רבה על מתכונים מושלמים
את מסדרת לי כל חג
רציתי לדעת בבקשה האם אני יכולה להכין הכול בבוקר ולאפות רק בערב?

avatar
דנה (23:36 28.08.2018)

אני רוצה להכין כזה במנות אישיות ולהקפיא. מה ניתן לעשות כדי שהבשר ידבק יותר לבצק?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:04 29.08.2018)

כדאי להדק את הבשר לבצק.

avatar
אסתי (14:52 26.05.2018)

יצא מדהים!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:39 26.05.2018)

נראה מעולה!
תודה אסתי 🙂

avatar
חי (01:35 11.05.2018)

תודה רבה
יצא מעולה ומלא מחמאות..

לטעמי כמויות המלח היו קטנות, אני הוספתי מעט בעיקר בבשר.
כמו כן הוספתי מעט (שליש כפית) סוכר לבשר.

תודה גם על שאר מתכונים שימושיים..

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:07 11.05.2018)

נראה מעולה!
תודה על השיתוף 🙂

avatar
שירלי (22:43 26.04.2018)

יצא מעולה! הבצק ממש טעים וכבר שוקלת להכין איתו גם פיצה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:50 26.04.2018)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שירלי

avatar
לילך חלוי (13:04 23.04.2018)

ואו יצא מהממם שידרגתי את המנה עם חצילים מטוגנים יצא מדהים ושיבחו את המנה ברמות לא הפסיקו לדבר איתה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:08 23.04.2018)

נשמע מעולה עם חצילים!
תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
אפרת ברזילאי (10:11 24.01.2018)

שלום,
ישלך משהו כזה עם חזה עוף??

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:31 24.01.2018)

היי אפרת,
אם הכוונה לחזה עוף טחון אז אפשר להכין את זה עם עוף טחון במקום הבשר.

avatar
מיטל (09:35 18.01.2018)

היי, אפשר להשתמש בפטרוזיליה יבשה? אם כן כמה לשים? ובמקום רסק עגבניות אפשר עגבניות מרוסקות? תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:51 18.01.2018)

היי מיטל,
אפשר לשים חצי כפית פטרוזיליה יבשה.
שימי כף עגבניות מרוסקות במקום כפית רסק.
יום נפלא 🙂

avatar
ענת מסיקה (22:15 6.01.2018)

היי, הכנתי וזה היה טעים אבל הבשר לא נדבק לבצק.
למה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:33 7.01.2018)

היי ענת,
הבשר לא חייב להדבק לגמרי לבצק.
שבוע נפלא 🙂

avatar
קרן (23:02 21.12.2017)

היי, יש לי רק קוביית שמרים. איך זה משפיע על התהליך?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:03 22.12.2017)

היי קרן,
אפשר להשתמש ברבע קוביה (12.5 גרם). יש לפורר את השמרים ולערבב עם חצי כף סוכר עד לקבלת מרקם של משחה ואז להוסיף רבע כוס מים ולערבב. להניח בצד ל10-15 דקות עד שהתערובת תוססת ונוצר קצף עדין ואז להשתמש בזה למתכון. יש לזכור להפחית מהמתכון חצי כף סוכר ורבע כוס מים.

avatar
שירה (21:57 7.12.2017)

יצא ממש טעים!
נכנס לספר המתכונים שלי (:

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:09 7.12.2017)

תודה שירה, שמחה שאהבת 🙂

avatar
שירה (21:21 4.12.2017)

היי, תודה על המתכונים הטעימים!
אפשר לשים את הבשר בתוך הבצק ולקפל לצורת ירח?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:43 4.12.2017)

לא ניסיתי. אני מניחה שכן רק מומלץ לרדד לא עבה מידי.

avatar
שושי (21:16 31.10.2017)

ערב טוב!
רציתי לשאול אם אפשר להמיר את הקמח הלבן לקמח כוסמין?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:39 31.10.2017)

אני חושבת שכן.

avatar
רונית (10:37 11.10.2017)

קודם המתכונים טעימים אין מילים אני כל הזמן בודקת באתר לפני שאני מכינה, רציתי לשאול זה משנה הסדר בהכנת הבצק?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:37 11.10.2017)

היי רונית,
קודם כל אני שמחה לשמוע 🙂
במקרה של בצקים שמכינים משמרים חשוב לעבוד לפי הסדר.
חג שמח!

avatar
רחל יודפת (15:20 29.09.2017)

יצא מעולה התפחתי את הבצק יותר מ- 10 דקות , כך מקבלים פריכות משגעת .

תודה רבה על מתכון מנצח 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:48 30.09.2017)

תודה רחל 🙂

avatar
שפרה (20:35 19.09.2017)

יצא מדהים לא נשאר כלום תודה רבה על כל המתכונים המושלמים

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:17 19.09.2017)

תודה שפרה, שנה טובה 🙂

avatar
ERN (20:23 13.09.2017)

יצאו לי 2 עיגולים קוטר 20
אבל העובי ממש דק
וחיכיתי עשרים דקות שיתפח

זה בסדר?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:31 13.09.2017)

איזה עובי רידדת את הבצק ואיזה עובי זה יצא אחרי האפיה?

avatar
רון (21:12 2.08.2017)

וואו יצא מעולה הכפלתי את הבצק !!

IMG_5170

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:48 2.08.2017)

נראה מעולה! תודה רון על השיתוף 🙂

avatar
גנית (23:40 16.07.2017)

טעים בטרוף! כולם כל כך נהנו
בצק מצוין!
הכנתי 500 גרם בשר
והכפלתי את הבצק,
ונשאר לי עדיין מהבשר
הכנתי היום שוב בצק
כפולה כפולה
תודה רבה על מתכון מעולה !!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:55 17.07.2017)

שמחה מאוד שנהניתם!
תודה שחזרת לעדכן.
יום מקסים 🙂

avatar
רחל (14:27 13.07.2017)

יצא לי ממש טעים כולם טרפו כולל הילדים…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:17 13.07.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן

avatar
לינור (17:36 7.05.2017)

היי רוצה להכין כעת, מה הכמויות לחצי קג בשר? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:50 7.05.2017)

היי לינור,
לכמות של חצי קילו יש להכפיל את כל הכמויות ב-2, כולל של הבצק.

avatar
ליאור (10:25 7.02.2017)

יצא לי מושלם ועשיתי גם חלק בורקסים עם בשר פשוט טעים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:28 7.02.2017)

שמחה לשמוע 🙂
תודה ליאור ויום מקסים

avatar
קרן (09:48 1.02.2017)

אני מבשלת מלא..ולפי דעתי זה המתכון הכי טעים שהכנתי ואכלתי!!!
איזה טעמים בפה!
גרף מלא מחמאות

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:30 1.02.2017)

איזה כיף לשמוע!
תודה קרן ויום מקסים 🙂

avatar
נורית (19:07 27.01.2017)

אפשר להשתמש בקמח תופח? ואם כן, האם זה משנה משהו במתכון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:13 27.01.2017)

היי נורית,
רק אם אין לך קמח רגיל וכמובן לא לוותר על השמרים.
אין שינוי במתכון.

avatar
רעות (10:08 2.12.2016)

היי מה נשמע ? המתכונים שלך מככבים אצלי!
רציתי להכין רק את הבצק בלי הבשר. מה אפשר לשים מעל? חצילים? שום? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:02 2.12.2016)

היי רעות,
אפשר לשים חצילים קלויים מעל (זאת אומרת חצילים קלויים שכבר טוגנו או נאפו). מומלץ לערבב את שמן הזית עם 1-2 שיני שום כתושות ואז למרוח על הבצק ומעל לשים את החצילים.
שבת שלום!

avatar
טובה (07:41 2.12.2016)

היי,
יש לי שמרים טריים של שמרית,
האם אפשר להדשתמש בזה, ואם כן כמה לשים?

תודה ושבת נהדרת

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:59 2.12.2016)

היי טובה,
אפשר להשתמש ברבע קוביה (12.5 גרם). יש לפורר את השמרים ולערבב עם חצי כף סוכר עד לקבלת מרקם של משחה ואז להוסיף רבע כוס מים ולערבב. להניח בצד ל10-15 דקות עד שהתערובת תוססת ונוצר קצף עדין ואז להשתמש בזה למתכון. יש לזכור להפחית מהמתכון חצי כף סוכר ורבע כוס מים.
שבת שלום 🙂

avatar
עדי (08:58 1.12.2016)

היי…האם אפשר להכין את הבצק ביום חמישי- לשים במקרר\ בהקפאה.
להכין את המלית בשר- לשים במקרר
וביום שישי לפני שבת לאפות??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:46 1.12.2016)

היי עדי,
אפשר להכין את תערובת הבשר והבצק מראש ולשמור במקרר (אין צורך להקפיא).
יום מקסים 🙂

avatar
עדי (10:04 1.12.2016)

בלי לאפות?
והבצק לא יהרס במקרר? =\

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:25 1.12.2016)

אם תעטפי אותו בניילון נצמד הוא אמור להיות בסדר.

avatar
בתיה (09:47 21.10.2016)

היי
אמי היתה פותחת את הבצק עם שמן (מכירה?)זה אותו בצק או יש מתכון אחר?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:46 21.10.2016)

היי בתיה,
אני לא יודעת אם זה אותו בצק בדיוק אבל את יכולה לפתוח אותו עם קצת שמן.
שבת שלום 🙂

avatar
מיכל (11:16 20.09.2016)

האם אפשר להכין עם קמח שבו כבר יש שמרים? אם כן אז איך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:26 20.09.2016)

כן מיכל, אפשר.
פשוט לשים 1+3/4 קמח שמרים ולוותר על השמרים.

avatar
נטע (14:04 14.08.2016)

אפשר לעשות את הבצק בתור בצק לפוקצ׳ה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:14 14.08.2016)

כן נטע, אפשר. מומלץ להתפיח יותר.

avatar
מיכל (21:19 19.07.2016)

הי,
אפשר להכין זאת ביום שישי ולחמם זאת בשבת בצהריים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:32 19.07.2016)

כן מיכל, אפשר.

avatar
קריסטינה (12:44 18.07.2016)

היי! הכנתי אתמול את הלחמג’ון. יצא טעים!
רק שהבצק בזמן העבודה היה דביק מאוד(הוספתי מים).
מאמצת את המתכוןץ
טיפ: תערובת הבשר יוצאת מן הכלל הזו, יכולה להתאים גם לטורטיה! טעים!
תודה רבה לך על המתכונים הנהדרים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:55 18.07.2016)

היי יקירה,
שמחה שיצא טעים ותודה שחזרת לעדכן!
פעם הבאה שימי פחות מים בבצק.
יום נפלא 🙂

avatar
דנה (16:03 24.06.2016)

היי,
האם במקרה אפשר להשתמש גם בקמח מלא? זה כל מה שיש לנו בבית..תודה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:07 24.06.2016)

היי דנה,
לא ניסיתי אבל אני חושבת שכן. צריך לקחת בחשבון שאולי המאפה ייצא קצת יותר דחוס במרקם.
בהצלחה ושבת שלום 🙂

avatar
מעיין (17:50 20.06.2016)

היי , מעוניינת להכין את התערובת הבשר
מהם הכמויות לחצי קילו בשר טחון?
תודה רבה !

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:56 20.06.2016)

היי מעיין,
כמויות לחצי קילו בשר טחון:
לבצק:
3.5 (שלוש וחצי) כוסות קמח לבן
כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר
כוס מים פושרים
4 כפות שמן זית
כפית מלח
לתערובת הבשר:
500 גרם בשר טחון
2 בצלים בינוניים קצוצים
4 שיני שום קצוצות
עגבניה קצוצה
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
כף רסק עגבניות
תיבול לבשר: כפית שטוחה מלח, 2 כפיות פפריקה מתוקה, כפית שטוחה כמון, מעט פלפל שחור

avatar
שרית (21:31 9.05.2016)

היי,האם אפשר להקפיא את זה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:01 9.05.2016)

היי שרית,
אני מניחה שכן, רק חשוב לעטוף היטב בניילון נצמד.

avatar
מירה (11:38 8.05.2016)

האם מידת הכוס היא לפי כוס חד פעמית או כוס זכוכית מג?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:03 8.05.2016)

היי מירה,
מידת הכוס היא לפי כוס זכוכית סטנדרטית (עם הידית) בנפח של 240 מ”ל.
שבוע נפלא 🙂

avatar
מירה (12:13 8.05.2016)

תודה רבה ושבוע נפלא

avatar
מאיה (14:39 1.03.2016)

הי, האם הלחמג’ון האם אפשר פשוט להשתמש בקמח תופח? במקום הקמח הלבן עם השמרים?
תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:45 1.03.2016)

היי מאיה,
אפשר להשתמש בקמח תופח אם זה מה שיש לך אבל לא מומלץ לוותר על השמרים. זה ישנה לגמרי את המרקם של הבצק.

avatar
שני (19:01 11.02.2016)

יצא מעולה, תודה רבה על המתכון!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:03 11.02.2016)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה על העדכון.

avatar
נעמי (13:22 3.02.2016)

נגלה ראשונה נשרף (התנור היה על חום גבוה)
נגלה שניה הבצק לא יצא רק אלא קשה ואולי הסיבה לכך שהזמן בתנור צריך להיות יותר קצר?
בנוסף השתמשתי בשמרים טריים ולא יבשים
הבשר יצא פצצה טעים ממש
הבצק איכזב
איפה טעיתי

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:57 3.02.2016)

היי נעמי,
לפי מה שאת מתארת התנור שלך מאוד חזק ובתנורים חזקים צריך תמיד לאפות בלפחות 10 מעלות פחות ממה שרשום במתכון ולפעמים גם פחות זמן. בשתי הפעמים התנור היה מחומם על 190 מעלות והאפיה הייתה 20 דקות?

avatar
סתיו (14:30 30.01.2016)

שאלה מצחיקה, אבל אשכנזיותי בוערת בי.
איך אוכלים את זה? קורעים? חותכים? או כמו שאוכלים משולש פיצה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:17 30.01.2016)

היי סתיו,
הכל הולך! העיקר שאוכלים 😉

avatar
שר (12:30 14.01.2016)

איו מילילם לתאר כמה זה טעים והטחינה מתאימה בדיוק!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:31 14.01.2016)

איזה כיף לשמוע!
תודה על העדכון והמשך יום מעולה 🙂

avatar
נועה (16:50 3.01.2016)

היי
המתכון מתאים לכמות של 2 אנשים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:05 3.01.2016)

כן נועה.

avatar
קרן (16:15 28.12.2015)

יצא מעולה !!!
האם הבצק מתאים גם לחלבי – כמו פיצה וכד’

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:16 28.12.2015)

היי קרן,
שמחה שיצא טעים 🙂
כן, הבצק מתאים גם לפיצה או לכל מילוי אחר.

avatar
israel (19:39 25.11.2015)

הלחמג’ון שלך יצא ממש טעים, תודה רבה על המתכון.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:41 25.11.2015)

אני שמחה לשמוע!
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
ציפי (09:00 30.10.2015)

המתכון שלך עשה לי כזה חשק שמייד רצתי להכין אותו על הבוקר יצא מעולה תודה כייף לקבל ממך מיילים

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:38 30.10.2015)

מעולה, איזה כיף לשמוע!
תודה ציפי ושבת שלום 🙂

avatar
שרון (23:37 29.10.2015)

היי.את חושבת שאפשר להכין בשישי בבוקר ולחמם לפני ארוחת שבת?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:34 30.10.2015)

כן שרון, אפשר.
שבת שלום 🙂

avatar
הילה (13:05 29.10.2015)

האם אפשר לחלק את הבצק לכמה חתיכות קטנות ולעשות דמוי בורקס?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:03 29.10.2015)

היי הילה,
את מתכוונת שאת רוצה לסגור את הבצק כמו סמבוסק? לא ניסיתי אבל אני מניחה שאפשר.

avatar
הילה (01:15 30.10.2015)

אנסה, תודה:)

לקריאת כל התגובות