שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 30-35 דקות

סוג: חלבי

מצרכים:

1 כרובית בינונית (400 גרם) מפורקת לפרחים

1 כף שמן זית

1 ביצה

חצי כוס שמנת מתוקה 38% (125 מ"ל)

חצי כוס גבינה צהובה מגורדת/ מוצרלה

2 כפות גבינת פרמזן (לא חובה)

שני שליש כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

אופן הכנה:

-מרתיחים מים בסיר ומבשלים את פרחי הכרובית על אש גבוהה עד לריכוך במשך 5-10 דקות (אם מזלג ננעץ בקלות בפרחים זה מוכן). מוצאים ומסננים. הערה: ניתן להפשיר כרובית משקית קפואה ובכך לחסוך את זמן הבישול.

-מערבבים בקערית את הביצה, שמן זית, שמנת, גבינות, מלח ופלפל שחור.

-מסדרים את הכרובית בצורה אחידה בתבנית (בגודל אינגליש קייק) ושופכים מעל את התערובת.

-אופים בתנור שחומם מראש ל190 מעלות במשך כ-25 דקות, עד להזהבה יפה.

הפעל טיימר (25 דק’)
+
טיימר פועל

*מומלץ להגיש מיד בתום האפיה.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

ראו גם
חיתוכיות פצפוצי אורזחיתוכיות פצפוצי אורז
שעועית ירוקה ופטריות שעועית ירוקה ופטריות
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם.

הוספת תגובה
guest

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

80 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות
לקריאת כל התגובות