זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 20 דקות
סוג: חלבי
מצרכים:
טורטיות לפי הכמות שרוצים
מוצרלה/גבינה צהובה מגורדת
גבינה בולגרית/פטה מפוררת
פרוסות זיתים
תבלין מיובש לפי הטעם- אורגנו, בזיליקום, זעתר (לא חובה)
לציפוי: ביצה טרופה ופירורי לחם
אופן הכנה:
-מחממים תנור ל190 מעלות, מרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה ומשמנים היטב את הנייר.
-חוצים טורטיה לשני חלקים שווים. מניחים על כל חצי (בצד אחד שלו) כף גדושה גבינה צהובה מגורדת, כף בולגרית מפוררת, פרוסות זיתים וקמצוץ תבלין מיובש.
-מקפלים את הטורטיה למשולש ומהדקים היטב את השוליים.
-טובלים כל משולש בביצה טרופה משני הצדדים ואז בפירורי הלחם. מניחים על נייר אפיה משומן ומכניסים לתנור למשך 10 דקות.
הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל
-הופכים צד ואופים 10 דקות נוספות, עד להזהבה.
הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל
ראו גם
מתכון זה שייך לאוסף: מתכונים אחרונים
האם אפשר למלא למרוח בביצה ופרורי לחם ולטגן למחרת?
לא אמורה להיות בעיה.
היי אפרת
אם אני רוצה להכין את זה לסעודה שלישית בשבת
זה טוב בחימום על פלטה? זה מתחמם טוב?
תודה
יש לך אחלה של אתר ממש נהנת ממנו😁
היי בתיה,
לא יצא לי לחמם את זה על הפלטה אבל אני חושבת שכן.
האם במקום בטורטייה, אפשר להכין את אותו הדבר בדפי אורז?
האמת שלא ניסיתי להכין באופן הזה.
אפשר לנסות לפי המתכון הזה- בורקס גבינה מדפי אורז (ולקפל באופן שונה).
כן מכירה טוב את המתכון הזה ששלחת לי לינק, בגלל זה שאלתי אם אפשר גם כאן.
הכנתי את המתכון הזה היום, אבל לטורטייה יש טעם לוואי ולדעתי זה הורס את המנה, בגלל זה מחפשת חלופה לטורטייה כמו דפי אורז..יש אופציות אחרות לדעתך?
ולמה את לא חושבת שדפי אורז יתאימו?
אולי זה ייצא מוצלח אני לא יודעת. אמרתי שלא ניסיתי.
אפשר לנסות:)
הכרתי את האתר רק בשבוע האחרון והספקתי להכין כבר כמה מתכונים כולם יצאו מושלמים הכנתי גם את הטורטיה הנ”ל ויצא מוצלח אהבו אותה בטירוף תודה רבה על כל המתכונים תמשיכי להצליח
איזה כיף לשמוע❤️
תודה שחזרת לשתף
תודה יצא ממש טעים אני טיגנתי יוצא קראנצייייי
מעולה🙂
תודה שחזרת לשתף
היי אפרת, את חושבת שיצא מוצלח להכין את זה עם לאפה במקום טורטיה?
כן, זה יכול לצאת מוצלח מאד.
תודה רבה יקרה על המענה המהיר ועל המתכונים המעולים! חג שמח 💛
חג שמח🩷
איך יוצא בטיגון?
אני רוצה לעשות את זה קאנצייייי השאלה אם טיגון יהרוס לי כי טורטיות אני בד”כ מטגנת?
אפשר גם לטגן. הטורטיות יצאו קריספיות.
תודה על האתר המדהים הזה! נעזרת בו רבות!
מתכון חמוד, רק שאלה איך את סוגרת את הטורטיה כדי שיהיה אפשר לטבול אותה בביצה?
כי הקצוות לא נדבקים אחד לשני…
היי,
שמחה מאד שאת נהנית מהאתר!
תלוי בסוג הטורטייה- אם היא רכה אז אפשר למעוך מעט את הקצוות ולהדק אותן כמה שניתן. אם לא- מספיק לקפל ולטבול בביצה.
לא צריך לטבול אפשר למרוח ככה אני עשיתי
תודה
יצא יאמי!!!
איזה כיף(: תודה על השיתוף!
הכנו לער
יצא ממש טעים, שדרגנו עם חציל קוביות אפוי בתנור,
תודה רבה אפרת על כל המתכונים המצויינים שלך
שמחה מאד שיצא מוצלח ושאהבתם את המתכון😊
מתכון מושלם לארוחת ערב.
תענוג שאופים בתנור בלי לטגן.
שמחה שאהבת את המתכון, נראה מעולה ממש! תודה ששיתפת🌺
יצא מושלם!!!
כמו כל המתכונים המושלמים שלך..
איזה כיף שיצא מוצלח! תודה ששיתפת❤
הי אפרת, אפשר לשמור במקרר ולחמם במיקרו?
היי,
כמובן שהכי טעים לאכול סמוך להכנה, אבל אפשר לשמור במקרר ולחמם בשנית(:
אני קיפלתי את זה לצורת קונוס,
ככה המילוי נשאר ולא בורח
מעולה! חג שמח(:
ממש טעים כמו כל המתכונים שלך🥰
הכנתי עם גבינת טוב טעם,פטריות וזיתים ובזיליקום טרי.
תודה. על עוד מתכון מעולה
המילוי נשמע טעים ונראה מעולה! שמחה שאהבת:)
מהמםםםם וממש פשוט להכנה אין על האתר שלךךך❤
כיף לשמוע, תודה רבה❤️
יצא טעים מאוד
נראה מצויין! שמחה לשמוע 😁
הכנתי יצא מושלם!
היה לי צפתית וצהובה מגורדת, מצוין
אפרת אין עלייך!!! כל המתכונים שלך מושלמים תודה
תודה לימור ❤️
הכנתי כארוחת ערב לילדים ויצא מצוין!
הילדים נהנו מאוד (וגם אנחנו כמובן).
תודה על עוד מתכון מעולה.
מאז שהכרתי את האתר שלך אני כבר לא מחפשת בשום מקום אחר!😊
שמחה שכולכם נהניתם ❤️
תודה יעל
אני בת שירות שחיה מחוץ לבית עם עוד בנות, גיליתי את האתר שלך ולאחרונה התחלתי לעשות את המתכונים שלך (לא רק אני) וקבלתי רק מחמאות. תודה רבה! עשיתי את הטורטייה וממש אהבו (במיוחד אני). ^^
שמחה לשמוע. תודה אור ❤️
אפרת שאלה לי,
אין לי פטה או בולגרית.
ילך גם עם קוטג’ או נפוליאון?
היי מוניקה,
אני מניחה שאפשר לערבב כ-2 כפות גבינת נפוליאון עם כוס גבינה הצהובה מגורדת.
הכנתי אתמול ויצא מושלם!
אחלה ארוחת ערב
תודה אפרת
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה אולה
היי,
אפשר לוותר על הפירורים?
כן.
שלום אפרת
נהנת מאוד מהמתכונים שלך
האם ניתן להקפיא את המאפה כשבוע מראש ?
אני חושבת שכן.
הוספתי לזה קצת קטשופ. יצא קאנצ’י וטעים מאוד.
תודה.
מעולה 🙂
תודה אדוה
אפרת היקרה, הכנתי את זה לארוחת ערב וכולם טרפו. טעים ברמות!!
שינויים שעשיתי: לא היתה לי גבינה בולגרית וכן היה קוטג.. חששתי שהתערובת הגבינות נוזלית ולכן שמתי ביצה גם בתערובת המילוי (קצת בסגנון מילוי של בורקס). יצא סופני והילדים ביקשו שאכין גם למחרת..
תודה על אתר פשוט ומתכונים נגישים. המתכונים שלך מאוד לטעמי.
שמחה שכולם אהבו!
תודה שחזרת לעדכן 🙂
ואו איזה מתכון ! כל מתכון שלך פשוט מעדכן תודה לך
שמתי חצי כפית רסק עגבניות בטורטיה ויצא מעדן
כיף לקבל מתכון טעים וקראנצ’י שלא מצריך טיגון וים שמן
נראה מעולה!
תודה מישל 🌺
מעדן*
נראה ממה טעים!
יש לי גבינה צהובה גבינה לבנה וקוט’ג.
זה יצא טעים גם אם אן לי בולגרית? יש משהו שהיית ממליצה להוסיף?
תודה רבה!
היי טלי,
אפשר לשים בכל חצי טורטיה כף גדושה גבינה צהובה מגורדת ושליש כפית גבינה לבנה.
חג שמח 🌺
מושלם!!!
נראה מעולה!!
תודה ליאת
היי אפרת. הכנתי את הטרטיות ויצאו מעולות. הכנתי גם עם שמן זית וזעתר(למי שלא אוהב גבינות) וגם יצא נפלא. הכנתי כמות גדולה בשתי תבניות ואפיתי בטורבו. לא היה צורך להפוך. תודה על עוד מתכון אליפות
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
איך סוגרים את הטורטיה לפני שטובלים??
מספיק לקפל ולטבול.
יצא מושלם וטעיםםםם😋
תודה נויה, שמחה לשמוע 🙂
הכנתי עם טורטייה מקמח מלא וזה יצא מדהים
שמחה לשמוע 🙂
תודה ליבי.
היי יש אפשרות לטיגון?
נראה לי שכן.
פשוט מאד להכנה והטעם גדול! תודה רבה על כל המתכונים הנהדרים!
תודה יעל, שמחה שאהבת 🙂
היי האם אפשר לטגן במקום לאפות?
כן, אפשר.
כדאי למרוח בקטשופ/רסק מתחת לגבינות?
אפשר, נשמע מתאים.
מתי לשמן את עלי הסיגר? לפני המילוי או אחרי? והאם לפני שטובלים בביצה ופרורי לחם?
זה תלוי אם את מטגנת בשמן עמוק או אופה.
אם מטגנת – אין צורך לשמן. אפשר לטבול בביצה ולצפות בפירורי לחם ולטגן.
אם את אופה – מומלץ לשמן את עלה הסיגר בחלק הפנימי שלו ובחלק החיצוני שלו. הכוונה גם כשאת פורסת אותו (לפני המילוי) וגם לאחר המילוי משני הצדדים. לאחר מכן אפשר לטבול בביצה ובפירורי לחם.
האם ניתן להכין בעלי סיגר במקום טורטיה?
אפשר אבל לדעתי יהיה כדאי לטגן אותם בשמן עמוק כדי שיהיו קריספיים.
יכול להיות שאפשרי גם יהיה לאפות בתנור בתנאי שמשמנים היטב את עלי הסיגר מכל הצדדים.
הי אפרתוש המקסימה והיקרה!נהנית מאד מאתרך וממתכונייך!
אני צריכה להכין לאירוע כמות גדולה של הטורטיות (במילוי פיצה) למנת פתיחה שאגיש עם סלט ומתבל.
רציתי לשאול כמה שאלות:
1. אם אפשר להקפיא את המאפה הזה?
2. מה דעתך על מנת הפתיחה?
3. איזה מתבל וסלט היית ממליצה להגיש עם הטורטיה?
תודה רבה רבה
היי שירה,
1. לא ניסיתי אבל לדעתי אפשר. יהיה צורך להפשיר מחוץ למקרר ולהכניס לתנור שחומם מראש על 190 מעלות כדי להחזיר לזה את הפריכות.
2. זה נשמע טוב כמנת פתיחה.
3. אפשר להכין סלט חסה או סלט עלי בייבי. מטבל של אלף האיים או רוטב שום או רוטב סלסה יכולים להתאים. ניתן לקנות את הרטבים האלה כבר מוכנים.
בהצלחה 🙂
הכנתי ויצא מעולה
ואני רק בת 14
מתכון קל ופשוט
כל הכבוד 🙂
שמחה שיצא טעים. תודה שחזרת לעדכן!
שלום לך אפרת,
אני רוצה לומר לך שהכנתי לצאת הצום טורטיות במילוי גבינות כפי שרשום במתכון לעיל ויצא מושלם. כל כך טעים.
תודה רבה לך על מתכונים מעולים ולא מעט חשוב קלים / מהירים.
שמחה מאוד לשמוע 🙂
תודה אבי ויום נפלא
אני הולכת להכין עכשיו אני בדיוק אחרי הצום…
אפשר לשים קממבר במקום בולגרים? אפשר גם לשים גבינת זיתים? או עדיף זיתים רגילים? דרך הגב האתר שלך מעולה תמשיכי כך
ראיתי רק עכשיו..
אין בעיה לגוון ולשים סוגי גבינות נוספים.
הי, גם אנחנו עשינו את זה כמו פיצה כמו שכתבה מישהי, וזה מדהים!
אנחנו מכינים מכל טעם , כך שכל אחד יכול לבחור.
תודה על המתכונים!
אשמח למתכונים נוספים עם טורטייה!
שמחה שיצא טעים 🙂
מצרפת לינק למתכונים עם טורטיה.
אעלה בהמשך מתכונים נוספים..
קל ומהיר ולהכנה. יצא מעולה!
תודה יעל, שמחה שאהבת 🙂
טעים ביותר…. מומלץ!
נראה מעולה!
תודה ענת על השיתוף 🙂
היי שלום,
עברתי על המתכון ואופן ההכנה והוא נראה מאוד טעים ומגרה ונורא באלי לנסות אותו אבל אני לא הבנתי כל כך מהו תבלין מיובש?
אם למישהי יש תשובה אשמח לשמוע אותה
תודה.
היי ספיר,
תבלין מיובש הכוונה לתבלין ולא לעלים טריים. זה כמו התבלינים שמפזרים מעל הפיצה (אורגנו, בזיליקום, זעתר). בכל מקרה, אם אין לך אפשר להכין גם בלי.
יצא מדהים תודה הילדים מאוד נהנו.
כיף לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן.
סליחה, רציתי לשאול כך:
ראיתי בסופר שני סוגים: טורטיה חיטה וטורטיה תירס.
מה ההבדל בניהם ובמה את השתמשת?
תודה על המתכונים הטובים והעצות הטובות.
היי אסתי,
אני השתמשתי בטורטיה רגילה מחיטה אבל אין בעיה להשתמש גם בטורטיה מתירס.
שלום אפרת,
ראיתי בסופר שני סוגים
של טורטיות
טורטיות חיטה
וטורטיות תירס
נהדר פשוט נהדר.
תודה חנה, שמחה שאהבת 🙂
עשיתי עם מילוי פיצה- רסק עגבניות קטשופ גבנ”צ אורגנו זיתים ויצא מצוין.
הילדים התענגו!
נשמע מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן!