זמן הכנה: 10 דקות
מס’ מנות: 10 יחידות
מצרכים:
חבילת טורטיות (ניתן לקנות בכל סופר)
500 גרם בשר טחון
1 בצל גדול קצוץ
1 גזר בינוני קצוץ דק
1 גמבה קצוצה דק
1 כוס פטריות קצוצות דק
חצי כוס זיתים ירוקים קצוצים דק
תיבול: 2 כפות רסק עגבניות, 3 כפות רוטב צ’ילי מתוק, כפית פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן הכנה:
-מטגנים בצל במחבת עד להזהבה קלה ומוסיפים את הבשר הטחון. מערבבים במשך מספר דקות עד שהבשר משחים קלות.
-במקביל ובמחבת נפרדת, מטגנים את כל הירקות (גזר, גמבה, פטריות וזיתים) מספר דקות עד שהגזר מתרכך.
-מעבירים את הירקות למחבת עם הבשר, מתבלים ברסק עגבניות, צ’ילי מתוק, פפריקה, מלח ופלפל שחור. מערבבים היטב 2 דקות ומסירים מהאש.
-מחממים טורטיה במחבת כ-3 שניות מכל צד או מכניסים למיקרוגל ל-5 שניות (על מנת שהטורטיה תהיה גמישה בעת הקיפול). מניחים במרכז (ובצד שבו אנו מתחילים את הקיפול) את מילוי הבשר ומגלגלים את הטורטייה.
*ניתן לחמם כ-5 דקות בתנור בחום גבוה מאוד לקבלת טורטיה פריכה.
מתכונים נוספים של טורטיות ממולאות:
הי אפרת יקרה,
יש לך מתכון לטורטיות ללא גלוטן שאני יוכל להכין?
יש לי את המתכון הזה- טורטיה גוואקמולי ללא גלוטן
תודה רבה !!!
האם אפשר להקפיא את הטורטיות עם הבשר- לאחר ההכנה?
ושאלה נוספת האם מוסקה עם בשר אפשר להקפיא?
לא ניסיתי אבל נראה לי שאפשר. קחי בחשבון שלאחר הפשרה הבשר יכול להפריש קצת נוזלים אז כן הייתי מכניסה לתנור בחום גבוה אחרי שזה מפשיר.
גם מוסקה לא ניסיתי אבל אני יודעת שיש כאלה שמקפיאים.
הי אפרת, נראה מעולה. אני רוצה להכין גם את הטורטייה. יש לך מתכון מוצלח? ממה כדאי להכין אותה שיתאים לבשר? קמח מלא/ קינואה/ עדשים כתומות?
ועוד שאלה- האם במתכון הזה עדיף להשתמש בבשר טרי או שלא משנה? תודה!! מיכל
סורי אין לי מתכון לטורטיה🙂
בשר מופשר מפריש יותר נוזלים אז עדיף טרי אבל לא קריטי.
אין דברים כאלה פשוט מושלםםםם
שמחה שאהבת🙂
אפשר להחליף את הגמבה בעגבניה?
ולהשתמש בזיתים שחורים במקום ירוקים?
כן אפשר. לשתי השאלות:)
הכנתי יצא שלמותתתתת
מתכון קליל ומגוון לא המילוי הרגיל והקבוע:)
איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️
חג שמח 🙂
האם אפשר לוותר על הרסק? או שיש לך תחליף….?
תודה רבה על האתר המקסים, משתמשת בו המון!!
היי
ניתן להשתמש בעגבניות מרוסקות בשימורים או לוותר.
תודה על הפרגון❤️
ממש טעים
שמחה שאהבת את המתכון❤
הי אפרת.ממש אוהבת את המתכונים שלך.תמיד יוצאים טעימים.רציתי לשאול האם ניתן לקצוץ הכל במעבד מזון?במקום עבודה ארוכה עם סכין.ובנוסף אם מכינה יום קודם ושומרת במקרר,האם צריכה לחמם את התערובת בשר (אם כן ,במיקרוגל?)לפני ששמה על הטורטיה שאותה אני מחממת במיקרוגל(לפני ההגשה)?
היי,
שמחה מאד שאת נהנית מהמתכונים!
אפשר לטחון הכל במעבד מזון, במקרה כזה המילוי יהיה כמו מחית די חלקה- לשיקולך.
אם את שומרת במקרר כדאי לחמם את תערובת הבשר במיקרו או במחבת לפני המילוי (אחרת המילוי יהיה קר).
בהצלחה😊
אני חובבת בוריטו. בכל הזדמנות אפשרית אני אוכלת את המאכל הזה במסעדה מקסיקנית .
הפעם הכנתי את התבשיל בשר לפי המתכון שלך.
יצא בוריטו יותר טעים מהמסעדה:)
תודה לך על המתכונים המופלאים.
איזה כיף שאהבת את המתכון, נראה מעולה ממש!
תודה שחזרת לשתף🌺
לא השתמשתי אף פעם בטורטיה
מספיק רק 5 שניות במיקרוגל והיא מוכנה לאכילה ?
לא צריך לאפות/לטגן אחרי המילוי?
היי,
החימום הקצר מספיק לטורטיה, אבל אם אוהבים אותה קריספית יותר אפשר לאפות עוד כמה דקות.
היי אפרת אולי יש לך מתכון לקנלוני בשר🙏😍
היי,
לא, אין לי. מה שכן את יכולה להיעזר במתכון ללזניה בשרית.
הכנתי יצא מצוין!!! אני הוספתי בטטה (לא שמתי פטריות וזיתים) והוספתי עוד קצת רטבים.
תודה רבה המתכונים מעולים!!!! והכי חשוב קלים.
שמחה שיצא מוצלח ושאת נהנית מהמתכונים❤
תודה שחזרת לשתף😊
היי אפרת המדהימה,
הכנתי היום בשביל החג בבקור (יום ראשון בבוקר), וגם טיגנתי כבר את הטורטיות, מבינה שטעיתי כי צריך סמוך להגשה, השאלה מה לעשות עכשיו: לשמור בארון? במקרר? במקפיא? או זה כבר הולך לפח ואין מה לעשות?
היי,
את יכולה לשמור במקרר או במקפיא. עדיף במקפיא כי ההגשה עוד הרבה זמן יחסית.
שלום ותודה על המתכונים שתמיד מצליחים!
אני רוצה להכין יום לפני ולקבל את התוצאה הכי טעימה וקרובה שיש להכנה סמוך לארוחה.
האם עדיף להכין רק את התערובת לפני ולפני ההגשה לגלכל בטורטיה ולחמם בתנור? (כדאי לפני לחמם את הבשר בדרך אחרת(?
או כבר לגלגל בטורטיה יום מראש ורק לחמם לפני ההגשה? האם עדיף בתנור או על פלטה במקרה זה לדעתך?
המון תודה!!
היי,
שמחה שאת נהנית מהמתכונים(:
מומלץ להכין מראש את התערובת ולפני ההגשה לחמם אותה במחבת או במיקרוגל ואז למלא את הטורטיות.
בהצלחה!
המון תודה עלהתשובה המהירה!
אפשר במקום בשר טחון חזה עוף?
היי,
אפשר(:
יצא ממש טעים, עסיסי ומפנק
תודה רבה
נראה טעים ומזמין! תודה על השיתוף🌺
אין לי צילי
אפשר סילאן או דבש אורוטב סויה?
היי,
כן, אפשר כף סילאן וכף רוטב סויה😊
הי, בטעות קצצתי את הירקות דק דק זה בסדר?
היי שרה,
כן זה בסדר😊
היי אפרת רציתי לשאול אם יש לך רעיון לתוספת שאפשר להגיש עם הטורטיות לארוחת צהרים לילדים?
קוביות תפוחי אדמה בתנור (כמו צ’יפס אפוי).
תודה יקירה
היי
ראיתי שרשמת באחת התגובות שאפשר לטגן ללא פירורי לחם אבל לא ראיתי במתכון שצריך לטגן ובכלל עם פירורי לחם וגם בתמונה זה בלי פירורים לחם?
היי הודיה,
במתכון זה בלי טיגון ובלי פירורי לחם.
מישהי שאלה אם אפשר לצפות בביצה ופירורי לחם ולטגן והשבתי לה שאפשר ואח”כ שאלו אם אפשר לטגן בלי פירורי לחם והשבתי שאפשר.
מכינה תמיד בלי פטריות ותמיד יוצא מושלם!
שמחה לשמוע 🙂
תודה אורטל
היי. איך מדביקים טטורטטיה. שלא תפתח?
אפשר לוותר על כל הירקות?
אפשר לוותר על הטיגון של הטורטיה לפני המילוי, ?כי הטיגון מקשה לי אותו…
לא אמורים להדביק את הטורטיה. מספיק להניח אותה על הצד המגולגל ואז זה לא נפתח.
אפשר להכין בלי הירקות.
החימום במשך כמה שניות במחבת אמור לסייע לגמישות הטורטיה. לא אמורים לטגן את הטורטיה. בכל מקרה אפשר לוותר על זה.
חג שמח 🌺
שלום וברכה,
אם אני לא מוסיפה למילוי רטבים, האם אפשר בכל זאת להגיש עם רוטב צלי מעל ?
כן.
אני רוצה להכין לשני ימים בחג, האם זה טוב לחמם על הפלטה?
כדי שיצא קריספי אופים לאחר המילוי? אם כך האם תרד הקריספיות לאחר שהיה במקרר וחימום חוזר על הפלטה?
אפשר להכין מראש ולחמם על הפלטה. זה יהיה פחות קריספי.
שנה טובה 🙂
אני הוספתי צנוברים, ויצא מדהים!! מתכון מעולה וטעים מאוד!!
מעולה 🙂 שמחה שיצא טעים.
תודה חנה
בבקשה עוד מתכונים לטורטיה עם תוספות וממרחים תודה !
היי טליה,
אוסיף מתכונים נוספים בהמשך. בינתיים ראית את אלה?
טורטיה במילוי חזה עוף מוקפץ
טורטיה במילוי גוואקמולי
טורטיה במילוי חזה עוף ושעועית
טורטיה אפויה במילוי
קסדייה
מתכון קל להכנה וטעייים.
תודה 🙂
אפשרי לטגן ללא פירורי לחם?
אפשר אבל יותר טעים עם פירורי לחם.
היי אפרת,
יש לי טורטיות בקוטר 25 ס”מ. האם המתכון מתאים לגודל זה או לטורטיות קטנות יותר ?
זה בסדר. יכול להיות שזה יספיק לכמות של 8-9 יחידות.
עוד שבת עם שפע מתכונים של אפרת מ10 דקות.
טורטיות בשר, אוזני המן מהירות ועוד.
המון תודה יש לך חלק בשמחת השבת שלנו.
שבת שלום.
תודה מרים ❤️
שבת שלום!
היי
יש לך מתכון ללחם בשר טחון (לחמניות בשר)?
היי ספיר,
אין לי מתכון לללחמניות במילוי בשר אבל יש מתכון ללחמג’ון עם בשר טחון.
אשמח לשמוע על קורסים או לימודים בתחום
תודה רבה ויום טוב
אפשר להוסיף לבשר הטחון בהרט זה יוצא טעים
האם אפשר להשתמש בעוף טחון במקום בבשר טחון?תודה
כן.
אני רוצה להכין לכמות של 48 טורטיות תוכלי לעזור לי בכמויות פליז אסור לי לפשל
היי יסכה,
הכמות שבמתכון מספיקה לכ-10 טורטיות. זאת אומרת שלכמות של 48 יש להכין 2.5 קילו בשר טחון.
מבחינת ירקות לא חייבים להכפיל הכל ב-5 ואפשר לשים את הכמויות האלה:
3 בצלים בינוניים קצוצים
3 גזרים בינוניים קצוצים דק
3 גמבות קצוצות דק
סלסלת פטריות טריות קצוצות דק
כוס וחצי זיתים ירוקים קצוצים דק
מבחינת תיבול: 8 כפות רסק עגבניות, חצי כוס רוטב צ’ילי מתוק, 2 כפות פפריקה מתוקה, כפית וחצי מלח ורבע כפית פלפל שחור.
בגלל שזו כמות גדולה חשוב שתטעמי את התערובת ותשפרי תיבול לפי הטעם, בעיקר מליחות.
בהצלחה 🙂
אני יעדכן מחר במוצאש איך יצא תודה רבה😍
רציתי לעדכן שיצא מוצלח…. ואפילו ביקשו את המתכון ד”א אמא שלי שפחדה שיצא לי משהו לא טוב הכינה לגיבוי מנה אחרת אבל שלה נשאר חחחיח ושלי חוסל …. אז שיחקת אותה שאפו ותודה רבה …. הסתבכתי רק בדבר שולי אבל זה בקטנה רק בקיפול של הטורטיה אז גילגלתי וחציתי לשניים בצורה אלכסונית אם היה נשאר הייתי מצלמת חחחחח
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן!
סליחה על הבורות.. אבל איך מקפלים את הטורטיה בצורה טובה שהמילוי לא יצא החוצה?
היי בתיה,
מניחים את המילוי במרכז, מקפלים את החלק התחתון, אח”כ את הצדדים ואז מגלגלים.
יום מקסים 🌺
תודה על התשובה המהירה…
בצל שמתי..ברור..זה מינימום….
אם אני רוצה להכין לחג…מתי עדיף למלאות את הטורטיה? מיד לפני האכילה כשהמילוי חם או שאפשר למלא קודם ולחמם על הפלטה?
אם יש לך אפשרות למלא סמוך להגשה זה הכי טוב. אם לא, אפשר למלא לפני (רצוי באותו יום) ולחמם על הפלטה.
חג שמח 🌺
הי אפרת
מועדים לשמחה
2 שאלות:
אפשר לוותר על הירקות? לשים רק בשר טחון? ואם כן יש מה לשנות?
האם מגישים עם רוטב או ככה?
היי חני,
אפשר לוותר על הירקות (בצל אני כן ממליצה להוסיף אבל לא חובה).
אין צורך להגיש עם רוטב כי המילוי מספיק עסיסי.
אפשר להכין ןלהקפיא את הטורטיות?
אפשר. יותר מומלץ להקפיא את הטורטיות והמלית בנפרד ולגלגל לפני ההגשה.
החלפתי כף אחת של צ’ילי ברסק עגבניות כדי למתן את החריפות. יצירת מעולה וטעים, ללקק את האצבעות.
נדמה לי שלא כתוב במתכון מתי להוסיף את התיבול (אני הוספתי לבשר כשהפסיק להיות אדום)
היי יעל,
שמחה שיצא טעים.
תיקנתי את המתכון שיהיה ברור יותר. תודה 🙂
הבשר לא הופשר עד הסוף והכנסתי למסיבת ושפכתי את הנוזלים, והבשר השחין ולאחר מכן שמתי את התערובת והבשר מסטיק. מה אפשר לעשות?
לצערי אין כל כך מה לעשות בשלב זה.
אפשר לטגן אותו ולהשים מעל ביצה ופירורי לחם?
כן אפשר. קודם לצפות בביצה ופירורי לחם ואז לטגן.
מה אפשר לשים במקום רוטב צילי מתוק?
אפשר לשים כחצי כפית פפריקה חריפה אם רוצים את זה קצת פיקנטי. אם לא, אפשר פשוט להכין בלי הצ’ילי.
יצא מעולה!!!! רוטב ממש ממש טעים… (לא היה לי גזר, אבל הוספתי טיפונת פלפל חריף בטיגון, אבקת מרק, ומעט פטרוזליה)
מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן
האם אפשר לשלב הודו טחון ועוף טחון?
והאם אפשר לוותר על גמבה וגזר?
כן לשתי השאלות.
היי,
האם ניתן לשלב חצי בשר טחון וחצי עוף טחון?
ושאלה נוספת האם ניתן להכין מראש ולחמם?
כן לגבי שתי השאלות.
שבת שלום 🙂
היי הכנתי את המנה הזו כבר כמה וכמה פעמים וכל פעם גורפת מחמאות אז תודה
הפעם אני רוצה לעשות את המנה עם עוף טחון האם יש משהו לשנות? להסיר או להוסיף משהו למתכון?
היי סרפית,
אפשר להכין עם עוף טחון באותו אופן.
היי הכנתי את הנוראיות וגם המילוי. המילוי יצא משחתי זה בסדר? הטעם בסדר השאלה איך זה יהיה בתוך הטורטיה
היי אנאל,
מה הכוונה משחתי? הכל הפך לעיסה אחת? זה אמור לצאת בשר טחון עם קוביות של ירקות. אולי בישלת את זה יותר מידי?
בכל מקרה, אם זה טעים אני לא רואה בעיה.
לא הבנתי קצצתי ממש דק טוב לא חשוב נראה בערב
האם אפשר להכין את החומר למילוי ולהניח על הטורטיה ולחמם בתנור כשהטורטיה פתוחה? שתצא קריספית?
היי רונית
אפשר אבל אז יהיה קשה לגלגל את הטורטיה כי היא תהיה פחות גמישה. אם זה לא מפריע לך.
אגב גם אם מחממים את הטורטיה כשהיא כבר ממולאת ומגולגלת זה נותן אפקט של פריכות אבל חשוב לחמם את התנור מראש.
היי ערב טוב
קנינו טורטיות שעשויות מקמח תירס
אנחנו רוצים למלאות אותם בחזה עוף קצוץ
השאלה איך אפשר שיהיו פריכות ?
והאם אפשר לצפות אותם בפירורי לחם ?ואם כן באיזה צורה ?
היי יאיר,
לאחר שממלאים את הטורטיות ומגלגלים אותן טובלים אותן בביצה טרופה ואז מצפים בפירורי לחם מכל הכיוונים ומטגנים במחבת עם שמן משני הצדיים עד להזהבה. כך הן יהיו פריכות.
שלום אפרת, שאלה קטנה לגבי הטורטיה; קניתי לפני כחודש חבילת טורטיות והקפאתי אותן מבלי לפתוח את האריזה, רק עכשיו ראיתי שהן צריכות אחסון קריר ויבש, האם אני יכולה להשתמש בהן והמרקם של הטורטיה לא ייהרס?
כן שיר, אין בעיה להשתמש בהם. אני מקפיאה תמיד. אפשר להוציא אותן להפשרה ולפני שממלאים ומגלגלים מומלץ לחמם כל טורטיה בנפרד כמה שניות במיקרוגל, זה יעניק לה גמישות ויהיה קל לגלגל אותה.
יצא מעולה ועשיר! תודה 🙂
שמחה לשמוע 🙂
תודה שחזרת לעדכן
רעיון לגירסא צמחונית?
היי מורן,
אפשר להכין טורטיה במילוי ירקות בלי הבשר- לטגן בצל עד להזהבה קלה. להוסיף גזר, גמבה, פטריות ולבשל עד שמתרככים קלות.
לאחר מכן לתבל ב 2-3 כפות צ’ילי מתוק, מלח ופלפל שחור לפי הטעם (אין צורך לתבל ברסק).
היי אם אני רוצה לטגן עם ביצה ופירורי לחם או לשים בתנור אפשרי?
היי אבי,
אפשר לטגן עם ביצה ופירורי לחם או לאפות בתנור (אם אופים בתנור, יש לשמן נייר אפיה).
שבת שלום 🙂
איזה סוג בשר ? האם אפשר הודו טחון ?
היי מיכל,
הכוונה לבשר בקר אבל אפשר להכין גם מהודו טחון.
יום מקסים 🙂
בוקר טוב
מעדכן טעים מאוד
תודה דני 🙂
בוקר טוב אפרת,
מה שלומך?
אני אשמח להתייעץ איתך – אני מעוניינת לעשות ערב מקסיקני בו אגיש טורטיות, גווקמולי, סלסה ומילוי בשרי. האם את ממליצה על המילוי הזה או על מילוי הצ’ילי קון קרנה?
המון תודה!
יסמין
היי יסמין,
שני מילויי הבשר טעימים אבל לדעתי הצ’ילי קון קרנה יותר מתאים לערב מקסיקני 🙂
שבוע מקסים!
המון המון תודה אפרת!! אין כמוך 🙂
היי,
אם אני רוצה לעשות כמות שתספיק לכמה ימים,
אפשר להקפיא/לשים במקרר?
תודה:)
היי אורטל,
את יכולה להכין את תערובת הבשר ולשמור במקרר במשך 2-3 ימים ולפני ההגשה לחמם במיקרוגל ולגלגל בטורטיה.
אפשר גם להקפיא בקופסא אטומה עד חודש.
שבוע מקסים 🙂
תודה רבה לך על המענה המהיר 🙂
יצא מעולה. טעים מאד , מהיר וקל להכנה.
שבוע מקסים.
היי
הכנתי ויצא מעולה …..תודה רבה !!!!
האם ניתן להקפיא עם המילוי את הטורטיה המוכנה ?
איזה כיף שיצא מוצלח!
אפשר להקפיא, ומומלץ בסיום ההפשרה לחמם בתנור על 180 מעלות כמה דקות כדי להחזיר את המרקם המקורי של הטורטיה.
יום מקסים😊
כמה מלח פלפל לשים?
היי דור,
תתחיל בחצי כפית מלח וקמצוץ פלפל שחור. לאחר שתערובת הבשר מוכנה תטעם ותוסיף עוד מלח במידת הצורך.
בהצלחה 😉
נראה מצוין, האם אפשר להכין בשישי ולחמם על הפלטה בשבת?
תודה
כן עמליה. ניתן להכין את התערובת מראש ולחמם מעט על הפלטה ואז לגלגל עם טורטיה.
בס”ד
שלום
ראיתי שיש לך מתכון חזה עוף עם שעועית בטורטיה
ואני מחפשת מתכון לטורטיה כמו שיש באירועים עם בשר טחון וצי’לי
יש לי קופסת שימורים של שעועית חריפה ברוטב צ’ילי
ואין לי מושג מה לעשות איתה…..
אין לי צ’ילי רגיל{לא אוכלים אצלי חריף חוץ מבעלי}.
לוותר על השימורים ולהכין טורטיה כזו?
היי שירה,
את יכולה להכין בשר טחון עם השעועית החריפה ברוטב צ’ילי שיש לך. תטגני בצל גדול קצוץ עד להזהבה. תוסיפי 2 שיני שום כתושות, 500 גרם בשר טחון ותערבבי עד שהבשר מתבשל. תוסיפי את קופסת השימורים של השעועית כולל הרוטב ותתבלי בכפית פפריקה מתוקה, חצי כמון כמון, מלח ופלפל שחור. תבשלי ביחד תוך כדי ערבוב כ-3 דקות.
ממליצה שתטעמי את הרוטב שיש בקופסת השימורים לפני שאת מכינה כדי לוודא שזה לטעמך כי זה בסופו של דבר זה יהיה הטעם של תערובת הבשר.
בס”ד
תודה אפרת :}
אפשר בלי זיתים? משהו אחר להוסיף?
כן, אפשר לוותר על הזיתים.
איך לקצוץ את הגזר? במגרדת?
אפשר לקצוץ עם סכין ואפשר במגרדת גסה, מה שנוח לך 🙂
האם ואיזה רוטב כדאי להכין לטורטיות במילוי בשר טחון?
הכנתי לשבת את השניצלים בתנור ויצא מעולה! הצלת את הרגליים שלי מעמידה ממושכת וכואבת. תודה!
היי איילה,
שמחה לשמוע לגבי השניצלים 🙂
לגבי הטורטיה- תערובת הבשר כבר מתובלת ברוטב לכן אם רוצים להגיש רוטב בצד, הכי מומלץ להגיש עם רוטב צ’ילי מתוק (כמו שהוא, בלי לבשל).
חג שמח!
יצא מהמם!
תודה רבה..
שמחה לשמוע ראות 🙂
היי,
האם ניתן לוותר על הפטריות?
כן דליה, אפשר להכין גם בלי הפטריות.
הכנתי ויצא ממש טעים
מעולה!
תודה על העדכון שי 🙂
היי נשמע מעולה ,
לכמה טורטיות בנוניות הכמות של המילוי מספיקה??
היי מעיין,
לפי מה שאני זוכרת בערך 7-9 טורטיות.
איזה פטריות צריך, טריות או מקופסת שימורים?
הי יהודית, לא משנה. מה שיש לך.
אשמח לקבל מתכוני לחם ואוכל דיאטה
היי גלי, עד כה לא פרסמנו מתכוני לחם עם שמרים מאחר וזה מצריך התעסקות עם הבצק שהיא למעלה מ10 דקות אך מתכוני לחם קלים ללא שמרים אנו נפרסם בהמשך.
לעניין מתכונים דיאטטיים, בימים אלה אנו עובדים על זה כך שבקרוב יהיה מגוון רחב יותר של מתכונים דיאטטיים ובריאותיים. יום נפלא:)
טעים, טעים, טעים. מתכון מומלץ מאוד וקל להכנה.