שום דבר לא נמצא

מס’ מנות: 10-12 יחידות

סוג: בשרי

ספרי מתכונים ב10 דקות

רכיבים

פרוסות חצילים אפויות בתנור (לחצו כאן למתכון – חצילים בתנור)

בצל קטן קצוץ

250 גרם בשר טחון

כפית גדושה רסק עגבניות

רבע כפית כמון, שליש כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית מלח, מעט פלפל שחור

לפיזור מעל (מומלץ, לא חובה):

טחינה מוכנה (לחצו כאן למתכון – מתכון לטחינה)

מעט פטרוזיליה טריה קצוצה

אופן ההכנה

-מחממים מחבת רחבה עם 1-2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.

-מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך כדי ערבוב במשך כ-3 דקות עד שהבשר מתבשל ומשנה צבעו.

-מתבלים ברסק עגבניות, כמון, פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור. טועמים ומשפרים תיבול לפי הטעם. מסירים מהאש ומניחים לתערובת להתקרר לגמרי.

-מניחים מעל כל פרוסת חציל 1-2 כפות מתערובת הבשר, מזלפים מעל טחינה ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
סלט כרוב במיונז
תבשיל כרוב בסויה

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
Avatar
ציפי (13:54 31.12.2020)

להניח את הבשר על החציל לפני ההגשה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (15:47 31.12.2020)

מומלץ 🙂

Avatar
איילה (08:00 31.12.2020)

באיזה בשר טחון את משתמשת?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:16 31.12.2020)

בשר בקר טחון רגיל מהקצבייה 🙂

הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.