זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 30 דקות

מס’ מנות: 20-25 חטיפי עוף

מצרכים:

500 גרם עוף טחון

כף שמן זית או קנולה

2 שיני שום כתושות

כף מלאה קטשופ

2 כפות מלאות פירורי לחם

כפית שטוחה מלח

קמצוץ פלפל שחור

לציפוי: חצי כוס פירורי לחם (רצוי מוזהבים) + כפית שומשום




אופן הכנה:

-מחממים תנור מראש ל-180 מעלות. פורשים נייר אפיה בתבנית גדולה ומשמנים את הנייר בנדיבות.

-מערבבים את כל החומרים בקערה עד לתערובת אחידה.

-יוצרים אצבעות בגודל 7X1 ס”מ או קציצות בקוטר כ-5 ס”מ ומצפים בפירורי לחם ושומשום מכל הצדדים.

-מניחים על נייר האפיה המשומן ומכניסים לתנור החם. אופים במשך 20 דקות.

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל

-הופכים צד ואופים 10 דקות נוספות, עד להזהבה.

הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
עוגת דלעת בחושהעוגת דלעת בחושה
תבשיל דלעת וקישוא תבשיל דלעת וקישוא
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
avatar
אמונה שפירא (12:09 30.12.2021)

האם אפשר להשתמש בבשר טחון במקום עוף?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:14 30.12.2021)

היי,
עדיף להכין מתכון לקציצות מבשר טחון.

avatar
נעמה (16:57 22.12.2021)

היי.צריך לאפות בטורבו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:33 22.12.2021)

היי,
אפשר לאפות בטורבו, זה עשוי לקצר מעט את הזמן.

avatar
נתנאלה (16:20 5.10.2021)

מעולה!!
הילד שלי ממש אהב

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:04 5.10.2021)

שמחה מאד שאהבתם את המתכון😊

avatar
אטי (17:33 16.08.2021)

אם אני רוצה לטגן בשמן עמוק
כמה זמן כל חתיכה?
והאם להפוך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:37 16.08.2021)

היי אטי,
אפשר לטגן בשמן עמוק, כ-5-8 דקות (עד להשחמה קלה). אפשר להפוך במהלך הטיגון אם החתיכות לא מכוסות לגמרי בשמן.

avatar
רונה (14:56 6.08.2021)

הכנתי את זה לשבת שמתי במקום קטשופ עגבניה מגורדת יצא מעולה ממש טעים מקווה שישאר עד סעודת שבת 😉 תודה רבה על מתכונים🙏

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:26 6.08.2021)

שמחה ממש שיצא מוצלח!
תודה ששיתפת ושבת שלום🌺

avatar
ליאור (22:18 20.06.2021)

הי אפרת, האם אפשר להכין הכל בערב למעט האפייה ולהשאיר במקרר ורק לאפות למחרת, או שעדיף לעשות את העיסהבלבד, להשאיר ללילה במקרר ולמחרת לפני האפייה לעשות את הקציצות עם הציפוי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:16 20.06.2021)

היי,
עדיף להכין רק את התערובת ולפני האפייה ליצור קציצות ולצפות.

avatar
דינה (14:07 18.06.2021)

הכנתי לילדים, הוספתי ביצה כי פחדתי שלא יצא יבש ויצא ממש ממש טעים הילדים ליקקו את האצבעות!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:02 18.06.2021)

איזה כיף לשמוע! תודה ששיתפת דינה ושבת שלום😊

avatar
סיון (12:15 3.06.2021)

כבר כמעט 6 שנים שאני נהנת מהמתכונים המושלמים באתר! יצא מעולה! תודה תודה תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:44 3.06.2021)

איזה כיף לשמוע! תודה ששיתפת😊

avatar
אהובה (17:22 1.06.2021)

היייי
האם יש משו שאני יכולה להחליף אם אין לי פרורי לחם??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:01 1.06.2021)

אפשר לשים בתערובת עצמה 2 כפות קמח חומוס ועל הציפוי אפשר לוותר, אבל זה יוצא פחות מוצלח…

avatar
עדי (10:10 29.04.2021)

יצא נהדר .תודה על המתכונים

חטיפי עוף
avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:12 29.04.2021)

נראה מעולה! תודה על השיתוף עדי😊

avatar
יוסף (17:09 21.04.2021)

היי אפרת,
אפשר “להשתולל” ולהכין שניצלונים מבשר טחון? 🤔

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:43 21.04.2021)

היי יוסף,
אם מכינים מבשר טחון זה כבר לא שניצל אלא קציצות😊
מצרפת מתכון לקציצות בשר מטוגנות שתוכל להכין עם בשר טחון.

avatar
יהודית אזואלוס (21:01 8.03.2021)

טיגנתי ולא אפיתי בתנור,
יצא קריספי וטעים נורא!
תודה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:12 8.03.2021)

שמחה שאהבת יהודית:)

avatar
מיכל (12:08 4.03.2021)

הי אפרת, יצא טעים אבל קצת יבש (למרות שלא אפיתי הרבה זמן). מה לעשות להבא?
ובנוסף- האם מתאים להוסיף ירק כלשהו, כמו גזר או קישוא (אולי זה גם יוסיף רכות)? תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:37 4.03.2021)

היי מיכל,
יתכן שזה בגלל שתנור שלך חזק. אני מציעה לאפות ב 170 מעלות במשך 20-25 דקות.
חשוב גם לשמן היטב את נייר האפייה כדי שלא ייצא יבש.
לא ניסיתי, אך מניחה שאת יכולה להוסיף ירק רך כמו קישוא.

avatar
ריקי (12:33 2.03.2021)

יצא טעיםםם הילדים אהבו ממש!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:10 2.03.2021)

שמחה שאהבתם, תודה ריקי:)

avatar
עדי (14:20 24.02.2021)

האם אפשר בשר הודו או חזה הודו? יצא גם רך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:35 24.02.2021)

היי עדי,
אפשר להשתמש בהודו.😊

avatar
אמבר (14:20 2.01.2021)

מעולה!! אין עלייך

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:02 2.01.2021)

תודה אמבר 🌸
שמחה לקרוא שאהבת 🙂

avatar
נירית (20:54 12.12.2020)

הי אפרת! רציתי לדעת אם אני עושה 250 גר עוף טחון להוריד חצי מהתיבול.? וזה עדיין יהיה טעים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:03 12.12.2020)

כן תורידי חצי מהתיבול,
אין סיבה שלא יהיה טעים 🙂

avatar
עינת (10:58 18.10.2020)

בוקר טוב אפרת
מנסה שוב
למרות שפעם קודמת
לא הלך לי יצאו יבשות וקשות
אני רואה שהתגובות פה טובות מאוד
האם 30 דקותזה לא הרבה מידי?
והאם פילה עוף טחו ןמתאים גם
קראתי בתגובה שהערת לי והכל תקין
האם כדאי לקצר אתזמן האפייה? כדי שלא יצא יבש וקשה?
בתודה מראש.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:34 18.10.2020)

היי עינת,
אני חושבת שזה בגלל שתנור שלך חזק. אני מציעה לאפות ב 170 מעלות במשך 20-25 דקות.
חשוב רק לשמן היטב את נייר האפיה כדי שלא ייצא יבש.
פילה עוף זה מצוין.

avatar
אלייה רחל (13:47 13.10.2020)

היי אפרת💖
רציתי לברר אם במקום לאפות את זה אפשר לטגן?
תודהה על האתר המושלםם

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:48 13.10.2020)

כן אפשר.

avatar
דניאל (17:09 2.02.2021)

כן, אפשר

avatar
נטע (11:59 23.09.2020)

הי אפרת,
האם כדאי חזה עוף או פרגית טחונה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:32 23.09.2020)

עדיף פרגית, זה חלק יותר עסיסי.

avatar
נטע (19:00 23.09.2020)

תודה ענקית!!

avatar
צופיה פנחס (09:20 22.09.2020)

כמה זה בערך הכנה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:10 22.09.2020)

ההכנה היא 10 דקות אם יש לך עוף טחון. אפיה 30 דקות.

avatar
צופיה פנחס (18:53 22.09.2020)

תודה

חטיפי עוף
avatar
מיכל (11:01 8.09.2020)

הי, תודה על אתר נהדר!
האם מומלץ לשלב הודו טחון או שעדיף עוף?
בנוסף- האם מתאים להחליף את הקטשופ ברסק עגבניות?
תודה, מיכל

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:35 8.09.2020)

כן, אפשר לשלב.
אפשר לוותר על הקטשופ, לא חייב לשים רסק (הוא יותר חזק בטעם).

avatar
הדס (10:15 23.08.2020)

הי אפרת, הכנתי אתמול ויצא מושלם (למרות שתהיתי בהתחלה למה התערובת ללא ביצה). תודה רבה על המתכונים הקלים והמעולים! טיפ למכינים – להכפיל כמויות מראש 🙂

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:19 23.08.2020)

תודה הדס 🙂

avatar
עדן אביב בדנאני (18:07 30.07.2020)

שלום אפרת, אין לי עוף טחון. ניתן לחתוך לחתיכות קטנות את העוף במקום?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:58 30.07.2020)

היי עדן,
אם יש לך מעבד מזון עדיף לטחון את העוף.
אם מדובר בחזה עוף אפשר להכין שניצלים בתנור.

avatar
רחל (17:24 19.07.2020)

שלום,
אין לי קטשופ בבית, אשמח לדעת האם עדיף להחליף אותו ברסק עגבניות או שעדיף לא לשים בכלל,
ואם עדיף לשים רסק, כמה לשים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:16 19.07.2020)

אפשר לוותר על הקטשופ.

avatar
עדי (16:24 9.06.2020)

רציתי לעדכן שזה אחלה מתכון. יצא טעים וממש קל להכנה. מעכשיו מתחילה להכין ככה שניצלים לילדים

חטיפי עוף
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:25 9.06.2020)

נראה מעולה ❣️
תודה עדי

avatar
אפרת (13:21 8.05.2020)

אחד הטעמים!!!! ההסברים המדויקים שלך עוזרים בהצלחת המתכונים והנאה גדולה בגיוון. TNX

חטיפי עוף
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (14:54 8.05.2020)

נראה מעולה 😍
תודה אפרת

avatar
דנה (22:19 23.04.2020)

אפשר להחליף את השום באבקת שום? אם כן, מהי הכמות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:09 24.04.2020)

כן אפשר לשים חצי כפית אבקת שום.

avatar
יוליה (12:08 22.04.2020)

האם אפשר לטגן במקום לאפות? זה לא יוצא יבש?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:25 22.04.2020)

כן אפשר לטגן אם רוצים שזה ייצא יותר עסיסי.

avatar
שירה עמנואל (16:40 15.07.2020)

ברור שאפשר זה לא יתייבש אל תדאגי (דנה)

avatar
מירב (15:25 17.04.2020)

יש לי בקר טחון, האם במתכון הזה מומלץ גם עם בקר? או שכדאי לחפש מתכון אחר.?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:56 17.04.2020)

כן, אפשר להכין גם עם בקר טחון.

avatar
רוז (13:22 6.04.2020)

וואוו וואוו, ממש פחדתי להכין. וזה יצא מעדן אמיתי !! הילדים לא הפסיקו לאכול . הגשנו עם מיונז. ( גם אני לא הצלחתי להפסיק )

חטיפי עוף
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:52 6.04.2020)

ואו נראה מעולה!
תודה על השיתוף 🙂

avatar
שושה (01:25 31.03.2020)

היי,
אפשר לוותר על הקטשופ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:41 31.03.2020)

כן אפשר.

avatar
ענת (08:16 22.02.2020)

כמה פשוט ככה מושלם כמו כל שאר המתכונים ממך. 😊

חטיפי עוף
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:58 22.02.2020)

תודה ענת ❤️

avatar
אסתי (01:19 19.02.2020)

הגדלתי את כמות הקטשופ והוספתי רוטב צילי מתוק חריף ויצא פצצה!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:20 19.02.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
עינת (20:26 9.02.2020)

היי

כן הכנתי על פי ההוראות

הצבתי את התבנית בשלב למטה בתנור (אחד לפני האחרון) אולי בגלל זה .

שימנתי ואפיתי לפי הזמן

אולי התנור חזק מידי ופעם הבאה להנמיך טמפרטורה .

תודה על העזרה .

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:26 9.02.2020)

בדר”כ יש 4 שלבים בתנור ויש להניח את התבנית בשלב השני מלטה ואז התבנית נמצאת במרכז התנור.
נסי פעם הבאה לאפות בטמפ’ נמוכה יותר.

avatar
עינת (13:25 9.02.2020)

היי

חזרתי לעדכן
הכנתי על פי המתכון עם שמן זית לפי ההוראות .

הכנתי קצת עבה

ומשום מה נשרפו קצת

וגם נהפכו קשות למה? איפה הטעות ?

אשמח להבין

תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:56 9.02.2020)

שימנת מספיק את נייר האפיה?
אפית בחום עליון וחום תחתון? כמה זמן כל צד?
יכול להיות שהתנור שלך חזק יחסית?

avatar
עינת (11:50 9.02.2020)

בוקר טוב אפרת

אני עכשיו כבר מכינה את המתכון .

שתי שאלות ליתר ביטחון :

כמה זמן מומלץ לחמם את התנור מראש במתכון של עוף כמו זה ?

ואיפה כדי להציב את התבנית מבחינת השלבים בתנור כשמדובר בעוף כמו עכשיו ?

האם באמצע התנור ? או בשלב אחר?

תודה ויום מקסים ונפלא לך .

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:05 9.02.2020)

היי עינת,
כ-8 דקות מראש.
באמצע התנור, על הרשת השניה מלמטה.

avatar
עינת (15:32 7.02.2020)

היי אפרת

שאלה : קניתי היום את העוף רוצה להכינו למחרת האם אפשרי לשימו במקרר עד למחרת או חייב במקפיא ?

תודה ושבת נפלאה .

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:21 7.02.2020)

אפשר ועדיף לשמור במקרר.

avatar
עינת (09:35 7.02.2020)

היי אפרת

איפה אפשר להשיג פירורי לחם מוזהבים ללא מלח

את יכולה לרשום את שם החברה?

אני מחפשת הרבה זמן בשביל להכין את חטיפי העוף (כדי שלא יצא מלוח מידי )

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:11 7.02.2020)

היי עינת,
הלחם שאיתו מכינים את הפירורים מכיל מלח כך שאני לא חושבת שיש פירורים שהם לגמרי ללא מלח אלא צריך לחפש את אלה שהם ללא תוספת מלח.
אני לא זוכרת את הסוג הספציפי שהשתמשתי בו למתכון הזה כי אני כל פעם מנסה משהו אחר. אם אתקל בו שוב ארשום לך. בכל מקרה מומלץ להסתכל על רשימת הרכיבים על גבי השקית ולראות שהמלח מופיע כמה שיותר אחרון ברשימה.

avatar
רחלי (12:04 30.01.2020)

היי אפרת
הכנתי בכמות כפולה חצי עוף חצי הודו,
בפירורית ללא גלוטן.
יצא טעיםם
הילדים עפו על זה
תודה רבה עברתי להכין אוכל רק מהאתר!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:40 30.01.2020)

שמחה לשמוע ❤️
תודה רחלי

avatar
ענת (20:35 29.01.2020)

יצא לי ממש מלוח. מוזר הלכתי לפי המתכון 🙁
אולי כי השתמשתי בפירורי לחם מוזהבים גם בתוך התערובת? (כי מסתבר שבפירורים המוזהבים יש גם מלח)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:57 29.01.2020)

היי ענת,
כפית שטוחה מלח על 500 גרם עוף זה לא הרבה. כנראה שהסיבה באמת היא שהפירורים היו מלוחים.
כנראה שהשתמשתי בפירורים מוזהבים ללא תוספת מלח. כנראה שיש כמה סוגים וצריך להסתכל מה רשום על האריזה.

avatar
ענת (09:05 29.01.2020)

2 כפות פירורי לחם רק לציפוי או גם בתוך התערובת ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:34 29.01.2020)

2 כפות פירורי לחם זה לתערובת. בלי קשר לציפוי.

avatar
גילי (16:05 9.01.2020)

מתכון נפלא!
הכנתי עם שינויים קלים (קמח אורז במקום פירורי לחם בפנים וקמח כוסמין בחוץ…בגלל בעיה בריאותית)…יצא אש. תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:18 9.01.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

avatar
נילי (18:34 18.12.2019)

היי אפרת וערב טוב,
המתכון נראה ממש מגרה ומתחשק לי להכין אותו.
אבל הבעיה היא שזה אף פעם לא יוצא כמו בתמונות…
מה אפשר לעשות שזה ייצא קריספי וכתום כזה יפה? טיגון יעזור במקרה הזה?
אשמח לתשובותייך.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:21 18.12.2019)

כדאי להשתמש בפירורי לחם מוזהבים ולשמן בנדיבות את נייר האפיה.
אני מניחה שאפשר גם לטגן.

avatar
רחל (16:59 3.11.2019)

שמתי פירורי קורנפלקס במקום בפורי לחם יצא מעדן

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:50 3.11.2019)

נשמע מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן

avatar
Me (17:58 23.10.2019)

יש הבדל בין עוף טחון לבשר טחון? ( אני יודעת שעוף זה סוג של בשר אבל רוצה לוודא שמה שיש לי בבית מתאים)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:10 23.10.2019)

כן, יש הבדל בטעם.
בכל מקרה אפשר להכין את המתכון גם מבשר טחון.

avatar
ליאת חן (15:11 5.09.2019)

הילדים שלי לא אוהבים טעמים חזקים כמו שום ובצל. ייצא טוב בלי שום? תודה ליאת

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:08 5.09.2019)

כן, אפשר לוותר על השום.

avatar
יוסי (13:10 5.09.2019)

הי אפרת,
לא צריך ביצה בשביל להדביק את פירורי הלחם?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:47 5.09.2019)

לא, זה נדבק גם בלי ביצה.

avatar
שרה סיגל (14:36 1.09.2019)

שלום
במה אפשר להחליף את הפירורי לחם?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:39 2.09.2019)

אפשר להכין גם בלי פירורי לחם בציפוי אבל זה ייצא פחות מוצלח.

avatar
ויקי זריהן (09:17 30.08.2019)

בוקר טוב אפשר גם לטגן את הקציצות במקום אפיה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:23 30.08.2019)

כן.

avatar
חני (14:15 27.08.2019)

היה ממש מוצלח!
הרבה זמן לא ידעתי מה לעשות עם העוף הטחון במקפיא ומה שיצא היה פשוט טעיםםםםםםםםםם!!!!!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:33 27.08.2019)

שמחה לשמוע! 🙂

avatar
צופיה (13:04 31.07.2019)

חימום חוזר אפשרי?
בתנור/טוסטר/מקרוגל?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:31 31.07.2019)

כן. בטוסטר אובן או תנור.

avatar
ליאור (07:25 29.07.2019)

נראה טעים, מתחשק לי להכין.
רק שאלה, אם אני רוצה לאכול את החטיפים במשך יומיים-שלושה, רצוי לשמור אותם במקפיא או שבמקרר זה גם בסדר? ואז חימום קל בטוסטר.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:35 29.07.2019)

אם זה יומיים-שלושה אפשר לשמור במקרר בקופסה סגורה.
יום נפלא 🙂

avatar
sarsab (12:05 28.07.2019)

יצא טעים אששש
אמנם לא כמו בתמונה (נראה שצולם לפני האפיה…;)
אבל טעים ואכן הילדים מתים על זה
וגם אנחנו….:)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:13 28.07.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂
זה צולם אחרי האפיה, השתמשתי בפירורי לחם מוזהבים.
תודה ושבוע נפלא!

avatar
עינת (11:08 24.07.2019)

היי אפרת

אם אקפיא ליום או יומיים או אשמים במקרר לאחר האפייה האם זה ישאר עדין פריך וטעים?

תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:11 24.07.2019)

אפשר להחזיר את הפריכות על ידי חימום. יש לחמם את התנור ל180 מעלות כ-8 דקות לפני ששמים את חטיפי העוף.

avatar
יוני (15:46 22.07.2019)

אני מכין לנכד שלי ,בן שנתיים הוא מאוד אוהב קציצות ,
אני רואה אותו ביום ד השבוע
אכתוב איך הוא הגיב
יוני

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:20 23.07.2019)

מעולה 🙂
מחכה לעדכון..
יום נפלא!

avatar
רבקה (08:06 22.07.2019)

הי,
בוקר טוב,
נראה מעולה!!!!
הולכת להכין….
איזה תוספת היית מכינה לזה?
תודה ויום טוב.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:30 22.07.2019)

היי רבקה,
זה הולך עם פתיתים, פסטה, אורז.
יום מקסים 🙂

avatar
תבדוק בויקיפדיה (16:04 21.07.2019)

היי אפראת אני ילדה בת 11 וכול מתכון שלי ניגמר באסון אד שהיכרתי אותך תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:41 21.07.2019)

שמחה לשמוע ❤️

avatar
זמירה (08:00 20.07.2019)

הי
נראה מצוין !!!
אני יכולה להכין בערב להשאיר במקרר או במקפיא ולאפות למחרת בצהריים?
( את יודעת איך זה שחוזרים מהעבודה ורעבים, והילדים רוצים לאכול,)
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:53 20.07.2019)

כן. תשמרי במקרר.

avatar
שרי (17:24 18.07.2019)

וואו
יצא טעיייםםם
לא רק הילדים אהבו 😉
אבל מה, ממש לא כמו בתמונה….כנראה צילמו לפני האפיה….

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:14 18.07.2019)

שמחה שכולכם אהבתם 🙂
העיקר שיצא טעים, זה מה שחשוב!

avatar
מירב (09:10 18.07.2019)

המתכון נראה טוב ומגרה,
אין לי תנור בשרי, האם אפשר להכין במחבת פסים כפולה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:23 18.07.2019)

אני חושבת שכן. יש לשמן את המחבת לפני.

avatar
מרגו (22:58 17.07.2019)

הכנתי עם הודו טחון
יצא מעולה בטעם וקריספי
הילדים התלהבו:)
תודה רבה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:13 18.07.2019)

שמחה שהילדים אהבו 🙂
תודה מרגו

avatar
מיכאלה (18:52 17.07.2019)

היי אפרת.. המתכון נראה מקסים!!
אפשר לשמן את התבנית בשמן זית?
אין לי פירורי לחם כתומים יש לי בהירים ודקים מה לעשות? אפשר עם אלו??
תודה מראש!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:20 17.07.2019)

אפשר לשמן את התבנית בשמן זית.
לגבי פירורי הלחם, תשתמשי במה שיש לך.

avatar
מור (11:44 16.07.2019)

מה אפשר לשים במקום קטשופ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:08 16.07.2019)

אפשר לוותר על הקטשופ.

avatar
עינת (10:29 16.07.2019)

בוקר טוב אפרת

אפשרי עם שיבולת שועל דקה במקום פירורי לחם ?

ואם אוותר על השומשום זה יפגע בטעם ?

תודה ויום טוב

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:28 16.07.2019)

לדעתי זה ייצא פחות מוצלח עם שיבולת שועל.
אפשר בלי שומשום.

avatar
מרב (11:35 15.07.2019)

האם אפשר גם אםבשר בקר טחון

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:17 15.07.2019)

כן.

avatar
רותם (05:22 15.07.2019)

יצא ממש טעים! הילדים חיסלו את זה. אכלו עם קטשופ

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:29 16.07.2019)

שמחה לשמוע 🙂

avatar
מיקה (20:03 14.07.2019)

אהה…חחחח….
אוקי….
סליחה.
ערב טוב!!!!

avatar
מיקה (18:38 14.07.2019)

היי..
דבר ראשון-“מזל טוב” עוד מתכון נוסף!!
המשיכי לעלות ולהצליח אלופה!!!!!
דבר שני-זה נראה ממש מגרה וטעים אש!! כמעט בטוחה שעוד אכין את זה..
דבר שלישי- באופן ההכנה כתוב “פורשים” אם התכוונת ל”לפרוס” אז זה עם “ס”
תודה רבה על הכל!! וסליחה על הכרציות של ההערה אבל זה צרם לי….חחח…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:55 14.07.2019)

היי,
קודם כל תודה 🙂
הכוונה לפרישה (פתיחה לרווחה) של הנייר ולא לפריסה (חיתוך לפרוסות).

avatar
ש (12:43 4.12.2019)

וחוץ מזה שלפי מה שכתבת: כותבים קרצייתיות, לא קרציות ובטח לא כרציות. גם כבר להיות קרציה…

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות