זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 30 דקות
מס’ מנות: 20-25 חטיפי עוף
מצרכים:
500 גרם עוף טחון
כף שמן זית או קנולה
2 שיני שום כתושות
כף מלאה קטשופ
2 כפות מלאות פירורי לחם
כפית שטוחה מלח
קמצוץ פלפל שחור
לציפוי: חצי כוס פירורי לחם (רצוי מוזהבים) + כפית שומשום
אופן הכנה:
-מחממים תנור מראש ל-180 מעלות. פורשים נייר אפיה בתבנית גדולה ומשמנים את הנייר בנדיבות.
-מערבבים את כל החומרים בקערה עד לתערובת אחידה.
-יוצרים אצבעות בגודל 7X1 ס”מ או קציצות בקוטר כ-5 ס”מ ומצפים בפירורי לחם ושומשום מכל הצדדים.
-מניחים על נייר האפיה המשומן ומכניסים לתנור החם. אופים במשך 20 דקות.
הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל
-הופכים צד ואופים 10 דקות נוספות, עד להזהבה.
הפעל טיימר (10 דק’)
+
טיימר פועל
ראו גם
- שווארמה פרגית ופטריות |
- עוף שלם בנינג’ה |
- עוף בזעתר |
- עוף ביין לבן ושום |
- עוף בתיבול פיקנטי |
- שוקיים בסיר
מתכון זה שייך לאוסף: עוף ובשר
היי,
אפשר לצפות בקמח שקדים במקום פירורי לחם?
זה ייצא פחות מוצלח.
הי אפרת
תודה שוב על המתכונים הנפלאים!
הכנתי את זה מלא פעמים ויצא מושלם!
אפשר להקפיא? זה עדיין ישאר קריספי?
כן אפשר להקפיא.
לאחר הפשרה והכנסה לתנור שחומם מראש על 190 מעלות זה אמור להיות בסדר:)
אפרת, רציתי לאמר לך שהכנתי את זה ויצא וואוו ממש קל וטעים מאודדד
תודה רבה רבה!!!
❤️❤️
הי אפרת,
הכנסתי לתנור,הריח היה משגעע
אבל זה פשוט לא נהיה מוכן!
ניסיתי להוריד קצת את המעלות כי זה כבר התחיל להישרף מבחוץ
תכלס זה כבר המון זמן בתנור (כמעט שעה) והבפנים עדיין לא נראה בכיוון בכלל…
מה יכול להיות שקרה?
מבאס, בסוף זה הלך לפח… זה נשרף לגמרי לפני שזה התחיל להיות מוכן…
אף פעם לא התפשל לי ככה מתכון שלך…
מה לעשות בפעם הבאה אחרת?
תודה!
היי מירי,
איך זה נשרף ב-180 מעלות במשך 20 דקות?
אולי אפית בתוכנית לא נכונה. יש לאפות בחום עליון ותחתון.
טעים – הוספתי כוס של פצפוצי אורז וזה יצא קריספי יותר
ממליצה בחום!! מהר ומוצלח
תודה
תודה על השיתוף🙂
ערב טוב,
אפשרי להכין ללא השום. עדיין יצא טעים?
כן אפשר
חטיפים ממש!!!!!!! ממליצה להכין כמות כפולה מראש!!!!!!
כל המשפחה עפה על זה…..
שמחה שיצא טעים🙂
תודה לאה
אז עברתי על כל התגובות לפני שהכנתי 😃
הוספתי קישוא מרוסק וביצה, הפחתתי מלח לחצי כפית. ואפיתי בתנור. חצי בצורת עיגול וחצי אצבעות.
קיבלתי תגובות כ”כ נלהבות מבנות 6 ו 7, לא הצלחתי למחוק את החיוך 😅
וההכנה כ”כ מהירה ופשוטה 😮
לגמרי נכנס לרשימת המתכונים המובילים 🏆
תודה רבה!
איזה כיף שיצא טעים❤️
תודה שחזרת לשתף!
היי אפרת
הכנתי כולם התלהבו גם המפונקים:)
עכשיו ממש בתור הכנתי שוב
תודה שאת משמחת
תודה לך שחזרת לשתף❤️
הכפלתי כמויות, הוספתי ביצה אחת, המרתי את השום הכתוש בכפית אבקת שום, ואת הקטשופ ב-2 כפות רסק עגבניות, שימנתי היטב את התבנית ומרחתי טיפה שמן זית גם מעל הקציצות ויצא נהדר!! הילדים שלי אוהבים לטבול אותן במרק 🙂 תודה, מיכל.
נשמע מעולה🙂
תודה מיכל
היי אפרת אין לי תנור בשרי אז אני מכינה במחבת, כמה זמן צריך לטגן את הקציצות?
היי
כ-3-4 דקות.
היי אפרת, אשמח לדעת על איזה חלק של העוף את ממליצה לטחון? כי קראתי פה בתגובות שאת פחות ממליצה על חזה עוף טחון… אז אולי פרגית? 🤔
אשמח למענה בהקדם האפשרי כי אני רוצה להכין את זה כנראה היום בע״ה.. תודה רבה!!
היי,
אפשר להשתמש בפרגית.
בהצלחה(:
הכנתי והיה להיט! איזה כיף, מתכון קל וזריז וטעים!!!
שמתי פחות זמן בתנור (אני יודעת ששלי חזק) ברגע שבדקתי אחד והיה לבן יותר משקוף ישר הוצאתי
שמחה שיצא מוצלח! ומעולה שבדקת מתי להוציא…
תודה על השיתוף❤
היי אפרת !
המתכון נראה מדהים ואני מחפשת מה לעשות עם העוף הטחון שלי.
ראיתי תגובות שיצא קצת יבש ומציעים להוסייף ביצה, אם אני עדיין עושה בתנור -האם הכוונה להוספת ביצה לבלילה?
היי,
הכוונה להוספת ביצה לבלילה.
שמחה שהמתכון מצא חן בעיניך(:
שלום אפרת
תודה על המתכונים המושלמים
האם זה מתאים גם לחזה עוף טחון
תודה
היי,
שמחה שאת נהנית מהמתכונים(:
פחות כדאי להשתמש בחזה עוף, אבל אפשר.
הי אפרת, שבוע טוב. לרוב המתכונים שלך זוכים במשפחתי לתגובות טובות, אך הפעם נחלתי אכזבה.
לא היתה התלהבות בכלל. לא מצד המבוגרים ולא מצד הנכדות (כמעט 6 ו-3). באמת הכל עניין של טעם. הכנתי על פי ההוראות (אפיה). אך אני לא מוותרת. בפעם הבאה אוסיף ביצה ואטגן. נראה מה יגידו אז. תודה בכל זאת.
היי רימה,
מקווה שבטיגון התוצאה תהיה לטעמכם(:
תודה על השיתוף😊
אפשר לעשות עם חתיכות של שניצל עוף ( שמגיע ככה מהחנות חתיכות של שניצל) ?
ואם כן אפשר לטחון אותם בבלנדר מוט ידני בשביל שיהיה טחון?
בלנדר מוט פחות מתאים. ממליצה לטחון במעבד מזון.
אפשר, אבל אז זה יצא כמו שניצל ולא כמו חטיפי עוף.
הכנתי כבר
טיגנתי במחבת.
יצא אש, ממליצה בחום לטגן יוצא ממכר וקריספי.
תודה ענקית👍😉
שמחה שיצא מוצלח!
תודה על השיתוף🌺
היי
תודה על האתר המושלם
אפשר לטגן את העוף במחבת בשמן שגובהו בערך 2 ס”מ?
תודה חג שמח🙏
היי,
שמחה שאת נהנית מהאתר(:
אפשר לטגן.
חג שמח🌺
האם צריך פירורי לחם גם בתוך תערובת העוף או רק כציפוי? (כתוב לערבב הכל יחד ואז כתוב לצפות בפירורי לחם ושומשום. תודה!
היי,
לתערובת עצמה צריך 2 כפות פירורי לחם ולציפוי עוד חצי כוס.
אין על האתר הזה באמת כל מתכון מעולה וממש עוזר לי ומקל עליי אז תודה רבה על זה !! את מהממת ומגיבה פה לכולם באורח רוח ובסלנות למרות שאנשים חוזרים על עצמם בשאלות. תודה רבה !!!
אורך רוח כמובן 😄
איזה כיף לשמוע שאת נהנית מהמתכונים באתר!
תודה רבה לך על הפרגון, לא מובן מאליו❤
היי אפרת
יצא מושלםםם אבל טיפה יבש (הכנתי הכל לפי ההוראות), אפשר להוסיף ביצה כדי שלא יצא יבש?
היי,
שמחה שאהבת את המתכון(:
אפשר להוסיף ביצה.
הי אפרת. נגמר לי הקטשופ בבית, אפשר רסק עגבניות במקום? אם כן – להוסיף גם סוכר? תודה!
היי,
אפשר לשים כפית קטשופ, לא חייב להוסיף סוכר.
היי אפרת, האם ניתן להחליף את פירורי הלחם בקמח מצה.. לפסח?
תודה מראש על הכל. כמו תמיד נפלאה שאת. שיהיה חג שמח, פריחה ושגשוג.
היי אפרת,
לדעתי אפשר.
חג שמח❤
חזרתי כי את יכולה להוסיף את זה למתכוני פסח. זה היה הלהיט של הילדים. המתכון עם קמח מצה ואפוי. הילדים חגגו. את אלופה ממש!!
מהמתכונים לפסח עשיתי: עוגת קרמבו, עוגת תפוחים, לחם טחינה, זרוע ושניצלונים.
הכל מוצלח וטעים. עשית לי סדר ולנו את ליל הסדר 🙂 רוב תודות וברכה…
איזה כיף שאהבתם את המתכון ושיצא מוצלח! תודה שחזרת לשתף🌺
טיגנתי בשמן עמוק, ויצא מושלם, הילדים התלקקו.תודה.,😀
איזה כיף שיצא מוצלח! תודה על השיתוף🙂
האם אפשר להשתמש בבשר טחון במקום עוף?
היי,
עדיף להכין מתכון לקציצות מבשר טחון.
היי.צריך לאפות בטורבו?
היי,
אפשר לאפות בטורבו, זה עשוי לקצר מעט את הזמן.
מעולה!!
הילד שלי ממש אהב
שמחה מאד שאהבתם את המתכון😊
אם אני רוצה לטגן בשמן עמוק
כמה זמן כל חתיכה?
והאם להפוך?
היי אטי,
אפשר לטגן בשמן עמוק, כ-5-8 דקות (עד להשחמה קלה). אפשר להפוך במהלך הטיגון אם החתיכות לא מכוסות לגמרי בשמן.
הכנתי את זה לשבת שמתי במקום קטשופ עגבניה מגורדת יצא מעולה ממש טעים מקווה שישאר עד סעודת שבת 😉 תודה רבה על מתכונים🙏
שמחה ממש שיצא מוצלח!
תודה ששיתפת ושבת שלום🌺
הי אפרת, האם אפשר להכין הכל בערב למעט האפייה ולהשאיר במקרר ורק לאפות למחרת, או שעדיף לעשות את העיסהבלבד, להשאיר ללילה במקרר ולמחרת לפני האפייה לעשות את הקציצות עם הציפוי?
היי,
עדיף להכין רק את התערובת ולפני האפייה ליצור קציצות ולצפות.
הכנתי לילדים, הוספתי ביצה כי פחדתי שלא יצא יבש ויצא ממש ממש טעים הילדים ליקקו את האצבעות!!
איזה כיף לשמוע! תודה ששיתפת דינה ושבת שלום😊
כבר כמעט 6 שנים שאני נהנת מהמתכונים המושלמים באתר! יצא מעולה! תודה תודה תודה
איזה כיף לשמוע! תודה ששיתפת😊
היייי
האם יש משו שאני יכולה להחליף אם אין לי פרורי לחם??
אפשר לשים בתערובת עצמה 2 כפות קמח חומוס ועל הציפוי אפשר לוותר, אבל זה יוצא פחות מוצלח…
יצא נהדר .תודה על המתכונים
נראה מעולה! תודה על השיתוף עדי😊
היי אפרת,
אפשר “להשתולל” ולהכין שניצלונים מבשר טחון? 🤔
היי יוסף,
אם מכינים מבשר טחון זה כבר לא שניצל אלא קציצות😊
מצרפת מתכון לקציצות בשר מטוגנות שתוכל להכין עם בשר טחון.
טיגנתי ולא אפיתי בתנור,
יצא קריספי וטעים נורא!
תודה!!
שמחה שאהבת יהודית:)
הי אפרת, יצא טעים אבל קצת יבש (למרות שלא אפיתי הרבה זמן). מה לעשות להבא?
ובנוסף- האם מתאים להוסיף ירק כלשהו, כמו גזר או קישוא (אולי זה גם יוסיף רכות)? תודה.
היי מיכל,
יתכן שזה בגלל שתנור שלך חזק. אני מציעה לאפות ב 170 מעלות במשך 20-25 דקות.
חשוב גם לשמן היטב את נייר האפייה כדי שלא ייצא יבש.
לא ניסיתי, אך מניחה שאת יכולה להוסיף ירק רך כמו קישוא.
יצא טעיםםם הילדים אהבו ממש!!!
שמחה שאהבתם, תודה ריקי:)
האם אפשר בשר הודו או חזה הודו? יצא גם רך?
היי עדי,
אפשר להשתמש בהודו.😊
מעולה!! אין עלייך
תודה אמבר 🌸
שמחה לקרוא שאהבת 🙂
הי אפרת! רציתי לדעת אם אני עושה 250 גר עוף טחון להוריד חצי מהתיבול.? וזה עדיין יהיה טעים?
כן תורידי חצי מהתיבול,
אין סיבה שלא יהיה טעים 🙂
בוקר טוב אפרת
מנסה שוב
למרות שפעם קודמת
לא הלך לי יצאו יבשות וקשות
אני רואה שהתגובות פה טובות מאוד
האם 30 דקותזה לא הרבה מידי?
והאם פילה עוף טחו ןמתאים גם
קראתי בתגובה שהערת לי והכל תקין
האם כדאי לקצר אתזמן האפייה? כדי שלא יצא יבש וקשה?
בתודה מראש.
היי עינת,
אני חושבת שזה בגלל שתנור שלך חזק. אני מציעה לאפות ב 170 מעלות במשך 20-25 דקות.
חשוב רק לשמן היטב את נייר האפיה כדי שלא ייצא יבש.
פילה עוף זה מצוין.
היי אפרת💖
רציתי לברר אם במקום לאפות את זה אפשר לטגן?
תודהה על האתר המושלםם
כן אפשר.
כן, אפשר
הי אפרת,
האם כדאי חזה עוף או פרגית טחונה?
עדיף פרגית, זה חלק יותר עסיסי.
תודה ענקית!!
כמה זה בערך הכנה
ההכנה היא 10 דקות אם יש לך עוף טחון. אפיה 30 דקות.
תודה
הי, תודה על אתר נהדר!
האם מומלץ לשלב הודו טחון או שעדיף עוף?
בנוסף- האם מתאים להחליף את הקטשופ ברסק עגבניות?
תודה, מיכל
כן, אפשר לשלב.
אפשר לוותר על הקטשופ, לא חייב לשים רסק (הוא יותר חזק בטעם).
הי אפרת, הכנתי אתמול ויצא מושלם (למרות שתהיתי בהתחלה למה התערובת ללא ביצה). תודה רבה על המתכונים הקלים והמעולים! טיפ למכינים – להכפיל כמויות מראש 🙂
תודה הדס 🙂
שלום אפרת, אין לי עוף טחון. ניתן לחתוך לחתיכות קטנות את העוף במקום?
היי עדן,
אם יש לך מעבד מזון עדיף לטחון את העוף.
אם מדובר בחזה עוף אפשר להכין שניצלים בתנור.
שלום,
אין לי קטשופ בבית, אשמח לדעת האם עדיף להחליף אותו ברסק עגבניות או שעדיף לא לשים בכלל,
ואם עדיף לשים רסק, כמה לשים?
אפשר לוותר על הקטשופ.
רציתי לעדכן שזה אחלה מתכון. יצא טעים וממש קל להכנה. מעכשיו מתחילה להכין ככה שניצלים לילדים
נראה מעולה ❣️
תודה עדי
אחד הטעמים!!!! ההסברים המדויקים שלך עוזרים בהצלחת המתכונים והנאה גדולה בגיוון. TNX
נראה מעולה 😍
תודה אפרת
אפשר להחליף את השום באבקת שום? אם כן, מהי הכמות?
כן אפשר לשים חצי כפית אבקת שום.
האם אפשר לטגן במקום לאפות? זה לא יוצא יבש?
כן אפשר לטגן אם רוצים שזה ייצא יותר עסיסי.
ברור שאפשר זה לא יתייבש אל תדאגי (דנה)
יש לי בקר טחון, האם במתכון הזה מומלץ גם עם בקר? או שכדאי לחפש מתכון אחר.?
כן, אפשר להכין גם עם בקר טחון.
וואוו וואוו, ממש פחדתי להכין. וזה יצא מעדן אמיתי !! הילדים לא הפסיקו לאכול . הגשנו עם מיונז. ( גם אני לא הצלחתי להפסיק )
ואו נראה מעולה!
תודה על השיתוף 🙂
היי,
אפשר לוותר על הקטשופ?
כן אפשר.
כמה פשוט ככה מושלם כמו כל שאר המתכונים ממך. 😊
תודה ענת ❤️
הגדלתי את כמות הקטשופ והוספתי רוטב צילי מתוק חריף ויצא פצצה!!!
שמחה שיצא טעים 🙂
היי
כן הכנתי על פי ההוראות
הצבתי את התבנית בשלב למטה בתנור (אחד לפני האחרון) אולי בגלל זה .
שימנתי ואפיתי לפי הזמן
אולי התנור חזק מידי ופעם הבאה להנמיך טמפרטורה .
תודה על העזרה .
בדר”כ יש 4 שלבים בתנור ויש להניח את התבנית בשלב השני מלטה ואז התבנית נמצאת במרכז התנור.
נסי פעם הבאה לאפות בטמפ’ נמוכה יותר.
היי
חזרתי לעדכן
הכנתי על פי המתכון עם שמן זית לפי ההוראות .
הכנתי קצת עבה
ומשום מה נשרפו קצת
וגם נהפכו קשות למה? איפה הטעות ?
אשמח להבין
תודה
שימנת מספיק את נייר האפיה?
אפית בחום עליון וחום תחתון? כמה זמן כל צד?
יכול להיות שהתנור שלך חזק יחסית?
בוקר טוב אפרת
אני עכשיו כבר מכינה את המתכון .
שתי שאלות ליתר ביטחון :
כמה זמן מומלץ לחמם את התנור מראש במתכון של עוף כמו זה ?
ואיפה כדי להציב את התבנית מבחינת השלבים בתנור כשמדובר בעוף כמו עכשיו ?
האם באמצע התנור ? או בשלב אחר?
תודה ויום מקסים ונפלא לך .
היי עינת,
כ-8 דקות מראש.
באמצע התנור, על הרשת השניה מלמטה.
היי אפרת
שאלה : קניתי היום את העוף רוצה להכינו למחרת האם אפשרי לשימו במקרר עד למחרת או חייב במקפיא ?
תודה ושבת נפלאה .
אפשר ועדיף לשמור במקרר.
היי אפרת
איפה אפשר להשיג פירורי לחם מוזהבים ללא מלח
את יכולה לרשום את שם החברה?
אני מחפשת הרבה זמן בשביל להכין את חטיפי העוף (כדי שלא יצא מלוח מידי )
היי עינת,
הלחם שאיתו מכינים את הפירורים מכיל מלח כך שאני לא חושבת שיש פירורים שהם לגמרי ללא מלח אלא צריך לחפש את אלה שהם ללא תוספת מלח.
אני לא זוכרת את הסוג הספציפי שהשתמשתי בו למתכון הזה כי אני כל פעם מנסה משהו אחר. אם אתקל בו שוב ארשום לך. בכל מקרה מומלץ להסתכל על רשימת הרכיבים על גבי השקית ולראות שהמלח מופיע כמה שיותר אחרון ברשימה.
היי אפרת
הכנתי בכמות כפולה חצי עוף חצי הודו,
בפירורית ללא גלוטן.
יצא טעיםם
הילדים עפו על זה
תודה רבה עברתי להכין אוכל רק מהאתר!
שמחה לשמוע ❤️
תודה רחלי
יצא לי ממש מלוח. מוזר הלכתי לפי המתכון 🙁
אולי כי השתמשתי בפירורי לחם מוזהבים גם בתוך התערובת? (כי מסתבר שבפירורים המוזהבים יש גם מלח)
היי ענת,
כפית שטוחה מלח על 500 גרם עוף זה לא הרבה. כנראה שהסיבה באמת היא שהפירורים היו מלוחים.
כנראה שהשתמשתי בפירורים מוזהבים ללא תוספת מלח. כנראה שיש כמה סוגים וצריך להסתכל מה רשום על האריזה.
2 כפות פירורי לחם רק לציפוי או גם בתוך התערובת ?
2 כפות פירורי לחם זה לתערובת. בלי קשר לציפוי.
מתכון נפלא!
הכנתי עם שינויים קלים (קמח אורז במקום פירורי לחם בפנים וקמח כוסמין בחוץ…בגלל בעיה בריאותית)…יצא אש. תודה רבה
שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן!
היי אפרת וערב טוב,
המתכון נראה ממש מגרה ומתחשק לי להכין אותו.
אבל הבעיה היא שזה אף פעם לא יוצא כמו בתמונות…
מה אפשר לעשות שזה ייצא קריספי וכתום כזה יפה? טיגון יעזור במקרה הזה?
אשמח לתשובותייך.
כדאי להשתמש בפירורי לחם מוזהבים ולשמן בנדיבות את נייר האפיה.
אני מניחה שאפשר גם לטגן.
שמתי פירורי קורנפלקס במקום בפורי לחם יצא מעדן
נשמע מעולה 🙂
תודה שחזרת לעדכן
יש הבדל בין עוף טחון לבשר טחון? ( אני יודעת שעוף זה סוג של בשר אבל רוצה לוודא שמה שיש לי בבית מתאים)
כן, יש הבדל בטעם.
בכל מקרה אפשר להכין את המתכון גם מבשר טחון.
הילדים שלי לא אוהבים טעמים חזקים כמו שום ובצל. ייצא טוב בלי שום? תודה ליאת
כן, אפשר לוותר על השום.
הי אפרת,
לא צריך ביצה בשביל להדביק את פירורי הלחם?
לא, זה נדבק גם בלי ביצה.
שלום
במה אפשר להחליף את הפירורי לחם?
תודה
אפשר להכין גם בלי פירורי לחם בציפוי אבל זה ייצא פחות מוצלח.
בוקר טוב אפשר גם לטגן את הקציצות במקום אפיה
כן.
היה ממש מוצלח!
הרבה זמן לא ידעתי מה לעשות עם העוף הטחון במקפיא ומה שיצא היה פשוט טעיםםםםםםםםםם!!!!!!!
שמחה לשמוע! 🙂
חימום חוזר אפשרי?
בתנור/טוסטר/מקרוגל?
כן. בטוסטר אובן או תנור.
נראה טעים, מתחשק לי להכין.
רק שאלה, אם אני רוצה לאכול את החטיפים במשך יומיים-שלושה, רצוי לשמור אותם במקפיא או שבמקרר זה גם בסדר? ואז חימום קל בטוסטר.
אם זה יומיים-שלושה אפשר לשמור במקרר בקופסה סגורה.
יום נפלא 🙂
יצא טעים אששש
אמנם לא כמו בתמונה (נראה שצולם לפני האפיה…;)
אבל טעים ואכן הילדים מתים על זה
וגם אנחנו….:)
שמחה שיצא טעים 🙂
זה צולם אחרי האפיה, השתמשתי בפירורי לחם מוזהבים.
תודה ושבוע נפלא!
היי אפרת
אם אקפיא ליום או יומיים או אשמים במקרר לאחר האפייה האם זה ישאר עדין פריך וטעים?
תודה.
אפשר להחזיר את הפריכות על ידי חימום. יש לחמם את התנור ל180 מעלות כ-8 דקות לפני ששמים את חטיפי העוף.
אני מכין לנכד שלי ,בן שנתיים הוא מאוד אוהב קציצות ,
אני רואה אותו ביום ד השבוע
אכתוב איך הוא הגיב
יוני
מעולה 🙂
מחכה לעדכון..
יום נפלא!
הי,
בוקר טוב,
נראה מעולה!!!!
הולכת להכין….
איזה תוספת היית מכינה לזה?
תודה ויום טוב.
היי רבקה,
זה הולך עם פתיתים, פסטה, אורז.
יום מקסים 🙂
היי אפראת אני ילדה בת 11 וכול מתכון שלי ניגמר באסון אד שהיכרתי אותך תודה
שמחה לשמוע ❤️
הי
נראה מצוין !!!
אני יכולה להכין בערב להשאיר במקרר או במקפיא ולאפות למחרת בצהריים?
( את יודעת איך זה שחוזרים מהעבודה ורעבים, והילדים רוצים לאכול,)
תודה
כן. תשמרי במקרר.
וואו
יצא טעיייםםם
לא רק הילדים אהבו 😉
אבל מה, ממש לא כמו בתמונה….כנראה צילמו לפני האפיה….
שמחה שכולכם אהבתם 🙂
העיקר שיצא טעים, זה מה שחשוב!
המתכון נראה טוב ומגרה,
אין לי תנור בשרי, האם אפשר להכין במחבת פסים כפולה?
אני חושבת שכן. יש לשמן את המחבת לפני.
הכנתי עם הודו טחון
יצא מעולה בטעם וקריספי
הילדים התלהבו:)
תודה רבה!
שמחה שהילדים אהבו 🙂
תודה מרגו
היי אפרת.. המתכון נראה מקסים!!
אפשר לשמן את התבנית בשמן זית?
אין לי פירורי לחם כתומים יש לי בהירים ודקים מה לעשות? אפשר עם אלו??
תודה מראש!
אפשר לשמן את התבנית בשמן זית.
לגבי פירורי הלחם, תשתמשי במה שיש לך.
מה אפשר לשים במקום קטשופ?
אפשר לוותר על הקטשופ.
בוקר טוב אפרת
אפשרי עם שיבולת שועל דקה במקום פירורי לחם ?
ואם אוותר על השומשום זה יפגע בטעם ?
תודה ויום טוב
לדעתי זה ייצא פחות מוצלח עם שיבולת שועל.
אפשר בלי שומשום.
האם אפשר גם אםבשר בקר טחון
כן.
יצא ממש טעים! הילדים חיסלו את זה. אכלו עם קטשופ
שמחה לשמוע 🙂
אהה…חחחח….
אוקי….
סליחה.
ערב טוב!!!!
היי..
דבר ראשון-“מזל טוב” עוד מתכון נוסף!!
המשיכי לעלות ולהצליח אלופה!!!!!
דבר שני-זה נראה ממש מגרה וטעים אש!! כמעט בטוחה שעוד אכין את זה..
דבר שלישי- באופן ההכנה כתוב “פורשים” אם התכוונת ל”לפרוס” אז זה עם “ס”
תודה רבה על הכל!! וסליחה על הכרציות של ההערה אבל זה צרם לי….חחח…
היי,
קודם כל תודה 🙂
הכוונה לפרישה (פתיחה לרווחה) של הנייר ולא לפריסה (חיתוך לפרוסות).
וחוץ מזה שלפי מה שכתבת: כותבים קרצייתיות, לא קרציות ובטח לא כרציות. גם כבר להיות קרציה…