מצרכים להכנת חזה עוף במייפל
- 500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
- חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור
- 2 כפות קורנפלור או קמח רגיל
- שליש כוס אגוזי קשיו קלויים
- רוטב מייפל: 6 שיני שום פרוסות, 5 כפות מייפל, 2 כפות רוטב סויה, רבע כוס מים (60 מ”ל), שליש כפית מלח וקמצוץ פלפל שחור
איך מכינים חזה עוף במייפל?
- מתבלים את קוביות חזה העוף בחצי כפית מלח וקמצוץ פלפל שחור. מקמחים את קוביות חזה העוף בקורנפלור או קמח. מחממים מחבת עם 2 כפות שמן ומטגנים את העוף כדקה מכל צד, עד שצבעו הופך ללבן. מסירים מהאש ומעבירים לצלחת (העוף אמור להיות “חצי מבושל”).
- באותה מחבת, מחממים כפית שמן ומטגנים את פרוסות השום במשך כדקה (יש לשים לב שהשום לא נשרף). מוסיפים מייפל, רוטב סויה, מים, מלח ופלפל שחור ומחממים במשך 1-2 דקות על אש גבוהה, תוך כדי ערבוב, עד שהתערובת מעט מסמיכה.
- מוסיפים את קוביות העוף ומערבבים על אש בינונית במשך 4-5 דקות, עד שהעוף מתקרמל ומזהיב. מוסיפים אגוזי קשיו, מערבבים כחצי דקה ומסירים מהאש.
גולשים משתפים
מתלבטים אם המתכון באמת מצליח? יש לכם שאלות? כנסו לתגובות, תראו תמונות אמיתיות של גולשים שהכינו וצילמו את התוצאה, קראו הערות וטיפים קטנים שעושים את ההבדל וכמובן אל תשכחו לשתף גם אותנו ואת הגולשים :)
תגיות
אהבתם? שתפו את המתכון
כל מתכון טוב מתחיל בזה שהוא מגיע אליכם קודם
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וגלו טעמים חדשים כל שבוע.
נסו גם את אלו
מתכונים לחורף חם ומפנק
מוצרים מ- 10 דק’ שופינג
מחפשים מתכונים נוספים?
67 תגובות
כניסה
67 תגובות
החדשות ביותר
הישנות ביותר
המדורגות ביותר
תגובות בגוף המתכון
הצג את כל התגובות














