שום דבר לא נמצא

מצרכים:

1 בצל גדול קצוץ

3 תפוחי אדמה גדולים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות

1 שן שום כתושה

תיבול: חצי כוס רוטב צ'ילי מתוק, חצי כפית פפריקה מתוקה, מלח, קמצוץ פלפל שחור




אופן הכנה:

-מחממים מחבת רחבה עם 2-3 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.

-מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ומבשלים עם מכסה עד שהם מזהיבים ומתרככים אך לא לגמרי (יש לערבב מידי פעם).

-מוסיפים את השום הכתוש, מתבלים ברוטב צ'ילי, פפריקה, מלח ופלפל ומערבבים.

-ממשיכים לבשל עד שתפוחי האדמה נעשים רכים ומסירים מהאש.

ראו גם
מתכון לשקשוקה טעימה
תבשיל תפוחי אדמה ופטריות

תגובות

הוספת תגובה
Avatar
אסתי (10:51 18.02.2020)

בוקר טוב,
רציתי לדעת 2-3 כפות שמן מספיקות לתפו\"א? התפו\"א לא נשרפים?
כמו כן כמה זמן בערך לוקח כל התהליך
תודה רבה!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:42 18.02.2020)

כן אבל חשוב להשתמש בסיר או מחבת רחבה עם ציפוי שאינו נדבק.
בערך 20-25 דקות. זמן הבישול תלוי בסוג תפוחי האדמה ובגודל שהם חתוכים. מידי פעם יש להרים את המכסה ולבדוק אם מזלג ננעץ בהם בקלות.
אם במקרה התבשיל מתייבש במחבת יש להוסיף 2-3 כפות מים.

Avatar
א' (13:39 10.01.2020)

תתחדשי על העיצוב החדש!!
ההום פרייז יצא מעולה תודה רבה…

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:41 10.01.2020)

תודה ❤️
שמחה שיצא טעים!

Avatar
נועה (21:13 24.07.2019)

אפשר להכין אתזה נגידביום חמישי ולהגיש רק במוצאי שבת?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (02:01 25.07.2019)

כן.

Avatar
רות (00:00 3.06.2019)

ערב טוב אפרת.
המתכון נראה מגרה…
לכמה אנשים הוא יספיק לדעתך?
ואם אני אופה בתנור, איזה גודל תבנית?
תודה מראש על התשובות הנחמדות ובעיקר על ה-ס-ב-ל-נ-ו-ת!!!
מעריכה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:23 3.06.2019)

היי רות,
הכמות במתכון מספיקה ל 2-3 מנות.
לכמות הזו מספיקה תבנית מלבנית בינונית (גודל 32X25). אם את מכפילה כמויות, כדאי להשתמש בתבנית המלבנית הענקית.
יום נפלא 🌷

Avatar
שירה (22:52 28.05.2019)

יצא מושלם!!!
עשיתי עם צ'ילי חריף והוספתי שומשום!!! מעדןןןןן

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:48 28.05.2019)

נראה ממש טוב 😍
תודה שירה

Avatar
שירה (21:33 28.05.2019)

יצא מושלם!!!
עשיתי עם צ'ילי חריף, פחות מתחברת למתוק… ושמשום…

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:47 28.05.2019)

מעולה 🙂

Avatar
טליה (13:50 29.04.2019)

היי כמה מלח?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:13 29.04.2019)

כרבע כפית.

Avatar
תחיה (20:50 21.04.2019)

היי,
אם רוצים לזרז את הבישול,
אפשרי לבשל את תפוחי האדמה במים מעט לפני כן ואז להמשיך כמו במתכון?

תודה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:56 21.04.2019)

כן.

Avatar
בתאל (23:29 12.02.2019)

לגבי הום פרייז חלבי מה צריך להשים?? שמנת וגבינה צהובה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:33 13.02.2019)

הום פרייז חלבי מכינים מחמאה במקום שמן זית. אפשר גם להוסיף לרוטב כרבע כוס שמנת מתוקה.

Avatar
צופיה (12:55 30.11.2018)

התחלתי להכין וגיליתי שאין לי פפריקה מתוקה רק חריפה אפשר לשים? או לוותר וזהו?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:59 30.11.2018)

תכיני בלי פפריקה.

Avatar
אני (16:57 12.09.2018)

יוצא ממש טעים! תודה על המתכון

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:54 12.09.2018)

שמחה שאהבת 🙂
תודה שחזרת לעדכן

Avatar
דנית (21:30 23.08.2018)

היי האתר שלך מדהים קודם כל תמיד מציל אותי!
הכנתי הום פרייז ויצא מושלם וגם את האורז עם הגזר וטעים מאוד
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:29 23.08.2018)

שמחה לשמוע!
תודה דנית 🌷

Avatar
חיה (18:16 28.06.2018)

זה עוד לא מאה אחוז מוכן אבל לא יודעת מה ישאר עד אז… לא מפסיקה לנשנש! אחלה תיבול!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:10 28.06.2018)

שמחה שאהבת 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

Avatar
רויטל (12:02 17.05.2018)

היי, של איזה חברה רוטב צ'ילי מתוק מומלץ? תודה מראש ☺

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:51 20.05.2018)

האמת שבצ'ילי מתוק כל סוג בדר"כ יוצא מוצלח. מה שכן כדאי להסתכל ברכיבים לגבי הסוכר ולבחור בזה יש בו פחות סוכר. ככל שהוא רשום ברכיבים הראשונים זה אומר שיש בו יותר סוכר.

Avatar
לילך (14:02 2.04.2018)

יצא מעולה!! תודה. שידרגתי עם רצועות גמבה אדומה והוספתי לסלט ירקות. יצא לי סלט הום פרייז מדהים!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:57 2.04.2018)

מעולה 🙂
תודה לילך

Avatar
ישי (15:59 13.03.2018)

יצא טעים.
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:35 13.03.2018)

תודה ישי, שמחה שאהבת 🙂

Avatar
ישי (15:58 13.03.2018)

יצא מעולה.
תודה

Avatar
מור (21:15 12.03.2018)

כמה זמן לשים בתנור?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:29 12.03.2018)

היי מור,
יש לרפד תבנית גדולה בנייר אפיה ולהניח את קוביות תפוחי האדמה לאחר שתיבלת אותן. לשים בתנור ב180 מעלות במשך 40-50 דקות, עד שמזלג ננעץ בהם בקלות.

Avatar
בתאל (12:21 14.09.2018)

לא שמתי נייר אפיה זה בסדר?לכסות בנייר כסף?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:14 14.09.2018)

אין צורך לכסות.

Avatar
חוי (21:42 24.02.2018)

איזה תפוחי אדמה עדיף אדום או לבן?
תודה רבה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:04 24.02.2018)

עדיף אדום.

Avatar
עפרה (21:23 27.12.2017)

הכנתי את ההום פרייז ויצא מעולה.
תודה רבה על מתכון מעולה שאשמור אותו לשימוש חוזר.

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:58 27.12.2017)

שמחה שאהבת 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

Avatar
קרינה (22:21 27.11.2017)

היי אפרת,
רוצה להכין בתנור מחר את המתכון ורציתי לישאול אם אני אעשה מ10-14 תפוחי אדמה כמה רוטב צריך?והאם צריך לערבב בתנור כול פעם ? ואת הקוביות ישר לשים עם הרוטב לתנור או שהרוטב צריך לשים אחר כך?
תודה על המתכונים:)

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:10 28.11.2017)

היי קרינה,
לכמות כזו כדאי לשים בסביבות כוס וחצי רוטב צ'ילי. מומלץ לערבב מידי פעם במשך האפיה.
את הקוביות שמים ישר עם הרוטב. אם במקרה את רואה שהרוטב מתייבש או שחסר רוטב תמיד אפשר להוסיף עוד לקראת סוף האפיה.
אני לא יודעת כמה תפוחי אדמה ייכנסו במגש אחד אבל חשוב לא להעמיס. יכול להיות שעדיף יהיה לחלק את הכמות ולאפות בפעמיים.
יום מקסים 🙂

Avatar
איריס (19:06 25.11.2017)

שלום, ברוב המקומות שמגישים הום פרייז שואלים חלבי או פרווה. האם ההבדל הוא בשמן שמטגנים בו או בחמאה?
האם בחמאה יוצא יותר טעים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:24 25.11.2017)

היי איריס,
כן, ההבדל הוא הטיגון בשמן או בחמאה.
האמת לא בטוחה שההבדל כזה קריטי.

Avatar
שפרה (15:45 10.10.2017)

חייב להוסיף שום?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:17 10.10.2017)

לא חייב.

Avatar
אודליה (14:13 26.09.2017)

חייב לשים בצל?

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:19 26.09.2017)

לא חייב.

Avatar
ישי (10:30 4.08.2017)

יש לי קוביות תפוא מטוגנות של תפוגן האם זה טוב ?? ואם כן איך מומלץ להכין את זה שיהיה פצצה ??? תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:35 4.08.2017)

היי ישי,
צריך לראות מה רשום על האריזה. אני מניחה שאפשר לטגן את זה במחבת עם הצ'ילי המתוק.

Avatar
שרי (18:52 25.07.2017)

היי שלום לך!!
קודם כל נהנית מאוד מהמתכונים שלך באתר , נעזרת בהם הרבה , וכולם יוצאים מוצלחים!!!
תודה תודה !
עכשיו רציתי לשאול האם אפשר את כל הנ"ל בתנור ?
כלומר לשפוך את התערובת על תפוחי האדמה ולאפות עד שמוכן ?

תודה רבה !!

אפרת - מתכונים ב10 דקות
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:20 25.07.2017)

כן, אפשר לאפות ב180 מעלות. ממליצה לשים על נייר אפיה.

Avatar
שיראל (20:57 26.02.2017)

וואי אבישג את ממש צודקת זה יצא לי כבר כמה פעמים מעולה הרבה יותר טוב ממתקונים חלביים וארוכים באמת!! שווה לנסות!!

Avatar
אבישג (11:50 1.01.2017)

יצא מושלם עדיף מכל המתכונים ברשת..באמת מושלם!!! כמו במסעדה ולא חלבי

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:30 1.01.2017)

תודה אבישג, שמחה שאהבת 🙂

Avatar
דניאלה (23:38 10.08.2016)

יצא מעולה וטעים מאוד! תודה רבה !!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (23:48 10.08.2016)

תודה דניאלה, שמחה שאהבת 🙂

Avatar
(11:07 29.07.2016)

אחרי ששמתי את כל התבלינים בסיר ואחרי שההום פרייס מוכן אפשר לשים אותו קצת בתנור?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (11:19 29.07.2016)

כן אפשר.

Avatar
ביונסה (12:51 3.07.2016)

את תפוחי האדמה צריך לשים עם הקליפה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:57 3.07.2016)

מומלץ לקלף אותם.

Avatar
ביונסה (12:34 3.07.2016)

צריך לערבב מידי פעם שזה עם הצילי והתבלינים? כי אני תמיד צריך להאבק עם התפוחי אדמה כי הם כל הזמן נדבקים למחבת.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:37 3.07.2016)

היי,
רצוי לערבב מידי פעם. באיזה מחבת השתמשת? כדאי תמיד להשתמש במחבת עם ציפוי שאינו נדבק כמו טפלון ואז תפוחי האדמה לא יידבקו.

Avatar
רום (16:17 17.06.2016)

האם צריך לבשל את התפוחי אדמה לפני שמכניסים למחבת??

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (17:00 17.06.2016)

לא רום, אין צורך.
שבת שלום 🙂

Avatar
רום (11:01 17.06.2016)

לכמה אנשים זה מספיק?
בכמה להכפיל כמויות בשביל 7 אנשים?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:07 17.06.2016)

היי רום,
אם זו תוספת שמוגשת לצד מנה עיקרית אפשר להכפיל ב-2. אם לא, ממליצה אפילו להכפיל ב-3.
שבת שלום 🙂

Avatar
דודו (21:56 9.06.2016)

ערב טוב
רוצה להכין לשבת האם ניתן להכין יום לפני ולשים במקרר ולחם בשבת ????

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (21:57 9.06.2016)

כן דודו, אין בעיה.
חג שמח 🙂

Avatar
דודו (22:43 9.06.2016)

תודה וחג שמח

Avatar
רבקה (18:12 17.05.2016)

הייי, יכול להיות שיש אפשרות להשים משהו אחר במקום הצילי מתוק?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (18:33 17.05.2016)

היי רבקה,
את יכולה לתבל בכפית פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור. אפשר להוסיף גם קצת פפריקה חריפה או תבלין של צ'ילי מיובש. אם תפוחי האדמה יבשים אפשר להוסיף קצת מים.

Avatar
אמילייה (19:38 12.05.2016)

הייתי שמחה אם היית יותר מסבירה את אופן ההכנה…
לא כל כך מבינים

Avatar
אמילייה (19:40 12.05.2016)

אהה,
גם שכחתי לכתוב….
זה לא מתכון ב10 דקות, זה מתכון של שעתיים!!

Avatar
אמילייה (19:41 12.05.2016)

אבל אחלה מתכון!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:50 12.05.2016)

היי אמילייה,
זמן הבישול תלוי בסוג תפוחי האדמה ובגודל של הקוביות.
לגבי אופן ההכנה, אשמח לדעת מה לא ברור כדי שאוכל לתקן.

Avatar
ירדן (15:13 8.05.2016)

עם איזה שמן?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (15:30 8.05.2016)

היי ירדן,
כל שמן לבישול ולטיגון- שמן קנולה, שמן זית וכדו'.

Avatar
חגית (15:56 6.05.2016)

יצא מעולה !!! המתכונים שלכם נהדרים,קלים להכנה וטעימים !!!תודה.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (16:45 6.05.2016)

תודה חגית ושבת שלום 🙂

Avatar
Shir (12:32 4.05.2016)

אהלן אני באמצע הבישול והתפוחי אדמה לא מתרככים לי
האם לבשל על אש נמוכה וכמה זמן?
או אש גבוהה ? תודה מראש

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:49 4.05.2016)

היי שיר,
ממליצה לבשל על אש נמוכה ולכסות את המחבת עד שהם מתרככים. זמן הבישול תלוי בסוג תפוחי האדמה ובגודל שהם חתוכים. מידי פעם יש להרים את המכסה ולבדוק אם מזלג ננעץ בהם בקלות.
אם במקרה התבשיל מתייבש במחבת יש להוסיף 2-3 כפות מים. זה גם יכול לזרז את ריכוך תפוחי האדמה.
בהצלחה 😉

Avatar
רעות (20:32 3.05.2016)

יאו הכנתי ויצא מדהים, תודה רבה על מתכון נהדר!!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:32 3.05.2016)

תודה רעות, שמחה לשמוע 🙂

Avatar
שירה (16:39 2.05.2016)

היי
אני מתחילה להתעניין בבישול רק בגלל האתר המדהים הזה
שאלה קטנה –
אם אין לי שום כתוש אני יכולה להוסיף שיני שום במקום? ואם כן כמה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (19:34 2.05.2016)

היי שירה,
קודם כל אני שמחה לשמוע 🙂
את יכולה לגרד בפומפיה שן שום אחת קלופה ואם אין לך אפשרות לגרד פשוט קצצי את השום לחתיכות קטנות בעזרת סכין.
בהצלחה 😉

Avatar
ימית (14:51 29.03.2016)

היי,
אני בדיוק מכינה את המתכון אבל אני הכנתי בסיר והתפוחי אדמה עולים אחד על השני.
זה ייקח לי המון זמן עד שהם יתרככו או שפשוט עדיף להעביר אותם למחבת?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (15:15 29.03.2016)

היי ימית,
עדיף שתפוחי האדמה ייגעו כמה שפחות אחד בשני אחרת עלולה לצאת עיסה לכן כדאי להעביר למחבת רחבה.

Avatar
אור (16:25 19.01.2016)

את הצילי מוסיפים במחבת עם השמן או שמעבירים לסיר נפרד?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (16:30 19.01.2016)

היי אור,
את הצ'ילי מוסיפים למחבת עם תפוחי האדמה.
בהצלחה 😉

Avatar
יאנה (19:08 8.12.2015)

בידיוק הכנתי ויצא מושלם.
אתר מדהים כל מה שאני מכינה זה רק מהאתר הזה וכל דבר יוצא טעים!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:06 8.12.2015)

תודה יאנה! איזה כיף לשמוע 🙂

Avatar
מיקה (18:12 3.12.2015)

מעולה! תודה על המתכון!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (19:44 3.12.2015)

תודה מיקה, שמחה שאהבת 🙂

Avatar
נווה (19:12 24.09.2015)

מדוע תפו"א נדבקים לי למחבת?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:34 24.09.2015)

היי נווה,
או זה בגלל סוג המחבת או שלא שמת מספיק שמן?

Avatar
יהלום (19:33 3.08.2015)

מעולה! יצא ממש טעים תודה 🙂

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (19:42 3.08.2015)

שמחה שאהבת! 🙂

Avatar
נעמה (21:12 27.07.2015)

היי
זה נורא אם שמתי את זה בסיר ולא במחבת?
ובנוסף האם לשים על אש גבוהה או נמוכה עד שהתפוא יתרככו?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (21:29 27.07.2015)

היי נעמה,
עדיף שהסיר יהיה רחב כדי שתפוחי האדמה לא יהיו זה על זה.
תשימי על אש נמוכה ומידי פעם תערבבי.
בהצלחה 😉

Avatar
אביה (10:33 16.07.2015)

היי! האם אפשר להכין את זה יום שישי ולאכול בשבת בבוקר? זה ישאר טעים?
מכורה לאתר הזה!!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:40 16.07.2015)

שמחה לשמוע אביה 🙂
ברור שיותר טעים לאכול כשזה טרי אבל אפשר גם להכין יום לפני, לשמור בקופסה סגורה במקרר ולחמם יום למחרת (עדיף לחמם במיקרו כדי שישאר עסיסי אבל אם את מעדיפה לחמם בתנור ורואה שהרוטב מעט מתייבש, פשוט תוסיפי עוד 1-3 כפות רוטב צ'ילי, תערבבי ותמשיכי לחמם). עדיין יהיה טעים 😉

Avatar
מיה (21:24 27.06.2015)

צריך לשים פלפל(גמבה) או פלפל שחור

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (22:18 27.06.2015)

היי מיה,
אפשר לשים גמבה חתוכה ולטגן עם הבצל וממש מעט פלפל שחור כי הרוטב צי'לי פיקנטי.
שבוע טוב 🙂

Avatar
אופק (13:42 21.06.2015)

מה זאת אומרת לבשל את תפוחי האדמה לבשל בסיר עם מים או לשים במחבת עם הבצל??

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (14:23 21.06.2015)

היי אופק,
הכוונה לבשל את תפו"א במחבת עם הבצל.

Avatar
ספיר (13:05 18.02.2015)

אחרי כמה זמן מרגע ששמים את התפו"א מוסיפים את הצילי <?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:16 18.02.2015)

היי ספיר,
אפשר להוסיף את הצילי ושאר התבלינים בסוף הבישול לאחר שתפוחי האדמה התרככו לגמרי ולערבב כ-2 דקות לספיגת הטעמים וזה מוכן ואפשר להוסיף לאחר שתפוחי האדמה מתרככים אבל לא לגמרי עד הסוף ואז מתבלים ומשאירים עוד 5-10 דקות נוספות עד שתפוחי האדמה נעשים רכים לגמרי.

Avatar
בקי (20:21 28.12.2014)

כמה זמן לוקח לתפו"א להתרכך?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (20:44 28.12.2014)

היי בקי,
בסביבות 15-25 דקות, תלוי בגודל הקוביות ובסוג תפוח האדמה.

Avatar
הודיה (19:43 4.12.2014)

יצא מעולה

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (19:46 4.12.2014)

תודה הודיה 🙂

Avatar
רחל (20:36 25.10.2014)

כמה זמן לוקח לתפוחי אדמה להתרכך ?
עכשיו מכינה 🙂

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (22:50 25.10.2014)

היי רחל,
מתנצלת, ראיתי רק עכשיו.. את בטח כבר יודעת את התשובה 😉
מקווה שנהנת ויצא טעים, שיהיה שבוע נפלא 🙂

Avatar
זיו (18:16 25.10.2014)

היי,
הכנתי את המתכון ויצא מעולה וטעים:)
תודה רבה 3>

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (18:21 25.10.2014)

היי זיו, אני שמחה לשמוע!
תודה על העדכון 🙂

Avatar
עמית (00:11 13.10.2014)

היי, בערך לכמה אנשים המנה הזאת משביעה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (00:20 13.10.2014)

היי עמית,
בדר"כ מומלץ להכין את זה כתוספת לצד מנה עיקרית או כחלק מארוחה קלילה (למשל אני אוהבת להכין עם זה סלט ירקות קצוץ דק, טחינה ופיתה עם זעתר).
כמנה בפני עצמה אני מניחה שהיא יכולה להספיק לעד 2 אנשים (בתנאי שמשתמשים בתפוחי אדמה גדולים מאוד).

Avatar
בתאל (01:39 26.09.2014)

זה ממש לא פייר התפוחי אדמה לקחו 40 דקות עד שהם התרככו .. המזל הוא שלאורחים שלי לא היה אכפת לחכות.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (01:44 26.09.2014)

הי בתאל,
כן, יחסית זה זמן ארוך מהרגיל אבל זה קשור גם לסוג תפוח האדמה ולגודל הקוביות.
אני מקווה שההמתנה בסוף השתלמה 😉

Avatar
רונית (11:23 25.09.2014)

יצא ממש טעים ! כולם רצו את המתכון:)
תודה!!!!!

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (12:21 25.09.2014)

מעולה! שמחה לשמוע 😉
תודה רונית ושנה טובה!

Avatar
יעל (15:57 11.09.2014)

היי כמה זמן בערך התפוחי אדמה צריכים להיות על הגז יחד עם הבצל?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (16:03 11.09.2014)

היי יעל,
זה משתנה בהתאם לגודל הקוביות ולסוג תפוח האדמה, בערך כרבע שעה.

Avatar
חן (16:54 10.09.2014)

צריך להרתיח את התפוחי אדמה לפני או שרק לקלף לחתוך וישר לשים במחבת?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (17:10 10.09.2014)

הי חן,
אין צורך בהרתחה מוקדמת פשוט לקלף, לחתוך לקוביות ולשים במחבת.

Avatar
נועה (13:41 1.08.2014)

האם לקלף את התפוחי אדמה?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:45 1.08.2014)

כן, יש לקלף את תפוחי האדמה.

Avatar
roni (13:31 25.07.2014)

מתי להוסיף את הצילי?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:42 25.07.2014)

הי רוני,
איפה שרשום במתכון לתבל, אחרי שמוסיפים את השום הכתוש.

Avatar
אופירה (00:27 25.07.2014)

תודה רבה אחלה מתכונים טעימים וזריזים…סופ"ש רגוע…

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (07:16 25.07.2014)

בשמחה אופירה 🙂
סופשבוע נעים ורגוע!

Avatar
חוה (15:08 1.07.2014)

האם צריך לטגן את התפו"א בשמן עמוק?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (15:09 1.07.2014)

הי חוה,
לא. מספיק לשים 2 כפות שמן במחבת רחבה.

Avatar
אליסה (09:40 5.06.2014)

אני בדיוק מכינה את זה , חייב להוסיף רוטב צ'ילי מתוק ? או שאפשר להחליף אותו בחריף ?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (10:03 5.06.2014)

הי אליסה,
גם רוטב הצ'ילי המתוק הוא פיקנטי (חריף מתוק).
רוטב הצ'ילי החריף הוא מאוד חריף ולא מומלץ להשתמש בו בכמויות כאלה.

Avatar
שני (19:25 1.06.2014)

היי.כשמוסיפים את קוביות תפוחי האדמה לתוך הבצל צריך להוסיף מים?או שגם אותם מטגנים?

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (19:29 1.06.2014)

היי שני,
אין צורך להוסיף מים. מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה לבצל המטוגן ומבשלים עם מכסה עד שמתרככים. מידי פעם יש להרים את המכסה ולערבב אותם.

Avatar
אליה (23:28 28.05.2014)

יצא מעולה 🙂

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (23:31 28.05.2014)

מצוין! תודה על העדכון ולילה טוב 🙂

Avatar
אליה (22:35 28.05.2014)

בדיוק מנסה להכין תחזיקו אצבעות בשבילי 🙂

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (23:18 28.05.2014)

אשמח לעדכון איך יצא 😉

Avatar
מזל (12:56 29.01.2014)

היי, הכנתי את המתכון בערב שבת יצא מעולה,אני מודה לכם על המתכונים הטעימים
ומהירי הכנה.

מתכונים ב-10 דקות
מתכונים ב-10 דקות (13:13 29.01.2014)

בשמחה רבה מזל! ממש כיף לשמוע 🙂

לקריאת כל התגובות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.