שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 20 דקות

סוג: פרווה

רכיבים

1 בצל גדול קצוץ

3 תפוחי אדמה גדולים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות

1 שן שום כתושה

תיבול: חצי כוס רוטב צ’ילי מתוק, חצי כפית פפריקה מתוקה, מלח, קמצוץ פלפל שחור

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מחממים מחבת רחבה עם 2-3 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה (חשוב להשתמש במחבת עם ציפוי שאינו נדבק).

-מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ומבשלים עם מכסה עד שהם מזהיבים ומתרככים אך לא לגמרי (יש לערבב מידי פעם).

-מוסיפים את השום הכתוש, מתבלים ברוטב צ’ילי, פפריקה, מלח ופלפל ומערבבים.

-ממשיכים לבשל עד שתפוחי האדמה נעשים רכים ומסירים מהאש.

טיפים והערות

מי שרוצה להכין הום פרייז בתנור – יש לרפד תבנית ענקית בנייר אפיה ולהניח את קוביות תפוחי האדמה עם הבצל הקצוץ. לערבב בקערית 3 כפות שמן זית, שן שום כתושה, חצי כוס רוטב צ’ילי מתוק, חצי כפית פפריקה מתוקה, מלח, וקמצוץ פלפל שחור, לצקת מעל תפוחי האדמה ולערבב היטב. להכניס לתנור שחומם ל-180 מעלות ולאפות במשך 40-50 דקות, עד שמזלג ננעץ בהם בקלות.

ראו גם
מתכון לשקשוקה טעימהמתכון לשקשוקה טעימה
תבשיל תפוחי אדמה ופטריות תבשיל תפוחי אדמה ופטריות
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
ליטל (10:02 14.09.2024)

היי אפרת אם אני מכינה בתנור האם צריך לטגן קודם את הבצל ?
והאם צריך לבשל מספר דקות את תפוחי האדמה במים לפני האפייה בתנור ?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:59 14.09.2024)

לא חייב. אפשר לקצוץ את הבצל ולשים כמו שהוא בתנור.
לגבי בישול מקדים במים- לא חובה אבל מומלץ

avatar
רבקה (20:37 5.03.2024)

היי,
אני רוצה להכין מנה אישית קטנה
מה הכמויות?

avatar
רבקה (21:42 5.03.2024)

הכנתי באקראי
יצא טעים ברמותתת
אין עליך!
תודה רבה!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:24 6.03.2024)

❤️

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:23 6.03.2024)

תכיני חצי כמות.

avatar
שרה (16:09 23.02.2024)

וואו יצא ממש טעים איזה כיף! גם קל להכנה! התפוחי אדמה התבשלו לי מהר יחסית למה שציפיתי! תודה ענקית אני ממש נהנית מהמתכונים 🙏🏽🤗

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:16 24.02.2024)

שמחה שיצא טעים💜
תודה שחזרת לשתף

avatar
ציפי (18:32 28.01.2024)

בישלתי את התפוחי אדמה רק עם מים ואני רוצה לאפות אותם בתנור עם הרוטב.
כמה זמן לאפות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:55 28.01.2024)

25-30 דקות.

avatar
ציפי (08:45 29.01.2024)

תודה
הכנתי את זה אתמול לאירוכ של 80 איש, לא נשאר פירור!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:55 29.01.2024)

❤️

avatar
ג'יין (19:23 13.08.2024)

ואו כנראה יצא לך ממש מושלםםםםםם

avatar
אסתר (13:38 16.01.2024)

מבשלים בלי מים??
והמתכונים שלך ממש טעימים!!!!!!!!!!!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:17 16.01.2024)

היי אסתר🙂
חשוב להשתמש במחבת נון סטיק/עם ציפוי שאינו נדבק ואז אין צורך להוסיף מים.
בכל מקרה, תמיד אפשר להוסיף מים אם רואים לנכון.

avatar
ברוריה (12:27 14.01.2024)

יצא מעולה הפעם שמתי קצת יותר תפו”א ושמתי פחות צ’ילי שלא יהיה חריף אבל זה יצא טוב

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:00 14.01.2024)

שמחה לשמוע🙂
תודה ברוריה

avatar
א א (18:07 26.09.2023)

אני מנסה להבין איך התפוחי אדמה אמורים להתבשל.. רק מהחום?
זאת אומרת מה התפקיד של השמן? למנוע השרפות מהירה או שצריך שכבה רצינית של שמן כדי שהתפוחי אדמה יתבשלו טוב?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:07 26.09.2023)

כן מהחום.
השמן מונע הדבקות ומתפוחי האדמה להשרף.
חשוב להשתמש במחבת עם ציפוי נון סטיק (שלא נדבק) ואז לא צריך לשים הרבה שמן. מחבת מנירוסטה למשל לא מומלצת במקרה הזה.

avatar
ייצ (20:48 28.03.2023)

יש לי 4 תפוחי אדמה קטנים…
מה הכמויות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:00 28.03.2023)

לתיבול שימי שליש כוס רוטב צ’ילי, שליש כפית פפריקה מתוקה, מלח ופלפל לפי הטעם.

avatar
שולמית (15:02 14.02.2023)

מתכון ממש טוב! אהבתי…
יצא קצת חריף, אבל בכל זאת מעולה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:33 14.02.2023)

איזה כיף שיצא מוצלח!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
יעל (16:54 22.12.2022)

מתכון מעולה! תודה!
רציתי לדעת, האם אפשר לטגן תפוחי אדמה בנפרד ואחכ להוסיף לרוטב? ואם כן, איך להכין את הרוטב? תודה רבה רבה!!!

avatar
יעל (16:55 22.12.2022)

הכוונה לטגן בשמן עמוק קודם

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:17 22.12.2022)

שמחה שאהבת את המתכון(:
למה את רוצה בעצם לטגן בשמן עמוק את תפוחי האדמה?
אם את רוצה להכין הום פרייז לא צריך לטגן בשמן עמוק אלא להכין לפי המתכון(:

avatar
יעל (18:34 22.12.2022)

הכנתי תפוחי אדמה מטוגנים, ועכשיו רוצה להפוך להום פרייז, ראיתי מתכונים אחרים שעושים ככה ורציתי לדעת אם זה אפשרי. כי מאוד אוהבת את המתכון שלך:)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:45 22.12.2022)

אם כבר טיגנת את יכולה להשתמש בהם(:
טגני את הבצל, תוסיפי את תפו”א והתיבול ובשלי למשך כ-4-5 דקות.

avatar
יעל (13:49 23.12.2022)

בסוף טיגנתי בצל והוספתי את התיבול ורק בסוף הוספתי את התפוחי אדמה ויצא מעולה!!! תודה רבה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:38 23.12.2022)

שמחה לשמוע! תודה יעל😊

avatar
א (17:28 15.11.2022)

כמה זמן בערך מטגנים את התפוחי אדמה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:41 15.11.2022)

היי,
בערך 15-25 דקות, תלוי בסוג ובגודל תפוחי האדמה.

avatar
חוה (00:18 5.10.2022)

וואו! קבוע כל ארוחה מכינה מהמתכונים שלך. יוצא תמיד טעים מאוד. תודה רבה

מתכון להום פרייז
avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:12 5.10.2022)

שמחה מאד שאהבת את המתכון! נראה מעולה(:
תודה שחזרת לשתף🌷

avatar
הודיה (01:17 20.09.2022)

תקשיב יצא מטורף!
באמת 10 דקות היה טעים של החיים
עשיתי בלי בצל ויצא מעדן .
תודה אפרת אין עליך !

avatar
מתכונים ב-10 דקות (02:01 20.09.2022)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה על הפרגון❤

avatar
מירי מן (17:56 7.08.2022)

ואי יצא מטורףףףף
מומלץ בחוםם

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:03 7.08.2022)

איזה כיף שאהבת את המתכון! תודה על השיתוף🌷

avatar
ענת (09:03 19.06.2022)

אם אני רוצה להכין את ההום פרייז בתנור ולעשות רוטב שמנת… לבשל את השמנת ואז לשפוך על התפוחי אדמה ולהכניס לתנור?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:20 19.06.2022)

היי,
תכיני את המתכון הזה למוקרם בתנור(:

avatar
יעל (14:01 17.06.2022)

מתכון מעולה! אשמח לדעת אם אפשר להשתמש בבצל סגול ולא בבצל לבן… תודה אפרת :):)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:33 17.06.2022)

היי,
אפשר להשתמש בבצל סגול, זה מעט ישפיע על הצבע והטעם.
שמחה שאהבת את המתכון(:

avatar
אנונמית (12:08 10.05.2022)

מה אפשר להכין ליד האום פריז

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:04 10.05.2022)

היי,
את מעוניינת בארוחה חלבית או בשרית?
מתאים להגיש עם ההום פרייז דג או תוספת בשרית כמו שניצל או קציצות עוף.
אם מדובר בארוחה חלבית אפשר להכין פשטידה, לחם שום, רביולי, סלטים משודרגים כמו סלט חלומי ועוד.

avatar
תהילה (17:38 5.01.2022)

ואווו הכנתי לבעלי היום,
הוא טרףףף את זה…
יצא ממש מושלםם!
התיבול מעולה!
ואני נהנית ממש מהמתכונים שלך באתר..!!
כל יום אני פותחת ובודקת מה אפשר להכין למחרת…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:35 5.01.2022)

שמחה מאד שאהבתם את המתכון ואת האתר🌺

avatar
כלה צעירונת (23:31 4.10.2021)

אני כלה צעירה
הכנתי את זה לבעלי היום
הוא התעלףףףףףף

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:43 4.10.2021)

איזה כיף לשמוע!
מקווה שתיהנו מהמתכונים באתר🌺

avatar
יעל (10:49 16.05.2021)

הי,

אני רוצה לעשות את ההום פרייז בתנור ולהוסיף חמאה..מתי להוסיף את החמאה?

המון תודה
יעל

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:02 16.05.2021)

היי יעל,
אפשר להחליף את השמן ב-3-4 כפות חמאה.😊

avatar
ברוריה (16:57 13.05.2021)

פעם עשיתי מתכון דומה של הום פרייז אבל עם מיונז יש לך את מתכון הזה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:32 13.05.2021)

היי,
לא חושבת שיש צורך במיונז בהום פרייז, אבל את יכולה להוסיף כף מיונז לתיבול😊
את יכולה לנסות את המתכון הזה, אני בטוחה שלא תתחרטי:)

avatar
אסתר (18:25 12.05.2021)

חודש טוב,
אני רוצה לעשות את ההומפרייז כתוספת מעל סלט ירקות,
מה כדאי שיכיל הסלט?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:46 12.05.2021)

היי אסתר,
אני חושבת שסלט בולגרית או סלט שוק הכובשים ילך הכי טוב עם הום פרייז🌺

avatar
חוה (15:19 28.04.2021)

מתכון מעולה!
במתכון שמופיע על גבי הרוטב צ’ילי מתוק של קנור מציעים לשים גם פלפל אדום אחד חתוך לקוביות, אני הוספתי וזה אכן ממש שידרג

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:24 28.04.2021)

מעולה, שמחה שיצא מוצלח!

avatar
איילין (13:09 7.01.2021)

היי אפרת 🙂
אפשר להכין עם בטטה במקום תפוח אדמה? אם כן באיזה אופן? אותם כמויות ואותו מתכון?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:38 7.01.2021)

כן אפשר 🙂
רק שימי לב שהבטטה מתרככת מהר יותר אז זמן הבישול יתקצר

avatar
א.ש. (19:26 6.01.2021)

היי,
אם אני רוצה לזרז את התפו”א בתנור,
אני יכולה להעלות את המעלות של התנור ולזמן קצר יותר?
תודה על אתר מקסים ♥
משתמשת בו קבוע! 😋

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:29 6.01.2021)

היי יקירה,
אם תרצי לזרז את ההום פרייז, תוכלי לבשל במים חמים כ-5-6 דק’ את התפוחי אדמה ורק אז להכניס לתנור

avatar
מלי (18:59 9.11.2020)

יצא ממש ממש טעים כולם ליקקו את האצבעות תודה רבה

מתכון להום פרייז
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:25 9.11.2020)

שמחה שנהניתם ❤️

avatar
פנינוש (22:31 29.10.2020)

אפרת היקרה,
יצא ממש טעים!!!
החריפות נוצרה מהצ’ילי או מהפלפל שחור ששמתי בהגזמה?

מתכון להום פרייז
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (01:05 30.10.2020)

כנראה מהשילוב של שניהם 🙂

avatar
שניצר חיה (19:17 6.10.2020)

שלום התחלתי לטגן את התפוחי אדמה אים הבצל והתפוחי אדמה לא מיתרכחים והבצל נישרף מה לעשות האים אפשר להעביר לתנור?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:23 6.10.2020)

כן, כדאי להעביר לתנור.

avatar
שניצר חיה (19:33 6.10.2020)

וכמה זמן לאפות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:40 6.10.2020)

תחממי תנור ל180 מעלות ותבדקי אחרי 20-25 דקות אם זה יתרכך. אם עדיין קצת קשה, תשאירי ל15-20 דקות נוספות.
*פעם הבאה כדאי להשתמש במחבת רחבה עם ציפוי שאינו נדבק ולבשל עם מכסה על אש בינונית-נמוכה וכך זה לא יישרף.

avatar
רחלי (20:24 8.10.2020)

יצא מושלם!!

מתכון להום פרייז
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:10 8.10.2020)

נראה מעולה!
תודה רחלי 🙂

avatar
רלי (13:11 27.07.2020)

הי, אני חדשה במטבח והאתר שלך מציל אותי,פעם ראשונה מנסה להכין הום פרייז ואשמח אם תוכלי להסביר לי איך להכין בתנור,מתי שמים את הבצל ,התפו”א ומתי את הרוטב,וגם האם צריך לבשל קודם את התפו”א שיתרככו.תודה ענקית.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:46 27.07.2020)

היי רלי,
הוספתי הסבר ב”הערות”.

avatar
רלי (20:26 27.07.2020)

תודה😀

avatar
בראל (14:56 20.07.2020)

אין לי צ׳ילי מתוק או חריף , יש תחליף לזה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:19 20.07.2020)

הום פרייז לא מומלץ להכין ללא צ’ילי מתוק. אפשר להכין מתכון אחר של תפו”א 🙂

avatar
רונית (20:00 12.07.2020)

מתכון מצוין!!
תודה רבה על עוד מתכון ממש טוב
כיף לבשל עם המתכונים שלך

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:29 12.07.2020)

תודה רונית 🙂

avatar
ר (23:54 16.06.2020)

הכנתי כמות אחת יצא מדהיםם!!!
אם אני רוצה להכפיל כפול 2/3 ורוצה אתזה מטוגן ולא בתנור…זה יצא טוב?
או שזה יוצא אותו טעם בתנור?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:54 17.06.2020)

אפשר להכפיל כמויות.
אפשר לטגן אבל צריך מחבת גדולה בשביל זה ורצוי עם ציפוי שאינו נדבק.
אם זאת כמות גדולה כדאי להכין בפעמיים כדי לא להעמיס.

avatar
חוה (17:47 15.05.2020)

תודה על אתר ומתכונים מדהימים!! תמיד גם לפני שאני מכינה משהו אני קוראת את כל התגובות ומחכימה מהתשובות שלך.. שאלה לגבי ההום פרייז אני רוצה לעשות בתנור בכמות גדולה ואני כן רוצה שיהיה הרבה רוטב אבל אני לא רוצה את הרוטב צ\’ילי כל כך מרוכז.. עדיף להוסיף לו מים או שמן?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:22 15.05.2020)

היי חוה 🙂
אם את מכינה כמות גדולה מומלץ להוסיף רבע כוס שמן זית או קנולה.
שימי כמה צ’ילי שאת רוצה ואחרי שאת מתבלת את הכל ושמה בתבנית תוסיפי לתבנית כרבע כוס מים.

avatar
ת. (14:52 12.05.2020)

עד שהתפוחי אדמה התרככו הבצל נשרף 😩
פעם הבאה אכין בלי 👍

avatar
ת. (15:06 12.05.2020)

בכל זאת יצא טעים מאוד! תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:20 12.05.2020)

השתמשת במחבת עם ציפוי שאינו נדבק?
בכל מקרה שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
שירה גלבוע (16:53 5.05.2020)

יצא נפלא!
(מתכון שישי [מתוך שישה] שיוצא מוצלח!)

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:52 5.05.2020)

שמחה לשמוע 💕

avatar
לירון (09:42 1.05.2020)

מתכון נהדר!!

מתכון להום פרייז
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:01 1.05.2020)

נראה מעולה! 😍

avatar
שירה גלבוע (06:59 30.04.2020)

אם אני משלשת את הכמות לשלש גם את כמות הבצל?
אפשר להכין בסיר, פשוט אין לי מחבת כ\”כ גדול?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:11 30.04.2020)

אין צורך להגדיל גם את כמות הבצל.
בגלל שמדובר בכמות גדולה וכדי שזה לא יהפוך לעיסה בסיר אני ממליצה לאפות בתנור. יש לרפד תבנית ענקית בנייר אפיה ולתבל את קוביות תפוחי האדמה ב9 כפות שמן, 3 שיני שום כתושות, כפית וחצי פפריקה, כפית שטוחה מלח, כוס וחצי צ’ילי מתוק (התיבול הוא לכמות משולשת).
לשים בתנור שחומם ל180 מעלות במשך 40-50 דקות, עד שמזלג ננעץ בהם בקלות (מומלץ לערבב בעדינות לאחר 30 דקות אפיה).

avatar
שירה גלבוע (18:11 30.04.2020)

תודה רבה!

avatar
Yasa Yasmin (17:25 9.04.2020)

ממש טעים , תודה רבה ⁦♥️⁩
אני הוספתי קצת דבש

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:26 9.04.2020)

שמחה שיצא טעים 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
שיר (13:21 3.04.2020)

לכמה מנות מספיק?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:59 3.04.2020)

הכמות במתכון מספיקה ל 2-3 מנות.

avatar
ישי (13:02 3.04.2020)

האם יתאים להוסיף בטטה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:17 3.04.2020)

כן, אפשר.

avatar
אירה (14:07 31.05.2020)

באיזה שלב להוסיף בטטה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (16:40 31.05.2020)

בהתחלה, יחד עם תפוחי האדמה.

avatar
רחל (20:17 23.03.2020)

אני מנסה להכניס מתכונים לתוך מחברת המתכונים ואני לא מצליחה תוכלי להסביר לי איך עושים את זה
ואגב המתכונים שלך פצצה!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:14 24.03.2020)

היי רחל 🙂
נרשמת לאתר עם שם משתמש וסיסמה?
לאחר שאת נרשמת יש להתחבר ורק אז אפשר לשמור מתכונים.

avatar
HODAYA (19:54 7.03.2020)

ערב טוב 🙂
ראיתי את תגובתך לגבי כמות השמן ובכל זאת- ל3 תפו\”א זה מעט מאוד לא? האם הם מתרככים? כמה לדעתך צריך להוסיף אם השמן נספג?
תודה מראשש

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:29 7.03.2020)

היי הודיה,
כמות השמן אמורה להספיק בתנאי שמשתמשים בסיר או מחבת רחבה עם ציפוי שאינו נדבק.
אם השמן נספג אפשר להוסיף.

avatar
אסתי (10:51 18.02.2020)

בוקר טוב,
רציתי לדעת 2-3 כפות שמן מספיקות לתפו\”א? התפו\”א לא נשרפים?
כמו כן כמה זמן בערך לוקח כל התהליך
תודה רבה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:42 18.02.2020)

כן אבל חשוב להשתמש בסיר או מחבת רחבה עם ציפוי שאינו נדבק.
בערך 20-25 דקות. זמן הבישול תלוי בסוג תפוחי האדמה ובגודל שהם חתוכים. מידי פעם יש להרים את המכסה ולבדוק אם מזלג ננעץ בהם בקלות.
אם במקרה התבשיל מתייבש במחבת יש להוסיף 2-3 כפות מים.

avatar
א' (13:39 10.01.2020)

תתחדשי על העיצוב החדש!!
ההום פרייז יצא מעולה תודה רבה…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:41 10.01.2020)

תודה ❤️
שמחה שיצא טעים!

avatar
נועה (21:13 24.07.2019)

אפשר להכין אתזה נגידביום חמישי ולהגיש רק במוצאי שבת?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (02:01 25.07.2019)

כן.

avatar
רות (00:00 3.06.2019)

ערב טוב אפרת.
המתכון נראה מגרה…
לכמה אנשים הוא יספיק לדעתך?
ואם אני אופה בתנור, איזה גודל תבנית?
תודה מראש על התשובות הנחמדות ובעיקר על ה-ס-ב-ל-נ-ו-ת!!!
מעריכה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:23 3.06.2019)

היי רות,
הכמות במתכון מספיקה ל 2-3 מנות.
לכמות הזו מספיקה תבנית מלבנית בינונית (גודל 32X25). אם את מכפילה כמויות, כדאי להשתמש בתבנית המלבנית הענקית.
יום נפלא 🌷

avatar
שירה (22:52 28.05.2019)

יצא מושלם!!!
עשיתי עם צ’ילי חריף והוספתי שומשום!!! מעדןןןןן

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:48 28.05.2019)

נראה ממש טוב 😍
תודה שירה

avatar
שירה (21:33 28.05.2019)

יצא מושלם!!!
עשיתי עם צ’ילי חריף, פחות מתחברת למתוק… ושמשום…

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:47 28.05.2019)

מעולה 🙂

avatar
טליה (13:50 29.04.2019)

היי כמה מלח?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:13 29.04.2019)

כרבע כפית.

avatar
תחיה (20:50 21.04.2019)

היי,
אם רוצים לזרז את הבישול,
אפשרי לבשל את תפוחי האדמה במים מעט לפני כן ואז להמשיך כמו במתכון?

תודה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:56 21.04.2019)

כן.

avatar
בתאל (23:29 12.02.2019)

לגבי הום פרייז חלבי מה צריך להשים?? שמנת וגבינה צהובה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (00:33 13.02.2019)

הום פרייז חלבי מכינים מחמאה במקום שמן זית. אפשר גם להוסיף לרוטב כרבע כוס שמנת מתוקה.

avatar
צופיה (12:55 30.11.2018)

התחלתי להכין וגיליתי שאין לי פפריקה מתוקה רק חריפה אפשר לשים? או לוותר וזהו?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:59 30.11.2018)

תכיני בלי פפריקה.

avatar
אני (16:57 12.09.2018)

יוצא ממש טעים! תודה על המתכון

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:54 12.09.2018)

שמחה שאהבת 🙂
תודה שחזרת לעדכן

avatar
דנית (21:30 23.08.2018)

היי האתר שלך מדהים קודם כל תמיד מציל אותי!
הכנתי הום פרייז ויצא מושלם וגם את האורז עם הגזר וטעים מאוד
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:29 23.08.2018)

שמחה לשמוע!
תודה דנית 🌷

avatar
חיה (18:16 28.06.2018)

זה עוד לא מאה אחוז מוכן אבל לא יודעת מה ישאר עד אז… לא מפסיקה לנשנש! אחלה תיבול!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:10 28.06.2018)

שמחה שאהבת 🙂
תודה שחזרת לעדכן!

avatar
רויטל (12:02 17.05.2018)

היי, של איזה חברה רוטב צ’ילי מתוק מומלץ? תודה מראש ☺

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:51 20.05.2018)

האמת שבצ’ילי מתוק כל סוג בדר”כ יוצא מוצלח. מה שכן כדאי להסתכל ברכיבים לגבי הסוכר ולבחור בזה יש בו פחות סוכר. ככל שהוא רשום ברכיבים הראשונים זה אומר שיש בו יותר סוכר.

avatar
לילך (14:02 2.04.2018)

יצא מעולה!! תודה. שידרגתי עם רצועות גמבה אדומה והוספתי לסלט ירקות. יצא לי סלט הום פרייז מדהים!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:57 2.04.2018)

מעולה 🙂
תודה לילך

avatar
ישי (15:59 13.03.2018)

יצא טעים.
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:35 13.03.2018)

תודה ישי, שמחה שאהבת 🙂

avatar
ישי (15:58 13.03.2018)

יצא מעולה.
תודה

avatar
מור (21:15 12.03.2018)

כמה זמן לשים בתנור?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:29 12.03.2018)

היי מור,
יש לרפד תבנית גדולה בנייר אפיה ולהניח את קוביות תפוחי האדמה לאחר שתיבלת אותן. לשים בתנור ב180 מעלות במשך 40-50 דקות, עד שמזלג ננעץ בהם בקלות.

avatar
בתאל (12:21 14.09.2018)

לא שמתי נייר אפיה זה בסדר?לכסות בנייר כסף?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:14 14.09.2018)

אין צורך לכסות.

avatar
חוי (21:42 24.02.2018)

איזה תפוחי אדמה עדיף אדום או לבן?
תודה רבה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:04 24.02.2018)

עדיף אדום.

avatar
עפרה (21:23 27.12.2017)

הכנתי את ההום פרייז ויצא מעולה.
תודה רבה על מתכון מעולה שאשמור אותו לשימוש חוזר.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:58 27.12.2017)

שמחה שאהבת 🙂
תודה שחזרת לעדכן.

avatar
קרינה (22:21 27.11.2017)

היי אפרת,
רוצה להכין בתנור מחר את המתכון ורציתי לישאול אם אני אעשה מ10-14 תפוחי אדמה כמה רוטב צריך?והאם צריך לערבב בתנור כול פעם ? ואת הקוביות ישר לשים עם הרוטב לתנור או שהרוטב צריך לשים אחר כך?
תודה על המתכונים:)

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:10 28.11.2017)

היי קרינה,
לכמות כזו כדאי לשים בסביבות כוס וחצי רוטב צ’ילי. מומלץ לערבב מידי פעם במשך האפיה.
את הקוביות שמים ישר עם הרוטב. אם במקרה את רואה שהרוטב מתייבש או שחסר רוטב תמיד אפשר להוסיף עוד לקראת סוף האפיה.
אני לא יודעת כמה תפוחי אדמה ייכנסו במגש אחד אבל חשוב לא להעמיס. יכול להיות שעדיף יהיה לחלק את הכמות ולאפות בפעמיים.
יום מקסים 🙂

avatar
איריס (19:06 25.11.2017)

שלום, ברוב המקומות שמגישים הום פרייז שואלים חלבי או פרווה. האם ההבדל הוא בשמן שמטגנים בו או בחמאה?
האם בחמאה יוצא יותר טעים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:24 25.11.2017)

היי איריס,
כן, ההבדל הוא הטיגון בשמן או בחמאה.
האמת לא בטוחה שההבדל כזה קריטי.

avatar
שפרה (15:45 10.10.2017)

חייב להוסיף שום?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (16:17 10.10.2017)

לא חייב.

avatar
אודליה (14:13 26.09.2017)

חייב לשים בצל?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:19 26.09.2017)

לא חייב.

avatar
ישי (10:30 4.08.2017)

יש לי קוביות תפוא מטוגנות של תפוגן האם זה טוב ?? ואם כן איך מומלץ להכין את זה שיהיה פצצה ??? תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:35 4.08.2017)

היי ישי,
צריך לראות מה רשום על האריזה. אני מניחה שאפשר לטגן את זה במחבת עם הצ’ילי המתוק.

avatar
שרי (18:52 25.07.2017)

היי שלום לך!!
קודם כל נהנית מאוד מהמתכונים שלך באתר , נעזרת בהם הרבה , וכולם יוצאים מוצלחים!!!
תודה תודה !
עכשיו רציתי לשאול האם אפשר את כל הנ”ל בתנור ?
כלומר לשפוך את התערובת על תפוחי האדמה ולאפות עד שמוכן ?

תודה רבה !!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:20 25.07.2017)

כן, אפשר לאפות ב180 מעלות. ממליצה לשים על נייר אפיה.

avatar
שיראל (20:57 26.02.2017)

וואי אבישג את ממש צודקת זה יצא לי כבר כמה פעמים מעולה הרבה יותר טוב ממתקונים חלביים וארוכים באמת!! שווה לנסות!!

avatar
אבישג (11:50 1.01.2017)

יצא מושלם עדיף מכל המתכונים ברשת..באמת מושלם!!! כמו במסעדה ולא חלבי

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:30 1.01.2017)

תודה אבישג, שמחה שאהבת 🙂

avatar
דניאלה (23:38 10.08.2016)

יצא מעולה וטעים מאוד! תודה רבה !!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:48 10.08.2016)

תודה דניאלה, שמחה שאהבת 🙂

avatar
(11:07 29.07.2016)

אחרי ששמתי את כל התבלינים בסיר ואחרי שההום פרייס מוכן אפשר לשים אותו קצת בתנור?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:19 29.07.2016)

כן אפשר.

avatar
ביונסה (12:51 3.07.2016)

את תפוחי האדמה צריך לשים עם הקליפה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:57 3.07.2016)

מומלץ לקלף אותם.

avatar
ביונסה (12:34 3.07.2016)

צריך לערבב מידי פעם שזה עם הצילי והתבלינים? כי אני תמיד צריך להאבק עם התפוחי אדמה כי הם כל הזמן נדבקים למחבת.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:37 3.07.2016)

היי,
רצוי לערבב מידי פעם. באיזה מחבת השתמשת? כדאי תמיד להשתמש במחבת עם ציפוי שאינו נדבק כמו טפלון ואז תפוחי האדמה לא יידבקו.

avatar
רום (16:17 17.06.2016)

האם צריך לבשל את התפוחי אדמה לפני שמכניסים למחבת??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:00 17.06.2016)

לא רום, אין צורך.
שבת שלום 🙂

avatar
רום (11:01 17.06.2016)

לכמה אנשים זה מספיק?
בכמה להכפיל כמויות בשביל 7 אנשים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:07 17.06.2016)

היי רום,
אם זו תוספת שמוגשת לצד מנה עיקרית אפשר להכפיל ב-2. אם לא, ממליצה אפילו להכפיל ב-3.
שבת שלום 🙂

avatar
דודו (21:56 9.06.2016)

ערב טוב
רוצה להכין לשבת האם ניתן להכין יום לפני ולשים במקרר ולחם בשבת ????

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:57 9.06.2016)

כן דודו, אין בעיה.
חג שמח 🙂

avatar
דודו (22:43 9.06.2016)

תודה וחג שמח

avatar
רבקה (18:12 17.05.2016)

הייי, יכול להיות שיש אפשרות להשים משהו אחר במקום הצילי מתוק?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:33 17.05.2016)

היי רבקה,
את יכולה לתבל בכפית פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור. אפשר להוסיף גם קצת פפריקה חריפה או תבלין של צ’ילי מיובש. אם תפוחי האדמה יבשים אפשר להוסיף קצת מים.

avatar
אמילייה (19:38 12.05.2016)

הייתי שמחה אם היית יותר מסבירה את אופן ההכנה…
לא כל כך מבינים

avatar
אמילייה (19:40 12.05.2016)

אהה,
גם שכחתי לכתוב….
זה לא מתכון ב10 דקות, זה מתכון של שעתיים!!

avatar
אמילייה (19:41 12.05.2016)

אבל אחלה מתכון!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:50 12.05.2016)

היי אמילייה,
זמן הבישול תלוי בסוג תפוחי האדמה ובגודל של הקוביות.
לגבי אופן ההכנה, אשמח לדעת מה לא ברור כדי שאוכל לתקן.

avatar
ירדן (15:13 8.05.2016)

עם איזה שמן?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:30 8.05.2016)

היי ירדן,
כל שמן לבישול ולטיגון- שמן קנולה, שמן זית וכדו’.

avatar
חגית (15:56 6.05.2016)

יצא מעולה !!! המתכונים שלכם נהדרים,קלים להכנה וטעימים !!!תודה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:45 6.05.2016)

תודה חגית ושבת שלום 🙂

avatar
Shir (12:32 4.05.2016)

אהלן אני באמצע הבישול והתפוחי אדמה לא מתרככים לי
האם לבשל על אש נמוכה וכמה זמן?
או אש גבוהה ? תודה מראש

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:49 4.05.2016)

היי שיר,
ממליצה לבשל על אש נמוכה ולכסות את המחבת עד שהם מתרככים. זמן הבישול תלוי בסוג תפוחי האדמה ובגודל שהם חתוכים. מידי פעם יש להרים את המכסה ולבדוק אם מזלג ננעץ בהם בקלות.
אם במקרה התבשיל מתייבש במחבת יש להוסיף 2-3 כפות מים. זה גם יכול לזרז את ריכוך תפוחי האדמה.
בהצלחה 😉

avatar
רעות (20:32 3.05.2016)

יאו הכנתי ויצא מדהים, תודה רבה על מתכון נהדר!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:32 3.05.2016)

תודה רעות, שמחה לשמוע 🙂

avatar
שירה (16:39 2.05.2016)

היי
אני מתחילה להתעניין בבישול רק בגלל האתר המדהים הזה
שאלה קטנה –
אם אין לי שום כתוש אני יכולה להוסיף שיני שום במקום? ואם כן כמה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:34 2.05.2016)

היי שירה,
קודם כל אני שמחה לשמוע 🙂
את יכולה לגרד בפומפיה שן שום אחת קלופה ואם אין לך אפשרות לגרד פשוט קצצי את השום לחתיכות קטנות בעזרת סכין.
בהצלחה 😉

avatar
ימית (14:51 29.03.2016)

היי,
אני בדיוק מכינה את המתכון אבל אני הכנתי בסיר והתפוחי אדמה עולים אחד על השני.
זה ייקח לי המון זמן עד שהם יתרככו או שפשוט עדיף להעביר אותם למחבת?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:15 29.03.2016)

היי ימית,
עדיף שתפוחי האדמה ייגעו כמה שפחות אחד בשני אחרת עלולה לצאת עיסה לכן כדאי להעביר למחבת רחבה.

avatar
אור (16:25 19.01.2016)

את הצילי מוסיפים במחבת עם השמן או שמעבירים לסיר נפרד?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:30 19.01.2016)

היי אור,
את הצ’ילי מוסיפים למחבת עם תפוחי האדמה.
בהצלחה 😉

avatar
יאנה (19:08 8.12.2015)

בידיוק הכנתי ויצא מושלם.
אתר מדהים כל מה שאני מכינה זה רק מהאתר הזה וכל דבר יוצא טעים!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:06 8.12.2015)

תודה יאנה! איזה כיף לשמוע 🙂

avatar
מיקה (18:12 3.12.2015)

מעולה! תודה על המתכון!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:44 3.12.2015)

תודה מיקה, שמחה שאהבת 🙂

avatar
נווה (19:12 24.09.2015)

מדוע תפו”א נדבקים לי למחבת?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:34 24.09.2015)

היי נווה,
או זה בגלל סוג המחבת או שלא שמת מספיק שמן?

avatar
יהלום (19:33 3.08.2015)

מעולה! יצא ממש טעים תודה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:42 3.08.2015)

שמחה שאהבת! 🙂

avatar
נעמה (21:12 27.07.2015)

היי
זה נורא אם שמתי את זה בסיר ולא במחבת?
ובנוסף האם לשים על אש גבוהה או נמוכה עד שהתפוא יתרככו?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:29 27.07.2015)

היי נעמה,
עדיף שהסיר יהיה רחב כדי שתפוחי האדמה לא יהיו זה על זה.
תשימי על אש נמוכה ומידי פעם תערבבי.
בהצלחה 😉

avatar
אביה (10:33 16.07.2015)

היי! האם אפשר להכין את זה יום שישי ולאכול בשבת בבוקר? זה ישאר טעים?
מכורה לאתר הזה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:40 16.07.2015)

שמחה לשמוע אביה 🙂
ברור שיותר טעים לאכול כשזה טרי אבל אפשר גם להכין יום לפני, לשמור בקופסה סגורה במקרר ולחמם יום למחרת (עדיף לחמם במיקרו כדי שישאר עסיסי אבל אם את מעדיפה לחמם בתנור ורואה שהרוטב מעט מתייבש, פשוט תוסיפי עוד 1-3 כפות רוטב צ’ילי, תערבבי ותמשיכי לחמם). עדיין יהיה טעים 😉

avatar
מיה (21:24 27.06.2015)

צריך לשים פלפל(גמבה) או פלפל שחור

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:18 27.06.2015)

היי מיה,
אפשר לשים גמבה חתוכה ולטגן עם הבצל וממש מעט פלפל שחור כי הרוטב צי’לי פיקנטי.
שבוע טוב 🙂

avatar
אופק (13:42 21.06.2015)

מה זאת אומרת לבשל את תפוחי האדמה לבשל בסיר עם מים או לשים במחבת עם הבצל??

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:23 21.06.2015)

היי אופק,
הכוונה לבשל את תפו”א במחבת עם הבצל.

avatar
ספיר (13:05 18.02.2015)

אחרי כמה זמן מרגע ששמים את התפו”א מוסיפים את הצילי <?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:16 18.02.2015)

היי ספיר,
אפשר להוסיף את הצילי ושאר התבלינים בסוף הבישול לאחר שתפוחי האדמה התרככו לגמרי ולערבב כ-2 דקות לספיגת הטעמים וזה מוכן ואפשר להוסיף לאחר שתפוחי האדמה מתרככים אבל לא לגמרי עד הסוף ואז מתבלים ומשאירים עוד 5-10 דקות נוספות עד שתפוחי האדמה נעשים רכים לגמרי.

avatar
בקי (20:21 28.12.2014)

כמה זמן לוקח לתפו”א להתרכך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:44 28.12.2014)

היי בקי,
בסביבות 15-25 דקות, תלוי בגודל הקוביות ובסוג תפוח האדמה.

avatar
הודיה (19:43 4.12.2014)

יצא מעולה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:46 4.12.2014)

תודה הודיה 🙂

avatar
רחל (20:36 25.10.2014)

כמה זמן לוקח לתפוחי אדמה להתרכך ?
עכשיו מכינה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:50 25.10.2014)

היי רחל,
מתנצלת, ראיתי רק עכשיו.. את בטח כבר יודעת את התשובה 😉
מקווה שנהנת ויצא טעים, שיהיה שבוע נפלא 🙂

avatar
זיו (18:16 25.10.2014)

היי,
הכנתי את המתכון ויצא מעולה וטעים:)
תודה רבה 3>

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:21 25.10.2014)

היי זיו, אני שמחה לשמוע!
תודה על העדכון 🙂

avatar
עמית (00:11 13.10.2014)

היי, בערך לכמה אנשים המנה הזאת משביעה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:20 13.10.2014)

היי עמית,
בדר”כ מומלץ להכין את זה כתוספת לצד מנה עיקרית או כחלק מארוחה קלילה (למשל אני אוהבת להכין עם זה סלט ירקות קצוץ דק, טחינה ופיתה עם זעתר).
כמנה בפני עצמה אני מניחה שהיא יכולה להספיק לעד 2 אנשים (בתנאי שמשתמשים בתפוחי אדמה גדולים מאוד).

avatar
בתאל (01:39 26.09.2014)

זה ממש לא פייר התפוחי אדמה לקחו 40 דקות עד שהם התרככו .. המזל הוא שלאורחים שלי לא היה אכפת לחכות.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:44 26.09.2014)

הי בתאל,
כן, יחסית זה זמן ארוך מהרגיל אבל זה קשור גם לסוג תפוח האדמה ולגודל הקוביות.
אני מקווה שההמתנה בסוף השתלמה 😉

avatar
רונית (11:23 25.09.2014)

יצא ממש טעים ! כולם רצו את המתכון:)
תודה!!!!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:21 25.09.2014)

מעולה! שמחה לשמוע 😉
תודה רונית ושנה טובה!

avatar
יעל (15:57 11.09.2014)

היי כמה זמן בערך התפוחי אדמה צריכים להיות על הגז יחד עם הבצל?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (16:03 11.09.2014)

היי יעל,
זה משתנה בהתאם לגודל הקוביות ולסוג תפוח האדמה, בערך כרבע שעה.

avatar
חן (16:54 10.09.2014)

צריך להרתיח את התפוחי אדמה לפני או שרק לקלף לחתוך וישר לשים במחבת?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:10 10.09.2014)

הי חן,
אין צורך בהרתחה מוקדמת פשוט לקלף, לחתוך לקוביות ולשים במחבת.

avatar
נועה (13:41 1.08.2014)

האם לקלף את התפוחי אדמה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:45 1.08.2014)

כן, יש לקלף את תפוחי האדמה.

avatar
roni (13:31 25.07.2014)

מתי להוסיף את הצילי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:42 25.07.2014)

הי רוני,
איפה שרשום במתכון לתבל, אחרי שמוסיפים את השום הכתוש.

avatar
אופירה (00:27 25.07.2014)

תודה רבה אחלה מתכונים טעימים וזריזים…סופ”ש רגוע…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (07:16 25.07.2014)

בשמחה אופירה 🙂
סופשבוע נעים ורגוע!

avatar
חוה (15:08 1.07.2014)

האם צריך לטגן את התפו”א בשמן עמוק?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:09 1.07.2014)

הי חוה,
לא. מספיק לשים 2 כפות שמן במחבת רחבה.

avatar
אליסה (09:40 5.06.2014)

אני בדיוק מכינה את זה , חייב להוסיף רוטב צ’ילי מתוק ? או שאפשר להחליף אותו בחריף ?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:03 5.06.2014)

הי אליסה,
גם רוטב הצ’ילי המתוק הוא פיקנטי (חריף מתוק).
רוטב הצ’ילי החריף הוא מאוד חריף ולא מומלץ להשתמש בו בכמויות כאלה.

avatar
שני (19:25 1.06.2014)

היי.כשמוסיפים את קוביות תפוחי האדמה לתוך הבצל צריך להוסיף מים?או שגם אותם מטגנים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:29 1.06.2014)

היי שני,
אין צורך להוסיף מים. מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה לבצל המטוגן ומבשלים עם מכסה עד שמתרככים. מידי פעם יש להרים את המכסה ולערבב אותם.

avatar
אליה (23:28 28.05.2014)

יצא מעולה 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:31 28.05.2014)

מצוין! תודה על העדכון ולילה טוב 🙂

avatar
אליה (22:35 28.05.2014)

בדיוק מנסה להכין תחזיקו אצבעות בשבילי 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:18 28.05.2014)

אשמח לעדכון איך יצא 😉

avatar
מזל (12:56 29.01.2014)

היי, הכנתי את המתכון בערב שבת יצא מעולה,אני מודה לכם על המתכונים הטעימים
ומהירי הכנה.

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:13 29.01.2014)

בשמחה רבה מזל! ממש כיף לשמוע 🙂

לקריאת כל התגובות