שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

סוג: חלבי

רכיבים

3.5 כוסות (500 גרם) קמח לבן

כף שמרים יבשים

חצי כוס (100 גרם) סוכר לבן

2 ביצים

70 גרם חמאה מומסת

רבע כוס שמן קנולה

⅔ כוס (160 מ”ל) חלב פושר

חצי כפית מלח

מלית גבינה:

250 גרם גבינת טוב טעם

שליש כוס אבקת סוכר

חצי ביצה טרופה

חצי כפית תמצית וניל

כפית קליפת לימון מגורדת

כף שטוחה קורנפלור

לציפוי: חצי ביצה טרופה

לפיזור מעל: אבקת סוכר

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

אופן ההכנה

-מערבבים בקערת מיקסר את הקמח, השמרים והסוכר.

-מוסיפים ביצים, חלב, חמאה מומסת, שמן ומערבבים על מהירות בינונית במשך כדקה. מוסיפים מלח ולשים במשך כ-5 דקות לפחות, עד שמתקבל בצק אחיד ומעט דביק.

-יוצרים מהבצק כדור, מניחים בקערה משומנת ומכסים במגבת. מתפיחים בטמפ’ החדר (עדיף במקום חמים בבית) במשך שעה-שעה וחצי, עד שהבצק מכפיל את נפחו.

-בינתיים מכינים את מלית הגבינה: מערבבים את כל חומרי המלית בקערה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר.

-לאחר שהבצק תפח מעבירים אותו למשטח מעט מקומח ומחלקים לשניים.

-מרדדים כל חלק לריבוע בגודל של כ-30*30 ס”מ ומחלקים בעזרת סכין או גלגלת פיצה ל-9 ריבועים שווים (בגודל 10*10 ס”מ).

-מניחים במרכז כל ריבוע כפית ממלית הגבינה וסוגרים את הריבוע לצורה של מעטפה (מניחים את הקצוות האלכסוניות אחת מעל שניה ומהדקים).

-מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, מכסים במגבת ומניחים להתפחה של 10 דקות (בינתיים מחממים את התנור ל180 מעלות).

-מברישים בעדינות בביצה טרופה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30-25 דקות, עד שהגביניות מזהיבות.

הפעל טיימר (25 דק’)
+
טיימר פועל

-לפני ההגשה מפזרים מעל אבקת סוכר.

 

ראו גם
קעריות פילו במילויקעריות פילו במילוי
קרואסון שוקולד קרואסון שוקולד
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים – השאלות חוזרות על עצמן אז בבקשה חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם. 

הוספת תגובה
avatar
ת (15:12 30.08.2024)

יצא ממש טעים לכבוד שבת. גבינת טוב טעם עושה את המרקם של הגבינה קשה יותר, אל תוותרו עליה….:)

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:15 30.08.2024)

שמחה שיצא טעים❤️
שבת שלום

avatar
רחלי (15:11 7.08.2024)

היי, האם אפשר להכין עם בצק עלים (נשאר ממאפה אחר)?

תודה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:25 7.08.2024)

כן

avatar
אופיר (12:34 25.07.2024)

היי אפרת, האם במתכון הזה אפשר לוותר על החמאה? אם כן מה אפשר במקום שעדיין ייצא מוצלח. ? תודה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:34 25.07.2024)

אפשר לשים רבע כוס שמן (סה”כ חצי כוס)

avatar
טובה (13:30 23.07.2024)

האם אני יכולה להשתמש בקמח תופח, ואם כן אז אני צריכה להוריד מרכיבים אחרים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (00:12 24.07.2024)

אפשר רק אם אין לך קמח לבן רגיל.
אין שינוי. בכל מקרה יש להוסיף שמרים.

avatar
לאה (07:04 16.07.2024)

יצא פשוט מושלם, הכנתי הרבה פעמים גביניות ממתכונים אחרים אבל זה המתכון המנצח יצא טעים ברמות, תודה רבה רבה.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:44 16.07.2024)

שמחה שיצא טעים❤️

avatar
תמר (18:47 3.07.2024)

היי אפרת
המתכון, כמו כל מתכונייך, נראה נהדר וקל להכנה..ממש מגרה!
רציתי לשאול: האם אפשר במקום גביניות, ליצור מהבצק עוגת שמרים גדולה?
אם כן- כמה פסים יצאו לי? (בגודל אנגליש קייק)
והאם זמן האפייה משתנה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:18 4.07.2024)

כן בטח:)
ייצאו לך 2 אינגגליש קייק.
זמן האפיה 30-35 דקות.

avatar
אופיר (19:10 25.06.2024)

היי אפרת היקרה. האם אני חייבת במלית להוסיף אבקת סוכר או שאוכל סוכר רגיל במקום או פתרון אחר שיש במקום אבקת סוכר שאין ברשותי. דבר נוסף לגבי גבינת טוב טעם מה אפשר לשים במקומה? תודה רבה.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:11 26.06.2024)

אפשר לשים סוכר לבן אבל חשוב לערבב היטב כדי שהסוכר יימס כמו שצריך בתערובת.
לא ניסיתי אבל בתגובות מישהי שיתפה שהכינה עם גבינת שמנת ויצא מוצלח.

avatar
עומרי כץ (17:10 27.08.2024)

שימי קוטג ‘ גבינה לבנה / גבינת כנען / טבורג .

avatar
הדסה (12:40 9.06.2024)

אפשר להשתמש בבצק גם לפציות מגולגלות ולפיצות אישיות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:26 9.06.2024)

אני חושבת שכן

avatar
יעל (21:33 5.06.2024)

שלום רציתי לדעת איך בדיוק עושים את המעטפה והמילית יצא מאוד נוזלית. . אשמח לתגובה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:29 6.06.2024)

יש לך סרטון הכנה מתחת למתכון:)
לגבי המלית- השתמשת בגבינת טוב טעם? היא סמיכה.

avatar
שיר (15:44 9.05.2024)

הי אפרת תודה על כל המתוכנים המוצלחים!!!
הכנתי מקמח תגמיש למאפי שמרים ללא גלוטן
יצא מעדן, יפהפה ורך
אבל לא כל כך תפח…
יש לך השערה למה? יכול להיות שבקמח ללג צריך יותר נוזלים או משהו?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (08:26 10.05.2024)

היי שיר🙂
קמח צריך גלוטן כדי לתפוח כמו שצריך.
ידוע שקמחים ללא גלוטן תופחים פחות.

avatar
גד (19:33 3.04.2024)

היכן אפשר לקנות לא להכין

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (07:20 4.04.2024)

במאפיה/קונדיטוריה.

avatar
גד (07:26 4.04.2024)

לתשובה כזו לא הייתי צריך לשאול כנראה לא הבנת את השאלה ותודה שאפשר לקנות בקונדיטוריה לא ידעתי זה דבר חדש לאחר המון שנים שאני חי בישראל . את מבינה ש קונדיטוריה זה תעשייתי . אולי כדאי שתכנסי לקונדיטוריה ותקני ולאחר מכן לא תכנסי שוב לשם אני מבטיח לך

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:16 4.04.2024)

יכול להיות שלא הבנתי נכון את שאלתך (טעות אנושית לא?).
חבל שבחרת להגיב ככה. במקום זה יכולת פשוט להסביר.

avatar
עומרי כץ (17:08 27.08.2024)

נכון שניתן לקנות , אבל אין תחליף למאפה שהכנת בבית במו ידך.

avatar
רבקה (18:32 21.03.2024)

היי,
הכנתי עכשיו ויצא מעולה!
זה היה בתנור 20 דק וקצת נשרף..
תודה רבה!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:38 21.03.2024)

אפית על חום עליון ותחתון?
זה היה מונח על רשת התנור בשלב השני מלמטה?

avatar
יקי (17:31 13.05.2024)

160 מעלות תנור מחומם מראש בתחתית התנור ,30 דקות ,לא יוצא שרוף ניסיתי ממש מעדן😋😋

avatar
דינה (12:03 18.03.2024)

אפרת שלום, ברכיבים לא כתוב תמצית וניל אלא רק במלית הגבינה אך באופן ההכנה כן כתוב להוסיף לבצק תמצית וניל מה נכון?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:06 18.03.2024)

צודקת, תיקנתי:)
אין תמצית וניל בבצק עצמו, רק במלית.

avatar
דינה (19:45 18.03.2024)

עשיתי ויצא מושלם
תודה!

avatar
שושי (11:37 5.03.2024)

מה יכול להיות הסיבה שהבצק לא תפח לי בכלל?
אחרי שעתיים אני חוזרת והוא בדיוק אותו דבר כמו שהיה
זה חבילה חדשה של שמרים יבשים
אולי בגלל שלא שמתי מים חמים?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:57 5.03.2024)

הוספת את השמרים לבצק בהתחלה עם הסוכר וערבבת לפני שהוספת את יתר החומרים?
יכול להיות שהבצק היה מונח במקום קריר.
יכול להיות שהשמרים לא טובים אפילו שהחבילה חדשה (כבר קרה לי).
יכול להיות שלא לשת מספיק את הבצק.

avatar
שושי (21:15 5.03.2024)

תודה רבה!
הבעיה היתה יותר מקורית, שמתי משפר אפייה במקום שמרים…
הכנתי חדש ויצא מעולה
תודה רבה
יבורכו ידייך

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:23 6.03.2024)

❤️

avatar
שריאל (20:43 22.02.2024)

אפשר להחליף בגבינת פטה או בגבינת שמנת?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:57 22.02.2024)

עדיף גבינת שמנת.

avatar
אלונה (08:59 7.02.2024)

בוקר טוב אפרת, שני שליש כוס חלב זה 160 מיל אבל כתוב 180 אז מה נכון?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:28 7.02.2024)

בוקר אור,
זה אכן 160 מ”ל (טעות שלי).
תודה🙂

avatar
אלונה (09:36 7.02.2024)

וואו איזה תשובה מהירה, תודה רבה, עשיתי בצק לפי 160, יצא מהמם, כרגע תופח

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:40 7.02.2024)

❤️

avatar
אלונה (12:27 7.02.2024)

אין מילים, זה מושששש
תודההה על המתכון❤️

גביניות שמרים
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:21 7.02.2024)

נראה מעולה!!!❤️

avatar
טובה (08:20 24.12.2023)

הי אפרת,
קודם כל תודה!! תמיד כיף לי לחפש פה באתר מתכונים, גם הכל קליל ונראה טעים!!
דבר שני – רציתי לשאול, האם ניתן להשתמש בגבינה של תנובה 9% למתכון?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (12:25 24.12.2023)

היי טובה🙂
כעקרון זה פחות מומלץ כי אז המילוי ייצא יותר נוזלי.
אבל מישהי בתגובות שיתפה שהיא הכינה עם גבינה לבנה והוסיף 1-2 כפות אינסטנט פודינג וניל ויצא לה מוצלח.

avatar
טובה (13:46 24.12.2023)

מצוין ותודה על המענה!
אני אנסה 🙂

avatar
שנית (13:13 22.12.2023)

מהי גודל של כוס בבקשה?
הבצק יצא לי ממש דביק. אז הוספתי קמח.

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:42 22.12.2023)

היי שנית,
כוס בנפח 240 מ”ל (בכל המתכונים).

avatar
הודיה כליף (15:21 24.11.2023)

יצא ממש מוצלח תודה רבה!! במיוחד המלוי ממש טעים אל תותרו על הקליפת לימון משנה הכל!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:32 24.11.2023)

תודה שחזרת לעדכן🙂

avatar
אביגיל (20:56 9.11.2023)

אפרת, לא שמתי לב שאין לי קורנפלור. מה עושים?
תודה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (10:44 10.11.2023)

שימי כף קמח רגיל.

avatar
אביגיל (10:31 2.11.2023)

בוקר טוב אפרת,
יש מתכון לעוגת שמרים ממולא גבינה?
תודה רבה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:44 2.11.2023)

אין לי מתכון ספציפי אבל אפשר להכין את הבצק מהמתכון הזה- עוגת שמרים שוקולד
ולמלא במילוי הגבינה של המתכון של גביניות השמרים.

avatar
נעמה בלומנטל (01:10 11.10.2023)

היי אפרת!
עשיתי את המתכון ויצא מוצלח מאוד!!!!!!!!!
הכפלתי כפול שתיים, חצי עשיתי כמו המתכון וחצי שמתי את המילוי של המתכון שלך של המאפה וניל(כי לא רציתי בצק עלים) ויצא מעולה ב”ה,
תודה על כל המתכונים שלך, קלים ומוצלחים!
בשורות טובות

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:30 11.10.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
נעמה בלומנטל (13:45 11.10.2023)

איך אפשר שלא?

avatar
טובי (09:58 28.09.2023)

היי
אני באמצע להכין את המתכון
הבצק יצא אחיד אבל רטוב/שומני מהחמאה
להמשיך ללוש או להניח להתפחה?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:34 28.09.2023)

סורי ראיתי עכשיו.
הסתדרת?

avatar
טובי (14:46 28.09.2023)

הבצק תפח מעולה יצא מושלם
טעים זה לא מילה!!!
המאפה המגרה הזה מהחנויות…..חחחח
לגבי הצורה באפיה הבצק תפח עוד ונפתח אבל עם פיזור אבקת סוכר זה גם יפה(בנוסף לטעם הממכר)

גביניות שמרים
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:05 28.09.2023)

איזה כיף שיצא טעים!
האמת שנראה מעולה ❤️

avatar
טובי (15:03 28.09.2023)

מצרפת לטובת כולן אופציה נוספת שבצורה כזאת פחות נפתח באפיה
נפתח אבל בצורה מסודרת…

גביניות שמרים
avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:45 28.09.2023)

נראה מקסים(:

avatar
עמית (13:57 22.09.2023)

היי
אפשר להכין היום ולשמור בקופסה אטומה למחר? תודה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:57 22.09.2023)

אפשר(:

avatar
רחל (00:03 30.08.2023)

ואיי ואיי
כמו כל המתכונים שלך מטורף!!
נראה קנוי לחלוטים רק הרבה יותר טעים !!
הוספתי נגיעה של ריבת חלב בכל גבינית וממש שדרג
תודה רבה על האתר המדהים שלך ! לא היה מתכון שניסיתי ולא חזרתי אליו עשרות פעמים…

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:45 30.08.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף ולפרגן❤️

avatar
שני (23:28 24.08.2023)

וואו אפרת יצא טעיםם בטירוףף תודה רבה אין על המתכונים שלך!!❤

avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:47 25.08.2023)

שמחה כל כך שיצא מוצלח🩷

avatar
שרה (18:43 20.08.2023)

רשום להוסיף תמצית וניל לקנח.
במתכון למעלה לא רשום.
האם להוסיף לתערובת הבצק?וכמה?

avatar
שרה (18:47 20.08.2023)

*לקמח

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:28 20.08.2023)

היי
תוסיפי כפית תמצית וניל לבצק.

avatar
שרה (22:51 20.08.2023)

כבר הכנתי את הבצק.
ולא שמתי.
עדיף לשים עכשיו או כבר לוותר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:33 21.08.2023)

אין בעיה לוותר(:

avatar
ברכה (23:35 17.08.2023)

אפשר ללוש את הבצק ביד בלי מיקסר בכלל? מה זה ביצה טרופה? אפשר במקום תמצית וניל סוכר וניל?אם אני לא אוהבת חמוץ אפשר לוותר על הקליפת לימון?ומזה ביצה טרופה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:47 18.08.2023)

אפשר ללוש ידנית אך הלישה תהיה יותר ארוכה. אפשר לדים שקית סוכר וניל במקום תמצית וניל.
אפשר לוותר על לימון למרות שהוא מוסיף.
ביצה טרופה= לשבור ביצה ולערבב אותה עם מזלג בקערית.

avatar
ברכה (15:33 20.08.2023)

תודה על התשובות
לגבי הלימון אם אני שמה יהיה טעם חזק של לימון או לא?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:34 20.08.2023)

הלימון נותן טעם עדין(:

avatar
שני (23:11 17.08.2023)

היי אפרת
אני רוצה להכין את הגבינה היום ולשים במקרר ואז מחר להכין את הבצק זה אפשרי?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:01 18.08.2023)

היי
אפשר(:

avatar
שיר (22:12 17.08.2023)

עשיתי עם גבינת נפוליון
יצא מדהים!!!!!!!!!!
מה שכן, המילוי לא הספיק לכל הבצק

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:59 18.08.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
גילה (20:27 17.08.2023)

האם אפשר לשים מרגרינה מומסת בטעם חמאה במקום חמאה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:03 18.08.2023)

היי
אפשר(:

avatar
בתיה (15:07 17.08.2023)

הי אפרת!
אני רוצה להכין את המתכון אבל אין לנו בבית ריקוטה כנען וטוב טעם את יכולה לתת עוד דוגמות לגבינות יבשות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:41 17.08.2023)

היי
בגדול אלו הגבינות המתאימות למילוי- טובורג, טוב טעם, כנען וריקוטה. מומלץ לקנות אחת מהן ולא להשתמש בגבינה לבנה כי המילוי לא יוצא מוצלח כך.

avatar
שרה (12:56 17.08.2023)

נראה מעולה ומגרה. אכין את זה בעזרת ה’ לכבוד שבת (:

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:33 17.08.2023)

שמחה שאהבת😊

avatar
עינת (11:53 17.08.2023)

היי אפרת
אפשרי במקום חמאה שמן אבוקדו או שמן זית ?
תודה מראש על המענה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:04 17.08.2023)

היי
אני מניחה שאפשר אך זה ישנה את המרקם וגם את הטעם.

avatar
טירונית במטבח (09:49 17.08.2023)

בוקר טוב,
תודה רבה אפרת האלופה על האתר ועל כל המתכונים! מהן הכמויות המדויקות של שמרים והשמן? כמה זה במיל רבע כוס שמן קנולה? כמה גרם זה כף שמרים יבשים? תודה רבה!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:01 17.08.2023)

היי
רבע כוס שמן=60 מל.
כף שמרים= כ-10 גרם.
תודה על הפרגון❤️

avatar
דבורי (21:04 14.08.2023)

אפשר לשים גבינה רגילה של תנובה במקום גבינת טוב טעם

avatar
מתכונים ב-10 דקות (23:56 14.08.2023)

אפשר לשים גבינת כנען או ריקוטה או כל גבינה יבשה אחרת בסגנון הזה.

avatar
שירי (01:54 28.07.2023)

היי אפרת
משתמשת באתר שלך המוןן וממש ממש אוהבת, תודה לך.
בד”כ אני לא חוזרת לעדכן אבל הייתי חייבת, יצא פשוט מושלםם כמו במאפיות🔥🔥 אין מילים.
תודה על האתר השימושי, כל מתכון יוצא יותר טוב מהשני, אין אחד שהכנתי ולא יצא מושללם. תודה!!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (02:22 28.07.2023)

איזה כיף לשמוע!
תודה על השיתוף🥰

avatar
מיה (01:12 28.07.2023)

מטורףףףףףףףףףףףףףףףף
מטורף בהגזמה, אין טעים כזה !!
הכנתי לצאת הצום פשוט אכלו הכלל
במקום גבינת טוב טעם השתמשתי בגבינת שמנת ❤️
תודה על עוד מתכון מושלם ❤️❤️

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:32 28.07.2023)

איזה כיף שאהבת את המתכון!
תודה שחזרת לשתף❤️

avatar
חני (22:19 27.07.2023)

האם אפשר להשתמש בגבינת whipped cream cheese (גבינה אמריקאית) במקום גבינת טוב טעם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:37 28.07.2023)

כן(:

avatar
חני (01:39 28.07.2023)

תודה!
המתכונים שלך מצוינים!

avatar
שולמית (14:25 27.07.2023)

ואואו מתכון אלוף!!!! אין לי מילים!! יצא ככ טוב והבצק תפח מושלם והיה ממש נוח לעבודה!!
איך עדיף לאחסן? קירור או הקפאה?

גביניות שמרים
avatar
מתכונים ב-10 דקות (01:38 28.07.2023)

נראה מושלם!
כדאי להקפיא(:

avatar
שולמית (13:45 25.07.2023)

הי נראה ממש טוב:))
כמה יחידות אמור לצאת בערך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:15 25.07.2023)

היי
תלוי בגודל שעושים, כ-20 יחידות.

avatar
הילה (17:28 24.07.2023)

יצא ממש טעים
אבל כמות המילוי יצאה לי ממש קטנה לעומת הבצק
נשאר לי המון בצק בלי מילוי
איפה היתה הבעיה לדעתך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:53 25.07.2023)

היי
האם דייקת בכמויות? יכול להיות שמילאת קצת יותר מדי בכל גבינית ולכן המילוי לא הספיק😊

avatar
הודיה כהן (14:27 24.07.2023)

אם יש לי גבינה לבנה זה בסדר, אין לי איך להשיג טוב טעם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:46 24.07.2023)

היי
פחות מומלץ, המילוי יצא יותר נוזלי.

avatar
הודיה כהן (12:21 25.07.2023)

אבל זה בסדר? זה יצא סבבה?
(גבינה לבנה)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (13:19 25.07.2023)

יצא פחות מוצלח. אם יש לך אפשרות לקנות את הגבינה עדיף.

avatar
הודיה כהן (14:51 25.07.2023)

עשיתי עם גבינה לבנה ופודינג וניל ויצא מרקם נהדר!!!

avatar
יבגניה (13:48 19.07.2023)

שלום אפרת.
האם אפשר להמיר את החלב במשהו אחר? במים אולי?
תודה רבה ויום טוב!

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:38 19.07.2023)

היי
אפשר לשים מים במקום חלב, יהיה שינוי קטן בטעם ובמרקם.

avatar
מיכל (18:43 13.07.2023)

האם אפשר להמיר את החמאה במשהו אחר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:08 14.07.2023)

כן במחמאה/מזולה/שמן קוקוס.

avatar
אילנה (14:48 12.07.2023)

היי, יש לך רעיון איך אפשר להכין מילוי פרווה? כאילו, איזה מוצר אפשר לשים במקום הגבינה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:14 12.07.2023)

אפשר למלא במילוי שוקולד עם אגוזים קצוצים, ממרח לוטוס, מלית פרג, מלית תפוחי עץ ועוד…

avatar
אנה (09:15 12.07.2023)

שלום אפרת,
האם אפשר לעשות מקמח כוסמין וגבינה לבנה במקום גבינת טיב טעם?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:22 12.07.2023)

היי
אפשר להשתמש בקמח כוסמין (המרקם והטעם ישתנו מעט).
פחות מתאים להשתמש בגבינה לבנה,צריך גבינה פחות נוזלית.

avatar
רותי (22:53 11.07.2023)

שלום אפרת
איך המילוי לא יוצא לך לבחוץ באפיה? כי אני רואה שלא סגרת לגמרי..?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (10:20 12.07.2023)

היי
היות והמילוי הזה לא נוזלי הוא פחות יוצא באפייה.

avatar
הילה (14:58 11.07.2023)

האם אפשר להשתמש בבצק של עוגת השמרים שבאתר (פרווה)?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:19 11.07.2023)

כן, אפשר(:

avatar
הילה (16:59 11.07.2023)

תודה, ושייך לעשות את זה כעוגה, לגלגל? הכמויות משתנות?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:39 11.07.2023)

אפשר להכין כעוגה. אם תכיני מהבצק של עוגת השמרים יצאו לך 2 עוגות, כמות המילוי ללא שינוי.

avatar
הילה (18:51 11.07.2023)

תודה!!

לקריאת כל התגובות