שום דבר לא נמצא

זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 20 דקות

מס’ מנות: 12-15 ריבועים

סוג: חלבי/פרווה

תבנית אינגליש קייק

מצרכים:

2 ביצים

רבע כוס (50 גרם) סוכר

חצי כוס (או 4.5 כפות גדושות) ממרח שוקולד שאוהבים (נוטלה, ממרח אגוזי לוז, שוקולד השחר וכו’)

רבע כוס שמן או חמאה מומסת (50 גרם)

⅔ כוס קמח לבן (93 גרם)

כפית גדושה אבקת קקאו

⅔ כוס אגוזי מלך קצוצים (70 גרם)

אופן הכנה:

-מחממים תנור מראש ל-170 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.

-מערבבים בקערה (בעזרת מטרפה או כף) את הביצים עם הסוכר. מוסיפים ממרח השוקולד ורבע כוס שמן ומערבבים.

-מוסיפים קמח וקקאו ומערבבים עד לאיחוד החומרים. בסוף מוסיפים את האגוזים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וסמיכה.

-יוצקים לתבנית משומנת ואופים במשך כ-20 דקות, עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל

-מוציאים ומניחים לבראוניז להתקרר. מחלצים מהתבנית וחותכים לריבועים קטנים.

*שומרים בקופסה אטומה מחוץ למקרר.

הערות:

*אין לאפות את הבראוניז לגמרי מאחר והוא מתייבש לאחר שמוציאים אותו מהתנור. הקיסם אמור לצאת עם פירורים לחים ולא יבש.

ספרי מתכונים ב10 דקות
ראו גם
בורגול עם שעועית ירוקה ואפונה
ארוחת כריכים

תגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
יפעת (20:25 14.09.2021)

היי, האם להוסיף אבקת אפיה?אודה על תגובתך המהירה

מתכונים ב-10 דקות (21:41 14.09.2021)

אין צורך באבקת אפייה(:

יעל (20:32 7.08.2021)

היי, תודה על עוד מתכון מצויין.
הכנתי אתמול וזללו והכנתי עוד אחת היום

מתכונים ב-10 דקות (21:38 7.08.2021)

איזה כיף שאהבתם את המתכון! נראה מעולה ממש😊

אנונימי (19:08 22.06.2021)

היי אפרת הכנתי את הבראניז אבל הוא יצא רך כמו עוגת שוקולד אני חושבת שכדאי להוסיף קוביות שוקולד אבל אני לא בטוחה איך להוסיף… מה את ממליצה?

מתכונים ב-10 דקות (19:45 22.06.2021)

היי,
שמחה שיצא מוצלח!
אפשר בהחלט להוסיף קוביות שוקולד, זה ישדרג מאד.
אני חושבת שעדיף לחתוך כל קובייה ל-2 או 4 חתיכות ולפזר את השוקולד בתערובת בדומה לאגוזים.

שני (17:04 12.03.2021)

היי אפרת אהובה, פעם שנייה שמכינים ובטעם זה מושלם אבל הבלילה השוקולדית בפנים תמיד נשארת קצת נוזלית וטיפה נשפכת אפילו. למה ככה? 🙄
בנוסף, טיפ לאיך לחתוך אותה לקוביות בלי שכל הקראסט למעלה ישבר בצורה לא מאוד סקסית?

מתכונים ב-10 דקות (17:18 12.03.2021)

היי שני,
באיזו תוכנית את אופה את הבראוניז? אם על טורבו יתכן שזו הסיבה לכך שיוצא נוזלי מבפנים. יש לאפות על חום עליון ותחתון.
יכול להיות גם שהוצאת את הבראוניז קצת לפני הזמן ולכן הייתי ממליצה להמשיך לאפות על חום של 160 מעלות עד שהבפנים לח אבל לא נוזלי.
לגבי הקראסט שנשבר- זו תופעה אופיינית לבראוניז😊 אם זה ממש מפריע לך את יכולה אולי לנסות לחתוך לקוביות בעדינות קצת אחרי שהוצאת מהתנור, ואז כשמתקרר לגמרי לחתוך שוב לפי הסימונים שעשית.

שני (17:21 12.03.2021)

לא על טורבו, רגיל ועל המסילה ה2 מלמטה, ואפילו נתתי כמעט 10 דקות אקסטרה מעבר ל20 דקות שרשמת.
מה מציעה?
לגבי הקראסט מכירה כמובן את התופעה בבראוניז, הכוונה שלי הייתה שמתפרק יותר מהאופייני 🙂

מתכונים ב-10 דקות (18:30 13.03.2021)

אם ככה הייתי מנסה לאפות על חום נמוך יותר (יתכן שהתנור שלך חזק יחסית)😊

שוב שני (23:47 1.03.2021)

טוב התעלפנו!!! מושלם! 💜

מתכונים ב-10 דקות (00:13 2.03.2021)

נראה מושלם יקירה😊

צביה (14:03 18.12.2020)

וואו יצא טעים .תודה את אלופה.

מתכונים ב-10 דקות (15:20 18.12.2020)

מהמם צביה 🙂
תודה שחזרת לשתף🙏❤️
שבת שלום

אנונימי (11:01 21.11.2020)

היי
האם יש אפשרות להשתמש בקמח תופח?

מתכונים ב-10 דקות (20:33 21.11.2020)

היי,
אפשר אבל זה יאבד את אפקט “הבראוניז” ותצא לך יותר כמו עוגה בחושה
שבוע נפלא🌸

טל מועלם (20:14 2.11.2020)

היי עשיתי את העוגה עם ממרח לוטוס אבל, יצאה מעוד נוזלי מבפנים וזלג מאיזה סיבה?

מתכונים ב-10 דקות (08:58 3.11.2020)

כמה זמן אפית את העוגה?
הממרח היה נוזלי מדי מלכתחילה?

טל מועלם (09:37 3.11.2020)

20 דקות, הממרח היה בטמפרטורת החדר

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:09 3.11.2020)

אז אולי היה כדאי לאפות יותר (יכול להיות שממרח לוטוס מצריך זמן אפיה שונה).
כעקרון זה אמור להיות לח מבפנים אבל לא רטוב.

טל מועלם (22:05 5.11.2020)

העוגה מבחוץ היתה אפויה הממרח זלג ( אני חושבת), זה לא היה שורף את הבראוניז יותר זמן?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:51 7.11.2020)

במקרה כזה אולי כדאי להנמיך את הטמפ’ ולהמשיך לאפות.

נעם (10:19 1.10.2020)

היי העוגה יצאה טעימה
אף למה היא נראת ככה מבפנים? זה נראה שהיא לא מוכנה
בצדדים קריספית ויבשה ובפנים רכה .
עשיתי לפי המתכון

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:15 1.10.2020)

היי נעם,
זה בסדר אם הבראוניז יוצא קצת לח.
אפית בתוכנית רגילה של חום עליון ותחתון? כמה זמן אפיה?

ניצן (01:10 30.09.2020)

יצא מעולה! לח וטעים.
צריכה לציין שהוספתי כף חמאת בוטנים והשארתי בתנור 10-15 דקות יותר.

ובהרחבה-
רגע לפני שנכנס לתנור הוספתי כף חמאת בוטנים לאורך התבנית ועשיתי שמיניות עם סכין כדי שיצא יפה כמו בעוגת שיש.

וכמו שרשמו פה בתגובות אחרי עשרים דקות הבלילה היתה עדיין נוזלית לגמרי, העלתי ל 180 ושמתי עוד 10-15 דקות ויצא פגז.

הייתי מצלמת אבל זה חוסל לפני שהספקתי 🙂

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:49 30.09.2020)

תודה ניצן 🙂

שירלי (17:42 26.08.2020)

היי, אתר מדהים! תודה לך על הכל. אשמח למתכון פי שניים מהכמות, ובשילוב של 100 גרם שוקולד מריר ו4 וחצי כפות נוטלה , וחמאה!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:45 27.08.2020)

היי שירלי,
4 ביצים
חצי כוס סוכר
חצי כוס (או 4.5 כפות גדושות) נוטלה
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
כוס ורבע קמח לבן
כפית גדושה אבקת קקאו
כוס ושליש אגוזי מלך קצוצים
*את השוקולד המריר יש להמיס עם החמאה.

מאי (19:44 20.07.2020)

היי אפרת,
האם גם כאן צריך לערבב את הקמח והקקאו בקערה נפרדת ואז להוסיף לבלילה או שאפשר לערבב בסוף – ישירות באותה קערה? ועוד דבר, אני מבינה שאת הקמח צריך לערבב מעט ובערבוב קליל אחרת פוגע באוריריות. מה זה אומר ערבוב קליל? האם רק עד שכבר לא רואים קמח (נטמע בבלילה) והבלילה נשארת ממש לא חלקה ועם מלא גושים או עד שהבלילה חלקה ויפה (ערבוב יותר ארוך)?
תודה!!!

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:26 20.07.2020)

רק קמח עם אבקת אפיה או סודה לשתיה יש לערבב בנפרד. אם זה קקאו אפשר להוסיף ישירות לקערה.
יש לערבב עד שהקמח נטמע בתערובת והבלילה נעשית חלקה. לכן עדיף להשתמש במטרפה ידנית כי הערבוב איתה יותר טוב.

מאי (21:23 21.07.2020)

במתכון כתוב קמח וקקאו. אפשר לערבב באותה קערה? האם ההנחייה לערבב תחילה קמחים (הבנתי שגם קקאו נחשב קמח) בנפרד נכונה רק לעוגות בחושות? אין לי מושג אם בראוניז נחשבת לעוגה בחושה
תודה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:06 22.07.2020)

זה סוג של בחושה.
אפשר לערבב קמח וקקאו בנפרד אבל לא חובה.
רק אם יש אבקת אפיה או סודה לשתיה יש לערבב בנפרד.

Dovvich (20:18 8.07.2020)

אני כל כך גרועה באפייה ויצא כל כך טעים! מציינת שאחרי 20 דקות הייתי צריכה להגביר טמפרטורה בתנור ולשים לעוד 10 דקות. כנראה שזה סוג התנור שלי.
אפרת, את משהו! 💙

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:30 8.07.2020)

שמחה שיצא טעים ❤️
תודה שחזרת לעדכן!

יאנה (14:27 1.07.2020)

היי, ניתן להשתמש בשמן קוקוס? ואם אני רוצה תבנית 32×26, מה הכמויות?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:22 1.07.2020)

אפשר להשתמש בשמן קוקוס נוזלי באותה כמות
עדיף להכפיל כמויות ב-2 ולהשתמש בתבנית מלבנית 22X31.
לא בטוחה איך זה יאפה בתבנית גדולה יותר.

Ortal (13:15 27.06.2020)

אפשר לוותר על הקקאו?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:24 27.06.2020)

זה מעשיר ומדגיש את הטעם אבל אפשר גם להכין בלי.

ניצן (20:13 28.09.2020)

עדיף בלי או להחליף בשוקולית?

הודיה (17:31 5.06.2020)

התערובת יצאה לי מאוד דביקה.. זה בסדר?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:20 6.06.2020)

היא אמורה לצאת סמיכה ודביקה.

יובל אברהם (18:34 23.03.2020)

הייי יצא לי טיפה טיפשה שרוך מלמעלה (אפשר אפשר לאכול) ובפנים יש עוד בלילה… יש אפשרות להציל את זה😂?

יובל (18:35 23.03.2020)

*שרוף, טיפה

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:30 23.03.2020)

על איזה תוכנית תנור אפית?
אפשר לנסות להחזיר את זה לתנור ב160 מעלות, חום עליון וחום תחתון.

ילנה (11:51 8.03.2020)

האם אפשר לוותר על קמח?

אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:07 8.03.2020)

ממליצה להכין את המתכון הזה- בראוניז ללא גלוטן.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:07 22.01.2020)

רק אם אין לך קמח רגיל וכמובן שיש לוותר על אבקת האפיה.

דיקלה (08:23 11.01.2020)

אין על המתכונים שלך!!! הכנתי את הבראוניז שוקולד יצא מושחת וטעים. איזה כיף להכנס לאתר שלך לדפדף במתכונים ולהחליט על מתכון ולהתענג על כל ביס ❤️

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:35 11.01.2020)

תודה דיקלה 💖

ללי (18:56 12.12.2019)

אני בת 19 ופעם ראשונה שאני אופה לבד הכנתי הפתעה מדהימה. וכולם נהנו. היה טעים מאוד. לא נשאר פירור
תודה רבה !

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:57 12.12.2019)

שמחה לשמוע 🙂

דניאל (17:55 5.12.2019)

היי אפרת!
הכנתי את הבראוניז (הכפלתי כמויות ואפייתי בתבנית עגולה קוטר 24), הוספתי תלוליות של חמאת בוטנים. ואני מחכה כבר שיתקרר בשביל לטעום!
הריח מעולה והיא נראת סופר יאמית!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:39 5.12.2019)

נשמע מעולה 🙂

מוניקה (16:02 5.12.2019)

אפרת תודה! יצא פשוט נהדר!
החלפתי את השמן בבלובנד וערבבתי אגוזים יחד עם שוקוציפס והבראוניז מתוקים בדיוק במידה הנכונה!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:12 5.12.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂

בת שבע (23:21 25.07.2019)

אפרת שלום!
מאד נהנית מהמתכונים שלך… אופה מהם כמעט מדי יום…תודה!
הכנתי את הבראוניז ומשום מה העוגה ממש תפחה, פי 2 מהתמונה…אין לי מושג למה, אפיתי בדיוק 20 דקות והקיסם יצא לח. אבל כשחתכתי ראיתי שיצאה עוגה בחושה… חה חה חה
אולי יש לך מושג במה שגיתי הפעם?
תודה ושבת שלום

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:39 25.07.2019)

היי בת שבע,
השתמשת במקרה קמח תופח?
שבת שלום 🙂

שירן (10:00 5.06.2019)

היי,
אני יכולה לשקול אגוזי מלך לפי משקל?
או שיש דרך אחרת לשקול?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:56 9.06.2019)

אפשר לשים שני שליש כוס אגוזי מלך קצוצים גס או לשקול 70 גרם.

אוסנת (12:15 8.05.2019)

משום מה התגובה שלי נמחקה… רציתי לדעת אם אפשר להחליף נוטלה בממרח לוטוס, גם אם לא ניסית, מעניין לשמוע את ההגיון שלך בעניין
תודה על הכל

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:33 8.05.2019)

היי אוסנת,
מבחינת מרקם זה אמור לעבוד. מבחינת טעם, זה משהו שצריך לנסות ולטעום.

ולריה (17:41 13.04.2019)

היי,
כמה כפות בערך זה חצי כוס של ממרח?
ואין לי מספיק נוטלה, אפשר לערבב חצי חצי עם שוקולד השחר?
תודה רבה, מאוד נהנת מהמתכונים שלך!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:12 13.04.2019)

זה יוצא כ- 4.5 כפות גדושות.
אפשר לשלב נוטלה עם השחר.

שיר (16:10 6.01.2019)

עשיתי עם קמח שמרים של אסם בטעות.יש אפשרות הצלה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:51 6.01.2019)

ראיתי רק עכשיו..
איך יצא?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:54 31.12.2018)

היי אלמוג,
כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה.

chengros89 (10:46 31.12.2018)

היי אפרת,

רציתי לדעת מה המשקל הנדרש של השוקולד?

תודה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:34 31.12.2018)

כ-145 גרם.

טלי (15:59 20.12.2018)

היי,אפשר לא לשים אגוזים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:51 20.12.2018)

אפשר להכין בלי האגוזים או לשים כשליש כוס שוקולד צ’יפס במקום.

מאיה (16:09 18.12.2018)

וואי חייבת להגיד שאני עפה על כל המתכונים שלך את תותחית ואני מרימה ארוחות להמונים רק בעזרת האתר שלך אז תודה!!!
בעוגה הספציפית הזאת קצת התבאסתי היא יצאה לא מתוקה..אולי כדאי להוסיף קצת סוכר..

אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:13 18.12.2018)

היי מאיה,
נכון, העוגה במתיקות מעודנת. הוספתי הערה במתכון לגבי תוספת סוכר.
את יכולה לפזר אבקת סוכר מעל כדי להוסיף מתיקות.
תודה שחזרת לעדכן 🙂

דנה (20:15 5.12.2018)

היי אפרת ,
המתכון נהדר! רציתי לדעת אם אפשר להחליף לחמאת בוטנים גם ?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:36 5.12.2018)

היי דנה,
אני חושבת שכדאי לשלב ממרח שוקולד עם חמאת בוטנים.

יעלי (13:21 5.12.2018)

מה העניין של תבנית אינגליש קייק?
יש הבדל בינה לבין תבנית רגילה (הכסופה)?
אני מדברת על המתכון הזה ועל המתכון של העוגת שוקולד במיקרוגל?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:41 5.12.2018)

מה הכוונה?
אינגליש קייק זאת תבנית מאורכת ותבנית מלבנית רגילה היא גדולה יותר. שתיהן כסופות.
תסתכלי פה- המרת תבניות אפיה.

שפית בת 12 (17:36 6.11.2018)

אפשר לשים שוקולד מריר מומס במקום נוטלה?
התנור החלבי אצלינו לא כל כך טוב!
זה די דחוף!!!!!!!!!!!!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:51 6.11.2018)

אפשר להמיס 100 גרם שוקולד מריר עם רבע כוס שמן. את הקמח יש להפחית לרבע כוס בלבד.

מישל (13:18 19.10.2018)

אפשר לא להשתמש באגוזים?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:53 19.10.2018)

אפשר להכין בלי האגוזים או לשים כשליש כוס שוקולד צ’יפס במקום.

ג'ני (15:44 15.10.2018)

למה את מתכוונת כשרושמת איחוד חומרים?
מה עושים עם הגושים? משאירים ככה?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:04 15.10.2018)

אמורים לערבב עד לתערובת אחידה וחלקה אבל עדיף תמיד להשתמש במטרפה ולא בכף, כך הערבוב הוא קצר יותר וכמעט בלי גושים.

דורון (14:17 5.09.2018)

כמה מעלות יש לכוון את האפייה והאם על טורבו?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:38 5.09.2018)

יש לחמם תנור מראש ל170 מעלות בתוכנית רגילה (קו עליון וקו תחתון).

מיה (16:41 16.08.2018)

הוספתי קרם שוקולד
האם לשמור במקרר או בחוץ ולכמה ימים
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:16 16.08.2018)

במקרר.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:21 22.06.2018)

חצי כפית אבקת אפיה.

זואי (21:41 11.06.2018)

יצא מושלם תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:44 11.06.2018)

תודה זואי 🙂

אפרת (01:07 18.05.2018)

היי אפרת,
החלטתי להתחכם..במקום ממרח שוקולד שמתי ממרח לוטוס ובמקום אגוזי מלך שברתי עוגיות לוטוס 🙂
מקווה שיצא כמו שזה מריח!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:51 20.05.2018)

נשמע מעניין 🙂
עדכני איך יצא..

רן (23:52 8.04.2018)

היי, יצא לי קצת כמו עוגה בחושה, העוגה קצת תפחה ולא נראתה כמו בראוניז, וגם לא יצאה מספיק טעימה לצערי, איפה יכול להיות שטעיתי?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:24 9.04.2018)

היי רן,
זה נשמע כאילו הבראוניז נאפו יותר מידי. מה זמן זה היה בתנור? כשנעצת קיסם זה יצא יבש או עם פירורים לחים?

רן (10:12 9.04.2018)

20 דקות כמו שרשמת.. באמצע יצא מעט רטוב ובצדדים מעט יבש.. כנראה שנאפה יותר מדי, השאלה אם זה אמור גם לתפוח?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:27 9.04.2018)

יכול להיות שהתנור שלך קצת יותר חזק והיה כדאי להוציא את זה קצת לפני מתנור.
זה אמור לתפוח ממש מעט, לא כמו עוגה.

חני (23:09 15.03.2018)

אפשר להכין עם ממרח תמרים במקום שוקולד?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (07:59 16.03.2018)

האמת שאין לי מושג, לא ניסיתי.

שקד קוזי (09:27 11.03.2018)

היי , אני אלרגית לאגוזי מלך , מה ניתן להוסיף במקום

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:17 11.03.2018)

אפשר להכין גם בלי האגוזים או לשים כשליש כוס שוקולד צ’יפס במקום.

שרית (08:55 18.02.2018)

ימא מעולה ממש.וכלום עבודה כמעט

אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:06 18.02.2018)

תודה שרית, שמחה לשמוע 🙂
שבוע נפלא 🌺

ענבל (20:25 15.02.2018)

אפשר לשים מעל הבראוניז קרם שוקולד?
תודה רבה על האתר המושלם. נהנים מכל מתכון

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:14 15.02.2018)

כן, אפשר:-)

וונדי (19:21 15.02.2018)

שלום, יש אפשרות להחליף את הקמח התופח בקמח תופח מלא? תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:15 15.02.2018)

אפשר אבל צריך לקחת בחשבון שעם קמח מלא המרקם יוצא יותר דחוס.

אודי (14:03 12.02.2018)

אין סוכר בכלל? זה יוצא מתוק מספיק?
אני מכיו עם ממרח אגוזים טבעי במקום נוטלה, לא יודע אם זה ייצא מתוק מספיק

אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:28 12.02.2018)

אם אתה לא בטוח במתיקות תוסיף כ-2 כפות סוכר. את הסוכר יש לערבב קודם עם הביצים ואז להוסיף ממרח, שמן וכו’.

דני (16:49 5.02.2018)

בתבנית מרובעת צריך להכפיל כמויות?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:43 5.02.2018)

תבנית בגודל 31X22 תתאים אם מכפילים כמויות אבל אני לא יודעת כמה זמן אפיה זה יהיה וחשוב במקרה הזה לשים לב לא לאפות לגמרי כדי שהבראוניז לא ייצאו יבשים.

אודליה (11:38 5.02.2018)

אוףף!! הכנתי ומרוב הפחד שיתייבש, כנראה שהוצאתי אותו מהתנור מוקדם מדי וכל החלק האמצעי שקע 🙁 ואפילו עברו קצת יותר מ20 דקות. Oh well … אנסה שוב, לפחות הריח בבית היה נהדר 🙂 יום מקסים אפרת!

אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:25 5.02.2018)

היי אודליה,
בגלל שזה בראוניז ולא עוגה אז זה פחות נורא אם זה שקע.
מקווה שזה יצא טעים כי זה מה שחשוב באמת 🙂
יום נפלא!

אודליה (20:39 5.02.2018)

נראה טעים מאוד, אבל הקפאתי אותו לקראת שבת ואז נדע בוודאות 🙂 גם הכנתי היום עוגת מייפל (גם לכבוד שבת)! כבר יש לי רשימה ארוכה של מתכונים שלך שאני מתכוונת להכין עד פסח בע”ה, עם כל מוצרי החמץ שיש לי במטבח 🙂 (ויש לי המון …). תודה רבה!

ליאור לוי ועפרי לשבעה כהן (19:09 4.02.2018)

עכשיו בתנור. מקוות שיצא מעולה!

ליאור לוי ועפרי חשביה כהן (19:12 4.02.2018)

עפרי חשביה* כהן

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:14 4.02.2018)

בהצלחה 🙂

ליאור לוי ועפרי לשבעה כהן (19:06 4.02.2018)

עכשיו בתנור מקוות שיצא מעולה!

רותם (00:31 4.02.2018)

הי, בטעות השארתי את העוגה בתנור יותר מדי זמן והיא התייבשה. תוכלי בבקשה לכתוב לי איך להכין ממנה כדורי שוקולד? הכנתי כמות כפולה..
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:16 4.02.2018)

היי רותם,
מצרפת מתכון – כדורי שוקולד מעוגה.
שבוע נפלא 🙂

איש המאפינס (11:41 2.02.2018)

מתכון אחלה בחלה שבעולם אבל זה מתכון של 10 דקות ב40 דקות תודה איש המאפינס

אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:52 2.02.2018)

היי,
10 דקות הכוונה רק לזמן עבודה ובמקרה הזה זמן העבודה הוא 5 דקות 🙂

רותם (23:23 1.02.2018)

אגוזים טבעיים או קלויים? לוז מתאים?
תודה רבה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:28 1.02.2018)

היי רותם,
אני השתמשתי באגוזי מלך טבעיים אבל אם משתמשים באגוזי לוז אז נראה לי שכדאי שיהיו קלויים. יותר טעים.

אילנה. (17:30 1.02.2018)

שלום!
הכנתי עכשיו את הבלילה אבל משום מה יצא די בצקית ולא נוזלית או דלילה יחסית…
השתמשתי בקמח כוסמין, 2 ביצים xL,השתמשתי ב50 גר’ חמאה שהמסתי וכמות קטנה של אגוזי פקאן. יכול להיות שחסר משהו?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:27 1.02.2018)

זה בסדר. הבלילה אמורה לצאת סמיכה.

מיטל (16:54 1.02.2018)

שלום רב
האם אפשר לשים שוקולד פרה קוביות?
תודה

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:16 1.02.2018)

כן, זה רק יכול להוסיף. מומלץ לחתוך כל קוביה ל-4 ואז לפזר בבלילה.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:06 1.02.2018)

את יכולה לשים כוס קמח רגיל מעורבב עם כפית אבקת אפיה.

דניאל (07:56 1.02.2018)

זה בתבנית אינגליש קייק ? לא צריך תבנית שהיא נמוכה ? (כמו החד פעמיות המלבניות האלה..)
ותודה רבה נראה מתכון קל וטעים 🙂

אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:08 1.02.2018)

היי דניאל,
כן, תבנית אינגליש קייק כי המלבניות גדולות מידי אבל אם יש לך תבנית ריבועית קטנה בסביבות גודל 18X18 זה מצוין.
יום מקסים 🙂

Zipi (20:11 31.01.2018)

תודה למענה . יש לי נכדים קטנים ומפלגת מהאגוזים מה ניתן במקום.

אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:29 31.01.2018)

היי ציפי,
אפשר להכין בלי האגוזים.
אפשר להוסיף פצפוצי שוקולד מריר או לבן שיהיה מעניין.

מרין (11:57 31.01.2018)

היי..
הכוונה לכוס חד פעמי?

אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:25 31.01.2018)

לא, לכוס רגילה בנפח של 240 מ”ל.

Zipi (07:35 31.01.2018)

חג אילנות🌹🌹מלבב🌱מה ניתן להחליף במקום אגוזים☺

אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:55 31.01.2018)

תודה ציפי, ט”ו בשבט שמח 🌺
אפשר להכין גם בלי האגוזים, למרות לדעתי הם מוסיפים למרקם ולטעם.

לקריאת כל התגובות
ספרי מתכונים ב10 דקות
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.