זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 20 דקות
מס’ מנות: 12-15 ריבועים
סוג: חלבי/פרווה
תבנית אינגליש קייק
מצרכים:
2 ביצים
רבע כוס (50 גרם) סוכר
חצי כוס (או 4.5 כפות גדושות) ממרח שוקולד שאוהבים (נוטלה, ממרח אגוזי לוז, שוקולד השחר וכו’)
רבע כוס שמן או חמאה מומסת או מרגרינה מומסת (50 גרם)
⅔ כוס קמח לבן (93 גרם)
כפית גדושה אבקת קקאו
⅔ כוס אגוזי מלך קצוצים (70 גרם)
אופן הכנה:
-מחממים תנור מראש ל-170 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
-מערבבים בקערה (בעזרת מטרפה או כף) את הביצים עם הסוכר. מוסיפים ממרח השוקולד ורבע כוס שמן ומערבבים.
-מוסיפים קמח וקקאו ומערבבים עד לאיחוד החומרים. בסוף מוסיפים את האגוזים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וסמיכה.
-יוצקים לתבנית משומנת ואופים במשך כ-20 דקות, עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.
-מוציאים ומניחים לבראוניז להתקרר. מחלצים מהתבנית וחותכים לריבועים קטנים.
*שומרים בקופסה אטומה מחוץ למקרר.
הערות:
*אין לאפות את הבראוניז לגמרי מאחר והוא מתייבש לאחר שמוציאים אותו מהתנור. הקיסם אמור לצאת עם פירורים לחים ולא יבש.
- מרק קרם כרובית |
- חביתה מגולגלת |
- כרובית אפויה בתנור |
- מרק גזר ובטטה |
- מרק קרם ברוקולי |
- שניצלונים וחזה עוף בנינג’ה
אפשר להקפיא?
כן
הי,
יש לי אגוזי מלך טחונים, זה טוב??
כן
היי כמה קלוריות יש בכל התבנית?
דרך אגב פעם שניה שאני מכינה וזה טעים בטירוף!
היי ליאל,
קודם כל שמחה שיצא טעים:)
אני לא יודעת כמה קלוריות אבל תנסי לרשום בגוגל “מחשבון קלוריות” ולחשב.
איזה תבנית נוספת אפשר להשתמש ? אין לי אינגליש קייק
איזה תבנית יש לך? באיזה גודל?
צריך להגיש את הבראוניז ישר כשהם יצאו או שאפשר לחכות כמה שעות?
מומלץ לחכות לפחות רבע שעה 20 דקות לפני ההגשה. אפשר גם לחכות כמה שעות.
הי, תודה על המתכונים, נהנת מכל אחד מהך כל פעם, רציתי לדעת האם ניתן להקפיא את הבראוניז נוטלה מיד אחרי האפיה?
היי,
אפשר להקפיא את הבראוניז לאחר קירור לטמפ’ החדר.
תודה רבה על המתכון יצא מושלם!!!
חשוב לחמם את התנור מראש על 170 מעלות ולא לאפות עד הסוף כפי שמצוין במתכון
איזה כיף לשמוע!
תודה על השיתוף והפרגון❤
הוצאתי את העוגה מהתנור ובתוכו היה רטוב מה הסיבה? עשיתי לפי המתכון
היי,
האם השתמשת בכוס מדידה ודייקת בכמויות?
חיממת את התנור לפחות 9 דקות מראש?
יכול להיות שהיה צריך עוד כמה דקות אפייה, מומלץ תמיד לוודא שהעוגה אפויה מבפנים בעזרת שיפוד.
שלום רב, האם ניתן להכין עם קמח כוסמין מלא? אם כן- האם באותה כמות קמח והאם צריך לשנות כמויות של נוזלים וסוכר? תודה, חג שמח ושנה טובה
היי,
ניתן להכין עם קמח כוסמין מלא ללא שינוי נוסף, המרקם יהיה קצת יותר דחוס וכבד.
שנה מתוקה🍯
תודה רבה על המענה המהיר!! אם אשתמש בקמח שקדים -האם המרקם יישאר אותו דבר כמו בשימוש בקמח רגיל? אם כן-האם אותה כמות קמח שקדים? שוב תודה רבה
המרקם ישתנה ויהיה יותר פירורי וקצת פחות ‘עוגתי’.
מצרפת לך מתכון לבראוניז לל”ג שתוכלי להחליף בו את האגוזים בקמח שקדים.
יש לי תבנית מרובעת קטנה (כמו חמגשית כזאת.. ) אפשר לפצל את הבלילה ל 2 ולאפות בשתי תבניות כאלה?
היי,
אני לא יודעת מה גודל התבנית ולכן קשה לי לענות…
אפשר להכין כמות כפולה פי 2 ולחלק את הבלילה בין 2 תבניות אינגליש קייק.
אפשר להחליף את הקקאו בשוקולית? אם כן האם צריך לשנות משהו בכמויות של הסוכר?
היי,
לא מומלץ להמיר את הקקאו בשוקולית. אם אין לך קקאו עדיף לוותר עליו.
יצא אש!!!!
כשאת כותבת 4 כפות נוטלה זה כמה גרם בערך? כי אני שמה כף מלאה פלוס
היי,
איזה כיף שיצא מוצלח, נראה מעולה!
4 כפות נוטלה= בערך 120 גרם.
היי …
אבקת קקאו ממותקת או הולנדית ?
האם מתאים לתבנית 20×20?
היי,
אפשר להשתמש בשני הסוגים(:
אפשר גם להכין בתבנית 20*20.
היי אפרת
רק במתכונים שלך אני מעזה להכין כמות כפולה על הפעם הראשונה:)
ותמיד נגמר מהר מידי:):)
תודה על המתכון המדהים!
יצא טעים אשששש
(שמתי ממרח לוז וקקאו + ממרח שוקולד)
איזה כיף שיצא מוצלח ושאת נהנית מהמתכונים! תודה על הפרגון❤
היי אפרת, יש לי רק קמח תופח בבית, האם זה מתאים?
היי,
אפשר אבל זה יאבד את אפקט “הבראוניז” ויצא לך יותר כמו עוגה בחושה(:
אפשר להכין בלי האגוזים?
היי שרה,
אפשר גם בלי אגוזים או להמיר אותם בשוקולד צ’יפס.
אפשר אגוז לוז במקום מלך?
היי מעין,
אפשר😊
היי, האם להוסיף אבקת אפיה?אודה על תגובתך המהירה
אין צורך באבקת אפייה(:
היי, תודה על עוד מתכון מצויין.
הכנתי אתמול וזללו והכנתי עוד אחת היום
איזה כיף שאהבתם את המתכון! נראה מעולה ממש😊
היי אפרת הכנתי את הבראניז אבל הוא יצא רך כמו עוגת שוקולד אני חושבת שכדאי להוסיף קוביות שוקולד אבל אני לא בטוחה איך להוסיף… מה את ממליצה?
היי,
שמחה שיצא מוצלח!
אפשר בהחלט להוסיף קוביות שוקולד, זה ישדרג מאד.
אני חושבת שעדיף לחתוך כל קובייה ל-2 או 4 חתיכות ולפזר את השוקולד בתערובת בדומה לאגוזים.
היי אפרת אהובה, פעם שנייה שמכינים ובטעם זה מושלם אבל הבלילה השוקולדית בפנים תמיד נשארת קצת נוזלית וטיפה נשפכת אפילו. למה ככה? 🙄
בנוסף, טיפ לאיך לחתוך אותה לקוביות בלי שכל הקראסט למעלה ישבר בצורה לא מאוד סקסית?
היי שני,
באיזו תוכנית את אופה את הבראוניז? אם על טורבו יתכן שזו הסיבה לכך שיוצא נוזלי מבפנים. יש לאפות על חום עליון ותחתון.
יכול להיות גם שהוצאת את הבראוניז קצת לפני הזמן ולכן הייתי ממליצה להמשיך לאפות על חום של 160 מעלות עד שהבפנים לח אבל לא נוזלי.
לגבי הקראסט שנשבר- זו תופעה אופיינית לבראוניז😊 אם זה ממש מפריע לך את יכולה אולי לנסות לחתוך לקוביות בעדינות קצת אחרי שהוצאת מהתנור, ואז כשמתקרר לגמרי לחתוך שוב לפי הסימונים שעשית.
לא על טורבו, רגיל ועל המסילה ה2 מלמטה, ואפילו נתתי כמעט 10 דקות אקסטרה מעבר ל20 דקות שרשמת.
מה מציעה?
לגבי הקראסט מכירה כמובן את התופעה בבראוניז, הכוונה שלי הייתה שמתפרק יותר מהאופייני 🙂
אם ככה הייתי מנסה לאפות על חום נמוך יותר (יתכן שהתנור שלך חזק יחסית)😊
טוב התעלפנו!!! מושלם! 💜
נראה מושלם יקירה😊
וואו יצא טעים .תודה את אלופה.
מהמם צביה 🙂
תודה שחזרת לשתף🙏❤️
שבת שלום
היי
האם יש אפשרות להשתמש בקמח תופח?
היי,
אפשר אבל זה יאבד את אפקט “הבראוניז” ותצא לך יותר כמו עוגה בחושה
שבוע נפלא🌸
היי עשיתי את העוגה עם ממרח לוטוס אבל, יצאה מעוד נוזלי מבפנים וזלג מאיזה סיבה?
כמה זמן אפית את העוגה?
הממרח היה נוזלי מדי מלכתחילה?
20 דקות, הממרח היה בטמפרטורת החדר
אז אולי היה כדאי לאפות יותר (יכול להיות שממרח לוטוס מצריך זמן אפיה שונה).
כעקרון זה אמור להיות לח מבפנים אבל לא רטוב.
העוגה מבחוץ היתה אפויה הממרח זלג ( אני חושבת), זה לא היה שורף את הבראוניז יותר זמן?
במקרה כזה אולי כדאי להנמיך את הטמפ’ ולהמשיך לאפות.
היי העוגה יצאה טעימה
אף למה היא נראת ככה מבפנים? זה נראה שהיא לא מוכנה
בצדדים קריספית ויבשה ובפנים רכה .
עשיתי לפי המתכון
היי נעם,
זה בסדר אם הבראוניז יוצא קצת לח.
אפית בתוכנית רגילה של חום עליון ותחתון? כמה זמן אפיה?
יצא מעולה! לח וטעים.
צריכה לציין שהוספתי כף חמאת בוטנים והשארתי בתנור 10-15 דקות יותר.
ובהרחבה-
רגע לפני שנכנס לתנור הוספתי כף חמאת בוטנים לאורך התבנית ועשיתי שמיניות עם סכין כדי שיצא יפה כמו בעוגת שיש.
וכמו שרשמו פה בתגובות אחרי עשרים דקות הבלילה היתה עדיין נוזלית לגמרי, העלתי ל 180 ושמתי עוד 10-15 דקות ויצא פגז.
הייתי מצלמת אבל זה חוסל לפני שהספקתי 🙂
תודה ניצן 🙂
היי, אתר מדהים! תודה לך על הכל. אשמח למתכון פי שניים מהכמות, ובשילוב של 100 גרם שוקולד מריר ו4 וחצי כפות נוטלה , וחמאה!!
היי שירלי,
4 ביצים
חצי כוס סוכר
חצי כוס (או 4.5 כפות גדושות) נוטלה
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
כוס ורבע קמח לבן
כפית גדושה אבקת קקאו
כוס ושליש אגוזי מלך קצוצים
*את השוקולד המריר יש להמיס עם החמאה.
היי אפרת,
האם גם כאן צריך לערבב את הקמח והקקאו בקערה נפרדת ואז להוסיף לבלילה או שאפשר לערבב בסוף – ישירות באותה קערה? ועוד דבר, אני מבינה שאת הקמח צריך לערבב מעט ובערבוב קליל אחרת פוגע באוריריות. מה זה אומר ערבוב קליל? האם רק עד שכבר לא רואים קמח (נטמע בבלילה) והבלילה נשארת ממש לא חלקה ועם מלא גושים או עד שהבלילה חלקה ויפה (ערבוב יותר ארוך)?
תודה!!!
רק קמח עם אבקת אפיה או סודה לשתיה יש לערבב בנפרד. אם זה קקאו אפשר להוסיף ישירות לקערה.
יש לערבב עד שהקמח נטמע בתערובת והבלילה נעשית חלקה. לכן עדיף להשתמש במטרפה ידנית כי הערבוב איתה יותר טוב.
במתכון כתוב קמח וקקאו. אפשר לערבב באותה קערה? האם ההנחייה לערבב תחילה קמחים (הבנתי שגם קקאו נחשב קמח) בנפרד נכונה רק לעוגות בחושות? אין לי מושג אם בראוניז נחשבת לעוגה בחושה
תודה
זה סוג של בחושה.
אפשר לערבב קמח וקקאו בנפרד אבל לא חובה.
רק אם יש אבקת אפיה או סודה לשתיה יש לערבב בנפרד.
אני כל כך גרועה באפייה ויצא כל כך טעים! מציינת שאחרי 20 דקות הייתי צריכה להגביר טמפרטורה בתנור ולשים לעוד 10 דקות. כנראה שזה סוג התנור שלי.
אפרת, את משהו! 💙
שמחה שיצא טעים ❤️
תודה שחזרת לעדכן!
היי, ניתן להשתמש בשמן קוקוס? ואם אני רוצה תבנית 32×26, מה הכמויות?
אפשר להשתמש בשמן קוקוס נוזלי באותה כמות
עדיף להכפיל כמויות ב-2 ולהשתמש בתבנית מלבנית 22X31.
לא בטוחה איך זה יאפה בתבנית גדולה יותר.
אפשר לוותר על הקקאו?
זה מעשיר ומדגיש את הטעם אבל אפשר גם להכין בלי.
עדיף בלי או להחליף בשוקולית?
התערובת יצאה לי מאוד דביקה.. זה בסדר?
היא אמורה לצאת סמיכה ודביקה.
הייי יצא לי טיפה טיפשה שרוך מלמעלה (אפשר אפשר לאכול) ובפנים יש עוד בלילה… יש אפשרות להציל את זה😂?
*שרוף, טיפה
על איזה תוכנית תנור אפית?
אפשר לנסות להחזיר את זה לתנור ב160 מעלות, חום עליון וחום תחתון.
האם אפשר לוותר על קמח?
ממליצה להכין את המתכון הזה- בראוניז ללא גלוטן.
רק אם אין לך קמח רגיל וכמובן שיש לוותר על אבקת האפיה.
אין על המתכונים שלך!!! הכנתי את הבראוניז שוקולד יצא מושחת וטעים. איזה כיף להכנס לאתר שלך לדפדף במתכונים ולהחליט על מתכון ולהתענג על כל ביס ❤️
תודה דיקלה 💖
אני בת 19 ופעם ראשונה שאני אופה לבד הכנתי הפתעה מדהימה. וכולם נהנו. היה טעים מאוד. לא נשאר פירור
תודה רבה !
שמחה לשמוע 🙂
היי אפרת!
הכנתי את הבראוניז (הכפלתי כמויות ואפייתי בתבנית עגולה קוטר 24), הוספתי תלוליות של חמאת בוטנים. ואני מחכה כבר שיתקרר בשביל לטעום!
הריח מעולה והיא נראת סופר יאמית!
נשמע מעולה 🙂
אפרת תודה! יצא פשוט נהדר!
החלפתי את השמן בבלובנד וערבבתי אגוזים יחד עם שוקוציפס והבראוניז מתוקים בדיוק במידה הנכונה!
שמחה שיצא טעים 🙂
אפרת שלום!
מאד נהנית מהמתכונים שלך… אופה מהם כמעט מדי יום…תודה!
הכנתי את הבראוניז ומשום מה העוגה ממש תפחה, פי 2 מהתמונה…אין לי מושג למה, אפיתי בדיוק 20 דקות והקיסם יצא לח. אבל כשחתכתי ראיתי שיצאה עוגה בחושה… חה חה חה
אולי יש לך מושג במה שגיתי הפעם?
תודה ושבת שלום
היי בת שבע,
השתמשת במקרה קמח תופח?
שבת שלום 🙂
היי,
אני יכולה לשקול אגוזי מלך לפי משקל?
או שיש דרך אחרת לשקול?
אפשר לשים שני שליש כוס אגוזי מלך קצוצים גס או לשקול 70 גרם.
משום מה התגובה שלי נמחקה… רציתי לדעת אם אפשר להחליף נוטלה בממרח לוטוס, גם אם לא ניסית, מעניין לשמוע את ההגיון שלך בעניין
תודה על הכל
היי אוסנת,
מבחינת מרקם זה אמור לעבוד. מבחינת טעם, זה משהו שצריך לנסות ולטעום.
היי,
כמה כפות בערך זה חצי כוס של ממרח?
ואין לי מספיק נוטלה, אפשר לערבב חצי חצי עם שוקולד השחר?
תודה רבה, מאוד נהנת מהמתכונים שלך!
זה יוצא כ- 4.5 כפות גדושות.
אפשר לשלב נוטלה עם השחר.
עשיתי עם קמח שמרים של אסם בטעות.יש אפשרות הצלה?
ראיתי רק עכשיו..
איך יצא?
היי אלמוג,
כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה.
היי אפרת,
רציתי לדעת מה המשקל הנדרש של השוקולד?
תודה.
כ-145 גרם.
היי,אפשר לא לשים אגוזים?
אפשר להכין בלי האגוזים או לשים כשליש כוס שוקולד צ’יפס במקום.
וואי חייבת להגיד שאני עפה על כל המתכונים שלך את תותחית ואני מרימה ארוחות להמונים רק בעזרת האתר שלך אז תודה!!!
בעוגה הספציפית הזאת קצת התבאסתי היא יצאה לא מתוקה..אולי כדאי להוסיף קצת סוכר..
היי מאיה,
נכון, העוגה במתיקות מעודנת. הוספתי הערה במתכון לגבי תוספת סוכר.
את יכולה לפזר אבקת סוכר מעל כדי להוסיף מתיקות.
תודה שחזרת לעדכן 🙂
היי אפרת ,
המתכון נהדר! רציתי לדעת אם אפשר להחליף לחמאת בוטנים גם ?
היי דנה,
אני חושבת שכדאי לשלב ממרח שוקולד עם חמאת בוטנים.
מה העניין של תבנית אינגליש קייק?
יש הבדל בינה לבין תבנית רגילה (הכסופה)?
אני מדברת על המתכון הזה ועל המתכון של העוגת שוקולד במיקרוגל?
מה הכוונה?
אינגליש קייק זאת תבנית מאורכת ותבנית מלבנית רגילה היא גדולה יותר. שתיהן כסופות.
תסתכלי פה- המרת תבניות אפיה.
אפשר לשים שוקולד מריר מומס במקום נוטלה?
התנור החלבי אצלינו לא כל כך טוב!
זה די דחוף!!!!!!!!!!!!
אפשר להמיס 100 גרם שוקולד מריר עם רבע כוס שמן. את הקמח יש להפחית לרבע כוס בלבד.
אפשר לא להשתמש באגוזים?
אפשר להכין בלי האגוזים או לשים כשליש כוס שוקולד צ’יפס במקום.
למה את מתכוונת כשרושמת איחוד חומרים?
מה עושים עם הגושים? משאירים ככה?
אמורים לערבב עד לתערובת אחידה וחלקה אבל עדיף תמיד להשתמש במטרפה ולא בכף, כך הערבוב הוא קצר יותר וכמעט בלי גושים.
כמה מעלות יש לכוון את האפייה והאם על טורבו?
יש לחמם תנור מראש ל170 מעלות בתוכנית רגילה (קו עליון וקו תחתון).
הוספתי קרם שוקולד
האם לשמור במקרר או בחוץ ולכמה ימים
תודה
במקרר.
חצי כפית אבקת אפיה.
יצא מושלם תודה רבה
תודה זואי 🙂
היי אפרת,
החלטתי להתחכם..במקום ממרח שוקולד שמתי ממרח לוטוס ובמקום אגוזי מלך שברתי עוגיות לוטוס 🙂
מקווה שיצא כמו שזה מריח!
נשמע מעניין 🙂
עדכני איך יצא..
היי, יצא לי קצת כמו עוגה בחושה, העוגה קצת תפחה ולא נראתה כמו בראוניז, וגם לא יצאה מספיק טעימה לצערי, איפה יכול להיות שטעיתי?
תודה
היי רן,
זה נשמע כאילו הבראוניז נאפו יותר מידי. מה זמן זה היה בתנור? כשנעצת קיסם זה יצא יבש או עם פירורים לחים?
20 דקות כמו שרשמת.. באמצע יצא מעט רטוב ובצדדים מעט יבש.. כנראה שנאפה יותר מדי, השאלה אם זה אמור גם לתפוח?
יכול להיות שהתנור שלך קצת יותר חזק והיה כדאי להוציא את זה קצת לפני מתנור.
זה אמור לתפוח ממש מעט, לא כמו עוגה.
אפשר להכין עם ממרח תמרים במקום שוקולד?
האמת שאין לי מושג, לא ניסיתי.
היי , אני אלרגית לאגוזי מלך , מה ניתן להוסיף במקום
אפשר להכין גם בלי האגוזים או לשים כשליש כוס שוקולד צ’יפס במקום.
ימא מעולה ממש.וכלום עבודה כמעט
תודה שרית, שמחה לשמוע 🙂
שבוע נפלא 🌺
אפשר לשים מעל הבראוניז קרם שוקולד?
תודה רבה על האתר המושלם. נהנים מכל מתכון
כן, אפשר:-)
שלום, יש אפשרות להחליף את הקמח התופח בקמח תופח מלא? תודה
אפשר אבל צריך לקחת בחשבון שעם קמח מלא המרקם יוצא יותר דחוס.
אין סוכר בכלל? זה יוצא מתוק מספיק?
אני מכיו עם ממרח אגוזים טבעי במקום נוטלה, לא יודע אם זה ייצא מתוק מספיק
אם אתה לא בטוח במתיקות תוסיף כ-2 כפות סוכר. את הסוכר יש לערבב קודם עם הביצים ואז להוסיף ממרח, שמן וכו’.
בתבנית מרובעת צריך להכפיל כמויות?
תבנית בגודל 31X22 תתאים אם מכפילים כמויות אבל אני לא יודעת כמה זמן אפיה זה יהיה וחשוב במקרה הזה לשים לב לא לאפות לגמרי כדי שהבראוניז לא ייצאו יבשים.
אוףף!! הכנתי ומרוב הפחד שיתייבש, כנראה שהוצאתי אותו מהתנור מוקדם מדי וכל החלק האמצעי שקע 🙁 ואפילו עברו קצת יותר מ20 דקות. Oh well … אנסה שוב, לפחות הריח בבית היה נהדר 🙂 יום מקסים אפרת!
היי אודליה,
בגלל שזה בראוניז ולא עוגה אז זה פחות נורא אם זה שקע.
מקווה שזה יצא טעים כי זה מה שחשוב באמת 🙂
יום נפלא!
נראה טעים מאוד, אבל הקפאתי אותו לקראת שבת ואז נדע בוודאות 🙂 גם הכנתי היום עוגת מייפל (גם לכבוד שבת)! כבר יש לי רשימה ארוכה של מתכונים שלך שאני מתכוונת להכין עד פסח בע”ה, עם כל מוצרי החמץ שיש לי במטבח 🙂 (ויש לי המון …). תודה רבה!
עכשיו בתנור. מקוות שיצא מעולה!
עפרי חשביה* כהן
בהצלחה 🙂
עכשיו בתנור מקוות שיצא מעולה!
הי, בטעות השארתי את העוגה בתנור יותר מדי זמן והיא התייבשה. תוכלי בבקשה לכתוב לי איך להכין ממנה כדורי שוקולד? הכנתי כמות כפולה..
תודה רבה
היי רותם,
מצרפת מתכון – כדורי שוקולד מעוגה.
שבוע נפלא 🙂
מתכון אחלה בחלה שבעולם אבל זה מתכון של 10 דקות ב40 דקות תודה איש המאפינס
היי,
10 דקות הכוונה רק לזמן עבודה ובמקרה הזה זמן העבודה הוא 5 דקות 🙂
אגוזים טבעיים או קלויים? לוז מתאים?
תודה רבה
היי רותם,
אני השתמשתי באגוזי מלך טבעיים אבל אם משתמשים באגוזי לוז אז נראה לי שכדאי שיהיו קלויים. יותר טעים.
שלום!
הכנתי עכשיו את הבלילה אבל משום מה יצא די בצקית ולא נוזלית או דלילה יחסית…
השתמשתי בקמח כוסמין, 2 ביצים xL,השתמשתי ב50 גר’ חמאה שהמסתי וכמות קטנה של אגוזי פקאן. יכול להיות שחסר משהו?
זה בסדר. הבלילה אמורה לצאת סמיכה.
שלום רב
האם אפשר לשים שוקולד פרה קוביות?
תודה
כן, זה רק יכול להוסיף. מומלץ לחתוך כל קוביה ל-4 ואז לפזר בבלילה.
את יכולה לשים כוס קמח רגיל מעורבב עם כפית אבקת אפיה.
זה בתבנית אינגליש קייק ? לא צריך תבנית שהיא נמוכה ? (כמו החד פעמיות המלבניות האלה..)
ותודה רבה נראה מתכון קל וטעים 🙂
היי דניאל,
כן, תבנית אינגליש קייק כי המלבניות גדולות מידי אבל אם יש לך תבנית ריבועית קטנה בסביבות גודל 18X18 זה מצוין.
יום מקסים 🙂
תודה למענה . יש לי נכדים קטנים ומפלגת מהאגוזים מה ניתן במקום.
היי ציפי,
אפשר להכין בלי האגוזים.
אפשר להוסיף פצפוצי שוקולד מריר או לבן שיהיה מעניין.
היי..
הכוונה לכוס חד פעמי?
לא, לכוס רגילה בנפח של 240 מ”ל.
חג אילנות🌹🌹מלבב🌱מה ניתן להחליף במקום אגוזים☺
תודה ציפי, ט”ו בשבט שמח 🌺
אפשר להכין גם בלי האגוזים, למרות לדעתי הם מוסיפים למרקם ולטעם.