זמן הכנה: 10 דקות

זמן בישול/אפייה: 20 דקות

מס’ מנות: 12-15 ריבועים

סוג: חלבי/פרווה

תבנית אינגליש קייק

מצרכים:

2 ביצים

רבע כוס (50 גרם) סוכר

חצי כוס (או 4.5 כפות גדושות) ממרח שוקולד שאוהבים (נוטלה, ממרח אגוזי לוז, שוקולד השחר וכו’)

רבע כוס שמן או חמאה מומסת (50 גרם)

⅔ כוס קמח לבן (93 גרם)

כפית גדושה אבקת קקאו

⅔ כוס אגוזי מלך קצוצים (70 גרם)




אופן הכנה:

-מחממים תנור מראש ל-170 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.

-מערבבים בקערה (בעזרת מטרפה או כף) את הביצים עם הסוכר. מוסיפים ממרח השוקולד ורבע כוס שמן ומערבבים.

-מוסיפים קמח וקקאו ומערבבים עד לאיחוד החומרים. בסוף מוסיפים את האגוזים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וסמיכה.

-יוצקים לתבנית משומנת ואופים במשך כ-20 דקות, עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

הפעל טיימר (20 דק’)
+
טיימר פועל

-מוציאים ומניחים לבראוניז להתקרר. מחלצים מהתבנית וחותכים לריבועים קטנים.

*שומרים בקופסה אטומה מחוץ למקרר.

הערות:

*אין לאפות את הבראוניז לגמרי מאחר והוא מתייבש לאחר שמוציאים אותו מהתנור. הקיסם אמור לצאת עם פירורים לחים ולא יבש.

רוצים את המתכונים המנצחים שבאתר בספרים? לחצו והזמינו עכשיו!

לא בטוחים באיזו כוס להשתמש? לחצו כאן

 

ראו גם
בורגול עם שעועית ירוקה ואפונהבורגול עם שעועית ירוקה ואפונה
ארוחת כריכים ארוחת כריכים
תגובותתגובות

לפני שאתם שואלים חפשו בתגובות תשובות לשאלותיכם

הוספת תגובה
avatar
מור (15:54 29.04.2022)

אפשר להחליף את הקקאו בשוקולית? אם כן האם צריך לשנות משהו בכמויות של הסוכר?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:05 29.04.2022)

היי,
לא מומלץ להמיר את הקקאו בשוקולית. אם אין לך קקאו עדיף לוותר עליו.

avatar
מיכל (08:44 27.03.2022)

יצא אש!!!!
כשאת כותבת 4 כפות נוטלה זה כמה גרם בערך? כי אני שמה כף מלאה פלוס

בראוניז נוטלה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (09:19 27.03.2022)

היי,
איזה כיף שיצא מוצלח, נראה מעולה!
4 כפות נוטלה= בערך 120 גרם.

avatar
עדי (22:16 27.02.2022)

היי …
אבקת קקאו ממותקת או הולנדית ?
האם מתאים לתבנית 20×20?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (22:34 27.02.2022)

היי,
אפשר להשתמש בשני הסוגים(:
אפשר גם להכין בתבנית 20*20.

avatar
לאה (10:51 16.12.2021)

היי אפרת
רק במתכונים שלך אני מעזה להכין כמות כפולה על הפעם הראשונה:)
ותמיד נגמר מהר מידי:):)
תודה על המתכון המדהים!
יצא טעים אשששש
(שמתי ממרח לוז וקקאו + ממרח שוקולד)

avatar
מתכונים ב-10 דקות (11:03 16.12.2021)

איזה כיף שיצא מוצלח ושאת נהנית מהמתכונים! תודה על הפרגון❤

avatar
שואלת (18:40 14.12.2021)

היי אפרת, יש לי רק קמח תופח בבית, האם זה מתאים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:00 14.12.2021)

היי,
אפשר אבל זה יאבד את אפקט “הבראוניז” ויצא לך יותר כמו עוגה בחושה(:

avatar
שרה (11:08 19.11.2021)

אפשר להכין בלי האגוזים?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (12:47 19.11.2021)

היי שרה,
אפשר גם בלי אגוזים או להמיר אותם בשוקולד צ’יפס.

avatar
מעין (13:19 1.11.2021)

אפשר אגוז לוז במקום מלך?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (14:40 1.11.2021)

היי מעין,
אפשר😊

avatar
יפעת (20:25 14.09.2021)

היי, האם להוסיף אבקת אפיה?אודה על תגובתך המהירה

avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:41 14.09.2021)

אין צורך באבקת אפייה(:

avatar
יעל (20:32 7.08.2021)

היי, תודה על עוד מתכון מצויין.
הכנתי אתמול וזללו והכנתי עוד אחת היום

בראוניז נוטלה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (21:38 7.08.2021)

איזה כיף שאהבתם את המתכון! נראה מעולה ממש😊

avatar
אנונימי (19:08 22.06.2021)

היי אפרת הכנתי את הבראניז אבל הוא יצא רך כמו עוגת שוקולד אני חושבת שכדאי להוסיף קוביות שוקולד אבל אני לא בטוחה איך להוסיף… מה את ממליצה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (19:45 22.06.2021)

היי,
שמחה שיצא מוצלח!
אפשר בהחלט להוסיף קוביות שוקולד, זה ישדרג מאד.
אני חושבת שעדיף לחתוך כל קובייה ל-2 או 4 חתיכות ולפזר את השוקולד בתערובת בדומה לאגוזים.

avatar
שני (17:04 12.03.2021)

היי אפרת אהובה, פעם שנייה שמכינים ובטעם זה מושלם אבל הבלילה השוקולדית בפנים תמיד נשארת קצת נוזלית וטיפה נשפכת אפילו. למה ככה? 🙄
בנוסף, טיפ לאיך לחתוך אותה לקוביות בלי שכל הקראסט למעלה ישבר בצורה לא מאוד סקסית?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (17:18 12.03.2021)

היי שני,
באיזו תוכנית את אופה את הבראוניז? אם על טורבו יתכן שזו הסיבה לכך שיוצא נוזלי מבפנים. יש לאפות על חום עליון ותחתון.
יכול להיות גם שהוצאת את הבראוניז קצת לפני הזמן ולכן הייתי ממליצה להמשיך לאפות על חום של 160 מעלות עד שהבפנים לח אבל לא נוזלי.
לגבי הקראסט שנשבר- זו תופעה אופיינית לבראוניז😊 אם זה ממש מפריע לך את יכולה אולי לנסות לחתוך לקוביות בעדינות קצת אחרי שהוצאת מהתנור, ואז כשמתקרר לגמרי לחתוך שוב לפי הסימונים שעשית.

avatar
שני (17:21 12.03.2021)

לא על טורבו, רגיל ועל המסילה ה2 מלמטה, ואפילו נתתי כמעט 10 דקות אקסטרה מעבר ל20 דקות שרשמת.
מה מציעה?
לגבי הקראסט מכירה כמובן את התופעה בבראוניז, הכוונה שלי הייתה שמתפרק יותר מהאופייני 🙂

avatar
מתכונים ב-10 דקות (18:30 13.03.2021)

אם ככה הייתי מנסה לאפות על חום נמוך יותר (יתכן שהתנור שלך חזק יחסית)😊

avatar
שוב שני (23:47 1.03.2021)

טוב התעלפנו!!! מושלם! 💜

בראוניז נוטלה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (00:13 2.03.2021)

נראה מושלם יקירה😊

avatar
צביה (14:03 18.12.2020)

וואו יצא טעים .תודה את אלופה.

בראוניז נוטלה
avatar
מתכונים ב-10 דקות (15:20 18.12.2020)

מהמם צביה 🙂
תודה שחזרת לשתף🙏❤️
שבת שלום

avatar
אנונימי (11:01 21.11.2020)

היי
האם יש אפשרות להשתמש בקמח תופח?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (20:33 21.11.2020)

היי,
אפשר אבל זה יאבד את אפקט “הבראוניז” ותצא לך יותר כמו עוגה בחושה
שבוע נפלא🌸

avatar
טל מועלם (20:14 2.11.2020)

היי עשיתי את העוגה עם ממרח לוטוס אבל, יצאה מעוד נוזלי מבפנים וזלג מאיזה סיבה?

avatar
מתכונים ב-10 דקות (08:58 3.11.2020)

כמה זמן אפית את העוגה?
הממרח היה נוזלי מדי מלכתחילה?

avatar
טל מועלם (09:37 3.11.2020)

20 דקות, הממרח היה בטמפרטורת החדר

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (22:09 3.11.2020)

אז אולי היה כדאי לאפות יותר (יכול להיות שממרח לוטוס מצריך זמן אפיה שונה).
כעקרון זה אמור להיות לח מבפנים אבל לא רטוב.

avatar
טל מועלם (22:05 5.11.2020)

העוגה מבחוץ היתה אפויה הממרח זלג ( אני חושבת), זה לא היה שורף את הבראוניז יותר זמן?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (18:51 7.11.2020)

במקרה כזה אולי כדאי להנמיך את הטמפ’ ולהמשיך לאפות.

avatar
נעם (10:19 1.10.2020)

היי העוגה יצאה טעימה
אף למה היא נראת ככה מבפנים? זה נראה שהיא לא מוכנה
בצדדים קריספית ויבשה ובפנים רכה .
עשיתי לפי המתכון

בראוניז נוטלה
avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:15 1.10.2020)

היי נעם,
זה בסדר אם הבראוניז יוצא קצת לח.
אפית בתוכנית רגילה של חום עליון ותחתון? כמה זמן אפיה?

avatar
ניצן (01:10 30.09.2020)

יצא מעולה! לח וטעים.
צריכה לציין שהוספתי כף חמאת בוטנים והשארתי בתנור 10-15 דקות יותר.

ובהרחבה-
רגע לפני שנכנס לתנור הוספתי כף חמאת בוטנים לאורך התבנית ועשיתי שמיניות עם סכין כדי שיצא יפה כמו בעוגת שיש.

וכמו שרשמו פה בתגובות אחרי עשרים דקות הבלילה היתה עדיין נוזלית לגמרי, העלתי ל 180 ושמתי עוד 10-15 דקות ויצא פגז.

הייתי מצלמת אבל זה חוסל לפני שהספקתי 🙂

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (17:49 30.09.2020)

תודה ניצן 🙂

avatar
שירלי (17:42 26.08.2020)

היי, אתר מדהים! תודה לך על הכל. אשמח למתכון פי שניים מהכמות, ובשילוב של 100 גרם שוקולד מריר ו4 וחצי כפות נוטלה , וחמאה!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (11:45 27.08.2020)

היי שירלי,
4 ביצים
חצי כוס סוכר
חצי כוס (או 4.5 כפות גדושות) נוטלה
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
כוס ורבע קמח לבן
כפית גדושה אבקת קקאו
כוס ושליש אגוזי מלך קצוצים
*את השוקולד המריר יש להמיס עם החמאה.

avatar
מאי (19:44 20.07.2020)

היי אפרת,
האם גם כאן צריך לערבב את הקמח והקקאו בקערה נפרדת ואז להוסיף לבלילה או שאפשר לערבב בסוף – ישירות באותה קערה? ועוד דבר, אני מבינה שאת הקמח צריך לערבב מעט ובערבוב קליל אחרת פוגע באוריריות. מה זה אומר ערבוב קליל? האם רק עד שכבר לא רואים קמח (נטמע בבלילה) והבלילה נשארת ממש לא חלקה ועם מלא גושים או עד שהבלילה חלקה ויפה (ערבוב יותר ארוך)?
תודה!!!

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:26 20.07.2020)

רק קמח עם אבקת אפיה או סודה לשתיה יש לערבב בנפרד. אם זה קקאו אפשר להוסיף ישירות לקערה.
יש לערבב עד שהקמח נטמע בתערובת והבלילה נעשית חלקה. לכן עדיף להשתמש במטרפה ידנית כי הערבוב איתה יותר טוב.

avatar
מאי (21:23 21.07.2020)

במתכון כתוב קמח וקקאו. אפשר לערבב באותה קערה? האם ההנחייה לערבב תחילה קמחים (הבנתי שגם קקאו נחשב קמח) בנפרד נכונה רק לעוגות בחושות? אין לי מושג אם בראוניז נחשבת לעוגה בחושה
תודה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (09:06 22.07.2020)

זה סוג של בחושה.
אפשר לערבב קמח וקקאו בנפרד אבל לא חובה.
רק אם יש אבקת אפיה או סודה לשתיה יש לערבב בנפרד.

avatar
Dovvich (20:18 8.07.2020)

אני כל כך גרועה באפייה ויצא כל כך טעים! מציינת שאחרי 20 דקות הייתי צריכה להגביר טמפרטורה בתנור ולשים לעוד 10 דקות. כנראה שזה סוג התנור שלי.
אפרת, את משהו! 💙

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (20:30 8.07.2020)

שמחה שיצא טעים ❤️
תודה שחזרת לעדכן!

avatar
יאנה (14:27 1.07.2020)

היי, ניתן להשתמש בשמן קוקוס? ואם אני רוצה תבנית 32×26, מה הכמויות?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (15:22 1.07.2020)

אפשר להשתמש בשמן קוקוס נוזלי באותה כמות
עדיף להכפיל כמויות ב-2 ולהשתמש בתבנית מלבנית 22X31.
לא בטוחה איך זה יאפה בתבנית גדולה יותר.

avatar
Ortal (13:15 27.06.2020)

אפשר לוותר על הקקאו?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:24 27.06.2020)

זה מעשיר ומדגיש את הטעם אבל אפשר גם להכין בלי.

avatar
ניצן (20:13 28.09.2020)

עדיף בלי או להחליף בשוקולית?

avatar
הודיה (17:31 5.06.2020)

התערובת יצאה לי מאוד דביקה.. זה בסדר?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (21:20 6.06.2020)

היא אמורה לצאת סמיכה ודביקה.

avatar
יובל אברהם (18:34 23.03.2020)

הייי יצא לי טיפה טיפשה שרוך מלמעלה (אפשר אפשר לאכול) ובפנים יש עוד בלילה… יש אפשרות להציל את זה😂?

בראוניז נוטלה
avatar
יובל (18:35 23.03.2020)

*שרוף, טיפה

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (19:30 23.03.2020)

על איזה תוכנית תנור אפית?
אפשר לנסות להחזיר את זה לתנור ב160 מעלות, חום עליון וחום תחתון.

avatar
ילנה (11:51 8.03.2020)

האם אפשר לוותר על קמח?

avatar
אפרת סיאצ'י - מתכונים ב10 דקות (13:07 8.03.2020)

ממליצה להכין את המתכון הזה- בראוניז ללא גלוטן.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:07 22.01.2020)

רק אם אין לך קמח רגיל וכמובן שיש לוותר על אבקת האפיה.

avatar
דיקלה (08:23 11.01.2020)

אין על המתכונים שלך!!! הכנתי את הבראוניז שוקולד יצא מושחת וטעים. איזה כיף להכנס לאתר שלך לדפדף במתכונים ולהחליט על מתכון ולהתענג על כל ביס ❤️

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:35 11.01.2020)

תודה דיקלה 💖

avatar
ללי (18:56 12.12.2019)

אני בת 19 ופעם ראשונה שאני אופה לבד הכנתי הפתעה מדהימה. וכולם נהנו. היה טעים מאוד. לא נשאר פירור
תודה רבה !

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:57 12.12.2019)

שמחה לשמוע 🙂

avatar
דניאל (17:55 5.12.2019)

היי אפרת!
הכנתי את הבראוניז (הכפלתי כמויות ואפייתי בתבנית עגולה קוטר 24), הוספתי תלוליות של חמאת בוטנים. ואני מחכה כבר שיתקרר בשביל לטעום!
הריח מעולה והיא נראת סופר יאמית!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:39 5.12.2019)

נשמע מעולה 🙂

avatar
מוניקה (16:02 5.12.2019)

אפרת תודה! יצא פשוט נהדר!
החלפתי את השמן בבלובנד וערבבתי אגוזים יחד עם שוקוציפס והבראוניז מתוקים בדיוק במידה הנכונה!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:12 5.12.2019)

שמחה שיצא טעים 🙂

avatar
בת שבע (23:21 25.07.2019)

אפרת שלום!
מאד נהנית מהמתכונים שלך… אופה מהם כמעט מדי יום…תודה!
הכנתי את הבראוניז ומשום מה העוגה ממש תפחה, פי 2 מהתמונה…אין לי מושג למה, אפיתי בדיוק 20 דקות והקיסם יצא לח. אבל כשחתכתי ראיתי שיצאה עוגה בחושה… חה חה חה
אולי יש לך מושג במה שגיתי הפעם?
תודה ושבת שלום

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:39 25.07.2019)

היי בת שבע,
השתמשת במקרה קמח תופח?
שבת שלום 🙂

avatar
שירן (10:00 5.06.2019)

היי,
אני יכולה לשקול אגוזי מלך לפי משקל?
או שיש דרך אחרת לשקול?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:56 9.06.2019)

אפשר לשים שני שליש כוס אגוזי מלך קצוצים גס או לשקול 70 גרם.

avatar
אוסנת (12:15 8.05.2019)

משום מה התגובה שלי נמחקה… רציתי לדעת אם אפשר להחליף נוטלה בממרח לוטוס, גם אם לא ניסית, מעניין לשמוע את ההגיון שלך בעניין
תודה על הכל

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:33 8.05.2019)

היי אוסנת,
מבחינת מרקם זה אמור לעבוד. מבחינת טעם, זה משהו שצריך לנסות ולטעום.

avatar
ולריה (17:41 13.04.2019)

היי,
כמה כפות בערך זה חצי כוס של ממרח?
ואין לי מספיק נוטלה, אפשר לערבב חצי חצי עם שוקולד השחר?
תודה רבה, מאוד נהנת מהמתכונים שלך!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:12 13.04.2019)

זה יוצא כ- 4.5 כפות גדושות.
אפשר לשלב נוטלה עם השחר.

avatar
שיר (16:10 6.01.2019)

עשיתי עם קמח שמרים של אסם בטעות.יש אפשרות הצלה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:51 6.01.2019)

ראיתי רק עכשיו..
איך יצא?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:54 31.12.2018)

היי אלמוג,
כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפיה.

avatar
chengros89 (10:46 31.12.2018)

היי אפרת,

רציתי לדעת מה המשקל הנדרש של השוקולד?

תודה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:34 31.12.2018)

כ-145 גרם.

avatar
טלי (15:59 20.12.2018)

היי,אפשר לא לשים אגוזים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:51 20.12.2018)

אפשר להכין בלי האגוזים או לשים כשליש כוס שוקולד צ’יפס במקום.

avatar
מאיה (16:09 18.12.2018)

וואי חייבת להגיד שאני עפה על כל המתכונים שלך את תותחית ואני מרימה ארוחות להמונים רק בעזרת האתר שלך אז תודה!!!
בעוגה הספציפית הזאת קצת התבאסתי היא יצאה לא מתוקה..אולי כדאי להוסיף קצת סוכר..

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (18:13 18.12.2018)

היי מאיה,
נכון, העוגה במתיקות מעודנת. הוספתי הערה במתכון לגבי תוספת סוכר.
את יכולה לפזר אבקת סוכר מעל כדי להוסיף מתיקות.
תודה שחזרת לעדכן 🙂

avatar
דנה (20:15 5.12.2018)

היי אפרת ,
המתכון נהדר! רציתי לדעת אם אפשר להחליף לחמאת בוטנים גם ?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (20:36 5.12.2018)

היי דנה,
אני חושבת שכדאי לשלב ממרח שוקולד עם חמאת בוטנים.

avatar
יעלי (13:21 5.12.2018)

מה העניין של תבנית אינגליש קייק?
יש הבדל בינה לבין תבנית רגילה (הכסופה)?
אני מדברת על המתכון הזה ועל המתכון של העוגת שוקולד במיקרוגל?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:41 5.12.2018)

מה הכוונה?
אינגליש קייק זאת תבנית מאורכת ותבנית מלבנית רגילה היא גדולה יותר. שתיהן כסופות.
תסתכלי פה- המרת תבניות אפיה.

avatar
שפית בת 12 (17:36 6.11.2018)

אפשר לשים שוקולד מריר מומס במקום נוטלה?
התנור החלבי אצלינו לא כל כך טוב!
זה די דחוף!!!!!!!!!!!!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (17:51 6.11.2018)

אפשר להמיס 100 גרם שוקולד מריר עם רבע כוס שמן. את הקמח יש להפחית לרבע כוס בלבד.

avatar
מישל (13:18 19.10.2018)

אפשר לא להשתמש באגוזים?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:53 19.10.2018)

אפשר להכין בלי האגוזים או לשים כשליש כוס שוקולד צ’יפס במקום.

avatar
ג'ני (15:44 15.10.2018)

למה את מתכוונת כשרושמת איחוד חומרים?
מה עושים עם הגושים? משאירים ככה?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:04 15.10.2018)

אמורים לערבב עד לתערובת אחידה וחלקה אבל עדיף תמיד להשתמש במטרפה ולא בכף, כך הערבוב הוא קצר יותר וכמעט בלי גושים.

avatar
דורון (14:17 5.09.2018)

כמה מעלות יש לכוון את האפייה והאם על טורבו?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:38 5.09.2018)

יש לחמם תנור מראש ל170 מעלות בתוכנית רגילה (קו עליון וקו תחתון).

avatar
מיה (16:41 16.08.2018)

הוספתי קרם שוקולד
האם לשמור במקרר או בחוץ ולכמה ימים
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (19:16 16.08.2018)

במקרר.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (15:21 22.06.2018)

חצי כפית אבקת אפיה.

avatar
זואי (21:41 11.06.2018)

יצא מושלם תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (22:44 11.06.2018)

תודה זואי 🙂

avatar
אפרת (01:07 18.05.2018)

היי אפרת,
החלטתי להתחכם..במקום ממרח שוקולד שמתי ממרח לוטוס ובמקום אגוזי מלך שברתי עוגיות לוטוס 🙂
מקווה שיצא כמו שזה מריח!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:51 20.05.2018)

נשמע מעניין 🙂
עדכני איך יצא..

avatar
רן (23:52 8.04.2018)

היי, יצא לי קצת כמו עוגה בחושה, העוגה קצת תפחה ולא נראתה כמו בראוניז, וגם לא יצאה מספיק טעימה לצערי, איפה יכול להיות שטעיתי?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:24 9.04.2018)

היי רן,
זה נשמע כאילו הבראוניז נאפו יותר מידי. מה זמן זה היה בתנור? כשנעצת קיסם זה יצא יבש או עם פירורים לחים?

avatar
רן (10:12 9.04.2018)

20 דקות כמו שרשמת.. באמצע יצא מעט רטוב ובצדדים מעט יבש.. כנראה שנאפה יותר מדי, השאלה אם זה אמור גם לתפוח?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:27 9.04.2018)

יכול להיות שהתנור שלך קצת יותר חזק והיה כדאי להוציא את זה קצת לפני מתנור.
זה אמור לתפוח ממש מעט, לא כמו עוגה.

avatar
חני (23:09 15.03.2018)

אפשר להכין עם ממרח תמרים במקום שוקולד?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (07:59 16.03.2018)

האמת שאין לי מושג, לא ניסיתי.

avatar
שקד קוזי (09:27 11.03.2018)

היי , אני אלרגית לאגוזי מלך , מה ניתן להוסיף במקום

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:17 11.03.2018)

אפשר להכין גם בלי האגוזים או לשים כשליש כוס שוקולד צ’יפס במקום.

avatar
שרית (08:55 18.02.2018)

ימא מעולה ממש.וכלום עבודה כמעט

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (10:06 18.02.2018)

תודה שרית, שמחה לשמוע 🙂
שבוע נפלא 🌺

avatar
ענבל (20:25 15.02.2018)

אפשר לשים מעל הבראוניז קרם שוקולד?
תודה רבה על האתר המושלם. נהנים מכל מתכון

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:14 15.02.2018)

כן, אפשר:-)

avatar
וונדי (19:21 15.02.2018)

שלום, יש אפשרות להחליף את הקמח התופח בקמח תופח מלא? תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:15 15.02.2018)

אפשר אבל צריך לקחת בחשבון שעם קמח מלא המרקם יוצא יותר דחוס.

avatar
אודי (14:03 12.02.2018)

אין סוכר בכלל? זה יוצא מתוק מספיק?
אני מכיו עם ממרח אגוזים טבעי במקום נוטלה, לא יודע אם זה ייצא מתוק מספיק

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (14:28 12.02.2018)

אם אתה לא בטוח במתיקות תוסיף כ-2 כפות סוכר. את הסוכר יש לערבב קודם עם הביצים ואז להוסיף ממרח, שמן וכו’.

avatar
דני (16:49 5.02.2018)

בתבנית מרובעת צריך להכפיל כמויות?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:43 5.02.2018)

תבנית בגודל 31X22 תתאים אם מכפילים כמויות אבל אני לא יודעת כמה זמן אפיה זה יהיה וחשוב במקרה הזה לשים לב לא לאפות לגמרי כדי שהבראוניז לא ייצאו יבשים.

avatar
אודליה (11:38 5.02.2018)

אוףף!! הכנתי ומרוב הפחד שיתייבש, כנראה שהוצאתי אותו מהתנור מוקדם מדי וכל החלק האמצעי שקע 🙁 ואפילו עברו קצת יותר מ20 דקות. Oh well … אנסה שוב, לפחות הריח בבית היה נהדר 🙂 יום מקסים אפרת!

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (12:25 5.02.2018)

היי אודליה,
בגלל שזה בראוניז ולא עוגה אז זה פחות נורא אם זה שקע.
מקווה שזה יצא טעים כי זה מה שחשוב באמת 🙂
יום נפלא!

avatar
אודליה (20:39 5.02.2018)

נראה טעים מאוד, אבל הקפאתי אותו לקראת שבת ואז נדע בוודאות 🙂 גם הכנתי היום עוגת מייפל (גם לכבוד שבת)! כבר יש לי רשימה ארוכה של מתכונים שלך שאני מתכוונת להכין עד פסח בע”ה, עם כל מוצרי החמץ שיש לי במטבח 🙂 (ויש לי המון …). תודה רבה!

avatar
ליאור לוי ועפרי לשבעה כהן (19:09 4.02.2018)

עכשיו בתנור. מקוות שיצא מעולה!

avatar
ליאור לוי ועפרי חשביה כהן (19:12 4.02.2018)

עפרי חשביה* כהן

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:14 4.02.2018)

בהצלחה 🙂

avatar
ליאור לוי ועפרי לשבעה כהן (19:06 4.02.2018)

עכשיו בתנור מקוות שיצא מעולה!

avatar
רותם (00:31 4.02.2018)

הי, בטעות השארתי את העוגה בתנור יותר מדי זמן והיא התייבשה. תוכלי בבקשה לכתוב לי איך להכין ממנה כדורי שוקולד? הכנתי כמות כפולה..
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:16 4.02.2018)

היי רותם,
מצרפת מתכון – כדורי שוקולד מעוגה.
שבוע נפלא 🙂

avatar
איש המאפינס (11:41 2.02.2018)

מתכון אחלה בחלה שבעולם אבל זה מתכון של 10 דקות ב40 דקות תודה איש המאפינס

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (11:52 2.02.2018)

היי,
10 דקות הכוונה רק לזמן עבודה ובמקרה הזה זמן העבודה הוא 5 דקות 🙂

avatar
רותם (23:23 1.02.2018)

אגוזים טבעיים או קלויים? לוז מתאים?
תודה רבה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (23:28 1.02.2018)

היי רותם,
אני השתמשתי באגוזי מלך טבעיים אבל אם משתמשים באגוזי לוז אז נראה לי שכדאי שיהיו קלויים. יותר טעים.

avatar
אילנה. (17:30 1.02.2018)

שלום!
הכנתי עכשיו את הבלילה אבל משום מה יצא די בצקית ולא נוזלית או דלילה יחסית…
השתמשתי בקמח כוסמין, 2 ביצים xL,השתמשתי ב50 גר’ חמאה שהמסתי וכמות קטנה של אגוזי פקאן. יכול להיות שחסר משהו?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:27 1.02.2018)

זה בסדר. הבלילה אמורה לצאת סמיכה.

avatar
מיטל (16:54 1.02.2018)

שלום רב
האם אפשר לשים שוקולד פרה קוביות?
תודה

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:16 1.02.2018)

כן, זה רק יכול להוסיף. מומלץ לחתוך כל קוביה ל-4 ואז לפזר בבלילה.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:06 1.02.2018)

את יכולה לשים כוס קמח רגיל מעורבב עם כפית אבקת אפיה.

avatar
דניאל (07:56 1.02.2018)

זה בתבנית אינגליש קייק ? לא צריך תבנית שהיא נמוכה ? (כמו החד פעמיות המלבניות האלה..)
ותודה רבה נראה מתכון קל וטעים 🙂

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (08:08 1.02.2018)

היי דניאל,
כן, תבנית אינגליש קייק כי המלבניות גדולות מידי אבל אם יש לך תבנית ריבועית קטנה בסביבות גודל 18X18 זה מצוין.
יום מקסים 🙂

avatar
Zipi (20:11 31.01.2018)

תודה למענה . יש לי נכדים קטנים ומפלגת מהאגוזים מה ניתן במקום.

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (21:29 31.01.2018)

היי ציפי,
אפשר להכין בלי האגוזים.
אפשר להוסיף פצפוצי שוקולד מריר או לבן שיהיה מעניין.

avatar
מרין (11:57 31.01.2018)

היי..
הכוונה לכוס חד פעמי?

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (13:25 31.01.2018)

לא, לכוס רגילה בנפח של 240 מ”ל.

avatar
Zipi (07:35 31.01.2018)

חג אילנות🌹🌹מלבב🌱מה ניתן להחליף במקום אגוזים☺

avatar
אפרת - מתכונים ב10 דקות (09:55 31.01.2018)

תודה ציפי, ט”ו בשבט שמח 🌺
אפשר להכין גם בלי האגוזים, למרות לדעתי הם מוסיפים למרקם ולטעם.

לקריאת כל התגובות